Club Pinara 4*– Atsauksmes

64
Novērtējums 4.710
№237 viesnīcas reitingā Kemera
4.3 Numurs
4.9 apkalpošana
4.6 Tīrība
4.5 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Tekirovas ciematā, pludmalē. Sastāv no vienstāvu bungalo kompleksa. Uzcelta 1993. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар Romana.
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā , viesnī ca izvē lē ta pē c tū risma aģ entū ras ieteikuma. Tik š ausmī gu un pamestu viesnī cu nebiju redzē jis. Teritorija vispā r nav sakopta, apkā rt skraida vistas, aitas, truš i. Pludmale tika dalī ta ar kaimiņ u viesnī cu, pludmale nav tī rī ta, pilna ar akmeņ iem, izsmē ķ iem, ceļ š uz jū ru ir izjaukts. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā , viesnī ca izvē lē ta pē c tū risma aģ entū ras ieteikuma.
Tik š ausmī gu un pamestu viesnī cu nebiju redzē jis. Teritorija vispā r nav sakopta, apkā rt skraida vistas, aitas, truš i.
Pludmale tika dalī ta ar kaimiņ u viesnī cu, pludmale nav tī rī ta, pilna ar akmeņ iem, izsmē ķ iem, ceļ š uz jū ru ir izjaukts. Cilvē ku ir daudz, lai paņ emtu slē pes uz pusi dienas jā dodas uz pludmali, lielā kā daļ a atpū tnieku ir turki, atstā jot aiz sevis srach.
Ē diens ir salī dzinoš i garš ī gs, bet gandrī z vienmē r tas pats (makaroni, rī si). Lai paē stu, pusstundu pirms pusdienā m vai vakariņ ā m jā stā v rindā , jo cilvē kiem ir tumš s, visi skrien, var notriekt. Ē damistaba ir antisanitā ra. Kaķ i skraida apkā rt un lec tieš i tavā krē slā . Galdus drausmī gi slauka, karotes, dakš iņ as un naž us jā tī ra paš am, tā pat arī glā zes. Jums vienmē r jā bū t lī dzi salvetē m un antiseptiķ iem.
Grī das nav mazgā tas, var bū t ē diena pā rpalikumi.

Bet par skaitli ir cits stā sts.
Jau ierodoties mums uzreiz pateica, ka istabiņ a (Anex) nav viesnī cas teritorija, bet 2km no tā s. Lai gan tū risma aģ entū rā mums (Antonov tū re) teica, ka istabiņ a atrodas teritorijā , tikai jā brauc tā lā k uz jū ru.
Istaba maza, nav kur apgriezties. Duš a Netī rs - pelē jums. Pat pē c pieprasī juma noņ emt duš as reakcija bija nulle.
Viņ u izpratnē "tī rī š ana" ir tikai atkritumu savā kš ana. Rushni nemainī jā s visas 7 dienas. Telpā nebija briļ ļ u.
Kondicionieris ir nolietojies un tik tikko atdzesē telpu.

Pusdienu kaste, ko mums iedeva pirms lidojuma viesnī cā , ir vienkā rš i smieklī ga. Divi gabaliņ i gurķ a, divi tomā ti un ievā rī jums. Tā dē jā di jū s varat ē st, kad naktī atstā jat viesnī cu, un lidmaš ī na no rī ta nav zinā ma.

Jū ras pozitī vā pusē . Bet ir zivis, kas iekost. Un turks stā v kontrolpunktā un situā ciju nedaudz atš ķ aida.
Viesnī ca nevelk pat 2 zvaigznes, kur ir 4 nezinu.
Salī dzinot ar Ē ģ ipti, tā s ir debesis un zeme.
Lai gan visi saka, ka Turcijā ir labā ks serviss, tā nebū t nav.
аватар xeno32768
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Daudzus gadus devā mies ekskursijā s pa Eiropas Vidusjū ras piekrasti, covida dē ļ nolē mā m doties uz Turciju. Nekad nav bijuš i tik slikti svē tki. Než ē lī ga maldinā š ana radā s jau paš ā sā kumā , apmetoties citā viesnī cā , vairā k pludmales viesnī cā , š eit 36 ​ ​ ° 29. … Tomēr ▾ Daudzus gadus devā mies ekskursijā s pa Eiropas Vidusjū ras piekrasti, covida dē ļ nolē mā m doties uz Turciju. Nekad nav bijuš i tik slikti svē tki.
Než ē lī ga maldinā š ana radā s jau paš ā sā kumā , apmetoties citā viesnī cā , vairā k pludmales viesnī cā , š eit 36 ​ ​ ° 29.51, 48? N 30 ° 31.33, 12? E. Kā izrā dī jā s, telpas tips "anex room" pludmales kluba pinara nozī mē nenozī mē istabu kā dā tā lā kā ē kā , bet gan viesnī cas teritorijā , kā izriet no aprakstiem tū risma aģ entū ru mā jaslapā s, š . nozī mē apmesties pavisam citā viesnī cā , kilometra attā lumā no reģ istratū ras un pludmales kluba pinara teritorijas, 2 kilometrus no pludmales kluba pinara ē damzā les un pludmales, Tekirovas vidū . Un otra viesnī ca nav definē ta, darbinieki rū pī gi slē pa, ka viesnī ca viņ u “anex room” nav vienī gā , viņ i apmetas vē l pā ris vietā s Tekirovā , hostelī š eit piemē ram 36°30.00. 04 ? Z 30°31.34, 32? E .
Reģ istratū rā vispā r nav informā cijas par istabu veidiem beach club pinara hotel, darbinieki cī tī gi smaida un neko nesaprot. Viesnī ca ir mirusi, iekš ā viss brū k. Kondicionieri, santehnika, rozetes, mē beles kā no miskastes, lī menis rezultā tā ir zem divā m zvaigznē m, neskatoties uz to, ka pludmales klubs pinara nez kā pē c tiek rā dī ts vietnē s pat ar 4 zvaigznē m. Vai vannasistabā nav tik dā rgi mainī t elektrī bas rozetes un skrū ves? Viesnī cas ī paš nieki ir vienkā rš i stulbi.
Pareiza seifa uzstā dī š ana istabā prasī ja 3 dienas, to uzstā dī ja tikai pē c auditorijas ar viesnī cas svarī gā ko vadī tā ju, viņ š prot smaidī t vislabā k par visiem. Tad vē l juceklis un izjaukš ana ar seifa apmaksu, nez kā pē c maksā jot š ī ir cita viesnī ca un cita recepcija, nevis pludmales klubs pinara. Jā maksā tikai skaidrā naudā , ASV dolā ros, č ekus pretī nedod, slē pjas no nodokļ a. Meli un maldinā š ana.
Ja ir nervu rezerve, viesabonē š anu 5 stundu garumā pē c tū roperatora un tū risma aģ entū ras skandā la var pā rcelt uz citu viesnī cu. Daudzi tū risti, kas ieradā s Pinara pludmales klubā , to darī ja, personī gi novē roja procesu reģ istratū rā .
Blakus esoš ie bungalo izskatā s pē c maiņ as mā jā m no bū vlaukuma, tajos dzī vo turki ar bē rniem, kas nā k ar auto, visi ir aizņ emti, valsts arī ir mirusi, puse bungalo ar salū zuš iem ū dens sildī tā jiem, karstā ū dens nav viņ iem ir salū zuš i gaisa kondicionieri. 90 procenti bungalo atrodas vai nu ē damistabas trokš ņ u zonā , vai blakus esoš ā s viesnī cas rū pniecisko gaisa kondicionē tā ju trokš ņ u zonā .
Pa teritoriju staigā vistas, tī tari un kaķ i, vienī gais ar ko ir vē rts uzņ emt selfiju. Jebkurš stū ris, kas atrodas tā lā k par metru no teritorijā esoš ajā m takā m, ir pā rvē rsts par atkritumu izgā ztuvi.
Pludmale - smiltis sajauktas ar akmeņ iem un izsmē ķ iem. Sē rfoš anas zonā ir bruģ is, vajag koraļ ļ u č ī bas. Gultas plastmasas, gandrī z visas salauztas, tū ristu visiem nepietiek. Pludmale ir pā rpildī ta, ķ ermeņ u blī vums kā Anapā . Tā lā k par 3 metriem no saules nojumē m neviens nekad neiztī ra atkritumus. Visu diennakti, bez pā rtraukuma visu dienu, troksnis no bā ra imitā cijas visā pludmalē , pilnā skaļ umā , bezgalī gi garlaicī gs primitī vs nož ē lojams turku pops Mouzon. Kaimiņ os turki joprojā m staigā pa pludmali ar uz pilnu skaļ umu ieslē gtu boombox ar kaut ko nacionā lu, izklaidē tipu. Pludmales vidū noteikti bū s daž i smē ķ ē tā ji kaut ko smirdī gu. Ģ imenes ļ auj saviem perē jumiem sū dot tieš i pie dobē m, pat 2 metrus lī dz miskastei š is sarkanais nespē s nodot viņ u sū dus. Pa bojā m kursē laivas ar desantniekiem, dī zeļ a izplū de kā no paš izgā zē jiem uz visu pludmali, biež i vien ir laiva no kaimiņ u pludmales GT-mobila formā ar ļ oti skaļ u motora imitā ciju, auto debī liem. Izejot no zonas, apsargi noķ er lī ķ us ar dzeltenu pinara apkakli un deportē atpakaļ . Bet kontingents blakus esoš ajā s piecu zvaigž ņ u pludmalē s izskatā s vienā di, tikai apkakles citā krā sā .
Ē dnī ca ir atseviš ķ s jautā jums. Vienmē r rinda karstajam, rindā vismaz 40 minū tes. Gatavus augļ us ē dnī cā tikai tad, ja dabū raž as dienā s, acī mredzot, kad zaļ os vienkā rš i nevar nopirkt. Pā rē jā sojas pā rtika ir pē c iespē jas lē tā ka. Istaba veiksmī gi pastiprina jebkuru skaņ u, iekš ā tā ir tikai ar ausu aizbā ž ņ iem, iespē jams, ņ emot vē rā , ka katrs turks no bungalo nā k paē st cū ciņ u ar asi kliedzoš u bē rnu ar trokš ņ ainā m mā tē m. Ģ imenes š eit pie galdiņ iem un cigaretē m smird, labi, ja ne ar sevi, sviedriem izmirkuš i musulmaņ u halā ti uz neglī tajā m sievietē m. Galda naž i ir greznī ba, tie ir reti sastopami, ierī ce kontingentam nav pazī stama. Ā rā ir desmitiem galdu, visiem nepietiek. Uz ē damzā les jumta ir vieta galdiņ iem, ir kā pnes, bet tā s netiek izmantotas, pā rvē rstas par atkritumu izgā ztuvi. Grī da vienmē r ir lipī ga, papī ri, barī bas gabaliņ i, guļ kaķ i, grī das nav jā uzskata par vajadzī gu mazgā t. Plastmasas krē sli ir netī ri, pirms apsē sties noteikti vajadzē tu pā rbaudī t. Nā cā s apmeklē t ē dinā š anas nodaļ u, lai pē c iespē jas ā trā k remdē tu izsalkumu, lai nesabojā tu garastā vokli, aizvē rtu acis, lai nebojā tu apetī ti. Caureja bū s obligā ta, krā jiet loperamī du.
Par pā rē jo iespaids ir pretī gs, mana kā ja vairs nebū s š ajā tavā Turcijā . Skaistuma nav.
Ремонт сделан в прошлом году ! Держится же Пляж на мусорной свалке В столовке за хрючевом
аватар anutca057
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bez paklā jiņ a nav iespē jams izteikt ...Tui š ķ irš anos. Pirkts pē c bildē m, skaista, liela teritorija. PIELIKUMS Standarta numurs, it kā viss ir tajā , kā jau parastajā standarta, tikai 500 m no pludmales VIENĀ TERITORIJĀ . Faktiski no lidostas izbraucā m 17. … Tomēr ▾ Bez paklā jiņ a nav iespē jams izteikt ...Tui š ķ irš anos. Pirkts pē c bildē m, skaista, liela teritorija. PIELIKUMS Standarta numurs, it kā viss ir tajā , kā jau parastajā standarta, tikai 500 m no pludmales VIENĀ TERITORIJĀ . Faktiski no lidostas izbraucā m 17.20, viesnī cā bijā m 19.20. Uzreiz sū tī ts vakariņ ā s, koferi reģ istratū rā , it kā uzraudzī bā . Paē dā m vakariņ as, pē c 40 minū š u stā vē š anas rindā un 10-15 minū tes meklē jot kur apsē sties. Bezgaumī gi, NULL izvē les, netī ri, visi nedraudzī gi, nerunā krieviski un nesaprot vai izliekas, ka tev neliekas ...ļ oti nepatī kami un vienkā rš i pretī gi ...un tas ir par $ 1055 diviem.

Tad ir vē l interesantā k... atgriež amies reģ istratū rā pa teritoriju, kas vairā k atgā dina lā pstiņ u nometnes vietu...nedaudz izķ emmē ta un tikai vietē jiem iedzī votā jiem, jo ​ ​ tur ir 98% atpū tnieku...Ir neviens ar mū su lietā m ... gaidu, kad kā ds parā dī sies pie letes...agri 22:00... jautā , kur ir mana istaba...reģ istrē joties...
Atbilde š eit ir tā da, ka visas istabas ir aizņ emtas, gaidiet, kad jū s atnā ksiet ...Es biju kopā ar savu meitu, 14 gadi. Pē c 20 minū tē m. piebrauc parasts vieglais auto (un nevis SHUTTLE BASS, kā bija norā dī ts, kas it kā skraida pa teritoriju) brauc ar parastu turku kurš nezin krievu valodu un saka lai kā pjam iekš ā , aizvedī s, nesmird. kā ceļ vedis ...sā ku vā rī ties ...saku, pa nakti nekur ar mazuli neieš u.

Es runā ju ar menedž eri, un viņ š paraustī ja rokas un teica, man tevi nav kur likt...tevi aizvedī s uz istabā m, kas arī ir mū su, bet PILNĪ GI citā vietā.500 m no š ejienes, patiesī bā.1100 m, treš ā lī nija saucas TEKIROVA PENSION ar vē rtē jumu 2.7 *. Pretī ga, netī ra, krā saina, trokš ņ aina, veca vieta, bez asarā m nevar skatī ties, kur es neietu un par brī vu ...Bija jauna epopeja ...
kondicionieris, kas tecē ja tieš i uz bē rna gultiņ u, kurš tad mē ģ inā ja salabot ar kā jā m stā voš o "saimnieku" uz bē rna gultiņ as, gultiņ u nolika malā , un tur viss sapelē jis, 1 dvielis mazs, nav tualetes piederumi ...pat ziepes un tika pirktas kā.4 * . Atgā dinu par 1055 dolā riem par 9 naktī m.

Karsts, logs nestrā dā , pirmais stā vs...Es sargā ju bē rna miegu savā gultiņ ā lī dz rī tam, jo ​ ​ ir slapjš un neviens neko netaisā s mainī t...Par sī kumiem, burvī gu attieksmi, nedarbojas televizora pults, kondicionieris, pilni antisanitā ri apstā kļ i un tā tā lā k klusē...Pludmale klā ta ar gobiem, 7 no rī ta netika izņ emta, sauļ oš anā s krē sli ir lipī gi, vai nu saldē jumā , vai arbū zā . Pludmale trim viesnī cā m...Gaidī ju tikš anos ar gidu, piemaksā ju, pā rvā cos, upurē jot pusdienas, tieš i š ajā minū tē...Š o vietu pat š ausmī gos sapņ os negribu atcerē ties...Bija kā ds sieviete no Krievijas, viņ a dzī voja bungalo, teritorijā , viņ a nospļ ā vā s, jo tur arī viss ir pretī gi. Cilvē ki, cieniet sevi un savu atpū tu.
Labā k iet uz parasto 3 * ar parasto pā rtiku, tī rī š anu, svaigā m mē belē m un tī rī š anu.

Noteikti izlasiet atsauksmes un skatiet vē rtē jumu. Pat ja tā ir neliela platī ba. Mē ģ inā š u augš upielā dē t fotoattē lus un video, pretē jā gadī jumā jums mati celsies stā vus par 1055 $. Apmeklē jiet š o vietu, jū s pat nevarat to nosaukt par viesnī cu, neuzskatiet to vispā r, pat kā ekonomisku iespē ju. . . Tū roperators TUI ir pā rliecinā ts, ka to zina visi un arī tū risma aģ entū ru vadī tā ji...bet galvenais ir pā rdot. Neviens neko negrib saprast ...Paredzē ts liellopiem ...Bē dī ga vieta, kurā pat par velti negribas iekļ ū t .. .
Плесень у кровати Номер стандарт со всеми удобствами
аватар vepr10vlad
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atsauksmes par atpū tu Tekirovo Pinara Beach Club. Turcija 22.05 – 29.05. 2021 Tū risma operators Tui. Uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls visā reģ istrā cijas un paš a ceļ ojuma laikā . Atpū tai atpū tai izvē lē jā mies klusu zaļ u vietu. … Tomēr ▾ Atsauksmes par atpū tu Tekirovo Pinara Beach Club. Turcija 22.05 – 29.05. 2021
Tū risma operators Tui. Uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls visā reģ istrā cijas un paš a ceļ ojuma laikā .
Atpū tai atpū tai izvē lē jā mies klusu zaļ u vietu. Mums ar sievu ir vecā ki par 55 gadiem, un mums ir veselī bas problē mas (varikozas vē nas un mugura).
Piestā jā m Tekirovā – pē dē jā Kemeras apgabala ciemā .
Š eit galvenokā rt ir 5 zvaigž ņ u viesnī cas, bet brī niš ķ ī ga daba ar skatu uz kalniem un Tahtalu virsotni.
No vairā k budž eta iespē jā m ir Sirius, Festival un Pinara.
Pinara atrodas 1. lī nijā ar piekļ uvi savai pludmalei. Numuri atrodas bungalo pa 2-4 katrā . Dabiski 1 stā vs, bet ar savu balkonu un zaļ iem koš umkrū miem priekš ā . Mums tas ļ oti piestā vē ja.
Krievvalodī gajam puikam Ali lū dzā m istabu teritorijas centrā vienā dā attā lumā no reģ istratū ras un ē damistabas ar baseinu. Viņ š piekrita visam, lai gan bija jā gaida stunda. Ieraš anā s parasti ir 14:00, un mē s ieradā mies 10. Bijā m apmierinā ti ar izvē li.
Viesnī ca, protams, nogurusi, bet dzī vot var. Tas tieš ā m izskatā s pē c brī vdienu mā jas. Bungalo stiepā s gar teritoriju, bet netraucē viens otram. Tu dzī vo it kā parkā vai botā niskajā dā rzā . Majestā tiskas priedes un ziedu pilni krū mi rada neticami aicinoš u atmosfē ru, ko papildina staigā još as vistas, tī tari un pat truš i. Gaiss jū tas kā skā bekļ a kokteilis. Un karstumā - tas ir glā biņ š un prieks.
Istaba ir diezgan pieklā jī ga. Viss ir kā aprakstā un viss darbojas.
TV rā da 2-3 krievu kanā lus, kurus vienu reizi noskatī jā mies un bijā m slimi no aizspriedumiem un propagandas. Mē s vairs neskatī jā mies, un tam nebija atlicis daudz laika. Karstais ū dens VIENMĒ R ir pieejams, jo katrai telpai ir savs ā rē jais boileris. Tam ir arī sava dalī tā gaisa kondicionē š anas sistē ma. Manuprā t, tas ir labs risinā jums ē rtai atpū tai. Gultas bija ē rtas, un skapī bija daudz vietas. Bet bija arī nelieli defekti. Balkona durvis turē jā s pie grī das, nebija veļ as ž ā vē tā ja, vannas istabā bija maz ā ķ u un plauktu. Uz tualetes sē dekļ a bija plaisa, kas noveda pie mī ksto ķ ermeņ a daļ u saspieš anas sē ž ot. Es atrisinā ju problē mu ar parasto lenti.
Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a tika veikta katru otro dienu + 2 pudeles ū dens minibā rā . Mums tas derē ja. Personā ls ir draudzī gs, daudzi no Kazahstā nas un Azerbaidž ā nas.
Ē diens. Pirmajā dienā ē dnī ca bija neliels š oks no vakariņ ot gribē tā ju skaita. Pē c stā vē š anas garā rindā karantī nas laikā saņ ē mā m savu pā rtiku. Diemž ē l viņ a mū s neiepriecinā ja. No pamatē diena bija tikai sojas kotletes, no kurā m pat kaķ i novē rsā s. Zupa bija tomā tu un pikanta. Ē dami bija tikai dā rzeņ i. Visi atpū tnieki ē damzā lē atradā s tikai maskā s. Vē lā k situā cija uzlabojā s. Bija vista un zivis. Mums patika dā rzeņ i, ī paš i sautē ti, un svaigi augļ i.

Diemž ē l visu uzturē š anā s laiku nekur nevarē jā m nobaudī t tasi labas kafijas. To, ko mums pasniedza gan par $1, gan par $2, ir grū ti nosaukt par kafiju, pie kuras esam pieraduš i Ukrainā .
Pludmale ir pietiekami liela. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Bet nav matrač u. Dvieļ i tiek nodroš inā ti reģ istratū rā . Mē s ieradā mies pludmalē uzreiz pē c brokastī m 8:00 un palikā m lī dz 10:00. Pludmalē ir raupjas smiltis ar akmeņ iem. Ieeja jū rā ir liels olis. Labā k uzreiz iegū t t. s. "koraļ ļ i", (8-10 USD). Pludmale tiek tī rī ta, bet smiltis netiek tī rī tas. Tā pē c tas ir pilns ar plastmasas paliekā m un izsmē ķ iem. Tajā paš ā laikā viesnī cas kontingents 98% ir turki ar bē rniem.
Baseinu neizmantojā m, vajadzē ja tikai jū ru. Un tas dzirkstī ja un aicinā ja tī ru, dzidru un atsvaidzinoš u ū deni (T20-22 *).
Ekskursijas un SPA. Ir daudz piedā vā jumu gan no operatora, gan uz ielas ā rpus viesnī cas vā rtiem. Bet visur ir viltī bas. Operators ir dā rgs, uz ielas nedaudz lē tā ks, bet vislabā kais variants ir pirkt internetā . Viņ i tik un tā visi brauc kopā . Atskatoties gudri. Pirkts uz ielas. Raš ids gleznoja brī niš ķ ī gas ekskursijas un atrunā ja mū s no pacē lā ja uz Tahtali, kur bijā m iepriekš plā nojuš i. Tā vietā viņ š piedā vā ja ekskursiju pa dž ipu – apkā rtceļ u pa Tahtalu. Tā kā mē s ne pā rā k labi tiekam ar bedrainiem kalnu ceļ iem, mums bija nelielas š aubas, bet viņ š mū s apliecinā ja, ka ceļ š ir gluds, tā pat kā visā Turcijā . Izrā dī jā s, ka parasts ceļ š ved tikai uz kalnu ciematiem, un tad tas kļ ū st salū zis, ar akmeņ iem un putekļ iem. Protams, skati ir brī niš ķ ī gi, serpentī na stā vie lī kloč i uztur labā formā , platā ns pā rsteidz, tač u peldē š ana kanjonā nebū s droš a, var viegli gū t traumas. Un uz salauztā m koka kā pnē m un uz slideniem laukakmeņ iem. Tajā paš ā laikā solī tais gids ļ oti vā ji dalī jā s ar informā ciju pieturā s. Es braucu ar pirmo dž ipu no 4. Bet mē s nekad netikā m lī dz Tahtalas virsotnei. Nu, atstā sim nā kamajai reizei.
Man ļ oti patika vakara ekskursija uz Olympos, Chimera un vakariņ as Ulupinarā . Un atkal maza maldinā š ana – ceļ vež a nav. Dž ipa vadī tā js knapi runā krieviski. Vē los uzzinā t par š ī m vietā m. Es vē lē tos palikt Olimpos ilgā k - brī niš ķ ī ga daba un senas pilsē tas paliekas. Kā pš ana uz Chimera mums izvē rtā s grū ta, bijā m sviedros un noguruš i. (Laikam lielā mitruma dē ļ ). Pat nolaiš anā s aizmugurē ir traumu pilna, jums jā bū t uzmanī giem uz akmeņ iem un smiltī m. Pakā pieni ir diezgan augsti un nolietoti. Bet viņ a ir tā vē rta. Forele un salā ti vakariņ ā s Ulupinar bija augstā kā s klases. Tajā paš ā laikā galdi atrodas uz platformā m kalnu upes gultnē .
Festivā la viesnī cā mū s vilinā ja uz hammam ar masā ž u. Patika. Redzot mū su muguras problē mas, mums sievai piedā vā ja limfodrenā ž as un nostiprinoš ā s masā ž as kursu. Š aubas par sekā m. Tač u, visu pā rdomā juš i un ieguvuš i informā ciju par masā ž as terapeitu un salonu, viņ i piekrita un nenož ē loja. Turgajs patieš ā m ir masā ž as terapeits ar medicī nisko izglī tī bu un pā rzina savas lietas. Kurss noritē ja labi ar lieliskiem rezultā tiem. Draudzī gais un atbildī gais SPA personā ls Riad vadī bā ir ļ oti atsaucī gs. Administratore Sabī na prot maigi, bet pā rliecinoš i pā rliecinā t, rū pē jas par katru klientu.

Rezumē jot, teikš u, ka svē tki bija izdevuš ies. Garastā voklis un veselī ba normā ls, iespaidi brī niš ķ ī gi.
аватар vldima
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mums tika piedā vā ti daž ā di varianti. Bet zem mū su budž eta (900 eiro par 10 dienā m no Zaporož ž as) pā rsvarā tika piedā vā tas otrā s lī nijas viesnī cas, kopumā bez teritorijas. Es nevaru dzī vot bez zaļ umiem. … Tomēr ▾ Mums tika piedā vā ti daž ā di varianti. Bet zem mū su budž eta (900 eiro par 10 dienā m no Zaporož ž as) pā rsvarā tika piedā vā tas otrā s lī nijas viesnī cas, kopumā bez teritorijas. Es nevaru dzī vot bez zaļ umiem.

Ar iekā rtoš anos problē mu nebija. Viņ i mani aizveda uz mā ju tieš i viesnī cas vidū . Tajā atradā s Wi-Fi marš rutē tā js, kas izplatī ja internetu pa apkā rtni. Internets ir reģ istratū rā , mā jā s, ja paveicas, pie baseina. Un pludmalē un ē damistabā , bet nestabils.
Tagad par viesnī cu. Viesnī ca atrodas jū ras krastā . Ir pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem, ko izmanto vē l divas viesnī cas. No tiem tiek atvesti cilvē ki. Pludmalē ir divi bā ri, kas ir piemē roti š iem viesiem. Mū su bā rs atrodas viesnī cas teritorijā , pie baseina. Jā staigā pē c brillē m. Pludmale ir oļ u. Basā m kā jā m ir cieš i. Peldē š anas apavi ļ oti palī dz. Tā sauktie koraļ ļ i. Sastrē gumstundā s, ap pulksten 10, var bū t grū ti iegū t sauļ oš anā s krē slus. Bet agri pludmales apmeklē tā ji drī z pametī s, un jū s varat ieņ emt viņ u vietas. Pā rē jā laikā pietiek visiem.
Viesnī cas teritorija ir zaļ a, š aura un gara. Platums ir aptuveni 100 metri, un garums no ieejas, kur atrodas reģ istratū ra, lī dz pludmalei, kur baseins, bā rs, ē damistaba, ir vairā k nekā.500. Visa teritorija ir priedes, un zeme ir apstā dī ta ar zā le un oleandrs un granā tā bolu koki. Un vē l daž i ziedoš i krū mi. Ī sts parks. Visā teritorijā atrodas vienstā vu kotedž as ar lieveni divā m un č etrā m istabā m. Pa teritoriju klī st vistas un gaiļ i. Mē s redzē jā m ezī ti. Kas rada lauku idilli. Netā lu no mū su mā jas divas vistas uzkā pa kokā un nakš ņ oja tur uz zariem. Viņ i saka, ka viesnī cai ir cita teritorija ciematā . Piebū ves telpa sauc. Tur Mā ja un baseins ar bā ru. Tos uz pludmali un ē damistabu atved ar rakstā mmaš ī nu. Vai arī varat staigā t. Mū s brī dinā ja ceļ ojumu aģ ents, ka mums vajadzē tu ņ emt standarta numuru, nevis pielikumu. Un viss izdevā s labi.
Visi veikali atrodas netā lu no ielas. Bet tur ir dā rgi. Aizbraucā m uz Kemeru pē c drē bē m. Ir lielveikali. Megros ir dā rgā ks. Sok un 101 ir lē tā ki, bet aizņ em piecas minū tes ilgā k. Tur ir forš s vietē jais airā ns. Ar mikroautobusiem viss ir vienkā rš i. Viņ š izkā pa un devā s uz otru pusi. Mikroautobuss piestā jas un jums pasauc. Ja der, pacel roku. No mums viņ i dodas uz Kemeru un uz Antā liju caur Kemeru. Jū s aizvedī s atpakaļ tieš i uz viesnī cu. Viņ i arī devā s uz Phaselis. Piegā dā ja pa taisno uz vā rtiem.

Bā rā kartona krū zē s lej degvī nu, brendiju, baltvī nu un sarkanvī nu, kolu, fantu, sprite, augļ u dzē rienus (pulverveida), tē ju. Blakus bā ram vakaros ieslē dz mū ziku, a la disco. Ik pa laikam puisis ieslē dz karaoki un pats dzied turku valodā , bet arī viesi var dziedā t, ko vien vē las. Animā cijas nebija.
Ē damistaba ir laba, iekš ā ir daudz galdu un divas nelielas terases. Pā rtika ir paradī ze svara zaudē š anai. Daudz zaļ umu, dā rzeņ u, dā rzeņ u salā tu. Mē rces, tikai citronu sula, granā tā bolu sula un olī veļ ļ a, skā bais krē jums vai jogurts. Daudz marinē tu dā rzeņ u. Gan auksti, gan karsti sautē jumi. Ir makaroni, rī si, pupiņ as. Zupas, piena putras. Vā ja ar gaļ u. Gaļ as kociņ i, tī rradņ i, vistas gabaliņ i, vistas kā jas. Tas notiek daž ā dos laikos. Vai nu atseviš ķ i, vai ar sautē tiem dā rzeņ iem. Deserts - ķ ekars krā sainu produktu no mannas un cepumiem. Un arbū zs vai melone. Vispā r gardē ž iem bū s grū ti.
Blakus ē damzā lei ir kafejnī ca. Tur par minimā lo naudu Turcijā uzvā rī s forš u kā rtī gu turku kafiju. Nu ū denspī pe, alus utt.
Istabas, kas sā kotnē ji tika izgatavotas labi, ar pretenziju uz dizainu. Logi, balkons, daudz rozetes, laba divguļ amā gulta un laba divstā vu. Balkons ar galdu, pelnu trauku un margā m. Nav seifu. Bet par zā dzī bā m neesmu dzirdē jis. Viss ir vē rtī gs. atstā ja istabā . Liels televizors. Vannas istabā dozatori ar š ķ idrajā m ziepē m izlietnei un duš ai. Bet telpas nav ī paš i labi uzkoptas. Vandollar daudz nepalī dz, bet viņ i atnes nedaudz ū dens. Durvis un rā mji ir koka. Kad Ķ emeru mitrums tā s deformē . Viņ i aizveras ar grū tī bā m. Duš as paliktnis nedaudz tecē ja, bija izklā ti dvieļ i. Gaisa kondicionieris bija skaļ š .

Visi š ie sī kumi mū s ī sti netraucē ja. Svarī ga bija jū ra, gaiss, telpa un satriecoš ā ziedu un skuju smarž a vakaros, tā tad paveicā m uzdevumu par saprā tī gu naudu iegū t zaļ u, plaš u viesnī cu piekrastē un ar pieejamu infrastruktū ru.
Здесь вкусный кофе, дешево.
аватар ionova0311
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ta ar 2 bē rniem. Koronovī russ izsita no parastā s dzī ves un tā pē c Kemeras apkaimē ierasto 5 vietā nonā cā m š eit. Pilsē tas viesnī ca sā kotnē ji netika apsvē rta (tikai 1 rinda), mē s mī lam Tekirovu, nododam budž etu, lidojam uz Pinā ru. … Tomēr ▾ Atpū ta ar 2 bē rniem.
Koronovī russ izsita no parastā s dzī ves un tā pē c Kemeras apkaimē ierasto 5 vietā nonā cā m š eit. Pilsē tas viesnī ca sā kotnē ji netika apsvē rta (tikai 1 rinda), mē s mī lam Tekirovu, nododam budž etu, lidojam uz Pinā ru.
Viesnī ca ir ļ oti nogurusi. Nogurusi uzņ emš ana, telpas, trauki, personā ls. Labi jū tas tikai priež u mež s un jū ra. Bet mē s zinā jā m, kur ejam.
Norē ķ ins. Vairā k nekā dī vaini. Reģ istrē joties no personā la istabas parā dī jā s nezinā ms cilvē ks bez ž etonu un identifikā cijas zī mē m un sā ka dungot turku angļ u valodā , ka mums ir overbooking. Istabu nav un lī dz 9.00 mums tiek piedā vā ts reģ istrē ties blakus esoš ajā Festivā la parkā un aktī vi izmantot uzreiz 2 viesnī cu pakalpojumus. Protams, esmu reibumā , bet smadzenes lika piezvanī t Maskavas gidam, pirms piekrī tu. Mā jas bija pā rsteigtas, saspringtas un sasprindzinā tas Pegazs. Kamē r Dzimtenē norisinā jā s ķ ē des reakcija ar mē ģ inā jumiem noskaidrot, kas pie velna, cilvē ki bez nozī mī tes sā ka kraut mū su mantas maš ī nā . Uzzinā jis, ka viņ š steidzas mū s iepriecinā t un mē s gaidā m lē mumu no tū roperatora, viņ š noslī dē ja taisni un noklikš ķ inā ja ar mē li, ka esam velti. "Ja negribi, tad ne, kā pē c operatorei uzreiz jā zvana, 15 minū tes un numurs bū s. " Teikt, ka esmu apstulbis, nozī mē neteikt neko. Tikmē r Pegass piezvanī ja uz reģ istratū ru un istaba tika nodroš inā ta 5 minū š u laikā . Tā tas bija?
Daudzus nokā rtoja ar vē l smagā kā m problē mā m, tad piedā vā s citu viesnī cu, tad aizvedī s uz "piebū vi". Administrā cija pa ceļ am rosā s un notur bungalo turkiem. Mums ir paveicies vairā k nekā citiem. Bet es neesmu saticis nevienu cilvē ku bez problē mā m ar izlī gumu.
Numurs. Mē s maksā jā m par bungalo, tiem, kas atrodas galvenajā zonā . Piebū ves atrodas kaut kur citur, turp cilvē kus ved ar maš ī nā m (pē dē jais pulksten 24). Es nevaru teikt, ka remonts bija veiksmī gs un izskatā s kā viesnī cas mā jas lapas fotoattē lā . Vecā s sienas nosmē rē tas ar svaigu krā sojumu, mē beles š vakas un skumjas, kondicionieris vispā r ir sapnis. . . Lai godinā tu matrač us - jauni, blī vi, ē rti. Uz logiem mani pā rsteidza tills - viena maliņ a apstrā dā ta, otra vienkā rš i norauta. Skatī t fotoattē lu. Mū su gultas veļ a bija labas kvalitā tes (pielikumos ar ziediem, etit). Dvieļ i nepā rprotami tiek savā kti no kaimiņ u viesnī cā m, mē s pat tikā m pie Rixos. Televizors ir liels, plakans, bet stulbs. Bully TNT un viss. Es negribē ju lasī t zibatmiņ as disku, es nepiekritu tvert citus kanā lus. 1 liela gulta, 1 koka divstā vu gulta, 2 naktsgaldiņ i, skapis bez plauktiem, ledusskapis bez pieslē guma, seifs un telefons skapī uz plaukta, vannasistabā ik pa brī dim noslē dzas gaisma. Reģ istratū ra pieņ em tikai pieteikumus. Lampas ir greizas, daž reiz to vienkā rš i nav. Bet mē s tur pavadī jā m tikai nakti, tā pē c guvā m vā rtus.
Ē diens. Viņ i tevi pabaros, neuztraucies. Varbū t pat labā k - nav nekā lieka - skā bie salā ti a la rus, visā das asas garš vielas arī , kā salā ti. Dā rzeņ i ir svaigi, garš ī gi, marinē ti gurķ i, garš augi. Siers, olī vas, augļ i. Siltajiem ē dieniem 2 sā nu ē dieni, 2 pamatē dieni, 1 zupa, saldumi. Un š ī s viesnī cas know-how ir cepta siļ ķ e. Es nekad mū ž ā nezinā ju, ka tas ir cepts. Protams, nav tā das pā rpilnī bas kā pieciniekos, bet viss ir lī dz galam un ē dams. Negaidiet ayrans, kū kas pludmalē , grilē tus krabjus, virtuļ us utt. Teritorijā ir tikai viena ē dnī ca, nav a la carte.
Alkohols. Kopā.2 bā ri - pie baseina un ē dnī cā . Alus krā na, vī ns pudelē s, man liekas, ka tas bija dž ins, bet nepaņ ē mu. Viss ir ieliets lē tajā plastmasā , stikla nav vispā r. Es neesmu dzerš anas no vienreizē jā s lietoš anas cienī tā js, tā pē c gā ju ar savu glā zi, izlē ju bez problē mā m. Bā rs ir slē gts pusdienu un vakariņ u laikā . Bā ra lete ir saplaisā jusi, un no tā s apakš as smird pē c sapuvuš ā m lupatā m.
Animā cija? Neesmu dzirdē jis par š o. Mū zika pie baseina dzimtajā turku stilā . Vienreiz spē lē jā m š autriņ as un dolā ru bingo loteriju. Brī vdienā s, ja Borjusiks vē lē sies, turki izklaidē s ar savā m gaudā m karaokē a la habibi. Nemeklē jiet krievu dziesmas, viņ am datorā nav izkā rtojuma, un jū s neatradī siet mū su dziesmas latī ņ u valodā .
Pludmale. Liela, nekopta, 3 viesnī cā m. Personā ls mazs, bet paš i tū risti cū kas. Ja tu "sū di" sev, kā pē c spert pa spoguli? Vē rsi un glā zi var iemest urnā ? Tas bū s tī rs. Bet globā li "sū di" pludmalē tikai turki brī vdienā s pa nakti. Kuzutes tiek piedā vā tas visā s modifikā cijā s (ž ē l, ka kaimiņ š Gyural savu nenoraksta - gultas ir labas), un, protams, bez matrač iem. Pludmales dvieļ i ir no daž ā diem materiā liem, pirkti krā mu tirgos, daž kā rt tā s ir atklā ti sakot nobruž ā tas lupatas. Paņ emiet tos reģ istratū rā , nav karš u, nav maiņ as punktu.
Peldbaseins. Priež u dabiskajā ē nā vienmē r vē ss, bet apmā cies. Naktī neiedegas. 2 mazi slaidi. Kā pnes salauztas lī dz nā vei.
Bezvadu internets. Sliktā k nezinu. Pat aiz stū ra reģ istratū ra brū k, labu punktu atrast ir grū ti. Viņ i pat var to izslē gt un "remontē t" uz pusi dienas.
Vispā r tā ds iespaids, ka viņ š atbraucis ciemos pie š ķ irta veca krā vē ja, kurš joprojā m plosā s un cenš as pievilinā t ar saviem izbalē juš ajiem piekariņ iem. Sā kumā nekas, bet lī dz 7. dienas beigā m tas mani kaitina, un 10. dienā tas mani sanikno.
80% ir turki, pā rē jie ir krievi un mū su brā ļ i ir ukraiņ i.
Из мелочей складывается все Мебеля
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Teritorija vē sa, zaļ a. Ē diens tas pats, bija tikai vista no gaļ as, un daž as vietē jā s kotletes, arī no vistas. Jū ra tur ir forš a, pludmale arī super, tī ra. Bez wi-fi, viņ š noķ ē ra tikai reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Teritorija vē sa, zaļ a. Ē diens tas pats, bija tikai vista no gaļ as, un daž as vietē jā s kotletes, arī no vistas. Jū ra tur ir forš a, pludmale arī super, tī ra. Bez wi-fi, viņ š noķ ē ra tikai reģ istratū rā . Mā jā s bija nedaudz netī rs, un tur jau sen bija jā taisa remonts, bā rā nebija gluž i tī rs, arī paš i darbinieki nebija ī paš i tī ri. Jū ra, daba, teritorija - 10 no 10. Ē diens - 3 punkti no 10, mā jas arī.3.
аватар Natalja196942
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā viss bija droš i, teritorija liela un zaļ a, un apkalpoš ana C pakā pes, kluss, mierī gs viesnī cā , nekas briesmī gs. Virtuve trim, izvē les nebija vispā r. Pludmale ir tuvu, blakus mež s, gaiss ir krā š ņ s. Vienī gais negatī vais ir tas, ka viņ i aicina cilvē kus uz pludmali no citā m viesnī cā m, un pulksten 11:00 viss jau ir aizņ emts. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija droš i, teritorija liela un zaļ a, un apkalpoš ana C pakā pes, kluss, mierī gs viesnī cā , nekas briesmī gs. Virtuve trim, izvē les nebija vispā r. Pludmale ir tuvu, blakus mež s, gaiss ir krā š ņ s. Vienī gais negatī vais ir tas, ka viņ i aicina cilvē kus uz pludmali no citā m viesnī cā m, un pulksten 11:00 viss jau ir aizņ emts. Blakus veikali, tirgi, izklaides.
аватар Pantera.85
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā kš u no paš a sā kuma) no lidostas mū s sagaidī ja 2 gidi, kuri ar mums pat Kemerā netika, viņ i devā s prom. Izrā dī jā s, ka mū su š oferis nezinā ja ceļ u.... mē s ieskaitī jā m savu navigatoru un uz pirkstiem paskaidrojā m, kā tur nokļ ū t, š oferis gandrī z ar mums iekļ uva avā rijā , un mē s braucā m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Sā kš u no paš a sā kuma) no lidostas mū s sagaidī ja 2 gidi, kuri ar mums pat Kemerā netika, viņ i devā s prom. Izrā dī jā s, ka mū su š oferis nezinā ja ceļ u.... mē s ieskaitī jā m savu navigatoru un uz pirkstiem paskaidrojā m, kā tur nokļ ū t, š oferis gandrī z ar mums iekļ uva avā rijā , un mē s braucā m ar bē rniem. Sakarā ar to, ka mē s ilgi meklē jā m 4 viesnī cas, uz kurā m viņ am bija jā nokļ ū st, mē s visi palikā m bez vakariņ ā m.
Tagad pē c cipariem) slimnī cas palā tas atpū š as, kas ir bildes mā jaslapā neatbilst realitā tei, istabas nobruž ā tas PPC, vienai ģ imenei tiek izsniegta tikai viena atslē ga, bijā m 4, durvis uz tualete bez slē dzenes). Istabā bija 3 gultas, viena no tā m bija atomkara laika divstā vu gulta. Uz 3-4 dienā m izsitā m pludmales dvieļ us, istabiņ ā arī nav vienreizē jo š ampū nu, ž eleju utt. , kā jau citā s viesnī cā s ierasts, ņ em visu lī dzi, kondicionieri dzen siltu gaisu, gulē jā m kā velni!
Ē dienu ziņ ā mani bē rni bija izsalkuš i visas dienas garumā , starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m nebija nekā du uzkodu! Katru dienu viena un tā pati ē dienkarte, reizē m ē diens nebija svaigs, nekā pā m nost, veda no visā m vietā m un ē st, pirms laika cilvē ki stā vē ja rindā pie savas ē damistabas, to pat nevar nosaukt par restorā ns, kā raksta, mazi bē rni nav ko barot, putras nav, piena gandrī z nav! Bijā m spiesti iet uz viņ u veikaliem un pirkt pā rtiku bē rniem, bet, lai nopirktu pienu, arī uz Kemeru jā brauc ar autobusu 40-60 minū tes, tuvumā neko ī sti nopirkt nevar.
Nā kamais ir bā rs, viņ iem ir tikai viens bā rs š ajā lielajā teritorijā ), kurā vienmē r nekā nav, tas beidzā s stulbi vai, kā mē s vē lā k noskaidrojā m, bā rmeņ i slē pj alkoholu, bā rā darbojas rets prezervatī vs, vā rds ir Ali . Tagad par jū ru) nevar iekļ ū t bez ī paš ā m č ī bā m, pie ieejas visur ir milzī gi bruģ akmeņ i un asi akmeņ i, sauļ oš anā s krē sli jā iesit pirms brokastī m).
Vistas un gaiļ i skraida pa visu viesnī cu, un kaut kur no 4-30 š ie nelieš i sā k kū kot, kaut kur 6 viņ us izlaiž no bū ra un viņ i nā k lī dz istabā m un dzied vē l skaļ ā k, tu nevarē si gulē t ī sā k). Wi-Fi uztver strā vu reģ istratū rā un pat tad ne vienmē r! Kā arī pirms izlidoš anas saskā rā mies ar tā du problē mu, pirms izlidoš anas vajag pasū tī t sauso barī bu lidmaš ī nā , gide teica vienreiz pasū tot, turks reģ istratū rā teica, saka, citreiz mani bē rni un viss no mums, palikā m bez ē diena lidmaš ī nā .
Š ī viesnī ca pat neievelk trijniekā , tā tieš ā m ir sanatorija pensijai. Tur nav nekā das animā cijas. Mē s braucā m no Tui ceļ ojumu aģ entū ras un daudzi cilvē ki saskā rā s ar to, ka viņ iem netika veikta rezervā cija un viņ i tika nogā dā ti gandrī z 1 km no š ī s odzes uz pansionā tu un, lai viņ i varē tu doties uz jū ru, viņ i devā s ar autobusu, un vakarā viņ i par savu naudu brauca atpakaļ ar taksometru. Š ī ir sliktā kā viesnī ca mū su dzī vē ! Mē s bijā m š okā.. .
аватар JuliaG95
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies Turcijā kopš.2005. gada (t. sk. Kemeras reģ ionā jau 8. reizi), iespē jams, ka nevarē siet atrast sliktā ko viesnī cu, pat ļ oti cenš oties. Punkti: 1.1. nakt viņ i apmetā s pavisam citā viesnī cā (turkiem) ļ ooooti tā lu no jū ras. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Turcijā kopš.2005. gada (t. sk. Kemeras reģ ionā jau 8. reizi), iespē jams, ka nevarē siet atrast sliktā ko viesnī cu, pat ļ oti cenš oties.
Punkti:
1.1. nakt viņ i apmetā s pavisam citā viesnī cā (turkiem) ļ ooooti tā lu no jū ras.
2. Remonts tā saucamajos "bungalo" tika veikts, š ķ iet, vē l pagā juš ajā gadsimtā .
3. Televizora strā vas vads ir nogriezts.
4. Kondicionieris viss aizlī mē ts ar elektrisko lenti un darbojas nosacī ti, bija bail pat ieslē gt.
5.2. dienā izlietnē aizsē rē ja noteka pie kaimiņ iem, mū sē jiem dienu vē lā k - duš ā .
6. Dvieļ i netiek mainī ti, bet vienkā rš i salocī ti, duš as ž eleja arī netiek uzpildī ta, tā pē c ņ em lī dzi.
7. Ē diens ir KATASTORA. Ja reizē m iedod vistas stilbiņ us, tad aiz tiem tiek uzcelta kilometru gara rinda. Pā rsvarā pā rž ā vē ta vistas krū tiņ as gaļ a, tie paš i tī rradņ i vai kotletes no kaut kā , ko nevē las ē st pat vietē jie tievie suņ i. Kas ir grils vakariņ ā s - aizmirsti, GRILA NAV. Pat omlete brokastī s – un arī tad ne vienmē r. Piens beidzas pusstundu pē c brokastu sā kuma un neviens to nepiepilda. Kafija – š ķ ī stoš ā burda. un, protams, "yupi" noliktavā . Pē c otrā s glā zes vī na veida treš o reizi plastmasas glā zē ielej tieš i ceturtdaļ u tilpuma vai vienkā rš i saka, ka tas ir beidzies.
8. Viena pludmale 3 viesnī cā m. Ar sauļ oš anā s krē sliem biež i vien nepietiek, daudzi no tiem ir salū zuš i.
9. Ieeja jū rā - milzī gi laukakmeņ i. Jā pē rk "koraļ ļ u kurpes" (paš ā pirmajā dienā sastiepu kā ju un 3 dienas pat nevarē ju iziet no istabas).
10. No eksotikas - gaiļ i no 4iem rī tā un muezins no moš ejas, tā pē c guliet pietiekami daudz un nesapņ ojiet.
11. Vakara animā cija ir vienkā rš i kauns. Vienī gais animators neprot runā t ne krieviski, ne angliski. Viņ š pateiks pā ris frā zes turku-krievu murgojumā un ieslē dz mū ziku, un visas 10 dienas tā nekad nav mainī jusies.
12. Kontingents - turku vecvecā ki un pā ri ar maziem bē rniem.
Secinā jums: ja tev ir pā ri 60 un tev patī k celties 4-5 no rī ta un gulē t 8-9 vakarā ; ja esat nolē mis zaudē t svaru un neē st normā li; ja jū s neuztraucas par postī jumu telpā un nestrā dā još ā m ierī cē m - jū s esat š eit.
Parādīt vairāk »


iemiesojums igor416
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums Alex063
Nav vēlmes tērēt laiku un naudu
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Alex063
Neatkarīgi no tā, vai pludmales dvieļi šogad jāņem līdzi, rezervējiet līdzekļus ēdienreizēm. Saskaņā ar iepriekšējo gadu atsauksmēm, ēdiens un pludmales dvieļi tur bija saspringti. Vēlos uzzināt par kodumu kukaiņu esamību/neesamību (alerģiju)
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums fedul-kobra
motelis bija slikts..
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Anastasiya25
Kurās istabās labāk apmesties, kā ar pārtiku.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в поселке Текирова, на берегу моря. Состоит из комплекса одноэтажных бунгало. Построен в 1993 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Подходит для семейного и молоденого отдыха.

Atrašanās vieta 15 км от г. Кемер. 63 км от Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, магазины, 1 открытый бассейн (без подогрева), 450 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, аквааэробика, дартс, бочче, волейбол на пляже, водные виды спорта (платно), массаж (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 115 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Tekirova Mah. Şehit Er Hasan Yılmaz Cad. No: 4 Kemer / Antalya
Tālruņi: Tel: (+90) 242 821 55 88, Fax: (+90) 242 821 55 89
Tīmekļa vietne: Club Pinara
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.