Pensija, vilšanās nepazīst robežas

Rakstīts: 19 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 18 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca neatbild uz savu "5". Turcijā esam bijuš i ne reizi vien. Tā tad, sā ksim secī bā :
1. Ierodoties viesnī cā , viņ i ā tri iekā rtojā s istabā . Bet ieejot tajā bijā m vī luš ies - istaba ir maza izmē ra, un bē rnam (7 gadi) tas ir tikai atzveltnes krē sls, kas, ja tas ir atlocī ts, ir tikai kolonna gulē š anai (š is krē sls nav vienā bildē ). Visas lampas salauztas. Dvieļ i ar dzelteniem traipiem. Viņ i lū dza pā rģ ē rbties. Mainī ts. Skats uz drupā m, lejā vieta, kur pulcē ties strā dniekiem (vienā vā rdā sakot, smē ķ ē tava) un visu nakti rosā s cits transformators. Bet paņ ē ma, jo gribē ja, lai bē rns normā li un ē rti gulē tu (izmē rā bija lielā ks krē sliņ š ). Mē s iereģ istrē jā mies savā istabā pulksten 16:00 un neviens mums nepiedā vā ja maltī ti. Viņ i gaidī ja lī dz pulksten 19.00 un pirms tam ē da lī dzi esoš os cepumus.
2. Tī rī š ana. Tī rī ts gandrī z katru dienu. Piederumi (š ampū ns, ž eleja) ne vienmē r tika uzstā dī ti. Bā rā ir tikai ū dens, un tas arī ne vienmē r tiek piegā dā ts. Nomainī ta gultas veļ a uz mū su 7 dienā m tikai 1 reizi. Putekļ i nemaz nenā ca nost. Peldmē teļ i netiek nodroš inā ti.

3. Galvenais restorā ns. Milzī gas rindas. Visa tā trauku pā rbagā tī ba, kas ir bildē internetā - NĒ...Ja gribi vairā k jū ras velš u - š ī te nav (((((((((((Ierī ce vienmē r netī ra, tā bija jā maina)) ka viņ i tos vienkā rš i noslaucī ja). Uzkodu bā rs: 24 stundas nav taisnī ba. Tas bija atvē rts tikai no 12:00 lī dz 16:00. Saldē jums no 15:00 lī dz 16:00, bet, ja kavē si 5 minū tes, neviens tev neko nedos. vestibilā nav konditorejas izstrā dā jumu un kū ku.
4. Bē rniem nav animā cijas, izņ emot mini diskotē ku (25 minū tes). Bingo ir maksas (bet maksā arī citos). Krā sojiet T-kreklu par maksu. Bē rnu klubs ir slē gts. 7 dienas pē cpusdienā uz baseina bija tikai vienas sacensī bas. Ir joga un vē derdejas.
5. Alya Carta (zivis). Tas ir pavisam cits stā sts. Jā rezervē no rī ta lī dz vakaram. Bija cilvē ki, kas atpū tā s 2 nedē ļ as un tā pē c nevarē ja iekļ ū t. Ierakstī ts 3 reizes, tā tad pē dē jā reize bija ar skandā lu. Ierodoties 19.00, saņ ē ma pamatē dienu gandrī z 21.00. Bet deserts bija izcils (par ko viesnī ca saņ ē ma 1 punktu).
6. Bija daudzas bē rnu grupas no daž ā dā m valstī m. Tā da sajū ta, it kā bū tu bē rnu nometnē . Bija peldē tā ji, kuri aizņ ē ma daļ u no baseina, kas ir viens no galvenajiem). Un futbolisti. Un ū denspolo vispā r nogalinā ja uz vietas - viņ i uzlika vā rtus ģ imenē m ar maziem bē rniem. Baseinā starp spē lē tā jiem un atpū tniekiem nav ierobež ojumu, un viņ i spē lē ja neatkarī gi no tā , ka tajā peldas daudzi. P. S. Ja vē laties, lai š ī spē le bū tu jū su viesnī cā , atdaliet baseinu spē lē m un peldē š anai. Vai arī uzstā diet noteiktu laiku, kad spē lē t baseinā , lai citi š ajā laikā nepeldē tu spē lē tā jiem tuvumā . Mū su meitenei bumba trā pī ja pa galvu, un neviens no spē lē tā jiem pat neprasī ja atvainoš anos.
7. Wi-Fi ir bezmaksas, bet briesmī gs. Tikai labi istabā .

8. Jū ra, kalns, koki ir vienkā rš i lieliski.
Ž ē l, ka š ā da viesnī ca nevarē ja deklarē t savus "5" un "UAI".
P. S. Uzrakstī ju atsauksmi par redzē to un salī dzinā ju visu, kas teikts viesnī cu aprakstā . Atkā rtoju vē lreiz, š ī nav pirmā reize Turcijā un ir ar ko salī dzinā t. Es vē los, lai tie cilvē ki, kuri izvē las š o viesnī cu, rū pī gi iepazī stas ar visā m tā s atsauksmē m un deklarē to koncepciju. Esi uzmanī gs un nepieķ er kā mē s - bet daba visus š os trū kumus izlī dzinā ja ((((((((()
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu