Turcija oktobrī ir krāšņa. Bet ne šī viesnīca.

Rakstīts: 14 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 20 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 1.0
Pē c atsauksmē m un bildē m iespaids nav slikts. Par naudu, š ķ iet, ka vajadzē tu bū t ok. Bet es š eit noteikti neatgriezī š os un neieteikš u š o viesnī cu.
Š ī ir mana pirmā reize Turcijā ar "tū ri". Brauciens bija plā nots uz vairā kā m dienā m, bet lē tas aviobiļ etes atrast neizdevā s, tā pē c nā cā s izmantot tū roperatora pakalpojumus.
Esmu vienkā rš s cilvē ks, man nevajag daudz. Galvenais pieprasī jums ir laikapstā kļ i un daba, š ajā gadī jumā siltums un jū ra. Š ķ ita, ka viss ir kā rtī bā . Viss, kas man bija vajadzī gs, bija laba gulta, kaut kas ē dams un skaista jū ra.
1. Gulta laba, duš a/ū dens/tī rī ba arī normā la. Personā ls ok.

2. Ē diens bija un paldies Dievam. Jū s varat izdzī vot.
3. Un iespaids par jū ras nereā li skaisto krā su starp maģ iskajiem akmeņ iem, diemž ē l, tika maksimā li sabojā ts. Nezinu, cik numuriņ u ir viesnī cā , bet sauļ oš anā s krē slu un pludmales zonas pietiek 1/10 viesu. Viesnī ca atrodas netā lu no piestā tnes, no kuras kursē debilitā tes kuģ i ar animā cijas programmā m. Ir kā da murkš ķ a diena. Jū s guļ at uz cilvē ku galvā m, esat jau samierinā juš ies ar š o stā vokli, un tad trī s maz ticami kuģ i izbrauc ar popmū ziku, no kuras trī c kalni. Un tā katru dienu pā ris reizes. Š ajos brī ž os ļ oti nož ē loju, ka Bildibi nebiju paņ ē mis vē l lē tā ku trijnieku treš ajā lī nijā , tā da noteikti nebū tu.
Kopumā viesnī ca ir pieļ aujama, bet noteikti neveicina dabas un miera baudī š anu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu