Laba viesnīca, stabili trīs. Ja tiek atjauninātas vannas istabas, iespējams, tas būs 4 *

Rakstīts: 16 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 4 — 10 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Mana sieva š ajā viesnī cā ir jau 2. reizi, pirms tam 2019. gadā atpū tā s ar savu kuma turpat viesnī cā , tad ī sti nepatika laikapstā kļ u dē ļ (lietus un drē gns). . .
Bet š ogad, neskatoties uz karstumu +42, mums bija ē rti. Wasermanā visā s telpā s ir labi Mitsubishi kondicionieri, tā pē c var ļ oti ā tri atdzesē t istabu. Istaba nav liela, viss nepiecieš amais ir pieejams, vannasistaba un santehnika protams "noguruš i", bet vairā k vai mazā k viss normā li un darba kā rtī bā . Gultas nav beigtas, vienī gais bū tiskais mī nuss istabā ir gaisa plū smas virziens no kondicioniera, kas pat pē c redeļ u regulē š anas tomē r pū š pa gultas augš daļ u pie galvas. . .
Ieteicams vai nu mainī t gaisa kondicionē tā ja bloka atraš anā s vietu, vai pā rvietot gultu.

Un tā mū su 4. stā va istabiņ ā viss bija ok un ja viesnī cas vadī ba veiks remontu un nomainī s santehniku, tad varbū t "Vaserman" pacelsies no trī skā rš a uz 4. . .
Pastaiga lī dz pilsē tas pludmalei netā lu - 10-12 minū tes, lī dz parkam "Moon Licht" un tad privā tajā m pludmalē m 16 minū tes. Maksa par 2 sauļ oš anā s krē sliem ar lietussargu dienā Dasapo pludmalē - 80 liras (aptuveni 9-10 USD).
Ē diens vakariņ ā s nav ī paš i daudzveidī gs, daudzveidī gā ks kā brokastī s, tā kā par 3k nav slikti, neviens nepalika izsalcis, vienmē r bija iespē ja papildinā t tiem, kam nepietiek.
Dienas laikā pilsē tā var ē st restorā nos vai pat pludmalē , pā rtikas cenas, piemē ram, tajā paš ā "Dasapo" praktiski neatš ķ ī rā s no cenā m pilsē tā .
Ayaz ir viesnī cas menedž eris, viņ š labi dara savu darbu, vienmē r ir draudzī gs ar viesiem un var sniegt informā ciju, kā , piemē ram, nokļ ū t no viesnī cas uz Antā liju un ko tur var apskatī t.
Iesakā m viesnī cā palikt!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu