Simena Comfort Hotel 5*– Atsauksmes

71
Novērtējums 5.710
pamatā
71 atsaukt
№167 viesnīcas reitingā Kemera
6.8 Numurs
5.2 apkalpošana
6.5 Tīrība
5.7 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 150 metru attālumā no Camyuva ciemata pludmales. Uzcelta 1999. gadā, renovēta 2009. gadā. Sastāv no vienas 5 stāvu galvenās ēkas. Viesnīcu komplekss ir paredzēts relaksējošām ģimenes brīvdienām, tostarp ar bērniem. Visas dienas garumā tiek rīkoti vairāki peldbaseini, sporta infrastruktūra, animācijas programmas. Iespēja villās izmitināt daudzbērnu ģimenes un uzņēmumus. Simena Holiday Village atrodas pāri ielai no Simena viesnīcas. Simena viesnīcā numuriņi ir ērtāki, viesnīca atrodas tuvāk jūrai.Vairāk →
аватар svetlana020975
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Spa sabojā ja visas brī vdienas. Viesnī ca ir kā bordelis, spa ir prostitū cija, ko sedz viesnī ca. Spa administratore Oļ esja ir krieviete, kas dzī vo Turcijā . Viņ a lieliski pā rzina krievu un turku mentalitā ti. Atvaļ inā jumā jū s atpū š aties, negaidot nekā das problē mas, uzskatot, ka viesnī cas teritorijā esat droš ī bā . … Tomēr ▾ Spa sabojā ja visas brī vdienas. Viesnī ca ir kā bordelis, spa ir prostitū cija, ko sedz viesnī ca. Spa administratore Oļ esja ir krieviete, kas dzī vo Turcijā . Viņ a lieliski pā rzina krievu un turku mentalitā ti. Atvaļ inā jumā jū s atpū š aties, negaidot nekā das problē mas, uzskatot, ka viesnī cas teritorijā esat droš ī bā . Viņ i piedā vā jums masā ž u, viņ i labi veic izmē ģ inā juma masā ž u, lai jū s nopirktu masā ž as kursu. Tad viņ i nomaina jums masā ž as terapeitu - tā ir krā pniecī ba. Tevi apstrā dā menedž eris Mihails, kad esi bā rā , pie jū ras, atpū ties, dzer alkoholu. Komunikā cija starp darbiniekiem un viesiem ir aizliegta, tač u viņ i neko nenoniecina. Masieri nomoka sievietes. Spa direktors Ibrahims, precē ts vī rietis, pavedina sievietes, lai masā ž as aizsegā apmierinā tu savu iekā ri un vienlaikus nopelnī tu naudu no sievietē m. Spa centrā viņ i pā rdod ekskursijas, viņ i nodarbojas ar panderē š anu. Viņ i uzskata, ka sievietes ierodas Turcijā seksa dē ļ.
Maksā t par masā ž u un izvirtī bu ir nepieņ emami. Viņ i saprot tē mas smalkumu, ne katra sieviete uzdroš inā s š ā du stā stu publiskot. Mani ieteikumi visiem: nekad neapmeklē jiet masā ž as kursu, bet tikai vienreizē ju, nemaksā jiet par visu kursu, ja tomē r nolemjat iziet masā ž as kursu, bet tikai par katru seansu, jo masā ž as kvalitā te krī tas - netiek ieturē ts laiks, masā ž a tiek veikta slikti. Jū s samaksā jā t naudu, to bū s ļ oti grū ti atgū t. Lai visiem labas brī vdienas! Un atpū tieties pat atvaļ inā jumā . Nauda valda pasauli. Lai iegū tu naudu, cilvē ki dara pat visbriesmī gā kā s lietas! Nepiekrī tiet krā pniecī bai.
аватар zeet
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tī rī š ana katru dienu, ē diens bez volā niem, bet izsalcis nebū si, ē dienu uz š ķ ī vjiem pasniedz viesnī cas darbinieki - turki, nedaudz ieliek, viņ u izvē le, bet kopumā pā rē jais ir normā li. Pludmale ir maza. Animā cija ir vā ja. … Tomēr ▾ Tī rī š ana katru dienu, ē diens bez volā niem, bet izsalcis nebū si, ē dienu uz š ķ ī vjiem pasniedz viesnī cas darbinieki - turki, nedaudz ieliek, viņ u izvē le, bet kopumā pā rē jais ir normā li. Pludmale ir maza. Animā cija ir vā ja.
аватар marinkapolun59
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir tik-tā , velk uz 3*! ! ! … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tik-tā , velk uz 3*! ! !
аватар _599289
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā pavadī jā m 7 neaizmirstamas dienas. 10.00 bijā m reģ istratū rā , bijā m rokassprā dzes un devā mies brokastī s. Viņ i apmetā s uzreiz pē c tam. Dzī vojā m galvenajā ē kā , numuriņ i super, uzkopju katru dienu, viss kā rtī bā , pretenziju nebija. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā pavadī jā m 7 neaizmirstamas dienas. 10.00 bijā m reģ istratū rā , bijā m rokassprā dzes un devā mies brokastī s. Viņ i apmetā s uzreiz pē c tam. Dzī vojā m galvenajā ē kā , numuriņ i super, uzkopju katru dienu, viss kā rtī bā , pretenziju nebija. Bijā m uz villā m, mums patika. Villā s atpū ta mierī gā ka bez trokš ņ a, iekoptas zonas, uz baseina maz cilvē ku, klusi un mierī gi. Ē dienu izvē le lieliska, visu uzturē š anā s laiku neizmē ģ inā ju visu. Lieliska saldē juma izvē le, kokteiļ i bā rā garš ī gi, arī alus garš ī gs.
Animatori strā dā ja visaugstā kajā lī menī , tā dus animatorus nebiju satikusi vairā k kā vienā viesnī cā Turcijā , liels paldies par noskaņ ojumu. Vakarā vienmē r notika izklaides programma ar mā kslinieku uzaicinā jumu. Kas attiecas uz pludmali, tā ir patieš ā m niecī ga. Visiem sauļ oš anā s krē slu nepietiek, atnā kot lī dz 8.00 no rī ta varē ja atrast brī vus sauļ oš anā s krē slus, bet vē lā k tas bija problemā tiskā k. Iepriekš pludmale tika dalī ta ar Simena klubu, bet tad tā tika sadalī ta un Simena viesnī ca ieguva mazā ku gabalu, tas ir varbū t vienī gais mazā s pludmales mī nuss.
Runā jot par ekskursijā m, Abandoned Hotel atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas, ir vē rts to aizbraukt apskatī t. Mikroautobuss par USD 1 no viesnī cas aizvedī s uz Phaselis, ieeja 7 USD no personas teritorijā , ir ko redzē t. Bijā m arī visas dienas garumā ekskursijā "Turkish Maldives", mums patika. Kopumā ā rzemē s 5 reizes, bet es neatceros tik brī niš ķ ī gus svē tkus visos aspektos.
аватар irishat2005
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s bijā m 2 pieauguš ie un 10 gadus vecs bē rns. Lidojums abos virzienos bez kavē š anā s. Pā rsū tī š ana ilga apmē ram 2 stundas. pa ceļ am tika atvesti atpū tnieki (Camyuva ir priekš pē dē jais Kemeras reģ ions, un arī mū su viesnī ca ir gandrī z Camyuva galā ) Ieradā mies 18:00, labā noskaņ ojumā . … Tomēr ▾ Mē s bijā m 2 pieauguš ie un 10 gadus vecs bē rns. Lidojums abos virzienos bez kavē š anā s. Pā rsū tī š ana ilga apmē ram 2 stundas. pa ceļ am tika atvesti atpū tnieki (Camyuva ir priekš pē dē jais Kemeras reģ ions, un arī mū su viesnī ca ir gandrī z Camyuva galā ) Ieradā mies 18:00, labā noskaņ ojumā . Sā kotnē ji mē s bijā m pozitī vi noskaņ oti pā rē jiem. Smaidot, pieklā jī gi palū dza istabiņ u ar skatu uz kalniem. (nemaksā ja). Dzī vojā m viesnī cas galvenajā ē kā , villā s (tas ir svarī gi). Viņ i uzreiz apmetā s. Mē s dabū jā m to, ko gribē jā m!
Kopumā es gribu atzī mē t, ka visi darbinieki reģ istratū rā , restorā nā un bā ros ir draudzī gi, smaidī gi un mierī gi. Kopumā atmosfē ra ir tā da kā mā jī ga. Lai gan paš i atpū tnieki nereti uzvedas kā cū ka. Istaba 3. stā vā (Nr. 309), izremontē ta, ar balkonu, skats no balkona ir elpu aizraujoš s. Numurā ir plakanā ekrā na televizors, krievu un ukraiņ u kanā li, gaisa kondicionieris, bezmaksas seifs, mini bā rs (2 litri ū dens, 1 litrs kolas, 1 litrs fantas). Vannas istabā ir fē ns, palielinā ms spogulis ar gaismā m. Viss strā dā ja!
Pa vidu pā rē jam seifs izslē dzā s, uzreiz salaboja. Mē beles nav jaunas, bet masī vas, koka. Tas, ko viņ i raksta atsauksmē s, ir, ka tā ir nobruž ā ta, nē , tā ir ī paš i izturē ta krā sa, tā saucamā patina. Gultas veļ a un dvieļ i ir labi. Vannas istabā "nogurusi" santehnika. Tas ir neē rti, ka duš a nav noņ emama. Tē jkannas, halā ti, č ī bas netiek nodroš inā tas Tī rī š ana katru dienu (11-12 stundas), gultas veļ as maiņ a katru otro dienu, dvieļ i katru dienu, Mazgā š anas lī dzekļ i (š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, ziepes) papildinā ti katru dienu, mini bā rs 16-00 pē c vajadzī bas.
Teritorija - ne pā rā k liela, bet daudz apstā dī jumu, palmas. Viss tī rs, kopts, apgriezts. Zaļ ajā zonā pie baseina ir daudz pupu maisu, var atpū sties ē nā , ē rti ar bē rniem. Ir rotaļ u laukums, bet tas ir saulē , ir karsts. Pā ri ceļ am ir villu teritorija, var klī st. Tur skraida vistas, vistas, fazā ni, baro tos no rokā m. Viesnī cā ir 2 baseini 30cm un 150cm. Ū dens mainā s regulā ri, ir balinā tā ja smaka, bet vā ja. 2 slaidi ir parastie, strā dā pa stundā m. Ekstrē mu cienī tā jiem tas nepatiks. Daudz zviļ ņ u. Turpat pie baseina vienmē r rosī gs, mazliet malā pilns ar brī vajiem. Skan mū zika, no 11 lī dz 17 dala saldē jumu vafeļ u krū zē s, 4 veidi, garš ī gi. Ir saldē jums iepakojumos, rū pnī cā raž oti 3 veidi. Vakarā teritorija ir vā ji apgaismota, ko uzskatu par mī nusu. Wi-Fi tikai reģ istratū rā un vestibila bā rā . Vakaros, kad ir daudz cilvē ku, pat tur ir diezgan vā jš .
Ē diens - bez frillē m. Bet viss ir svaigs un kvalitatī vs. 1 iekš telpu halle un 2 ā rā , bet zem nojumē m. Brokastī s olas visā dā s formā s, daž ā di saldie un ne jogurti (man ļ oti patika), brokastu pā rslas ar pienu (aukstas un karstas). Sviests, ievā rī jumi. Ir daudz daž ā du sieru, piemē ram, mū su suluguni un fetas siers. Daudz olī vu. Labs kafijas automā ts. Zaļ ā tē ja maisiņ os, melna jau pagatavota. Sulas no maš ī nas. Svaigs nr. Desa nav garš ī ga. Jebkā da zā le-zaļ umi, augļ i, pankū kas, bulciņ as, pufi. Sautē ti dā rzeņ i, kartupeļ i. Ir 2 tosteri, var pagatavot karstā s sviestmaizes. Pusdienas - zupas biezeni, daž ā di sautē ti dā rzeņ i, makaroni, kartupeļ i daž ā dā s formā s. Cepetis, vā rī ta vista, zivs. Kopumā tī tara, jē ra gaļ a, vista, liellopu gaļ a ne vienmē r ir gaļ a. Vakariņ as - grilē ta gaļ a un zivis, daž ā di piedevas, daudz dā rzeņ u.
No augļ iem, arbū ziem (ļ oti garš ī gi), melonē m, ā boliem, bumbieriem, banā niem, plū mē m, melnajā m un baltajā m vī nogā m (garš ī gi), persikiem (ā tri izjaucā m), mandarī niem (izskatā s zaļ i, bet ļ oti sulī gi un garš ī gi). Garda baklava katru dienu. Viņ i izklā j galda piederumus un nekavē joties maina galdautus, tā pē c ē da pie tī riem galdiem. Bē rnam - kartupeļ i un grilē ta gaļ a bija pikanti. Nav atseviš ķ a bē rnu galda. Majonē ze un keč ups porcijā s, var pievienot pē c garš as. Vakarā rinda pē c grilē tiem ē dieniem, bet viss ļ oti ā tri. Labā k ir ierasties pusdienu un vakariņ u sā kumā , jo. tad daudz cilvē ku. Katru dienu bija zivis, parastā s, nebija jū ras velš u. Pusdienā s un vakariņ ā s 3 veidu sausais vī ns, neatš ķ aidī ts. Mē s vienmē r izgā jā m no restorā na pilni. Pluss ir tas, ka neviens nav Cerberus pie izejas un jū s varat izņ emt augļ us vai kū kas un ē st vē lā k.
Alkohols bā ros, viss pudelē s, konjaks, viskijs, tekila; mans vī rs teica, ka tas ir normā li, es nezinu, vai tas ir importē ts vai nē . Kokteiļ u daudzveidī ba, bet ļ oti vā ja, jā lū dz, lai padara stiprā kus. Bē rnam tika doti daž ā di bezalkoholiskie dzē rieni.
Ī paš s paldies darbiniekiem par š o brī di. Bē rnam bija dzimš anas diena. Mē s vē rsā mies pie Mustafa (š ķ iet, ka viņ š ir rī kotā jdirektors). Viņ i lū dza meitenei kaut ko neaizmirstamu. Mums bija rezervē ts galds vakariņ ā m. Visi rotā ti ar ziediem. Mū su Nastjai tika norī kots personī gais viesmī lis. Kad mē s paē dā m vakariņ as, viņ i iznesa kū ku ar svecē m un salū tu. Visi apkā rtē jie aplaudē ja, bē rns bija sajū smā . Viņ i sagrieza kū ku, ak garš ī gi, ar banā niem, izdalī ja apkā rt sē doš ajiem viesiem. Pakalpojums maksā.100 liras.
Animā cija. Mū s ī paš i neinteresē ja. Bē rnu miniklubs, zī mē š ana, modelē š ana, ū dens grims. Vakarā no 21 lī dz 21-30 bē rnu diskotē ka. Pieauguš ie - pa dienu pie baseina, daž ā das sacensī bas, ū denspolo. Vakarā , pa dienu dzī vā mū zika, diskotē ka (2000. gadu popmū zika). Amfiteā trī no 21-30 lī dz 22-30 katru izrā des vakaru. Interesanti. Var meklē t daž ā dī bu.
Pludmale. Tas ir atseviš ķ s jautā jums. Vietu tieš ā m ir ļ oti maz. Pludmale atrodas starp Marco Polo un Simena Sun Club viesnī cā m (mums tur nav atļ auts). Sauļ oš anā s krē sli atrodas tuvu viens otram, to nav pietiekami daudz. Atpū tnieki atstā j dvieļ us no 7:00, nā k vakariņ ā s. Mums tas nebija kritiski, jo. nesē dē ja visu laiku viesnī cā , bet brauca ekskursijā s un peldē jā s baseinā . Jū ra ir tī ra un brī niš ķ ī ga. Oļ i, ne pā rā k ē rti ieiet ū denī , bet iztikā m bez koraļ ļ iem. Blakus atrodas divas piestā tnes, no kurā m var nirt. Pludmalē ir bezmaksas bā rs, bezalkoholiskie dzē rieni, ā trā s uzkodas. Ejiet 3-5 minū tes, ceļ š ir ē nā , patī kami.
Ekskursijas. * Apmeklē jā m turku pirti viesnī cā ($ 35/20) (pieauguš ais/bē rns) - patika. Pirts + caurdurts ar cieto dū raiņ u + putu masā ž a + masā ž a ar eļ ļ ā m (ļ oti kvalitatī va) + tē ja. *Mē s devā mies ekskursijā no viesnī cas gida pa Demre Mira Kekova (50/30), pt. bagā ta ekskursija, 3 in 1. Beigā s ieveda arī vī na degustā ciju. * Patstā vī gi devā mies uz Kemeru pē c dā vanā m. Brauciet 4.5 liras par 1 vienā virzienā . * Uz Antā liju devā mies uz visu dienu. Apskatī jā m centru, vecpilsē tu, skatu platformas. Ļ oti interesanti, bet nezinot valodu ir grū ti. * Devā mies uz pamestu viesnī cu (10-15 min gā jienā ). Mē s arī iesakā m.
Kopumā man viss patika. Vispā rē ja atmosfē ra, draudzī gums, uzmanī ba. Puiš i smagi strā dā . Protams, ir nelieli defekti, tā pat kā citur. Bet, ja nestaigā pa stū riem ar palielinā mo stiklu un neatrodi vainu niekiem, viss ir kā rtī bā . Jā , š ī nav kluba viesnī ca, jaunieš iem te bū s garlaicī gi. Ģ imenē m ar bē rniem viss ir kā rtī bā . Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir lieliska. Ieteicams!
аватар Alina789640
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu ar saviem draugiem un izlē mu par to. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, lai gan mū s uzreiz iekā rtoja vienā istabā , bet tad tikā m pā rcelti. Istabas ir pietiekami pieklā jī gas. Ja bija kā das problē mas, tā s nekavē joties tika novē rstas. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu ar saviem draugiem un izlē mu par to. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, lai gan mū s uzreiz iekā rtoja vienā istabā , bet tad tikā m pā rcelti. Istabas ir pietiekami pieklā jī gas. Ja bija kā das problē mas, tā s nekavē joties tika novē rstas. Jū ra tī ra, mums viss atbilst. Tač u sauļ oš anā s krē slus varē ja pielikt vairā k, jo sastrē gumstundā ilgi bija jā meklē brī va vieta, bet pietika visiem. Internets tikai reģ istratū rā . Ē diens bija lielisks, nebija nekā du problē mu, viss bija ideā li. Ja brauks jaunieš i, tad te bū s mazliet garlaicī gi, vajadzē s uz pilsē tas centru. Nav animā cijas kā tā das.
аватар Bykon
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar bē rnu (5 gadi) 2019.  gada jū nija beigā s. Man patika viss. Viesnī ca ir piemē rota klusai, ģ imenes atpū tai ar bē rniem. Ī paš i daudz atpū tnieku bija ar zī daiņ iem un pirmsskolas vecuma bē rniem. Reģ istrē š anā s: ieradā s ap 13. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rnu (5 gadi) 2019.  gada jū nija beigā s. Man patika viss. Viesnī ca ir piemē rota klusai, ģ imenes atpū tai ar bē rniem. Ī paš i daudz atpū tnieku bija ar zī daiņ iem un pirmsskolas vecuma bē rniem.

Reģ istrē š anā s: ieradā s ap 13.30, uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aizsū tī ja vakariņ ā s. Tad devos "paņ emt" administratoru ar atgā dinā jumu par izlī gumu. 15.00 beidzot tika pieš ķ irta istabiņ a, tī ra, gaiš a, skats uz kalniem (№111). Tī rī š ana katru dienu (vairā kas reizes atteicā mies), dvieļ u maiņ a katru dienu, gulta - trī s reizes nedē ļ ā , nepiecieš amī bas gadī jumā papildinā t bā ru, ziepes-š ampū ns-tualete. ja nepiecieš ams, arī papī rs.

Ē diens. Sā tī gi, daudzveidī gi (it kā gandrī z viena un tā pati ē dienkarte katru dienu, bet vienmē r izvē lies ko jaunu): dzē rieni... BET ē diens pā rsvarā ir pikants, piparots. Bē rnam rū pī gi jā izvē las. Atseviš ķ u bē rnu ē dienkarti neredzē jā m.
Papildus galvenajam restorā nam jū s varat ieturē t maltī ti uzkodu bā rā , kā arī plaš u ē dienu izvē li. Saldē jums pie baseina katru dienu. Neierobež ots dzeramais ū dens.
Jū ra. BRĪ NIŠ Ķ Ī GI. Oļ u pludmale. Ū dens ir dzidrs, caurspī dī gs. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Tomē r vieta ir jā ieņ em iepriekš . Kā arī pie baseina. Trū kums, acī mredzot, viens - tū risti nez kā pē c izmet atkritumus ne tikai urnā . Saulriets pie jū ras - un gandrī z uzreiz dziļ ums. Ir piestā tne, var lekt. No jū ras var redzē t galvu reibinoš a skaistuma kalnus.

Teritorija nav ī paš i liela, kompakta, zaļ a, kopta.

Animā cija visā m gaumē m: volejbols, ū dens aerobika, ū dens polo, diskotē kas...Aktī vi darbojā s bē rnu klubiņ š (neizmantojā m gan). Tū risma aģ entū ras menedž eris un aicinā ts uz pludmali piedā vā daudzas ekskursijas, iepirkš anā s tū res, pastaigas.

Kopumā viesnī ca ir laba. Mums ļ oti patika. Iesaku atpū tai. Personā ls draudzī gs, neuzbā zī gs. Valoda angļ u, turku, krievu. Daudzi turki, slā vi, vā cieš i.
Mums paveicā s – nebija lielu uzņ ē mumu.
аватар dj.prezident
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uzreiz izdarī š u atrunu, ka atpū tā mies 2018. gada septembra beigā s, bet domā ju, ka nekas nav mainī jies. Vai ieteikt kā dam š o viesnī cu? Es uzdroš inos teikt nē! Ierodoties bijā m iekā rtojuš ies bez problē mā m, savukā rt nauda netika iedota reģ istrē joties. … Tomēr ▾ Uzreiz izdarī š u atrunu, ka atpū tā mies 2018. gada septembra beigā s, bet domā ju, ka nekas nav mainī jies.

Vai ieteikt kā dam š o viesnī cu? Es uzdroš inos teikt nē!

Ierodoties bijā m iekā rtojuš ies bez problē mā m, savukā rt nauda netika iedota reģ istrē joties. Mums iedeva istabiņ u galvenajā ē kā . Kopumā numurs nav slikts, lai gan es saprotu, ka viesnī ca ir veca, bet es neatrodu vainu.

Bet ejam. Visas uzturē š anā s laikā mē s tikā m iztī rī ti vienu vai divas reizes. Lai izvestu no istabas atkritumus, miskaste tika izlikta koridorā , un arī tur tā ne vienmē r tika iznesta. Pati viesnī cas teritorija ir liela, bet nejē dzī gi izmantota tenisa laukumiem, it kā notiek pilsē tas mē roga sacensī bas, bet nē , tā s vienkā rš i ir stulbi tukš as. Kā di ir ieguvumi, kas jā ņ em vē rā?

Nu pirmā lieta ir ē diens, diezgan liela izvē le un daž ā dī ba, bet var bū t labā k.
Otrkā rt, š is ir bā rs, tur taisa diezgan labu alu un taisa labus kokteiļ us, treš kā rt, š is ir labs SPA salons, kurā ir ļ oti dzī vespriecī gs pā rstā vis, kurš sevi sauc par Goš u un viņ a asistente, ja es kļ ū dos, viņ u sauc Nataš a. . Š ajā salonā iespē jams iziet pirtī , kā arī par papildus 38$ iziet pī linga kursu, masā ž u un sejas masku. Turklā t viņ i sē dē s kopā ar bē rnu, kamē r veiks masā ž u. Kopumā visi salona pā rstā vji ir ļ oti draudzī gi.

Bet atgriež oties pie mī nusiem, un lielā kais mī nuss ir pludmale, tā ir ļ oti maza pludmale, tur vienkā rš i nav vietas. Č etriniekos pludmales ir vē l plaš ā kas. Iedomā jieties, Simena viesnī cu ķ ē de sastā v no trim viesnī cā m: Simena Sun Club, Simena Hotel (viesnī cas ē ka) un Simena Holiday Village (bungalo zona).
Tā tad Simena Sun Club ir atseviš ķ a milzī ga, pastā vī gi tukš a pludmale. Un Simena Hotel un Simena Holiday Village pludmale ir 100-150 metrus gara, un tagad iedomā jieties, cik cilvē ku no abā m viesnī cā m cenš as tajā iekā rtoties.
Atstā jot kaut kā pludmalē piepū š amo baseinu bē rniem, bet noņ ē ma uz nakti. Mē s ierodamies no rī ta, un viņ š ir prom. Pieejam pie pludmales strā dnieka, kur ir baseins, jautā jam viņ am, bet viņ š ieslē dza muļ ķ i, viņ š it kā nesaprot. Mē s piegā jā m pie vecā kā , viņ š runā ja ar savu strā dnieku, viņ i par mums smē jā s, viņ š uzreiz sā ka saprast, ko mē s no viņ a gribam, un iedeva baseinu. Tā da tur ir attieksme pret cilvē kiem, ejam tā lā k.

Visur rakstī ts, ka pludmale ir pirmā lī nija, bet tas ir meli, lai uz to nokļ ū tu, ir jā pamet viesnī cas teritorija, jā iet pa garu š auru ieliņ u starp divā m citā m viesnī cā m, un tikai tā dā veidā nokļ ū t paš ā pludmalē . Un, ja esat no Simena Holiday Village, jums joprojā m ir jā š ķ ē rso ceļ š . Kopumā viena vilš anā s.

