Wassermann Hotel 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.410
pamatā
21 atsaukt
№93 viesnīcas reitingā Kemera
7.8 Numurs
8.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.7 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Vidusjūras piekrastē, Kemeras centrā. Uzcelta 1993. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Lieliska izvēle ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар kozachkaa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka, ē rta, tī ra viesnī ca. Gardas maltī tes puspansija + 5 minū tes uz jū ru / uz centru. Un tas viss nav dā rgi! Kas vē l vajadzī gs budž eta ceļ otā jam, lai viņ š bū tu laimī gs? Iepriekš atpū tā mies daž ā dā s 3 zvaigž ņ u viesnī cā s Antā lijas un Egejas jū ras piekrastē. … Tomēr ▾ Jauka, ē rta, tī ra viesnī ca.
Gardas maltī tes puspansija + 5 minū tes
uz jū ru / uz centru.
Un tas viss nav dā rgi!
Kas vē l vajadzī gs budž eta ceļ otā jam, lai viņ š bū tu laimī gs?
Iepriekš atpū tā mies daž ā dā s 3 zvaigž ņ u viesnī cā s Antā lijas un Egejas jū ras piekrastē.
Wassermann, viens no labā kajiem savā kategorijā.
Tas atbilst 3 zvaigznē m.
Administrators Ayaz vienmē r ir laipni gaidī ts un laipni palī dz atrisinā t visas problē mas.
Viņ š runā krieviski, kas ir svarī gi daudziem ceļ otā jiem.
Viesnī cā valda mierī ga atmosfē ra.
Maijā atpū š amies un baudā m klusumu!
Tā pē c iesaku pludmales un apskates brī vdienā m!
Вид на горы из окна. Наш номер.
аватар kulish.rekbi
Mana sieva š ajā viesnī cā ir jau 2. reizi, pirms tam 2019. gadā atpū tā s ar savu kuma turpat viesnī cā , tad ī sti nepatika laikapstā kļ u dē ļ (lietus un drē gns). . . Bet š ogad, neskatoties uz karstumu +42, mums bija ē rti. … Tomēr ▾ Mana sieva š ajā viesnī cā ir jau 2. reizi, pirms tam 2019. gadā atpū tā s ar savu kuma turpat viesnī cā , tad ī sti nepatika laikapstā kļ u dē ļ (lietus un drē gns). . .
Bet š ogad, neskatoties uz karstumu +42, mums bija ē rti. Wasermanā visā s telpā s ir labi Mitsubishi kondicionieri, tā pē c var ļ oti ā tri atdzesē t istabu. Istaba nav liela, viss nepiecieš amais ir pieejams, vannasistaba un santehnika protams "noguruš i", bet vairā k vai mazā k viss normā li un darba kā rtī bā . Gultas nav beigtas, vienī gais bū tiskais mī nuss istabā ir gaisa plū smas virziens no kondicioniera, kas pat pē c redeļ u regulē š anas tomē r pū š pa gultas augš daļ u pie galvas. . .
Ieteicams vai nu mainī t gaisa kondicionē tā ja bloka atraš anā s vietu, vai pā rvietot gultu.
Un tā mū su 4. stā va istabiņ ā viss bija ok un ja viesnī cas vadī ba veiks remontu un nomainī s santehniku, tad varbū t "Vaserman" pacelsies no trī skā rš a uz 4. . .
Pastaiga lī dz pilsē tas pludmalei netā lu - 10-12 minū tes, lī dz parkam "Moon Licht" un tad privā tajā m pludmalē m 16 minū tes. Maksa par 2 sauļ oš anā s krē sliem ar lietussargu dienā Dasapo pludmalē - 80 liras (aptuveni 9-10 USD).
Ē diens vakariņ ā s nav ī paš i daudzveidī gs, daudzveidī gā ks kā brokastī s, tā kā par 3k nav slikti, neviens nepalika izsalcis, vienmē r bija iespē ja papildinā t tiem, kam nepietiek.
Dienas laikā pilsē tā var ē st restorā nos vai pat pludmalē , pā rtikas cenas, piemē ram, tajā paš ā "Dasapo" praktiski neatš ķ ī rā s no cenā m pilsē tā .
Ayaz ir viesnī cas menedž eris, viņ š labi dara savu darbu, vienmē r ir draudzī gs ar viesiem un var sniegt informā ciju, kā , piemē ram, nokļ ū t no viesnī cas uz Antā liju un ko tur var apskatī t.
Iesakā m viesnī cā palikt!
аватар lupanarius
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Negribē jā s viss iekļ auts. Wasserman ir apmierinā ts ar cenu, lielu baseinu un ideā lu atraš anā s vietu. Lī dz jū rai 5 minū tes, lī dz centram - 3. Liman (gā jē ju iela ar veikaliem) - 1 minū te, izej no viesnī cas alejā un voila. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Negribē jā s viss iekļ auts. Wasserman ir apmierinā ts ar cenu, lielu baseinu un ideā lu atraš anā s vietu. Lī dz jū rai 5 minū tes, lī dz centram - 3. Liman (gā jē ju iela ar veikaliem) - 1 minū te, izej no viesnī cas alejā un voila.
Viesnī cā tika reģ istrē ta uzreiz pē c ieraš anā s. Ieradā mies 10:30. Atslē gu mums uzreiz iedeva. Jauka istaba ar skatu uz baseinu un kalniem. Iela klusa, gulē t varē ja ar atvē rtiem logiem. Matrač i ir ļ oti ē rti un labi guļ . Internets ir maksas, seifs arī . Š ie divi pakalpojumi maksā ja 13 USD, bet, ņ emot vē rā faktu, ka mē s sadalī jā m summu uz diviem, mē s nepamanī jā m š o atkritumu vispā r. Bet internets tieš ā m ir labs.
Ē diens ir pieklā jī gs. Ē dienu pietika, karantī nas laikā darbiniece visu uzlika. Daudz dā rzeņ u, augļ u - melones un arbū zi. Brokastī s salā ti, olas, 2 veidu siers, desa, daudz ievā rī jumu/medus, maize, brokastu pā rslas, piens. Vakariņ ā s tie paš i salā ti, 2 veidu piedevas (makaroni / bulgur vai dā rzeņ u satay) un gaļ a. Kā du vakaru bija ļ oti garš ī ga zivs.
Baseins ir jā uzteic. Salī dzinot ar kaimiņ u viesnī cā m, tas bija patieš ā m liels, vienmē r bija vietas ē nā . Pludmale, protams, ir netā lu. Iesaku iet taisni, ieskriet jū rā . Tur izvē lieties pludmales daļ u ar baltiem sauļ oš anā s krē sliem, par to ir jā maksā.10 liras (1.5 dolā ri), bet par visu dienu jums tiks izsniegta kvī ts. Tualete, duš a - viss ir. Blakus McDonalds un Burger King, dondurma un citi prieki.
Vienī gais mī nuss ir spirā lveida kā pnes. Mē s, trī s daiļ avas, braucā m kā saigas, bet nolaist ar dā vanā m pilnu koferi bija Ļ OTI grū ti.
Tī rī ts katru dienu. Kopumā svē tki pagā ja labi.
аватар grigoreva.rufiya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies 10 no rī ta, un viens no mī nusiem ir tas, ka bijā m iekā rtojuš ies, kā paredzē ts, pulksten 14 (bet daž i var bū t pat 12, ja laime bū tu). Bet nekas briesmī gs tur nebija, jo mums piedā vā ja pā rģ ē rbties, atstā t koferus uzreiz aiz reģ istratū ras un doties pastaigā , uz jū ru utt. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 10 no rī ta, un viens no mī nusiem ir tas, ka bijā m iekā rtojuš ies, kā paredzē ts, pulksten 14 (bet daž i var bū t pat 12, ja laime bū tu). Bet nekas briesmī gs tur nebija, jo mums piedā vā ja pā rģ ē rbties, atstā t koferus uzreiz aiz reģ istratū ras un doties pastaigā , uz jū ru utt. Pā rģ ē rbā mies un devā mies meklē t vietu, kur paē st pusdienas.
Viņ i atnā ca, mū s apsē dinā ja un pē dē jais mī nuss ir tas, ka istabā bija divas gultas, kas bija savienotas ar mums, bet tā s nepā rtraukti pā rvietojā s. Tā pē c, ja vē laties gulē t kopā , blakus, tad labā k uzreiz palū gt citu, vai pabrī dinā t, ka vajag vienu gultu. Mē s nolē mā m tur palikt. Istabā bija kondicionieris, gulta (mums ir 2), mini naktsgaldiņ š , spogulis ar plauktu, mini bā rs (ledusskapis dzē rieniem, saldē jums tur kū st, bet lieliski atdzesē ū deni), blakus. ir skapis, kur ir seifs un plaukts, un skapis ar pakaramo un plauktiem . Ir tualete, duš a, š ampū ni, š ķ idrā s ziepes, bet visu ņ ē mā m lī dzi, tā pē c problē mu nebija. Uz balkona stū rī ir neliels ž ā vē tā js, galds un krē sli.
Attiecī bā uz uzturu:
Brokastis: vienmē r bija pā rslas, bumbiņ as, piens, biezpiens, ievā rī jums, ievā rī jums, riekstu pasta, medus, gurķ i, tomā ti, maize. Un kas mainī jā s: vā rī tas olas, olu kultenis, olu kultenis ar dā rzeņ iem, trī sstū ri ar biezpienu, kanā liņ i ar biezpienu. No dzē rieniem: apelsī nu, ā bolu sulas, ū dens, ķ irš u kā kompota sula, bet tā nav salda. Tē jas kafija.
Vakariņ as: vienmē r bija zaļ umi (rukola, salā ti, pē tersī ļ i utt. ), gurķ i, tomā ti, gurķ u zaļ ie salā ti, tomā ts un siers, dā rzeņ u salā ti, 2 veidu desas, 2 veidu siers. Un kas mainī jā s: makaroni, frī kartupeļ i, vista, vistas kotletes (bija arī siers iekš ā ), kartupeļ i, burkā ni, vista it kā , sautē jums, zivs, graudaugi (aizmirsu nosaukumu, piedodiet, bet izskatā s pē c rī siem) . No dzē rieniem viss pa vecam, izņ emot kafiju.
Viesnī ca atrodas Kemeras centrā . Burtiski ejiet gar ē damistabu un vē l 10 metrus, tad uzreiz iziesiet pie strū klakā m, kuras vakarā tiek izgaismotas ar daž ā dā m gaismā m, un ir daudz veikalu. Ja iet no pretī esoš ā s viesnī cas, tad nā kamajā paralē lajā ielā ir arī izeja uz veikaliem, baltais tornis, kur ir vieta tū ristiem.
Piena bā rā var ē st, ļ oti garš ī gi, daudz un ne tik dā rgi, salī dzinot ar to, kur bijā m. Par 50 lirā m mē s kopā izripojā m no turienes.
Tas atrodas kā no viesnī cas, lai dotos uz jū ru, un pirmajā joslā pagriezieties pa labi, pē c strū klakā m jū s redzē siet. Pa labi no š ī s vietas ir arī SU lielveikals, gandrī z viss, ko vajag ē st. Un tur var maksā t dolā ros, un nauda tiks dota lirā ar ļ oti izdevī gu kursu, vairā k nekā jebkur citur. Viņ i skaitī ja ar likmi 5.7, kad visur tas bija no 5.4-5.6.
Kafejnī cā norē ķ inā ties ar lirā m ir izdevī gā k nekā ar dolā riem.
Varat arī doties uz Lavaš u, no viesnī cas pa kreisi ir otra paralē la iela. Tas ir restorā ns, tas ir dā rgā ks, bet garš ī gs. Burtiski 2 reizes dā rgā k nekā piena batoniņ ā . Bet jū s varat mē ģ inā t.
Kopumā : lieliska vieta, garš ī gi ē dieni un laipni visi. Ir baseins ar sauļ oš anā s krē sliem. Starp citu, lī dz jū rai 5-7 minū š u gā jiens. Bet tas nav tā lu, saka, ka 200 metri, bet patiesī bā var bū t 400.
Ja neesi izvē lī gs, tad esi š eit. Vakaros nav diskotē ku, š eit ir tikai ģ imene. Bet, ja gribi izklaidē ties, jā skatā s, kur. Mē s š eit ļ oti labi pavadī jā m laiku, ž ē l, ka aizbraucu.
аватар natenk2008
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies pirms 2 gadiem 2017. gada augustā un 2019. gada augustā atkal aizsū tī jā m mammu un vecmā miņ u. Kopumā viesnī ca atbilst trim. Parastas istabas ar standarta komplektā ciju: gultas, naktsgaldiņ i, mini ledusskapis, vannas istaba, tualete, dvieļ i, spogulis, skapis, fē ns, gaisa kondicionē tā js. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies pirms 2 gadiem 2017. gada augustā un 2019. gada augustā atkal aizsū tī jā m mammu un vecmā miņ u. Kopumā viesnī ca atbilst trim. Parastas istabas ar standarta komplektā ciju: gultas, naktsgaldiņ i, mini ledusskapis, vannas istaba, tualete, dvieļ i, spogulis, skapis, fē ns, gaisa kondicionē tā js. Ejiet uz pludmali 12-15 minū tes, ja mierī gā tempā . Netā lu no viesnī cas atrodas ielas ar veikaliem un citā m lietā m, kas ir ļ oti ē rti. Paņ ē mā m puspansiju, brokastis kļ uva sliktā kas, salī dzinot ar 2017. gadu. Augļ u ir ļ oti maz (tikai melones, arbū zi), neskatoties uz to, ka augustā viņ iem visi tirgi ir piepildī ti ar daž ā diem augļ iem. Vakariņ as bija labas.
Wifi istabā nedarbojā s, tikai foajē varē ja noķ ert signā lu. Man nepatika apkopē jas, kurā m mamma lū dza neatstā t vaļ ā logus un balkonu, bet š ī infekcija pē c vizī tes tomē r atstā ja balkonu vaļ ā , atstā ja pat dzeramnaudu un vairā kkā rt lū dza neatstā t vaļ ā balkonu. , bet diemž ē l tas viņ ai nesasniedza. Viesnī cas baseins ir tī rs un mazs. Vispā r par naudu pieklā jī ga viesnī ca, solī ds trī s. Nekas ī paš s, bet arī nekas slikts.
Ja lidojat atvaļ inā jumā nevis gulē t pie baseina un ē st kā cū ka, bet baudī t jū ru un dabu, tad š ī iespē ja jums derē s. Viesnī ca brokastī m, vakariņ ā m un nakš ņ oš anai.
аватар Mapysya2604
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tuš ies ar manu vī ru 2018.  gada oktobra sā kumā , viņ i iedeva labā ko numuru 401 ar milzī gu balkonu, skaistā m gultā m ar ortopē disku matraci. Karstais ū dens parā dī jā s pē cpusdienā , kad no saules paneļ iem uz jumta tika sildī ti konteineri ar ū deni, ē diens ļ oti pieklā jī gs un veselī gs, daudz zaļ umu, sieru, katrs atradī s sev tī kamu ē dienu. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies ar manu vī ru 2018.  gada oktobra sā kumā , viņ i iedeva labā ko numuru 401 ar milzī gu balkonu, skaistā m gultā m ar ortopē disku matraci. Karstais ū dens parā dī jā s pē cpusdienā , kad no saules paneļ iem uz jumta tika sildī ti konteineri ar ū deni, ē diens ļ oti pieklā jī gs un veselī gs, daudz zaļ umu, sieru, katrs atradī s sev tī kamu ē dienu. Personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs, pludmale ir 7 minū š u gā jiena attā lumā , un par 5 lirā m jū s varat izmantot sauļ oš anā s krē slu visu dienu. Visi lielā kie Kemeras veikali ir pastaigas attā lumā , vispā r par tā du cenu atpū tā mies uz pilnu klapi! Vienī gais trū kums ir sliktais wifi istabā . Nā kamgad plā nojam š o viesnī cu apmeklē t vē lreiz.
аватар ekaterina090686
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atkal) Bet š ī patieš ā m ir lieliska viesnī ca! Mā jī gi, tī ri, klusi, ē rti un par to var teikt vē l daudz vā rdu! Pati viesnī ca var redzē t, ka pē c remonta numuriņ i ir labi, viss nepiecieš amais ir: kondicionieris, fē ns, TV, ledusskapis, seifs, viss ir darba kā rtī bā . … Tomēr ▾ Atkal) Bet š ī patieš ā m ir lieliska viesnī ca! Mā jī gi, tī ri, klusi, ē rti un par to var teikt vē l daudz vā rdu! Pati viesnī ca var redzē t, ka pē c remonta numuriņ i ir labi, viss nepiecieš amais ir: kondicionieris, fē ns, TV, ledusskapis, seifs, viss ir darba kā rtī bā . Lielisks š efpavā rs, lielisks ē diens! Puiš i reģ istratū rā labi, ļ oti atsaucī gi, palī dzē s, palī dzē s, atrisinā s jebkuru problē mu! Hamam viesnī cā kvalitatī vs (gā jā m ne pirmo reizi ir ar ko salī dzinā t!! ! ), masieres ir profesionā li. 100% attaisno tā s 3 zvaigznes.
Джан Наш номер Холл
аватар mamaksusha
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca. Kopumā tas atbilst gan zvaigznē m, gan cenā m. Personā ls ir draudzī gs, ē diens ir bagā tī gs, baseins ir liels. Interesanti, ka istabā -1 stā vā : ) nevar ieslē gt kondicionieri, lai gan sā kumā iespaids par to bija skā bs. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Kopumā tas atbilst gan zvaigznē m, gan cenā m.
Personā ls ir draudzī gs, ē diens ir bagā tī gs, baseins ir liels.
Interesanti, ka istabā -1 stā vā : ) nevar ieslē gt kondicionieri, lai gan sā kumā iespaids par to bija skā bs.
Mī nusi - masieri hammam. Pā rā k mī ļ a. . .
Un viņ i ne pā rā k biež i tī rī ja mū su istabu.
аватар maksamosov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu un atmiņ u par labu atpū tu. Pirmo reizi bijā m ā rzemē s ar sievu, varbū t un tā pē c "neizlutinā ti" kā daudzi var teikt un nav ar ko salī dzinā t. Bet darba specifikas dē ļ viņ š apmeklē ja daudzas mū su valsts viesnī cas (bija arī ļ oti dā rgas), un salī dzinā jumā ar tā m Wasserman viesnī ca smeļ as visaugstā ko novē rtē jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu un atmiņ u par labu atpū tu. Pirmo reizi bijā m ā rzemē s ar sievu, varbū t un tā pē c "neizlutinā ti" kā daudzi var teikt un nav ar ko salī dzinā t. Bet darba specifikas dē ļ viņ š apmeklē ja daudzas mū su valsts viesnī cas (bija arī ļ oti dā rgas), un salī dzinā jumā ar tā m Wasserman viesnī ca smeļ as visaugstā ko novē rtē jumu. Biļ ete pirkta caur Pegas Touristik. Ieradā mies 2013. gada 24. maijā.5 no rī ta (lai gan pē c viņ u standartiem reģ istrē š anā s ir 14:00, tā pē c bijā m ļ oti noraizē juš ies) un tikā m nekavē joties iekā rtoti bez jebkā diem jautā jumiem un naudas. Kā vē lā k izrā dī jā s, kļ ū das pē c iedeva nepareizo numuru (uz 4), un 10 no rī ta mū s pā rcē la. Viņ i ilgi atvainojā s. Lai arī esam tikai pateicī gi par š o kļ ū du, mums tika dota iespē ja pā ris stundas pirms brokastī m pagulē t, un pirms tam gandrī z dienu bijā m kā jā s un bez iespē jas pagulē t pat lidmaš ī nā - kliedza mazs bē rns visu ceļ u un visa lidmaš ī na negulē ja. Lai gan novirzī jies, par viesnī cu. Apmetā mies 406. istabā ar skatu uz blakus esoš ā s viesnī cas baseinu un kalniem. Istaba nav liela, bet es pat nebaidos no š ī vā rda viesmī lī gs, jo mē s tur nenā cā m, lai sē dē tu istabā . Kvadrā ti 15-17 istabas, daudzos pat dzī vokļ os tā du nav, apvienota vannas istaba ar duš u. Viss ir labi un tī rs. Viņ i tī rī ja mū su istabu katru dienu, jā , katru dienu un ļ oti labi. Gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti ik pē c 2-3 dienā m. Man ir grū ti noticē t, ka kā dam citam bija savā dā k.
Starp citu, es gandrī z aizmirsu vienu dienu no rī ta, ka nevarē jā m ieiet duš ā - nebija karstā ū dens, mē s devā mies brokastī s un tajā paš ā laikā gā jā m uz reģ istratū ru un pateica par to, tā pē c pē c brokastī m ū dens jau bija karsts (kā viņ i vē lā k paskaidroja, notika saules paneļ u sabrukums) . Tad pē cpusdienā atkal cē lā mies, lai pā rbaudī tu, vai ar mums viss ir kā rtī bā . Uz mū su balkona apmetā s vē l viena lapsene (starp citu, balkons laikam ir lielā ks par mū su istabu). Viņ i teica reģ istratū rā un devā s uz veikalu, kad viņ i atgriezā s, strops bija pazudis, nekavē joties.
Biļ ete bija puspansija (tas ir maksimums š ajā viesnī cā ) tur bija 10 naktis un 11 dienas un vienkā rš i grē ks sū dzē ties par ē dienu - viss bija lieliski, garš ī gi un daudzveidī gi: katru dienu vakariņ ā s bija jauni ē dieni no zivī m. uz kebabu. Zupas tikai laiza pirkstus, tā s vien varē tu tevi piepildī t. Liels paldies š efpavā ram - ž ē l, ka neatceros viņ a vā rdu. Tad zvanī ju viņ u ē dienkartei nedē ļ ā sakarā ar to, ka pē c 7 dienā m tā atkā rtojā s. Bet tas nekā du diskomfortu neradī ja, ne daudzā s mā jā s ē d tik daudzveidī gi. Dzē rieni vakariņ ā s par atseviš ķ u samaksu. Cenas nav augstas, par 10% dā rgā kas nekā lielveikalā , kuru Kemerā ir ļ oti daudz. Varu pateikt, ka tuvā kie 2 atrodas aiz policijas iecirkņ a 30-50 metru attā lumā no viesnī cas.
Runā jot par viesnī cu un ē dinā š anas salī dzinā š anu - bijā m divu dienu ekskursijā uz Pammukali, iekā rtojā mies tur 5 zvaigž ņ u viesnī cā , tā pē c istabiņ a tur bija š ausmī ga: mē beles visas vecas un tik nobruž ā tas, droš i varē tu dot 10 gadus. vecs, uz sienā m ir plaisas, un vannas istaba netī ra un santehnika (instalā cija) nedarbojā s. Nu, mē s tur palikā m vienu nakti. Ē diens ir pretī gs, bez garš as un auksts. Tā pē c mē s ar nepacietī bu gaidī jā m atgrieš anos viesnī cā pie mū su š efpavā ra.
Reģ istratū rā tikai tā , kā sapratā m krieviski, runā - Ayaz, tikai labi darī ts. Ar citiem skaidrojā mies zī mju valodā , tā pē c ne es, ne mana sieva nerunā jam angliski. Viesnī cu pā rsvarā apdzī vo vā cieš i un poļ i, bet š ogad bija krievu valodas bums : -))))).
Izvē lē jā mies to kā klusu viesnī cu bez all-inclusive sistē mas, jo gribē jā m atpū sties un neskatī ties, kā ikdienā pa viesnī cu steidzas piedzē ruš ā s sejas, kliedzot "Tagil", bez animatoriem. Pabraucu š iem garā m pa ceļ am uz pludmali un man bija ž ē l cilvē ku, kas tajos dzī vo.
Mū su viesnī ca pilnī bā attaisnoja mū su uzticī bu un cerī bu uz labi pavadī tā m brī vdienā m.
Paldies ī paš niecei Jekaterinai par viesnī cu ar tik labu apkalpoš anu.
Gaidiet mū s nā kamgad tagad ar bē rniem : -))). Mē s ieteiksim jū s visiem saviem draugiem un paziņ ā m.
P. S. Starp citu, viesnī cai nav savas pludmales, piedā vā aizvest uz pludmali (SANDY, kas Turcijai ir retums, visur oļ i) tikai par 3$, cenā ir iekļ auts lietussargs un guļ amkrē sls. Bet mē s uz to gā jā m kā jā m un neizmantojā m sauļ oš anā s krē slus, t. sk. Viņ i neko nemaksā ja un pat mums neprasī ja maksā t.
Ja kā dam ir jautā jumi par viesnī cu, labprā t atbildē š u.
аватар schepeteva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā nu no 19. lī dz 29. maijam atpū tā mies viesnī cā Wassermann, Kemeras centrā. Tū risma operators - ANEX Tur. Aviokompā nija UTair. 11 dienas / 10 naktis, brokastis iekļ autas. mē s saņ ē mā m 15800r / persona. (izlidoš ana no Jekaterinburgas). … Tomēr ▾ Tā nu no 19. lī dz 29. maijam atpū tā mies viesnī cā Wassermann, Kemeras centrā.
Tū risma operators - ANEX Tur. Aviokompā nija UTair. 11 dienas / 10 naktis, brokastis iekļ autas. mē s saņ ē mā m 15800r / persona. (izlidoš ana no Jekaterinburgas). Padomā jiet. , cena ir vairā k nekā pievilcī ga ....
LIDOJUMS. Pirmo reizi lidoju ar UTAir. Abas izlidoš anas notiek minū ti pa minū tei. Nav kavē š anā s. Kas ir Ļ OTI svarī gi hartai.
Izbraukš ana bija no rī ta, uz kuģ a tika pasniegtas tikai brokastis. Nepietiek, protams...dī vaina izskata omlete, puse! desiņ as, kausē ta siera trī sstū ris, sviests, bulciņ a un ievā rī jums...kad lidojā m tur, lidmaš ī nā bija forš i, prasī jā m segu, bet nebija.... nav nodroš inā ts. Viņ i lidoja atpakaļ , draudzene tika uzlikta uz kaut kā da dī vaina krē sla ar pī pi vidū , viņ i prasī ja spilvenu zem muguras. Tā pat nav nodroš inā ts. Ko jū s varat darī t - pā rvadā tā js - Ekonomiskā iespē ja ....Lidojumu pavadoņ i kopumā ir draudzī gi. Tualetes ir tī ras.
Pirms aizbraukš anas daudzā s atsauksmē s lasī ju par dzē ruma kautiņ iem lidmaš ī nā s...Pie mums viss bija mierī gi.
Neviena piedzē rusies...neviena "Tagila" (lai tagiļ i man piedod). Varbū t tā pē c, ka viņ i lidoja no rī ta...Vispā r lieku aviokompā nijā m 4+.

TŪ ROPERATORS. Arī š eit nav nekā du pretenziju. Pā rsū tī š ana bez pā rklā jumiem. Pa ceļ am viņ i nepiegā dā ja daž ā dos veikalos (es lasī ju daž ā s atsauksmē s). Gide viesnī cā ir Oksana. Mums no viņ as neko nevajadzē ja. Ekskursijas netika veiktas. Pirmajā dienā runā jā m, visu noskaidrojā m, sapratā mies. Un viss.
Ak, jā , es atcerē jos. Kad 22. maijā bijā m tū rē DEMRE-MIRA-KEKOVA, mē s redzē jā m negadī jumu, kurā bija iesaistī ts ekskursiju autobuss ANEX TUR. Autobuss iekrita grā vī , saduroties ar kravas automaš ī nu ar tomā tiem ..... tū risti stā vē ja malā . . Bija 2 ā trā s palī dzī bas maš ī nas, manuprā t. Pā rsvarā cietusi autobusa kabī ne. Acī mredzot viņ š nevarē ja iet tā lā k. Vai tū risti tajā dienā sasniedza ekskursijas mē rķ i, es nezinu...nav zinā ms arī par upuriem.
Tas ir uz jautā jumu, kuram ir droš ā k doties ekskursijā s ar ....
Š ī incidenta dē ļ es tai pieš ķ iru 3.
VIESNĪ CA.
Izmitinā š ana. Viesnī cā ieradā mies ap 7:30. Numuru solī ja iedot lī dz 11.00. tad laiks nobī dī ts uz 12.00. Mē s beidzā m reģ istrē ties ap pulksten 12:30. bet bijā m gatavi tā dai gaidī š anai, tā pē c uztvē rā m mierī gi. Turklā t reģ istratū rā ir laiks CHECK IN - 14.00. Pabrokastojā m, tad atstā jā m mantas viesnī cā un pastaigā jā mies pa Kemeru. Mē s sasniedzā m jū ru. Mainī ja valū tu, dzē ra kafiju un svaigi spiestu sulu. . (Starp citu, visgarš ī gā kā un lē tā kā (sula $ 1) aiz policijas iecirkņ a Limanā , bija ļ oti jauki sē dē t tur vī ģ es koku vē sumā .... ). Un gulē ja pie baseina.
Es domā ju, ka tik ilgi jā gaida tā pē c, ka mums vajadzē ja istabu trim ...DOUBLs deva agrā k ...
Bet beigā s iedeva numuru SUPER! 309! Divistabu. Ar diviem balkoniem. No daž ā dā m pusē m. Ļ oti ē rti. Uz vienas ē nas, uz otra balkona saule...plus caurvē ja, kondicionē tā js nav vajadzī gs (bet tas, protams, maijā ). Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar š o numuru.
Un, lai nosvinē tu, mē s nolē mā m pateikties zē nam no uzņ emš anas Ayaz. Viņ i man iedeva 10 dolā rus un š okolā di. Pē c tam viņ š kļ uva par mū su labā ko draugu. Vienmē r palī dzē ja visā . Kopumā visa viesnī cas personā la attieksme ir brī niš ķ ī ga.
Televizors istabā uztver 5 krievu kanā lus. Ir neliels ledusskapis, bet tas ir piepildī ts ar dzē rieniem, kurus var iegā dā ties par papildus samaksu. Maksā jums. Cena uz ledusskapja durvī m. Mē s neko neņ ē mā m. Ļ oti dā rgs. Viņ i lū dza izņ emt saturu pirmajā dienā . Reģ istratū ra nepiekrita. Tā arī it kā , saka...beigu beigā s nebija kur nolikt savus dzē rienus un augļ us...
Istabā ir vienreizē jā s lietoš anas č ī bas. Arī ļ oti ē rti.
Pirmā s 7 dienas istabā bija tikai vienreizē jā s lietoš anas krū zes. Dzē rieniem…. Neē rti! 6dien parā dī jā s vī na glā zes....Paņ ē mā m mā jienu, nopirkā m lielveikalā pudeli granā tā bolu vī na, par 20 lirā m (apmē ram 360 rubļ i) ....Zā ģ ē ts. Nav labi……
Duš ā ir š ķ idrā s ziepes un duš as ž eleja. Ir fē ns, laba jauda.
Bija arī duš as cepures. Mani iepriecinā ja duš a, kas aizveras uz visā m pusē m. Pilna duš a. Pē c duš as ū dens nepā rpludinā ja visu istabu ...
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Reiz neviens neatnā ca. Dvieļ i mainī ti 4 reizes. Vienu reizi mainī ta gultas veļ a. Tī rī t godī gi ne tik karsti...tikko saklā ju gultu. Viņ i locī ja dvieļ us vannas istabā (lai gan mums tie bija katram savā gultā .... ), un kaut kā sū cē ja paklā ju, lai gan tur bija putekļ u daļ iņ as ...bet man pietika tī rī š anas. Es negā ju tur meklē t putekļ u daļ iņ as un tī rī š anas lī dzekļ a barus ....
Viesnī cas atraš anā s vieta ir 5+. Paralē li Laimenam. Viss ir blakus. Uz diskotē kā m 7-10 minū tes kā jā m (atkarī bā no tā , kā iet). Arī uz pludmali. Lī dz Arbatam (Limanam) 1 minū te ...lī dz pulksteņ a tornim 3 minū tes ...
Lī dz Moonlight Park, ostai un Yoruk parkam (kas atrodas starp ostu un mē ness gaismu) var aiziet apmē ram 15 minū tes.
Daudz kafejnī cu netā lu no viesnī cas. Veikali utt.
Vairā k par viesnī cu. Baseins ir vienkā rš s.
Bet tī rs. Ē damistaba ir maza. Bet galdiņ u vienmē r bija pietiekami daudz. mums bija tikai brokastis. Diapazons noteikti ir mazs. Un uniforma...Bet mums jā atceras, ka š ī ir trī s rubļ u banknote. Tā tad vienmē r bija vā rī tas olas, divu veidu desas. Un viens no tiem ir labs. Otra soja ir cieta, nav garš ī ga ...4 veidu siers (a la krievu, bize, un divu veidu siers), gurķ i, tomā ti, olī vas, rullī š i, kū ka, 4 veidu ievā rī jums. Un graudaugi ar pienu. Nu, bija viena ē diena maiņ a, karsta. Vai nu tā s bija desiņ as, vai ar sieru cepti tomā ti, vai grilē ti dā rzeņ i...yuppie dzē riens un tē jas (nez kā pē c nebija melnā , tikai ā bols, rož u gurni un zaļ ā tē ja).
Reiz vakariņ ojā m viesnī cā . Vakariņ u cena ir 15 liras bez dzē rieniem.
Nu man tas ī sti nepatika. Kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka ne velti ņ ē mā m tikai brokastis....Š ā das vienmuļ as vakariņ as liktu justies slikti jau treš ajā dienā...
No gaļ as bija tikai jē ra kebabs. UN VISS!! ! ! ! ! Viss pā rē jais, piedevas - rī si, nū deles, sautē ti dā rzeņ i....
Turklā t bija svaigi dā rzeņ i. Kaut kā da dā rzeņ u zupa...
Un mē s parasti pusdienojā m ar zupā m pludmalē . Cenas no 6 (okroshka on ayran) lī dz 12 lirā m (hodgepodge). ē da daž ā dā s kafejnī cā s. Visvairā k man patika PASHA KEBAB. Salda kafejnī ca. Patī kami viesmī ļ i. Gardas svaigas tortiljas no cepeš krā sns, ar mē rcē m un kazas sieru, kā kompliments no restorā na. Forš s bā rbekjū , doner kebabs. Cenas ir pieņ emamas.
Lai gan principā Turcijā ē st kafejnī cā nav tik lē ti kā , piemē ram, Ē ģ iptē . Vakariņ as parasti maksā.15-17 dolā rus (ar alu).
PLUDMA.
Viesnī cas pludmale ir kluba CRYSTAL pludmale. Mums ļ oti patika. Sauļ oš anā s krē sli vienmē r bija dabiski. Domā ju, ka arī sezonā ar viņ iem problē mā m nevajadzē tu bū t. Jauka kafejnī ca pludmalē . Viesmī ļ i ir ļ oti draudzī gi un jautri. Ī paš i FESY un BEKTASH. Kad bū s forš i, tad dos tē ju par brī vu, atnesī s segas...
Ieeja jū rā ir liels olis. Bet tas ir viss Kemers ar tā du pieeju... protams, ka labā k ir ī paš as č ī bas.
Bet mē s veicā m pē du masā ž u ar oļ iem…
Pludmalē skan ļ oti relaksē još a mū zika ...tas tieš ā m ir ļ oti patī kami ...tas jū s aizved kaut kur tā lu ...
pilnī ga ATPŪ TA.
Kā du dienu atpū tā mies pludmalē Moonlight Parkā.
Ir smiltis, bet pie ieejas jū rā ir daž i oļ i. Cilvē ku ir daudz vairā k nekā mū su viesnī cā . Cenas kafejnī cā s ir daudz augstā kas. Un pat tualete ir samaksā ta. Tas mū s pilnī bā piebeidza...plus ļ oti augstprā tī gi viesmī ļ i un pludmales zē ni. Un mē s tur vairs nedevā mies. Bijā m uzticī gi viesnī cas pludmalei, ko nemaz nenož ē lojam.

Izklaide un ekskursijas.
Viesnī cas atraš anā s vieta ļ auj ikvienam izklaidē ties, kā vien vē las. Mū su vakara pastaigas vienmē r bija aizņ emtas. Mē s apmeklē jā m Jorkas parku. Izmē rā tas izrā dī jā s mazs. Bet pastaigā ties ir jautri. Labi skati uz Kemeru un mē ness parka lī ci. Gids vā rdā Kemal mū s aizveda lī dz paš am raga galam. Lai gan tas tur parasti ir slē gts...kad bijā m tur, jaunlaulā tie ieradā s tur bildē ties.
Ļ oti interesanti trauki. Viss ir kaut kā ī sts. Es domā ju traukus.
Kā ds atsauksmē s rakstī ja, ka tur var arī pusdienot. Vai arī vakariņ ot...nu, mums tā das vē lmes nebija. Tā kā parkā atrodas truš i, kazas un vistas, smarž a pilnī bā mazina apetī ti...
Pastaigā jā m arī netā lu no Grand Haber viesnī cas. PARKĀ . Ir mini zoodā rzs. Dī ķ ī peld zivis. Pā vs viens pats staigā ja pa teritoriju. Nav ž ogu.
Pievilinā ja arī daž us zī dkokus tur, netā lu no volejbola laukuma. Baltais un melnais zī dkoks. Ē diet to daudz.

No ekskursijā m devā mies uz Demre-Mira-Kekova. Iesaku visiem. Interesanti. Abi vē sturiskie dati noder dvē selei un ķ ermenim (otrā daļ a notiek uz jahtas, ar peldē š anu).
Uz FAZELIS devā mies paš i. Viss ir ļ oti vienkā rš i. Iekā pā m autobusā , kas brauca uz TEKIROVU. Brauciens aizņ em apmē ram 30 minū tes, un tas aizvedī s tieš i lī dz ieejai muzeja kompleksā . Autobusa biļ ete maksā.4 liras. Ieeja maksā.8 liras.
Tiek atvē rts pulksten 9:00. Ieradā mies tieš i laikā uz atklā š anu. Cilvē ku vē l nebija. Jau 10.00 ierodas ļ oti daudz ekskursiju grupu. 11:30 jau ir daudz cilvē ku. Bet mē s bijā m svē tdien. Bija daudz turku, kas ar savā m ģ imenē m ieradā s lī cī sauļ oties un peldē ties. Bija vairā ki kemperi. Mē s uzkā pā m drupā s, pē c tam peldē jā mies lī cī . Protams, piekraste nav aprī kota, daž i ē rkš ķ i zem kā jā m ....Bet ieeja jū rā ir laba. Krastā ir akmeņ i. Tā lā k ir smiltis. Ieeja ir Ļ OTI plakana.
Apmeklē jā m arī hammam. Resital vip spa centrs. Kaut kas tā saucamais ...atrodas pretī MIGROS. maksā.15 dolā ri (ar pā rskaitī jumu). Mē s paņ ē mā m bez sejas maskas. Kopumā nav slikti. Lai gan viss ir straumē....Š ī iemesla dē ļ kvalitā te dabiski cieš . Teritorija skaista. Bet tas tika darī ts vairā k taizemieš u stilā...Nu, viņ i man kaut kā vardarbī gi veica masā ž u. Nā kamajā dienā man visur parā dī jā s zilumi uz kā jā m ..... ((. Kopumā uz 4-.

Mē s devā mies uz turku nakti. 25 $. Pagā ja kaut kur Goynuk.
Parādīt vairāk »


iemiesojums g8lufu2y
pāri ielai no Wasserman ir viesnīca, istabās ir pat bezmaksas Wi-Fi, bet šeit aprakstā nevaru atrast šo sev svarīgo jautājumu!
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums schepeteva
mēs dosimies uz WASSERMANN pēc 10 dienām. mēs nevaram saprast, vai viņi tur izsniedz pludmales dvieļus vai ne ... vai kāds zina?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums schepeteva
draugi! vai viesnīcā ir gludeklis?.. daudz veļas. Es pazudīšu bez gludekļa... Atceros, kaut kā nokļuvu Ēģiptē, viesnīcā nebija ko gludināt. un kā te klājas?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums schepeteva
pastāstiet man, kur atrodas pilsētas pludmale Kemerā? Tur es sapratu, ka var sauļoties bez maksas. uz jūsu dvieļa piemēram ... varbūt ir kāds orientieris? kā to meklēt?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на берегу Средиземного моря в самом сердце Кемера. Построен в 1993 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Отличный выбор для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 50 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Общественный галечный пляж (350 м от отеля).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Завтрак в 07:30-10:00, ужин в 19:00-21:00, шведский стол. Бар у бассейна (платно) 10:00-22:00. 1 открытый бассейн площадью 160 кв.м, работает в 08:00-19:00.

По утрам в отеле сервируют завтрак «шведский стол» со свежими фруктами. В ресторане можно заказать блюда местной и интернациональной кухни. Гости могут провести время в караоке-баре или отдохнуть в кальянном лаундже.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в большом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В экскурсионном бюро отеля можно взять напрокат велосипед и получить информацию о местных достопримечательностях.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 40 номеров в 3-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • droši (ne visās istabās)
Adrese Liman caddesi, 117 sokak, no 1, Kemer / Antalya
Tālruņi: +90 242 814 50 36
Tīmekļa vietne: Wassermann Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.