Labs trio par naudu

Rakstīts: 21 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 18 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies pirms 2 gadiem 2017. gada augustā un 2019. gada augustā atkal aizsū tī jā m mammu un vecmā miņ u. Kopumā viesnī ca atbilst trim. Parastas istabas ar standarta komplektā ciju: gultas, naktsgaldiņ i, mini ledusskapis, vannas istaba, tualete, dvieļ i, spogulis, skapis, fē ns, gaisa kondicionē tā js. Ejiet uz pludmali 12-15 minū tes, ja mierī gā tempā . Netā lu no viesnī cas atrodas ielas ar veikaliem un citā m lietā m, kas ir ļ oti ē rti. Paņ ē mā m puspansiju, brokastis kļ uva sliktā kas, salī dzinot ar 2017. gadu. Augļ u ir ļ oti maz (tikai melones, arbū zi), neskatoties uz to, ka augustā viņ iem visi tirgi ir piepildī ti ar daž ā diem augļ iem. Vakariņ as bija labas.
Wifi istabā nedarbojā s, tikai foajē varē ja noķ ert signā lu. Man nepatika apkopē jas, kurā m mamma lū dza neatstā t vaļ ā logus un balkonu, bet š ī infekcija pē c vizī tes tomē r atstā ja balkonu vaļ ā , atstā ja pat dzeramnaudu un vairā kkā rt lū dza neatstā t vaļ ā balkonu. , bet diemž ē l tas viņ ai nesasniedza. Viesnī cas baseins ir tī rs un mazs. Vispā r par naudu pieklā jī ga viesnī ca, solī ds trī s. Nekas ī paš s, bet arī nekas slikts.
Ja lidojat atvaļ inā jumā nevis gulē t pie baseina un ē st kā cū ka, bet baudī t jū ru un dabu, tad š ī iespē ja jums derē s. Viesnī ca brokastī m, vakariņ ā m un nakš ņ oš anai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu