SMART Club Marakesh Beach Hotel 4*– Atsauksmes

111
Novērtējums 3.910
№262 viesnīcas reitingā Kemera
4.1 Numurs
4.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
4.1 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Beldibi pilsētā. Uzcelta 1995. gadā, renovēta 2018. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas un 2 stāvu korpusa jūras krastā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар ave_ezhy1992
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Negatī vs iespaids sā kā s ar izlī gumu - lai iekļ ū tu 4-vietī gā numurā , par kuru tika apmaksā ta ekskursija, man bija jā piemaksā.60 USD. Un tas ir tikai 3. mē ģ inā jumā ! Tā kā pirmie divi administratora piedā vā tie varianti vienkā rš i nebija pieņ emami. … Tomēr ▾ Negatī vs iespaids sā kā s ar izlī gumu - lai iekļ ū tu 4-vietī gā numurā , par kuru tika apmaksā ta ekskursija, man bija jā piemaksā.60 USD. Un tas ir tikai 3. mē ģ inā jumā ! Tā kā pirmie divi administratora piedā vā tie varianti vienkā rš i nebija pieņ emami.
Istaba nebija pabeigta - 4 personā m bija dvieļ i trim. Veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā ! Un pludmales dvieļ i vispā r netika mainī ti un administrā cija uz lū gumiem nekā di neatbildē ja.
BET sliktā kais vē l bija tikai priekš ā . Ē dinā š ana - visā viesnī cā un restorā nā nebija kondicionē š anas sistē mas (istabā bija vecs kondicionieris ar pulti, kuru tomē r nebija iespē jams izmantot netī rā filtra dē ļ , no tā nebija ko elpot).
Bē rnu ē dienkartes nebija, principā nebija ar ko bē rnus pabarot - nebija piena produktu, visi ē dieni bija auksti un pildī ti ar neē damā m mē rcē m.
Ē dienu sadalei nebija nekā das organizā cijas - rinda stiepā s lī dz ielai, cilvē ki drū zmē jā s un tā ir pandē mija!
Atseviš ķ s jautā jums ir apkalpoš ana un tī rī ba. Netī ri galdauti, lipī gi un taukaini š ķ ī vji. Zinot, ka rī t agrā izbraukš ana, lū dzā m reģ istratū rā no rī ta sagatavot pusdienu kastī tes bē rniem, uz ko viesnī cas direktore (! ) teica, ka restorā ns ir pabeigts. Tas ir pakalpojums, vai ne?
Viesnī cā nebija nekā das animā cijas - atpū tas nedē ļ ā tikai divas reizes bija niecī ga izklaides programma.

Svē tki bija sabojā ti, nepā rtraukts stress visu nedē ļ u. Un š eit ir daž i kadri, lai to pierā dī tu.
аватар Svitlana138119
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo par to bija laba cena, un š ī viesnī ca atrodas labā vietā , ļ oti tuvu jū rai. Tikā m ļ oti labi iekā rtojuš ies bez problē mā m. Istaba bija standarta, nebija nekā tieš a, parasta istaba. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo par to bija laba cena, un š ī viesnī ca atrodas labā vietā , ļ oti tuvu jū rai. Tikā m ļ oti labi iekā rtojuš ies bez problē mā m. Istaba bija standarta, nebija nekā tieš a, parasta istaba. Ē diens principā ir normā ls, restorā ns ir nedaudz netī rs, galu galā nebija laika sakopt. Mums ļ oti patika jū ra, oļ u pludmale. Saulriets labs, kā jau 3 zvaigž ņ u viesnī cai. Gribu ieteikt paņ emt lī dzi kosmē tiku, jo standarta istabā tā das nav (š ampū ns, ziepes). Virtuvē bija slikts gaisa kondicionieris, tā pē c bija ļ oti smacī gs. Viss ir ļ oti tuvu un kompakti, nav jā iet ļ oti tā lu.
аватар Whiterose87
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Istabas ir vecas ar bojā jumiem, kā arī sadzī ves tehnika un mē beles. Vannas istabas kanalizā cija nedarbojas, un karstais ū dens vispā r neplū st. Visa pā rtika ir izgatavota no produktiem, kam beidzies derī guma termiņ š . Es personī gi redzē ju, ar kā dā m rokā m grieza (virtuvē pē c cigareš u pī pē š anas un tualetes ieš anas rokas nemazgā ) salā tus no sapuvuš iem dā rzeņ iem, augļ us melni sapuvuš i tieš i uz restorā nu atnesa a. … Tomēr ▾ Istabas ir vecas ar bojā jumiem, kā arī sadzī ves tehnika un mē beles. Vannas istabas kanalizā cija nedarbojas, un karstais ū dens vispā r neplū st. Visa pā rtika ir izgatavota no produktiem, kam beidzies derī guma termiņ š . Es personī gi redzē ju, ar kā dā m rokā m grieza (virtuvē pē c cigareš u pī pē š anas un tualetes ieš anas rokas nemazgā ) salā tus no sapuvuš iem dā rzeņ iem, augļ us melni sapuvuš i tieš i uz restorā nu atnesa a. pamanā ma vieta. Š o politiku ievē ro viesnī cas ģ enerā ldirektors Gī vens Bejs, lai samazinā tu izmaksas un ieliktu vairā k naudas savā kabatā .
Все напитки подаются в пластиковых стаканах, даже пиво и вино. Кондиционеры гоняют горячий воздух Мебель поломана, сырость в комнате Вид из окна В ванной все убого
аватар amabilis.el25
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir pirmajā lī nijā ar izcili lielu pludmali un pilnī gi normā lu ieeju jū rā , koraļ ļ us mums nevajadzē ja. Tač u vietas pludmalē bija jā ieņ em. Tikai oktobra sā kumā , kad cilvē ki daļ ē ji izklī da, ar to varē ja netraucē t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pirmajā lī nijā ar izcili lielu pludmali un pilnī gi normā lu ieeju jū rā , koraļ ļ us mums nevajadzē ja. Tač u vietas pludmalē bija jā ieņ em. Tikai oktobra sā kumā , kad cilvē ki daļ ē ji izklī da, ar to varē ja netraucē t.

Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet diezgan garš ī gs. No augļ iem mums katru dienu deva arbū zus, mandarī nus un ā bolus, daž ā s dienā s bija plū mes, melones un apelsī ni. Desertu izvē le ir maza un tie ā tri tiek sakā rtoti, pē c kā da laika atnes vē l pā ris veidus. Vienī gais kafijas automā ts ē damistabā visu laiku plī sa.

Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s.

Tī rī ja katru dienu, bet tualete netika mazgā ta. Dvieļ i un veļ a tiks mainī ta, ja lū gsiet, pretē jā gadī jumā jū s nevarat gaidī t.

Tualete istabā bija vienkā rš i š ausmī gs 19 . . izlaiduma gads, saš ķ obī jā s un pretī gi pietvī ka.

Matrač i arī nav ī paš i jū tami izspieduš ā s atsperes.
аватар Nadya.dubskaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā tad, sī kā k)) Es, protams, atpū tos kopā ar savu dē lu, tā pat kā daudzi lasī ja atsauksmes, bet es vienmē r palieku pie sava viedokļ a. Draudzī gs personā ls, bez pā rliecinā š anas, no manas puses, istaba bija labā ka, dota pirmajā stā vā , aiz baseina. … Tomēr ▾ Tā tad, sī kā k)) Es, protams, atpū tos kopā ar savu dē lu, tā pat kā daudzi lasī ja atsauksmes, bet es vienmē r palieku pie sava viedokļ a. Draudzī gs personā ls, bez pā rliecinā š anas, no manas puses, istaba bija labā ka, dota pirmajā stā vā , aiz baseina. Istaba liela, uzreiz brī dinā ja, ka ir vakariņ u laiks, tā pē c nolikā m koferus un devā mies uz restorā nu. Ir viens brī dinā jums, es neskatī jos uz numuru uzreiz, lai bū tu tī rī ba, bet ak labi. Izrā dī jā s, ka gulta nav mainī ta, vē rsos reģ istratū rā - uzreiz visu nokā rtoja un atvainojā s.
Teritorijā.2 baseini, viens ar slidkalniņ iem, pludmalē ir duš a. Pludmale - š eit skumjas ir par to, ka sauļ oš anā s krē sli pā rsvarā ir salauzti. Personā ls katru vakaru tī ra pludmali un viesnī cu, un no rī ta tas ir atkritumi ! ! Cilvē ki - atpū tnieki (ne savē jie) nemaz nesakopj aiz sevis un pē c tam sū dzas, bet visiem izsekot nevar! Ē diens mums patika, dā rzeņ i vienmē r un pā rpā rē m, sieri, olī vas, olī vas, desiņ as (neē du, bet vienmē r bija), arbū zs, melone, ā boli, apelsī ni, saldumi (kū kas un ļ oti garš ī gi), gaļ a - vista, tī rradņ i , bā rbekjū no vistas, aknā m, makaroniem, daž ā dā m mē rcē m. Brokastī s - olas, putras, bageles ar biezpienu, visā das pā rslas utt. Kopumā ē diens ir ļ oti atš ķ irī gs. Padoms (kā mē s to darī jā m pē c pā ris dienā m) sā kumā negā jā m ē st))) uz atklā š anu pulcē jas rindā ))) pagriezieties, sasodī ts))
Viņ i baro 5x dienā! ! gā jā m stundu pē c starta, ja kaut kas beidzas, visu laiku papildina! pluss pludmalē.10tra, un brokastis beidzas 10, cep kū kas ar sieru un dā rzeņ iem, par tie, kas atkal ir izsalkuš i. . Ī paš s paldies darbiniekiem, tieš ā m velciet viesnī cu par 4, jo ir ko labot. Puiš i - Salman, Mukhlis, Marat, paldies. Maziem bē rniem animā cija katru vakaru, un diskotē kas pieauguš ajiem nav daudz! Ir ū denspī pes bā rs (par maksu) alkohols, godī gi sakot, neesmu mē ģ inā jis, neeksperimentē ju, man bija lī dzi.
Pē c ekskursijā m uz troš u vagoniņ u braucā m paš i, nav ī paš i dā rgi un skaisti, iesaku. Tirgos labā k norē ķ inā ties ar karti, bankas kurss ir izdevī gā ks. Un jā , kaulē ties))) labi, š ajā viesnī cā visi labi atpū š as, un pats galvenais, labs garastā voklis un nav jā meklē nieki, jū ra ir galvenais, un tur ir skaisti ! !
аватар Sergij187658
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s notika, kā parasti, ieradā s no rī ta, iekā rtojā s tikai pusdienlaikā . Istaba, kuru saņ ē mā m, bija laba, ē diens bija normā ls, bet jū ras velš u bija maz, kā man. Teritorija liela, laba, ir kur izskatī ties, tikai pludmalē sauļ oš anā s krē slu maz; ū dens tī rs, labs. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika, kā parasti, ieradā s no rī ta, iekā rtojā s tikai pusdienlaikā . Istaba, kuru saņ ē mā m, bija laba, ē diens bija normā ls, bet jū ras velš u bija maz, kā man. Teritorija liela, laba, ir kur izskatī ties, tikai pludmalē sauļ oš anā s krē slu maz; ū dens tī rs, labs. Tuvā kais veikals atrodas 600 metru attā lumā . Darbinieki kaut kur uz 6 no 10, it ī paš i, kad tika izlikti, neatvadī jā s, neko neteica. pat.
аватар _352615
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uz š o viesnī cu devā mies otro reizi, jo tā atrodas pirmajā rindā . Protams viesnī ca nav lieliska, bet kurš iet uz jū ru, nevis sē ž istabā , tas tā!! ! ! Viesnī ca atrodas pludmalē , 100 metrus no jū ras, restorā ns iet tieš i uz pludmali! ) Ē diens ir vidē js, man nepatika brokastis, nebija pā rslu (turkiem nebū s angļ u brokastis) , pusdienas un vakariņ as ir diezgan, protams gaļ a ja pasniedz, tad paveicas. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies otro reizi, jo tā atrodas pirmajā rindā . Protams viesnī ca nav lieliska, bet kurš iet uz jū ru, nevis sē ž istabā , tas tā!! ! ! Viesnī ca atrodas pludmalē , 100 metrus no jū ras, restorā ns iet tieš i uz pludmali! ) Ē diens ir vidē js, man nepatika brokastis, nebija pā rslu (turkiem nebū s angļ u brokastis) , pusdienas un vakariņ as ir diezgan, protams gaļ a ja pasniedz, tad paveicas. Viņ i baroja vistu, zivis un tī taru, labi, daudz dā rzeņ u, marinē tu gurķ i. No augļ iem bija ā boli, plū mes, persiki, vī nogas, bumbieri un arbū zi)))))))) Numurs ir noplucis, mē s atpū tā mies viesnī cā pirms seš iem gadiem, kopš tā laika tur nekas nav remontē ts...skats no istabas logiem bija skaists! ! Skats uz kalnu un klusums! ! Pagā juš o reizi dabū jā m skatu uz jū ru, arī skaisti! ! Varu teikt, ka mums patika mū su uzturē š anā s!
аватар agenstvo1969
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Turcijā.6. reizi un pirmo reizi tik nepareizi ar viesnī cu! Bet viss ir kā rtī bā . Devā mies atpū sties ar ģ imeni un draugiem. Kā ds Turcijā bija pirmo reizi, kā ds vairā kkā rt, bet iespaidi visiem vienā di. 10 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Turcijā.6. reizi un pirmo reizi tik nepareizi ar viesnī cu! Bet viss ir kā rtī bā .
Devā mies atpū sties ar ģ imeni un draugiem. Kā ds Turcijā bija pirmo reizi, kā ds vairā kkā rt, bet iespaidi visiem vienā di. 10 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu. Pirmais, kas mani patieš ā m pā rsteidza un š okē ja, bija tas, ka reģ istratū rā nebija gaisa kondicionē š anas. Drī zā k tā ir, bet nedarbojas. Respektī vi, iegrimā m karstumā un smacī bā . Vē lā k izrā dī jā s, ka restorā nā arī nebija gaisa kondicionē š anas, griestos esoš ais pirmsū dens ventilators knapi dzen karstu gaisu. Pulksten 14 visi bija nokā rtoti, izņ emot istabu ar 2 gadī gu bē rnu, piemē ram, istaba nav gatava. Uz jautā jumu, kā pē c noguris bē rns iekā rtojas pē dē jais, atbilde vienkā rš i nogalinā ja "Tu š eit neesi NEVIENS ! ! Es izlemju, kam un kad norē ķ inā ties, kā arī kā un ar ko runā t. " Š ī atklā tā boora vā rds ir Murats. Bijā m š okē ti par tā du darbinieku naidu pret saviem viesiem un sapratā m, ka esam Adiš ā !
Tā lā k vē l: 10 dienā s istaba tika iztī rī ta 2 reizes, gultu mainī jā m paš i (veļ u nozagā m no ratiem). Ū deni istabā nedod, pirkā m ikdienā veikalā , pludmales dvieļ u nav, atnesā m savu. Internets ir maksas, darbojas slikti, ar pastā vī gā m kļ ū mē m. Ē diens ir pretī gs un vienmuļ š : brokastis ir cieti vā rī tas olas vai olu kultenis, dā rzeņ i, kas pē c noteikta laika sā ka smirdē t pē c skā buma (atgā dinu, ka "restorā nā " nav kondicioniera), 2 veidu sieri. , satriecoš a izskata desa un graudaugi. Reiz (! ) viņ i vā rī ja pankū kas - vajadzē ja redzē t rindu, kam olas riebā s lī dz nelabumam! Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r vista, rī si un dā rzeņ i. Restorā ns netī rs, smacī gs, galdiņ u par maz, karš par dakš ā m!
Baseini mazi, pie baseiniem vienmē r ir ū dens, neviens neslauka, atpū tnieki baseina zonā staigā kā geiš a. Pludmale ir netī ra, netī rī ta, viss izsmē ķ us. Pludmalē tika atrasti flī ž u un stikla lauskas, uz sū dzī bā m nereaģ ē ja, atbildē ja, ka viesnī ca ir renovē ta un tā s esot izmaksas. Dzirdē ts, ka ir bijuš i pat negadī jumi ar iegriezumiem un pā rdurumiem. Iekļ ū š ana jū rā apgrū tinā ta, lielā s telpā s, nā cā s veikalā pirkt koraļ ļ u č ī bas. Š oferu nebija pietiekami, puse no tiem bija salauzta. Pirmo reizi redzē ju, ka vietas ir aizņ emtas vakarā .
Bā rs ir atvē rts lī dz 22.00, lai gan nav skaidrs, kā pē c tas vispā r darbojas - nekas tur nav, izņ emot skā bo alu un fantu. Un kā dos kausos š is alus tiek liets - tas vispā r ir apskauš anā s un raudā š ana - tievs vienreizē jais 100 ml ZEM ALUS.
Vispā r, kad pienā ca nā kamais autobuss ar tū ristiem, man gribē jā s kliegt: LAIPNI ADDDDDD! ! ! Pirmo reizi es pametu Turciju bez jebkā das nož ē las un pat ar kaut kā du sajū tu "Vai viss ir beidzies? ")
Pirms brauciena lasī jā m atsauksmes, neticē jā m, domā jā m, ka vienmē r atradī sies kā ds kaprī zs un izvē lī gs, un velti !! ! Jā un budž ets bija ierobež ots.
Starp citu, viesnī ca nesen tika pā rdē vē ta zem "mē rces", it kā viesnī ca tika pā rdota un ī paš nieks mainī jā s. Neviens neko nepā rdeva, viesnī ca saņ ē ma daudz negatī vu atsauksmju un bija vieglā k mainī t nosaukumu. Marakeš u gaida tā ds pats liktenis. Man neienā k galvā , kā var tik mazu, bet skaistu teritoriju pirmajā lī nijā pā rvē rst par dubļ iem un izgā ztuvi. Un pats galvenais, neviens no personā la, kas viesnī cā acī mredzami ir par maz, pat necenš as bū t viesmī lī gs un iepriecinā t savu viesi.
Viesnī ca ietaupa burtiski uz visu, un tas nevar ietekmē t kvalitā ti. Kauns saimniekam, kuram acī mredzot ir vienalga kā cilvē ki izdzī vo viņ a viesnī cā , saskaras ar sava personā la rupjī bā m un vienaldzī bu! ! Tū ristus pē rk par lē tu cenu, viesnī ca vienmē r ir pā rpildī ta, un ko vē l vajag ī paš niekam?...sliktas atsauksmes? - kā ar atsauksmē m? ) Jū s vienmē r varat mainī t viesnī cas nosaukumu ! ! ))
Mē s devā mies no 9. lī dz 19. augustam par 10.000 trim pieauguš ajiem.
аватар tishiniri
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta diezgan vē lu, vasarā , un, protams, viņ i to izvē lē jā s cenas dē ļ . Š ī s viesnī cas lielā kais pluss ir pirmā rinda un protams pati jū ra. No priekš rocī bā m, iespē jams, tas ir viss. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta diezgan vē lu, vasarā , un, protams, viņ i to izvē lē jā s cenas dē ļ . Š ī s viesnī cas lielā kais pluss ir pirmā rinda un protams pati jū ra. No priekš rocī bā m, iespē jams, tas ir viss.
Izlī gums sā kā s ar to, ka mums piedā vā ja istabu, kas faktiski atrodas pagrabā (acī mredzot, kā dreiz bija kaut kā das tehniskā s telpas, tagad pā rveidotas par istabā m). Izlī gums bija vakarā , pē c 9, mē s ar dē lu bijā m nedaudz noguruš i. Aprē ķ ins bija vienkā rš s, atraisieties. . . Pē c sarunas ar menedž eri reģ istratū rā viņ i vienojā s par 35 USD, un mē s tikā m iekā rtoti istabā ar skatu uz jū ru, lai gan 5. stā vā . Pati istabiņ a nav nekas ī paš s, skaidrs, ka tā ir veca un jā remontē , bet mums viss nostrā dā ja, nekas neiztecē ja, un ī paš i istabā sē dē t negrasī jā mies.
Ē damistabā (proti, ē damzā lē , nevis restorā nā ) izvē le nav ī paš a. Izsalcis noteikti nebū si, bet turpmā k uzreiz jā dodas pie galdiem, uz kuriem viņ i gatavo un jā ņ em tikko pagatavoti, bez salā tiem, jā paņ em tikai sasmalcinā ti dā rzeņ i, bez mē rces. Pā rliecinā jā mies, ka varam paņ emt "2. svaiguma stores". Ū dens tika savā kts no katliem viņ u baklaž ā nos.
Ekskursijas tika veiktas ā rpus viesnī cas, 2 reizes lē tā k nekā no viesnī cas tū roperatora, paš ā Kemerā pirmdienā s ir pā rtikas tirgus, otrdienā s apģ ē rbu tirgus. Apmeklē jiet, jū s to nenož ē losit. Nu, tas ir par atpū tu.
Otro reizi noteikti uz š o viesnī cu neieš u, lai gan vietas tur ir apbrī nojamas.
Море Пляж Бассейн с горками Бар и бассейн Вид на отель с пляжа Вид на отель Номер стандарт с видом на море Номер отеля
аватар _467110
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Reģ istratū rā nav gaisa kondicionē š anas, tā pē c sagatavojieties tur pasvī st, gaidot reģ istrē š anā s laiku. Istaba tika pieš ķ irta 1 stā vā ar balkonu ar skatu uz kaut kā du bū du. Bet tas bija kluss. Mē beles un santehnika Ļ OTI noguruš as, kanalizā cijas smaka un neliels pelē jums vannas istabā . … Tomēr ▾ Reģ istratū rā nav gaisa kondicionē š anas, tā pē c sagatavojieties tur pasvī st, gaidot reģ istrē š anā s laiku.
Istaba tika pieš ķ irta 1 stā vā ar balkonu ar skatu uz kaut kā du bū du. Bet tas bija kluss. Mē beles un santehnika Ļ OTI noguruš as, kanalizā cijas smaka un neliels pelē jums vannas istabā . Wi-Fi pat reģ istratū rā ir maksas un aptver tikai 1. stā vu un nedaudz pie baseina.
Ē dnī cā (un par restorā nu to nevar saukt) patieš ā m nebija pietiekami daudz tehnikas un brī vu galdu. Galdi gandrī z nebija noslaucī ti. Bet izsalkuš i nebijā m: daudz svaigu dā rzeņ u, vista, vairā kas reizes bija zivis.
Pludmale privā ta, saulriets normā ls, jū ra super! Teritorijā ir 2 baseini: vienā ar slidkalniņ iem vē l var peldē ties, otrais - ar karstu ū deni un š ausmī gu ķ ī mijas saturu, ē d acis. Otrais, starp citu, lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m nez kā pē c kļ uva zaļ š , es nebū tu pā rsteigts, ja kā ds no tū ristiem tur atpū stos)))
Tač u viesnī cas trū kumi ir puķ es, salī dzinot ar mū su tū ristu iebiedē š anu: mū ž ī gi izsalkuš o simpā tija ē damistabā ; š ķ ī vju sakrauš ana ar kalnu, kā arī sagrā btā nepietiekama uztura rezultā tā (labā k izmetu, bet lai citi nesaņ em); dvieļ i uz gultā m. Cilvē ki, esiet cilvē ki, nevis dzī vnieki!
Parādīt vairāk »


iemiesojums ir.didenko
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 3 atbildi
iemiesojums _148624
Labdien! Kā ir saulriets un jūra, vai ir kādas klintis? Vai maziem bērniem būs ērti?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums anyk777
spriežot pēc bildēm ir tikai akmeņi...nav pat ne miņas no smiltīm, un manam mazulim ir 1,6 gadi, uztraucos kā viņš tur skries un spēlēsies smiltīs? Vai bērniem ir smilšu kastes vai smilšu kastes?
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
iemiesojums natali-y
Vēlos uzzināt atsauksmes par viesnīcu pēc restaurācijas, vai ir vērts uz turieni doties
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на берегу моря, в городе Бельдиби. Построен в 1995 году, реновация была проведена в 2018 году. Состоит из одного 4-этажного корпуса и 2-этажного блока у моря. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3 км от центра пос. Бельдиби, в 12 км от центра города Кемер, в 40 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts До пляжа 50 метров. Длина пляжной полосы: 140 м., вход в воду: крупная галька. Пляжные полотенца: бесплатно (под депозит), смена полотенец каждые 3 дня, room service (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации, Wi-Fi в лобби (платно), магазины, 2 ресторана: 1 основной ресторан, 1 ресторан A la Carte (платно, по резевации), 2 бара, кальян (платно), 3 открытых бассейна (200 и 280 км2) и бассейн с 2-мя горками 150 м2.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водная горка, детский бассейн (9 кв. м). Детский клуб для детей от 4 до 12 лет (9:00-11:00, 15:00-17:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, волейбольная площадка на пляже бесплатно, амфитеатр, 2 горки в аквапарке (11:00-13:00, 15:00-17:00), водные виды развлечений (платно), парасейлинг: платно, водный мотоцикл платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 164 номера.

Istabās

Сплит-кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон, Wi-Fi (платно), сейф (платно), мини-бар (пустой, заполняется по запросу, за дополнительную плату), ванная комната с душем, фен, балкон / терраса. Уборка в номерах: ежедневно, смена полотенец и постельного белья: каждые 3 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Atatürk Cad No:159, 07985 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 824 91 01 Fax: +90 242 824 91 84
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).