Lieliskas brīvdienas nepretencioziem ceļotājiem!

Rakstīts: 16 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 18 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies no 8. lī dz 18. septembrim. Ieradā mies agri no rī ta 6.40 pie viesnī cas bija 7.30 Uzreiz gatavi ilgam gaidī š anai uz reģ istrē š anos, bet nē . Uzreiz piedā vā ja villā s izvē lē ties no 4 numuriņ iem. Bez koferiem devā mies meklē t. Istabas atradā s 1 villas attā lumā no amfiteā tra, nepatika. Paš as istabiņ as bija ļ oti labas, bet mazas un ar papildus gultu. Izstaigā jā m teritoriju un apskatī jā m 1. lī niju. Aizgā jā m uz reģ istratū ru prasī t maiņ u, pateica savas vē lmes, atbilde bija brī va x nē , jā gaida lī dz 14.00 - ok (mums uzreiz paziņ oja numurus, istabas un mierī gi devā mies uz jū ru. 14.00 mē s bijā m istabā Nr. 1830, Nr. 1827 ir villa 1 lī nijā ar baseinu (bez piemaksas).
Numurs:
Liela, 1 liela (milzī ga) gulta, 1 pilna bē rnam. Liela vannas istaba, jauna santehnika, duš ā nav starpsienu - mī nus. Laminā ta grī da, lieli panorā mas logi, balkona nav, skats pa logu ir kaut kas, dzī vot jū ras krastā , aizmigt sē rfa skaņ ā s un pamosties, satiekot rī tausmu, ir forš i. Problē ma ar seifu tika atrisinā ta 10 minū š u laikā . Ziepes-rylny papildinā ts katru dienu, mini bā rs tieš i 5 dienas, tas ir, katru otro dienu. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta 3 reizes, 2 reizes redzē ju dzī vniekus uz gultas no dvieļ iem, kuru bija daudz (balti, tī ri), kad vajadzē ja nomainī t, nometa uz grī das, bet pludmales bija satrauktas, netī ri zilas, viņ i neņ ē ma spa kartes. No baseina tika paņ emts ū dens paraugs, bet 6dien kļ uva zaļ š , pē c 30 minū tē m atnā ca tī rī t ar putekļ u sū cē ju un kaut ko iemeta, pē c 1 stundas kļ uva zils.

Uzturs:
Restorā ns man ļ oti nepatika, neē rtas, vecas mē beles, bet galdauti vienmē r bija tī ri, š ķ ī vji nebija netī ri. Pirmo dienu nevarē ju atrast bē rnam krū zī ti graudaugu ar pienu, tad atradu. Vienmē r tika atrasti brī vi galdiņ i. Vakariņ ā s viesmī ļ i piedā vā ja dzē rienus, salī dzinoš i ā tri tika notī rī ti galdi, galda piederumu un salveš u trū kumu nemanī ju. Augļ i - daudz, gaļ a, zivis, vista, tī tara - vienmē r daž ā dā s variā cijā s, daž ā di piegriezumi, salā ti, mē rces, zaļ umi. Patika tomā tu zupa, ļ oti patika. Cilvē ki! Nevajag lidot pa ē dienu kā fū rijas, viens no š iem spā rdī ja tā , ka visa zupas bļ oda nonā ca uz manas kleitas. Maize garš ī ga, ne pā rā k salda. Bē rnu galds - tvaiki, vā rī ti, ir blenderis. Ļ oti garš oja saldē jums. Ar ē dienu viss bija kā rtī bā . Alkohols - nezinu kā citreiz, mū su skrē jiena laikā : beili, vē ž i, degvī ns, tekila, alus, vī ns, martī ni, daž ā di alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i. Sulas dzē ra iepakotas. Aparā tā x-yuppies. Biež ā k smaidi un nedaudz pateicī bas un bū si “laime”, viss ir kvalitatī vi.
Teritorija:
Vienkā rš i krā š ņ s, pludmale ir nesalī dzinā ma. Jū ra ir vistī rā kā , siltā kā , saulriets ir maigas smiltis un mazi oļ i. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir duš a, gan kā jā m, gan ķ ermenim. Kaitina no mū su pludmales puses, dzelteno rokassprā dž u klā tbū tne, kas visu pludmali piepildī ja ar dvieļ iem, ala Krasnodar. Apsardze gā ja pa perimetru, ik pē c 30 minū tē m. Braucu no sauļ oš anā s krē sliem, bet no krasta, nē , mī nuss. Starp abā m villā m vienmē r dež urē ja apsargs. Viņ i kopja teritoriju, cirta krū mus, slaucī ja, pļ ā va zā lienu, savā ca atkritumus pludmalē . Ilgi staigā jā m vakaros gar jū ras krastu un vienā un otrā virzienā , apskatī jā m daudzas viesnī cas, bet secinā jā m: Vanguard pludmale ir pati labā kā un apkā rtne omulī ga. Zivis tieš ā m nokož . Viņ a savainoja kā ju, viņ i nekavē joties sniedza medicī nisko palī dzī bu un zivs metā s brū cē un metā s - nepatī kami. Bē rna slaidi ī paš i neiedvesmoja, slaucī ja tikai 2-3 reizes. Bē rns uz bē rnu animā ciju negā ja, viņ š uzauga. Hamam patika.

Animā cija:
Puiš i visi ir lieliski, visi cenš as. Piedalī jā mies sacensī bā s, vē derdejas (vē lā k smē jā mies), uz piepū š amajiem, batutiem baseinā , gā jā m uz diskotē kā m, spē lē jā m volejbolu, galda tenisu, š autriņ as. Vakara izrā di bija patī kami skatī ties. Visi ir ļ oti draudzī gi un pozitī vi. Secinā jā m: darbinieku nepietiek, jo tie paš i puiš i pa dienu varē tu bū t bā ros, tad reģ istratū rā un tad animā cijā .
Secinā jums:
Uzturoties viesnī cā , tas netika manī ts: slikts garastā voklis, rupja attieksme no personā la, sveš as smakas, atvē rtas kanalizā cijas lū kas, pliki vadi, ū dens un gaismas pā rtraukumi.
Bet bija tā das nepatikš anas: ugunsgrē ks kalnos, helikopteri lidoja ļ oti zemu, piekrastē smelts ū dens, zemestrī ce (to jutā m pirmo reizi un, godī gi sakot, bijā m ļ oti nobijuš ies, man bija panika), nē . Wi-Fi teritorijā , man nepatika melnā s rokassprā dzes, daudzi apgā zā s.
Protams viesnī ca ir nevis 5 zvaigznes, bet solī da 4. Viesnī ca ir savas naudas vē rta.
Sadraudzē jā mies ar cilvē kiem no daž ā dā m valstī m, daudz runā jā m, joprojā m sarakstā mies.
Ps:

Pat ļ oti labi atpū tā mies, pozitī vi, uzlā dē jā mies ar Turcijas silto sauli ziemai. Viņ i nebildē ja stū ros, atkritumu tvertnē s, nepā rvietoja mē beles, nemeklē ja netī rumus, neaizņ ē ma sauļ oš anā s krē slus. Visas mū su problē mas tika nekavē joties atrisinā tas. Bet, ja jautā siet, vai braukš u uz š o viesnī cu vē lreiz, atbildē š u: varbū t kā dreiz pē c kā da laika, jo nebraucam uz tā m paš ā m viesnī cā m. Novē lu viesnī cai: labklā jī bu, administrā cijai novē rst visus trū kumus, visiem, kas dodas vai š obrī d atpū š as: izcilu, pozitī vu, nepretenciozu atpū tu !!!!!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu