Gājiens ar bērniem no Tekirovas ciema līdz senās Faselis pilsētas drupām

26 Oktobris 2017 Ceļošanas laiks: no 06 Oktobris 2017 ieslēgts 06 Oktobris 2017
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Oktobra sā kumā atpū tā mies Fun & Sun Club Saphire 5 * viesnī cā (pā rskata š eit), kas atrodas Tekirovas ciemā , 17 km attā lumā no Kemeras pilsē tas

Mū su atvaļ inā jums bija paredzē ts ronim, bet es zinā ju, ka kā dā brī dī mans vī rs teiks, ka viņ am ir garlaicī gi, un bē rni prasī s piedzī vojumus. Meklē jot kaut ko vienkā rš u un nedā rgu, uzgā ju pastaigu marš rutu no Tekirovas lī dz Phaselis. Vē sturiskā s atsauces nepā rdrukā š u. Phaselis ir ļ oti gleznainas senlaicī gas drupas, kuru apskate diezgan daž ā do laiskas pludmales brī vdienas. Jā , un vienkā rš i apbrī not dabisko skaistumu nekaitē . Es jums nedaudz pastā stī š u un parā dī š u, ko mē s redzē jā m. Varbū t kā dam noderē s. Vai varbū t kā ds jau ir izlasī jis manu stā stu "Kotor. Kā piens Sv. Jā ņ a cietoksnī pa apļ veida ceļ iem" ? Tad nu lū k – apļ veida ceļ ā un bez maksas : ))


Grū ti pateikt, cik ilgi š is ceļ š prasī s laikā , kā ds skrien, kā ds apstā jas ik pē c pieciem metriem (tie esam mē s). Attā luma ziņ ā sanā ca 9 km turp un atpakaļ . Ceļ š nav grū ts, diezgan pa spē kam bē rniem no piecu gadu vecuma. Ieteikumi standartā : ē rti apavi, daudz ū dens, var uzkost (mums š ī ir obligā ta lieta, kā ds piedzī vojums bez piknika).

Mē s izmantojam lietotni MAPS gan lieliem, gan maziem ceļ ojumiem. ES. Tā nav reklā ma, tas ir vienkā rš i ļ oti ē rti, internets nav vajadzī gs, viņ š runā krieviski, un pat bez mutiskiem norā dī jumiem viss ir diezgan skaidrs.

Ceļ š sā kas viesnī cas Rixos Tekirova aizmugurē , aiz akvaparka.

Tā lā k gar lauksaimniecī bas zemes un mež a robež u.

Tad gar upi, cauri kempingam, dodieties pā ri tiltam

Un š eit var redzē t visā das neparastas lietas

Nav skaidrs, kam š ī telts ir paredzē ta, tač u akustika iekš pusē ir brī niš ķ ī ga. Apkā rt nekā nav, blakus ir cits rā mis.

Es par to nedomā š u, bet izskatā s, ka tā ir vieta, kur satiekas daž i hipiji.

Vieta nav pilnī bā pamesta. Š ur tur brikš ņ os paceļ as teltis, un daž kā rt var redzē t daž ā da vecuma pā rus, kuri izklaidē jas pludmalē . Pats nepatī kamā kais ir tas, ka tuvumā esoš ais mež s ir stipri piegruž ots.

Mū su nemierī gais dž emperis vienmē r atradī s ko darī t : )

Bē rns, bū dams augš ā , kliedza: "Nauda, ​ ​ mammu, ir nauda! ". Un tieš ā m, viņ š atnesa divas liras monē tas. Nevarē ja viņ us pierunā t atstā t uz vietas, nauda, ​ ​ lai arī "sveš a", ir uzkrā jums nā kotnei. Nu, labi, cerē sim, ka cilvē ks, kurš tur paslē pa monē tas, izteica labu vē lē š anos, un viņ u pazuš ana palī dzē s š ai vē lmei piepildī ties))

Apbraucot lī ci gar pludmali, tad taciņ a ved kalnā , no kuras augš as paveras gleznainā kie skati

Apmaldī ties nav iespē jams, taka ir labi redzama, daž kā rt ir sarkanas un baltas zī mes, kas norā da uz pā rgā jienu takā m.

Nu kā rtē jo reizi noklausī jos visu par savu mež onī go dabu, kurai noteikti kaut kur jā pakā pjas, vē lams augstā k un straujā k : ))

Pamazā m abus lī č us piepilda "pirā tu" flote. Tā s ir apskates laivas, no kurā m skanē ja populā ras krievu dziesmas. "Sveš ais" nebija dzirdē ts, varbū t viņ i bija ļ oti klusi : ))

Pē c ī sas rotaļ u cī ņ as ar pirā tiem (protams, mē s uzvarē jā m), mē s sā kā m nolaisties uz nā kamo pludmali.


Š ī jau ir Olympos-Beydaglari nacionā lā parka robež a, kas ir vietē jo iedzī votā ju iecienī tā kā atpū tas vieta. Mē s novē rojā m daudzbē rnu ģ imenes, kas ligzdo priež u paē nā . Es nezinu, vai tas ir atļ auts, bet daudzi cilvē ki cepa gaļ u, desas. Mani vī rieš i bija greizsirdī gi : ))

Jā , un š eit ir interesanta iezī me: iepriekš ē jā pludmale bija oļ u, bet š ī bija smilš aina. Varbū t tā pē c š eit ir vairā k pludmales apmeklē tā ju.

Lū k, mē s nonā kam pie drupā m.

Netā lu no ieejas ir kabī ne, uz kuras ir uzlī mē ta lapiņ a, kurā norā dī ts, ka ieeja maksā.20 liras. Bet nez kā pē c neviens nemaksā ja, un mē s nemaksā jā m. Neviens nepā rbaudī ja. Mazā s laiviņ as no š iem "pirā tu" kuģ iem atveda tū ristus, un viņ i draudzī gā pulkā devā s uz pilsē tu. Un mē s neesam pū lis : ))

Mē s gā jā m un skrē jā m pa drupā m.

Mē s sasniedzā m akveduktu.

Tur ir vienī gais stends ar dzē rieniem un uzkodā m, kur bē rni tika apbalvoti ar saldē jumu. Un atceļ ā pa tiem paš iem ceļ iem...

Sasniedzot kalnu (augš ē jā fotoattē lā pludmales galā , protams, nevis kalns, bet kalns), mū su komanda sadalī jā s. Tē tis kategoriski atteicā s kā pt augš ā . Gudrs kalnā nebrauks, gudrs kalnu apies)) Un galu galā viņ š apbrauca to paš u. Viņ š gā ja gar klinti pā ri jū rai. Es neieteikš u š o ceļ u, jo pats to negā ju. Pē c mana vī ra domā m, ja tev ir gumijas č ī bas, ko izmanto oļ u pludmalē s, viss ir izbraucams. Ar bē rniem, protams, labā k to nedarī t. Beigā s tē tis mū s apsteidza. Tur viņ š ir tur lejā , un mē s tikai ejam lejā

Tas arī viss. . . Es iesaku š ā du pastaigu, ja Tekirovas ciems ir kļ uvis par jū su dislokā cijas vietu. Pastaiga nav grū ta, ļ oti patī kama, jo taka pā rsvarā iet priež u paē nā .

Es zinu, ka ir Likijas ceļ š un otrpus Phaselis no Chemyuva ciema, bet mē s vē l neesam tur devuš ies, varbū t nā kamreiz : ))

P. S. Un ģ imenē m ar bē rniem (un ne tikai) es ļ oti iesaku vē l vienu nenogurdinoš u ceļ ojumu - tā ir kā pš ana Tahtali kalnā "autobusā uz auklas", kā mani bē rni sauca š o pasā kumu. Par to varat lasī t š eit

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (48) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums