Viking Nona Beach Hotel 4*– Atsauksmes

29
Novērtējums 8.010
№37 viesnīcas reitingā Kemera
6.6 Numurs
8.0 apkalpošana
7.6 Tīrība
8.0 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras jūras krastā, blakus savai oļu pludmalei. Uzcelta 1992. gadā, pilnībā renovēta 2006. gadā. Viesnīca atrodas klusā vietā, pastaigas attālumā no veikaliem, kafejnīcām, diskotēkām, Moonlight Park. Lieliska izvēle ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ledi.lana
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ekskursija bija no 21.05 lī dz 1.06, TO TEZ tū re. Viesnī ca bija ap 20.00, apmetā s stundas laikā , 301. numurs. Numurs: standarta ar sā nu skatu uz jū ru un kalniem. Istaba nav liela (ja ne maza)), ar standarta komplektā ciju: gultas, naktsgaldiņ i, naktslampas (nepietiek gaismas), plazma (ir vairā ki krievu kanā li), galds, mini bā rs (ū dens tikai ierodoties ). … Tomēr ▾ Ekskursija bija no 21.05 lī dz 1.06, TO TEZ tū re. Viesnī ca bija ap 20.00, apmetā s stundas laikā , 301. numurs.
Numurs: standarta ar sā nu skatu uz jū ru un kalniem. Istaba nav liela (ja ne maza)), ar standarta komplektā ciju: gultas, naktsgaldiņ i, naktslampas (nepietiek gaismas), plazma (ir vairā ki krievu kanā li), galds, mini bā rs (ū dens tikai ierodoties ). Neliela vannas istaba (solis no izlietnes lī dz tualetei, divi soļ i no izlietnes lī dz duš as telpai), neliela duš as telpa (atvere ieejai duš as telpā ir 50 cm, ja esat lielā ks par dambriezi, jū s bū s jā mē ģ ina izspiest cauri))), reģ istrē joties bija komplekts š ampū ns / ž eleja / ziepes (nav papildinā ts), matu ž ā vē tā js.
Tī rī š ana (ne ī paš i izdevī gā laikā no 11 lī dz 14), pretenziju nav (iznesti atkritumi, papildinā ts tualetes papī rs, saklā tas gultas).
Teritorija maza: viesnī cas ē ka un baseins, 2-3 minū tes lī dz jū rai))
Ē dieni: izvē le nav liela, bet garš ī gi pagatavots, katru dienu sortimentā kaut kas mainā s. Mē s visu uzliekam sev.
Brokastis: olas, grilē tas olas, pankū kas, desiņ as, sagriezts š ķ iņ ķ is 3-4 veidi (diezgan ē dami), š ķ ē lē s sieri 5-6 veidi, ir sā lī ti, ar zaļ umiem, nedaudz sā lī ti (garš ī gi), svaigi dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, pipari), zaļ umi (4-6 veidi), brokastu pā rslas (2-3 veidi), jogurts, piens (maisiņ os), ievā rī jumi (4-5 veidi), augļ i (ā boli, bumbieri) saldumi (3 -4 veidi), automā ts ar kafiju (melna, kapuč ī no, ar pienu), tē jas maisiņ i un tē jkannas, verdoš s ū dens, maize, bagele ar sezama sē klā m. Pusdienas: 1 veida zupa, 3 piedevas (rī si, kartupeļ i, makaroni), karstie 3 veidi (vista, zivs, kotletes / tī rradņ i / sautē jums ar liellopa gaļ u / sautē jums ar tī taru), svaigi sagriezti dā rzeņ i, olī vas, marinē ti dā rzeņ i, citrons, garš augi, salā tu mē rces, gatavie salā ti, augļ i (ā boli, bumbieri, apelsī ns), saldumi 5-6 veidi. Vakariņ as: lī dzī gi kā pusdienā s + kaut kas uz grila: dā rzeņ i (pipari, sī poli, tomā ti), kartupeļ i (ripiņ as), zivs vai vista, kotletes.
Bā rs: sarkanvī ns un baltvī ns, dž ins, degvī ns, raki, alus, kafija, sprite, toniks, kola.
Viss pā rē jais par papildus samaksu (viskijs, rums, kokteiļ i par 90 lirā m). Ir pieejami tā di dzē rieni kā UPI (apelsī ns, citrons, ķ irsis…
Personā ls: strā dā labi un ā tri, laipni un draudzī gi.
Pludmale: lieli oļ i / bruģ is, nepiecieš ami apavi. Atpū tas krē sli - pā rpilnī bā , bā rs pludmalē ir maksas.
Kontingents galvenokā rt ir vecums, krievi / kazahi - 70%, vā cieš i, lietuvieš i, korejieš i, poļ i. No izklaides, viesnī ca rī koja turku vakaru 2 reizes nedē ļ ā.
Nu personī gie iespaidi - mums patika! Labas kvalitā tes viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Tuvumā atrodas 2 naktsklubi (5 minū š u gā jienā ), 10-15 minū š u gā jiens lī dz pilsē tai, pircē jiem (De Facto, Waikiki), ir arī pā rtikas preč u ķ ē ž u veikali (Carrefour, Beam), iepirkš anā s veikali, pā rtikas tirgus pirmdienā s, ceturtdienā s - apģ ē rbs. Pā rgā jienu cienī tā jiem - promenā de gar jū ru.
Отель Питание Номер Номер Номер Вид из номера Вид из номера Питание
аватар dipsi-vipsi
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā viesnī ca ir č etrinieks, bet ir viens ievē rojams mī nuss. Viesnī cā ir divas istabas pirmajā stā vā , blakus reģ istratū rai, ē damistabai un tualetei, 124. un 125. istabiņ as, š ajā s istabā s nebū s atpū tas, var arī aizmirst par balkonu. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir č etrinieks, bet ir viens ievē rojams mī nuss. Viesnī cā ir divas istabas pirmajā stā vā , blakus reģ istratū rai, ē damistabai un tualetei, 124. un 125. istabiņ as, š ajā s istabā s nebū s atpū tas, var arī aizmirst par balkonu. Un rodas sajū ta, ka viesnī cas administratoriem ļ oti patī k š ajā s istabā s izmitinā t tū ristus. Un mū s iekā rtoja 125. . . Numura nomaiņ a izrā dī jā s apmaksā ta, 3 dolā ri no cilvē ka dienā , kopā.84 dolā ri. Labi, viņ i samaksā ja. Likumsakarī gi, ka nekā di dokumenti netika iesniegti, bet numurs tika mainī ts. Un kamē r mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā , neviens š ajā s istabā s neuzturē jā s ilgā k par dienu. Rezultā tā administratori saņ em labus padomus.
аватар juliazahar
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lī dz viesnī cai, ē dinā š ana, lieliska atraš anā s vieta netā lu no jū ras un pilsē tas centrā - nekā du mī nusu un pretenziju. Viens mī nuss: viesnī cas ģ enerā lmenedž eris, izrā dot istabu, neatlaidī gi uzlika roku man uz vidukļ a, tad uz sē ž amvietas. … Tomēr ▾ Lī dz viesnī cai, ē dinā š ana, lieliska atraš anā s vieta netā lu no jū ras un pilsē tas centrā - nekā du mī nusu un pretenziju. Viens mī nuss: viesnī cas ģ enerā lmenedž eris, izrā dot istabu, neatlaidī gi uzlika roku man uz vidukļ a, tad uz sē ž amvietas. Man nā cā s ne pā rā k pieklā jī gi labā angļ u valodā paskaidrot, kas viņ š ir un kā viņ am vajadzē tu uzvesties)
Вид из окна Территория Вечер у бассейна
аватар chursin.d
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š eit atpū š amies jau treš o dienu ar cerī bu, ka ļ aunā kais ir garā m. Atbraucu uz mū su medusmē nesi ar savu sievu. Viņ i iekā rtojā s istabā , kur kondicionieris strā dā kā traktoram, pirmo nakti pagulē ja pā ris stundas un nemaz, jo bija kā zu nakts! Kondicionieris tika salabots lī dz dienas beigā m, bet mucas tualetē uzreiz pilē ja, un otrā nakts pagā ja zem ū denskrituma skaņ as. … Tomēr ▾ Š eit atpū š amies jau treš o dienu ar cerī bu, ka ļ aunā kais ir garā m.

Atbraucu uz mū su medusmē nesi ar savu sievu. Viņ i iekā rtojā s istabā , kur kondicionieris strā dā kā traktoram, pirmo nakti pagulē ja pā ris stundas un nemaz, jo bija kā zu nakts! Kondicionieris tika salabots lī dz dienas beigā m, bet mucas tualetē uzreiz pilē ja, un otrā nakts pagā ja zem ū denskrituma skaņ as.
Ledusskapis nav kā š ampanietis, bet tik tikko atdzesē ū deni. Kartes tiek pastā vī gi atmagnetizē tas, pietiek ar vienu maksimums diviem atvē rumiem. Kopumā š eit pareizi darbojas tikai lifts.
Guļ am uz atseviš ķ ā m gultā m, kaut arī saspiesti, it kā nebū tu jaunlaulā tie, bet pensionā ri.

Un tagad par labo: ē diens, atraš anā s vieta laba, personā ls draudzī gs, jū ra un pludmale blakus.

Bet visu š o nelielo traucē jumu dē ļ mē s neiesakā m š o konkrē to viesnī cu.
Пляж
аватар nls-9
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā trī s cilvē ku grupā : trī s draudzenes. Viesnī ca izvē lē ta internetā , cenas un kvalitā tes attiecī ba. Nekļ ū dī jā s. Viss bija lieliski. Viesnī cas atraš anā s vieta, numuriņ i uzkopti katru dienu. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā trī s cilvē ku grupā : trī s draudzenes. Viesnī ca izvē lē ta internetā , cenas un kvalitā tes attiecī ba. Nekļ ū dī jā s. Viss bija lieliski. Viesnī cas atraš anā s vieta, numuriņ i uzkopti katru dienu. Katru dienu tika mainī ti arī pludmales dvieļ i. Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta. Ē diens ir ļ oti labs. Katru vakaru tika gatavoti daž ā di grilē ti gaļ as un zivju ē dieni, kā arī grilē ti dā rzeņ i. Apkalpojoš ais personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs.

Liels paldies viesnī cas administrā cijai, apkalpojoš ajam personā lam, gidam ar Join UP. Bet ir viens lū gums: padarī t ieeju jū rā ē rtu (vismaz trapiks, kā citā s viesnī cā s). Ī paš u pateicī bu vē los izteikt arī Join UP gidam Ibrahimam. Tū re bija 11. augustā visu dienu, bet ar Ibrahimu tas bija tikai mirklis. Tas bija ļ oti aizraujoš s un aizraujoš s ceļ ojums! Labi pastrā dā ts Ibrahim, tu esi pelnī jis augstā ko punktu skaitu!!!

Atgriezī simies viesnī cā un ieteiksim citiem!
аватар Elena969706
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un cenas un kvalitā tes attiecī bu. Un, kā izrā dī jā s, viņ i nezaudē ja. Brauciens lī dz viesnī cai no Antā lijas lidostas ir nedaudz mazā ks par stundu. Autobuss teicams(Mercedes), labs š oferis un jauks puisis-gids no saimnieka puses. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un cenas un kvalitā tes attiecī bu. Un, kā izrā dī jā s, viņ i nezaudē ja. Brauciens lī dz viesnī cai no Antā lijas lidostas ir nedaudz mazā ks par stundu. Autobuss teicams(Mercedes), labs š oferis un jauks puisis-gids no saimnieka puses. Pie ieejas viesnī cā darbiniece uzreiz izmē rī ja temperatū ru. Administratore palū dza atstā t bagā ž u zā lē pie reģ istratū ras un, pat neaizpildot, bet vienkā rš i pā rbaudot dokumentus, uzlika mums plastmasas rokassprā dzes un aizsū tī ja uz ē damistabu, jo lī dz brī dim bija palikuš as 20-25 minū tes. pusdienu beigas.
Vakariņ ojā m viesnī cas ē kas ē nā pagalmā pie baseina ar ļ oti tī ru ū deni. Starp citu, pē cpusdienā pē c brokastī m baseina tā lā kajā pusē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, un ap seš iem vakarā to vietā no ē damistabas tiek iznesti galdi. Vakariņ as pie izgaismota baseina sveč u gaismā pieš ķ ir romantiku un vairs neizskatā s pē c vienkā rš as ē diena uzsū kš anas) Vairā k par baseinu: galvenā s daļ as dziļ ums ir 140 cm, bet papildu (mazā kajiem) centimetri ir 40 cm. . . Paē duš i pusdienas, atgriezā mies reģ istratū rā . Stundas laikā viņ i iekā rtojā s istabā (paldies administratorei: ņ ē mu vē rā vē lmes attiecī bā uz telpas atraš anā s vietu). Ē dinā š ana viesnī cā pē c š ā da grafika:
- brokastis no 7:30 lī dz 10:00
- vē lā s brokastis no 10:00 lī dz 11:00
- pusdienas 12:30-14:00
- uzkodas no 15:00 lī dz 16:30
- saldē jums 16:30-17:00
- pē cpusdienas tē ja no 17:00 lī dz 18:00
- vakariņ as no 19:00 lī dz 21:30
- bā rs 10:00-23:00
Kas attiecas uz pā rtiku, tad no tā , ko viņ i atcerē jā s: ē diens ir daudzveidī gs, bet bez ī paš ā m volā niem. Piedevas: cepti kartupeļ i, kartupeļ u biezeni, garš ī gi rī si, spageti, tvaicē ti dā rzeņ i. Gaļ as ē dieni: vistas gaļ a, jē ra kakliņ i, tī tara gaļ a (mī ksta un garš ī ga), zivis, vā rī ta desa (vairā ku veidu, bet mū su gaumei no tī tara, gaiš ā , bija vislabā kā ), gaļ as sautē jumi. Brokastī s olas daž ā dā s formā s, achma, piena rī su putra, pā rslas, piens, desa, desiņ as, kruasā ni (nepietiek, tos momentā izjauc), daž ā das maizī tes. Dā rzeņ i un uzkodas/salā ti: krā š ņ i ķ irš u tomā ti, salā ti, zirņ iem lī dzī ga auga jaunie dzinumi (garš ī gi), gurķ i, marinē ti asie pipari, siers (garš ī gi), vairā ku veidu sā ļ ie sieri, daudz daž ā du zaļ umu, olī vas, salā ti mē rcē s utt. Augļ i: ā boli, bumbieri, vī nogas, plū mes, arbū zi, apelsī ni, greipfrū ti.
Ū dens dzesē tā jā ir brī vs un pastā vī gs. Kafija no automā ta ir ļ oti garš ī ga. Deserti ir daž ā di un biež i vien daž ā di. Tajā paš ā laikā deserti un augļ i tiek pasniegti tikai pusdienā s un vakariņ ā s, nevis brokastī s. Visi vietē jie dzē rieni bā rā ir bez maksas. Kvalitā ti lī dz galam novē rtē t nevaram, jo ​ ​ dzē rā m tikai sauso balto Chardonnay (diezgan labs) un savulaik gaiš o alu Tuborg (labi). Pē c vakariņ ā m redzē jā m tikai augļ u saldē jumu, amatieriem (nemē ģ inā jā m, jo ​ ​ negarš o). Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, matrač i pie baseina un pludmalē ir bez maksas. Pludmales dvieļ us var mainī t vienu reizi dienā reģ istratū rā .
Mū su istabā (2-vietī gs standarta) atradā s: skapis, tualetes galdiņ š , divas vienvietī gas gultas ar ļ oti ē rtiem matrač iem, mū su gaumei cieti spilveni, naktslampas, kondicionieris, vannas istaba, neliels ledusskapis un š iks. liela terase ar skatu uz kalniem un jū ru. Seifs istabā par maksu, telefons arī . Bezmaksas Wi-Fi reģ istratū rā , ne pā rā k ā trs, bet pietiekami labs. Visā viesnī cā ir pieejams ā trgaitas Wi-Fi, tač u par to ir jā maksā . Lī dz jū rai 30 sekunž u gā jiens, pludmale ar lieliem oļ iem. Jū ra ir skaista, tī ra un ļ oti silta.
Un visbeidzot: esam ļ oti apmierinā ti ar apkalpoš anas kvalitā ti un viesnī cas personā la attieksmi gan pret viesiem, gan pret savu pienā kumu veikš anu. Esam ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos un iesakā m viesnī cu.
аватар Ekaterina809275
Viesnī cā ieradā mies pus 3 no rī ta, jo reģ istrē š anā s bija 14:00, paņ ē mā m š ampanieti un devā mies peldē ties! Pludmale: tur bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ar 100% viesnī cas noslogojumu. Lieli oļ i, iesakā m iegā dā ties koraļ ļ us, nav ē rti ieiet. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies pus 3 no rī ta, jo reģ istrē š anā s bija 14:00, paņ ē mā m š ampanieti un devā mies peldē ties!
Pludmale: tur bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ar 100% viesnī cas noslogojumu. Lieli oļ i, iesakā m iegā dā ties koraļ ļ us, nav ē rti ieiet. Blakus ir osta (vai jahtklubs), un ū dens ir dzidrs, katru rī tu pulksten 10 no rī ta izbrauc milzī gi kuģ i ar mū ziku.
Istaba: maza, jā , bet viss tī rs, katru dienu labi uzkopts. Viņ i netaisa gulbjus
Jū s nevarat ņ emt lī dzi dzē rienus un ē dienus uz pludmali, bet mē s to tomē r paņ ē mā m, klusi dzē rā m. Pludmalē ir maksas bā rs.
Pandē mijas dē ļ sā kumā ir saš utuma pilnas rindas pē c ē diena, bet mē s tā izdarī jā m: 5 minū tē s uz grila uzkā pj viens cilvē ks, otrs pie dā rzeņ iem, treš ais pie gaļ as. Tā mē s dzī vojā m))) Ē dienu nepietiek, bet ļ oti garš ī gi! Ē dā m kā pē dē jo reizi. Vī ns bā rā aizpū š no vienas glā zes, dzē ra tikai alu. (Ir stipri un kokteiļ i). Viņ i arī dod saldē jumu, arbū zu.
Pakalpojums vislabā kais! ! ! Pat dā rgos pieciniekos tas tā nebija! Viesmī ļ i ir tē rpuš ies skaistā formā : baltā kreklā , melnā s biksē s un apkalpo uzreiz. Vienī gais, ka personā ls nezina krievu valodu, bet angļ u valoda mū s izglā ba, kaut arī ne visi to zina (alus, vī ns, zivis, gaļ a - protams, ka viņ i zina).
Netā lu no Kemeras - centrs, miljons veikalu, neejiet pā rā k tā lu.
Kopumā mē s noteikti iesakā m! Liels paldies viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos!!! ! !
аватар ludmila_kolesnyk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir laba. Ļ oti tuvu jū rai. Pludmale privā ta, bet maza, sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek. No rī ta cē lā mies, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē ir daudz cilvē ku, man bija jā iet uz maksas pludmali (sauļ oš anā s krē sls par 2 USD). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ļ oti tuvu jū rai. Pludmale privā ta, bet maza, sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek. No rī ta cē lā mies, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē ir daudz cilvē ku, man bija jā iet uz maksas pludmali (sauļ oš anā s krē sls par 2 USD). Ē diens labs, ē diens daudzveidī gs. Dzē rieni bā rā ir pienā cī gi. Internets reģ istratū rā diezgan vā jš , ir maksa par 10 dienā m 16 eiro par 1 ierī ci. Viesnī cas mī nuss ir izmitinā š ana. Viesnī cā ieradā mies 3.30, neviens nedomā ja apmesties. Viņ i teica, ka nav brī vu istabu. Gaidī jā m lī dz 10:00. Tad tikai pē c 40 USD samaksā š anas viņ i man iedeva istabu. Istaba lieliska, ar skatu uz jū ru. Kopumā pā rē jais bija veiksmī gs, viesnī ca ir stabila 4 *.
