Normāls priekš savām 3 zvaigznēm

Rakstīts: 25 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 12 — 18 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu budž eta brī vdienā m. Lieliski apzinoties, ka tā ir 3 zvaigznes. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, pirmajā rindā , privā ta pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem. Es atnā cu peldē t un staigā t, tā pē c atraš anā s vieta man bija svarī ga. Lī dz pilsē tas centram 10 minū tes, vakarā ir skaisti, viss izgaismots, mū zika, satriecoš i ziedoš u augu aromā ti.
Istaba bija bez balkona, bet pietiekami plaš a, ar divā m gultā m un lielu vannas istabu. Istabā viss darbojā s, kondicionieris un TV, mini ledusskapis. Peldkostī mu ž ā vē š anai aiz loga tika izstiepta virve, karstumā viss ā tri izž uva.
Karsts ū dens - nu ne gluž i karsts, bet labi silts. Duš a ir plaš a. Dvieļ i mainī ti katru dienu, tī rī š ana arī katru dienu. Gultas veļ a tika mainī ta katru otro dienu.

Ē diens nepievī la. Daudz dā rzeņ u un zaļ umu (svaigi salā ti, portulaks, garš augi), daudz augļ u (vienmē r bija bumbieri un ā boli, arbū zs, melone, apelsī ni un vī nogas), milzī gs skaits daž ā du marinē tu sieru, daudz gatavotu dā rzeņ u ē dienu , gaļ a, pā rsvarā vista, bija arī zivis, daudz daž ā du desertu un konditorejas izstrā dā jumu. Uz ielas bija cepeš krā sns, kur no rī ta vā rī ja olu kulteni vai pankū kas, bet pē cpusdienā cepa zivis vai vistu un dā rzeņ us. Nedaudz neē rti, ka galds ar dzē rieniem neatrodas restorā na teritorijā , bet tas nav biedē još i. )
Braucā m ekskursijā s, peldē jā mies jū rā , staigā jā m pa pilsē tu, vispā r istabā nesē dē jā m. Vē lā vakarā dā rd mū zika no kaimiņ u viesnī cā m, tā ir ļ oti dzirdama istabā s, tā pē c, ja meklē jat klusu atpū tu, tad jū s š eit neesat.
Kopumā viesnī ca ir diezgan laba priekš savā m zvaigznē m, galvenais no tā s nesagaidī t pā rā k daudz. )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu