Laba lēta viesnīca

Rakstīts: 11 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 11 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tos kopā ar savu dē lu no 2019.  gada 2. lī dz 11.  jū lijam
Reģ istrē š anā s: ieradā s ļ oti agri, pulksten 7:00.12:30 viņ i man iedeva istabu. Paldies, viņ i bū tu varē juš i sasniegt 14. Viņ i smaidot teica: pā rģ ē rbies, atpū ties, paē d, pē c tī rī š anas piezvanī sim.
Naudu nedeva. Telpa 804.1 stā vs, balkons ar skatu uz vistu kū ti (priecī gs, kluss, neviens apmeklē tā js nedzied un nestaigā zem logiem)
Ē rti, viss blakus. 1 minū te lī dz reģ istratū rai, 2 lī dz ē damistabai, 3 lī dz jū rai un baseinam. Personā ls ir pieklā jī gs. Izlasī ju atsauksmes un nesapratu.
Mī ļ ā , kā var tik skaistus cilvē kus pievest pie rupjī bā m? Teritorija ļ oti maza, kompakta, bet ļ oti ē rta.

Murrā cikā des, zaļ umu jū ra, viss tī rs, viss blakus. Visur ir patī kama ē na. Pa takā m staigā vistas un labi audzē ti kaķ i.
Atmosfē ra ir ļ oti relaksē još a. Baseins ir viens. 140 cm dziļ umā . Un pā ris siltas peļ ķ es mazajiem. Ar baseinu pietiek, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Jū ra ir netā lu. Pie jū ras var atrast sauļ oš anā s krē slu!
Pludmale nav pā rpildī ta. Un tas ir lielā kais viesnī cas pluss.
Tu piecē lies un pē c trī s minū tē m dodies sauļ oties, atrodot brī vu vietu. Ir teltis.
Oļ i ir mazi, rū pē jieties par savā m kā jā m. Ē rtā k ir nirt no mola. Pludmale nav traumē još a, bet jū rā.4-7 metru dziļ umā guļ betona gabali ar stiegrojumu.
Interesanti turē ties pie tā m, ja patī k nirt, bet nakts peldes nā cā s atcelt. Ū dens ir dzidrs, gandrī z kā Ē ģ iptē.
Animā cija nav slikta. Diā na, Polina un Memo neļ aus jums garlaikoties. Puiš i cenš as. Ū dens spē les baseinā , š autriņ as, pneimatiskā š auš ana, vakara sacensī bas. Pū ku nebija.
10 dienu laikā neviena dzē ruma konflikta. Pā ris reizes redzē ju pieklā jī gi runā jam personā lu ar, kā likums, jaunpienā cē jiem un kož am no prieka. LABI LIELI.
Turcijas apkopē ja smē jā s, kad mē s ar dē lu rā pā mies ā rā , pamostoties pusdienā s un uzkopā m mū su prombū tnes laikā , nevis tad, kad vajadzē ja.
Baseinā ir SPA centrs. Vanna, masā ž a un daudz kas cits. Masā ž as cena 20 USD par pilnu 45 minū š u sesiju. Murats dara ļ oti labu darbu.
Pā rē jie arī labi.

10 gadus vecam bē rnam turku sieviete labi samī cī ja liemeni par 10 USD. Dē ls ir laimī gs kā zilonis. Nosmē rē ts ar eļ ļ u, ka tē tim galva nesā p, lai paslē ptu dē lu ē nā.
Jū s varat to izdarī t 6 reizes par 100 USD vai 1 par 15 USD, bet pat kaulē ties lī dz 10 USD, bet tad masā ž a bū s konveijera. Turks Dima, visticamā k, sazinā sies ar jums. Visgudrā kais, pieklā jī gā kais un izglī totā kais cilvē ks.
Viņ š arī vakarā taisa ū denspī pi. Dā rgi. 10 $. Bet ko darī t vakarā , kad bē rnu vilciens Chuh-Chukh piekā pjas ļ oti pieauguš ajam Tender May? )
Piekrastē ir ū dens sporta veidi. Banā ns, siera kū ka un izpletnis. Iepriekš jā piesakā s. Pludmalē ir maz cilvē ku (skatī t bezmaksas sauļ oš anā s krē slus). Dā rgi. Turki kļ ū st pā rdroš i. Banā ns no $15 par mosi un jā gaida.
Nirš anas nav. Var vienoties par laivu, aizbraukt uz tuvē jo lī ci peldē ties.
Tas kļ ū s garlaicī gi pē c 3-4 dienā m. Devos nirt ar savu dē lu. Mē s esam fani, un, ja esat pirmo reizi - netē rē jiet naudu, tas tā nav.
AquaAge ir labs nirš anas centrs, nenoslī ksi, peldies skaidrā jū rā , pabaro zivis (ar bulciņ u nevis ar sevi)).
Dolusu akvaparks ir apmeklē š anas vē rts. Brauciet 10 minū tes. Ir arī mini parks ar izklaidē m maziem bē rniem un nā ru š ovs teā trī staigā još ai mā tei un ekstrē mi slidkalniņ i ar tramplī nu tē tim)))
Labi, bet nepietiekami. Izlidoš ana 11:00, saņ emš ana 16:30.
Ja vē laties iespaidus, ko pastā stī siet saviem mazbē rniem 70+, iesaku paraplā nu no Tahtali. Tas ir dā rgs. Mans rekords ir 229 USD. Rakstiet, ja varat.

Bet kaž oki un aitā das kaž oki tiks nolietoti un izmesti miskastē , un atmiņ as paliks ar jums. Tas ir droš ā k nekā braukt ar automaš ī nu. Pat bē rnus ripina. Viņ š nepaņ ē ma savē jo, lai viņ š to ir pelnī jis.

Un tagad par slikto. Larissa Akman Park ir maza, garlaicī ga viesnī ca ar ļ oti sliktu ē dienu.
Viena laba maltī te katru dienu. Viens. Pusdienā s vai vakariņ ā s. Cepta zivs, tī tars, bagā tī gs borš č s, svaigi tī rradņ i ar frī kartupeļ iem, bē rnu sapnis. Gandrī z vienmē r ir arbū zs un melone.
Pā rē jais ir gumijas sojas gaļ a, bezgarš ī gi piedevas. Dē ls atteicā s no saldumiem. Es neatradu nekā du gaļ u. Pat sasmalcinā tas kū pinā tas desiņ as, 3 * viesnī cu standarta ē diens, ne vienmē r ir pieejamas.
Neredzē ja olu kulteni vai olu kulteni brokastī s. Varbū t 10 dienas slikti skatī jos?
Gaiļ i dzied no rī ta. Lazarevskoje ciema sajū ta pie Soč iem privā tajā sektorā . Daž reiz kaķ i cī nā s. Tas ir jaukā k nekā piedzē ruš ā s karaoke dziesmas, jo tas ā tri beidzas)
Gaisa kondicionē tā ja ventilatori ir ļ oti trokš ņ aini. Mums paveicā s, bet cilvē ki no tuvā kā s ē kas sū dzē jā s. Lī dz 78 decibeliem. Tas pat nav 3*.
Telpa vienmē r ir slapja cauri paklā jam. 1. stā vs. Mē beles ir ļ oti vecas. Droš s par 2 USD dienā . Krokhobory. Gaisa kondicionieris strā dā labi. TV ar 17' nebija iekļ auts.
Atvaļ inā jumā joprojā m nepietiek, lai skatī tos ekrā nā . Naktī izbraucot, mums iedeva sauso devu ceļ am. Esmu vecs pā rgā jiens, bet, ieraugot saturu, iemetu tuvā kajā miskastē . Tas pat nav sī kums.

Rezumē jot: viesnī ca ar super zaļ u, bet mazu teritoriju, ī sta pirmā rinda ar pā rcenotā m cenā m par paš reizē jo servisu un novecojuš iem numuriņ iem.
Ļ oti pretrunī gi iespaidi pat manai nepretenciozajai gaumei.
Iesaku tiem, kas nemitī gi dodas ekskursijā s un izklaidē s, bet pē c tam, izmē tā juš i mantas, vē las ā tri izpeldē ties skaidrā jū rā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu