Sumela Garden Hotel 3*– Atsauksmes

97
Novērtējums 6.610
№99 viesnīcas reitingā Kemera
7.1 Numurs
7.4 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.3 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pludmalē Beldibi ciematā. Uzcelta 1997. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар lion22b_mail.ru
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Iespaids ir divē jā ds. Labi ir tas, ka viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , zaļ a, skaista daba. Normā las telpas, viss darbojā s, izņ emot kondicionieri (to nevar kontrolē t, jo kontrole ir centralizē ta un tajā darbojas tikai ventilā cijas rež ī ms). … Tomēr ▾ Iespaids ir divē jā ds. Labi ir tas, ka viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , zaļ a, skaista daba. Normā las telpas, viss darbojā s, izņ emot kondicionieri (to nevar kontrolē t, jo kontrole ir centralizē ta un tajā darbojas tikai ventilā cijas rež ī ms). Teritorija ir ļ oti maza, bet tī ra un labi kopta. Tī rs baseins.
Trū kumi: ļ oti primitī vs bezgarš ī gs ē diens. Dā rzeņ i, piemē ram, zā le, viens ē diens, no kura izvē lē ties, parasti vistas gaļ a daž ā dos veidos un pā ris piedevas. Nav tē jas un kafijas, zabadyazhennye vienā traukā . Brokastu praktiski nav, bez garš as sagrieztas ceptas desiņ as un vā rī ta ola. Pusdienā s un vakariņ ā s "svē tkiem" tiek dota kū ka un kā ds auglis vai arbū zs vai melone. Bā rs parasti ir nevē lams. Alu ielej mazā s plastmasas krū zē s. Dzerš ana no tā dā m glā zē m atvaļ inā jumā nav jā ciena. Bā rmeņ i vienmē r ir ar neapmierinā tu skatienu, it kā jū s lū gtu no viņ iem š o "Brī numa" dzē rienu. Papildus alum bija arī lē tā kais sarkanvī ns, viņ u rakki degvī ns un dž ins.
Pludmale ir maza, ieeja ir oļ u. Sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek un mū su "krievu brā lis" "nogrā mato" - vai nu noliek akmeņ us, vai atstā j dvieļ us, un vakarā vispā r ir joks - sasien kopā .
аватар lomov1248
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties visā s zvaigznē s gandrī z visā pasaulē . Š ajā viesnī cā atpū š amies jau 7 reizes: pirmā - viesnī ca nav liela, budž eta, tuvā k 4 zvaigznē m, labiekā rtota, bet galvenais - pirmajā lī nijā (!! ! ), ar savu segtu molu iekš ā jū ra, mazi oļ i un telts platforma sauļ otā jiem uz sauļ oš anā s krē sliem, barī ba pē dē jos gados kauš anai. … Tomēr ▾ Atpū ties visā s zvaigznē s gandrī z visā pasaulē . Š ajā viesnī cā atpū š amies jau 7 reizes: pirmā - viesnī ca nav liela, budž eta, tuvā k 4 zvaigznē m, labiekā rtota, bet galvenais - pirmajā lī nijā (!! ! ), ar savu segtu molu iekš ā jū ra, mazi oļ i un telts platforma sauļ otā jiem uz sauļ oš anā s krē sliem, barī ba pē dē jos gados kauš anai. Lī dz vē lam vakaram ir bā rs ar daž ā diem dzē rieniem un stiprajiem alkoholiskajiem dzē rieniem, ar č eburekiem un saldumiem. Kungi-izlikties, kas vē l vajadzī gs relaksē još ai atpū tai pie skaistas, ļ oti siltas jū ras? Tieš i tie, kas maz redzē juš i, nodarbojas ar kritiku! Š ogad mē s neejam tikai š ī s slimī gā s, neizprotamā s karantī nas dē ļ , kuru PVO vakar aicinā ja visas valstis pā rtraukt!
аватар JUrij943003
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca lieliska, viss noritē ja ideā li, nokā rtoja mū s bez papildus maksā jumiem 5 minū š u laikā . Mums iedeva jaunu istabiņ u jaunajā ē kā , tī ra, ē rta, uz jū ru nebija nekā ds diž ais skats, bet gabaliņ u tomē r varē ja redzē t : ) Pludmale laba. … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, viss noritē ja ideā li, nokā rtoja mū s bez papildus maksā jumiem 5 minū š u laikā . Mums iedeva jaunu istabiņ u jaunajā ē kā , tī ra, ē rta, uz jū ru nebija nekā ds diž ais skats, bet gabaliņ u tomē r varē ja redzē t : ) Pludmale laba. Ē diens normā ls, mī nuss, ka no rī ta nav vafeles (no rī ta gribē ju ko tā du). Tā pat viesnī cā nav kafijas automā tu, kas, protams, ir bū tisks mī nuss. Iedzert kafiju aizbraucu uz tuvē jo viesnī cu. Gida darbs bezjē dzī gs, no viņ a neko nepirkā m, tā kā viss 5x dā rgā k, devā mies paš i.
аватар anechka_21
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s kopā atpū tā mies š ajā viesnī cā no 24.06. 2019 lī dz 07.04. 2019. Kopumā pā rē jais man patika. Beldibi ir jauks ciemats, krā š ņ a daba, kalni, priedes, tī ra pludmale. Nokā rtojā mies ā tri, par istabu nebija jā maksā papildus, lai gan sā kotnē ji domā jā m maksā t. … Tomēr ▾ Mē s kopā atpū tā mies š ajā viesnī cā no 24.06. 2019 lī dz 07.04. 2019. Kopumā pā rē jais man patika.
Beldibi ir jauks ciemats, krā š ņ a daba, kalni, priedes, tī ra pludmale. Nokā rtojā mies ā tri, par istabu nebija jā maksā papildus, lai gan sā kotnē ji domā jā m maksā t. Ieguva 509. istabu jaunajā ē kā.1. stā vā . Kreisajā pusē paveras skats uz nelielu jū ru, labajā pusē - blakus viesnī ca un kalni. Uzreiz atzī mē ju, ka numuriņ i ir daž ā di, kā paveicā s, ir numuriņ i bez balkona, logi viesnī cas iekš pusē .
Istaba maza, divas gultas, kuras uzreiz pā rvā cā m kopā , jaunas mē beles, plazma, kondicionieris, ledusskapis, maksas seifs (nelietoju), fē ns, duš a, vannas piederumi, neliels balkons.
Uzreiz pē c ieraš anā s esiet gatavi neatlaidī gi aicinā t uz hammam, kas ir mī nus pirmajā stā vā + kaž okā du veikals, viņ i arī jū s aicina. Mums palika aukstas kā jas. Atpū tnieki ir krievi, ukraiņ i, baltkrievi, nedaudz turki.
Ir divi baseini, viens ir 1.50 cm dziļ š un otrs ir ļ oti mazs bē rniem.
Ē diens kopumā ir labs, bet dzē rieni nav tik labi. Piezī me kafijas cienī tā jiem, nav kafijas automā ta, un ē dnī cā kafija ir badyaga, tē ja arī , no parastā tikai alus un baileys. Pā rē jo labā k nemē ģ inā t. Blakus bā ram ir ū dens dzesē tā js. Tas, kas mani pā rsteidza, bija tasī š u vietā tē jai un kafijai, turkiem ierastā s glā zes. Gardi tiek pagatavoti kabač i, baklaž ā ni, labā s olī vas, garš augi, vietē jā adž ika, sezama pasta. Pludmale arī normā la, no pontona var gan nolē kt, gan vienkā rš i iekā pt, speciā los apavos noteikti ē rtā k, bet bez tā var iztikt, tas nav kritiski. Pludmalē nav glā bē ju, tā pē c bē rni ir jā uzrauga. Animā cija vā ja, lā dē jas baseinā , pā ris reizes bija ū denspolo. Vakarā programma no kategorijas Misters un kundze Hotel.
22:00 izgaismo)) Nav ballī š u viesnī ca, jauniem uzņ ē mumiem bū s garlaicī gi. Pā ris reizes viņ us uzaicinā ja uz putu diskotē ku uz jahtas, bet mē s nedevā mies. Naktī s tas nav trokš ņ ains, tā pē c jū s varat labi gulē t. Mū zika pā rsvarā ir ā rzemju vai turku, nevis kaitinoš a. Ir kur iziet, daudz suvenī ru veikaliņ u, kafejnī cu, netā lu no Kemeras. Tū risma operators bija Tez Tour. Ekskursijas ir dā rgas, viņ am nekas netika atņ emts. Ar autobusu devā mies uz Antā liju (2$) un Kemeru 1$. Iesaku aizbraukt uz kaimiņ u ciematu Goynuk, tur meklē jā m seno cietoksni (izrā vā mies un nesasniedzā m, nebija skaidrs, cik karstumā jā kā pj augš ā , bet skats skaists) ir arī kanjoni, vietē jais apskates objekts par ko gidi klusē , tā kā Kemeras virzienā ir 5 min brauciens, tur bukletos nav ekskursijas, viņ iem tas nav izdevī gi.
Mē s arī devā mies uz savvaļ as pludmali, 10 minū š u brauciens uz Antā liju, izkā piet autobusa pagrieziena priekš ā netā lu no pils stila ieejas un dodamies uz priekš u, tad tunelis un skaista mež onī ga pludmale pa labi. Pā rtiku labā k pirkt Migros, tur ir lē tā k un izvē le laba. Izcili Migros Antā lijā , ja arī gribi iepirkties, ir daudz labu veikalu ar drē bē m un ne tikai par 1.5-2 reizes zemā kā m cenā m kā Kijevā . Rakhat (ruļ ļ os) Kemerā ir pā rsteidzoš i lē tā ks nekā Beldibi. Kemerā.13-15 dolā ri, Beldibi 18. . . tieš ā m garš ī gi, bet ne lē ti. Pā rdevē jas ir draudzī gas, ļ auj izmē ģ inā t rahat, piedā vā tē ju, kafiju.
Izrakstoties ir nepiecieš ama pusdienu kastī te, svarī gs ir tas, ka tā jā pasū ta tad, kad ir zinā ms precī zs izbraukš anas laiks, kamē r restorā nam vē l jā bū t atvē rtam, paturiet to prā tā . Mums bija agrs lidojums, kas tika apstiprinā ts vē lu, un restorā ns vairs nebija atvē rts. Tā tad, izņ ē muma kā rtā mums iedeva pusdienu kastī ti, un tas vairs nav atļ auts, gids to neteica, jū s varat pā rlidot ar ē dienu...
Ja vē laties iegā dā ties suvenī rus, iegā dā jieties vai nu Beldibi, vai Kemerā . Kad ir transfē rs atpakaļ uz lidostu, tie tiek piegā dā ti tajā paš ā veikalā , kur cenas ir 2-3 reizes dā rgā kas.
Viesnī cas priekš rocī bas:
-skaista, zaļ a sakopta teritorija;
- istabiņ a tī ra, uzkopj katru dienu, tī ra turku sievietes, kuras nezina angļ u valodu;
- Ē diens kopumā patika, daudz dā rzeņ u, gaļ a, zivis, saldumi, amatierim;
- pludmale ir laba;
- pusdienā s viņ i cep garš ī gas turku kū kas ar sieru vai kartupeļ iem, pikantas un ļ oti garš ī gas.
Mī nusi:
- internets ir maksas;
-dvieļ i tiek apmaksā ti;
- nav kafijas automā ta;
- pieticī gas brokastis, bez konditorejas izstrā dā jumiem, ļ oti maz augļ u (visu laiku bija arbū zi, ā boli un apelsī ns);
-mū su tū ristu alkatī ba, kas izpauž as sauļ oš anā s krē slu ņ emš anā (piemē ram, viņ i dodas uz jū ru, bet tajā paš ā laikā viņ i ieņ em vietu arī pie baseina vai atstā j drē bes vakarā uz sauļ oš anā s krē sliem), viņ i savā c pā rtiku, tā pat kā pē dē jo reizi)));
-ļ oti maza duš a un balkons.
Kopumā laba ģ imenes viesnī ca, 3*, ar pā rē jo apmierinā ta. Jū su noskaņ ojums labai atpū tai ir ļ oti svarī gs, un tad viss bū s kā rtī bā . Pieklā jī ga viesnī ca par cenu.
Аквааэробика корпус слева и бассейн вид с понтона на отель Мигрос в Анталии подъем к античной башне, поселок Гейнюк дорога к каньону, поселок Гейнюк дикий пляж Бельдиби
аватар _493121
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es rezervē ju š o viesnī cu jaunlaulā tajiem, mē s nolē mā m svinē t kā zas š ajā viesnī cā un neizdevā s. Svē tki bija brī niš ķ ī gi. Jau no paš a sā kuma gribu lū gt nelasī t to cilvē ku atsauksmes, kuri nav apmierinā ti ar savu dzī vi, neprot izbaudī t atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Es rezervē ju š o viesnī cu jaunlaulā tajiem, mē s nolē mā m svinē t kā zas š ajā viesnī cā un neizdevā s. Svē tki bija brī niš ķ ī gi.
Jau no paš a sā kuma gribu lū gt nelasī t to cilvē ku atsauksmes, kuri nav apmierinā ti ar savu dzī vi, neprot izbaudī t atvaļ inā jumu.
Tagad pats pā rskats ir viesnī cas atspē kojums un aizstā vī ba.
Mū su ģ imene ieradā s viesnī cā.10. 30, mē s rezervē jā m divas istabas, standarta 2-vietī gu numuru un ģ imenes numuru. Reģ istratū rā Katerina bija ļ oti pieklā jī ga, palū dza atstā t mantas zā lē un pā rģ ē rbties un atpū sties, tā arī darī jā m, 11.00 sazvanī ja un nokā rtojā m neko neprasot, bet pateicī bu neviens vē l nav atcē lis.
Otrkā rt, teritorija nav liela, kompakta, ļ oti tī ra, baseins ir tī rs un skaists, pludmale ir tī ra, teritorijā ir daudz sauļ oš anā s krē slu un jū ra. Tagad par pludmali, tā ir plaš a un plaš a, ir sauļ oš anā s krē sli zem nojumes un tieš i pludmalē , kā arī uz mola. Ir daudz brī vu vietu, bet patieš ā m mē s nolikā m savus dvieļ us un tā tie gulē ja visu nedē ļ u, neviens neaiztika, un arī pie baseina.
Tagad par pā rtiku. Tie, kas raksta, ka nav gaļ as, jū s smī kņ ā jat! ! ! Pusdienā s un vakariņ ā s bija daudz gan zivju, gan gaļ as (vistas, liellopa gaļ a), Ryaba bija katru dienu (heks, skumbrija un jā , viņ us iepriecinā ja sā lī ti anš ovi ar sī poliem). Daudz dā rzeņ u svaigi cepti, tvaicē ti, cepti, sautē ti. Sieri un olī vas sortimentā . Ī paš s paldies š efpavā riem par lieliskajiem biskvī tiem, kū kā m, ceptiem ā boliem, vienmē r svaigiem un ļ oti garš ī giem. No augļ iem bija arbū zi, apelsī ni un ā boli.
Tagad par bā ru uz ielas, puikas centā s visiem izpatikt, rinda nekad nebija. Ū dens dzesē tā jā bija uz ielas visu diennakti, un drī kstē ja vilkt pudelē s, kas ir ļ oti ē rti.
Liels paldies sievietei, kura visu dienu mū s lutinā ja ar gardā m kū kā m, un, ticiet man, uz ielas bija grū ti, bija karsti, lai Dievs viņ u svē tī .
Pludmale ir ļ oti labi kopta un dibens ir brī niš ķ ī gs peldē š anai pat bez č ī bā m.
Viesnī cā tikā mies ar atpū tniekiem, kas tur atpū š as jau 2.3 ​ ​ un pat 5 reizes, kam ir pieredze citā s viesnī cā s, domā ju, ka arī tur atgriezī simies, novē lam viesnī cai uzplaukumu, nā kamgad atbrauksim un pastā stī sim visiem par to.
Отель Обычный завтрак Анимация каждый день Бассейн
аватар wladimir2553
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Braucā m ar 2 bē rniem, meklē jā m budž eta viesnī cu. Viesnī ca ir ļ oti vidē ja, pat ne lī dz trim. Un naktsmī tne, un ē dinā š ana, visas trī s. Darbinieki ī sti negā ja uz sapulci, kad kaut ko prasī jā m. Pludmale tā da akmeņ aina, ir mols, pirmajā lī nijā viesnī ca, tas bija pluss. … Tomēr ▾ Braucā m ar 2 bē rniem, meklē jā m budž eta viesnī cu. Viesnī ca ir ļ oti vidē ja, pat ne lī dz trim. Un naktsmī tne, un ē dinā š ana, visas trī s. Darbinieki ī sti negā ja uz sapulci, kad kaut ko prasī jā m. Pludmale tā da akmeņ aina, ir mols, pirmajā lī nijā viesnī ca, tas bija pluss. Netā lu no viesnī cas bija veikali, tirgus. Bijā m vairā kā s ekskursijā s, gidi bija normā li.
аватар rosel_i.ua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca man bija piemē rota cenai, man patika viesnī cas atraš anā s vieta. Man patī k arī pats ciemats, biju tur agrā k, š oreiz izvē loties viesnī cu tuvā k jū rai. Par reģ istrē š anos varu teikt, ka viesnī cas administrā cija uzreiz neiekā rtosies istabiņ ā , kas tiek apmaksā ta, bet nodroš ina zemā kas kvalitā tes numuru. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca man bija piemē rota cenai, man patika viesnī cas atraš anā s vieta. Man patī k arī pats ciemats, biju tur agrā k, š oreiz izvē loties viesnī cu tuvā k jū rai. Par reģ istrē š anos varu teikt, ka viesnī cas administrā cija uzreiz neiekā rtosies istabiņ ā , kas tiek apmaksā ta, bet nodroš ina zemā kas kvalitā tes numuru. Mē s bijā m tam gatavi, tā pē c nekavē joties piesaistī jā m gida atbalstu, proti, vē rsā mies pie operatora pā rstā vja viesnī cā , un š is pā rstā vis pierunā ja administrā ciju izmitinā t mū s uz vienu dienu nevis pagrabā , bet gan parasta istaba. Rezultā tā mē s ieguvā m trī svietī gu istabiņ u, tā pē c kā du dienu dzī vojā m pat labā kā istabā nekā pirktajā . Bet administrā cija tomē r mē ģ inā ja mū s iekā rtot pagrabā vai zemā kas kvalitā tes telpā . Nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz istabu, kura bija rezervē ta, manuprā t, tā bija maza.
uz sienas ir acī mredzamas pelē juma pazī mes, bet š is pelē jums ir ļ oti labi pamanā ms uz visa pā rē jā fona, jo viss pā rē jais ir tī rs, jauns. Ē diens atbilst viesnī cas kvalitā tei, diezgan pilnvē rtī gs. Apkalpoš ana ir normā la. Viesnī cas teritorija bija skaista, zaļ a, auga diezgan lielas palmas, lai gan daž as no tā m ir izž uvuš as. Teritorijā bija apaļ š baseins, jauks, sistemā tiski darbinā ts bā rs ar vietē jiem dzē rieniem. Viss bija kompakts. Tā dē jā di viesnī cā nav smilš u pludmales, ir piestā tne. Sauļ oš anā s krē slu nebija daudz, bet pietika. Belbidi centrs ir tā lu, un ir daudz kafejnī cu/restorā nu, bet man nebija nepiecieš ams tos apmeklē t. Netā lu no viesnī cas atradā s daudzi veikali. Gids piedā vā ja ekskursijas, bet mums nepatika, jo devā mies atpū sties citam nolū kam, devā mies uz jū ru. Viesnī ca atbilst visā m 4 zvaigž ņ u viesnī cas prasī bā m.
Vienī gais bū tiskais mī nuss ir 11 vai 12 istabiņ as bez logiem viesnī cā , dzī vs neesmu, bet esmu redzē jis, tas bū tiski pasliktina viesnī cas reitingu, jo man tas nav pieņ emams. . Kopumā viesnī ca nav slikta, varu novē rtē t ar 8 ballē m no 10.
аватар kamikam1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies č etri: es (mamma), mana meita ar vī ru un mans dē ls 11 gadus vecs. Viesnī cā ieradā mies ap vieniem naktī , uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, teicā m 2 atseviš ķ as istabas. Wi-Fi maksā ja 1 dienu - 3 USD, 3–5 USD. … Tomēr ▾ Atpū tā mies č etri: es (mamma), mana meita ar vī ru un mans dē ls 11 gadus vecs. Viesnī cā ieradā mies ap vieniem naktī , uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, teicā m 2 atseviš ķ as istabas. Wi-Fi maksā ja 1 dienu - 3 USD, 3–5 USD.
Pirmo reizi atpū tos Turcijā , lai gan pati par savu dzī vi dzī voju Gruzijā . Viesnī cu izvē lē jos pats, man patika pirmā krasta lī nija. Jā , sauļ oš anā s krē sli tika rezervē ti iepriekš . Kā tas notiek: vakarā atstā jiet dvieli vai T-kreklu uz zviļ ņ a un dodieties prom. Neviens neko neaiztiek. Telefons, nauda, ​ ​ dokumenti bija somā , neviens neko neaiztiek, var atstā t. Pastelis tiek uzpildī ts katru dienu, grī das mazgā tas katru otro dienu, veļ a mainī ta 2 reizes. Bet arī š im nebija ī paš as vajadzī bas, jo duš ā tomē r ej vairā kas reizes dienā . Mums bija 502. un 508. istaba. 502. tualete ir tuvu izlietnei, 508. duš a nav izņ emta. Patiesī bā tie ir sī kumi.
Ē dā m daudz, garš ī gi. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija biezas garš ī gas zupas.
Ja tu brauc atvaļ inā jumā uz Turciju, priekš kam tu ē d makaronus? ? ? Ē dienkartē ir daudz sieru, svaigu garš augu: aisbergs, kreses salā ti un daudz kas cits. Labas kvalitā tes olī vas, melnā s olī vas. Garš ī gs sā ļ ums: jaunas aprikozes un ķ irš u plū mes. Garš ī gs konditorejas izstrā dā jums!!! !
Alkohols visā s viesnī cā s ir atš ķ aidī ts, jau atved.
Dzeramais ū dens - kalnu apvidos dzer no krā na, jā , jā , krieviem tas ir mež onī ba, viņ iem norma! Viņ i paš i to dzer. Ū dens garš a ir kā manā bē rnī bā . Ū dens ir mī ksts, matu mazgā š anai vajag gramu š ampū na.
Animā cija - jā , diezgan vā ja, bet puiš i cenš as! Ū denī mazas zivtiņ as dziļ umā , ja tā s ilgstoš i paliek otrā di, nekustoties, var nedaudz iekost papē ž ā . Zivis pā rsvarā ir no rī ta. Bet neviens no viņ iem nebaidā s. Starp brokastu, pusdienu un vakariņ u pā rtraukumiem noteikti aktī vi peldieties, pretē jā gadī jumā kļ ū siet resns. Man izdevā s nepievienot, ideā la vieta, kur iekā pt PP.
Es š eit lasī ju daudz negatī vu atsauksmju: vai nu viņ i nemaina veļ u, vai kaut kas cits...Es atstā ju 1 USD uz gultas (eksperimenta labad), tā pē c viņ i noberzē ja grī das lī dz spī dumam! 1 dolā rs š odien 68r. Neaizmirstiet, ka viņ iem ir ierasts atstā t dzeramnaudu, bet pē c vē lē š anā s. Jo vairā k zvaigž ņ u, jo vairā k padomu??? ?
Personā ls bija draudzī gs un vienmē r mū s sveicinā ja un jautā ja, kā mums iet. Jā , ir uzspiesti bū ri, bet tos arī var saprast, viņ iem darī š ana ir lī dz novembrim, jā dzī vo no kaut kā . Turki vienmē r ir bijuš i un bū s tirgotā ji, tie ir austrumu cilvē ki, tas viņ iem ir asinī s! Tirgojiet visur! Ik pē c 10 minū tē m kursē autobuss uz Kemeru, cena ir 1 USD vai 4.5-5 liras. Autobuss saka Kemer, nebrauc garā m, izkā p pie torņ a. Kemerā ir Migros veikals un vē l viens gandrī z pretī Carref....aizmirsu pilnu nosaukumu, tur var norē ķ inā ties ar lirā m un $. Cenas ir daudz zemā kas nekā ielu tirgotā jiem. Aptiekā nopē rc burkā nu eļ ļ u 8-10 liras, tā dod vienmē rī gu iedegumu. Visgarš ī gā kie saldumi ir rullī tis ar halvu un riekstiem iekš ā .
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар 170570
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmkā rt, PEGAS pā rdod viesnī cu kā.4 *, bet tas ir 3 * visos aspektos. Tiesa, š is 3 * ir pirmajā rindā , kas nevar vien priecā ties. Pirmkā rt, par skumjo: norē ķ inā š anā s notiek tā - jums tiek pieš ķ irta istaba 2. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, PEGAS pā rdod viesnī cu kā.4 *, bet tas ir 3 * visos aspektos. Tiesa, š is 3 * ir pirmajā rindā , kas nevar vien priecā ties. Pirmkā rt, par skumjo: norē ķ inā š anā s notiek tā - jums tiek pieš ķ irta istaba 2. stā vā bez balkona, ar logu ar skatu uz tehniski tumš o laidumu starp kā pnē m. Ar dabisku lū gumu pē c normā la numura lauzī tā krievu valodā sā kas stā sts par pilnī bā aizsē rē juš u viesnī cu un citu istabu neesamī bu. . . Un tad no apakš as parā dā s kā ds strā dnieks (vē lā k izrā dī jā s, ka tas ir vietē jais dež urants-hamamš č iks) un pametot malā , labā krievu valodā sā k skaidrot situā ciju, saka, ka biedrs reģ istratū rā labi nesaprot, bet tur tieš ā m nav cipari, bet par 30 dolā riem var iekā rtoties istabā ar balkonu, uz kuru cilvē kiem vajadzē tu ierasties rī t, bet tā jau ir viņ u problē ma, bet par mazā ku summu tas nav iespē jams, un jau ir gatavs parā dī t š o numuru un pat nē sā t somas. Nebija ko darī t, 30k iedeva. Pē c tam bija 20 minū š u pierunā š ana pasū tī t hammam tieš i tagad par 25, nu, 20 dolā riem. Un vē lā k mē s ne reizi vien pā rliecinā jā mies, ka š ī shē ma tiek izstrā dā ta visiem, kas ienā k, un tiem, kas ierodas dienas beigā s, summa palielinā s (personī gi dzirdē ju tajā paš ā vakarā par summu 60 DOLĀ RI! ) . Un uz asarā m-draudiem skan frā ze "Zvani, kur gribi, es nebaidos no neviena". Starp citu, viesnī cā ir daudz turku, ar viņ iem laikam ir savā dā k, nezinu. Nā kamais solis WIFI istabā par USD 3 dienā vai USD 10 nedē ļ ā , un tas ir ATSEVIŠ Ķ I KATRAI IERĪ CEI! ! ! Pat vestibilā paroli iegū t nav tik vienkā rš i, bet tas tiek darī ts milzī gas labvē lī bas veidā . Mē s esam redzē juš i visu, bet tikai š o. . . Istabas mazas 2.5*2.5, stā voklis noguris, bet viss darbojā s. Personā ls nav ī paš i apmierinā ts ar jums, bā rā vispā r skati ir tā di, ka š ķ iet, ka jū s viņ iem atņ emat savu. Izņ ē mums ir sekundā rais personā ls, uznā k smaidoš i normā li puiš i. Animā cija ir tas gadī jums, kad tā ir tā da, ka, nu, labā k bū tu, ja tā s vienkā rš i nebū tu, divi nož ē lojami skumji cilvē ki, kuri pat nemē ģ ina kaut ko darī t. . . Jū ra: ja jū s apmierina pludmales trū kums un peldē š anā s un sauļ oš anā s no mola, kā Ē ģ iptē , jums patiks, lai gan jums bū s jā sacenš as par sauļ oš anā s krē sliem. Ē diens: ja atceraties, ka tas ir 3 *, un negaidā t daudz augļ u un jū ras velš u, tad ir pilnī gi iespē jams atrast savu diē tu un jū s nebū sit izsalcis. Esam bijuš i daudzā s vietā s un atzī mē juš i, ka pavā rs š eit nav tas sliktā kais, daudzveidī ba nebija liela, bet vairā k vai mazā k viss ir ē dams. Baseins galvenokā rt paredzē ts bē rniem. Mē s daudz ceļ ojā m. Ja dodaties nirt, riskē jat iekļ ū t 100-150 cilvē ku grupā un visu dienu tusē t jū rā ar nelielu laiviņ u, mū su sieviete zaudē ja samaņ u. Labs raftings, kuram gan patī k. Kopumā domā jiet paš i, noskaņ ojieties uz pozitī vo (lai gan pie š odienas strauji augoš ajā m cenā m tas nav viegli). Jā , iepē rkoties (ī paš i tirdzniecī bas centros) izdevī gā k ir maksā t ar karti, lira kritā s pret dolā ru, par skaidru naudu pirkā m tikai ū deni un maksā jā m par ekskursijā m. Jauku atpū tu!
Вид из номера с доплатой 30 дол.
аватар misana960
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā Sumela Garden Hotel, atpū tā s ar ģ imenē m, no 2018. gada 31. augusta lī dz 7. augustam. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu internetā , mums patika piestā tne un viesnī cas ā rē jā vide, rezervē jā m caur tū risma aģ entū ru, viņ i devā s kopā ar mums, kas atrodas Dņ eprā , š aurā aģ entū rā teica, ka viesnī ca nav slikti, standarta lī menī no lē tajiem. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā Sumela Garden Hotel, atpū tā s ar ģ imenē m, no 2018. gada 31. augusta lī dz 7. augustam. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu internetā , mums patika piestā tne un viesnī cas ā rē jā vide, rezervē jā m caur tū risma aģ entū ru, viņ i devā s kopā ar mums, kas atrodas Dņ eprā , š aurā aģ entū rā teica, ka viesnī ca nav slikti, standarta lī menī no lē tajiem. Bet viņ i neteica, ka varē tu bū t tik smirdī gas telpas. Ar lielu vē lmi pirmo reizi devā mies uz Turciju, noskaņ ojums bija lielisks un emocijas pozitī vas, reģ istratū rā mū s sagaidī ja ar smaidu)) Bet noskaņ ojums ā tri pazuda, kad kā pā m pā ri istabas Nr. 104 slieksnim iekš ā . pagraba ē ka. Viņ i uzreiz sā ka apskatī t istabu, iegā ja vannasistabā un aizrā vā s, duš ā , griestos pelē jums, smaka ir vienkā rš i sasodī ta. Visa istaba smirdē ja tik slikti, ka nebija iespē jams atrast. Mē s atgriezā mies reģ istratū rā un teicā m, ka istaba mums neatbilst, viņ i mums iedeva citu istabu, viņ i ieradā s tur, un logu nebija vispā r, tikai neliels logs tualetē . Mē s esam atteikuš ies no š ī numura. Pē c atteikuma un otrā numura reģ istratū rā teica, ka vairs nav istabu, un lū dza pagaidī t lī dz rī tdienai. Nā cā s pavadī t visu nakti istabā numur 104, gulē t nebija iespē jams, smarž a iesū cas istabā , tā pē c visu nakti nevarē ju gulē t, no rī ta savā cu visas mantas un devos uz reģ istratū ru pie administratores . Viņ i mums atkal sā ka piedā vā t divvietī gu istabu, lai gan mū s piekā va troja, tad atkal č etrvietī gu bez logiem! Tikai pē c tam, kad vajadzē ja pielikt balsi administratoram, mums tomē r iedeva normā lu numuru. Es runā ju ar precē tu pā ri no Kubanas, viņ iem piedā vā ja to paš u, un saskaņ ā ar š o scenā riju manam vī ram. Pirmkā rt, viņ i ievieto jū s smirdī gā kajā istabā , un, ja viņ iem tas nav aizvainots, viņ i tur dzī vo. Telpā ar numuru 2O7, ko mums iedeva, ir daudz labā k, maza istabiņ a un bez pelē juma smakas, nebija vē lē š anā s pamest Cheev pē c satraukuma. Pē c tam attieksme pret mums nemainī jā s, dvieli mainī ja reti, tas, kas gulē ja uz grī das, bija tikai glī ti salocī ts un jautrs. Kā ju dvielis tika pā rsteidzoš i nomainī ts pē c tam, kad tas kļ uva netī rs. Ē dienu ziņ ā izsalcis nepaliksi, gaļ a ir tikai no vistas, un daudz salā tu. Tē jas kafijas dzē rieni viss ir kā rtī bā . Bā rs atvē rts lī dz 10-2.00 bez maksas, degvī ns, vī ns, š ampanietis. alus. Sauļ oš anā s krē sli uz mola ir jā aizņ emas laicī gi, turpat piestā tnē tie ir pastā vī gi aizņ emti. Kopumā š ī viesnī ca nevelk uz 4 *, vismaz 3 * vai pat 2 *. Droš i vien labi skaitļ i tikai savē jiem vai tiem, kas labi maksā ja, lai gan tas nav tā s naudas vē rts, ko mē s maksā jā m. Neiesaku š o viesnī cu, tā nav naudas vē rta.
Это  красота, в ванной комнате,№104 Это  красота, в ванной комнате,№104 Это  красота, в ванной комнате,№104 Отель Номера в подвале) Дерьмовый номер №104 Душевая. Душевая с плесенью.
Parādīt vairāk »


iemiesojums 0599551
Divu istabu skaits ar četrām gultām. Ceļo ar diviem pieaugušiem bērniem
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums rufus_rufus
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums rufus_rufus
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums martyshov
Šī viesnīca nepiedāvā šo sporta veidu. Vai dzīvojot šajā viesnīcā būs iespēja aizbraukt uz blakus esošo pludmali, kur tā atrodas?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums matilda77
kādas izklaides ir viesnīcā bērniem vecumā no 4-5 gadiem?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен на берегу моря в посёлке Бельдиби. Построен в 1997 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Отель подойдёт для экономичного отдыха.

Atrašanās vieta 15 км от г. Кемер. 30 км от г. Анталия. 45 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 60 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан вместимостью 350 человек, бар у бассейна, снэк-бар.

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазины на территории, факс/ксерокопирование, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, аквааэробика.
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 126 номеров (270 мест) в двух 3-этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Ciftecesmeler Mevkii, Sahil Yolu Beldibi - Kemer / Antalya
Tālruņi: Tel / Fax: +90 242 824 92 11,
Fax: +90 242 824 91 05
Tīmekļa vietne: Sumela Garden Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.