аватар Vot_tak_vot
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Viesnī ca. Atrodas netā lu no tirgus un centra. Pati viesnī ca ir neliela, tač u veidota "siļ ķ es" formā , kas nodroš ina labu skatu uz jū ru un vienlaikus daļ ē ji arī uz kalniem visai viesnī cas ziemeļ u daļ ai un dienvidu daļ ai, bet dienvidu daļ a, kas atrodas tuvā k ceļ am, bū s jā skatā s uz blakus esoš o ē ku, bet tai ir pluss, ka tur ir kluss: nevar dzirdē t Nonas viesnī cas un blakus esoš ā s viesnī cas diskotē ku. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca. Atrodas netā lu no tirgus un centra. Pati viesnī ca ir neliela, tač u veidota "siļ ķ es" formā , kas nodroš ina labu skatu uz jū ru un vienlaikus daļ ē ji arī uz kalniem visai viesnī cas ziemeļ u daļ ai un dienvidu daļ ai, bet dienvidu daļ a, kas atrodas tuvā k ceļ am, bū s jā skatā s uz blakus esoš o ē ku, bet tai ir pluss, ka tur ir kluss: nevar dzirdē t Nonas viesnī cas un blakus esoš ā s viesnī cas diskotē ku. Š o amatu uzskatu par plusu. Istaba maza, bet labā stā voklī . Seifs un internets par maksu. Bezmaksas internets ir vā jš un tikai pē c reģ istrā cijas.
2. Pludmale. Labi der ar sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem, kā arī nojumē m vai lietussargiem. Vietas vienmē r ir bijuš as. Pludmalē par maksu ir pieejams bā rs. No viesnī cas lī dz pludmalei 1/2 min. kā jā m: kā pnes 6 pakā pieni uz augš u, eja un apmē ram 12 stū pas. lejā un jū s esat pludmalē . Blakus ir tualete ar ziepē m un papī ru Nonas viesiem.
3. Uzturs. Ē diens ir vidē js. Kā novē rtē t, mē ģ inā š u aprakstī t.
- Brokastis standarta: olas visos apstā kļ os, sieri: suluguni, fetas siers un vē l viens veids, desa kā vā rī ta desa un vē l viena bezgarš ī ga, bet cilvē ki ē da : ), mannas vai auzu pā rslu putra ar pienu, cepti kartupeļ i, rī si/makaroni, graudaugi un mē rci viņ am, sl. eļ ļ a, jū s varat pagatavot sviestmaizes, dā rzeņ us un garš augus, turku baudī jumu, augļ us: apelsī nu, greipfrū tu, ā bolus un bumbierus.
- Pusdienas ir labā kas. Parasti viens pirmais, gaļ a, vista, tvaicē tas zivis, bet garš ī gas, dā rzeņ i, garš augi, siers, salā ti no tiem paš iem dā rzeņ iem un/vai siers, piedevas, saldais galds: daž ā das kū kas un baklava, augļ i: plū mes, zaļ umi . persiki, ā boli un bumbieri.
- Vakariņ as ir labas. Vairā ki gaļ as un/vai vistas gatavoš anas veidi (daž reiz shawarma veidā ), daž reiz tī tara iesmi, zivis un piektdienā s tuncis un vē ž i, sā nu ē dieni, dā rzeņ i, garš augi, siers, salā ti no tiem paš iem dā rzeņ iem un/vai siers, saldais galds, augļ i un arbū zs.
- Starp brokastī m un pusdienā m, kā arī pusdienā m un vakariņ ā m, uzkodas: burgeri, kartupeļ i un cepumi. Saldē jums 16:30. Pē c 17 cepumiem.
- bā rs no pulksten 10 lī dz 23 bez maksas. Alus ir labs. Baltvī ns un sarkanvī ns tā -tā . Spē cī go neizmē ģ inā jā m, paņ ē mā m lī dzi : ) . Pepsi, sprite, gā zes ū dens. Jū s vienmē r varat savā kt tī ru ū deni, kā arī pagatavot kafiju/tē ju. Dzē ru kafiju ar pienu - normā li, vē l kapuč ī no. Tā pati kafija ar pienu, bet vairā k piena. Viss notiek automā tiski.
4. Serviss augstumā . Paldies visiem! Viesmī ļ i tiek valkā ti ne tikai brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, bet visas dienas garumā . Viņ i tī ra, pā rklā j, smaida, kopumā lieliski. Reģ istrā cija ir tikpat labi, viņ i reaģ ē uz vajadzī bā m, daž reiz ne pirmo reizi : ) bet ar otro pietiek))
5. Trū kst animā cijas. Š ī viesnī ca ir vairā k paredzē ta relaksē još ā m brī vdienā m, BET 2 rubļ i nedē ļ ā izrā des viesnī cā : austrumu dejas (forš as) un dzī vā mū zika: krievu. ukraiņ u un ā rzemju dziesmas, tā das lietas. Tomē r pā rē jā s 4 dienas nedē ļ ā jū s "baudī sit" mū ziku no tuvē jā s viesnī cas. Pasā kumi viesnī cā s notiek pā rmaiņ us, pretē jā gadī jumā tā bū tu kakofonija. Es domā ju, ka ir skaidrs, kā viss tiek uzklausī ts. Viens lū dzu, visi pasā kumi lī dz 23-00.
Kas vē las braukt: netā lu no viesnī cas ir daudz klubu.
аватар Veronika803848
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca mums ļ oti patika, bijā m ļ oti noraizē juš ies, jo lidojā m pirmo reizi. Bet viss aprakstī tais tam atbilda. Labs serviss viesnī cā , ē rts transfē rs, attieksme kopumā forš a. Kopumā apmetā mies Viking Apart Hotel, bet ierodoties mū su numuriņ š vē l nebija gatavs. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika, bijā m ļ oti noraizē juš ies, jo lidojā m pirmo reizi. Bet viss aprakstī tais tam atbilda. Labs serviss viesnī cā , ē rts transfē rs, attieksme kopumā forš a. Kopumā apmetā mies Viking Apart Hotel, bet ierodoties mū su numuriņ š vē l nebija gatavs. Viņ u tī klā ir vē l viena viesnī ca Viking Nona Beach, un mē s tur dzī vojā m gandrī z visu laiku, mums ļ oti patika. Tikai pē dē jā dienā mē s atgriezā mies Apart. Tur kontingents nav jaunatne, mazliet garlaicī ga viesnī ca. Bet viss tika iztī rī ts, viss ir tī rs. Personā la uzvedī ba kopumā ir visaugstā kajā lī menī . Mū su draugi bija š o viesnī cu ķ ē dē , un viņ i mū s ieteica. Dzī voklis bija jauks par cenu un tieš i piemē rots mū su randiņ iem. Nonas pludmale atrodas ļ oti tuvu jū rai, 3 minū tes. Blakus viesnī cai ir iepirkš anā s centrs. Ja gribi internetu istabā , tad jā maksā kā di 3 eiro dienā , bet mums vestibilā pietika bez maksas. Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, visa pietika. Jū s vienmē r varat kaut ko izvē lē ties. Vairā kas reizes nedē ļ ā tiek rī kotas izklaides programmas. Viesnī ca nav ballī te, bet gan ģ imenē m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Avtor5005
Labvakar. Plānojam apmeklēt mēneša beigās.(divi pieaugušie un 3 gadi.) Kāda viesnīca? Kāds tur ir laiks? Man patika cena - 891 USD).
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums svetlana_040863
Atsauksmēs lasīju, ka viesnīcā nav hamam, viesiem tiek piedāvāts hammam citā Viking ķēdes viesnīcā.Varbūt kāds zin kurā?Mums tas ir svarīgi.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на берегу моря в городе Кемер, рядом с собственным галечным пляжем. Построен в 1992 году, полностью отреставрирован в 2006 году. Отель находится в спокойном месте, в пешей доступности от магазинов, кафе, дискотек, парка Moonlight. Прекрасный выбор для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 55 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж через дорогу. Заход в море – галька. Бар на пляже (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак 07:30-10:00, поздний завтрак 10:00-11:00, обед 12:30-14:00, закуски 15:00-17:00, чай/кофе/выпечка 17:00-18:00, ужин 19:00-21:00. Шведский стол.

Бар у бассейна 10:00-23:00.

Бар на пляже (платно) 08:00-19:00.

1 открытый бассейн, площадь 150 кв.м 08:00-18:00.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Всего 94 номера в 5-этажном здании отеля.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, спутниковое телевидение с российским каналом, музыкальный канал, мини-бар (только вода в день заезда, пополнение платно), прямой телефон, ванна или душ, фен, балкон, сейф (платно), доп.кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mh.Deniz cad. No:27, 07980 Kemer/Antalya Kemer, Antalya
Tālruņi: Phone: 0242 814 73 73, Fax: 0242 814 73 44
Tīmekļa vietne: Viking Nona Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.