Viesnīca ir super

Rakstīts: 20 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 10 — 17 septembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Draugi, es rakstu jums objektī vu pā rskatu. Viesnī ca ir lieliska))) Visas negatī vā s atsauksmes no vecā marasma) Godī gi. Pievienoš u foto, ko redzē siet paš i) Viesnī ca liela, tī ra, plaš a. Ikdienas tī rī š ana bez padomiem (kā tā s neapmierinā tā s karalienes rakstī ja zemā k). Santehnika nav jauna, bet tī ra, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, Spa var paņ emt speciā los pludmales dvieļ us katru dienu. Istabas nav lielas, bet mē beļ u ir pietiekami, kondicionieris strā dā labi. Seifs nav lietots, nekas netrū ka, ledusskapis darbojas. Pludmale ļ oti tī ra, gultasveļ a izņ emta no atkritumu "krū zē m", daudz sauļ oš anā s krē slu, daudz lietussargu, tas viss par velti. Pastā vī gi strā dā divi bā ri, mē s ar vī ru nebijā m izsalkuš i pē c dzē riena, tad vienkā rš i nogarš ojā m saldē jumu, sulas, kafiju, kafijas liķ ieri, tekilu ar laimu - tas arī viss.
Ē diens lielisks - mī lu zaļ umus un sierus, vī ram olī vas un gaļ u, viss bija garš ī gi, nekā das rindas, par kurā m raksta, ļ oti iesaku tī taru un zivis restorā na vasaras terasē (ceturtdiena). Iesaku arī granā tā bolu balzamu salā tiem, tā ds gardums). Ir trī s baseini: 30 cm bē rniem, 1 m pusaudž iem, 2 m pieauguš ajiem - pasaka. Ū dens ir tī rs, ir daudz dvē seļ u, visi sauļ oš anā s krē sli ar darba lietussargiem. Uz terases atrodas gardē ž u restorā ns - tur bija kebabi. Visi viesmī ļ i izauga. valoda un angļ u valoda valodu. Paradī zes pludmale ir liela, ir silts dienu un nakti. Cilvē ki nav š ahta, ir daudz mazu bē rnu, ir arī vecā ki cilvē ki, es ar viņ iem nestrī dos, bet tā ir viņ u personī gā drā ma (ļ oti alkatī gas vā rnas). Ja vē lies apskatī t Turcijas skaistumu, dodies uz 1 dienu Sidē vai Antā lijā , arī lieliski iepirkties, drē bes, apavi, koferi, jakas, somas 3x lē tā k kā Ukrainā . Bijā m arī Pamukalē - skaistule.
Visā s viesnī cā s rosī gajā s diskotē kā s var tai sagatavoties, bet mē s bijā m tikai vienu reizi - godī gi: neinteresanti un mū zika ir kaut kas tā ds, ne maziem un lieliem. Reiz bijā m uz animā ciju - kā skolas luga, nekā interesanta. Teritorija ir neticami skaista dā rzs, viss ir tī rs, restorā ns nedaudz nesakopts, bet vienmē r ir tī ri galdi. Personā ls ir ļ oti jauki turku puiš i un meitenes no Kirgizstā nas un Azerbaidž ā nas, atpū tnieki - ukraiņ i, krievi un turki (jaunieš i). Bijā m arī uz kaimiņ u viesnī cā m uz diskotē ku, tas pats. Tas ir, tī klā tas tiek stingri reklamē ts kā wow, bet patiesī bā , ka viesnī ca par 400 USD, ka par 1000 USD tie paš i cilvē ki, tā pati pludmale. Nereklamē jieties tieš saistē . Istabas ir klusas, kaimiņ i mū s nedzirdē ja, un mē s viņ us nedzirdē jā m)) Es arī iesaku pastaigā ties pa pirā tu kuģ iem - jū s redzē sit tā du skaistumu! ) Un visiem iesaku pirkt zemū dens brilles uzreiz, cena 5-7$. Zem ū dens tā ds skaistums - tas ir tā vē rts, un sā ls acī s nekļ ū s.

Oļ u pludmale ir maza un karsta - ņ emiet gumijas apavus. Kopumā visi 5, š is ir labā kais piedā vā jums par š o naudu. Uzfilmē ju arī tieš raidi no jū ras, nu kurš tur sū dzē jā s par sliktu WiFi? Teikš u vē l, droš i var iet pat 4*, un temperatū ra, dodoties mā jā s 17. septembrī , 35 grā di. pa dienu un 28-30 naktī - ne miņ as no rudens. Nā kamgad tikai septembrī vai maijā . Tā pē c ceru, ka bū si galva uz pleciem un labi atpū tī sies, man tas tagad ir neaizmirstami. Tas ir garlaicī gi ... )
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu