Sirius Hotel 4*– Atsauksmes

53
Novērtējums 8.310
№16 viesnīcas reitingā Kemera
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.4 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 120 metru attālumā no savas pludmales Tekirovas ciematā. Uzcelta 1992. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Tā sastāv no vienas 4 stāvu galvenās ēkas un viena stāva piebūves ēkas. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар Larisa19_ukr.net
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju š ajā viesnī cā.9. 10.2023-11.10, 2023. No lidostas braucu ar taksi - 45 eiro. Maksa ir 50 dolā ri dienā . Es ierados pulksten vienos naktī . Mū s uzreiz aizveda uz savu istabu. pati istabiņ a bija maza, bet tī ra un tur viss darbojā s un viss bija! Ē diens ir izcils. … Tomēr ▾ Biju š ajā viesnī cā.9. 10.2023-11.10, 2023. No lidostas braucu ar taksi - 45 eiro. Maksa ir 50 dolā ri dienā . Es ierados pulksten vienos naktī . Mū s uzreiz aizveda uz savu istabu. pati istabiņ a bija maza, bet tī ra un tur viss darbojā s un viss bija! Ē diens ir izcils. Daudz zaļ umu un augļ u un dā rzeņ u. Es vispā r neē du gaļ u un zivis - tā pē c š is brī dis man nemaz nav interesants. Ir divu veidu vī ns. Bet ļ oti laba kvalitā te - nevis pū deris, bet riktī gs sauss. Alus - pē c mana tē ta atsauksmē m - arī ir kvalitatī vs. Saldumu ir daudz un tie izskatā s ļ oti skaisti) Visi ē da ar prieku) Es neē du saldumus un tikai apbrī noju mazā s skaistas kū kas un pī rā gus) darbinieki ir neticami draudzī gi un profesionā li! Tī rī ts katru dienu. Viss ir tī rs un skaists. Mū zika ir neuzkrī toš a un vienmē r aktuā la. Kaimiņ u viesnī cā s bija nemitī gs troksnis, bet š eit ir ļ oti mierī gi un neuzbā zī gi! Tī rs baseins. Jū ra ir pā rsteidzoš a - caurspī dī ga un tī ra!!!!
Peldē ju aiz bojā m - un tur vē l dibenu var redzē t!!!! ! Ieieš ana jū rā noritē ja veiksmī gi. Daudz mazu apaļ u akmeņ u. Nav dzeloņ ains. Es daudz ceļ oju un esmu bijis 37 valstī s, un man ir ar ko salī dzinā t. Neko no tā negaidī ju, bet viesnī ca mani patī kami pā rsteidza) pā reja uz jū ru ir ierasta - tā pē c ir glā zes un izsmē ķ i. Pludmalē paš i atpū tnieki smē ķ ē un met buļ ļ us garā m miskastei. Mums tā du ir daudz, varam izmest miskastē...bet nē...jā brauc garā m)) Un ar sē klā m jā nopulē )))) Tas ir cilvē ciskais faktors!! ! Un, lai nebū tu saš utuma par to, ka tas ir dā rgi - rezervē jiet viesnī cu tieš i un iegā dā jieties biļ etes iepriekš un veiciet transfē ru paš i - un tas pats atvaļ inā jums bū s uz pusi lē tā ks!!! !
аватар Aidar130
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laimī gu visiem Jauno 2024. gadu!!! Tikai š ajā s brī vdienā s sanā ca uzrakstī t atskaiti par š o viesnī cu Sirius Hotel 4*, Tekirova. Katru gadu braucu atvaļ inā jumā uz Turciju un konkrē ti uz Tekirovu, jo tas ir Antā lijas piekrastes zaļ ā kais ciems. … Tomēr ▾ Laimī gu visiem Jauno 2024. gadu!!!
Tikai š ajā s brī vdienā s sanā ca uzrakstī t atskaiti par š o viesnī cu Sirius Hotel 4*, Tekirova. Katru gadu braucu atvaļ inā jumā uz Turciju un konkrē ti uz Tekirovu, jo tas ir Antā lijas piekrastes zaļ ā kais ciems. 2023. gadā nolē mu atpū sties nevis 10 dienas, kā tas ir tū roperatoriem, bet 15 dienas. Atpū tas laiks (24/09-07/10). Cenas visu kategoriju viesnī cā m, protams, ir pieauguš as salī dzinā jumā ar 2021. -22. Es zinā ju š o viesnī cu neklā tienē , lasot atsauksmes vietnē s un youtube. Un es nolē mu izvē lē ties š o viesnī cu. Iepriekš piezvanī jis uz viesnī cu, paņ ē mu ģ enerā ldirektora Ferahima Turana kunga kontakttā lruni. Nopirkuš i biļ eti no Kazahstā nas uzņ ē muma KazTour, viņ i ilgu laiku neapstiprinā ja manu viesnī cas rezervā ciju, jo š ī rezervā cija nebija no Turcijas tū risma operatora. Bet Turā na kungs pā rņ ē ma manu jautā jumu savā kontrolē , par ko esmu ļ oti pateicī gs. Pē c viņ a palī dzī bas saņ ē mu WhatsApp rezervā cijas kopiju un jau mierī gi gatavojos ceļ ojumam.
Es dabū ju istabu ar skatu uz Tahtali kalnu un baseinu. Skats, protams, ir brī niš ķ ī gs, kā saka: "Ne var aprakstī t ar pildspalvu, ne izstā stī t pasakā. " Telpā ir pietiekami daudz vietas, ar nosacī jumu, ka es lidoju ar lielu aprī kojumu: klē pjdators, planš etdators, 2 viedtā lruņ i, modems, kameras utt. Vannas istaba un duš a tā pat kā visur citur, jautā jumi neradā s.
Pludmale atrodas 3 minū š u attā lumā no viesnī cas, kas ir pat labi. Pē c sā tī gā m brokastī m vai pusdienā m pastaiga lī dz jū rai ir ideā la. Vietu pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz, pat ja pusdienā s devos uz viesnī cu. Pludmales platums ir pietiekams, man pat š ķ iet, ka tas ir liels. Ievē roju, ka mū su teritorijā peldē ties ieradā s daudzi tū risti no kaimiņ u viesnī cā m, jo ​ ​ viņ iem bija ļ oti daudz cilvē ku.
Ē diens viesnī cā ir vairā k nekā pietiekams. Brokastī s putra, vā rī tas un ceptas olas. Pusdienā s un vakariņ ā s ir daž ā das zupas, kotletes, zivis, liellopu gaļ a. No augļ iem: vī nogas, arbū zi, melones. Es personī gi nebiju izsalcis.
Brokastī s pietrū ka tikai apelsī nu sulas. Bet š o jautā jumu atrisinā ju ļ oti ā tri, tuvā kajā Migros nopē rkot pā ris litrus sulas un aizbraucot ar sulu brokastī s.
Par animā ciju neko daudz neteikš u, jo ī paš i ar to nebiju iesaistī ts. Es lidoju uz š o viesnī cu, lai baudī tu relaksē još as brī vdienas un enerģ ijas lā diņ u 2024.  gadam.
Secinā jums: viesnī ca man ļ oti patika! Š eit jū s varat baudī t klusas un relaksē još as brī vdienas. Personā ls ļ oti atsaucī gs un viesmī lī gs, it kā bū tu atnā cis nevis atvaļ inā jumā , bet uz savā m otrajā m mā jā m. ES iesaku!
аватар allapetruchenya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neiesaku š o viesnī cu. Par 7 naktī m maksā jā m 1200 eiro par diviem. Bet kā pē c viņ i nesaprata. Tī rī š ana un veļ as un dvieļ u maiņ a nekad nav bijusi. Tī rī š ana sastā vē ja no tā , ka viņ i mums uzlika ū dens pudeli. … Tomēr ▾ Neiesaku š o viesnī cu. Par 7 naktī m maksā jā m 1200 eiro par diviem. Bet kā pē c viņ i nesaprata.
Tī rī š ana un veļ as un dvieļ u maiņ a nekad nav bijusi. Tī rī š ana sastā vē ja no tā , ka viņ i mums uzlika ū dens pudeli. Reģ istratū rā vē rsa uzmanī bu uz to, bet neviens neatsaucā s. Telpas ir netī ras, sapelē juš as, zirnekļ u tī kli. Ē diens ir tikai murgs. Ko neē dī si š odien, to ē dī si rī t. Nav garš ī gs un tas pats. Vā rī ta vista - tas ir visi gaļ as produkti. Visu vai pā rsā lī tu nevar ē st vai bez sā ls vispā r.
Vienī gais pluss - tuvu braukt lī dz jū rai (5 min. ). Pludmale ir klā ta ar buļ ļ iem no cigaretē m un neviens to netī ra. Pludmales bā ram ir viens nosaukums. Bā rmenis no pludmales strā dā gan pludmalē , gan ē damistabā . Attiecī gi viņ š pludmalē atrodas pā ris stundas.
Internets ir ļ oti slikts. Precī zā k, tā gandrī z nav.
Pē dē jais salmiņ š bija sausā deva ceļ am (divi klaipa gabaliņ i un vā rī ta ola).
паутина плесень волосы плесень плесень ржавчина сломанная  кровать сухой поек
аватар mari88_2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Esam daudzkā rt bijuš i Turcijā , š oreiz gribē ju atpū sties nepā rmaksā jot, bet bū t tuvu jū rai. Izlasiet atsauksmes un izvē lieties š o viesnī cu. Un piedod simts reizes. Kā rtī bā : devā mies ar grupu. Rezervē ts mē nesi iepriekš . … Tomēr ▾ Esam daudzkā rt bijuš i Turcijā , š oreiz gribē ju atpū sties nepā rmaksā jot, bet bū t tuvu jū rai. Izlasiet atsauksmes un izvē lieties š o viesnī cu. Un piedod simts reizes.
Kā rtī bā : devā mies ar grupu. Rezervē ts mē nesi iepriekš . Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā . Ierodoties izrā dī jā s, ka nav pietiekami daudz brī vu istabu, viņ i kaut kā atteicā s atrisinā t problē mu. Vairā kas reizes nā cā s zvanī t uz Maskavu. Pē c divā m stundā m problē ma tika atrisinā ta, ī slaicī gi iekā rtojot mū s citā viesnī cā , tā lu no š ī s. Un droš i aizmirstot par mums. Un viss bū tu labi, ja mē s nā ktu vieni. Nā kamajā dienā mē s atgriezā mies š ajā viesnī cā , lai tiktos ar gidu un pieprasī tu mū su istabu. Mē s bijā m samierinā juš ies ar skandā lu. Un interesanti, ka viesnī ca bija gandrī z tukš a. Joprojā m brī nā mies, kā pē c viesnī ca mums uzreiz nepieš ķ ī ra istabiņ u.
Tagad par paš u viesnī cu: drī zā k tā ir numuriņ u mā ja ar ē dinā š anu. Te nav nekā da galvenā lieta, pē c kā vienmē r brauca uz Turciju: nav nekā das brī vdienu sajū tas!
Teritorija: ļ oti maza, zaļ ā s zonas praktiski nav.
Baseina bā rs: ledusskapis nedarbojā s, nebija kokteiļ u tū biņ u. Vī ni tika pasniegti silti. Un, lai gan bā rs bija atvē rts lī dz pusvienpadsmitiem, bet pē c desmitiem vakarā uz vienu roku izdalī ja tikai vienu glā zi.
Ē damistaba: ē diens ir labs, bet ir problē mas ar telpu dizainu.
Atpū tnieki: lielā kā daļ a to, kas ir tā lu pensijā .
Un, kā likā s, pā rsvarā no Ukrainas.
Pludmale: nekad nav redzē ta tī rī ta.
Un pā rē jais viss ir labi. Jū ra visiem viena, ekskursijas arī .
Secinā jums: viesnī ca ietaupa uz visu. Ja viesnī ca ir vajadzī ga tikai tā pē c, lai atbrauktu pā rnakš ņ ot un paē st, tad derē s. Un, ja vē laties kā rtī gi atpū sties, labā k piemaksā t un iegā dā ties labā ku viesnī cu
аватар troshka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien visiem. Gribu pastā stī t par atpū tu viesnī cā Sirius (kopā ar vī ru atpū tā mies no 20.05. 2017 lī dz 28.05. 2017). Ļ oti ī si: viesnī ca un pā rē jais bija ļ oti apmierinā ti. Sī kā k: 1. Pati viesnī ca ir maza, mā jī ga, jauka, klusa. … Tomēr ▾ Labdien visiem. Gribu pastā stī t par atpū tu viesnī cā Sirius (kopā ar vī ru atpū tā mies no 20.05. 2017 lī dz 28.05. 2017).
Ļ oti ī si: viesnī ca un pā rē jais bija ļ oti apmierinā ti.
Sī kā k:
1. Pati viesnī ca ir maza, mā jī ga, jauka, klusa. Neliela iekopta teritorija, divi baseini ar slidkalniņ iem (viens mazs ar ziloņ u slidkalniņ u, otrs lielais ar varavī ksnes formas slidkalniņ u), pie baseiniem liels skaits sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem, tualete, duš a, ir neliels bē rnu rotaļ u laukums. Pirmajā stā vā atrodas reģ istratū ra, tualetes, restorā ns. Otrajā - ceturtajā stā vā - numuriņ i atpū tniekiem, mī nus pirmajā stā vā - pirts, hammam, masā ž as, trenaž ieru zā le, uzreiz tiek nodoti pludmales dvieļ i. Ieradā mies pē c 17.00, pā ris minū š u laikā reģ istratū rā saņ ē mā m istabiņ as atslē gas - 314. istaba augš ē jā stā vā ar skatu uz kalniem - skats vienkā rš i super. Khatuna (administratore reģ istratū rā ), liels paldies par laipnī bu, labo garastā vokli, smaidiem un vē lmi vienmē r izpildī t visas atpū tnieku vē lmes!
Andž elī na (saimniece mī nus pirmais stā vs) ir burvī ga jaunkundze, pē c mū su apmetnes viņ a uzreiz sniedza ekskursiju pa viesnī cu, pastā stī ja par visā m mums noderī gā m niansē m, izsniedza pludmales dvieļ us, aizveda uz pludmali ( iet ne vairā k kā.3 minū tes) un parā dī ja mū su viesnī cas sauļ oš anā s krē slus. Lai nerastos jautā jumi, uzreiz atzī mē š u, ka naudu neviens neprasī ja ne par istabu, ne par ekskursiju.
2. Istaba: istabā ir divas lielas gultas (pā rbī dī ja - izrā dī jā s viena milzī ga), divi naktsgaldiņ i, apaļ š galds, divi atzveltnes krē sli, galds-plaukts ar lielu spoguli, iebū vē ts bā rs -ledusskapis, plakanā ekrā na televizors un tē jas komplekts (elektriskā tē jkanna, divas glā zes, divas baltas krū zes, apakš tasī tes un karotes, uzlī mes ar kafiju un cukuru), vē l viens spogulis, stā vlampa, gaisa kondicionieris.
Gaitenī liels skapis ar drē bju kaudzi (ja kas, tie ir drē bju pakaramie) un plauktiem, plauktos ir viesmī lī gi
bija aizzī mogotas istabas č ī bas (2 pā ri). Vannas istaba ar labu duš u, fē nu, lielu spoguli un visā diem jaukiem sī kumiem: pudelī tē s - ķ ermeņ a ž eleja, duš a, ķ ermeņ a krē ms un matu kondicionieris, kastī tē s - vienreizē jā s matu cepurī tes, nagu vī les, vates kociņ i. Balkonā ir sienā iebū vē ts metā la ž ā vē š anas statī vs, divi pī ti krē sli un apaļ š stikla galds. Atklā š u noslē pumu: ja nokļ ū sti pē rkona negaisā ar lietu, zibeņ iem un pē rkonu, tad ielej kafiju (tē ju) tasī tē , apsē dies uz balkona un skaties uz kalniem. . . nirvā na vismaz uz laiku garantē ta. stunda.
Tī rī š ana istabā...teikš u tā - bija : ) - pā ris reizes izsū ca putekļ usū cē ju (bet mē s nepiegruž ot. . ), gulta netika mainī ta 8 naktis (bet ja godī gi maz ticams, ka mā jā s kā dam gulta ir biež ā k kā.1 reizi 10 dienā s mainā s), dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, atkritumi tika izmesti no miskastē m, tika pievienoti mazgā š anas zvani un svilpes, tika nedaudz ū dens (1.5 litri baklaž ā nu). pa kreisi. Uzreiz jā saka: zem poda, izlietnes, gultā m nekā pā m, tā pē c nevaru ziņ ot, vai tur bija putekļ i, jo. Mani tas viss neinteresē ja : ) Ā rē ji mums viss lieliski piestā vē ja. Atkal viņ i nelika duš as cepures - viņ i pienā ca un jautā ja, neviens neatteicā s.
3. Restorā ns: trī s vietas - pirmā ir galvenā viesnī cas ē kā , pā rē jā s divas ir atvē rtā s verandā s, ja vakari ir silti, tad tas ir tas. Restorā ns ir tī rs, trauku vienmē r bija pietiekami, netī rie trauki tiek izņ emti uzreiz, viesmī ļ i ir draudzī gi, neuzbā zī gi, smaidī gi un novē l labu apetī ti. Viņ i gatavo garš ī gi, daudz, pastā vī gi nes svaigu ē dienu (vienī gais ir zivis, atvainojiet, cienī jamais pavā r, bet man tā zivs nepatika, laizī sit pirkstus, liels paldies), dzē rienus (balto un sarkanvī ns, alus, fanta, kola) - pudelē s, garš ī gi, visu lej stikla kausos vai glā zē s (atkarī bā no dzē riena).
Brokastis - no 7-30 lī dz 9-00:6-7 veidu daž ā di sieri, 2 veidu biezpiens, 6 veidu olī vas, daž ā di zaļ umi un dā rzeņ i, omletes, olas,
desiņ as, sviests, salā ti, piena putra, brokastu pā rslas ar pienu, garš ī ga halva, tē ja un kafija, 2 veidu jogurti, augļ i - mums bija ā boli, melones, apelsī ni, greipfrū ti), pankū kas.
Pusdienas no 12-30 lī dz 14-00 - Baidos, ka nevaru visu uzskaitī t: zupa, daž ā di salā ti, svaigi dā rzeņ i, garš augi, kartupeļ i (daž ā dā s variā cijā s), rī si, makaroni, sē nes, daž ā di sautē ti dā rzeņ i, pildī ti cukini , papriku, bija pat pildī ti sī poli, vismaz 3 veidu gaļ a (viss vienmē r garš ī gi).
Vakariņ as no 19:00 lī dz 21:00 - tikai daudz, tā pat kā pusdienā s, tiek pievienota arī visu veidu ē dienu gatavoš ana uz ielas: grilē ta gaļ a,
visā du labumu cepš ana.
Restorā nā ir mikroviļ ņ u krā sns, tā pē c, ja kaut kas ir jā uzsilda papildus, tas darbojas pareizi.
Restorā nā ir garš ī ga tē ja, man nepatika kafija automā tos, bet esmu kā das noteiktas kafijas markas cienī tā js, ko nē sā ju lī dzi, tā pē c mans viedoklis par š o lietu ir tī ri subjektī vs : ). Ja tev garš o kā da noteikta kafija, tad atrodi tai vietu savā bagā ž ā un tad izbaudi kafijas aromā tu savā balkonā : )
No 18-00 lī dz 18-30 pie bā ra pasniedz saldē jumu - garš ī gi, bet, manuprā t, labā k saldē juma sadali pā rcelt "agri" - stundas uz 17:00, citā di saldē jums bija pilns un vakariņ ā s š aš likam vietas nepietiek : )
4. Pludmale - izgā jā m no viesnī cas no baseinu puses, pagriezā mies pa kreisi un gā jā m pa taku ar palmā m uz pludmali, lē nā m 3
minū š u pastaigas, daudz sauļ oš anā s krē slu, blakus (pa kreisi un pa labi) - kaimiņ u piecnieku pludmales. Pastaigā ties pa viņ u pludmales daļ u, kā arī peldē ties jū rā ir IESPĒ JAMS, jū s nevarat vienkā rš i gulē t uz citu cilvē ku viesnī cu sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē sli ir daļ a no maksas pakalpojumiem individuā lai ekskursijai. Tā pē c, lai jū s netiktu padzī ts no sveš iem sauļ oš anā s krē sliem - iederieties, lai sauļ otos tikai uz Sirius Hotel sauļ oš anā s krē sliem, un visi bū s laimī gi. Kungi, nu, sauļ oš anā s krē slu ir daudz, DAUDZ, pietika visiem, nemeklē jiet piedzī vojumus dzenoties pē c kā da cita "laimes" savā piektajā punktā , labā k to mierī gi sasildiet uz Sirius zvilnis. Brī niš ķ ī ga piestā tne ar kā pnē m - negribi ieiet jū rā no pludmales: lū dzu ieejiet jū rā no mola - dziļ i, lieliski, zivis peld un tu rī st - un tur arī ! : ) Un vē l var staigā t gar jū ras malu no Tekirovas galē jā kreisā punkta uz labo. . . trī s stundas pilnī gas relaksā cijas. . . vā ciet gliemež vā kus, oļ us, apstā jieties - izpeldieties jebkurā pludmalē , dodieties tā lā k, apbrī not kalnus, jū ru, sauli, mā koņ us. 203 prieki vienā pudelē !
5. Ekskursijas: viesnī cas gids no piebū ves tū res - Aladins izstā stī ja par visā m ekskursijā m, neko neuzspieda, teica, ja ir kā di jautā jumi - sazinieties. Mē s nepieteicā mies, nebraucā m ekskursijā s no viesnī cas. Uz ielas (pretī -slī pi-pa labi no Sirius) atrodas tū risma aģ entū ra, kur ekskursijas ir krietni lē tā kas. Laiku un emocijas labprā tā k plā nojam paš i, tā pē c organizē tā s ekskursijā s nedevā mies: no Tekirovas ir ē rti nokļ ū t ar autobusu, tā pē c iepriekš izplā nojā m, kas mū s interesē un bez problē mā m apskatī ja:
5.1. Kleopatras lī cis (vienas stundas gā jienā no viesnī cas pa marķ ē tu taku).
5.2. Senā Phaselis pilsē ta (pusotras stundas nesteidzī ga pastaiga pa zemesragu un esat Faselis lī č os).
5.3. Demres pilsē ta ar Sv. Nikolaja baznī cu, likieš u kapenē m un seno amfiteā tri (no autobusa marš ruta uz Demri
2h brauciens ar pā ris "tehniskā m" pieturā m, lai kafejnī cā sasildī tos un iedzertu tē ju).
5.4. Goynuk Canyon - autobuss apstā jas pie Sirius, brauciet lī dz kanjona krustojumam 1 stunda, pē c tam kā jas 1 stunda
un tu esi kanjonā .
Nu skaidrs, ka gā jā m pa Ataturka bulvā ri (viesnī ca atrodas 5 min no bulvā ra).
Tie. Rezumē jot: no mana viedokļ a viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i perfekta visos veidos.
6. Internets: bezmaksas viesnī cas vestibilā pie reģ istratū ras, apsē dieties uz ē rtiem dī vā niem un pieslē dzieties pē c sirds patikas. Internets ir diezgan pieklā jī gs. Numuri ir apmaksā ti, 2 dolā ri dienā .
7. Animā cija: ir, puiš i mē ģ ina, 10:00 vingrojumi pludmalē , vakarā.21-15 visā di tematiskie vakari. Varbū t kaut kas cits, bet es š eit nevaru pateikt, jo. animā cija mū s neinteresē ja.
8. Kā saka "cits": mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā manam vī ram "gadī jā s" dzimš anas diena. Vakarā mums atnesa augļ u plati, baltvī na pudeli un vizī tkarti ar apsveikumu: "Daudz laimes dzimš anas dienā , dā rgais Eiž en. " Tas bija ļ oti patī kami, par ko vē lreiz liels paldies Khatunai.
----------------
Rezumē jot: paldies, Sirius, par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu, ja bū s iespē ja, atgriezī simies pie jums vē lreiz. Sirius labklā jī ba, un visiem atpū tniekiem - pozitī vas emocijas, maiga saule un silta jū ra! Izbaudi atvaļ inā jumu un izbaudi dzī vi! Bai! : )
-----------------
P. S. Viesnī ca tika izvē lē ta caur tū risma firmu TOP TRAVEL (Harkovas pā rstā vniecī ba Kultury 11, vadī tā js Nika). Esam vairā kkā rt sazinā juš ies ar š o tū risma firmu un esam ļ oti apmierinā ti ar vadī tā ju darbu un saņ emtajiem padomiem - viss ir skaidrs, draudzī gs un zinoš s. Niks, liels paldies par lielisko uzturē š anos! Veiksmi un laimī gus klientus!
Прогулка по пляжу вдоль моря Каньон Гейнюк, май 2017. Потрясающие эмоции и незабываемые впечатления, усиленные ливнем и грозой. Просто супер! Природе низкий поклон и огромное спасибо!  Вид с пляжа  Бассейны и горки отеля  Вид с балкона номера 314  Вид с балкона номер 314  СПА на минус первом этаже Номер отеля
аватар melnikova.dina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pavisam mazā platī bā cā ļ i staigā un murgo, gaiļ i rū c rī tausmā , nevar izgulē ties. Tī rī š ana istabā s pretī ga, logi laikam nekad nav mazgā ti, vestibila bā rs eksistē tikai virtuā li, tur nav bā rs pludmalē (kā saka), bet mazs ledusskapis zem nojumes ar nedaudz vē siem dzē rieniem, Nesapņ o par daž ā diem kokteiļ iem un sulā m, Tomē r, paldies Dievam, badā nepaliksi, barotava ir labs, protams, var braukt š eit atpū sties, ja cena nav pā rā k augsta, bet es acī mredzot pā rmaksā ju. … Tomēr ▾ Pavisam mazā platī bā cā ļ i staigā un murgo, gaiļ i rū c rī tausmā , nevar izgulē ties. Tī rī š ana istabā s pretī ga, logi laikam nekad nav mazgā ti, vestibila bā rs eksistē tikai virtuā li, tur nav bā rs pludmalē (kā saka), bet mazs ledusskapis zem nojumes ar nedaudz vē siem dzē rieniem, Nesapņ o par daž ā diem kokteiļ iem un sulā m, Tomē r, paldies Dievam, badā nepaliksi, barotava ir labs, protams, var braukt š eit atpū sties, ja cena nav pā rā k augsta, bet es acī mredzot pā rmaksā ju. Manuprā t par 9 naktī m -450 dolā ri par š o viesnī cu ir par daudz.
аватар Rebovetz
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu ieteica draugi, kuri jau bija apmetuš ies š ajā viesnī cā . Atpū ta ar ģ imeni. Mē s aizņ ē mā m divus standarta numurus otrajā un treš ajā stā vā . Otrajā stā vā ir istaba ar divā m vienvietī gā m gultā m, bet treš ajā stā vā ar vienu divguļ amo gultu. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi, kuri jau bija apmetuš ies š ajā viesnī cā . Atpū ta ar ģ imeni. Mē s aizņ ē mā m divus standarta numurus otrajā un treš ajā stā vā . Otrajā stā vā ir istaba ar divā m vienvietī gā m gultā m, bet treš ajā stā vā ar vienu divguļ amo gultu. Viesnī cā ir neliels lifts. Vī ramā te un viņ a sieva biež i brauca ar liftu, un mē s ar dē lu gā jā m augš ā pa kā pnē m. Tas nenogurdina pat 30 grā du karstumā . Pirmajā stā vā atrodas liels restorā ns, ir arī terase. Pie baseina ir bā rs. Uz vietas ir tenisa galds. Bā rā ir koncertu skatuve. Viesnī cā ir biljarda galds. Spē lē t ir iespē jams, bet tikai par papildus samaksu. Viesnī cā ir neliela trenaž ieru zā le. Manam dē lam patika iet uz skolu. Visas ē dienreizes iekļ autas, pat saldē jumu iedeva noteiktā laikā . Vietē jie alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni ir bez maksas no pulksten 11:00 lī dz 22:00. Ē diens ir daudzveidī gs. Bija gaļ a un zivis, augļ i, dā rzeņ i, smalkmaizī tes, olu kultenis, domas ar pienu. Katrs atrada vajadzī go. Numuros ir tē jas komplekts. Papildinā ts katru dienu ar kafijas un cukura maisiņ iem. Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Personī gi mums ar to nebija problē mu. Mē s lieliski atpū tā mies. Uzturē jā s viesnī cā divas nedē ļ as. Jā , es aizmirsu pieminē t pludmali. Kopī ga pludmale ar Phaselis Rose viesnī cas viesiem. Ar gultā m problē mu nebija. Pludmalē ir bā rs. Bezalkoholiskie dzē rieni un alus no 11:00 lī dz 18:00. Var spē lē t arī volejbolu. Jauku atpū tu.
Гланый вход/вьезд в отель Главный вход в отель Отель и бассейн Бассейн и отель Сцена и теннисный стол Тренажёрный зал Тренажёрный зал
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2013.  gada jū lijā . Man patika viss, sā kot ar tikš anos un beidzot ar atvadā m, ko personī gi satika ģ enerā lmenedž eris Ferahims Turans. Piedā vā ts numurs galvenajā ē kā vai bungalo. izvē lē jā mies bungalo, mā jī gu, komfortablu istabiņ u. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2013.  gada jū lijā . Man patika viss, sā kot ar tikš anos un beidzot ar atvadā m, ko personī gi satika ģ enerā lmenedž eris Ferahims Turans. Piedā vā ts numurs galvenajā ē kā vai bungalo. izvē lē jā mies bungalo, mā jī gu, komfortablu istabiņ u. Ē diens ir visaugstā kajā lī menī ! daudz augļ u, dā rzeņ u, gaļ as un zivju....Personā ls izpalī dzī gs, pieklā jī gs. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir pieejami. Mē s nā ksim vē lreiz, iesakā m Sirius Hotel. Liels paldies, mē s nā ksim vē lreiz! ) Vladimirs un Maya pilsē ta Doņ ecka.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар eea12
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu Turcijā daudzus gadus, vairā kas reizes gadā . Ekskursijas izvē los sev - noteicoš ais ir ceļ ojuma laiks (nepatī k karstums, tā pē c aprī lis, maijs, septembris, oktobris, tas ir, pirmssezona un sezonas slē gš ana) un, protams, finanses. … Tomēr ▾ Esmu Turcijā daudzus gadus, vairā kas reizes gadā . Ekskursijas izvē los sev - noteicoš ais ir ceļ ojuma laiks (nepatī k karstums, tā pē c aprī lis, maijs, septembris, oktobris, tas ir, pirmssezona un sezonas slē gš ana) un, protams, finanses. Š ogad iegā dā jos tū ri no Coral uz 23 dienā m no 29. aprī ļ a lī dz 22. maijam viesnī cā Sirius, jo tika piedā vā ta saprā tī ga cena.
Transporta pakalpojumi turp un atpakaļ - bez problē mā m.
Pirms brauciena izlasī ju kaudzi negatī vu atsauksmju par š o viesnī cu, tā pē c biju gatava jebkurai notikumu attī stī bai. Bet es biju pā rsteigts un sajū smā par viesnī cu, tā pē c nolē mu uzrakstī t objektī vu atsauksmi par savu atvaļ inā jumu.
Tikš anā s un izmitinā š ana.
8os jau biju viesnī cā . Reģ istratū rā sagaidī ja ļ oti draudzī ga un uzmanī ga krieviski runā još a meitene, kas ievietota uzreiz istabiņ ā un bez papildus naudas (negaidot 14h, kā tas notiek daž ā s viesnī cā s, ja tū risti ierodas agri no rī ta).
Numurs.
Š ķ iet, ka istaba ir pilnī bā izremontē ta. Paklā js, gultas, veļ a, matrač i, sienas, mē beles - viss jauns. Tieš ā m, pati telpa nav ī paš i liela - 15-17 metri, bet kompakti un saprā tī gi veidota: neliela priekš telpa ar iebū vē tu skapi (skapis , starp citu, ir izgaismots - kas ir ē rti, ja neslē dz gaismu gaiteņ a zonā ), skapī ir seifs par maksu, spogulis, zem tā ir atvē rti plaukti mantā m. Manā guļ amistabā bija divas gultas, naktsgaldiņ i, atzveltnes krē sli, kafijas galdiņ š , TV plazma - kas š ī s kategorijas viesnī cā s ir retums. Ir daudz lampu, lieli spoguļ i, kas arī palielina telpas vizuā lo apjomu. Balkons nav ī paš i liels, bet uz tā var droš i sauļ oties guļ ot cilvē ka augumā , uz balkona ir 2 krē sli un galds. Mani logi pavē rā s uz blakus esoš o Queens Resort viesnī cu. Zem balkona aug priedes, tā pē c no rī tiem mani modina putnu dziesma un ziedu smarž a. ļ oti jauks faktors.
Veļ a, segas, matrač i - viss jauns, tī rs, kas arī bija patī kams pā rsteigums, jo. Iepriekš ē jā s pā rskatos ir bijis daudz negatī visma.
Vannas istaba ir maza, bet ē rta. Ī paš i pā rsteidza duš as statī vs ar iespē ju veikt ū dens masā ž u. Viss jauns. Sogulī vannas istabā ir firmas š ampū nu, ž eleju, vā ciņ u, nagu vī lī š u, vates kociņ u u. c. komplekts, kas tā da lī meņ a viesnī cā s nav biež i.
Tī rī š ana.
Numurs tika uzkopts katru dienu. Š ajā sakarā nav sū dzī bu, un telpas ir jaunas un vē l nav netī ras. Apkopē jas rū pī gi izkā rtoja gultas, izrotā jot tā s ar daž ā dā m figū rā m. Diemž ē l man nebija naudas, tā pē c es nevarē ju iedroš inā t apkopē jas ar dolā riem. Bet, neskatoties uz to, uz gultas regulā ri parā dī jā s ziedi un ziedlapiņ as. Lai gan tomē r jā piebilst. Uz gultas uzklā ts uz matrač a - standarta kokvilnas palags un otrs blī vs pā rsegumam - kā lins - ļ oti dzeloņ ains - ar rakstu, ī paš i jū tī ga pret apdeguš o ā du : ). Bet tas ir labi, katram ir daž ā das gaumes. Tika norā dī ts, ka dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m. Tā tad, mana veļ a tika mainī ta 4 reizes 23 dienā s, un tad ne pilnī bā , bet tikai plā na palaga uz matrač a. Dzeloņ palags nekad nav mainī ts. Manas nejauš ā s krē juma, ogu pē das bija ar mani uz lina palaga visu 23 dienu periodu : ). Varbū t, protams, apkopē jas izdomā ja, ka tā kā manā istabā ir 2 gultas, tad otru varu izmantot pati, ja kas : ).
Tas pats attiecas uz dvieļ iem istabā . Izlietotos un mitros dvieļ us nemaina apkopē ji, bet gan saloka un glī ti pakarina savā s vietā s. Tu to atloci, un tur ir tavas atstā tas pē das, un tas var ilgt lī dz 5 dienā m. Un vispā rpieņ emtā Eiropas prakse mest uz grī das lietotus vai netī rus dvieļ us š eit nepalī dz.
Uzturs
Par pā rtiku sū dzī bu nav. Viss ir garš ī gs un pietiekami (un man ir ar ko salī dzinā t, ticiet man! )
Pavā rs, kā š ogad viesnī cā teica, ir jaunais no izpostī tā piecinieka. Skaidrs, ka labs pirkums. Pagatavo garš ī gi un daudzveidī gi. Katru dienu galdā gaļ as tipa kebabs daž ā dā s versijā s - kotletes, kotletes, kebabi, vista, tī tars, vietē jā s desiņ as un zivis. Augļ i (ā boli, apelsī ni, greipfrū ti, melones bija katru dienu, atbilstoš i gadalaikam). Tā pat katru dienu uz deserta galda bija augļ u salā ti, kuros bija arbū zi un Viktorija. Standarta gatavo saldumu komplekts - viss ir diezgan tradicionā ls - apmē ram 15-17 gabali, no kuriem izvē lē ties.
Ļ audis ī paš i apbrī noja zupas - kartupeļ u biezeni - katru dienu savā dā ka un ļ oti garš ī ga vā rī ta gaļ a.
Brokastī s katru dienu bija piena putra, musli, ievā rī jums, daž ā di sieri, vietē jā s desiņ as, tikko ceptas bulciņ as. Visiem, kas vē lē jā s, personī gi pagatavoja kaut ko no olā m, olu kulteni, ceptu u. c. Tomā tus, gurķ us, papriku, garš augus, augļ us.
Pusdienā s galds bija ļ oti daudzveidī gs.
Vakariņ ā s uz grila tika pagatavots kaut kas vairā k gaļ as.
Pludmale
Kā teikts - atrodas 120 metrus no viesnī cas (530 sievieš u soļ i no viesnī cas lī dz jū ras malai) - ceļ š uz to ved blakus blakus esoš ajai viesnī cai, nav transporta, kas ir ļ oti ē rti un var doties taisni iekš ā . peldkostī ms, sā kt sauļ oties uzreiz pē c izejas no viesnī cas.
Pludmalē ir zē ns no viesnī cas, kurš viesiem dos ū deni un dzē rienus.
Bet diemž ē l nav tualetes, un tas ir mī nuss. Ir duš a un volejbola laukums.
Viesnī cas sauļ oš anā s krē sli izvietoti 3 dubultrindā s blakus esoš ā s pieczvaigž ņ u viesnī cas Phaselis pludmalē . Gultas ir vairā k nekā pietiekami. Mazi-vidē ji oļ i - labā k ir č ī bas ieieš anai jū rā . Kaimiņ viesnī cas pantone, no kuras var izpeldē ties, nesalauž ot kā jas, tika uzlikts tikai 20. maijā , gandrī z lī dz brī dim, kad izgā ju no viesnī cas, ž ē l.
Animā cija
Viesnī ca ir paredzē ta relaksē još ā m brī vdienā m, pa dienu pat tiek ierī kota klusa gulē š anas stunda, kas ir ē rta gan atpū tniekiem ar bē rniem, gan arī pieauguš ajiem. Mū zika tiek izslē gta pie baseina, un vakara programmas beidzas pulksten 12 vai 1 naktī .
Ikdienas sporta ū dens un sporta vingroš ana, turku deju nodarbī bas no Yulia, š auš ana ar š auteni, š autriņ as, galda teniss, kā arī vakara bē rnu mini diskotē ka un š ovi pieauguš ajiem, karaoke, diskotē kas.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
viesnī ca ir sū da. neviens pā rtikas tū rists nenes lī dzi pā rtiku, lai pabarotu mazus bē rnus. pakalpojums nav nekas. rakņ ā ties pa personī gajā m mantā m. dā vanas pazū d un neviens par to neatbild. viesnī ca nav tā s naudas vē rta. … Tomēr ▾ viesnī ca ir sū da. neviens pā rtikas tū rists nenes lī dzi pā rtiku, lai pabarotu mazus bē rnus. pakalpojums nav nekas. rakņ ā ties pa personī gajā m mantā m. dā vanas pazū d un neviens par to neatbild. viesnī ca nav tā s naudas vē rta. animā cija ir š ausmī ga. par bē rniem praktiski nerū pē jas. restorā ns-ceļ a kafejnī ca un izskatā s labā k un tī rā k. taupi savu naudu. neiesakā m tur palikt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums tatyana29072010
Vai viesnīcā ir mini klubs un rotaļu laukums? Kur ir labākie numuriņi - galvenajā ēkā vai bungalo? Kā ar pārtiku bērniem?Vai tiešām pie šīs viesnīcas pludmales pietauvojas laivas, skrejriteņi utt - peldēties nav iespējams? Pirts un sauna par maksu?Pasakiet, kas šogad bija Siriusā.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums tatyana29072010
nepieciešami komentāri, kurš nesen bija šajā viesnīcā
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums vasraisa
Mēs ar vīru jūnijā atpūšamies Sirius viesnīcā. Uz Turciju braucam pirmo reizi, kurš bija šajā viesnīcā, kurš šogad brauc uz Turciju. Kādi ir iespaidi, ko iesakāt?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums vasraisa
Sveiki! Kas nesen bija šajā viesnīcā? Ko jūs par to domājāt? Cik tālu ir pludmale? Kādi ir plusi un mīnusi?
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
iemiesojums marina4963
Braucu septembra vidū, pastāstiet kāda tur pludmale, ieejot jūrā, vai pludmalē ir bārs, kādas telpas un vai viss ir kārtībā, priecāšos par jebkādu informāciju par šo viesnīcu pateicos jau iepriekš
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в 120 метрах от собственного пляжа в посёлке Текирова. Построен в 1992 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Состоит из одного 4-этажного здания Main Building и одноэтажного корпуса Annex. Отель отлично подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 70 км от аэропорта г. Анталия. 15 км от г. Кемер.
Pludmales apraksts В 120 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа – 50 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi (платно).

Завтрак с 07:30-09:30, поздний завтрак с 09:30-10:00, обед с 12:30-14:00, ужин с 19:00-21:00. Шведский стол. В дневное время предлагаются закуски в баре у бассейна.

Бар у бассейна 10:00-22:30.

Диско-бар (платно) 22:30-00:00.

1 открытый бассейн, без подогрева, часы работы 07:00-20:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка, часы работы 10:00-12:00 и 14:00-16:00.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 64 номера: 54 в 4-этажном главном здании и 10 номеров в 1-этажном дополнительном.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese 07995 Tekirova/Kemer/Antalya
Tālruņi: Tel: +90 242 349 20 35,
Fax: +90 242 821 40 26
Tīmekļa vietne: Sirius Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.