Olimpos Beach Hotel By RRH&R 3*– Atsauksmes

81
Novērtējums 5.010
pamatā
81 atsaukt
№192 viesnīcas reitingā Kemera
4.2 Numurs
5.3 apkalpošana
4.6 Tīrība
5.9 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras pilsētā, pāri promenādei no jūras. Uzcelta 1980. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар Olia1974
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Brī numi nenotiek, jū s sakā t, tad laipni lū dzam Olimpos Beach viesnī cā Kemerā. Ko jū s varat sagaidī t no pusgadsimtu vecas viesnī cas. Jū s pat nevarat uzminē t! Mē s trī s atpū tā mies 2023. gada augustā , ieradā mies agri no rī ta, viesnī cā bijā m apmē ram seš os no rī ta, reģ istrē jā mies lī dz pulksten 10. … Tomēr ▾ Brī numi nenotiek, jū s sakā t, tad laipni lū dzam Olimpos Beach viesnī cā Kemerā.
Ko jū s varat sagaidī t no pusgadsimtu vecas viesnī cas. Jū s pat nevarat uzminē t!
Mē s trī s atpū tā mies 2023. gada augustā , ieradā mies agri no rī ta, viesnī cā bijā m apmē ram seš os no rī ta, reģ istrē jā mies lī dz pulksten 10.
Mā jī ga uzņ emš ana, ģ imenes numurs par papildu maksu. maksa 50 USD.
Divas istabas, plaš s koridors ar atzveltnes krē slu, vannas istaba ar duš u. Dzī vo priekā un izbaudi!
Istaba otrajā stā vā , bez logiem, bet ar balkonu, niecī gs stā vē š anai, ar skatu uz pagalmu, kas nevarē ja vien priecā ties, jo pirmā stā va istabā m nav balkonu, izkā rtas lietas ž ā vē koridorā , pie ā rdurvī m vai uz soliņ a.
Nē , ar logiem esmu mazliet viltī gs, tie ir mazi, š auri, ne visi vaļ ā , ar skrū vē m pieskrū vē ti. Un ak, brī nums, ir logs, tas atveras, bet saplā ksnis gandrī z aizsedz visu logu.
Duš as galva izlej un pā rpludina visu vannas istabu, tas nav svarī gi, lī mē još ais apmetums palī dzē s.
Gaisa kondicionē tā js atrodas pretī ā rdurvī m, tas nav guļ amistabā s, tā pat kā televizors pie ā rdurvī m. Augsti pilna programma, viss iekļ auts, izbaudiet un neliedziet sev neko!
Tī rī š ana, dvieļ u maiņ a, tualetes papī rs, tam mē s nekad nepievē rš am ī paš u uzmanī bu. Bet, salokiet netī ros dvieļ us un nolieciet tos uz gultas, pā rejot par tī ru, galvenokā rt uzslavu!
Viss iekļ auts ir lieliski!
Taisos ē st, es teikš u tā , tu nemirsi!
Monotona, ierobež ota ē dienkarte.
Kā da ir rinda, jā atceras, it ī paš i, ja izņ ē mā t tunci vai liellopa mē li! Uzmanieties no apjomī gā m dā mā m, viņ as nojauks un nepamanī s, tā pē c labā k pā rvietoties ā trā k, vismaz š ā ds padoms tika dzirdē ts, vienlaikus spiež ot muguru.
Jā , un, ja š odien kaut kas nav ē sts, rī t tas tiks garš ots, pā rklā ts ar sī polu un atkal pasniegts, nedaudz skā bs, bet garš a un krā sa, kā saka ...
Nu un ko, pilnī ga komforta programmai jā atbilst it visā!
Nomazgā ā bolus, arī rokturi nenolū zī s, nav ko atslā binā ties, nomazgā simies paš i.
Ahhh, gandrī z aizmirsu, tiek pasniegti grauzdiņ i zupas biezenī , “ļ oti mazi”, var smē rē t sviestu, tā pē c kuram vajag grauzdiņ us tē jai vai kafijai, labs variants !!!
Par bā ru neko nerakstī š u, sortiments “liels”, bā rmeņ i “priecī gi un ar dzī vi apmierinā ti”, tomē r kā atpū tnieki.
Pļ ajaž a, brī niš ķ ī ga jū ra un sauļ oš anā s krē slu izlutinā ta pludmale, vā rdu sakot, sardī nes burciņ ā.
Un viss pā rē jais ir lieliski!
Tā tad, ja vē laties neaizmirstamas brī vdienas, š ī viesnī ca ir LABĀ KĀ , ko vien varē tu vē lē ties! Š ī viesnī ca paliks atmiņ ā uz visu mū ž u, tas ir skaidrs!
Papildus visam internets ir maksas.
Un jā , situā ciju neglā bj jauna, piebū vē ta ē ka, ē damzā le, bā rs un pludmale.
Principā š ī s viesnī cas ī paš nieks vai vadī tā js ir labi darī ts.
Kā pē c mocī ties un investē t viesnī cas atjaunoš anā , tas derē s, tā teikt, vajadzē tu bū t izcē lumam, cilvē ku ir daudz, un kurš nezina labā k, tas derē s.
Atraš anā s vieta glā bj situā ciju – otrā vai pat treš ā rinda ir labā ka par š o murgu!
Mū su meklē jumi ir pabeigti. Un ir jū su kā rta, atpū tnieki!
Ресепшен Пляж Пляж Столовая,ну никак не кафе и тем более ресторан Кондиционер напротив входной двери Спальная комната,без кондиционера и открывающихся окон Холодильник Мебель
аватар popelyshynyuliana
Sā kš u no sā kuma. Shuts strā dā ja lieliski. Mē s ieradā mies viesnī cā (ieeja nav ī paš i pievilcī ga, bet viesnī ca izskatā s daudz labā k no iekš puses un no jū ras puses. Uzreiz radā s problē ma ar saziņ as valodu. … Tomēr ▾ Sā kš u no sā kuma.
Shuts strā dā ja lieliski. Mē s ieradā mies viesnī cā (ieeja nav ī paš i pievilcī ga, bet viesnī ca izskatā s daudz labā k no iekš puses un no jū ras puses.

Uzreiz radā s problē ma ar saziņ as valodu. Tā kā uzņ emš ana pē c noklusē juma apkalpo krievus. valodu (lai gan viņ i zinā ja arī ukraiņ u valodu un pē c tam pā rgā ja uz to, par ko esam ļ oti pateicī gi).
Kas attiecas uz angļ u valodu, tad š ajā valodā vispā r nerunā ja. Viņ a visiem ir maz zinā ma.
Tikai daž i cilvē ki no visa lielā personā la varē ja daž us vā rdus pateikt angļ u valodā , pā rē jie vai nu krieviski, vai tikai turku valodā (š ī iespē ja dominē ja).
Darbinieki valodu prasmju ziņ ā ir analfabē ti.

Istaba.
Ieejot iekš ā , viņ i sajuta nepatī kamu smaku: mitrumu, sastingumu.
Neskatoties uz to, ka š ī ir trī szvaigž ņ u viesnī ca, numurs tam neatbilda. Daž as mē beles un sienas nav vislabā kajā stā voklī . Televizors planš etdatora izmē rā.
Kondicionieris bija vecs, bet arī darba kā rtī bā (izglā ba), lai gan pulti rokā s neņ ē mu, jo bija netī rs (drupatas, purvs).
Un dī vainā kais ir tas, ka ne visas ligzdas darbojā s (vismaz š o varē ja izsekot! ).
Visvairā k sarū gtinā ja vannas istaba: duš ā sē nī te, problē mzonas vienkā rš i pildī tas ar silikonu, vecs remonts.
Vainags vecs, koks? tie nav hermē tiski.
Caur tiem nā ca troksnis, un nebija iespē jams gulē t. Tas traucē ja atpū sties.

Attiecī bā uz tī rī š anu.
Istabas uzkopš ana sastā vē ja no gultas uzklā š anas, dvieļ u nomaiņ as, 10 tualetes papī ra ruļ ļ u atneš anas un gaisa atsvaidzinā tā ja apsmidzinā š anas - tas arī viss. Par mitro tī rī š anu vai pavilnas mazgā š anu viesnī cā ne dzirdē jā m ne pirms ieraš anā s, ne tā s laikā , un š aubos, ka kā ds ī paš i tī rī ja pē c tā s.

Vide.
Netā lu no viesnī cas atrodas vē l viena viesnī ca un kafejnī ca ar mū ziku lī dz pusnaktij. Kad par to lasī jā m komentā ros, tas likā s muļ ķ ī bas, bet NĒ ! Tas ir sausmigi. Pastā vī gais troksnis 8. atpū tas dienā kļ ū st tik nepanesams, ka rodas nepiecieš amī ba pē c vē l vienas atpū tas.
Viņ š spē lē krievu popu un blatņ aku, ko nav iespē jams klausī ties. Visas dziesmas tika izdotas vismaz pirms 20 gadiem. Repertuā rs - š ausmas.
Viss ir krievu valodā . Pē c tam, kad mē s sū dzē jā mies, tika atskaņ otas dziesmas angļ u vai turku valodā.
Ja dodaties š ā dā s brī vdienā s ar bē rniem, tas bū s ļ oti grū ti!

Virtuve. Universā ls.
Katrs var atrast ko ē damu.
Augļ u pieejamī ba: ā boli un apelsī ni katru dienu.
Un arbū zs bija divas reizes 8 dienu laikā . Visi.
Deserti tika saš ķ iroti ļ oti ā tri. Ja atnā kat uz 10 min. vē lā k par ē dienreizes sā kumu, tas arī viss – diez vai sanā ks kaut kas garš ī gā ks par ž eleju. Cepti ā boli ar krā svielu, tā da ideja : )

Konkrē tā m cilvē ku grupā m (laktozes nepanesī ba, cukura diabē ts u. c. ) nav atseviš ķ as ē dienu kategorijas.
Trauki nav parakstī ti, un nav arī informā cijas par to, kas tajos ir iekļ auts, tā pē c, ja ir alerģ ija, jā bū t uzmanī giem.

Neskatoties uz trū kumiem, virtuve man kopumā patika. Vienmē r bija ko izvē lē ties un ē st.
Daudzi salā ti un daž ā di zaļ umi, olī vas. Vistas un zivis, daž ā di pī rā dziņ i, bū s diena ar burgeriem. Kopumā viss bija garš ī gi. Tikai viņ u klasiskā kajos ē dienos, mū suprā t, bija pā rā k daudz garš vielu (bet tas ir individuā li).

Bā rs. Alkohola ir maz, izvē le nav liela.
Bet bā rmenis bija patī kams – zelts, kurš uzzī mē ja visu atmosfē ru.
Bā rs izskatā s jauki un glī tā ks nekā istaba. Lieliska vieta vakara pasē dē š anai ar skatu uz jū ru.

Mū ziķ i tika aicinā ti uz bā ru, tač u repertuā rs ne vienmē r bija iepriecinoš s. Daž kā rt man radā s iespaids, ka viņ i ir iestrē guš i laikā , vismaz pirms 20 gadiem, jo ​ ​ visa mū zika ir veca un maskavieš u.
Bet meitene, kas uz vijoles spē lē ja daž ā dus skaņ darbus, bija brī niš ķ ī ga.

Viesmī ļ i ir š ķ ī vju ņ ē mē ji.
Neviens neko nesaka, pat uz pateicī bu neatbildē ja. Viņ i atnā ca, paķ ē ra š ķ ī vjus (neprecizē jot, vai tos var aizvest) un aizbē ga. Nezinā ju elementā ras frā zes angļ u valodā????
Tas radī ja atmosfē ru, ka jū s bijā t nevē lams viesis.

Jū ra ir skaista!
Pirmajai rindai ir absolū tas priekš rocī bas.
Pludmale nav smilš aina, bet tā pē c ū dens ir tī rs. Stā vot pilnī bā ū denī , jū s varat viegli redzē t savas kā jas, ū dens ir tik dzidrs. Jū ra ir mierī ga.

Pludmale.
Neskatoties uz oļ iem, pludmalē ir celiņ i, pa kuriem var staigā t, tač u sauļ oš anā s krē slu skaits ir ierobež ots lī dz vienai vietai.
Kā viesnī ca to nevarē ja aprē ķ inā t viesu skaitam? - neskaidrs un ļ oti skumjš.
Visā pludmalē nekur nav tik daudz un blī vi sauļ oš anā s krē sli kā š ī s viesnī cas teritorijā . Sauļ oš anā s krē sli atrodas tik tuvu, ka varat droš i turē t rokā s vai pieskarties rokā m ar nepazī stamu kaimiņ u. Cilvē ki ceļ as 6-7 no rī ta, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slus.

Pludmales dvieļ i tiek izsniegti turku pirtī par kartē m, kas izsniegtas reģ istratū rā . Pē c tam viss jā noliek atpakaļ savā s vietā s. Sistē ma ir ļ oti veca, un tagad varē tu izmantot daudz efektī vā kas sistē mas, bet lai tā bū tu.
Dvieļ i nav ideā lā stā voklī . Hamam, kā arī par to atbildī gais vī rietis nemaz neradī ja pā rliecī bu.
Kontingents, ar kuru jums bū s jā sadzī vo: krievi.
Diemž ē l viņ i ir galvenā Turcijas auditorija. Viss tiek darī ts zem tiem, un to ir daudz. Š ī iemesla dē ļ mē s joprojā m neizvē lē simies atvaļ inā jumu Turcijā.
Lai gan viņ i sē dē ja klusi un neviens necentā s runā t vai neko teikt, bija pretī gi atrasties ar tiem zemcilvē kiem vienā teritorijā.

Glazū ra uz kū kas:
Maksas Wi-Fi 2023.  gadā!

Apceļ ots un atpū ties daudzviet, bet tā da miskaste pirmo reizi!
Par katru ierī ci ir jā maksā traka nauda atseviš ķ i. Spē le.
Cilvē ki no tā pelna traku naudu!
Tā tam nevajadzē tu bū t. Katram sevi cienoš am uzņ ē mumam Wi-Fi bū tu jā nodroš ina bez maksas, tač u Turcijā kopumā ar to ir milzī gas problē mas.
Tik pilnī gi vī lies par to.

Secinā jums. Vienreizē jai atpū tai - tas ir iespē jams.
Bet tas nav viesnī cas kū rorts, kurā jū s vē lē tos atgriezties vē lreiz.
Tā pē c apsveriet labu lē mumu atpū sties š ajā vietā .
На фото можна зауважити щільність розташування лежаків. Харчування доволі універсальне. Кожен зможе знайти щось для себе. Ззовні готель доволі привабливий. Не те, що в номерах. Вигляд з бару. Можна провести час за келехом винах, споглядаючи на море. На фото можна побачити, що є серед страв. На фото можна побачити, що пропонує кухня.
аватар NataK1971
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu budž eta brī vdienā m. Lieliski apzinoties, ka tā ir 3 zvaigznes. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, pirmajā rindā , privā ta pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu budž eta brī vdienā m. Lieliski apzinoties, ka tā ir 3 zvaigznes. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, pirmajā rindā , privā ta pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem. Es atnā cu peldē t un staigā t, tā pē c atraš anā s vieta man bija svarī ga. Lī dz pilsē tas centram 10 minū tes, vakarā ir skaisti, viss izgaismots, mū zika, satriecoš i ziedoš u augu aromā ti.
Istaba bija bez balkona, bet pietiekami plaš a, ar divā m gultā m un lielu vannas istabu. Istabā viss darbojā s, kondicionieris un TV, mini ledusskapis. Peldkostī mu ž ā vē š anai aiz loga tika izstiepta virve, karstumā viss ā tri izž uva.
Karsts ū dens - nu ne gluž i karsts, bet labi silts. Duš a ir plaš a. Dvieļ i mainī ti katru dienu, tī rī š ana arī katru dienu. Gultas veļ a tika mainī ta katru otro dienu.
Ē diens nepievī la. Daudz dā rzeņ u un zaļ umu (svaigi salā ti, portulaks, garš augi), daudz augļ u (vienmē r bija bumbieri un ā boli, arbū zs, melone, apelsī ni un vī nogas), milzī gs skaits daž ā du marinē tu sieru, daudz gatavotu dā rzeņ u ē dienu , gaļ a, pā rsvarā vista, bija arī zivis, daudz daž ā du desertu un konditorejas izstrā dā jumu. Uz ielas bija cepeš krā sns, kur no rī ta vā rī ja olu kulteni vai pankū kas, bet pē cpusdienā cepa zivis vai vistu un dā rzeņ us. Nedaudz neē rti, ka galds ar dzē rieniem neatrodas restorā na teritorijā , bet tas nav biedē još i. )
Braucā m ekskursijā s, peldē jā mies jū rā , staigā jā m pa pilsē tu, vispā r istabā nesē dē jā m. Vē lā vakarā dā rd mū zika no kaimiņ u viesnī cā m, tā ir ļ oti dzirdama istabā s, tā pē c, ja meklē jat klusu atpū tu, tad jū s š eit neesat.
Kopumā viesnī ca ir diezgan laba priekš savā m zvaigznē m, galvenais no tā s nesagaidī t pā rā k daudz. )
аватар vovalend33
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2021.  gada augustā , š ī bija mū su treš ā Olympos vizī te. Milzī gs pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta! Viesnī ca nav jauna, tā tika uzcelta 80. gados, Kemeras kā liela kū rorta attī stī bas sā kuma laikmetā , tā pē c tai ir tik forš a atraš anā s vieta 3 * - pirmajai lī nijai paš ā pilsē tas centrā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2021.  gada augustā , š ī bija mū su treš ā Olympos vizī te. Milzī gs pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta!
Viesnī ca nav jauna, tā tika uzcelta 80. gados, Kemeras kā liela kū rorta attī stī bas sā kuma laikmetā , tā pē c tai ir tik forš a atraš anā s vieta 3 * - pirmajai lī nijai paš ā pilsē tas centrā . pilsē ta. Ē diens viesnī cā.3 zvaigznē m ir ļ oti labs, pavā ri cenš as daž ā dot galdu, gatavo diezgan garš ī gi, un vakarā vienmē r kaut ko gatavo uz grila. Mē s atnā cā m ē st paš ā s beigā s (mums nepatī k pū ļ i), un vienmē r bija pietiekami daudz pā rtikas, var ē st lī dz sā tai)) Brokastī s olas 2-3 gatavoš anas veidi, pankū kas, pā rslas, vietē jie sieri un olī vas sortimentā , bet aukstumu izvē le ir pieticī gā ka . Pusdienā s un vakariņ ā s - zivis un gaļ a biež i, vista un kotletes vienmē r, un daudz turku-balkā nu virtuves no dā rzeņ iem: baklaž ā ni, paprika, cukini, tomā ti, kā arī vairā ki sā nu ē dieni.
Gardas vietē jā s plā tsmaizes ar pildī jumu kā pica, deserti, biež i bija baklava, bet man bū tu gribē jies lielā ku augļ u izvē li (parasti vienmē r bija ā boli un plū mes un, savukā rt, deva vī nogas, arbū zu vai meloni). Pē cpusdienas uzkodā m konditorejas izstrā dā jumi - cepumi, smalkmaizī tes. Nav ī paš as bē rnu ē dienkartes, un kopumā viesnī ca ir paredzē ta pieauguš ajiem un vecā kiem bē rniem, lai gan viņ i arī atpū š as kopā ar bē rniem. Restorā ns atrodas brī vā dabā , daļ a galdiņ u - uz terases ar skatu uz promenā di, palmā m, jū ru un kalniem. Lī dz 22.00 kafijas automā tā pieejama tē ja un kafija (diezgan stipra un garš a pieņ emama). Ja ierodoties vē lu brokastī s, pusdienā s vai vakariņ ā s, jū s tik un tā pabarosiet: darbinieki ir ļ oti viesmī lī gi un draudzī gi.
Reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s, ja, protams, ir brī vas istabas. Tā tad, kā likums, jums nav jā gaida lī dz 14:00! Viesnī cas menedž eris Osmans vienmē r ir gatavs palī dzē t un pē c pā ris dienā m, kad bū s pieejams kas interesantā ks, centī sies ierā dī t labā ku numuru vai pā rcelt. Remonts telpā s nav diez ko svaigs, kosmē tisks, vietā m kaut kas nobruž ā ts, salū zis un varbū t nav ī paš i estē tiski, bet vienmē r iztī ra. Treš ajā dienā izkā rā m zī mi “Netraucē t”, jo mums nebija nepiecieš ama ikdienas tī rī š ana, un istabene bija ļ oti apzinī ga. Numuros ir neliels ledusskapis, kondicionieris, TV, fē ns, duš a, tualete. Dzeramais ū dens numurā un bā rā ir bez maksas.
Š ī viesnī ca ir pilsē tas tipa (gandrī z bez teritorijas), ar tieš u izeju uz promenā di - gleznainu aleju virs jū ras. Ejiet 5 metrus lī dz pludmalei caur viesnī cas bā ru, kas ir ļ oti ē rti)) Turcijas dzē rieni, bet sortimentā vietē jais vī ns nav slikts (galds) un alus ir labs. Reti gadī jā s, ka tuvā k 22:00 (bā ra slē gš anas laiks) nebija dzē riena, bet bā rmeņ i vienmē r var piedā vā t kā du kokteili! Kas attiecas uz pludmali - tā nav ī paš i liela, mā jī ga, oļ aina, tā pat kā visur Kemerā , ir duš a un pludmales bā rs (turku kafija tiek pagatavota labi par 1.5 USD, bet svaigas sulas no ielu tirgotā jiem ir 2-3 reizes lē tā kas , no pludmales bā ra mī nusiem - viņ i periodiski spē lē krievu popu un sliktu repu, par laimi, ne tikai. Kopumā vakaros pludmales bā ra mū zika un kaimiņ u viesnī cu animā cija var traucē t atpū tniekiem priekš telpā s. viesnī cā , apsveriet to, reģ istrē joties, ja dodaties gulē t agri).
Sauļ oš anā s krē sli pludmalē viesnī cas viesiem ir bez maksas, tač u daudziem atpū tniekiem ir paradums ieņ emt vietas rī tausmā un bū t prom uz pusi dienas vai pat visu dienu. Un saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem, ja esat prom vairā k nekā divas stundas, savu solā riju var aizņ emties. Ja ievē rotu noteikumus un bū tu abpusē ji pieklā jī gi, vietas pietiktu visiem. Atpū tnieki pā rsvarā ir krievi, ukraiņ i un serbi, ir arī vietē jie. Viesnī cas personā ls ir apmā cī ts, pieklā jī gs, un vadī tā js ir ī sts profesionā lis, viss tiek kontrolē ts. Koplietoš anas telpas tiek uzturē tas tī ras un tiek ievē roti pandē mijas sanitā rie pasā kumi. Darbinieki arī rū pē jas, lai viesi bā rā nepiedzertos un nerimtos, tač u dara to neuzkrī toš i un taktiski. 24/7 apsardze arī strā dā lieliski, viesnī ca diezgan droš a. Tā pē c, kas attiecas uz 3 zvaigznē m, viesnī ca mums ļ oti patī k. Kopš.2018. gada esam tur atpū tuš ies jau trī s reizes (starp citu, Olympos ir daudz pastā vī go klientu, kas runā pats par sevi).
Kopā : no mī nusiem - novecojis istabu skaits un, iespē jams, kā dam baseina trū kums (mums baseins jū rā nekad nav vajadzī gs, tā pē c izvē loties š o kritē riju nemaz neņ ē ma vē rā ) un teritorijas, un vakara animā cija. tikai reizi nedē ļ ā (bet mē s neesam viesnī cā tusē š anā s cienī tā ji, dodam priekš roku pastaigā m pie jū ras un pa Kemeru, tā pē c mums tas nebija mī nuss). Plusi - š ī ir lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, viena no labā kajā m pilsē tā (pirmā lī nija + pats Kemeras centrs, 3 minū tes lī dz galvenajai iepirkš anā s ielai un pilsē tas parkam, 10 minū tes lī dz Moonlight Parkam), labs ē diens, ( labā k nekā citos turku "č etriniekos" ), pieklā jī gs uzmanī gs personā ls un, protams, bā rs ar atvē rtu terasi, ne katrs labs restorā ns ar tā du var lepoties (skaisti skati uz jū ru, jahtā m un kalniem). Bet neapš aubā mi vissvarī gā kais viesnī cas pluss ir tā s lieliskā cenas / kvalitā tes attiecī ba, iespē jams, saskaņ ā ar š o kritē riju š ī ir viena no labā kajā m 3 * iespē jā m Kemerā !
Un atseviš ķ i vē lreiz gribu atzī mē t viesnī cas vadī tā ju Osmanu, kurš vienmē r uztur kā rtī bu un ir uzmanī gs pret viesiem, par ko viņ am liels paldies! ! Reti tiek sastapts tā ds profesionā lis, kurš dzī vo pē c sava biznesa interesē m, cieņ as. Jā piebilst arī , ka pie paš as ieejas viesnī cā ir veikals, kurā palutinā jā m sevi ar gardā m gatavā m vī ģ ē m 30-40 liru kg un citiem augļ iem, un tieš i otrā di - vairā kas tū risma aģ entū ras (ī paš i patī kami bija nodarboties ar Isa no Ginza travel, kas atrodas prom no viesnī cas). Tur jū s varat izmantot bezmaksas wifi, kas viesnī cā nav pieejams, tā pat kā lielā kajā daļ ā vietē jo 3 * un 4 *. Par tū roperatoru: š oreiz atpū tā mies pie Pegasus, un tā bija mū su labā kā pieredze Turcijā , gidu un loģ istikas darbu nevar salī dzinā t, piemē ram, ar Anex tū ri, bet par to jā raksta atseviš ķ i.
аватар vovalend33
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2021.  gada augustā , š ī bija mū su treš ā Olympos vizī te. Milzī gs pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta! Viesnī ca nav jauna, tā tika uzcelta 80. gados, Kemeras kā liela kū rorta attī stī bas sā kuma laikmetā , tā pē c tai ir tik forš a atraš anā s vieta 3 * - pirmajai lī nijai paš ā pilsē tas centrā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2021.  gada augustā , š ī bija mū su treš ā Olympos vizī te. Milzī gs pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta!
Viesnī ca nav jauna, tā tika uzcelta 80. gados, Kemeras kā liela kū rorta attī stī bas sā kuma laikmetā , tā pē c tai ir tik forš a atraš anā s vieta 3 * - pirmajai lī nijai paš ā pilsē tas centrā . pilsē ta. Ē diens viesnī cā.3 zvaigznē m ir ļ oti labs, pavā ri cenš as daž ā dot galdu, gatavo diezgan garš ī gi, un vakarā vienmē r kaut ko gatavo uz grila. Mē s atnā cā m ē st paš ā s beigā s (mums nepatī k pū ļ i), un vienmē r bija pietiekami daudz pā rtikas, var ē st lī dz sā tai)) Brokastī s olas 2-3 gatavoš anas veidi, pankū kas, pā rslas, vietē jie sieri un olī vas sortimentā , bet aukstumu izvē le ir pieticī gā ka . Pusdienā s un vakariņ ā s - zivis un gaļ a biež i, vista un kotletes vienmē r, un daudz turku-balkā nu virtuves no dā rzeņ iem: baklaž ā ni, paprika, cukini, tomā ti, kā arī vairā ki sā nu ē dieni. Gardas vietē jā s plā tsmaizes ar pildī jumu kā pica, deserti, biež i bija baklava, bet man bū tu gribē jies lielā ku augļ u izvē li (parasti vienmē r bija ā boli un plū mes un, savukā rt, deva vī nogas, arbū zu vai meloni). Pē cpusdienas uzkodā m konditorejas izstrā dā jumi - cepumi, smalkmaizī tes. Nav ī paš as bē rnu ē dienkartes, un kopumā viesnī ca ir paredzē ta pieauguš ajiem un vecā kiem bē rniem, lai gan viņ i arī atpū š as kopā ar bē rniem. Restorā ns atrodas brī vā dabā , daļ a galdiņ u - uz terases ar skatu uz promenā di, palmā m, jū ru un kalniem.
Lī dz 22.00 kafijas automā tā pieejama tē ja un kafija (diezgan stipra un garš a pieņ emama). Ja ierodoties vē lu brokastī s, pusdienā s vai vakariņ ā s, jū s tik un tā pabarosiet: darbinieki ir ļ oti viesmī lī gi un draudzī gi. Reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s, ja, protams, ir brī vas istabas. Tā tad, kā likums, jums nav jā gaida lī dz 14:00! Viesnī cas menedž eris Osmans vienmē r ir gatavs palī dzē t un pē c pā ris dienā m, kad bū s pieejams kas interesantā ks, centī sies ierā dī t labā ku numuru vai pā rcelt. Remonts telpā s nav diez ko svaigs, kosmē tisks, vietā m kaut kas nobruž ā ts, salū zis un varbū t nav ī paš i estē tiski, bet vienmē r iztī ra. Treš ajā dienā izkā rā m zī mi “Netraucē t”, jo mums nebija nepiecieš ama ikdienas tī rī š ana, un istabene bija ļ oti apzinī ga. Numuros ir neliels ledusskapis, kondicionieris, TV, fē ns, duš a, tualete. Dzeramais ū dens numurā un bā rā ir bez maksas. Š ī viesnī ca ir pilsē tas tipa (gandrī z bez teritorijas), ar tieš u izeju uz promenā di - gleznainu aleju virs jū ras. Ejiet 5 metrus lī dz pludmalei caur viesnī cas bā ru, kas ir ļ oti ē rti))
Turcijas noplū des dzē rieni, bet klā stā vietē jais vī ns nav slikts (galds) un alus ir labs. Reti gadī jā s, ka tuvā k 22:00 (bā ra slē gš anas laiks) nebija dzē riena, bet bā rmeņ i vienmē r var piedā vā t kā du kokteili! Kas attiecas uz pludmali - tā nav ī paš i liela, omulī ga, akmeņ aina, tā pat kā visur citur Kemerā , ir duš a un pludmales bā rs (turku kafija tiek pagatavota labi par 1.5 dolā riem, bet svaigas sulas no ielu tirgotā jiem ir 2-3 reizes). lē tā k, no pludmales bā ra mī nusiem - periodiski spē lē krievu popu un sliktu repu, par laimi, ne tikai. Kopumā vakaros pludmales bā rā mū zika un kaimiņ u viesnī cu animā cija var traucē t atpū tniekiem priekš telpā s. no viesnī cas, ņ emiet vē rā to, reģ istrē joties, ja dodaties agri gulē t). Sauļ oš anā s krē sli pludmalē viesnī cas viesiem ir bez maksas, tač u daudziem atpū tniekiem ir paradums ieņ emt vietas rī tausmā un bū t prom uz pusi dienas vai pat visu dienu. Un saskaņ ā ar viesnī cas noteikumiem, ja esat prom vairā k nekā divas stundas, savu solā riju var aizņ emties. Ja ievē rotu noteikumus un bū tu abpusē ji pieklā jī gi, vietas pietiktu visiem. Atpū tnieki pā rsvarā ir krievi, ukraiņ i un serbi, ir arī vietē jie.
Viesnī cas personā ls ir apmā cī ts, pieklā jī gs, un vadī tā js ir ī sts profesionā lis, viss tiek kontrolē ts. Koplietoš anas telpas tiek uzturē tas tī ras un tiek ievē roti pandē mijas sanitā rie pasā kumi. Darbinieki arī rū pē jas, lai viesi bā rā nepiedzertos un nerimtos, tač u dara to neuzkrī toš i un taktiski. 24/7 apsardze arī strā dā lieliski, viesnī ca diezgan droš a. Tā pē c, kas attiecas uz 3 zvaigznē m, viesnī ca mums ļ oti patī k. Kopš.2018. gada esam tur atpū tuš ies jau trī s reizes (starp citu, Olympos ir daudz pastā vī go klientu, kas runā pats par sevi). Kopā : no mī nusiem - novecojis istabu skaits un, iespē jams, kā dam baseina trū kums (mums baseins jū rā nekad nav vajadzī gs, tā pē c izvē loties š o kritē riju nemaz neņ ē ma vē rā ) un teritorijas, un vakara animā cija. tikai reizi nedē ļ ā (bet mē s neesam viesnī cā tusē š anā s cienī tā ji, dodam priekš roku pastaigā m pie jū ras un pa Kemeru, tā pē c mums tas nebija mī nuss).
Plusi - š ī ir lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, viena no labā kajā m pilsē tā (pirmā lī nija + pats Kemeras centrs, 3 minū tes lī dz galvenajai iepirkš anā s ielai un pilsē tas parkam, 10 minū tes lī dz Moonlight Parkam), labs ē diens, ( labā k nekā citos turku "č etriniekos" ), pieklā jī gs uzmanī gs personā ls un, protams, bā rs ar atvē rtu terasi, ne katrs labs restorā ns ar tā du var lepoties (skaisti skati uz jū ru, jahtā m un kalniem). Bet neapš aubā mi vissvarī gā kais viesnī cas pluss ir tā s lieliskā cenas / kvalitā tes attiecī ba, iespē jams, saskaņ ā ar š o kritē riju š ī ir viena no labā kajā m 3 * iespē jā m Kemerā !
Un atseviš ķ i vē lreiz gribu atzī mē t viesnī cas vadī tā ju Osmanu, kurš vienmē r uztur kā rtī bu un ir uzmanī gs pret viesiem, par ko viņ am liels paldies! ! Reti tiek sastapts tā ds profesionā lis, kurš dzī vo pē c sava biznesa interesē m, cieņ as. Jā piebilst arī , ka pie paš as ieejas viesnī cā ir veikals, kurā palutinā jā m sevi ar gardā m gatavā m vī ģ ē m 30-40 liru kg un citiem augļ iem, un tieš i otrā di - vairā kas tū risma aģ entū ras (ī paš i patī kami bija nodarboties ar Isa no Ginza travel, kas atrodas prom no viesnī cas). Tur jū s varat izmantot bezmaksas wifi, kas viesnī cā nav pieejams, tā pat kā lielā kajā daļ ā vietē jo 3 * un 4 *. Par tū roperatoru: š oreiz atpū tā mies pie Pegasus, un tā bija mū su labā kā pieredze Turcijā , gidu un loģ istikas darbu nevar salī dzinā t, piemē ram, ar Anex tū ri, bet par to jā raksta atseviš ķ i.
аватар antipina-1954
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū š amies jau treš o gadu, kas jau izsaka daudz. Galvenā priekš rocī ba ir praktiski krastā , 15 metri. Administrators Osmans, labā kais savā jomā , ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs pret atpū tniekiem un prasī gs pret personā lu, ar ko viesnī ca var lepoties, visi brī niš ķ ī gie puiš i, grū ti kā du izcelt, nu piemē ram, apsargs Erdem, masieri hammam, Gani, Varvara, Vagif. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū š amies jau treš o gadu, kas jau izsaka daudz.
Galvenā priekš rocī ba ir praktiski krastā , 15 metri.
Administrators Osmans, labā kais savā jomā , ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs pret atpū tniekiem un prasī gs pret personā lu, ar ko viesnī ca var lepoties, visi brī niš ķ ī gie puiš i, grū ti kā du izcelt, nu piemē ram, apsargs Erdem, masieri hammam, Gani, Varvara, Vagif. Ē diens - izcili pavā ri.
Ī sā k sakot, viesnī ca pastā vī gajiem klientiem.
Pē teris un Jeļ ena, Harkova.
Вид из бара.
аватар overbear
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Dā rgie draugi un cienī jamie kolē ģ i! Izdevā s apskatī t viesnī cu Bonn Beach Hotel By RRH&R 3* aka Olimpos Beach Hotel By RRH&R 3* aka River Rock Hotel By RRH&R 3* ) Uzturē š anā s laiks 30.08-05.09. Ja jū su klienti meklē budž eta variantu un vē las iegū t neaizmirstamas brī vdienas, droš i iesakiet š o viesnī cu! Tā tad sā ksim: no plusiem "+" 1. … Tomēr ▾ Dā rgie draugi un cienī jamie kolē ģ i! Izdevā s apskatī t viesnī cu
Bonn Beach Hotel By RRH&R 3* aka
Olimpos Beach Hotel By RRH&R 3* aka
River Rock Hotel By RRH&R 3* ) Uzturē š anā s laiks 30.08-05.09.
Ja jū su klienti meklē budž eta variantu un vē las iegū t neaizmirstamas brī vdienas, droš i iesakiet š o viesnī cu!
Tā tad sā ksim:
no plusiem "+"
1. Patieš ā m, viesnī ca atrodas vienā no ē rtā kajā m un gleznainā kajā m vietā m Kemerā , š ikā krastmalas promenā des sā kumā un tajā paš ā laikā netā lu no centra (apmē ram 5 minū tes ar kā jā m). Izceltā vieta, protams, ir 1. lī nija un sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem.
2. Ē diens 3 * - pā rsniedza visas manas cerī bas! Pietiekami daudz daž ā du ē dienu, kopumā var ē st gan garš ī gi, gan veselī gi).
3. Personā ls ir draudzī gs un centī gs, un vadī tā js patieš ā m ir sava darba cienī tā js, viņ š palī dz viesiem visā di, individuā la pieeja patieš ā m ir katram viesim.
No mī nusiem "-"
viens.
Viesnī cai kopā ar istabu skaitu ir nepiecieš ams vismaz kosmē tiskais remonts (bet korona situā cijas dē ļ pilnī gi visa Kemera ir bē dī gā stā voklī , vai tā bū tu 3* vai 5*). Papildus renovā cijai ir jautā jumi par veļ u, dvieļ iem un attiecī gi traukiem!
2. Istabas! Diemž ē l operatori sniedz novecojuš u informā ciju, un tū ristiem var rasties jautā jumi. Piemē ram, ir norā dī ts, ka istabā m obligā ti ir balkons/terase. Diemž ē l tas tā nav, pat ar 80% no viesnī cas noslogojuma jū s varat izmitinā t istabā ar istabu 9 kvadrā tmetrus. (protams, bez balkona un terases). Protams, klientam ir tiesī bas pieprasī t nomaiņ u, un esmu pā rliecinā ts, ka vadī ba tiksies pusceļ ā ! Nu, ja vē laties tikai istabu ar skaistu skatu, tas ir atrisinā ts + 30 USD (bet paturiet prā tā , ka ir ļ oti maz istabu ar skatu))
3. Ī paš u uzmanī bu prasa arī operatoru sniegtā informā cija par BEZMAKSAS WI-FI, tas ir absolū ti neuzticami! BEZMAKSAS WI-FI nav pat vestibilā , viesnī cā tas vispā r nav pieejams. Maksā ja tikai 3$/d.
Pē c "+" un "-" nosvē rš anas varam droš i ieteikt š o viesnī cu, tač u noteikti ar tū ristiem atstrā dā jiet visas nianses.
аватар Katerina253369
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir š ausmī ga, nevienam neiesaku, pā rē jais tajā bija izpostī ts. Ē diens š ausmī gs, neviena normā la š ķ ī vja nav, sortiments niecī gs. Nesaprotu, kā pē c š o viesnī cu tū ristiem iesaka tū risma aģ entū ras? Viņ i sabojā savu reputā ciju un cilvē ku atpū tu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga, nevienam neiesaku, pā rē jais tajā bija izpostī ts. Ē diens š ausmī gs, neviena normā la š ķ ī vja nav, sortiments niecī gs. Nesaprotu, kā pē c š o viesnī cu tū ristiem iesaka tū risma aģ entū ras? Viņ i sabojā savu reputā ciju un cilvē ku atpū tu.
аватар NINA63001
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē los izteikt lielu pateicī bu viesnī cas administrā cijai, ī paš i Osmanam, viņ š ir š ī s viesnī cas direktors, pastā vī gi uzrauga kā rtī bu, ir uzmanī gs pret katru viesi. Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Turcijā. … Tomēr ▾ Es vē los izteikt lielu pateicī bu viesnī cas administrā cijai, ī paš i Osmanam, viņ š ir š ī s viesnī cas direktors, pastā vī gi uzrauga kā rtī bu, ir uzmanī gs pret katru viesi. Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Turcijā. Š ajā viesnī cā esmu ieradies otro reizi, tikai atraš anā s vietas dē ļ , manuprā t, tā ir ļ oti ē rta. Kad viss ir blakus, viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā Ķ emeravas centrā , ir ar ko salī dzinā t. Š ogad mē s varam teikt, ka mū su atvaļ inā jums tika novē rtē ts ar 5!

Es ī sumā . Atpū ta 2019. Oktobra vidū ar draugiem. Mums viss ļ oti patika. Sā kot ar paš u reģ istrē š anos mū s sagaidī ja mā jā s, ieradā mies ļ oti agri un uzreiz bija laiks brokastī m, uzreiz piedā vā ja doties brokastī s, pē c kā uzreiz tikā m iekā rtoti istabā . Mums iedeva trī svietī gu istabu ar lielu balkonu. Atpū tā mies Bonnas viesnī cas ē kā . Un lī dz mū su brī vdienu beigā m viss izskatī jā s ļ oti cienī gi. Virtuve, pludmale, personā ls.
Š ajā viesnī cā ir labs Spa, ļ oti labi masieri, pā ris reizes biju masā ž ā , pē c tam veselī ba kļ uva daudz labā ka. Ž ē l, ka paņ ē mu daž as sesijas, skrē ju. Jū ra ir skaista, silta, tī ra. Arī personā ls pludmalē ir lielisks. Pati viesnī ca ir veidota grieķ u stilā . Telpā viss darbojā s. Tī rī š ana - katru dienu. Mē s neatradā m nekā dus mī nusus)))) Tā pē c es iesaku visu

Mē s labprā t atgrieztos š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā ! ! !
Море и гоы Вид перед отелем Набережная
аватар Sergej305692
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī s viesnī cas izvē le bija nejauš a. Kas attiecas uz istabu, nekas ī paš s, viss strā dā ja, bija tī rs un kā rtī gs. Pludmale laba, bet pā rpildī ta, sauļ oš anā s krē sli tuvu viens otram, labi, ka pludmale ir 5 metrus no viesnī cas, oļ i. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas izvē le bija nejauš a. Kas attiecas uz istabu, nekas ī paš s, viss strā dā ja, bija tī rs un kā rtī gs. Pludmale laba, bet pā rpildī ta, sauļ oš anā s krē sli tuvu viens otram, labi, ka pludmale ir 5 metrus no viesnī cas, oļ i. Viesnī cai praktiski nav teritorijas. Blakus krastmalai. Vidē ja viesnī ca, nekas ī paš s.
Parādīt vairāk »


iemiesojums sergeevna2020
(piemērots cenai) Gribu atpūsties, izklaidēties.. nauda beidzas..
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Anzhela100
Plānoju turp doties jūlijā. pateicos jau iepriekš
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в городе Кемер, через променад от моря. Построен в 1980 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Состоит из одного 4-х этажного здания. Отель подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 55 км от аэропорта Анталии. 100 м от центра Кемера.
Pludmales apraksts Протяжённость пляжа – 50 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Завтрак 07:30-09:30, обед 12:30-14:00, чай/выпечка 16:00-17:00, ужин 19:00-21:00. Шведский стол.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 94 номера в двух 4-этажных зданиях отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Deniz Caddesi. No:33, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 (242) 814 5515
Tīmekļa vietne: Olimpos Beach Hotel By RRH&R
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.