Orange County Kemer 5*– Atsauksmes

155
Novērtējums 7.710
№30 viesnīcas reitingā Kemera
8.2 Numurs
7.9 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.2 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pie Vidusjūras ar savu jahtu piestātni un privāto pludmali. Kompleksa arhitektūra veidota 16. gadsimta Amsterdamas arhitektūras stilā. Numuros ir mūsdienīgas mēbeles un flāmu gleznas. Piestātnē un baseinam piegulošajā teritorijā 5000 kv.m. m nodrošina dienas un vakara izklaidi. Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām. Būvniecības gads: 2005.Vairāk →
аватар Slav_na
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
. . . sagadī jā s tā , ka 2.5 gadus "ceļ ojā m" tikai pa NVS. viņ iem bija garlaicī gi, ilgojā s, bet tas neizdevā s...un tad vī rs paklupa aiz bildes ar sarkanā m vē jdzirnavā m. nē , tā nebija Mulenrū ž a – tā bija Orindž as apgabals, viesnī ca Kemerā . … Tomēr ▾ . . . sagadī jā s tā , ka 2.5 gadus "ceļ ojā m" tikai pa NVS. viņ iem bija garlaicī gi, ilgojā s, bet tas neizdevā s...un tad vī rs paklupa aiz bildes ar sarkanā m vē jdzirnavā m. nē , tā nebija Mulenrū ž a – tā bija Orindž as apgabals, viesnī ca Kemerā .
tā tad mū su domas
- lidosta: kurš bija Antā lijā , jū s zinā t - jū s izejat no ē kas simtiem plauktu priekš ā , atrodat savu (mums ir mū su iecienī tā kais Joint Up))), jū s ā tri saņ emat autobusa numuru, meklē jiet to pats. gids pā rbauda sarakstu, š oferis palī dz iekraut, gaidā m visus - un aļ ģ es!
- ceļ š : apmē ram stunda - stunda 20. viņ i neiet iepirkties, viņ i dodas tieš i uz "istabā m". ja negulē si, redzē si kalnus, jū ru, serpentī nu. mū su Apelsī ns bija pirmais, kas iepriecinā ja. zē ns 20 minū š u laikā izstā stī ja visas slazdas un sliktas lietas - un atstā ja mū s vienus
- reģ istrē š anā s: gids pieveda pie letes un, vē lē damies to, kam vajadzē ja bū t, devā s prom. mū s ā tri uzmundrinā ja, brī dinā ja pat nesapņ ot pirms 12, atteicā m naudu, pateicā mies par š okolā di un parā dī ja, kur pā rģ ē rbties, atstā t mantas un batoniņ u
- reģ istrē š anā s: reģ istrē š anā s pē c 14-30, izbraukš ana 11-00 - nu, tā ir tā da funkcija. meitenes no Kirgizstā nas tī ra ā tri un tī ri, un 11-45 mē s jau izpakojā m mantas. cī ņ a nebija, somas atnesa paš i, netī š ā m ietaupot dzeramnaudu)))
- numurs: 4115. Ir lifts. standarta izkā rtojums. viss darbojas, viss darbojas. uz balkona un vannasistabā virves lietu ž ā vē š anai. nav bidē vai higiē nas duš as.
- Ē dinā š ana: no 7:00 lī dz 1:00. daž ā dā s vietā s, daž ā di ē dieni, bet - gandrī z bez apstā jas. ļ oti garš ī gs. izvē le - katrai gaumei. piemē ram, ē dinā š anas laukumā - pica, hamburgeri, suš i, shawarma, makaroni, saldē jums. konditoreja strā dā no 14:00 - vienkā rš i acis krī t ā rā...jū s neesat dzirdē juš i par saindē š anos vai piedzerš anos
- alkohols: 9 bā ri. vestibilā no 7 lī dz pusnaktij par brī vu, pa nakti par naudu. pā rē jā daļ ā - no plkst. 10. izvē le laba: no importa - absolū ts, sarkans etiķ ete, martini, š ampanietis, baileys. nu viss turkiskais no š ņ abja lī dz raki. par naudu - viss, kas ir vecā ks par 12 gadiem.
- pludmale: oļ i, koka "ietves", kā pnes jū rā . Es iesaku t-kreklus vai koraļ ļ us. Daudz sauļ oš anā s krē slu, nav slikti, bet bez matrač iem vienmē r ir brī vi. uz mola un pie baseiniem "bungas" - mī ksti ē rti sauļ oš anā s krē sli visai ģ imenei, pē c brokastī m, kā likums, viņ i ir aizņ emti. ir glā bē ji. pludmales bā rs bija slē gts, bet piestā tnes pietika
- mols: brī niš ķ ī ga bū ve ar virkni vietā m gaisa peldē m, 4 kā pnes uz jū ru, iespē ja nirt un divi bā ri (viens maksā , par naudu viss ievests, "senatnī gs", ar salū tu, stikla kausiem, glā zes, ledus spainis un personī gais viesmī lis)
- jū ra: tas, protams, nav Sarkans, "š eit nav zivju! "))). Precī zā k, tā ir, bet vienmuļ a un maza. bet pati Vidusjū ra oktobrī ir mī ļ a, maiga, tur rokā s un negrib laist vaļ ā . vē tras laikā bija lieliski viļ ņ i, bet ū dens tur tevi un tā pē c tas nav biedē još i pat bē rniem. un - lieliski! ! ! milzī ga teritorija ir iež ogota ar bojā m, ja gribē sies peldē t tā lā k, tad nelamā sies, bet katram gadī jumam iesē dī sies laivā )))
- peldbaseini: divi pieauguš ie, viens bē rnu, viens zī dainis. bez apkures. tī rs. Apkā rt daudz sauļ oš anā s krē slu, lietussargu un ē dinā š anas laukumu.
- teritorija: š ī ir iela. parasts eiropietis, ar kafejnī cā m un veikaliem. pē c brokastī m tu dodies no restorā na uz jū ru, skatoties uz cilvē kiem pie galdiem un skatlogiem, ieejot bā ros un apsē ž oties ar kā rtē jo mohito vai glā zi dzirkstoš ā vī na, apstā joties pie skatuves ar animatoriem, kas jau aktī vi strā dā , apbrī not arhitektū ru...tieš ā m nav garlaicī gi!
- zaļ umi ir atseviš ķ a saruna. ir koki un puķ es, bet uz visas apkā rtē jā s urbā nisma fona tie praktiski ir pazuduš i. bet gaisa pietiek
- bē rniem: ir bē rnu klubs un liels rotaļ u laukums. ir peldbaseini. ir animā cija. Es jums nestā stī š u sī kā k - mē s bijā m pieauguš i
- izklaide: tie ir. daudzi. katrai gaumei. pa dienu animatori vilina uz "sportu", vakarā - brī niš ķ ī gi š ovi, pē c 21 - diskotē ka uz mola. alkohols - upe, bet 8 dienas redzē ja tikai vienu kautiņ u. Savā di, ka tie bija vā cieš i.
pirms pusdienā m viesnī ca ir miegaina karaļ valsts - cilvē ki atpū š as pē c vakardienas, viss ir "lē ni un svinī gi". un no kā diem 15:00 jau vē traina straume, atpū tnieki skraida starp bā riem, dejo pie otrā s estrā des, sajū ta, ka esi nokļ uvis bē rnudā rza teritorijā , kur visi spē lē tagu))). un tas arī velk sevī , kaut kur nes, liekas, ja apstā sies, kaut ko svarī gu un interesantu palaidī si garā m. . . vispā r jau lieliski!! !
- kontingents: š eit - viss. un slā vi, un briti, un vā cieš i, un turki. "Tagilu" redzē ju tikai vienu reizi - pludmalē divi turki sajukuš i mē ģ inā ja peldē t, kliedzot pa plaukstu))). glā bē ji uzreiz parā dī jā s, netraucē ja, tikai "apsargā ja" apkā rtē jos
tagad par mī nusiem:
Oktobrī gaisa kondicionē tā js ir izslē gts. un tā kā ir centralizē ta, istabā bija smacī gs, gulē ja ar atvē rtu balkonu. bez odiem (paņ emiet fumigatorus, tas palī dz) bija vē l pā ris pā rsteigumi)))
- attiecas uz nepā ra skaitļ iem no -111 lī dz aptuveni -125: lai Dievs viņ u svē tī ar mullu, kas aicina uz gandrī z ikvakara lū gš anu - galu galā mē s to zinā jā m musulmaņ u valstī un redzē jā m moš eju aiz loga. bet gaiļ i 5-20 ir kaut kas! tu pamosties, dzirdot piecas vai seš as balsis, kas mē ģ ina viens otram un savā m sievā m pierā dī t, ka viņ i ir vokā li. ja jū s vakar transportē jā t, varat izbī ties))) (putni dzī vo blakus esoš ā s viesnī cas teritorijā )
- vienā das istabas: vē lu vakarā jū s varat dzirdē t, kā spē lē galda tenisu vai tenisu blakus esoš ajā viesnī cā (no logiem paveras skats uz laukumiem)
- atkal nepā ra no -225: jū su logi bū s vē rsti uz blakus esoš ā s viesnī cas ē ku. un diezgan tuvu
- pā ra numuriem ir logi un balkoni ar skatu uz viesnī cas ielu, tā pē c istabā s no aptuveni -124 esiet gatavi mū zikai un jautrī bai, gribat to vai nē )))
ļ aujiet man apkopot:
patika viesnī ca. š ī ir pirmā viesnī ca pē c Sharmovsky Sentido, kurā vē laties atgriezties
ja tev patī k izklaidē ties (ticiet man, te nav garlaicī gi gan bē rniem, gan santī miem), ja patī k garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, dzē rieni un jautrī ba - tu esi š eit!
вид отеля с пляжа отель номер 4115 номер 4115 лобби взрослый бассейн двухэтажный фудкорт
аватар ilona.prokhorova
Sā ksim ar to, ka tū re uz Turciju, kā jau ierasts, tika rezervē ta iepriekš jau martā , bet ak vai, karantī na ieviesa savas korekcijas, proti, sā kotnē ji izvē lē tā viesnī ca vē l nebija atvē rusies, un trī s dienas pirms izlidoš anas nauda bija jā atdod un jā pā rrezervē uz Orange County Resort Hotel 5 ( Procedū ra aizņ ē ma dienu, bet man bija jā uztraucas). … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka tū re uz Turciju, kā jau ierasts, tika rezervē ta iepriekš jau martā , bet ak vai, karantī na ieviesa savas korekcijas, proti, sā kotnē ji izvē lē tā viesnī ca vē l nebija atvē rusies, un trī s dienas pirms izlidoš anas nauda bija jā atdod un jā pā rrezervē uz Orange County Resort Hotel 5 ( Procedū ra aizņ ē ma dienu, bet man bija jā uztraucas). Mans padoms š ajos grū tajos laikos ir rezervē t viesnī cas, kas noteikti ir atvē rtas, lai gan jums var pā rdot ekskursijas uz slē gtā m viesnī cā m, apliecinot, ka viss ir kā rtī bā un tiks atvē rts.
Ierodoties ieraudzī jā m burvī gu skatu uz viesnī cu, kas veidota Amsterdamas dzelzceļ a stacijas stilā , ieradā mies 6.30 no rī ta, ļ oti draudzī gs personā ls sū tī ja uz brokastī m un iekā rtojā s istabiņ ā.9. 20.
Istaba tī ra, remonts diezgan svaigs, bezmaksas seifs un mini bā rs, kas tika papildinā ts katru dienu (alus Efes, Pepsi, Fanta, minerā lū dens, sula, ū dens), kondicionieris darbojā s pareizi, vannas istabas piederumi ir arī pieejams. Numurs tiek uzkopts katru dienu un tiek mainī ti dvieļ i.
Neparasta viesnī cas teritorija, veidota Amsterdamas ielas stilā , galvenais restorā ns (rī t, pusdienas, vakariņ as), tad divi bā ri, ā trā s ē dinā š anas restorā ns (burgeri, kartupeļ i, makaroni), picu stends uz ielas, plkst. beigas pirms doš anā s lejā uz pludmales kafejnī cu ar daž ā diem saldumiem un saldē jumu. Apkā rtnē ir arī vairā ki atvē rti bā ri.
Viesnī cas ē ka ir viena, bet gara.
Lieliska pludmale un piestā tne ar bā ru. Batoniņ os ir arī riekstu un aunazirņ u maisī jumi (to ir daudz daž ā dā s formā s).
Pludmale lieli oļ i, no mola labā k nokā pt ū denī vai valkā t pretkoraļ ļ us, viļ ņ i bija spē cī gi un var trā pī t pa akmeņ iem, ja gribas pasē dē t ū denī pie krasta.
Tagad viesnī cā s strā dā.8 animatori, ļ oti aktī vi puiš i, pie baseina notiek ū dens aerobika, ū dens volejbols, vairā kas reizes pie baseina pa dienu bija diskotē ka ar dī dž eju un piepū š a ū dens slidkalniņ us ar spē lē m un vadī tā ju.
21.00-21.30 vakara š ovs mū su atvaļ inā juma nedē ļ ā Kolumbijas puiš i dejoja divas reizes, un standarta mis, kungs, viesnī cas pā ris, vienu vakaru bija bingo (izdalī ja biļ etes vakariņ ā m).
Lī dz 00.00 strā dā bā ri un skan mū zika.
Viesnī cā s atpū š as Irā na, Turcija, Kosova, Azerbaidž ā na, Baltkrievija, Tadž ikistā na un nedaudz Ukraina.
Tā kā viesnī ca ir jaunieš u viesnī ca lī dz 12.00 cilvē ku gandrī z nav, viņ i sā k mosties lī dz pusdienlaikam.
Bā ros ir importa alkohols, bet jā prasa, pē c noklusē juma lej vietē jo. Alus ir labs efess.
Atvaļ inā jums bija lielisks, viesnī cas neparastā arhitektū ra liek aizmirst, ka esi pludmales brī vdienā s, sajū ta, ka esi kaut kur Eiropā un dodies uz vietā m.
Ī paš s paldies par apkalpoš anu, neuzbā zī gs, visi pieklā jī gi un draudzī gi.
Ja runā jam par Covid droš ī bu, tad visi darbinieki valkā maskas, pie restorā na ieejas izdala maskas un lū dz tā s uzvilkt, visur ir antiseptiķ i, tualetes durvis atveras automā tiski, tī rā s pastā vī gi, teritorija ir tī rs un kopts.
No mī nusiem viesnī ca ir slavena ar savā m diskotē kā m, kuras tagad nav pieejamas, klubi Turcijā ir slē gti un, ja kaut kur viņ i riskē rī kot diskotē kas, naudas sodi.
Tā kā viesnī ca ir piepildī ta ar treš daļ u jaudas, ē diens ir mazā k daudzveidī gs, mē s ieradā mies sestdien, kad daudzi turki vē l atpū tā s, ē diens bija vairā k un garš ī gā ks, jau otrdien jutā m atš ķ irī bu (viena veida zivis, divas gaļ as veidi, pā rsvarā kaut kas sautē ts vai no maltā s gaļ as), protams, ka izsalcis nepaliksi, bet tā kā Turcijā tā nav pirmā reize, proti, ar ko salī dzinā t, tad pat 4k bija labā k.
Man personī gi ļ oti traucē ja smē ķ ē š ana, viesnī cā s nav smē ķ ē tā ju numuriņ u un smē ķ ē t drī kst visur, pie vakariņ u galda, skatoties vakara programmu, guļ ot uz sauļ oš anā s krē sliem.
Bē rnu ir maz, š ī ir vairā k ballī š u viesnī ca, bet pie viņ iem strā dā.4 animatori, vakarā ir diskotē ka, ir arī bē rnu klubs un baseins.
Dvieļ u maiņ a nav ī paš i pā rdomā ta, pirmo reizi ienes istabā , tad jā maina pie spa, kas atrodas pagrabā reģ istratū ras zonā un jā uzklausa uzmā cī gais aicinā jums uz hammam. , š ī s neē rtī bas dē ļ dvieļ i tika mainī ti reti.
Ir arī bezmaksas sauna un divas trenaž ieru zā les (kardio un spē ka).
Viesnī cu noteikti iesaku jaunieš iem un principā aktī viem cilvē kiem, un varu teikt, ka, visticamā k, atgriezī simies labā kos laikos uz pilnvē rtī gā m ballī tē m.
аватар 2726189
Piestā tne uz laiku nav gatava viesu uzņ emš anai, atš ķ irī bas dē ļ lī dz 17:00 ir kurls, tad papildinā sim apskatu. 2021. gada sezonas atklā š ana notika 28.05. 21. ir mī nusi tī rī bas ziņ ā . … Tomēr ▾ Piestā tne uz laiku nav gatava viesu uzņ emš anai, atš ķ irī bas dē ļ lī dz 17:00 ir kurls, tad papildinā sim apskatu. 2021. gada sezonas atklā š ana notika 28.05. 21. ir mī nusi tī rī bas ziņ ā .
аватар intermek987
Viesnī cas dizains pā rsteidza ar savu spilgtumu un oriģ inalitā ti, š iks! Teritorija maza, bet kompakta! Ierodoties saņ ē mā m rokassprā dzes un, lai netē rē tu laiku, reģ istratū rā ieteica, ka dosimies brokastī s un izpē tī sim teritoriju! Uzreiz radā s problē ma, kā pā rģ ē rbties, jo karsts, bet. … Tomēr ▾ Viesnī cas dizains pā rsteidza ar savu spilgtumu un oriģ inalitā ti, š iks! Teritorija maza, bet kompakta! Ierodoties saņ ē mā m rokassprā dzes un, lai netē rē tu laiku, reģ istratū rā ieteica, ka dosimies brokastī s un izpē tī sim teritoriju! Uzreiz radā s problē ma, kā pā rģ ē rbties, jo karsts, bet. . . nekur. . . un bagā ž a ir uz ielas! ! ! Nomainī jā s tualetē...
Pludmale maza, tī ra, ļ oti š ika piestā tne ar bā ru! Wi-Fi labi darbojas teritorijā , izņ emot pludmali! No 9:00 lī dz 14:00 gā jā m kā jā m, lī dz bijā m iekā rtojuš ies. Istaba gaiš a, tī ra, liela gulta, ļ oti ē rta! Mī nuss ir, kā vē lā k izrā dī jā s, gaisa kondicionieris strā dā tukš gaitā un naktī ir smacī gs, nav iespē jams gulē t un TV rā da tikai turku kanā lus! Liels pluss personā lam, kurš pandē mijas laikā ievē ro visus droš ī bas standartus, valkā cimdus, maskas un ir dezinfekcijas lī dzekļ i!
Ē diens daudzveidī gs, katrai gaumei! Gardus naš ķ us var ē st visas dienas garumā ! Pica, cepti kartupeļ i, makaroni ar piedevu izvē li, bulciņ as, augļ i, saldumi, kafija, kokteiļ i un daudz kas cits, to izmē ģ inā ja gandrī z visi! Mē s bijā m pā rsteigti, piedodiet, bet nav zobu bakstā mo!! ! ! Tā kā atbraucā m pē c laba garastā vokļ a, siltas jū ras un saules, tad tā das mazas neē rtī bas mū su atvaļ inā jumu nesabojā ja!
аватар sharafutdinova_elina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pati viesnī ca nav slikta. Mī nus viena zvaigzne: - Viesnī ca ir pilna. Jums ir jā ceļ as pulksten 7:00, lai uzņ emtu sauļ oš anā s krē slu. Visas tā s paš as problē mas ar galdiņ iem brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta. Mī nus viena zvaigzne:
- Viesnī ca ir pilna. Jums ir jā ceļ as pulksten 7:00, lai uzņ emtu sauļ oš anā s krē slu. Visas tā s paš as problē mas ar galdiņ iem brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Personā la nepietiek, viesmī ļ i un bā rmeņ i strā dā cī tī gi, bet tomē r ar smaidu, par ko paldies un par to liels pluss +++. Arī pludmalē nav attā luma vienam no otra, sauļ oš anā s krē sls uz solā rija, tomē r, manuprā t, š ajā "pandē mijas" laikā tā nav norma. . .
Pati viesnī ca ir ballī š u viesnī ca jaunieš iem. Maza telpa, ē rti pā rvietoties. Ē diens nav slikts, daudzveidī gs. Nekā du vieglumu, tač u ir alternatī vas, piemē ram, turku kafejnī ca, restorā ns pie pludmales, itā ļ u virtuve un konditoreja. Viss bija diezgan labi, un pat bija vē lme uzrakstī t labu atsauksmi š ī s viesnī cas atbalstam, jo ​ ​ rakstī tā s sliktā s atsauksmes nav patiesas.
Bet tagad pā riesim pie elementā rā kā iemesla, kā pē c man bija jā raksta slikta atsauksme (principā tas, kas tika solī ts no manas puses).
Man bija jā iziet no viesnī cas 4 dienas agrā k (man joprojā m ir rezervā cija, situā cija notika pirms 2 dienā m). Kopumā man bija 11 apmaksā tas dienas. Man nekad nebija problē mu ar droš ī bu, netaisī ju troksni, nedē ļ u mierī gi pavadī ju kā parasts ciemiņ š (lai gan viesnī cā joprojā m ir pietiekami daudz skandā lu dē ļ lielā bezmaksas alkohola daudzuma un to paš u atpū tnieku sliktajā m manierē m, bet pat tas nesabojā ja pā rē jo, mē s zinā jā m, kur mē s ejam). Pirms 2 dienā m atnā cu paņ emt no istabas pā rē jā s mantas. Es dzī voju Stambulā . Atbraucā m ar savu lī gavaini, lai aizvestu ģ imeni uz vienu dienu uz citu pludmali un vakarā atgrieztos Stambulā , vienkā rš i nebija vē lē š anā s turpinā t atvaļ inā jumu.
Mē s neplā nojā m palikt viesnī cā . Un tad mū s sagaidī ja ar vā rdiem: izkā piet no viesnī cas, kronis (uzreiz atcerē jos sauļ oš anā s krē slus un visu kalabalku pludmalē ). Es atkā rtoju, ka esmu viesnī cas viesis un vē los paņ emt savas mantas, un vī rs mani gaida vestibilā . Man rupji pateica, ka tas nav iespē jams. Vē lā k mums tika dotas 15 minū tes. Protams, nebija alternatī vu, kā palikt. "Ja gribi bū t š eit – 300 eiro, ja negribi, dodieties ā rpus viesnī cas. " Pē c tam, kad paņ ē mu savas mantas, pasē dē jā m vē l daž as minū tes, lai izsauktu taksi (katra minū te tika skaitī ta), tā pē c nevarē jā m sagaidī t savu ģ imeni, mū s izsvieda. Es gribē ju paņ emt sev glā zi kolas (visu to paš u, par savu naudu). izstiepis savu pasi, es palū dzu iedot manu rokassprā dzi.
Viņ i teica, lai es to aiznesu tur, kur atstā ju. Mans lī gavainis neizturē ja un teica, lai nerunā ar meiteni tā dā tonī , lai neuzvedas kā bē rns un vienkā rš i iedod man aproci. Uz ko viņ i man teica (uzmanī bu (! )): "Es nekad vairs neļ auš u jums atpū sties š ajā viesnī cā , nenā c vairs. " Atbildot uz to, protams, apsolī ju uzrakstī t atsauksmi, lai viesnī cas administrā cija to zinā tu. Negribu nevienam nodarī t pā ri vai radī t problē mas, bet diemž ē l tas nav pieņ emami un pē c tam viesnī cu nevienam ieteikt nevaru. Protams, es atpazinu š ī strā dnieka vā rdu, viņ a vā rds ir Sinans.
Bet, ja tomē r izvē laties š o viesnī cu, novē lu jums labi atpū sties un nekā dā gadī jumā neņ emiet istabiņ u restorā na tuvumā (nakts ir ļ oti trokš ņ ainas, jo atvē rtais restorā ns, kur visi nā k ē st pē c ballī tes) un staigā jiet tikai istabā . apavos (situā cija palika noslē pums, kā mū su istabā nokļ uva stikls. Varbū t nejauš i iekļ uva ar apkopē jas lupatu. Stikls iekļ uva man kā jā . Visticamā k, ka nesū c (lai gan dzeramnaudu atstā ja katru reizi diena), tač u tā nebū tu problē ma, notiek nelaimes gadī jumi un laikā Pā rē jais personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs.
аватар evroblok
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti patī k! Jau treš o reizi! Jaunā kā viesnī ca Kemerā . … Tomēr ▾ Ļ oti patī k! Jau treš o reizi! Jaunā kā viesnī ca Kemerā .
аватар sssalex8929
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vienī gā labā lieta viesnī cā ir tā s arhitektū ra, viesnī ca tieš ā m skaista! Jū ra nav viņ u nopelns, tā ir krā š ņ a! Istabas mazas, balkoni caur vienu, peldkostī mi istabā než ū st, nav kur pakā rt! Pludmale ir atseviš ķ a tē ma, ir forš s pontons, bet ja necelies 5:00-6:00 no rī ta un neieņ em vietu uz tā s ar dvieli, tad x. … Tomēr ▾ Vienī gā labā lieta viesnī cā ir tā s arhitektū ra, viesnī ca tieš ā m skaista! Jū ra nav viņ u nopelns, tā ir krā š ņ a!
Istabas mazas, balkoni caur vienu, peldkostī mi istabā než ū st, nav kur pakā rt!
Pludmale ir atseviš ķ a tē ma, ir forš s pontons, bet ja necelies 5:00-6:00 no rī ta un neieņ em vietu uz tā s ar dvieli, tad x...tu uzkā psi, viss aizņ emts, cilvē ku nav, bet dvieļ i ir , visu dienu var nenā kt, personā lam pilnī gi vienalga, nav kur stulbi gulē t !!! ! ! Ē diens ir pē c iespē jas parasts, bet var atrast kaut ko sev, bet karantī nas laikā zviedru lī nija, kas vairs nav tā da kā agrā k, iedod pa druskai vai karoti, stā vi kā suni un palū dz, lai tē vocis vai tante tev iedod ē st, tajā paš ā laikā viņ i visi stā v neapmierinā tā m sejā m, un, ja, nedod Dievs, prasī si vē l, viņ i uz tevi noskatī sies ar ļ aunu skatienu, kā tuli no š eit un beidz tevi ē st!
Animā cija, adekvā ti puiš i, bez jautā jumiem!
Diskotē ka lī dz 12:00, pē c 12:00 alkohols tiek apmaksā ts!
Ja tev ir vē ls lidojums, tad noņ ems rokassprā dzes un uzliks citu krā su, zī mi, ka nevar liet alkoholu, nu mē s esam ļ oti stipri dzē rā ji, vajag tikai dzert, lai nedod Dievs nelaupi viņ us - negods!
Cilvē ki ir š okē ti par visu notiekoš o!
Prasī ja uzvā rī t kafiju uz galvas nevis no bezgaumī ga aparā ta, bet no daudzmaz adekvā ta aparā ta, man kliedza, ka es netī š ā m pieskā ros uz kafijas automā ta stā voš ai krū zei, ž estu, ka gribam kafiju no š ī kafijas automā ta , kā karantī na, neskatoties uz to, ka viesnī cā neviens maskas nenē sā un temperatū ra arī netiek mē rī ta!
Uzkopš ana istabā s ir adekvā ta, tā pat kā visur citur, mainī t dvieļ us un gultas veļ u!
Mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā ! Nosē dinā š anas tvertnes.
аватар volodaykova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Istabā , kurā bijā m apmetuš ies, viens trū kums ir gaisa kondicionieris virs gultas, kurā guļ at. Ja vē laties pā riet uz citu, tad jums ir jā piemaksā , mā rketinga gā jiens š ķ irš anā s par naudu. Pludmale, baseini, izklaides programmas - viss ir lieliski. … Tomēr ▾ Istabā , kurā bijā m apmetuš ies, viens trū kums ir gaisa kondicionieris virs gultas, kurā guļ at. Ja vē laties pā riet uz citu, tad jums ir jā piemaksā , mā rketinga gā jiens š ķ irš anā s par naudu. Pludmale, baseini, izklaides programmas - viss ir lieliski. Man tas ļ oti nepatika...nav iespē jams atstā t savu sievu vienu uz minū ti...turku vī rieš i cenš as viens otru iepazī t, ļ oti kaitinoš a uzmanī ba no viņ u puses, viņ i staigā baros.. .
Пляж
аватар kristinaborz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jautra un pozitī va jū ra! Lū k, ko sagaidī t no š ī s viesnī cas. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa, ka tieš i Kemerā negribē jā m visu laiku uzturē ties viesnī cā . Ļ oti gribē jā m apskatī t pilsē tu, apmeklē t klubus un vispā r tuvā k iepazī t paš u Turciju. … Tomēr ▾ Jautra un pozitī va jū ra! Lū k, ko sagaidī t no š ī s viesnī cas. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa, ka tieš i Kemerā negribē jā m visu laiku uzturē ties viesnī cā . Ļ oti gribē jā m apskatī t pilsē tu, apmeklē t klubus un vispā r tuvā k iepazī t paš u Turciju. Bet arī to, ka viesnī cā nebija garlaicī gi. Kad mū su ceļ ojumu aģ ents mums piedā vā ja oranž o, no pirmā acu uzmetiena bildē s sapratā m, ka viesnī ca bū s forš a. Un viņ š izrā dī jā s. Teritorija ir ļ oti oriģ inā la un ļ oti spilgti dekorē ta. Izmē rā tas ir mazs, bet, kā mums skaidroja paš ā Kemerā , viesnī cas ar lielā m platī bā m nav. Un kā pē c, ja tuvumā ir kur aiziet. Istaba lieliska, viss svaigs, ļ oti ē rts. Mē s dabū jā m istabu ar franč u balkonu. Lai viņ am nav nekā da labuma, bet tomē r priecā jā s. Ir telpas, kur nekā tā da nav) Istaba tika iztī rī ta labi. Viss, kam vajadzē ja bū t vienmē r pabeigtam. Un vispā r var tikai pateikties personā lam par apkalpoš anu, viņ i visi ļ oti cenš as. Varbū t kā ds sastrī dē sies, bet mē s vienmē r atstā jā m dzeramnaudu un attieksme pret mums bija izcila. Un bū tī bā mē s to darā m visur. . Jau sen ir saprasts, ka par ļ oti mazu summu iespē jams bū tiski uzlabot servisu un galvenais – bū t draudzī gam ar visiem. Pa dienu ir liela kustī ba. Gogo meitenes, dejas, putu ballī tes. Vakarā vispā r karstums viss tiek izgaismots uz pilnu klapi. Tiesa, visā š ajā kustī bā ir bē rni, lai gan viesnī ca ir jaunatne, viņ i š eit nā k ar bē rniem. Mē s nebijā m pā rsteigti, jo mū su ceļ ojumu aģ ents mū s par to brī dinā ja. Bet Ā damā un Ievā bija beleki un nav kur iet, lai gan arī Kemerā nav jautrā kas viesnī cas. Bet paturiet prā tā , ka oranž ais bū s biezā ks, un kopumā viesnī cas izvē lei labā k vē rsties pie profesionā ļ iem. Varu visiem ieteikt mū su ceļ ojumu aģ entu Dmitriju Miru, paskatieties sociā lajā tī klā VKontakte pē c uzvā rda. Un viesnī ca izvē lē sies un visā valstī jums pastā stī s visas nianses, kur jums ir labā k doties un kur ir lē tā k nopirkt un vispā r, kā ietaupī t naudu. Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, bet tomē r mani nedaudz samulsinā ja bē rnu klā tbū tne š ajā kustī bā piedzē ruš os jaunieš u vidū . Ar alkoholu problē mu nav, arī ē diens ir kā rtī bā . Bet ja viesnī ca ir uztaisī ta vismaz 16+, man liekas, ka visi no tā bū s tikai ieguvē ji!
аватар radmilakazih
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Forš a viesnī ca tiem, kam patī k pavadī t laiku. Protams, viesnī cā viss nav ideā li, bet jautrī bas ziņ ā š eit viss ir vienkā rš i labi! Bombejas animā cija š eit vispā r nevar palikt garlaicī gi, pastā vī gi kaut kā da veida kustī ba. … Tomēr ▾ Forš a viesnī ca tiem, kam patī k pavadī t laiku. Protams, viesnī cā viss nav ideā li, bet jautrī bas ziņ ā š eit viss ir vienkā rš i labi! Bombejas animā cija š eit vispā r nevar palikt garlaicī gi, pastā vī gi kaut kā da veida kustī ba. Vakara š ovi ir ļ oti forš i. Ja jū s nā kat ar bē rniem, tad viņ iem ir bē rnu klubs ar jaukā m meitenē m animatoriem. Alkohols ir gan vietē jais, gan laba importa izvē le, bet š eit triks ir imports tikai divos batoniņ os. Un pē c pusnakts alkohols parasti tiek maksā ts, tieš i tad, kad visi vienkā rš i kļ ū st nikni. Bet mē s tieš ā m jau tajā laikā tusē jā m vietē jos klubos)) Š ajā ziņ ā ļ oti izdevī ga vieta. Dienas laikā var pastaigā ties viesnī cā , bet naktī - klubos. Mē s ieradā mies divos pā ros, tā tad mums jau bija kompā nija, bet mū sē jo bija daudz un mū su kompā nija izauga no č etriem lī dz 12 cilvē kiem, tā pē c visi pā rē jie tusē jā m kopā . Pē c atlī dzī bu skaita normā ls numurs nav, bet uzkopš anas serviss te klibo, ja neatstā j dzeramnaudu. Kopumā attieksme pret viesiem ir laba, bet visiem patī k padomi) Uztura ziņ ā viss ir ļ oti labi, vienmē r atradī si, ko ē st ir normā li pagatavots, pat ir krievu virtuves ē dieni, labi, ja ne identiski, bet ļ oti tuvu. Teritorija protams maza, bet principā tas ir Kemeras centrs un š eit viesnī cā m ir nelielas teritorijas. Pludmale ir normā la, ū dens ir tī rs, ir liela mola un tur tiek rī kotas ballī tes. Kopumā viss ir tā , kā tam jā bū t. Diezgan liels baseins, ir pat vienkā rš i slidkalniņ i. Viesnī cas apdare ir ļ oti eleganta un neparasta. Gaiš s Amsterdamas ielu stilā . Vispā r viesnī cas izvē le bija sarež ģ ī ta viesnī ca un nepā rtrauktas ballī tes, un tajā paš ā laikā viesnī ca bija normā la, tač u bija arī jā saņ em nauda. Es iesaku to visiem, jū s to varat viegli atrast pē c uzvā rda VKontakte sociā lajā tī klā . Personī gi mē s esam ļ oti apmierinā ti ar viņ a darbu. Kopumā mē s lieliski atpū tā mies!
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sales5tyjjk
‹ Viesnīca Orange County Kemer 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель с собственной пристанью и собственным пляжем расположен на берегу Средиземного моря. Архитектура комплекса выдержана в стиле архитектуры Амстердама XVI века. Номера обставлены современной мебелью и украшены произведениями фламандской живописи. На пристани и прилегающей к бассейну территории площадью 5 000 кв. м проводятся дневные и вечерние развлекательные мероприятия. Отель подходит для семейного отдыха. Год строительства: 2005.

Atrašanās vieta Отель находится в 5 минутах ходьбы от центра города Кемера, примерно в 60 км от Антальи, в 75 км от аэропорта Antalya.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 90 метров. Пляжные полотенца выдаются по карточке и меняются раз в день. Имеются душевые на пляже, кабинки для переодевания, дежурные службы спасателей, павильон на пляже (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, хранение багажа, доставка еды и напитков в номер, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб от 4 до 12 лет, анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Живая музыка/выступление, вечерняя программа, дартс, массаж платно.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Комплекс состоит из одного 6-этажного здания и 19-ти дополнительных 2-этажных зданий, 526 номеров.

Istabās

Кондиционер, Wi-Fi бесплатно, минибар, телефон, сейф в номере бесплатно, ТВ, ванна/душ, туалет, фен, туалетные средства.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Ataturk Bulvari Yeni Mahalle, 07980 Кемер, Турция
Tālruņi: +90 850 213 00 36
Tīmekļa vietne: Orange County Kemer
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.