Laba viesnīca, lielisks serviss, WF visā

Rakstīts: 24 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 16 — 24 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s palikā m 2018. gada jū lijā ar savu meitu. Viesnī ca pē c renovā cijas 2018. gadā ir kļ uvusi daudz labā ka: lieliska vadī ba un pienā cī gs numuru skaits. Mums personī gi nebija nekā du problē mu ar reģ istrē š anos, istabiņ a tika regulā ri uzkopta, istabā ir viss nepiecieš amais normā lai atpū tai.
Plusi:
1. Lielisks ē diens, pā rdomā ta daudzveidī ga ē dienkarte. Pakalpojums ir pelnī jis ī paš u uzslavu: viss ir neuzkrī toš s un nepiecieš ams. Piemē ram, tē ju Jums atnesī s viesmī ļ i individuā lā krū zē , ja palū gsiet, un Jū s neizlej sev nesaprotamu š ķ idrumu no publiskā s vanniņ as.

Pā rtikas vietas (restorā ni, kafejnī cas, vestibila bā ri) strā dā pa stundā m, un kopumā tas izrā dā s visu diennakti. Kas ir ļ oti ē rti. Sezonā ir daudz cilvē ku, bet vienmē r var atrast brī vu galdiņ u, š ajā jautā jumā varat sazinā ties ar viesmī ļ iem - viņ i palī dzē s.
Ī paš i gribē tos atzī mē t ķ ī nieš u virtuves š efpavā ra - Rominas (varbū t vā rds nav precī zi ierakstī ts, bet viņ a ir vienī gā ) darbu. Neticamajā karstumā Romina jū su priekš ā gatavos pā rsteidzoš us ķ ī nieš u ē dienus. Tajā paš ā laikā viņ a vienmē r ir draudzī ga un ā rkā rtī gi uzmanī ga tehnoloģ iskajam procesam.
2. Pludmales dvieļ i - tik daudz, cik nepiecieš ams jebkurā laikā , kad ir atvē rts dvieļ u maiņ as punkts.
3. Pludmale neliela, kā jau visas Kemeras pludmales, bet loģ istiski pā rdomā ta. Aprī kots ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Objektī vi: labā k ir ieņ emt vietas agri, ja vē laties konkrē tu vietu. Bet, ja kavē jat, vienmē r varat sazinā ties ar tehniskajiem darbiniekiem, viņ i jums sameklē s sauļ oš anā s krē slu, noliks lietussargu, bet jau vietā , kur tas bū s iespē jams. Atkal tehniskā personā la darbs ir tik nevainojams, cik tas ir iespē jams Turcijā .
4. Uzņ emš ana: cienī ga, atturī ga, korekta. Esoš ie organizatoriskie jautā jumi tika atrisinā ti savlaicī gi. Ī paš s paldies Valentī nai, kura izrā da sirsnī gā ko lī dzdalī bu atpū tnieku uzturē š anā s organizē š anā .

5. Animā cija: daudzveidī gas, interesantas dienas programmas. Vakara cienī gi izklaides š ovi: no neticamiem akrobā tiem lī dz klasiskā s mū zikas koncertam. Animā cijas komandas darbā Marina izceļ as ar savu smago darbu un harizmu. Radoš s aktī vs cilvē ks, kurš dara visu iespē jamo, lai jū su atvaļ inā jums nebū tu garlaicī gs. Paldies Marina!
6. Ļ oti liels pluss: droš ī ba ir visur un visu diennakti! Pludmale, animā cijas zona, visa viesnī cas teritorija - visur, kur jū taties mierī gi. Apsargi ir ļ oti draudzī gi un profesionā li.
Mī nusi.
1. Mī nusus, kas saistī ti ar to, ka viesnī cas teritorijā kaut kur var bū t lokā li netī rī ti, rada tikai paš i atpū tnieki. Daž kā rt pā rsteidza ā rkā rtī gi liela kultū ras trū kuma pakā pe. Š eit jū s nevarat vainot viesnī cas personā lu.
2. Restorā nā un vasaras kafejnī cas zonā patieš ā m ir daudz muš u. Tas ir jā risina vadī bai.
3. Hilton viesnī cā nav svaru bagā ž as svē rš anai! Tas ir, vispā r nē ! Un jū s nevarat saņ emt š o pakalpojumu nekā dā veidā . Ja plā nojat iepirkties un lidostā jums nav problē mu, iegā dā jieties un nē sā jiet lī dzi rokas svarus, lai cik absurdi tas izklausī tos!
4. Konteineri atkritumu savā kš anai pludmalē , atpū tniekiem izdodas sasmē rē ties, apejot pat plastmasas maisiņ us, kurus darbinieki maina katru dienu. Š ī s vā zes ir labā k periodiski mazgā t paš as, jo var rasties pā rsteigumi lidojoš u kukaiņ u (lapseņ u utt. ) veidā .

5. Darbinieks "Coral" viesnī ca - Zuhra. Nu, ar ekskursijā m nevar bū t tik atklā ti un uzmā cī gi, vajag - nevajag stā stī t tū ristiem, ka viņ i, atvainojiet, ir “piesū cē ji”, ka viņ i ir nofotografē ti pie palmā m viesnī cā . Turklā t tas ne vienmē r sniedz ticamu informā ciju, kas pē c tam nostā da to neē rtā stā voklī . Piemē ram, ka tū ristiem ir tiesī bas pieprasī t pusdienu kastī tes uz lidostu, kas ī sti nav iekļ auts viesnī cas koncepcijā . Viņ a stā sta, ka risina visus tū ristu jautā jumus, viņ as vā rdos ir š aubas.
Tagad par galu. Droš i vien viena no retajā m viesnī cā m, kur tā s nelū dz, bet tajā paš ā laikā ļ oti vē los dot padomus. Tas, ko mē s darī jā m, manuprā t, ir normā li.
Par bē rnu ē dienkarti un animā ciju neko nevaru pateikt, tā nebija mū su tē ma. Bet, spriež ot pē c atpū š as bē rnu skatiena, viņ i bija diezgan priecī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu