Amara Comfort Kemer 5*– Atsauksmes

162
Novērtējums 5.010
№184 viesnīcas reitingā Kemera
5.1 Numurs
5.0 apkalpošana
4.7 Tīrība
5.3 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1996. gadā, pēdējais remonts veikts 2019. gadā, numuriņi renovēti 2018. gadā. Sastāv no vienas 10 stāvu galvenās ēkas un 12 villām (2 un 3 stāvi). Skaista liela zaļā zona, draudzīgs personāls. Plaša pludmale. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар Nelya62
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Esam atvaļ inā jumā no 12.09. -26.09. 2023.  gads viesnī cā nekad nav bijis jē ra gaļ as vai jū ras veltes, ne saldē jums oriģ inā lajā iepakojumā , ne saldē jums pē c viesnī cas koncepcijas kā “shawarma”, tas tiek nogriezts ar nazi (lai gan tas bija redzams 2023. … Tomēr ▾ Esam atvaļ inā jumā no 12.09. -26.09. 2023.  gads viesnī cā nekad nav bijis jē ra gaļ as vai jū ras veltes, ne saldē jums oriģ inā lajā iepakojumā , ne saldē jums pē c viesnī cas koncepcijas kā “shawarma”, tas tiek nogriezts ar nazi (lai gan tas bija redzams 2023.  gada apskatā ). Problē ma ar dzirkstoš o vī nu (š ampanieti) ir tā , ka tas nav pat centrā lajā pierē . Tī rī š ana ir slikta, ī paš i bungalo. Neesam apmierinā ti ar atvaļ inā jumu, viesnī ca nav 5 zvaigž ņ u cienī ga, nesasniedz pat 3. Nav animā cijas, nav bē rnu animatoru, kas strā dā ar bē rniem, nav tā du rotaļ u laukumu bē rniem kā tagadē jie. Mē s esam ļ oti nelaimī gi un vī luš ies. Mē s devā mies uz reģ istratū ru ar sū dzī bu par saldē jumu un mums teica, ka viņ i izņ em saldē jumu no 21.09, lai gan pirms š ī datuma tas tur nebija bijis. Uzkodu bā rā bija kartupeļ i, kas tika taisī ti folijā , tie bija 4dien lī dz 16, tagad arī vairs nav, viss samazinā s, bet svē tkiem cenas nesamazinā s. Tā tad viesnī ca ietaupa uz mums, viņ i paņ em naudu pilnī bā , bet nesniedz pakalpojumus.
аватар Stiv_Shapo
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Netī rā kā viesnī ca, kurā bija pelē jums visā vannasistabā , tī ra uz diviem lī dz izmet palagus uz grī das un negrasā s tos mainī t, vecos matrač os ir š ausmī gi neē rti gulē t, vakariņ ā m jā ieņ em vieta iepriekš , pludmale ir pilna ar cigareš u izsmē ķ iem un atkritumiem, ē diens : vakariņ as izglā ba grilu, zivis un tī taru! brokastis ir sliktas tā pat kā pusdienas! mini bā rs netiek papildinā ts, ir tikai sā kotnē jā formā ! Š ī vieta ir paredzē ta ļ oti mazprasī gam tū ristam! pieteiktā renovā cija 2019. … Tomēr ▾ Netī rā kā viesnī ca, kurā bija pelē jums visā vannasistabā , tī ra uz diviem lī dz izmet palagus uz grī das un negrasā s tos mainī t, vecos matrač os ir š ausmī gi neē rti gulē t, vakariņ ā m jā ieņ em vieta iepriekš , pludmale ir pilna ar cigareš u izsmē ķ iem un atkritumiem, ē diens : vakariņ as izglā ba grilu, zivis un tī taru!
brokastis ir sliktas tā pat kā pusdienas! mini bā rs netiek papildinā ts, ir tikai sā kotnē jā formā ! Š ī vieta ir paredzē ta ļ oti mazprasī gam tū ristam! pieteiktā renovā cija 2019. gadā nav redzē ta! Vē rtē jums ir negatī vs!
аватар dedova07
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Dalos ar savu sliktā ko "brī vdienu" savā mū ž ā! Mē s ar dē lu atpū tā mies FUN&SUN FAMILY Comfort Beach 5*Kemer no 2022. gada 16. jū lija lī dz 28. jū lijam. Istaba tika pasū tī ta ģ imenes, divistabu, ar divā m vannasistabā m, ar balkonu. … Tomēr ▾ Dalos ar savu sliktā ko "brī vdienu" savā mū ž ā!
Mē s ar dē lu atpū tā mies FUN&SUN FAMILY Comfort Beach 5*Kemer no 2022. gada 16. jū lija lī dz 28. jū lijam.
Istaba tika pasū tī ta ģ imenes, divistabu, ar divā m vannasistabā m, ar balkonu. Mū s novietoja 1 stā vā . Principā ir ē rti, blakus reģ istratū ra, galvenais restorā ns, vestibila bā rs, spa, ē rta piekļ uve jū rai un baseiniem. Pē c ieraš anā s istabā bija netī ra grī da, aizsē rē juš as izlietnes abā s vannas istabā s. Nā kamajā dienā viss tika sakā rtots. Tī rī š ana turpmā k darbojā s labi, vienmē r pateicos $ par padarī to darbu. Bet, acī mredzot, pirms iekā rtoš anā s telpas netiek pā rbaudī tas. Grū ti noticē t, ka telpā s 2018. gadā veikts remonts (veca santehnika, nogā zes pie durvī m, vietā m nobruž ā tas mē beles un netī ri aizkari).
Ē diens galvenajā restorā nā ir tā da paš a veida, š ķ iet, ka to ir daudz, bet negribas neko ņ emt, mū s izglā ba zupas, tī tars un augļ i. Ierī ces vienmē r slaukā m ar mitrajā m salvetē m, tā s nav mazgā tas un visi smē rē jas.
Un restorā nā daudz muš u!
Patika A La Carte zivju restorā ns 7. stā vā . Skaists skats, ē rta atmosfē ra, ļ oti garš ī ga un lieliska apkalpoš ana!
Jū ra ir tas, pē c kā devā mies uz Kemeru. Silta, tī ra, smilš u un oļ u pludmale, viss kā rtī bā!
Pludmale - un te sā kas problē mas! 19. jū lijā pulksten 16 mē s nonā cā m pludmalē , un es nokritu uz koka klā ja. Ir tik bī stama nogā ze! Kā ja ar š ī feri tai pā rbrauca kā uz skrituļ slidā m! Viņ a smagi lauza ceļ galu. Uz tā s paš as platformas krita vē l vairā ki cilvē ki, tostarp sieviete ar mazu bē rnu rokā s. Pludmalē visu laiku cilvē ki staigā ar salauztiem ceļ iem un nodī rā tā m rokā m! Pats apstrā dā ju brū ci, bet animatori, kas to redzē ja, informē ja viesnī cas administrā ciju, atskrē ja Aiguls (viņ a iepazī stinā ja ar sevi kā ģ enerā ldirektora palī dzi), piedā vā ja palī dzī bu, paldies viņ ai par piedalī š anos un lī dzjū tī bu. Nā kamajā dienā visi koka klā ji tika nolī dzinā ti!
Bet par jū ru man bija jā aizmirst uz 4 dienā m, lī dz brū ce sā ka dziedē t.
Un tad mū su atvaļ inā jums, varē tu teikt, tikko beidzā s!
2022. gada 25. jū lijā manam dē lam apmē ram pulksten 11:45-12:00 notika avā rija viesnī cas akvaparkā . Uz ū dens slidkalniņ a viņ u notrieca meitene (viņ a brauca ar bageli, kamē r viņ š vē l nebija pametis slidkalniņ u). Rezultā tā dē ls guvis miesas bojā jumus - griezts zodā , sasists galva, bijis ī slaicī gs samaņ as zudums un daļ ē js atmiņ as zudums. Viņ š tika izvests no kalna, zem rokā m pā rklā ts ar asinī m. Viņ i izsauca ā rstu. Liels paldies viesnī cas ā rstei, viņ a viņ u atjē dza, profesionā li apstrā dā ja brū ci, norā va griezumu tā , ka, paldies Dievam, man pat nebija jā š uj, lai gan brū ce bija 2 centimetri un pietiekami dziļ a.
Tad es asarā un panikā skrē ju uz reģ istratū ru, vē rsos pie viesu attiecī bu vadī tā jas Uļ janas. Viņ a mani uzklausī ja, juta lī dzi un mē ģ inā ja nomierinā t, solī ja sarunā t tikš anos ar viesnī cas ģ enerā ldirektoru.
Lī dz vakaram uzrakstī ju pretenziju, kurā izklā stī ju notikuš ā bū tī bu un savas prasī bas. Ne reģ istratū ra, ne Uļ jana to no manis nepieņ ē ma, atsaucoties uz to, ka tā ir ģ enerā ldirektora kompetencē (pats direktors visu korespondenci pieņ em!? ).
Ar nepacietī bu gaidī ju tikš anos. Vestibilā parā dī jā s izpilddirektors un ar vā rdiem: "Č au meitene, man nav daudz laika, ejam", uzaicinā ja mani uz savu kabinetu.
Viņ š ar sevi neiepazī stinā jā s, tā pē c es nevaru viņ u saukt vā rdā . Viņ š mani uzklausī ja, pamā ja ar galvu, es viņ am iedevu savu rakstisko sū dzī bu un palū dzu uzlikt savu parakstu, ka viņ š to pieņ em. Viņ š kategoriski atteicā s neko parakstī t, atsaucoties uz to, ka nekontrolē situā ciju un izskatī s, un tad es saņ emš u atbildi. Tad viņ š teica, ka viņ š nesaprot krievu valodu, es visu pā rtulkoju angliski. Viņ š piezvanī ja Uļ janai, pa skaļ runi viņ a visu mū su sarunu pā rtulkoja turku valodā.
Es tikai lū dzu apstiprinā t faktu, ka viņ š pieņ ē mis papī ru, un pē c tam to sakā rtot! “Nē , zvaniet ž andarmē rijai, es neko neparakstī š u! ", viņ š kliedza paceltā balsī . Un kā man jā pierā da, ka viņ š ar mani vispā r runā ja, pieņ ē ma manu prasī bu un kaut ko sapratī s, es nezinu! (Ž ē l, ka sarunu neierakstī ju diktofonā ) Tajā paš ā laikā direktors vairā kas reizes atkā rtoja, ka viesnī cu biznesā nostrā dā jis 27 gadus!! ! Uz ko man ir tikai viena atbilde - tā di cilvē ki nedrī kst strā dā t viesnī cu biznesā , viņ am ir pilnī ga vienaldzī ba, vienaldzī ba, nevē lē š anā s palī dzē t viesiem, un galvenais - VIŅ Š BAIDAS UZŅ EMTIES ATBILDĪ BU! Tas nav lī deris!
Dienu vē lā k, nesaņ emot nekā du atbildi, vē stules, zvanus, atkal vē rsos pie viesu attiecī bu vadī tā jas Uļ janas. Un atbildē viņ a dzirdē ja: “Norunā ju tev tikš anos ar ģ enerā li, ko tu no manis gribi, tu ar mani runā tā , it kā es bū tu vainī ga, kas notika ar tavu dē lu! ".
Esmu š okā!
Es pat nesaņ ē mu nekā du mutisku atvainoš anos no personā la, kur nu vē l oficiā lu atvainoš anos no viesnī cas! Uz to viesnī cas darbinieki ar lī dzjū tī bu teica: “Nu, tie ir turku vī rieš i, ko jū s vē laties! » Un es tieš ā m runā ju ar viesnī cas oficiā lajiem pā rstā vjiem, ar ģ enerā ldirektoru, nevis ar turku, un ar viesu attiecī bu vadī tā ju! Tas ir neprofesionā li! Neesmu saņ ē mis atbildi ne uz vienu no saviem jautā jumiem un prasī bā m!
Tajā paš ā laikā ir vē rts atzī mē t, ka viesnī ca balstā s tikai uz lī nijas personā la viesmī lī bu. Tī rī š ana, viesmī ļ i, bā rmeņ i, animatori, fotogrā fi - labi padarī ts! Ļ oti draudzī gs, atsaucī gs un pretimnā koš s. Paldies viņ iem par to.
Esam jau atgriezuš ies mā jā s, process ar viesnī cu un tū roperatoru turpinā s!
Nekad neatgriezī š os š ajā viesnī cā un nevienam neieteikš u!! !
аватар Cherniyaleksandr
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Daudzas reizes esmu atpū tusies Turcijā , bet Kemerā pirmo reizi! Iepriekš TUI un Fun and Sun koncepcija citā s Turcijas pilsē tā s bija laba! Bet ne š ajā laikā … Ar lidojumu problē mu nebija, bet ar norē ķ inā š anos tā s parā dī jā s uzreiz pē c tam, kad parā dī ja mū su istabu bungalo 2. … Tomēr ▾ Daudzas reizes esmu atpū tusies Turcijā , bet Kemerā pirmo reizi! Iepriekš TUI un Fun and Sun koncepcija citā s Turcijas pilsē tā s bija laba! Bet ne š ajā laikā …

Ar lidojumu problē mu nebija, bet ar norē ķ inā š anos tā s parā dī jā s uzreiz pē c tam, kad parā dī ja mū su istabu bungalo 2. stā vā.

Istabā visur ir netī rumi un melns pelē jums, veļ a un dvieļ i ir netī ri un saplē sti, putekļ i, traipi pa visu istabu. Istaba bez balkona, lietas neizž uva, mitrs. Sienas kartona, dzird visus kaimiņ us un ielu! Pē c divā m dienā m viņ i ar “cī ņ u” caur reģ istratū ru izsita jaunu istabu ar verandu, un viss pā rē jais “š arms” palika, tā pat kā pirmajā istabā ! Plus vē l salauzts un š ņ ā coš s kondicionieris (tas lika man dauzī ties visu nakti), salauztas mē beles un televizora pults, tikko salstoš s ledusskapis! Bet mē s ar š o kaut kā samierinā jā mies, galvenais ir balkons un lietas tagad var ž ā vē t!
Telpas tika tī rī tas reti un š ausmī gi, dvieļ i netika mainī ti, pat tē jas glā zes nelika, un nez kā pē c noņ ē ma no restorā na atnestā s!
Pludmales atstā j daudz ko vē lē ties, netī rumi, izsmē ķ i un tū risti, kas smē ķ ē visur (jū s elpojat dū mus, nevis jū ras gaisu)! ! ! Ierakstiet viesnī ca neaizliedz, par pā rē jo nerū p! ! !

Pludmales dvieļ i ir deficī ts, krā jumu nav, vienreiz paņ ē mu, un mainī s tikai nā koš ajā dienā no rī ta, citā di sauļ osies uz netī rā!

Vietas pludmalē jā ieņ em agri no rī ta, citā di gulē si uz oļ iem!
Pē c pā ris dienā m es sapratu, kā pē c pludmalē ir tik daudz cilvē ku. Izrā dā s, ka no tuvē jā s pludmales, pā rpildī tas nelielas viesnī cas, tū risti devā s uz mū su pludmali un iekā rtojā s, kur un kā varē ja, pa visu piekrasti un pa ejā m! Rezultā tā nulle komforta! ! Mū su viesnī cas administrā cija tikai paraustī ja plecus!

Personā la rupjī bas un slinkums reģ istratū rā , restorā nā un pretī gā attieksme pret atpū tnieku lū gumiem ir pavisam cits stā sts! ! ! Netī ri trauki, galdi un grī das un glā ž u trū kums dzē rieniem brokastu, pusdienu un vakariņ u laikā ! Pie bā ra vienmē r ir rindas!
Visspilgtā kais bija pē c vakariņ ā m, ja neiesi uz animā ciju (ā rkā rtī gi neinteresants skats), tad tik un tā nevarē si agri aizmigt! Lī dz 12 naktī m (daž reiz lī dz 1-2 naktī m) tuvē jā viesnī cā , mū zika kliedz, sienas un gulta trī c no basa! ! ! Aizvē rti logi nepalī dz! Starp citu, pa dienu tas pats stā sts, pie baseina visu dienu bez kontroles muzicē ā muri!
Administrā cija izdara bezpalī dzī gu ž estu un izliekas, ka jū t lī dzi!

Wifi atstā j daudz ko vē lē ties! Tas neķ eras gandrī z nekur, tikai reģ istratū rā un restorā nā …

Neskatoties uz dzidro jū ru un skaisto skatu uz kalniem, veselī bas vietā saņ ē mā m daudz negatī visma, miega trū kuma un tabakas dū mu!
аватар tanusha_89
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atstā ju atsauksmi par viesnī cu, jo gribu, lai jū s nepievē rš at uzmanī bu negatī vā m atsauksmē m, ticiet man, viss nav tik slikti, esam jau 7 reizes bijuš i Turcijā un ir ar ko salī dzinā t. Un tagad secī bā : 1. Viesnī ca atrodas 30-45 minū š u braucienā no lidostas, reģ istrē š anā s no 14, bet ja ieradī sies agrā k, esi pā rliecinā ts, ka tev iedos rokassprā dzi un tu mierī gi dosies paē st, atpū ties pludmalē lī dz tu ir nokā rtoti. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atstā ju atsauksmi par viesnī cu, jo gribu, lai jū s nepievē rš at uzmanī bu negatī vā m atsauksmē m, ticiet man, viss nav tik slikti, esam jau 7 reizes bijuš i Turcijā un ir ar ko salī dzinā t. Un tagad secī bā :
1. Viesnī ca atrodas 30-45 minū š u braucienā no lidostas, reģ istrē š anā s no 14, bet ja ieradī sies agrā k, esi pā rliecinā ts, ka tev iedos rokassprā dzi un tu mierī gi dosies paē st, atpū ties pludmalē lī dz tu ir nokā rtoti.
Teritorija ļ ooooti zaļ a, apkā rt palmas, kalni, priedes. . . acs nav prieka.
2. Istabas bungalo ir mazas, bet ir skaista terase ar skatu uz dā rzu un jū ru, ja istabā ir problē mas, tā s ā tri tiek atrisinā tas reģ istratū rā . Mums viss strā dā ja, viss bija kā rtī bā .
Istabu uzkopš ana katru dienu - pat pludmales soma tiks uzdā vinā ta)
3. Ē diens - viņ i baro tikai nauba)) Š ķ irne ir tikai neskaitā ma un viss ir nereā li garš ī gs - grilē ts dorado, jū ras asaris, vista, forele...daudz salā tu piedevu, saldumi, pastā vī gi augļ i - arbū zs, melone , bumbieri, plū mes, vī nogas. Viņ i iedeva vā rī tus vē ž us un pat suš i)) Cilvē kiem ar kuņ ģ a problē mā m ir atseviš ķ s galds - kur viss tiek tvaicē ts vai sautē ts (nevienā viesnī cā es to neesmu redzē jis).
Uzkodā m vienmē r ir burgeri, kartupeļ i, kalmā ru gredzeni, tortiljas ar sieriem. Ī sā k sakot, jū s š eit nepaliksit izsalkuš i.
4. Jū ra ir vienkā rš i krā š ņ a, no tā s negribas kā pt ā rā , silta, caurspī dī ga)) Ieeja jū rā ir oļ i, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale diezgan plaš a.
5. Teritorijā ir bē rnu klubiņ š - bē rni tur izbrauc no rī ta lī dz vakaram, animatori vienkā rš i lieliski.
Ir arī neliels akvaparks, ļ oti forš s gan bē rniem, gan pieauguš ajiem (paš i negribē jā m no tā kā pt ā rā : -))
6. Animā cija bē rniem visaugstā kajā lī menī - pieauguš ajiem, š ovprogramma, un pē c tam diskotē ka ar skatuvi krastā lī dz 00:00
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka š ī ir vairā k ģ imenes viesnī ca - tur ierodas 4-8 cilvē ki, ja esat jauns pā ris bez bē rniem, jums var bū t nedaudz garlaicī gi, tad labā k doties uz Bodrumu vai Marmarisu.
Lidojā m ar 4 pieauguš o + 2 bē rnu grupu un visi bija tieš ā m ļ oti priecī gi!
Es iesaku š o viesnī cu un noteikti atgriezī š os vē lreiz.
аватар Taurus1973
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
1) reģ istrē š anā s 14:00 2) istaba ir maza (trī s cilvē ki) 3) istaba ir tī ra, uzkopš ana 4 personā m 4) teritorija 5 5) akvaparks - 5 6) pludmale 5 personā m 7) sauļ oš anā s krē slu ir daudz, baseina tuvumā nepietiek 8) restorā … Tomēr ▾ 1) reģ istrē š anā s 14:00
2) istaba ir maza (trī s cilvē ki)
3) istaba ir tī ra, uzkopš ana 4 personā m
4) teritorija 5
5) akvaparks - 5
6) pludmale 5 personā m
7) sauļ oš anā s krē slu ir daudz, baseina tuvumā nepietiek
8) restorā ns 5 personā m
9) burgers, saldē jums, dzē rieni - 5
10) Es iesaku a la carte
аватар Taurus1973
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
1 reģ istrē š anā s plkst. 14.00 2 jū ra ir lieliska, ieeja jū rā ir 5 3 ē diens ir ok 4 istabas 3 personā m 5 tī rī š ana uz 4 Pietiek ar 6 sauļ oš anā s krē sliem uz jū ras, nedaudz pie baseina 7 animā cija uz 5 8 Ieteikt. … Tomēr ▾ 1 reģ istrē š anā s plkst. 14.00
2 jū ra ir lieliska, ieeja jū rā ir 5
3 ē diens ir ok
4 istabas 3 personā m
5 tī rī š ana uz 4
Pietiek ar 6 sauļ oš anā s krē sliem uz jū ras, nedaudz pie baseina
7 animā cija uz 5
8 Ieteikt
Обед Обед Вид на территорию Вид на море Соседний отель
аватар lohottronik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki. Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu viesnī cā . Uz Antā liju lidojā m agri no rī ta, pā rsteidzoš i, lidostā netika veikti ne testi, ne temperatū ras mē rī jumi, PCR testa sertifikā tu pā rbaudī ja tikai Ukrainas lidostā . … Tomēr ▾ Sveiki. Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu viesnī cā .
Uz Antā liju lidojā m agri no rī ta, pā rsteidzoš i, lidostā netika veikti ne testi, ne temperatū ras mē rī jumi, PCR testa sertifikā tu pā rbaudī ja tikai Ukrainas lidostā . Mū s gaidī ja autobuss un tū roperatora TUI pā rstā ve, kura teica, ka visiem pasaž ieriem ir maskas, un viņ a ar mums nebrauks, ka š oferis pats izdomā s (š oferis visu laiku bija bez maskas). veids). Pē c tam, nobraucis desmit kilometrus no lidostas, autobuss pagriezā s atpakaļ uz lidostu, kur aptuveni pusstundu gaidī jā m tū roperatora pā rstā vi. Starp citu, transports ir diezgan beigts, kondicionieris vai nu vispā r nestrā dā vai ļ oti atdziest.
Ierodoties viesnī cā , temperatū ra netika izmē rī ta. Viņ i paņ ē ma lietas un parā dī ja tā s telpai, kurā , kā izrā dī jā s, jau dzī voja cilvē ki. Mē s atgriezā mies reģ istratū rā , kur viņ i teica, ka nav brī vu istabu. Pē c sazvanī š anas menedž erim numurs brī numainā kā rtā parā dī jā s. Istaba diezgan ē rta, tī ra, centrā lais kondicionieris, bet tika galā ar savu uzdevumu. Istabā bija halā ti, č ī bas, visi vannasistabas piederumi, pat vienreizē jā s zobu birstes ar pastu un skuveklis ar ž eleju.
Mī nus istabiņ a - pat ar aizvē rtā m balkona durvī m lī dz vieniem naktī varē ja dzirdē t kaimiņ u viesnī cas mū ziku.
Pati viesnī ca ir jauka, bet diezgan nobruž ā ta, kas ir tā vē rts, lai daž i lifti iet jebkur, bet ne uz pareizo stā vu un kuri ir ļ oti smacī gi.
No pā rtikas man patika zupas, borš č u un kā postu zupa, kā arī arbū zi, melones un ķ irš i. Gaļ a vienmē r bija skarba, to nebija iespē jams ē st, zivis vienmē r bija apdeguš as un rū gtas. Kartupeļ u biezenis biež i bija pulverī , sulas arī nebija tik karstas.
Tī rī š ana ē damistabā netika veikta ī paš i cī tī gi un glī ti, galda piederumiem un traukiem pastā vī gi bija traipi no sliktas skaloš anas. Biež i sastapā s ar š ķ ī vjiem ar ē diena pā rpalikumiem. Pavā ri biež i bija bez maskā m un gandrī z vienmē r bez cimdiem.
Viesnī ca smarž oja pē c kanalizā cijas. Pati teritorija nav liela, maz zaļ umu, augstā temperatū rā ā rā ļ oti smacī gs, viss karsts. Laternas izraka š ķ ī bi. Pludmale laba, vairā k vai mazā k tī ra. Animā cija ne bē rniem, ne pieauguš ajiem nebija iespaidota, vienmuļ a un gausa. Pieauguš o vakara animā cijā jū s varat gū t traumas. Mū zika visu dienu, klubs, dejas, bet ne ģ imene. Turku restorā ns frank g, visi ē dieni no ē damistabas un ā rpuses. Mani iepriecinā ja zivju restorā ns, skaists skats no augstuma uz jū ru un ļ oti garš ī gi ē dieni. Rezervē jā m mā ju netā lu no pludmales, kad tur nokļ uvā m, tur jau bija apmetusies turku ģ imene, no zem ū dens pat paspē ja urinē t trauciņ os.
аватар olga.ihnatieva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es joprojā m nolē mu atstā t savu atsauksmi, kad to daru pirmo reizi. Gribē ju uzrakstī t par viesnī cas problē mā m, iespē jams, tas viņ iem palī dzē s kļ ū t labā kiem. Iesā kumā jau daudzus gadus braucam uz Turciju un vienmē r gribē jā m atgriezties viesnī cā (daudzas reizes atpū tā mies viesnī cā s 2 reizes), bet ne š oreiz ((. … Tomēr ▾ Es joprojā m nolē mu atstā t savu atsauksmi, kad to daru pirmo reizi. Gribē ju uzrakstī t par viesnī cas problē mā m, iespē jams, tas viņ iem palī dzē s kļ ū t labā kiem.
Iesā kumā jau daudzus gadus braucam uz Turciju un vienmē r gribē jā m atgriezties viesnī cā (daudzas reizes atpū tā mies viesnī cā s 2 reizes), bet ne š oreiz ((. Pati viesnī ca laba, numuriņ š mums lieliski derē ja , pat ar diviem bē rniem bungalo bija ē rti. Bija problē mas ar istabu, tā s tika novē rstas 24 stundu laikā . Bet istabā nebija interneta, pareizā k sakot, š ķ iet, ka bija, bet tikai viens cilvē ks varē ja lejupielā dē t vai sazinā ties darbā un tikai uz balkona. Jā un teritorijā tā es arī nelidoju un pat restorā nā bija grū ti atvē rt YouTube. Pavā ri gatavo garš ī gus ē dienus, bet kas notiek restorā nā ar tī rī ba ir pilnī ga ā rā . Pirmo reizi ē dā m ar tik netī riem, vā rda tieš ā kajā nozī mē , traukiem!! ! Glā zī tes un glā zes ir tik netī ras, ka sā kumā mē ģ inā ju noslaucī t ar salveti, un tad tā s vienkā rš i palū dza ieliet vienreizlietojamos traukos, liekas, ka tie nemaz nav mazgā ti, bet vienkā rš i noskaloti. (((((((es ne reizi vien ņ ē mu ierī ces un tajos) okhshaya ē diens, bija jā meklē , jā maina.
Plā ksnes ir slapjas no augš as, un no apakš as ar roku pieskaras taukiem. Kas tas ir, vai tā s ir 5 zvaigznes? ? ? Labi, ka lī dzi bija daudz mitro salveš u, jo restorā nā uz vienu cilvē ku ir viena sausā salvete un viss. Kā rtē jais muš u svē tceļ ojums. . . nu, sliktā kajā gadī jumā ir lī mlentes, nemaz nerunā jot par muš ķ ē rā jiem. Viņ i sē dē ja un pastā vī gi vicinā ja roku un pā rklā ja ē dienu. Svē tku sā kumā darbinieki pā rtikas dalī š anas vietā to vienkā rš i izmē tā ja apmeklē tā jiem, tad tieš ā m ieradā s inspektori un brī ž iem pat sā ka smaidī t. Turki biež i izsprā ga no rindas un tika pasniegti glī ti un jauki, un jū s gaidā t...Bē rnu baseins vienmē r ir zaļ š , viņ i tur pat negā ja. Kopumā , protams, nopeldē jā mies, tur viss ok. Pludmale laba, kalni, priedes, es vispā r mī lu š o konkrē to reģ ionu.
Nepatī kamā kais, kas ar mums notika š ajā "viesmī lī gajā viesnī cā " ir meitenes nolaidī gā attieksme viesu stafetē! ! ! Daž as dienas pirms dē la dzimš anas dienas viņ a pienā ca klā t un lū dza pierakstī t mū s uz randiņ u ala carte, paskaidroja situā ciju, uz ko mums atbildē ja, protams, atnā ciet iepriekš ē jā dienā un noteikti pierakstī sim. Ierodoties norunā tajā laikā , izrā dī jā s, ka vietu vairs nav un viņ a neko nevar izdarī t, nu kā tad mē s iepriekš prasī jā m? ! ? Un vispā r viņ a nesaprata par ko esmu sarū gtinā ta, piedā vā ja pierakstī ties pē c 2 dienā m un viss, kā pē c man vajag 27. ja DR ir 25. ? ? ? Mē s piegā jā m pie gida, viņ š man iedeva broš ū ru ar ekskursiju, piemē ram, nopē rc un atzī mē tur, kad es teicu, ka nevaram braukt personisku iemeslu dē ļ , viņ š saprata, ka pie mums nestrā dā s un teica: nu es. nevar palī dzē t. Aizkars.
Protams, mē s atzī mē jā m DR, bet ne paldies, bet gan par spī ti viesnī cai.
Varbū t vienī go pozitī vo staru darbinieku vidū varu izcelt masieri Adeli, viņ a ir vienkā rš i super pozitī vs, patī kams cilvē ks un masā ž as profesionā le, ar prieku gā ja kopā ar vī ru, viņ i tur patieš ā m tika uz augš u)))
Protams, katram ir sava pieredze, bet mē s noteikti š eit neatgriezī simies.
Пляж
аватар annakutska
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es rezervē ju brī vdienas Sidē , bet viesnī ca netika atvē rta. Pagā juš ajā nedē ļ ā operators ieteica š o viesnī cu. Divas nedē ļ as atpū tos kopā ar mā sasmeitu 12.5 gadus. Man patika atpū ta un apstā kļ i. … Tomēr ▾ Es rezervē ju brī vdienas Sidē , bet viesnī ca netika atvē rta. Pagā juš ajā nedē ļ ā operators ieteica š o viesnī cu. Divas nedē ļ as atpū tos kopā ar mā sasmeitu 12.5 gadus. Man patika atpū ta un apstā kļ i. Viesnī cas rajons ir ļ oti zaļ š un atrodas ē rtā vietā . Par pakalpojumu komentā ru nav. Internets darbojā s visur. Atseviš ķ i gribu atzī mē t bē rnu kluba darbu, proti, pusaudž iem. Animators Vlads. No rī ta lī dz vakaram viņ š spē lē ja ar bē rniem visā das spē les. Bija teniss, slidkalniņ i, spē les baseinā , peldē š anā s jū rā . Kluba atklā š anu bē rni gaidī ja jau no rī ta. Bē rns aizgā ja asarā s. Negribē jā s iet prom. Tagad š ī ir mana mī ļ ā kā viesnī ca. Paldies Vladam par darbu ar bē rniem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums ilya.lambrino
5 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums lara_1407
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums DianaG
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums olena.lubchenko
Kā rezervēt istabu prom no diskotēkas un putniem.plānojums būt 27. maijā
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums dragun
Kungi tūristi, kuri ir apmeklējuši šo viesnīcu, vai kāds var sniegt sīkāku informāciju par numuriem "Stūris"?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был gостроен в 1996 году, последняя реновация прошла в 2019 году, реновация номеров – 2018 г. Cостоит из одного 10-этажного здания Main Building и 12-ти вилл (2 и 3 этажа). Красивая большая зеленая территория, приветливый персонал. Просторный пляж. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 35 км от центра Анталии, в 45 км от аэропорта Анталии, в 10 км от г. Кемер, в п. Гейнюк, на берегу моря.
Pludmales apraksts Вход в море — мелкая галька, бар на пляже. Собственный песчано-галечный, первая береговая линия, есть пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 ресторана: 1 основной, 2 a la carte: 1 турецкий ресторан, по предварительной записи, при условии проживания минимум 5 ночей посещение ресторана 1 раз — бесплатно, 1 рыбный ресторан, 5 баров, 2 бассейна (1 открытый: 1100 м2, 1 крытый с подогревом), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины, 7 конференц-залов, ТВ-зал, Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая комната, 1 водная горка, детский клуб (4-12 лет), анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, теннисный корт бесплатно (2 корта с тартановым покрытием, по предварительной записи), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, уроки виндсерфинга платно (с лицензией), аквааэробика бесплатно, водное поло, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, анимация бесплатно, уроки подводного плавания платно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 338 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mah.Ahu Ünal Aysal Cd. No:33 Göynük - Kemer - Antalya, 07994 Kemer/Antalya
Tālruņi: +90 (242) 524 57 95
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.