Rezumē jot, ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, izvē lieties citu viesnī cu.
За отелями Территория Бассейн Номер Вид Горы
аватар kripoly
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Mē s ceļ ojā m ar savu 16 gadus veco meitu. No 27.08. 18 lī dz 1.09. 18 ilgi domā jā m, kur doties atvaļ inā jumā , mums ieteica uz Turciju, jo pirmajā reizē , kad braucā m uz ā rzemē m, bija nedaudz bail, bet tomē r nolē mā m doties. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s ceļ ojā m ar savu 16 gadus veco meitu. No 27.08. 18 lī dz 1.09. 18 ilgi domā jā m, kur doties atvaļ inā jumā , mums ieteica uz Turciju, jo pirmajā reizē , kad braucā m uz ā rzemē m, bija nedaudz bail, bet tomē r nolē mā m doties. Paldies tū risma aģ entū rai par uzņ ē muma nodroš inā tajiem lieliskajiem nosacī jumiem lidojumiem un izmitinā š anai. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti, daudz pozitī vu emociju. Mums iedeva vē su 1. stā va skatu uz krā š ņ u kalnu, palmā m, dabu, duš u, minibā ru, gaisa kondicionē tā ju TV, balkonu, uzkopš anu katru dienu istabā . Starp citu, mans padoms var atstā t nelielu dzeramnaudu apkopē jai 1-2 dolā ri. Jū ra tī ra, silta, bet vē lams paņ emt lī dzi peldbrilles, vidusjū ra sā ļ ā ka par melnu. Arī baseins ir lielisks, tī rs un labi kopts. Pastaiga lī dz jū rai 10 minū tes. Atseviš ķ i es teikš u par ē dienu, kas š eit tiek brī niš ķ ī gi barots, tik daudz garš ī gu ē dienu visi un neesmu mē ģ inā juš i. Daž kā rt negā jā m pusdienā s. Brokastis ir tik sā tī gas, ka pirms vakariņ ā m negribas ē st. Viņ i deva kū kas, smalkmaizī tes, visā dus saldumus. Augļ i, vī nogas, arbū zs, melones utt. Gribu pateikties š efpavā riem, kā arī visam Simena Hotel personā lam. Mē s devā mies ekskursijā uz Tahtali kalnu 2300 m. neaizmirstams piedzī vojums. Bija daž ā das izklaides gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Paldies!
Бассейн который находится на территории отеля С балкона отеля видна такая красота. экскурсия на корабле
аватар trosbor22
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī viesnī ca tiek reklamē ta kā PIECAS ZVAIGZNES, bet patiesī bā tā ir ne vairā k kā trī s zvaigznes. Istabas BUNGALOW ir ļ oti sliktas, labā k tur neiekļ ū t. Istabas galvenajā ē kā ir pat vairā k vai mazā k pieņ emamas kvalitā tes. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tiek reklamē ta kā PIECAS ZVAIGZNES, bet patiesī bā tā ir ne vairā k kā trī s zvaigznes. Istabas BUNGALOW ir ļ oti sliktas, labā k tur neiekļ ū t. Istabas galvenajā ē kā ir pat vairā k vai mazā k pieņ emamas kvalitā tes. Numuros un pludmalē nav Wi-Fi. Bezmaksas Wi-Fi un pē c tam ļ oti lē ni var izmantot tikai netā lu no RECEPTAS un ē damistabā . Ē diens vienmuļ š , nav ne gaļ as, ne jū ras velš u, ne importa alkohola - tikai vietē jā burda, nekā das sulas, visi dzē rieni stipri atš ķ aidī ti ar ū deni. Saldē jumu pasniedz tikai trī s stundas dienā un tikai vienuviet. Pludmale ir mazā kā no visā m pā rē jā m viesnī cā m. Pludmale ir vissliktā k aprī kota. Labā k š eit nenā kt. Es kļ ū dī jos - izvē loties š o viesnī cu, es nekad vairs š eit nenā kš u.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Irucik04
Kas var teikt par viesnīcu SIMENA HOTEL 5 *. Vēlamies braukt septembrī ar bērniem 7 un 11 gadus veciem, un vēl 2 ģimenēm ar gandrīz tāda paša vecuma bērniem. Mēs meklējām budžeta viesnīcu ar labu ēdienu. Atsauksmes ir dažādas.
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Irucik04
Kur ir izdevīgāk samainīt $ pret lirām. Un kāds kurss?
5 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
iemiesojums nakonoro
Pastāstiet, lūdzu, kā tiek organizēta bērnu animācija šajā viesnīcā? Cik pulkstens, cik interesanti? Vai blakus esošajā SIMENA SUN CLUB (1. līnijā) ir iespējams doties uz rotaļu laukumiem, uz bērnu animāciju un uz pludmali?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums gostia
Daudzas atsauksmes kritizē gan telpu uzkopšanu, gan pašus gultas/vannas piederumus. Kurš šogad atpūtās pēc viesnīcu apvienošanas - varbūt tur kaut kas ir uzlabojies? Vienkārši es jau esmu nolicis skatu uz Insulu, bet starpība ir 200 USD. par to pašu uzturēšanās laiku kaut kā joprojām apkaunojoši. Turklāt Insulā visi slavē animāciju, un dažreiz man kaut kā gribas aizmigt 21:00, un bez ausu aizbāžņiem - baidos, ka tur būs skaļš. Kā jūs varat atpūsties šajā viesnīcā? Vai darbinieki saprot krievu valodu, vai tikai caur gidu un "uz pirkstiem" vajag paskaidrot?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums Kate008
&
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в 150 метрах от пляжа в посёлке Чамьюва. Построен в 1999 году, проведена реновация в 2009 году. Состоит из одного 5-этажного основного здания. Комплекс отелей рассчитан на спокойный семейный отдых, в том числе с детьми. Несколько бассейнов, спортивная инфраструктура, в течение дня проводятся анимационные программы. Возможность размещения больших семей и компаний в виллах. Комплекс вилл Simena Holiday Village находится через дорогу от Simena Hotel. В Simena Hotel номера более комфортабельные, отель расположен ближе к морю.

Atrašanās vieta 10 км от г. Кемер. 60 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м от отеля. Протяжённость – 100 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 открытых бассейна (без подогрева), 2350 кв.м, 425 кв.м и 325 кв.м.

1 крытый бассейн с подогревом, площадь 308 кв.м (подогрев в зимний сезон).

Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый). Мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, 7 теннисных кортов с жестким покрытием.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 134 номера в 5-этажном основном здании (Simena Hotel) и пятидесяти четырех 2-этажных виллах (Simena Village).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Çamyuva 07990 Kemer / ANTALYA
Tālruņi: T: +90 242 824 6363,
F: +90 242 824 6381
Tīmekļa vietne: Simena Comfort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.