Perre Art Hotel 5*– Atsauksmes

129
Novērtējums 3.810
№263 viesnīcas reitingā Kemera
4.2 Numurs
4.2 apkalpošana
4.1 Tīrība
4.5 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Art Beach Kemer atrodas Goynuk ciematā jūras krastā, lielā zaļā zonā. Viesnīca atklāta 1997. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Tas sastāv no galvenās četrstāvu ēkas un divstāvu bungalo. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар tata.sokolova.21
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī ir visbriesmī gā kā viesnī ca, viss ir ļ oti netī rs, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir ļ oti veca un sen nav bijis remonts, viņ i pat nevar iztī rī t istabas. Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā un bijā m ļ oti vī luš ies, tas nav budž ets 5, es pat nevaru saprast, kā pē c š ā da viesnī ca ir jā pā rdod un jā konsultē cilvē kiem. … Tomēr ▾ Š ī ir visbriesmī gā kā viesnī ca, viss ir ļ oti netī rs, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir ļ oti veca un sen nav bijis remonts, viņ i pat nevar iztī rī t istabas. Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā un bijā m ļ oti vī luš ies, tas nav budž ets 5, es pat nevaru saprast, kā pē c š ā da viesnī ca ir jā pā rdod un jā konsultē cilvē kiem. Tas ir š ausmī gi netī rs, tas smird, jo pelē jums ir visur. Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā , viņ i mums piedā vā ja labā ku istabu par maksu, mē s atteicā mies, viņ i mū s speciā li ievietoja istabā blakus atkritumu tvertnei, gulta bija netī ra un notraipī ta, visur putekļ i, vecas mē beles, smirdē ja. pelē jums. Liftā neviens nemirst. Mums bija jā maksā.50 € par bungalo, jo nebija iespē jams palikt istabā . Bungalo izskatā s labā k, bet neviens tos netī ra, gultas netiek mainī tas, grī das nav mazgā tas. Vairā kkā rt esmu lū gusi reģ istratū ras darbiniekiem pajautā t, lai neviens nerū pē jas par uzkopš anu, tikai gaida naudu, bet tur vispā r nav par ko maksā t.
Ceļ ojumu aģ enti iesaka š o viesnī cu kā budž eta viesnī cu, man viņ iem jautā jums, vai jū s paš i varē tu tur palikt? Kā pē c ieteikt cilvē kiem š o viesnī cu, ja cena neatbilst kvalitā tei un apkalpoš anai. Tikai tā pē c, ka tā ir pirmā lī nija un skaista teritorija? Kur cilvē ki guļ ? Smaka dē ļ nav iespē jams palikt istabā . Š ī viesnī ca ir jā pievieno melnajam sarakstam. Tā kā tas ir bī stams veselī bai, tur ir pelē jums. Ceļ ojumu aģ entiem un ceļ vež iem ir vienalga, viņ i atbild, lasot atsauksmes, tad kā pē c atkal pā rdot š o viesnī cu? Cilvē ki lido uz jū ru, tē rē pē dē jo naudu, cer vismaz normā li atpū sties, bet nonā k izdzī voš anas apstā kļ os par katru cenu š ā dos apstā kļ os. Jautā ju gidam kā pē c tu pā rdod š o viesnī cu ja te ir š ausmī gi, atbilde mani š okē ja, jā te ir š ausmī gi, bet teritorija skaista un pirmā rinda, tā pē c vajag gulē t un atpū sties uz ielas jo tas ir vienī gais pluss .
Ē diens ir vienmuļ š , izsalcis nepaliksi, bet ē diena visiem nepietiek. Trauki ir netī ri un notraipī ti. Personā ls ir š ausmī gs, un tā ir arī viesnī ca. Es neiesaku uz turieni doties, ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, un es lū dzu tū roperatorus iekļ aut š o viesnī cu melnajā sarakstā un neieteikt cilvē kiem tur doties. Pirmkā rt, pā rbaudiet to pats un pē c tam dodiet padomu.
аватар Helenchick3530
Uzturē š anā s laiks Perre Art Hotel ir 2022. gada jū lijs. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c fotogrā fijā m un video atsauksmē m internetā - patiesī bā sapratu, ka tas ir 100% fotoš ops. Vienī gais, kas viesnī cā ir cieņ as vē rts, ir teritorija - maza, bet sakopta! Pā rē jais ir cū ka! Viesnī ca nav mazgā ta, netī rī ta, pilnī gi visur atstā ta novā rtā ! Ē dinā š anas vietas ir netī ras, ē diens uz rokas ir muš ā m klā ts, kafijas automā ti vienmē r izsmē rē ti. … Tomēr ▾ Uzturē š anā s laiks Perre Art Hotel ir 2022. gada jū lijs. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c fotogrā fijā m un video atsauksmē m internetā - patiesī bā sapratu, ka tas ir 100% fotoš ops. Vienī gais, kas viesnī cā ir cieņ as vē rts, ir teritorija - maza, bet sakopta! Pā rē jais ir cū ka! Viesnī ca nav mazgā ta, netī rī ta, pilnī gi visur atstā ta novā rtā ! Ē dinā š anas vietas ir netī ras, ē diens uz rokas ir muš ā m klā ts, kafijas automā ti vienmē r izsmē rē ti. Ē diens nav daudzveidī gs un nav garš ī gs! Galvenā s ē kas telpas ir vecas, noplukuš as un smirdī gas. Kluba telpas (mazmā jā s) - ar jaunā kiem remontdarbiem, bet neviens netaisā s mazgā t remonta atliekas (silikona un krā sas) no sienā m, mē belē m un grī das. Istabā s nav ne bā ra, ne krū zī š u, ne tē jkannas! Viesnī cā vispā r nav seifu. Baseinā ir dubļ ains ū dens un peldoš i gruveš i. JŪ RA IR SKAISTA, TĪ RA, SILTA! Dziļ ums ē rts bē rniem un pieauguš ajiem, ir piestā tne. Pludmale nav labi uzturē ta.
Кран в номері в основному корпусі Душ в номері в основному корпусі «чисте» простирадло Номер в основному корпусі Номер після реновації Кран в ванній - основний корпус Ванна кімната в номері після ремонту Спочатку пробують мухи, потім люди
аватар odajiu.nadya
Internets ir vā jš , attieksme ir tī ra rupjī ba. Restorā ns - viens nosaukums - ī sta ē stuve, muš u bari uz ē diena. Jū s stā vat rindā pē c ē diena. Iegū stiet pieklā jī gā ku istabu tikai par papildu samaksu. Pludmale ir pilna ar akmeņ iem, jū ra ir pilna ar akmeņ iem, vismaz sā ciet celtniecī bu. … Tomēr ▾ Internets ir vā jš , attieksme ir tī ra rupjī ba. Restorā ns - viens nosaukums - ī sta ē stuve, muš u bari uz ē diena. Jū s stā vat rindā pē c ē diena. Iegū stiet pieklā jī gā ku istabu tikai par papildu samaksu. Pludmale ir pilna ar akmeņ iem, jū ra ir pilna ar akmeņ iem, vismaz sā ciet celtniecī bu. Nepietiek sauļ oš anā s krē slu, , , Pilnī gas š ausmas, ne atpū ta
аватар persik18
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bezmaksas siers tikai blaktē . Neļ aujiet sevi apmā nī t ar lē tajā m cenā m - mē s tur palikā m 1.5 dienas un pā rcē lā mies uz normā lu viesnī cu. Istabā nebija karstā ū dens (bungalo pirmajā stā vā ), reģ istratū rā izlikā s, ka š ī tehniskā problē ma tiek atrisinā ta lī dz ar meistara ieraš anos, bet tad izrā dī jā s, ka katrā istabā ir kā das nestrā dā još as lietas. … Tomēr ▾ Bezmaksas siers tikai blaktē . Neļ aujiet sevi apmā nī t ar lē tajā m cenā m - mē s tur palikā m 1.5 dienas un pā rcē lā mies uz normā lu viesnī cu. Istabā nebija karstā ū dens (bungalo pirmajā stā vā ), reģ istratū rā izlikā s, ka š ī tehniskā problē ma tiek atrisinā ta lī dz ar meistara ieraš anos, bet tad izrā dī jā s, ka katrā istabā ir kā das nestrā dā još as lietas. Par elementā ra telefona trū kumu, seifu un remonta stā vokli es tikai klusē ju. Maza bū diņ a ar neē rtā m gultā m, bez loga, blakus kliedz diskotē ka. Naktī apstā jā mies, istabā lido muš as un rā po skudras (ne atseviš ķ i kukaiņ i, bet vesels skudru ceļ š ). Ē dnī cā viss ē diens nosē ts ar muš ā m, pilni antisanitā ri apstā kļ i, netī ri trauki, galda piederumi, cilvē ku pū ļ i rindā s. Pludmalē un pie baseina ir maz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, un tie tiek ņ emti pulksten 5:00. Ieeja jū rā neē rta, daudz asu bruģ akmeņ u, jū rā atkritumi. Pludmales dvieļ u nav, pa dienu nā ca vairā kas reizes, mums teica, ka nav atnesti.
Reģ istratū ras darbiniece bija rupja, vestibilā izlija ū dens, es gandrī z salauzu kaklu, visi to redzē ja, un neviens nesteidzā s to noslaucī t vai vienkā rš i atvainoties. Ē diens bezgarš ī gs, omletē , ko tikai brī numainā kā rtā var atrast brokastī s, č aumalu. Pat Nutella ir kaut kā ds surogā ts, sulas, protams, jupiji. Personā ls nerunā angliski, tikai daž i saprot krievu valodu. Runā ju ar citiem viesiem, viņ i no kā da reģ istratū rā izspieda 100 eiro par “normā lu istabiņ u”, reģ istratū ra atļ aujas kliegt uz viesiem un atklā ti sakot rupjš . Tī rī tā ji ir ļ oti skaļ i un caur ventilā ciju tualetē var dzirdē t katru viņ u vā rdu. Par labo - apkā rt brī niš ķ ī gi kalni un priedes, bet tas nav viesnī cas nopelns. Š ī viesnī ca pirms 11 gadiem saucā s La Mer Art un sajū tu ziņ ā bija pieklā jī ga trijotne, bet vismaz bez antisanitā riem apstā kļ iem un ū dens trū kuma. Tas, par ko viņ š ir pā rvē rties, ir š ausmī gs murgs, no kura gribas pā rvā kties jebkur un par jebkuru naudu.
Nekā dā gadī jumā nepē rciet ekskursiju uz š o izgā ztuvi!
столовая столовая столовая номер
аватар laststas3
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā ir ideā la vieta, kur saindē ties ar pā rtiku. Bē rnu ē dienkartes nav, un bildes pā rsvarā ir no citas viesnī cas, lai tikai piesaistī tu viesus. Telpas nav tī ras. Vispā r netī ra viesnī ca ar sliktu pā rtiku, ž ē l teritorijas jo skaista teritorija tikai ļ aunprā tī gi izmantota. … Tomēr ▾ Tā ir ideā la vieta, kur saindē ties ar pā rtiku.

Bē rnu ē dienkartes nav, un bildes pā rsvarā ir no citas viesnī cas, lai tikai piesaistī tu viesus. Telpas nav tī ras. Vispā r netī ra viesnī ca ar sliktu pā rtiku, ž ē l teritorijas jo skaista teritorija tikai ļ aunprā tī gi izmantota.

Neiesaku š o viesnī cu, tā ir netī ra ar sliktu pā rtiku, un tā nav pelnī jusi 5* nekad.
The flies flew over all the fruit and food. The spider, lived with us in the room even after the cleaning service was there before. The beach is not secure. Dirty beach
аватар Stitarenko1982
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu un nenož ē lojā m. Ieradā mies 7 no rī ta, aizpildī jā m dokumentus un uzreiz pē c brokastī m iekā rtojā mies. Telpai vajadzē ja bū t ar skatu uz jū ru, bet aiz blī vā s veģ etā cijas tas nav redzams, bet tas mū s ī paš i nesatrauca. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu un nenož ē lojā m. Ieradā mies 7 no rī ta, aizpildī jā m dokumentus un uzreiz pē c brokastī m iekā rtojā mies. Telpai vajadzē ja bū t ar skatu uz jū ru, bet aiz blī vā s veģ etā cijas tas nav redzams, bet tas mū s ī paš i nesatrauca. Telpa ir vecs remonts, var redzē t, ka vietā m ir tonē ts, bet ļ oti tī rs. Tī rī ts katru dienu, dvieļ u, gultas veļ as maiņ a. Trū ka tā du nieku kā vates paliktņ i, duš as cepures.
Wi-fi ir. Viesnī ca tiek pastā vī gi uzkopta un dezinficē ta. Ē diens visu dienu no 7:00 lī dz 1:00, neviens nepaliks izsalcis. Viss ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, paldies š efpavā riem! Vairā ki gaļ as veidi daž ā dā s variā cijā s, daudz dā rzeņ u, augļ u (arbū zi, melones, ā boli, aprikozes, persiki), saldumu u. c.
Jū ra tī ra, oļ i ar smiltī m un ne pā rā k lieli, iztika bez droš ī bas apaviem, ieeja ē rta. Problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem, jo ​ ​ tie aizņ em, liekot dvieļ us no rī ta.
Ir izklaides gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Uzskatu par lielu plusu to, ka 22:00 beidzas troksnis, duncis un mū zika. Gulē ja ar atvē rtu balkonu, bija kluss. Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama, lai gan paš ā viesnī cā tā du bija maz. Noī rē jā m maš ī nu un braukā jā m apkā rt. Satriecoš i skati, smaragda ū dens labā kajā s Turcijas pludmalē s un senajā s pilsē tā s – tas ir tā vē rts!
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
аватар ezezlapa789
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Oktobrī atpū tā s. Viesnī ca nav pelnī jusi piecas zvaigznes. Tomē r tas bija pā rpildī ts, 70-80% ģ imeņ u ar bē rniem, tostarp zī daiņ iem un maziem. Personā ls draudzī gs, telpas uzkoptas. Ē diens ir daudzveidī gs, tostarp tas, ko dod priekš roku bē rni, kas vecā ki par trī s gadiem: frī kartupeļ i un spageti. … Tomēr ▾ Oktobrī atpū tā s. Viesnī ca nav pelnī jusi piecas zvaigznes. Tomē r tas bija pā rpildī ts, 70-80% ģ imeņ u ar bē rniem, tostarp zī daiņ iem un maziem. Personā ls draudzī gs, telpas uzkoptas. Ē diens ir daudzveidī gs, tostarp tas, ko dod priekš roku bē rni, kas vecā ki par trī s gadiem: frī kartupeļ i un spageti. Daudz konditorejas izstrā dā jumu, ī paš i garš ī gas kū kas ar vī ģ ē m. Zaļ umi, dā rzeņ i, augļ i, arbū zs, melone. Grilē ta gaļ a - putnu gaļ a. Uzkodu bā rā pie pludmales no pulksten 11 - gardas kū kas un citi ē dieni. Jau 3 baseini - visiem vecumiem. Liels pluss ir plaš ais iekoptais parks. Mī nusi: akmeņ aina neomulī ga pludmale, sarū sē jusi mola (kuru jau sen vajadzē ja atjaunot), plastmasas trauki.
аватар yul.gumin2012
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Divas nedē ļ as atpū tos pie vī ra, 2. reizi atpū tos Turcijā . Cerī bas nepiepildī jā s - lasī ju atsauksmes un domā ju, ka bū s sliktā k. Viesnī ca, kuru vē rts redzē t. Teritorija ir zaļ a un liela. Animatori ir adekvā ti, dzī vespriecī gi, ar jums nodarbosies periodiski, visas dienas garumā . … Tomēr ▾ Divas nedē ļ as atpū tos pie vī ra, 2. reizi atpū tos Turcijā . Cerī bas nepiepildī jā s - lasī ju atsauksmes un domā ju, ka bū s sliktā k. Viesnī ca, kuru vē rts redzē t. Teritorija ir zaļ a un liela. Animatori ir adekvā ti, dzī vespriecī gi, ar jums nodarbosies periodiski, visas dienas garumā . Arī bē rni tiek izklaidē ti. Ež i, ķ irzakas, putni un satriecoš i skaisti kalni. Numurs jū s noteikti pievils - viesnī ca ir ļ oti veca, gaisa kondicionieri nedarbojas vai darbojas slikti visā viesnī cā .
Administrā cija ir rupja, atteicā s mainī t istabu vai vismaz labot kondicionieri (teica - sū dzies, kam gribi, mums ir vienalga par vē rtē jumiem - TĀ IR). Ē diens - kad ir liela izvē le, kad nav daudz, bet gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi - viss ir, nav iespē jams palikt izsalkuš am. Dzerš ana neliks vilties – lej daž ā dus dzē rienus, pat š ampanieti. A la carte restorā ni - par maksu, nevajadzē ja, neņ ē mā m. Noī rē jā m elektrisko skrejriteni 1 reizi par 35$ - aizbraucā m uz Goynuk kanjonu - patika, ja kā ds bija piemē ram Abhā zijā , tas pats, bet tomē r skaisti.
Iesaku: dodieties uz Pamukalle (25 USD no personas) - Kuponu ceļ ojumu aģ entū ra, Ginza travel - Ginzai paveicas tik un tā , dodieties uz Mira - Sv. Nikolaja Brī numdarī tā ja baznī cu (23 USD no personas) - varat izmē ģ inā t to pats no autobusa. stacija, bet nedomā jā m uzreiz .
Neiesaku: PIESAKIES ekskursijā m pie gidiem viesnī cā (2 reizes dā rgā k); PIESAKIES ekskursijā m pirmajā tū risma aģ entū rā ASATR pē c atraš anā s vietas lī dz viesnī cai (var iemest un nenā kt pē c tevis - tā notika ar mums, tad viņ i visu dienu ubagoja savu naudu); brauciet ar Tahtali (45 USD no personas) - pats brauciet ar 7. autobusu (Kemera-Antā lija - tikai viņ š zvana visā s pilsē tā s) uz Tunektipe Telefrik (5 USD no personas) - kalns ir tikai nedaudz zemā ks; dodieties uz Phaselis (senā pilsē ta ar pludmali) - mums tas vispā r nepatika - bet ja vē laties, brauciet ar 7. autobusu lī dz Kemeras centram, pā rbrauciet ar 8. autobusu - tas brauc no Antā lijas uz Tekirovu pa š oseju, apstā joties, bet neapstā joties pilsē tā s - tad ir ekspress iznā ks tikai 15 dolā ri no cilvē ka.
Jū s varat arī klī st pa Kemeru, tač u tas nav piemē rots visiem.
Lai visiem jaukas brī vdienas.
аватар 220788sergik
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispā r teikš u tā , es tur atpū tos 2019. gada jū lijā , kas man ne visai patika, ka pieczvaigž ņ u numuriņ i nevelk, bet kopumā nekas, man tas nebija svarī gā kais , par bungalo pat nedomā ju, lai gan uzreiz mē ģ inā ja tur iebā zt, un teikš u, ka š is ir viens, tikai neliels mī nuss bija, ka varē ju, bet bezmaksas Wi-Fi neķ eras ī paš i labi , pā rē jais viss bija labi! ! ! Turku attieksme ļ oti laba, piepildi bā ru ar ko gribi, vienmē r ir kompā nija, biju pie draudzenes, 1dien forš ā animatore tante IRA))) iepazī stinā ja ar kompā niju, pirmie dienā s bija tikai asara, tad nolē mu uztaisī t sev instalā ciju vismaz kā grafikas, nezinu, ko tur daudzi raksta, bet varbū t ģ imenes cilvē ki vē rtē savā veidā , man tas bija ļ oti forš i! Animatori ir forš i puiš i, bā rmeņ i arī ! Satiku viesnī cas menedž eri, turks, arī forš s vī rietis, viņ u sauc Belends (gandrī z var saukt nepareizi) uz dienu viņ š piecas reizes nā ca klā t pajautā t kā iet, vai viss kā rtī bā viņ š pieļ ā va daudz mū su kompā nijas, tā ka mums bija tikai jautri, kompā nija vienmē r ir klā t !!! ! ! Pē c ieraš anā s es sā ku sazinā ties ar daudziem, ī si sakot, man tur bija viss, lai es varē tu labi un jautri atpū sties ! ! ! Kopumā es teikš u tā , varbū t ģ imenes locekļ iem tur, viesnī cas numuriņ os, nav ī paš i labi, bet man bija vienalga, es reti gulē ju istabā , es vienmē r pā rvietojos! Mans padoms ir draudzē ties ar animatoriem ar bā rmeņ iem! Reģ istratū rā teica, kā ds pazaudē ts numurs utt. … Tomēr ▾ Vispā r teikš u tā , es tur atpū tos 2019. gada jū lijā , kas man ne visai patika, ka pieczvaigž ņ u numuriņ i nevelk, bet kopumā nekas, man tas nebija svarī gā kais , par bungalo pat nedomā ju, lai gan uzreiz mē ģ inā ja tur iebā zt, un teikš u, ka š is ir viens, tikai neliels mī nuss bija, ka varē ju, bet bezmaksas Wi-Fi neķ eras ī paš i labi , pā rē jais viss bija labi! ! ! Turku attieksme ļ oti laba, piepildi bā ru ar ko gribi, vienmē r ir kompā nija, biju pie draudzenes, 1dien forš ā animatore tante IRA))) iepazī stinā ja ar kompā niju, pirmie dienā s bija tikai asara, tad nolē mu uztaisī t sev instalā ciju vismaz kā grafikas, nezinu, ko tur daudzi raksta, bet varbū t ģ imenes cilvē ki vē rtē savā veidā , man tas bija ļ oti forš i!
Animatori ir forš i puiš i, bā rmeņ i arī ! Satiku viesnī cas menedž eri, turks, arī forš s vī rietis, viņ u sauc Belends (gandrī z var saukt nepareizi) uz dienu viņ š piecas reizes nā ca klā t pajautā t kā iet, vai viss kā rtī bā viņ š pieļ ā va daudz mū su kompā nijas, tā ka mums bija tikai jautri, kompā nija vienmē r ir klā t !!! ! ! Pē c ieraš anā s es sā ku sazinā ties ar daudziem, ī si sakot, man tur bija viss, lai es varē tu labi un jautri atpū sties ! ! ! Kopumā es teikš u tā , varbū t ģ imenes locekļ iem tur, viesnī cas numuriņ os, nav ī paš i labi, bet man bija vienalga, es reti gulē ju istabā , es vienmē r pā rvietojos! Mans padoms ir draudzē ties ar animatoriem ar bā rmeņ iem!
Reģ istratū rā teica, kā ds pazaudē ts numurs utt. 10 dolā ri, mē s ar draugu pazaudē jā m 7 reizes trakā , ieskaitot rokassprā dzi 1 reizi pazaudē ju, bet es neko nemaksā ju, vienmē r iedeva jaunu, un principā man nevajadzē ja rokassprā dzi, toreiz mani jau visi zinā ja , ja pat vī rs un sieva lido jauni, tad domā ju, ka visiem patiks, un vispā r man liekas, ka tas ir atkarī gs no paš as, es tur tieš ā m atpū tos, nesmē jos, tomē r , patiesiba krievu tautu nevar uzveikt !! ! ) teļ u ir pietiekami daudz, tie paš i puiš i, kad aizbraucu , man par pā rsteigumu atnā ca animatori, viesnī cas vadī tā ji, puiš i, kuri vē l atpū š as, viņ i vienkā rš i pē c stundas pavadī ja mū s uz transfē ru, mē s visi dauzā mies par aizbraukš anu, bija pat skumji aizbraukt, bet tas nebija ī sti patī kami, bet godī gi sakot, pē c 10 dienā m es biju tā , ka neredzē ju nevienu , aizbraucot, tā pē c atkarī bā no tā , kas un par ko un kā tur vē las atpū sties, liels paldies visiem tur esoš ajiem !! !
Sveiki visiem, Ali boatan, Tete Ira (jauna, kā mē s viņ u saucā m par prieku, labi animatori un paldies visiem pā rē jiem, es neatceros visus vā rdus, liels paldies vadī tā jiem, bā rmeņ iem visiem, kas visu izdarī ja manā skaistumā , pat ar daž iem laimī giem komunicē jam insta iekš watsap, liels sveiks visiem no max maskavas un serega Baltkrievijas! ! !
аватар Vera669180
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cai ļ oti patika teritorija, liela, ļ oti zaļ a. Reģ istrē š anā s nebija slikta, bija mī nusi ē dinā š anas ziņ ā , ja runā jam par š o viesnī cu, ē diens man nepatika kritiski. Pludmale ir tuvu, naktsmī tne arī lieliska. … Tomēr ▾ Viesnī cai ļ oti patika teritorija, liela, ļ oti zaļ a. Reģ istrē š anā s nebija slikta, bija mī nusi ē dinā š anas ziņ ā , ja runā jam par š o viesnī cu, ē diens man nepatika kritiski. Pludmale ir tuvu, naktsmī tne arī lieliska. Jautā jumu par numuru nebija. Netā lu no viesnī cas atradā s neliels veikals un aptieka. Tikš anā s ar gidu noritē ja labi, gids gudrs, mums visu izskaidroja, jautā jumu viņ am vispā r nav.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Sashulia
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums id467672921
Vai varat pastāstīt, kas ir bērnu ēdienkartē? Vai mēs lidojam ar 6 mēnešus vecu mazuli? Ja tu viņu pabarosi?
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
iemiesojums moi_otpusk
(Visi braucieni uz Kemeru (tādi ir 8) bija ar Tez-Tour, viss izdevās. Kopš 2012. gada uz ārzemēm neesmu braucis. Tagad - Anex-Tour.)
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums gm.art
‹ Viesnīca Perre Art Hotel 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Art Beach Kemer находится в поселке Гёйнюк на берегу моря, на большой зелёной территории. Отель открыт в 1997 году, последняя реновация была проведена в 2018 году. Состоит из главного четырёхэтажного корпуса и двухэтажных бунгало. Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 6 км от г. Кемер. 36 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж длиной 300 м с пирсом. Матрасы и полотенца — бесплатно, домики на пляже — платно. Работает снэк-ресторан.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Основной ресторан. 2 ресторана a'la carte (платно, необходима предварительная резервация). Снэк-ресторан на пляже. 5 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, мини-клуб 4-12 лет, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Стрельба из лука, дартс, шахматы, уроки танцев живота. 3 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В главном здании: 152 стандартных номера (макс. 3 чел., 16–23 м2), из них 74 с балконом, 27 однокомнатных junior suite (макс. 3+1 чел., 29 м2), из них 8 номеров без балкона.

В бунгало: 108 номеров (макс. 3 чел., 18-23 м2) с балконом на верхнем этаже и террасой на нижнем.

Istabās

Кондиционер, телефон, телевизор, мини-бар, электронный сейф, ванная комната с душем или ванной, фен, балкон или терраса (не во всех номерах), бесплатный Wi-fi.

Adrese Göynük Mahallesi, 07985 Kemer/Antalya, Türkiye
Tālruņi: +90 242 815 15 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.