Lieliska uzturēšanās Queens Park tekirovā

Rakstīts: 11 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 26 jūlijā — 3 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Vē los uzrakstī t atsauksmi par mū su iecienī tā ko viesnī cu Queens park tekirova! Ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu. Mē s ar bē rniem š eit nā kam treš o reizi. Š oreiz palikā m istabā ar terasi un brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Ē diens un izklaide ir visaugstā kajā lī menī . Lieliski draudzī gs personā ls. Ī paš s paldies par palī dzī bu skaistā s meitenes Nurai rezervē š anā . Un dedzī gi sveicieni labā kajam draugam Lelikam Kanejam.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska! ! ! No vienas puses, kalni, no otras, tī ra un caurspī dī ga jū ra - vienkā rš i paradī ze! Un katru dienu š is gleznainais skats priecē ! Rī tausmas jū rā uz tilta bija ļ oti iedvesmojoš as.
Pludmales zona ir liela, ar bā ru un rotaļ u laukumu, 100% aprī kota. Vienī gais negatī vais es nesaprotu, kā pē c tū risti iepriekš rezervē sauļ oš anā s krē slus un nenā k ; ((

Manā m meitenē m visvairā k patika zirgi pludmales rotaļ u laukumā , viņ i nevarē ja paiet garā m, kad devā s peldē ties jū rā .
Vakaros pludmalē ir atvē rts atpū tas bā rs Q.
Viesnī cā ir plaš s, skaists amfiteā tris, kurā katru vakaru notiek mini diskotē ka un š ovi.
Forš s bā rs pie galvenā baseina.
Divi a la carta restorā ni...gaļ a un zivis, abi ļ oti!! !
Atseviš ķ a mī lestī bas konditorejas safī ra konditoreja...grū ti paiet garā m skaistajiem un gardajiem saldumiem, bē rni tur dievinā ja oreo saldē jumu.
Paldies Queens Park! ! ! Nā kamreiz mē s pie jums atgriezī simies ; )))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu