Rīta kāpiens Chalysh kalnā (Kemera)

09 Jūlija 2019 Ceļošanas laiks: no 10 Jūnijs 2019 ieslēgts 10 Jūnijs 2019
Reputācija: +192
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Starp Kemeru un Kiriš u atrodas Taura kalnu pakā je ar 315 m augstumu — Chalysh kalns. Skaidrā s dienā s gandrī z jebkur Kemerā var redzē t karogu plī vojam Chalysh virsotnē , š eit mē s uzkā psim.

Vispirms tā lrunī ir jā lejupielā dē lietojumprogramma Maps. es, jo š ajā apgabalā ceļ i nav uzzī mē ti Google kartē s.

Marš ruts turp un atpakaļ no pulksteņ a torņ a Kemeras centrā lī dz Chalysh skatu laukumam (lietotnē Maps. me)


Lai ceļ ojums bū tu pē c iespē jas interesantā ks, tika nolemts doties uz priekš u un atpakaļ daž ā dos veidos. Un kā pē c gan nesatikt saullē ktu kalnos ar skatu uz jū ru – nodomā jā m un plā nojā m savu mini ceļ ojumu sā kt 5 no rī ta. Godī gi sakot, ja kompā nijā nebū tu vī rieš a, mē s droš i vien bū tu pagriezuš ies atpakaļ , jo ir bail ik pa brī dim staigā t pa pusapgaismotajā m ielā m, nakts skaņ ā s dzirdot piedzē ruš os tū ristu svilpienus. diskotē kas. Bet bailes nebija pamatotas, mums nebija jā bē g no neviena, jo mū su izbiedē tā iztē le jau zī mē ja - un tagad mē s gandrī z pametā m pilsē tu. Vē l tikai mazliet)

Fotoattē lā miglas dē ļ karogs augš pusē nav redzams, bet tas ir, godī gi sakot)

Sasniedzot mež u, galvenais nebaidī ties - un iet tā lā k pa taku, ticiet man, viss nav tik biedē još i, kā varē tu š ķ ist.

Protams, kā pums daž kā rt ir diezgan stā vs, tā pē c cilvē kiem, kuriem veselī bas apsvē rumu dē ļ nav atļ auts vingrot, labā k neiet. Š ķ iet, ka izlasī ju kā da atsauksmi, ka, lai uzkā ptu Chalysh kalnā , nepiecieš ama fiziska sagatavotī ba, nu, tā nav taisnī ba, vajag tikai staigā t. Un, jā , arī ceļ ojuma sā kumā viņ i ieraudzī ja akmeni, uz kura ar krā su bija uzrakstī ts “bī stams”, vai tamlī dzī gi, bet kur un kas ir bī stams, palika noslē pums. Nebija redzē ta neviena ķ irzaka, vairā k dzī vnieku – vē l vairā k.

Taka ir gleznaina, pa ceļ am jū s pastā vī gi sastopaties ar pē dā m uz akmeņ iem vai lentē m uz kokiem, lai gan man nav ne jausmas, kā pē c tā s ir un kā jū s varat apmaldī ties, ja ir skaidrs norā dī jums - dodieties pa taku augš ā .

Š eit ir pirmā mazā novē roš anas platforma (starp citu, tā s visas ir atzī mē tas kartē s. es).

Mē s kā pjam tā lā k.

Novē roš anas laukums ir augstā ks – š eit mū s noķ ē ra rī tausma ar joprojā m miegaino Kemeru. Izbaudam un dziļ i ieelpojam, priekš ā vē l mazā ka puse no kā puma. Gribu izteikt nelielu piebildi - draugi, ņ emiet vē rā , ka karstumā kā pt ir daudz grū tā k.

Ejam tā lā k, augš ā mū s sagaida balva - lieliski skati ne tikai uz Kemeru, bet arī uz kaimiņ u ciematu Kirish.

Mums nepaveicā s, bija migla, tā pē c redzamī ba ir slikta, tač u pietiek, lai novē rtē tu Turcijas ainavu skaistumu.

Un š eit ir pirmais kalnu plē sē js) Kaķ is dzī vo 315 m augstumā virs jū ras lī meņ a un nepū š ū sā s.

Atpakaļ ceļ š uz pilsē tu bija pa ceļ u, tas nav tik stā vs, lai to kompensē tu tā garums, tā pē c atpakaļ ceļ š prasī ja ilgā ku laiku (lai gan kartē s bija teikts citā di).


Atpakaļ ceļ š bija savā ziņ ā labs - plats ceļ š , kura vienā pusē š ad un tad š ķ iras koki, kas ļ auj aplū kot skaistā s Kemeru-Kirš u ainavas, un netā lu no otras puses stellē vai nu skujkoku mež s, vai pā ri karā jas spilgti oranž as krā sas akmeņ i.

No ceļ a ī stajā laikā bū s jā nogriež as uz taciņ as, kas vedī s uz Kemeru

Vē l nedaudz pastaigā joties, jū s varat redzē t paš u kalnu ar karogu, kuru mē s apmeklē jā m

Lī kumota taka mū s ved uz š oseju. Sveiki, Kemer)

Atliek atgriezties viesnī cā , pa ceļ am mū s pā rņ em lietusgā ze, un mē s slapji un priecī gi skrienam mā jā s cauri peļ ķ ē m.

Š eit ir mini-izbrauciens aptuveni 3-4 stundu garumā nelielā kū rortā Kemerā .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums