Viking Beach Hotel 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 5.310
№205 viesnīcas reitingā Kemera
5.9 Numurs
5.6 apkalpošana
5.1 Tīrība
6.6 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 100 m no Kemeras centra. Neliela pilsētas viesnīca, kas atrodas Kemeras centrā, pirmajā krasta līnijā, pāri promenādei no jūras. Veikali, bāri, restorāni, diskotēkas atrodas pastaigas attālumā. Pēdējā renovācija notika 2018. gadā. Viesnīcā netiek izmitināti viesi ar kustību traucējumiem. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар a.ilinkova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir 100% trī svietī ga. Vecā kā viesnī ca Kemerā . Labvē lī ga vieta - pirmajā rindā . Vairā k par trū kumiem. Ē diens ļ oti vidē js, gaļ as ē diens - viens, zivis - viens. Pē c tam salā ti, arbū zi un saldumi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir 100% trī svietī ga. Vecā kā viesnī ca Kemerā . Labvē lī ga vieta - pirmajā rindā . Vairā k par trū kumiem. Ē diens ļ oti vidē js, gaļ as ē diens - viens, zivis - viens. Pē c tam salā ti, arbū zi un saldumi. Ē damistaba maza, rinda gara. . . Istabas vidē jas un skaidrs, ka tā s nav pirmais svaigums. Gadā s, ka telpā kaut kas nestrā dā .
Un pats galvenais - pludmale! Pludmales josla š aura, sauļ oš anā s krē sli 3 rindā s, vietu nepietiek! Man arī paveicā s, paspē ju tikt ciemos, kad bija mazā k cilvē ku, un tad ieraudzī ju pū ļ us. Un mū sē jie, protams, paņ em sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem un dodas savā s darī š anā s. Virs pludmales uzmanī bas joslas! Tajā biež i sē ž turki, un, ja jums nepatī k, ja kā ds uz jums skatā s pludmalē un mē ģ ina jū s iepazī t, neejiet uz š o viesnī cu. Uzmā cī gais turku serviss noguris. . . Es nekad neieš u uz š o viesnī cu.
аватар t.buzdygan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pē c atsauksmē m un bildē m iespaids nav slikts. Par naudu, š ķ iet, ka vajadzē tu bū t ok. Bet es š eit noteikti neatgriezī š os un neieteikš u š o viesnī cu. Š ī ir mana pirmā reize Turcijā ar "tū ri". Brauciens bija plā nots uz vairā kā m dienā m, bet lē tas aviobiļ etes atrast neizdevā s, tā pē c nā cā s izmantot tū roperatora pakalpojumus. … Tomēr ▾ Pē c atsauksmē m un bildē m iespaids nav slikts. Par naudu, š ķ iet, ka vajadzē tu bū t ok. Bet es š eit noteikti neatgriezī š os un neieteikš u š o viesnī cu.
Š ī ir mana pirmā reize Turcijā ar "tū ri". Brauciens bija plā nots uz vairā kā m dienā m, bet lē tas aviobiļ etes atrast neizdevā s, tā pē c nā cā s izmantot tū roperatora pakalpojumus.
Esmu vienkā rš s cilvē ks, man nevajag daudz. Galvenais pieprasī jums ir laikapstā kļ i un daba, š ajā gadī jumā siltums un jū ra. Š ķ ita, ka viss ir kā rtī bā . Viss, kas man bija vajadzī gs, bija laba gulta, kaut kas ē dams un skaista jū ra.
1. Gulta laba, duš a/ū dens/tī rī ba arī normā la. Personā ls ok.
2. Ē diens bija un paldies Dievam. Jū s varat izdzī vot.
3. Un iespaids par jū ras nereā li skaisto krā su starp maģ iskajiem akmeņ iem, diemž ē l, tika maksimā li sabojā ts. Nezinu, cik numuriņ u ir viesnī cā , bet sauļ oš anā s krē slu un pludmales zonas pietiek 1/10 viesu. Viesnī ca atrodas netā lu no piestā tnes, no kuras kursē debilitā tes kuģ i ar animā cijas programmā m. Ir kā da murkš ķ a diena. Jū s guļ at uz cilvē ku galvā m, esat jau samierinā juš ies ar š o stā vokli, un tad trī s maz ticami kuģ i izbrauc ar popmū ziku, no kuras trī c kalni. Un tā katru dienu pā ris reizes. Š ajos brī ž os ļ oti nož ē loju, ka Bildibi nebiju paņ ē mis vē l lē tā ku trijnieku treš ajā lī nijā , tā da noteikti nebū tu.
Kopumā viesnī ca ir pieļ aujama, bet noteikti neveicina dabas un miera baudī š anu.
аватар AnastasiaG15
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Septembra sā kumā atpū tā mies. Ieradā mies 8os no rī ta un gaidī jā m lī dz 13, kamē r bū sim iekā rtojuš ies. Neskatoties uz to, ka viesnī cā ieradā mies pirmie (pē c mums ieradā s vē l kā di 5 pā ri), bijā m pē dē jie, kas reģ istrē jā s. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā atpū tā mies. Ieradā mies 8os no rī ta un gaidī jā m lī dz 13, kamē r bū sim iekā rtojuš ies. Neskatoties uz to, ka viesnī cā ieradā mies pirmie (pē c mums ieradā s vē l kā di 5 pā ri), bijā m pē dē jie, kas reģ istrē jā s. Kamē r gaidī jā m vestibilā , reģ istratū rā nemitī gi nā ca cilvē ki un lū dza mainī t istabu. Vē l viens mī nuss ir tas, ka kamē r gaidī jā m reģ istrē š anos, lietas bija jā atstā j vestibilā , kur tā s bija bez uzraudzī bas.
Ap 13 mums iedeva atslē gas no istabas pirmajā stā vā . Istaba bija vienkā rš i briesmī ga. Bija vienkā rš i briesmī ga smirdoņ a, mitruma un ziedē š anas smaka, kā arī sliktais mē beļ u stā voklis, sienas, santehnika, netī ri dvieļ i un gultas pā rklā ji. Lū dzā m mainī t istabu, bet vadī tā ja teica, ka š obrī d brī vu istabu nav, tā s bū s tikai rī t.
Nā kamajā dienā no rī ta mums tika dota izvē le apskatī t 3 istabas. Bet pē c tam, kad mē s izvē lē jā mies vienu no tiem, mums teica, ka par š o numuru ir jā maksā.50 USD (lai gan, atklā ti sakot, nebija par ko maksā t papildus). Tas ir, ja vē laties istabu, kurā vismaz nesmird un viss darbojas labi, esiet gatavs maksā t papildus. Rezultā tā bez papildus samaksas paņ ē mā m istabiņ u 2. stā vā , kas nesmirdē ja, kas jau bija labi : )
Uzturoties 6 dienas, neesam ne reizi tī rī ti, nav mainī ti dvieļ i, veļ a utt. Numuros nav seifu, rē ķ inieties ar to. Minibā rs tik tikko atdziest, bet gaisa kondicionieris darbojas labi. Peldkostī mus un dvieļ us nā cā s ž ā vē t uz balkona virvē m (bet ja balkona nav, tad uz virves pie loga). Telpu stā voklis vispā r neatbilst tī mekļ a vietnē s esoš ajā m fotogrā fijā m.
Vesels piedzī vojums nomazgā ties duš ā ar karstu ū deni. Viņ a parā dā s kaut kur no 12 lī dz 14, kamē r saule viņ u labi sasildī jusi, un pā rē jie atpū tnieki pusdieno. Pā rē jā laikā ū dens ir auksts vai nedaudz silts. Duš ā pat nav neviena plaukta vai statī va, kur var novietot duš as piederumus, tā pē c es nezinu, vai viss ir rokā s vai uz grī das.
Ē diens. Katru dienu bija gaļ a, divas reizes bija sautē ti kartupeļ i, makaroni, sautē ti dā rzeņ i, daudz tomā tu, gurķ u, garš augu, kā postu salā ti, gurķ i un tomā ti daž ā dā s variā cijā s. Bija apelsī ni, persiki, plū mes, ā boli. Gardi deserti un vienkā rš i neticama maize, ko viņ i cep paš i. Kopumā š ķ iet, ka ē dienu ir daudz, bet ne viss ir garš ī gs.
Pludmale tieš ā m ir ļ oti tuvu, bet ja pamosties 8, aizej paē st un tad aizies uz pludmali, tad bezmaksas sauļ oš anā s krē slus neatradī si. Ja ej 6 no rī ta vai pē c 16, tad situā cija jau ir labā ka : )
Jū ra ir maģ iska, tī ra un silta. Peldē š ana ir prieks. Pludmale oļ aina, iekā pš ana un izkā pš ana ir nedaudz neē rta, bet diezgan pieļ aujama, speciā lā s č ī bas nepirkā m.
Milzī gs pluss bija viesnī cas atraš anā s vieta, tuvu centram, lī dz kalniem, viss ir pastaigas attā lumā .
Viesnī ca ir piemē rota tiem, kas plā no daudz staigā t, doties ekskursijā s un nepavadī t daudz laika viesnī cā .
аватар assel75
Izvē lē jā mies pē c principa, ka viss ir blakus un pludmale, un nav tā lu no centra, un ē diens ir normā ls. Izlasiet atsauksmes un apmetieties Bonnā . Tiesa, Bonna aizņ em tikai š ī s viesnī cas kreiso spā rnu. Pā rē jā s telpas ir Olimpos un River rock. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies pē c principa, ka viss ir blakus un pludmale, un nav tā lu no centra, un ē diens ir normā ls.
Izlasiet atsauksmes un apmetieties Bonnā . Tiesa, Bonna aizņ em tikai š ī s viesnī cas kreiso spā rnu. Pā rē jā s telpas ir Olimpos un River rock.
Apmetā s snachpla 111. Š is ir 4-vietī gs. Tur viss darbojā s labi, bet istaba tumš a, maza, 1 stā vā ar š auriem logiem un bez skata. Pē c 5 dienā m bijā m noguruš i un prasī jā m istabu ar skatu uz jū ru. 701 tikko izlaists. Ģ imenes 2 istabu dzī voklis ar labu skatu uz jū ru. Iedeva bez papildu maksā jumiem (nu 5. dienā ).
Par pā rtiku sū dzī bu nebija. Vistas, tī tara gaļ a, zivis katru dienu, garš ī gi pupiņ u salā ti. Dā rzeņ i – galvenokā rt gurķ i un tomā ti, paprika, kā posti, baklaž ā ni, cukini. Augļ i - plū mes, ā boli, daž reiz bumbieri, arbū zi.
Kū kas ir vienmuļ as, tač u daž reiz tā s bija ļ oti personiskas, ī paš i š okolā des.
Pē cpusdienas uzkodā m, pī rā giem, atkal gurķ iem un tomā tiem, reizē m kaut kas lī dzī gs slē gtai picai.
Vakariņ ā s reiz deva doner-spicy, amatierim.
Mū su istabā.701, starp citu, pā rbaudiet, kad reģ istrē jaties - problemā tiska duš a (un tā ir daudzā s istabā s). Ū dens nepazū d. Salauzts tualetes sē deklis. Lustra pastā vī gi mirgo (kā mums teica, ka to nevar salabot).
Kopumā pā rē jais man patika. Mē s paš i saviem spē kiem devā mies uz Phaselis, uz Kaleichi Antā lijā , mē tā jā mies pa Migros 5M. Izbraucā m ar laivu ar snorkelē š anu Ginzā – viesnī cas priekš ā par 15$ no cilvē ka. Par naudu, ko viņ i samaksā ja - 860 tū kstoš i tengu par 4x ir ļ oti labi. Bija smacī gs, kaitinā ja karstums. Bet ū dens veldzē , nav tik silts kā Alanjā .
 По променаду между отелями и морем гуляли вечерами.
аватар Mary2502
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu piedā vā ja tū risma operators, Turcijā ieradā s pirmo reizi. Pē c ieraš anā s mū s uzreiz aizveda uz viesnī cā m, braucot apmē ram stundu. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , apkā rt skaisti skati, acis priecā jas. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu piedā vā ja tū risma operators, Turcijā ieradā s pirmo reizi.
Pē c ieraš anā s mū s uzreiz aizveda uz viesnī cā m, braucot apmē ram stundu.
Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , apkā rt skaisti skati, acis priecā jas.
Es nezinu, varbū t kā dam bija problē mas ar cipariem, bet man personī gi to nebija. Pirms reģ istrē š anā s es ieliku 10 USD sveš ā naudā un saņ ē mu vairā kas istabas atslē gas, lai izvē lē tos sev tī kamo. Un jā , es uzreiz pieslē dzu wi-fi par 10 USD uz nedē ļ u, jo bezmaksas nozveja tikai reģ istratū rā .
No ekskursijā m: Hamam, nekur citur neplā noju braukt, es ī sti nevē los doties ekskursijā s tā dā ellē . ))
Ē diens: vairā k nekā labs, vienmē r ir daž ā dī ba, tikai pietiek ar topu. Pā rsteidzoš ā ki ir tū risti, kuri stundu pirms vakariņ ā m sā k ieņ emt galdus, noliekot uz tiem savas mantas, it kā pā rrauj ķ ē des, sakot, ka var ē st, tā pē c pirmajā vietā nevar iet uz bufeti. 15-20 minū tes.
Peldbaseins: jā , tā nav, bet man tas ir pluss, jo. Es dodu priekš roku jū rai, nevis jebkurai hlora peļ ķ ei)))
Pludmale: š eit ir spriedze. Pludmale pie divā m viesnī cā m (Bonn un Olympos) ir diezgan maza tik lielam cilvē ku skaitam. Solā riji ir aizņ emti no 6 rī tā , daž i ir aizņ emti un nenā k. Izeja ir, bet ne visiem der (š ī esmu es tiem, kuri nevar pamosties 6 no rī ta, lai ieņ emtu vietu). Jū s varat paņ emt sauļ oš anā s krē slu no kaimiņ u viesnī cā m un nemazgā ties, bet par to ir jā maksā (2 USD dienā ).
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, tā pē c bez č ī bā m ieiet ir neē rti.
Bā rā ir ļ oti garš ī gi dzē rieni, ī paš i kokteilis dzesē tā jā , ko viņ i gatavo paš i.
Vai es brauktu uz š ejieni vē lreiz? Noteikti jā )
аватар galya.vlasyuck
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
viesnī cu konsultē ja tū roperators ANEX TOUR PIRMO REIZI TURCIJĀ . satiku lidostā , ceļ š ir 40 minū tes, autobusi ir ē rti. aizveda uz viesnī cu. reģ istratū rā palū dza pagaidī t lī dz 14.00. 12.30 uzaicinā ja uz pusdienā m, kafiju utt. … Tomēr ▾ viesnī cu konsultē ja tū roperators ANEX TOUR
PIRMO REIZI TURCIJĀ .
satiku lidostā , ceļ š ir 40 minū tes, autobusi ir ē rti.
aizveda uz viesnī cu. reģ istratū rā palū dza pagaidī t lī dz 14.00. 12.30 uzaicinā ja uz pusdienā m, kafiju utt. lai pavadī tu laiku. iekā rtojā s bez problē mā m. 3-vietī gs numurs, TV, ledusskapis, kondicionieris, 2 dvieļ i, vannas istaba, duš a, fē ns, balkons. tī rs, viegls. Viņ i arī pieš ķ ir jums kuponu bezmaksas pludmales dvieļ a iegā dei.
ē damistaba: brokastis, pusdienas, pē cpusdienas uzkodas, vakariņ as. viss iekļ auts.
bezmaksas bā rs: viskijs, degvī ns, martini, vī ns, pepsi, sprite utt. Atnesiet mā jā s savu degvī na pudeli!
sauļ oš anā s krē slu ir daudz, pat pulksten 11, lai gan atpū tnieku ir daudz. Pludmalē ir duš as, kur noskaloties.
personā ls ir atseviš ķ s jautā jums. noskū ti, tī ri, smirdī gi, bez cigareš u smakas, no rī ta balti krekli, pē cpusdienā zili utt. pā rsteidza to un. apmē ram. direktori neliecas un neceļ salveti vai dakš iņ u nelā gā , un nekliedz uz darbiniekiem.
meitene nometa š ķ ī vi, pieskrē ja č etri viesmī ļ i: vai viņ a nesagriezā s? nav bail? viss ir kā rtī bā ?
Internets ir maksas, bet vai ir bezmaksas?
baseina nav, bet kā pē c, ja jū ra ir 20 soļ us no bā ra?
аватар cezary58
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
laba viesnī ca pludmales mī ļ otā jiem, 10 m lī dz pludmalei nav piemē rota tiem, kam patī k gulē t (pē c 7-00 sauļ oš anā s krē slus nevar atrast). Ļ oti pieklā jī gs ē diens (daudz dā rzeņ u, garš augu, gaļ as – pā rsvarā vista, zivis). … Tomēr ▾ laba viesnī ca pludmales mī ļ otā jiem, 10 m lī dz pludmalei nav piemē rota tiem, kam patī k gulē t (pē c 7-00 sauļ oš anā s krē slus nevar atrast). Ļ oti pieklā jī gs ē diens (daudz dā rzeņ u, garš augu, gaļ as – pā rsvarā vista, zivis). bā rā - labs alus un sausie vī ni, martini analogi, Campari, Baileys, degvī ns, dž ins. 100 m lī dz Kemeras centrā lajai iepirkš anā s ielai. Trū kumi - nav baseina (tā tad pludmale pilna), teritorija (bet viesnī ca atrodas skaistā parka zonā ). nesamierinieties ar apmetni Olimpā (abas viesnī cas atrodas vienā ē kā , un parasti viena ar Bonnu), kurā numuriem paveras skats uz iekš ē jo galeriju, viņ i runā ļ oti trokš ņ aini. Ieradā mies 6-30 no rī ta, tā pē c samaksā jā m 15 eiro, lai uzreiz norē ķ inā tos. Bezmaksas Wi-Fi tikai reģ istratū rā , maksā (10 USD par 7 dienā m) visur
отель, вид с пляжа
аватар pershina-natasha
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar dē lu apmetā mies viesnī cā.2018. gada maijā . viesnī cā BONN BEACH. Turcijā esam bijuš i jau 6 reizes. Uzmanī bu š ai viesnī cai pievē rsu tā lajā.2017. gadā , kad vakarā pastaigā jā mies pa krastmalu. No daudzajā m 3 * viesnī cā m Š Ī ir ļ oti cienī ga (Ī PAŠ I PĒ C ATRAŠ ANĀ S VIETAS KEMERAS CENTRĀ UN ATTĀ LUMU LĪ DZ JŪ RAI). … Tomēr ▾ Mē s ar dē lu apmetā mies viesnī cā.2018. gada maijā . viesnī cā BONN BEACH. Turcijā esam bijuš i jau 6 reizes. Uzmanī bu š ai viesnī cai pievē rsu tā lajā.2017. gadā , kad vakarā pastaigā jā mies pa krastmalu. No daudzajā m 3 * viesnī cā m Š Ī ir ļ oti cienī ga (Ī PAŠ I PĒ C ATRAŠ ANĀ S VIETAS KEMERAS CENTRĀ UN ATTĀ LUMU LĪ DZ JŪ RAI). Mī nus tikai viens viesnī cas apraksts un fotogrā fijas VISU TŪ RISTU OPERATORU VIETĀ S NEATBILST AR REALITĀ TI. Bildē s redzamais zilais restorā ns neeksistē . Tū risti tiek baroti uz ielas un zem nojumes. Man tā sā kumā bija vilš anā s. Uzdevu jautā jumus PEGAS pā rstā vjiem, ANEX-TOUR VISI SAKA, ka tas ir "reklā mas" veids. Ieradā s agri, bija jā gaida. Bija vairā kas telpas, no kurā m izvē lē ties. Mē s izvē lē jā mies 3. ē ku 3. stā vā . Istaba ir ļ oti tī ra ar labu gaisa kondicionē tā ju. Bā rā ir daudz daž ā du vietē jā s raž oš anas dzē rienu (MARTINI, BAILEYS, RED WINE, WHITE). , ļ oti garš ī gs kokteilis, ko paš i taisa bā rā . Ekskursija pirkta vietē jā tū risma aģ entū rā MARS TRAVEL 3A $ 8 no cilvē ka (PASTAIGĀ JĀ UZ JAHTU), tū res organizā cija ļ oti cienī ga. Es nopirku tū ri, izmantojot agrā s rezervē š anas sistē mu par 3.000 diviem (KOPĀ AR DEGVIELAS APGĀ DI). Godī gi sakot, tas nemaksā vairā k. Par cenu es ieteiktu š o viesnī cu kā budž eta iespē ju.
аватар tayasky
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gandrī z sezonas sā kumā palikā m. Cilvē ku nebija daudz: pludmalē vienmē r var atrast brī vu vietu, lī dz svē tku beigā m bā rā jau tika piegā dā ti papildu galdiņ i, cilvē ku bija daudz vairā k. Ē diens izcils, katru dienu cita ē dienkarte. … Tomēr ▾ Gandrī z sezonas sā kumā palikā m. Cilvē ku nebija daudz: pludmalē vienmē r var atrast brī vu vietu, lī dz svē tku beigā m bā rā jau tika piegā dā ti papildu galdiņ i, cilvē ku bija daudz vairā k. Ē diens izcils, katru dienu cita ē dienkarte. Atpū š as ne tikai tū risti, bet arī paš i turki. Istabu tī ra katru dienu, ieliek jaunas š ampū na burciņ as, ieliek ziepes. Ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, fē ns. Viss par atpū tu Kemerā un jo ī paš i par viesnī cu ir atrodams manā kanā lā saitē https://youtu. be/bt0L0CXpsco
аватар mashaoweis
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
BONN BEACH HOTEL BY RRH&R 3* Kemeras centrs, Kemera, Vidusjū ras reģ ions, Turcija BRĪ VDIENA AR MAZIEM BĒ RNIEM 2018. GADA MAIJĀ - IESAKU VIESNĪ CU 4.3 4 naktsmī tnes 5- serviss 5 - ē diens Marija Slutskaja Dņ epro, Ukraina Tū rists LIELIE TRIS! IESAKU AR DIVĀ M ROKĀ M! Atpū tos ar 6 mē neš us vecu mazuli un mammu no 1. … Tomēr ▾ BONN BEACH HOTEL BY RRH&R 3*

Kemeras centrs, Kemera, Vidusjū ras reģ ions, Turcija

BRĪ VDIENA AR MAZIEM BĒ RNIEM 2018. GADA MAIJĀ - IESAKU VIESNĪ CU

4.3

4 naktsmī tnes

5- serviss

5 - ē diens

Marija Slutskaja

Dņ epro, Ukraina
Tū rists

LIELIE TRIS! IESAKU AR DIVĀ M ROKĀ M!

Atpū tos ar 6 mē neš us vecu mazuli un mammu no 1. maija lī dz 10. maijam 2018. Uzreiz jā saka, ka Turcijā pirms tam biju budž etā.5* (pier la mer, concordia celes)

Bonn Beach Hotel un Olimpos Beach ir tikai 2 daž ā das ē kas. Viss pā rē jais ir kopī gs. Nav jē gas maksā t vairā k.

ATRAŠ ANĀ S VIETA Ideā la. Uzreiz krastmala, blakus parks, bē rnu rotaļ u laukums, McDonalds un jahtu piestā tne 5 minū tē s, daudz veikalu, veikaliņ i, Kemeras centrs (Fotnana un tornis 10-15 minū tē s.

TERITORIJA - tā neeksistē , bet tā patieš ā m nav vajadzī ga, ja tā da vieta.

Nav arī baseina, kas ir pluss ģ imenē m ar bē rniem. (sezonā tieš i š eit mudž zarnas un rotovī russ, un tad tū risti saka, ka esot saindē juš ies)

HAMAM ir jauns un labs. Ir arī veļ as mazgā tava un gludinā š ana par santī mu.
INTERNETS vā jš , labi paņ ē mu uz soliņ iem Olympos ē kā , kā arī tualetē )) Nopirku Turcell seb karti par 15 vai 20 $ ar 6 gigā m un biju apmierinā ts, š ogad papildinā š u un tieš i tā.

TELPA gaiš a, pē c remonta, mē beles un santehnika ir jaunas, pats remonts ir bezjē dzī gs, vainu nevajadzē tu atrast.

Dzī vojā m 4 stā vā , ar ratiem un bē rnu bija neē rti, bet nolē mā m uzpumpē ties, istabu nemainī jā m.

Ē diens lieliski piemē rots 3 * Bija garš ī gi, viss svaigs, daudz dā rzeņ u, nedaudz mazā k augļ u, vista, aknas, zivis, sojas prieki, bija liellopa gaļ a 1 reizi. Vakarā grilē ti dā rzeņ i, zivis un sautē . Brokastis standarta, bija piena putras un brokastu pā rslas, siers, desa, olī vas utt. Konditorejas izstrā dā jumi ir ļ oti garš ī gi, arī deserti bija daž ā di: pudiņ i, kū kas, tipiski turku ar impregnē š anu. Ē dienu izvē le ir maza, bet cilvē kam bez pā rtikas atkarī bā m ar to pietiks. Viss bija tī rs un vietas bija daudz.
Skaidrs, ka sezonā bū s rindas jebkurā viesnī cā utt. , par laimi maijā tā das nav)
PERSONĀ LS brī niš ķ ī gs, jū tams, ka puiš i cenš as. Restorā na vadī tā js ir labs. Gestreleshn Anna arī . Neviens naudu neprasī ja un pat nedeva mā jienu. Tā turpini!

Pludmale pē c minū tes un tas ir super! Skaisti un ē rti daudzkrā saini sauļ oš anā s krē sli, ir plastmasas, ir nojume. Oļ i nav lieli, iebraukš ana ir normā la. Bē rniem laikam labā k č ī bas, tā s tiek tirgotas uz katra stū ra. Pludmalē ir duš as, kajī tes un tualete. Bija arī bā rs, bet tas vē l nebija atvē rts.

Mē s devā mies ceļ ojumā februā ra sā kumā par 650 USD
Iepriekš ē ja rezervā cija Anex Infant (lī dz 2 gadu vecumam) bija bez maksas

Š ogad februā rī tas maksā ja 800 € par 7 naktī m ((Turcija š ogad bū s dā rgā ka, un vē l dā rgā ka, ir bail iedomā ties, kas notiks sezonā.
PADOMS, lasot atsauksmes, jums jā saprot, ka tas ir subjektī vs cilvē ka viedoklis, kas balstī ts uz daudziem faktoriem: iepriekš ē jo ceļ ojumu pieredzi, paradumiem, raksturu un, protams, summu, ko tū rists samaksā ja par ceļ ojumu (sezonā , maksā jot 1200 USD). par š o viesnī cu bū s pilnī ga vilš anā s, rindas, aizmirsta pludmale utt. , bet š ī ir sezona un visur ir saspringts) Vē lā k vienmē r skatos atsauksmi par precī zu mē nesi un periodu, kurā es dodos. Un tas notiek arī konflikta ar personā lu, saindē š anā s vai slimī bas dē ļ (kas biež i vien ir cilvē ka vaina) vai vē l trakā k, pē c saimnieka gida rupjī bā m cilvē ki sabojā viesnī cas reitingu un raksta š ķ ebinoš as lietas.

Es novē lu jums labu atpū tu!

Ielikš u youtube video, viesnī cas nosaukums ...atpū ta maijā , paskaties. Fotogrā fijas daļ ē ji izkā rtoš u, galvenā s smagas, neaugš upielā dē .
Водичка лазурная, пляж отличный Вот на эту дорожку  вы ступаете сразу из бара и попадаете на пляж. Также по ней чудно прогуливаться до самой марины и Макдональза, минуя детские площадки и кафе Прекрасный пляж, наша зона это цветные лежаки и белые с желтыми матрасами на пляже Фото через стекло Дали при раннем выселени завтрак с собой Это бар с видом на море,пожалуй самое красивое место в отеле) Обед на палубной терассе Рядом с отелем улочка . В мае все цветет!
Parādīt vairāk »


iemiesojums garmatavova
5 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
iemiesojums juliana82
Sveiki visiem!Braucu pirmo reizi,kas bija šajā viesnīcā,ko varat pastāstīt,jūsu iespaidi! Vai rozetes ir viesnīcas standartā, kā Krievijā? vai arī jāiegādājas eiro kontaktligzda (nezinu pareizo nosaukumu)
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в 100 м от центра города Кемер. Небольшой городской отель, расположен в центре города Кемер, на первой береговой линии, через променад от моря. В пешей доступности находятся магазины, бары, рестораны, дискотеки. Последняя реновация проводилась в 2018 году. Отель не размещает гостей с инвалидностью. Подойдет для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт города Анталия находится в 55 км от отеля.
Pludmales apraksts В 10 м от отеля. Между пляжем и отелем есть пешеходная дорога. Протяженность пляжа составляет 40 метров. Матрасы бесплатно. Душ, кабины для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Библиотека, минимаркет, Wi-Fi (платно, на территории), медицинские услуги. Бассейна нет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Водный спорт на пляже (платно), живая музыка, массаж платно, вечерние программы / шоу, караоке.
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Состоит из одного 4-этажного дома без лифтов. 88 номеров.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, минибар (только вода в день заезда), спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), душ, фен, средства для ванной, сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Deniz cad. No: 31, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 814 55 15
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.