Marti Myra Kemer 5*– Atsauksmes

126
Novērtējums 7.210
№57 viesnīcas reitingā Kemera
7.3 Numurs
7.2 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.6 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 1995. gadā, pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. Mājīgas mājiņas atrodas starp priežu mežu. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар ksutimir
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pē c ceļ ojuma ir daudz emociju)) bet teikš u ī si) Katram laikam ir sava izpratne par labu atpū tu, ē dinā š anu, izmitinā š anu. Katrai ģ imenei viss ir savā dā k. Un, ja kā dam tas nav ļ oti labi, tad citam viss ir lieliski! Es mums uzrakstī š u. … Tomēr ▾ Pē c ceļ ojuma ir daudz emociju)) bet teikš u ī si) Katram laikam ir sava izpratne par labu atpū tu, ē dinā š anu, izmitinā š anu. Katrai ģ imenei viss ir savā dā k. Un, ja kā dam tas nav ļ oti labi, tad citam viss ir lieliski!
Es mums uzrakstī š u. Ja vē laties labu istabu, maksā jiet 20 USD. Un tā vai nu treš ais stā vs (tur ir labas telpas, bet visas 10 dienas iet uz augš u un uz leju vismaz 5 reizes dienā , tā ir personī gā izvē le, mē s negribē jā m) vai pirmais, mums iedeva aukstu un mitru istabiņ a ar baigo vannasistabu, tā tad 20ue un Mū s ievietoja otrajā stā vā , kur viss bija ok. Teritorija super, viesnī ca atrodas mež ā , gaiss pats saproti ko. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Zaķ i skrien, bē rniem super emocijas. 5 vai 6 baseini, jū s patieš ā m peldat pats) Forš a pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, viss ir tī rs.
Un tagad mī nusi: ē diens nav 5 * viesnī ca, bet tieš ā m laba ē damistaba. Brokastī s tikai olu kultenis, ceptas olas un skā bs jogurts. Pusdienā s divu veidu nesaprotamas zupas (viena ar keč upu, otra ar pienu). Lē cu, kas nebija slikta, deva tikai reizē m no rī ta. Biezenis ir vienkā rš i š ausmī gs! Kartupeļ i, ja paveicas, tad silti. Katru dienu tikai vista un zivis (nav daž ā di veidi! Bet katru dienu viens un tas pats! ), Liellopu gaļ a tika dota pā ris reizes. Pā rē jais ir vairā ku veidu sautē ti dā rzeņ i, rī si, vermicelli un svaigi dā rzeņ i. Olī vas, melnā s olī vas, siers (5-6 veidi), desa (viena, nevis sortiments) un desiņ as, abas nav ē damas! Augļ i ir ā boli, bumbieri, zaļ ā melone un arbū zs. Reizi 10 dienā s iedeva zemenes un tad netī rā s ((vairs nedeva, laikam sprieda, ka apgrū tinoš i mazgā t. Bija saldumi, nezinu vai liela izvē le vai maza, bet pie mums cilvē ki zvē rē ja ar viņ iem, ka nav absolū ti nekā das izvē les par saldumiem. Un maize Nekā das svaigas sulas, tikai sula iepakojumos un liets no aparā ta.
Pa dienu bē rni paņ ē ma gardu saldē jumu, picu, burgerus. Pludmalē pie bā ra viņ i bē rniem gatavoja gardus mohito. Bā rā , kur ir reģ istratū ra, vienkā rš i š ausmī gi. Spraita vietā lē ja ū deni, bija jā nā k klajā un jā paprasa, lai bē rnam uztaisa normā lu mohito.
Bē rnu rotaļ u istaba uz vietas par maksu. 2 eiro / spē le uz pā ris minū tē m.
Alkohols ir tikai viņ u vietē jais. Esiet gatavs tam)) Un viņ iem ir vienalga, ka jums ir viss iekļ auts)) Vai vē laties vē l vienu? Maksā jiet. Daž as dienas lamā ties, tas ir bezjē dzī gi!
Teritorijā nav interneta, baigais WI-FI, kas knapi pieejams, gribi labu WI-FI? Maksa 3 EUR/dienā .
Vai pē c ceļ a jums ir saburzī tas lietas? Noglā stī s par 2.5-6 eiro par preci. Nav gludekļ a, nav gludinā š anas telpas.
Istaba tika tī rī ta katru otro reizi, man bija jā atgā dina reģ istratū rā , lai to iztī rī tu. Un viņ i simts reizes nevainī gi jautā ja, kas tieš i nav noņ emts? Ja jums ir nepiecieš ams iztī rī t istabu pē c jū su pieprasī juma, maksā jiet! Viņ i paš i paņ ē ma ziepes un tualetes piederumus koridorā , jo "aizmirsa" tos ievietot.
Personā ls nav draudzī gs, š ķ iet, ka nav rupjš , bet uz sejas ir rakstī ts "fuck off". Liels retums tev uzsmaidī t! Ja bē rns pienā ca kaut ko paņ emt, viņ i viņ u nepamanī ja.
Netā lu no viesnī cas atrodas ciemats, kur var iegā dā ties saldumus un pirmā s nepiecieš amī bas preces, ja kaut ko aizmirstat. Un vē l ir aptieka, kur ir vienkā rš i super saimnieks un pā rdevē ja meitene, kas ieteiks un tieš ā m palī dzē s! Pā rbaudī jis pats.
Tas ir mū su personī gais viedoklis un sajū ta no š iem svē tkiem. Bet ja iespē jams, paskatieties uz kā du citu viesnī cu, vai kā mē s nolē mā m, ka mā jā s neē dī sim? Viņ i nenā ca ē st))
аватар AnnaS2020
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cai patika zaļ ā zona, plaš a pludmale ar skaidru jū ru, ē dieni garš ī gi. Bet bija brī ž i, kas izsvī troja visas pozitī vā s lietas par viesnī cu. Kalpones netī ra (labā kajā gadī jumā maina dvieļ us, nesū c), bet kā pj mantā s un zog, es reiz pieķ ē ru viņ as krā mē jamies kosmē tikas maciņ ā , pē dē jā dienā pirms izbraukš anas pazuda dā rglietas un nauda. … Tomēr ▾ Viesnī cai patika zaļ ā zona, plaš a pludmale ar skaidru jū ru, ē dieni garš ī gi.
Bet bija brī ž i, kas izsvī troja visas pozitī vā s lietas par viesnī cu.
Kalpones netī ra (labā kajā gadī jumā maina dvieļ us, nesū c), bet kā pj mantā s un zog, es reiz pieķ ē ru viņ as krā mē jamies kosmē tikas maciņ ā , pē dē jā dienā pirms izbraukš anas pazuda dā rglietas un nauda. Kad mē s reģ istrē jā mies, mums bija gultas, kas nebija mainī tas no iepriekš ē jiem viesiem. Vairā ki lū gumi reģ istratū rā un gastronomijā noņ emt smiltis no grī das, lapas un netī rumus no balkona palika nepamanī ti.
аватар Cvetoookkk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ģ imenes brī vdienas augustā . Viesnī cā ieradā mies ap 10:00, bet reģ istrē ties nebija iespē jams ā trā k par 14:00 (piedā vā ja 20$, mums atdeva). Brokastojā m, izstaigā jā m teritoriju lī dz apmetnes brī dim. Istabā nebija interneta, uz istabu iedod vienu karti (atslē gu) - visa ģ imene, kaut kā das muļ ķ ī bas ja godī gi. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas augustā . Viesnī cā ieradā mies ap 10:00, bet reģ istrē ties nebija iespē jams ā trā k par 14:00 (piedā vā ja 20$, mums atdeva). Brokastojā m, izstaigā jā m teritoriju lī dz apmetnes brī dim. Istabā nebija interneta, uz istabu iedod vienu karti (atslē gu) - visa ģ imene, kaut kā das muļ ķ ī bas ja godī gi.
Istaba: mū s ievietoja 27. Superior istabiņ ā , svaigi izremontē ts, jauna santehnika, š eit nekā du komentā ru, izņ emot to, ka nav normā ls apgaismojums, ir mazliet tumš s - tikai galda/stā vu/sveč a lampas. Vecs noguris ledusskapis, minibā rs - ū dens ar un bez gā zes, tas arī viss. Noliktavā - č ī bas, š ampū ns, losjons, peldcepures, kosmē tikas diski, komplekts apģ ē rbu laboš anai. Numurā bija divas atdalī tas gultas, par nepiecieš amī bu tā s ziņ ojā m reģ istrē joties (ap 14:30), tuvā k pusnaktij problē ma tika atrisinā ta un ar atkā rtotiem atgā dinā jumiem no mū su puses par to (vairā k nekā.5 reizes atstā jā m pieprasī jumu ). Gaisa kondicionieris darbojas labi. Blakus ļ oti trokš ņ aina viesnī ca.
Bā rs:
Alus - gandrī z visu uzturē š anā s laiku viesnī cā bija drafts Effes, dienu pirms izbraukš anas parā dī jā s Tuborg konservs. Alum ir tā ds maisī jums kā rieksti (paš i nepiedā vā , jā prasa) - pā rsvarā sausa kukurū za, nav garš ī ga.
Š ampanietis - smarž o pē c matu š ampū na, garš o vē l mazā k.
Kokteiļ i - majito, pina colada, aperol joprojā m ir normā li, viss pā rē jais ir fu, jo tiem nav dabī gas sulas, vietā Jupi (tikai pielej ū deni, baigi garš o un smarž o).
Vī ns - balts, rozā , sarkans - nav slikts.
Pā rē jie dzē rieni - viņ u vietē jie, nepamē ģ inā ju, izņ emot Baileys (arī nav slikti).
Nu, tē ja, kafija, ū dens bez gā zes ir standarta.
Ayran un sula tetra iepakojumā (200 ml) - nav pieejams sabiedrī bai, tikai bā rā , jums jā jautā . Sulu principā dod tikai tad, ja tu to saki bē rnam.
Bā rmeņ i saprot tikai turku valodu, vai arī izliekas ī gnus par vā rdu "kokteilis".
Uz visu viesnī cu ir tikai viens forš s bā rmenis, un viņ š ir vestibilā , saprot krieviski, izskatā s pē c Igora Lastoč kina)) š eit viņ š ir patieš ā m forš s gan kā bā rmenis, gan kā cilvē ks!
Apkalpoš ana/viesmī lī ba: krieviski runā još as vienī bas, pā rsvarā turku/nedaudz angļ u, daudz kņ adas un maz darbī bas.
Apkalpoš ana restorā nā nereti ir neē rta - turki tiek pasniegti bez rindas, izliekas, ka tevi nepamana, liek uz š ķ ī vjiem “kā cū kas” - ar tā du kustī bu un pavada ar tā du paš u skatienu.
Restorā nā nav apkalpoš anas kā tā da; ja gribi dzē rienus - ķ er pats viesmī li un prasi, tie neder, no ā rpuses viņ u galvenais uzdevums ir nomainī t galdautus. . .
Tī rī ba: nav. Restorā nā tikai nomaina salvetes/galdautus - galdus neviens neslauka - izž uvuš i traipi no dzē rieniem/ē dienu pā rpalikumi. Trauki ar skaidā m un plaisā m, š ķ ī vji/karotes/glā zes slikti mazgā ti. Nā cā s nepā rtraukti meklē t baroš anas krē slus un paš iem tos slaucī t. Tualetes ir netī ras un slikti smird.
Istabas uzkopš ana - saklā j gultu, viss. Pat ja jū s atstā jat dzeramnaudu, viņ i var noslaucī t grī du ar mitru drā nu, un paklā js netiks izsū kts.
Ē dienreizes: niecī gas, acī mredzot ne 5 * un vē l jo vairā k ne Ultra All, izstieptas Visas pieticī gas 4 * drī zā k.
Pamatā - dā rzeņ i / zaļ umi, olī vas / olī vas (bez kauliņ iem reti), pā ris dā rzeņ u salā ti bez mē rces, vairā ku veidu siers, desa, salā ti ar balto mē rci, marinē ti dā rzeņ i, zupas / borš č s, griķ i, daž reiz kartupeļ u biezeni, bulgurs, frī kartupeļ i, sautē ti kartupeļ i, makaroni/spageti, deserti, olas daž ā dā s formā s brokastī s, konditorejas izstrā dā jumi - kruasā ni, bulciņ as, maize, dā rzeņ u sautē jumi un tamlī dzī gi, tvaicē ti dā rzeņ i/zivis, augļ i - ā boli, vī nogas, plū mes, arbū zs un melone.
Gaļ a/zivis - katru dienu grilē ts asaris un kaut kā da vistas augš daļ a (viena ā da), retā k - skumbrija, tī tara/vistas fileja, visa grilē ta vista, liellopu aknas, plovs/makaroni ar mī dijā m, lula kebabs, kotletes.
Restorā ns pa ceļ am uz pludmali - burgeri, biež i vien neē dama pica, un, kas attiecas uz mani, tas ir tikai kauns, tas ir gozleme - pitas maize un siera asorti tajā , visbiež ā k ļ oti sā ļ š . Daž i augļ u, dā rzeņ u salā ti, shawarma vista, dievī gs saldē jums.
Galvenajā restorā nā iekš ā ir ļ oti maz galdiņ u, jā stā v un jā gaida, kad tie ir brī vi, nav ē rti ē st ar bē rnu uz ielas, ir karsts un smacī gs. Un multenes ir iekļ autas bē rnu restorā nā - arī nav variants, kā zombiji, par ē š anu nevar bū t ne runas, vismaz ar mū su bē rniem.
Š ķ iet, ka bija uzskaitī ts galvenais ē diens un batoniņ š , daž as pozī cijas, protams, palaidu garā m, bet kopē jo ainu tas nekā di neietekmē s.
Teritorija: zaļ a un viss. Redzams, ka sen nav saderinā juš ies, ir dā rznieki, kaut ko dara, bet fiziski nepietiek, lai visu sakā rtotu, un tikai tad atbalstī tu. Viss aug pats no sevis un tiek automā tiski laistī ts. Pie ieejas un pie vestibila joprojā m ir skaisti, tad viss aug pats no sevis, bez ī paš as aprū pes. Ļ oti tveicī gs pē c laistī š anas, nav ē rti. Pie katras ē kas var redzē t milzī gus atkritumu maisus, kuros ir vai nu atkritumi, vai netī ra veļ a/dvieļ i.
Jū ra un pludmale: jū ra ļ oti tī ra, ieeja pa oļ iem, mazliet neē rti, bet ne kritiski, iebraukš anai ir paklā jiņ i - milzī gs pluss. Biež ā k viļ ņ i. Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, bet mē s neuzvarē sim savus cilvē kus - paņ emiet dvieli, un tas nav fakts, ka š odien nā ksiet uz pludmali, tas ir svē ts (tas pats ir pie baseiniem).
Baseini: to ir daudz, pietiek visiem) bē rniem (vistuvā k mini klubam) mazā kie 30 cm un aukstā kie, ja ar bē rnu - ejiet peldē ties otrajā seklajā baseinā , tuvā k restorā nam, tas ir vissiltā kais. Slaidi vienmē r darbojā s, pareizā k sakot, kas ne vienmē r ir tieš ais, bet tieš ais tika ieslē gts mū su atvaļ inā juma vidū . Glā bē ji vienmē r kontrolē situā ciju, nepiecieš amī bas gadī jumā sniedz komentā rus. Baseiniem tī rī ba 3, redzē jā m kā tī ra tikai vienu reizi, skuju apakš ā ar eglē m un vietā m pelē jums.
Mini klubs: animatore ir labi pastrā dā ta (jauna), viņ a atrod kontaktu ar bē rniem, piesaista visus uz spē li, vakara diskotē kā , bē rni arī labprā t dejo ar viņ u. Uz ielas rotaļ u laukums vecs, vietā m sapuvis, pa dienu ļ oti karsts un iztvaikoš ana no pā rklā juma š ausmī ga, smilš u kastē rotaļ lietu nav. Telpu iekš pusē ir divas zā les - amatniecī bai ar galdiem (galvenā ), ir rotaļ u virtuves, mā ja un otra istaba - kinozā le. Tualete ir ļ oti mitra. Galvenajā istabā , mā jas un virtuvju zonā , smird pē c urī na, visas rotaļ lietas, arī rotaļ u virtuves un mā ja, krē sli ir lipī gi, kā kaut kas netī rs. Iekš telpā s apavus nenovelk. Katru vakaru bija mini diskotē ka, kas ilga 20 minū tes, daudz laika tiek veltī ts bē rnu sakā rtoš anai aprindā s “ieturi distanci”, man tā nozī me nav skaidra. Aptuveni runā jot, pirms 10 minū tē m visi bija kopā , neievē rojot distanci, viņ i veidoja / lī mē ja / pusdienoja / peldē jā s baseinā , bet diskotē kā tas ir kaut kā ļ oti svarī gi. Viņ i jau ir "apmainī juš i" savas baktē rijas tā lu un plaš i, tikai laika / pū ļ u izš ķ ieš ana š ajā situā cijā .
Animā cija: dejas baseinā pulksten 12:00.11:30 un 15:00 ū dens aerobika. Volejbols pludmalē vakarā , precī zu laiku neatceros - kaut kur no 16:30 lī dz 17:30. Batuts neder, klinš u kā pē js arī ne. Spa ir atvē rta trenaž ieru zā le un sauna. Turpat blakus vestibila zona ar elektromobiļ iem un visā diem spē ļ u automā tiem, biljards - tas viss par maksu. Ir tenisa korti, loka š auš ana - nepā rbaudī ja vai strā dā vai nē . Vakara diskotē ka pludmalē pie bā ra.
Covid: temperatū ra tika mē rī ta ieraš anā s brī dī . Vairs netiek mē rī ts par visu uzturē š anā s laiku viesnī cā . Restorā nā darbinieki maskā s, cimdos. Atpū tnieki neietur distanci, daudz klepo, ī paš i bē rni, caur vienu ar iesnā m. Nu tas ir loģ iski, piesakieties apdroš inā š anai ar akū tu elpceļ u slimī bu - nokļ ū siet izolā cijā , izejot pā rbaudes, tā pē c paš i ā rstē jas un nepiesakā s, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu.
Nu, es domā ju, ka nesenā situā cija Turcijā , ar vispā rē ju transfē ru un pozitī vu Covid testu vienā no tū ristiem no š ī transfē ra, ziniet, ja jū s varat kaut ko izlasī t internetā (24. -25. augusts). Tas ir jā saprot kopumā Covid un Turcijā . Viesnī cā galvenais ir dabū t licenci, un tur es strā dā ju kā mā ku. . . Ceru, ka ne visi tā strā dā , vienkā rš i Marti Maira izdzī vo kā var, vismaz tā ds iespaids mums radā s pē c sarunas ar atpū tniekiem no citā m viesnī cā m un vietē jiem pā rdevē jiem.
Вид на море с пляжного ресторана Вид на гору Тахталы со входа в отель
аватар Galina285455
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jos pavisam citu viesnī cu, bet manā viesnī cā vietu vairs nebija. Un mans aģ ents ieteica š o viesnī cu. Es to apskatī ju, man tā patika, un mē s nolē mā m doties š eit atpū sties. Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, teritorija liela. … Tomēr ▾ Izvē lē jos pavisam citu viesnī cu, bet manā viesnī cā vietu vairs nebija. Un mans aģ ents ieteica š o viesnī cu. Es to apskatī ju, man tā patika, un mē s nolē mā m doties š eit atpū sties. Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, teritorija liela. Kalni, jū ra. Ē diens arī š eit ir labs. Tiesa, bija mirklis ar muš ā m – to te ir ļ oti daudz. Gadī jā s, ka mē beles bija nedaudz nolietotas, bet tas tā . Bet telpas ir tī ras un regulā ri uzkoptas. Ar š o problē mu vispā r nebija. Viss bija labi. Š ī viesnī ca vairā k paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem. Jaunieš iem ieteicu izvē lē ties citu viesnī cu, jo te bū tu garlaicī gi, lai gan ir izklaide. Bet š eit ir ļ oti kluss, tikai ģ imenes brī vdienā m.
аватар Valentina575679
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba infrastruktū ra, daba, pludmale. Apkalpoš ana lieliska, reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra. Ē diens ir tā ds pats kā visā s pā rē jā s pieczvaigž ņ u viesnī cā s. Ē diens 7 balles no 10. Visi ņ ē ma vē rā vē lmi. … Tomēr ▾ Laba infrastruktū ra, daba, pludmale. Apkalpoš ana lieliska, reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra. Ē diens ir tā ds pats kā visā s pā rē jā s pieczvaigž ņ u viesnī cā s. Ē diens 7 balles no 10. Visi ņ ē ma vē rā vē lmi. Mums ļ oti paveicā s ar numuru. Ir ekskursija, kas nav naudas vē rta, tā maksā.20 USD viesnī cā . Izpeldē jā m gar krastu, atgriezā mies un nekas vairā k. Mē s nopirkā m ekskursiju no gida.
аватар mr_valeri
Nekad iepriekš nebiju rakstī jusi atsauksmes, jo treilerī viss mums atvaļ inā jumā Turcijā vienmē r ir piestā vē jis un neesam izvē lī gi, lai gan daž ā dā s viesnī cā s esam atpū tuš ies vairā k nekā.15 reizes. … Tomēr ▾ Nekad iepriekš nebiju rakstī jusi atsauksmes, jo treilerī viss mums atvaļ inā jumā Turcijā vienmē r ir piestā vē jis un neesam izvē lī gi, lai gan daž ā dā s viesnī cā s esam atpū tuš ies vairā k nekā.15 reizes. BET š oreiz nevaru nepadalī ties, kā man, svarī gu informā ciju par Marty Mira viesnī cu.
Mē s rezervē jā m divus standarta numurus pā rim ar bē rnu 3 gadi un atseviš ķ i vecvecā kiem.
Ierodoties viesnī cā , divu standarta numuru vietā mums piedā vā ja vienu ģ imenes numuru uz diviem numuriem, sakot, ka vai nu izvē lamies š o ceļ u, vai arī tiekam pā rcelti uz citu nesaprotamu viesnī cu. Kad jautā ju, kā pē c, jo visu samaksā jā m laicī gi un izlidojā m cauri parastajai Coral operatora tū rei, saņ ē mā m atbildi: “Viesnī ca ir pilna un numuriņ u nav, un gadā s, ka š ī viesnī ca ņ em naudu un pā rdod vairā k numurus. nekā tam fiziski ir vietas !
Ja godī gi, pirmo reizi mū ž ā sastopos ar tā du situā ciju, ka tev ultimā ta formā tika pateikts, ka tā vietā , godī gi sakot, 100% no priekš apmaksas un nopirktajā m istabā m piedā vā istabu ar vienu tualeti (tas ir ļ oti neē rti, kad istabā ir 4 pieauguš ie un vē l viens bē rns) un plus viena maza istabiņ a (kas ir pat mazā ka par tualeti) bez televizora, bez balkona un ar divā m gultiņ ā m, kurā tagad jā č ubinā s veciem vecvecā kiem vai mē s esam pā rcelti uz citu nesaprotamu ne augstā kas klases viesnī cu. Kā tas var bū t? !
Bija arī strī ds, ka standarta numura vietā mums piedā vā ja luksusa numuru, bet uz jautā jumu, kā da ir atš ķ irī ba starp standarta numuru un luksusa numuru, viņ i teica, ka luksusa numurā ir ELEKTRISKĀ tē jkanna (! ) Un š is istabiņ a atrodas 15 metrus tuvā k centrā lajai ē kai, viss, vairā k nebija atš ķ irī bas starp cipariem!
Ir ļ oti nepatī kami saņ emt š ā du uzņ emš anu no viesnī cā m, ī paš i ģ imenei ar mazu bē rnu (Un vē l redzē ju, ka vairā ki jauno viesu pā ri, kuri ieradā s ar skandā liem, tika pā rspē ti uz citu nepazī stamu viesnī cu!
Ņ emiet vē rā , ka, ierodoties š ajā viesnī cā , jū s varat pā rņ emt citu. (
Es, godī gi sakot, biju š okā ! Teikš u uzreiz, ka otrajā dienā vē l paspē jā m sastrī dē ties, bet dabū jā m istabu, par kuru samaksā jā m, un tā izrā dī jā s jaunā ka un plā nojumā labā ka par to, ko mums uzspieda ierodoties.
Kā kompensā ciju par sagā dā tajā m neē rtī bā m viesnī ca piedā vā ja bezmaksas vakariņ u veidu atseviš ķ ā a la carte zivju restorā nā savā teritorijā , tač u arī š ī situā cija beidzā s ar neveiksmi, ieraduš ies vakariņ ā s un pasū tī juš i no ī sā s ē dienkartes, nogaidī jā m stundu un č etrdesmit minū tes, bet ē diens bija tik un nenesa, uz manu jautā jumu, kā pē c tik ilgi, administrators atbildē ja, ka viņ iem nav pietiekami daudz darbinieku un viņ š neko nevar izdarī t, un ko es brī dinā ju un mē s iepriekš vienojā mies ar administrā ciju, ka arī š ovakar svinē sim dzimš anas dienu mana sieva, situā ciju nekā di neietekmē ja, ne solī tā kū ka, ne pasū tī tie ē dieni. Rezultā tā vakars ir sabojā ts un dzimš anas diena arī .
Tagad par ē dienu: š ajā viesnī cā ē diens ir vienmuļ š , un kad viesnī ca ir pilna, tad vispā r katru dienu tas pats, es runā ju par zivī m un vistu, tikai vakariņ as un pusdienas mijā s vietā m, tiem, kas paļ aujas uz ē diens kā parastai pieczvaigž ņ u viesnī cai, brī dinu, ka riskē jat vilties, daudzreiz esmu bijis daž ā dos pieciniekos, bet te ē diens velk maksimums č etrus ne augstā k, uz 5-6 dienā m tas pats ir jau apnicis.
Varbū t agrā k š ajā viesnī cā ē diens bija labā ks, bet diemž ē l ne š ajā periodā .
Pludmale: ļ oti neē rti oļ i, noteikti paņ emiet lī dzi koraļ ļ u č ī bas.
Turklā t š ai viesnī cai ir zaļ ā zona)
Personā ls ir normā ls, bet acī mredzot viesnī cas saimnieki ir alkatī gi un taupa uz visu, tiklī dz viesnī ca ir vairā k kā puse pilna, ē diena kvalitā te ievē rojami krī tas (nav krabju, nav vē ž u, nav garneļ u, nav astoņ kā ju, nav jē ra mē les, bez jē ra gaļ as vai grilē tā m pī lē m , bez granā tā boliem (lai gan ir sezona), bez hurmas, nē...Citus saldumus varu uzskaitī t ilgi, jo zinu, ka citā s viesnī cā s par tā du paš u naudu.
Rezultā tā nesteidzieties ar š ī s viesnī cas iegā di, arī mē s izlasī jā m atsauksmes un nolē mā m, ka š is ir labā kais piedā vā jums, bet ak vai, pē rkot jū s riskē jat nokļ ū t iepriekš aprakstī tajā s situā cijā s.
Ja jums ir kā di jautā jumi vai neskaidrī bas, rakstiet man uz pastu, es jums visu pastā stī š u sī kā k.
аватар galystan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es ilgi sapņ oju nokļ ū t š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika fotogrā fijas ar viesnī cu, kas iegremdē ta zaļ umos. Man tā bija galvenā prioritā te izvē loties. Mani pat nesamulsinā ja tā lā atraš anā s vieta no lidostas, man bija jā brauc ar autobusu 3 stundas, vedot citus tū ristus uz viesnī cā m un savā cot atpakaļ ). … Tomēr ▾ Es ilgi sapņ oju nokļ ū t š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika fotogrā fijas ar viesnī cu, kas iegremdē ta zaļ umos. Man tā bija galvenā prioritā te izvē loties. Mani pat nesamulsinā ja tā lā atraš anā s vieta no lidostas, man bija jā brauc ar autobusu 3 stundas, vedot citus tū ristus uz viesnī cā m un savā cot atpakaļ ). Teritorija tieš ā m maģ iska, liela, daudz daž ā du koku un daudz ē nas, vienkā rš i debesu vieta.
Ē diens bija labs, izvē le nav liela, bet garš ī ga un galvenais ne trekna, ē dieni pā rsvarā ir sautē ti un grilē ti. Augļ i kaut kā du iemeslu dē ļ bija zaļ i un nebija daudz melones, vī nogu, plū mju, ā bolu, mandarī nu, un tas bija oktobra sā kumā . Brokastis ir vienas un tā s paš as katru dienu, bet kū ku un konditorejas izstrā dā jumu bija daudz un jebkurā laikā daž ā das. Kopumā , ja ne gardē dis, tas nav pat slikti.
Bijā m uz zivju restorā nu par papildus samaksu, man ļ oti nepatika, vī ram patika. Uzkodas nav ē damas, pamatē dieni ļ oti mazi, atnesa pasū tī tā s garneles, sanā ca pat 2 uz porciju))))) neņ em desertā karstu halvu ar saldē jumu, man ļ oti garš o saldumi, bet š is ē diens mani nogalinā ja. tas ir ļ oti, ļ oti, pā rā k salds, es teiktu - neē dams. Zivju kebabs bija ļ oti garš ī gs, bet mazs.
Istaba, ko ieguvā m 5. ē kā , ir laba, liela, ē rta, bet zem logiem bija zoodā rzs, un tur bija putni, un š ie putni sā ka savu dienu pulksten 5 no rī ta un mū s pamodinā ja)))

Pludmale skaista, bet bez karaloka jū rā ieiet nav iespē jams. Tā s tirgo visur. Bet jo tā lā k no viesnī cas, jo lē tā k.

Vakaros bā ros ir garas rindas pē c dzē rieniem.

Internets tikai reģ istratū rā .

Mani pā rsteidza situā cija ar saldē jumu. Tika dotas tikai 3 stundas un tikai vienuviet. Un visas 3 stundas aiz viņ a bija liela rinda. Atgā dina padomju laikus

Animā cija vairā k atgā dinā ja tostu meistaru kā zā s)))
Kopumā pā rē jais izrā dī jā s izcils, bet es neteiktu, ka viesnī ca ir 5 zvaigznes. Drī zā k 4. Kaut kur ir pelē jums, kaut kur flī ze noš ķ elta, kaut kur nosmē rē ta ar krā su, un tā visur, pa teritoriju, laikam jau sen nav bijis remonts.
Вид с балкона 5 корпус 543 комната. Рассвет
аватар yuliahome
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Palika š eit otro reizi. Lieliska vieta ģ imenes brī vdienā m. Liela zaļ ā zona. Daudz koku, kas nodroš ina lielisku aizsardzī bu karstumā . Pirmo reizi (pirms 3 gadiem) iekā rtojā s ļ oti vē lu. Š ogad acī mredzot dē ļ tā , ka bijā m ar mazu bē rnu, viņ i iekā rtojā s agrā k par norā dī to laiku. … Tomēr ▾ Palika š eit otro reizi. Lieliska vieta ģ imenes brī vdienā m. Liela zaļ ā zona. Daudz koku, kas nodroš ina lielisku aizsardzī bu karstumā .
Pirmo reizi (pirms 3 gadiem) iekā rtojā s ļ oti vē lu. Š ogad acī mredzot dē ļ tā , ka bijā m ar mazu bē rnu, viņ i iekā rtojā s agrā k par norā dī to laiku. Tas mani ļ oti iepriecinā ja.
Istabas uzkopš ana 4 no 5. Daž kā rt aizmirsa ielikt vienu dvieļ u komplektu.
Animā cija ir laba un nav uzmā cī ga.
Ē diens uz cieta 5. Daudzveidī ga ē dienkarte, garš ī gi, daudz). Ir bē rnu ē dienkarte. Bet mē s vienmē r atradā m, ko ē st gadu vecam bē rnam pieauguš o ē damistabā .
Liels skaits baseinu, liela privā tā pludmale.
Serviss visaugstā kajā lī menī .
Daudzkā rt viesojuš ies Turcijā , sapratā m, ka š ī ir mū su vieta.
Kopumā iesaku visiem apmeklē t š o brī niš ķ ī go viesnī cu.
аватар a.zgurovska
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no š ī s zaļ ā s viesnī cas. Man viss patika, nokā rtoju 14:00. Es lū dzu tū ristus pabarot kaķ us viesnī cas teritorijā . Viņ i tur ir ļ oti nelaimī gi. Lū dzu, ejot, iznesiet barī bu sarkanmatainam pieauguš am aklam kaķ im! Viņ š dzī vo 10. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no š ī s zaļ ā s viesnī cas.
Man viss patika, nokā rtoju 14:00.
Es lū dzu tū ristus pabarot kaķ us viesnī cas teritorijā . Viņ i tur ir ļ oti nelaimī gi.
Lū dzu, ejot, iznesiet barī bu sarkanmatainam pieauguš am aklam kaķ im!
Viņ š dzī vo 10. korpusa virzienā kopā ar melnu kaķ i. . . (kā aiziet no ē dnī cas pie pagrieziena uz zoodā rzu pa kreisi)
Gandrī z bez acī m viņ š nevar dabū t pā rtiku...
Atnes viņ am ē dienu.
Esi cilvē ks
аватар Ruslan_malyshin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir unikā la, eksotiska, atrodas piekrastē un mež ā . Bē rniem bija daudz izklaides, viņ iem patika, bē rniem š ajā viesnī cā tiek pievē rsta ī paš a uzmanī ba. Teritorijā ir sporta laukumi gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, daž ā das izklaides, animā cija ļ oti laba. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir unikā la, eksotiska, atrodas piekrastē un mež ā . Bē rniem bija daudz izklaides, viņ iem patika, bē rniem š ajā viesnī cā tiek pievē rsta ī paš a uzmanī ba. Teritorijā ir sporta laukumi gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, daž ā das izklaides, animā cija ļ oti laba. Esam gatavi doties uz š o viesnī cu, mums viss patika. Istabas brī niš ķ ī gas, ierodoties tū roperatore nedaudz pietrū ka, vienam bē rnam istabā nebija gultas, bet š o jautā jumu atrisinā jā m, pat nekur nepā rvā cā mies. Ē diens lielisks, ē dienu klā sts milzī gs, kopumā esmu veģ etā riete, man nevajag neko citu kā tikai dā rzeņ us un zaļ umus, gaļ u neē du, zivis neē du. Pavā re, pamanī jusi, ka esmu veģ etā riete, mums vienmē r izlika grozu ar svaigiem dā rzeņ iem un augļ iem. Bet, bez dā rzeņ iem, bija daudz cita ē diena, sieva ē da, bē rnus pabarojā m, tā pē c teikš u, ka ē diens ir ļ oti labs. Eleganta pludmale, aprī kota, iespē jams atpū sties uz zā les zem lietussargiem. Pludmales zonā ir trenaž ieru zā le ar skatu uz jū ru. Dzī vojā m kā dendrā rijā , kā mež ā , tik zaļ u viesnī cu nekur nebiju redzē jusi. Ē kas nav augstā kas par 4 stā viem, viss bū vē ts tā , ka starp ē kā m aug gadsimtiem vecas priedes. Viesnī ca nav gluž i jauna, varbū t kaut kur vajadzī gs kā ds remonts, bet mums ļ oti patika š ī viesnī ca, siltumu tur nejutā m. Tobrī d, kad atpū tā mies, sasniedza 46 grā dus, bet š eit tas nav jū tams.
Parādīt vairāk »


iemiesojums id213197684
Gribēju pajautāt vai jūrā ir zivis, tikai gribam nopirkt zemūdens brilles un nolēmām noskaidrot, lūdzu pasakiet.
6 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 15 atbildes
iemiesojums klepikova.rita
kura ir labākā viesnīca?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 1995 году, последняя реновация проводилась в 2012 году. Уютные коттеджи, расположенные среди соснового бора. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 70 км от аэропорта г. Анталья, в 17 км от г. Кемер, в поселке Текирова, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 285 м. Пляжные полотенца (депозит) — бесплатно. Заход в море — песок, галька. Душ, кабина для переодевания, спасатели, деревянный пирс и площадки для загара. Пляжные павильоны платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, Wi-Fi бесплатно (до 256 Кб/с — на всей территории), магазины, услуги фотографа (платно), ТВ-салон (бесплатно), 3 ресторана — 1 основной ресторан, 2 a la carte ресторана: морепродукты и итальянский (по резервации, за отдельную плату), 6 баров, 1 основной открытый бассейн, 1 865 кв.м, 7 секций, 2 горки, 1 крытый бассейн, 170 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), услуги врача и медсестры (24 часа) — платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн 60 м2, детская анимация на русском языке, детский клуб (4-12 лет) — занятия для детей с 4-12 лет, детские развлекательные экскурсии (платно), водный спорт (платно), мини-диско, детское вечернее шоу, празднование дня рождения (платно), игровая комната, плэйбарн, открытая игровая площадка Фан Парк, видео комната, мини-зоопарк, тематические дни, настольные игры и поделки, пиццерия, детская коляска (депозит), детский горшок, детский табурет, детская ванна для купания, детский набор для ванны, детские тапочки, детская рация (платно), компьютерные игры, фан клуб (13-17 лет) — занятия для детей 13-17 лет, трамплин, скололазание, стрельба из лука, волейбол, водное поло, дартс, стрельба из пневматической винтовки, курсы DJ.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: софт анимация на русском языке, шоу-программы, живая музыка (3 раза в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), гимнастический салон, амфитеатр, 2 водные горки, аквааэробика, 3 теннисных корта с твердым покрытием (по резервации, днем), дартс, бадминтон, водная гимнастика, бочче, стрельба из лука, пляжный волейбол, баскетбол, мини футбол, стэп аэробика, танцевальные курсы, некоторые безмоторные виды водного спорта (водный велосипед, каноэ и виндсерфинг при наличии лицензии). Платно: пилинг, оздоровительный центр, компьютерные игры, игровой центр (бильярд, воздушный хоккей, плэйстэйшн), Хобби-центр, освещение теннисных кортов, уроки тенниса, инвентарь, курсы дайвинга, моторные виды водного спорта (по резервации).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 551 номер. Состоит из тридцати 3- и 4-этажных коттеджей. Для удобства имеется 5 лифтов.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, мини-бар (только вода - ежедневное пополнение), прямой телефон, интернет (бесплатно), сейф (бесплатно), душ, фен, балкон или терраса, софа.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Tekirova, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 821 50 11
Tīmekļa vietne: Marti Myra Kemer
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).