Laba viesnīca lētai un kvalitatīvai atpūtai

Rakstīts: 13 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 12 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Izvē lē jā mies nelielu viesnī cu ar zaļ o zonu, jo devā mies augusta mē nesī un zinā jā m, ka bū s ļ oti karsts. Viesnī cas atraš anā s vieta pirmajā rindā . Ierodoties (plkst. 10) mū s uzlika aproces un aizsū tī ja brokastī s (reģ istrē joties pasē ielika 20$), pē c brokastī m uzreiz iedeva istabiņ u 3. stā vā (tur bija skats jū ra un kalni no balkona). Par seifu ir jā maksā papildus 2 usd dienā (bet tas ir jū su sirdsmiers par dokumentiem un naudu). Man ļ oti patika, ka kondicionieris un ledusskapis strā dā ja bez kartes. Jā , interjers ir nedaudz morā li novecojis, bet visa lieta nav nogalinā ta, vannas istabā nav pelē juma, viss darbojas (mū su draugiem nebija fē ns, bet viņ i to mainī ja uzreiz), lī dz gada beigā m svē tki viss sā ka pat patikt.

Istaba tika regulā ri uzkopta, dvieļ i un gultas veļ a mainī ta katru dienu. Trokš ņ a izolā cija istabā laba, kaimiņ i un mū zika nebija dzirdama.

Teritorija tieš ā m ļ oti zaļ a un sakopta, katru dienu un vakaru visi tiek fotografē ti, vakarā ir skaists fona apgaismojums. Ir 3 baseini: pieauguš ais ir kaut kur 6x15 metri, un 2 bē rnu viens no tiem ar nelielu slidkalniņ u, baseini nav aizsē rē juš i ar cilvē kiem, jo ​ ​ ir JŪ RA. Un tagad par jū ru : ) Pludmale ī stenī bā atrodas viesnī cas teritorijā , man patika segums no saules (ne lietussargi), vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan mē s č etratā atpū tā mies, pludmale ir mazi oļ i, lai gan grū ti izkā pt no ū dens, jo oļ i ir ļ oti mazi un krī t cauri kā jā m, skati skaisti, pludmalē ir laivas, ū dens motocikli, banā ns, izpletnis, planš ete, ir maza piestā tne (bet uz tā vienmē r ir vieta, jo nav aizsega no saules, var lekt no mola. Pludmales dvieļ us izsniedz hammam ar depozī tu 5 usd.

Un tagad par hammam un masā ž u: ī paš s paldies SPA darbiniekiem, administratoram Dimam, masieriem Muratam un Elmanam. Tā ir tikai MAĢ IJA!!!!
Pat no kaimiņ u viesnī cā m atpū tnieki ieradā s uz masā ž u. Noteikti iesaku, nenož ē losiet. Labi pastrā dā ti animatori, pa dienu viņ i veica: vingrinā jumus, ū dens aerobiku, daž ā das spē les, š autuvi, volejbolu...Vakarā daž ā das sacensī bas, š ova programmas, diskotē ka.

Ē diens labs, daudzveidī gs, daudz augļ u: arbū zi. melones, nektarī ni, persiki, aprikozes, plū mes. vī ģ es, vī nogas. . Dež uranti pā rsvarā krieviski runā još i, vē rī gi, draudzī gi. Bā rā ir diezgan liela dzē rienu un kokteiļ u izvē le, gan alkoholisko, gan bezalkoholisko, lai gan bā rmenis visu dara bez entuziasma, bet ieliek viņ am van dolā ru un viņ š uzreiz transformē jas, uzlej glā zes pilnā kas, liek mazā k ledus un dara to lieliski prieks.

Nobeigumā vē lamies teikt, ka š ī ir viena no viesnī cā m, kurā vē lē tos atgriezties vē lreiz. Paldies par atpū tu Larissa Akman!! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu