Sefikbey Hotel 3*– Atsauksmes

61
Novērtējums 4.810
pamatā
61 atsaukt
№233 viesnīcas reitingā Kemera
5.5 Numurs
5.1 apkalpošana
5.3 Tīrība
4.9 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2004. gadā, pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no Kemeras izklaides iespējām. Piemērots ekonomiskai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
* Elektrī ba istabā no atslē gas. * Ir saplī sis duš as aizkars, santehnikai nepiecieš ams neliels remonts, uz duš as sienā m ir melns pelē jums. Ū dens reizē m bija karsts. * Viņ i ē da tā pat, turki izdalī ja pā rtiku, jū s to nevarat paņ emt pats. … Tomēr ▾ * Elektrī ba istabā no atslē gas.
* Ir saplī sis duš as aizkars, santehnikai nepiecieš ams neliels remonts, uz duš as sienā m ir melns pelē jums. Ū dens reizē m bija karsts.
* Viņ i ē da tā pat, turki izdalī ja pā rtiku, jū s to nevarat paņ emt pats. No ogā m tikai arbū zs. No karstiem makaroniem, rī siem, dā rzeņ iem vai kartupeļ iem pā rmaiņ us.
Nebija ne gaļ as, ne zivju. Ē damistaba atrodas tieš i uz ielas zem nojumes, visiem nepietiek galdu, dakš iņ u, karoš u.
* Tī rī š ana istabā nenotika, paš i iznesa atkritumus.
* Bā rā tikai skā bs vī ns, kas jau otrajā dienā izraisa grē mas.
* Pludmale ir tā lu, apmē ram 20 minū tes kā jā m (mikroautobusi kursē.3 reizes dienā , bet tie nā k no citas viesnī cas un neņ em no š ī s viesnī cas), pludmale ir pilna
der...mo - netī ro smilš u maisī jums uz pusē m ar izsmē ķ iem un ar salauztiem sauļ oš anā s krē sliem, turklā t maksā .
* Teritorijas nav. Baseins ir mikroskopisks, ū dens ir ļ oti auksts, jū s nevarat peldē t ilgā k par 2 minū tē m, bet jums ir nepiecieš ams peldē t - jū s nevarat sasniegt dibenu.
* Wi-fi ķ er vienkā rš i pretī gi un maksā , tas maksā vienu dienu - vienu dolā ru.
* Izbraukš anas priekš vakarā ilgu laiku nebija informā cijas par izbraukš anas laiku, nā cā s tos č ubinā t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар olenaaskevych
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Meklē ju budž eta variantu, bet pē c atsauksmē m ne slikti. Turpravdā par š o viesnī cu bija vidē jas atsauksmes, bet ē dieni un konditorejas izstrā dā jumi bija izcili (š is bija izš ķ iroš ais brī dis, meita ļ oti gribē ja nogarš ot kū kas). … Tomēr ▾ Meklē ju budž eta variantu, bet pē c atsauksmē m ne slikti. Turpravdā par š o viesnī cu bija vidē jas atsauksmes, bet ē dieni un konditorejas izstrā dā jumi bija izcili (š is bija izš ķ iroš ais brī dis, meita ļ oti gribē ja nogarš ot kū kas).
No plusiem:
1. Bezmaksas transfē rs uz pludmali un ļ oti jauka, tī ra pludmale ar smiltī m un ē rtu gludu nolaiš anos.
2. Atsaucī gs personā ls.
3. Internets reģ istratū rā bija bez maksas.
No mī nusiem:
1. Slikts izskats, kas bojā iespaidu no ieejas, uzņ emš anas (sliktā ku neesmu redzē jis ();
2. Visur š ausmī gi antisanitā ri apstā kļ i, baseinā nav iespē jams peldē ties, jo milzī gs balinā tā js, ap baseinu ir netī rumi.
3. Kū kas vispā r nebija deklarē tas, kā arī nebija gaļ as (no rī ta iedeva sarkano desu, tī rradņ i nav skaidrs no kā , vakarā vistas aknas vai kuņ ģ i, 1 reize zivs, 1 reize spā rniņ i - tā viss beidzā s pirmajā rindā , ne vienmē r pavā rs atnesa vē l 1 paplā ti, tie, kas ieradā s nedaudz vē lā k, dabū ja tikai salā tus no 3 dā rzeņ iem daž ā dā s kombinā cijā s). No piedevā m pā rsvarā vermicelli, aunazirņ i, pupiņ as. Kafijas automā ts darbojā s tikai bā rā un pē c tam katru otro reizi. Vienreizlietojamie trauki.
4. Istabā : melnas gļ otas duš ā ; netī ri dvieļ i, ļ oti nepatī kami smarž o, it kā izmazgā ti.
5. Ē damzā lē dzī voja kaķ is ar kaķ ē niem. Viņ a brī vi pā rvietojā s pa ē damistabu, daž reiz izturē jā s agresī vi, skrā pē jot bē rnus un pieauguš os. Kad kaķ is man iekoda kā jā.2 vietā s (un es tai nepieskā ros, tikai gā ju garā m), vē rsos pie administratores Tatjanas. Viņ as atbilde: "Vai tu nesaproti, kā es paskaidroš u kaķ im, lai viņ a neiet uz ē damistabu! ". Uz manu ieteikumu slē gt dzī vnieku, kamē r cilvē ki ē d, Tatjana teica: "Š is kaķ is nav slē gts! ". Tā pē c izdariet secinā jumus, kam viņ i vairā k priecā jas savā viesnī cā !
Briesmī ga viesnī ca nevienam neiesaku, vispā r jā slē dz!
аватар AndreyKhd
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies kā pā ris Sefikbey Hotel 3 * karstā tū rē no Pegasus. Mē s atgriezā mies no viesnī cas 3. augustā . Varu teikt, ka viesnī ca pā rspē ja mū su cerī bas. Š is ir labs trio. Esmu pā rsteigts par negatī vajā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kā pā ris Sefikbey Hotel 3 * karstā tū rē no Pegasus. Mē s atgriezā mies no viesnī cas 3. augustā . Varu teikt, ka viesnī ca pā rspē ja mū su cerī bas. Š is ir labs trio. Esmu pā rsteigts par negatī vajā m atsauksmē m. Viesnī ca ir pelnī jusi labu novē rtē jumu.
Viesnī cas vadī tā js Saids cenš as atrisinā t visas problē mas.
Pā rsvarā visi no Krievijas atpū š as. Viesnī cā bija ļ oti maz bē rnu, viņ iem praktiski nebija ko ē st un dzert.
Reģ istrē š anā s ne agrā k kā.14:00. Viņ i uzreiz uzliek rokassprā dzi, un jū s varat doties pusdienā s un uz bā ru. Gaidiet uzgaidā majā telpā , tur ir gaisa kondicionieris. Izbraukš ana 12:00.
PROS:
JŪ RA - š ķ ē rso ceļ u, apbrauc viesnī cu pieci, ej cauri parkam un te ir jū ra. Akmens ir mazs. Ū dens tī rs, ū dens bija 28 grā du temp. , Č ī bas nepirka - var ieiet tā . Visi ir bez maksas atrodas uz oļ iem, netā lu no Ū dens sporta veidiem.
Autobuss uz pludmali netika izmantots.
VEIKALI - Aiz viesnī cas pa kreisi - Migros, ir vī ns un ū dens, un sulas, un alus. Cenas gandrī z tā das paš as kā Ukrainā . Pa ceļ am ir tirgus ar saldumiem, kafejnī ca, picē rija, shawarma, saldē jums. Viņ i arī iegā dā jā s ekskursijas uz Marsa tū ri.
NUMURS - atpū tos turku č etriniekos, cipars nav sliktā ks. Istaba tika pieš ķ irta pirmajā korpusā.3. stā vā . Vanna - santehnika ir jauna, pelē jums nekur netika atrasts, ziepes tika pievienotas pē c 3 dienā m, tī rus dvieļ us atveda trī s dienā s. Ū dens plū st labi. Nezinu, varbū t kā dam nepaveicā s ar numuru, pie mums viss bija kā rtī bā un bez papildus samaksas. Viņ i neprasī ja naudu par labā ko numuru un nepiedā vā ja naktsmā jas. Gulta jauna, mī ksta un ē rta, spilveni labi. Gaisa kondicionē tā js LG strā dā ja ar lielu triecienu. Bija balkons ar galdu un krē sliem. Skats uz pamesto parku blakus viesnī cai. Tualetes galdiņ š , neliels skapī tis mantā m un naktsgaldiņ š . Video no numura ievietoš u vē lā k YouTube.
TĪ RĪ Š ANA - C klasei - ļ oti labi. gandrī z katru dienu ap 10-11 no rī ta istabā tiek mazgā tas grī das, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m. nezagt no istabā m.
PĀ RTIKA - Mē s nebijā m izsalkuš i, izņ emot to, ka nopirkā m augļ us un vī nu. Labs š efpavā rs! kas attiecas uz trijotni, viņ š vienmē r bija klā t ē damistabā un pievienoja galvenos ē dienus. Vienmē r bija 3 galvenie ē dieni un tie bija pilni. Makaroni, rī si, kuskuss, plovs. Pikantā s vistas gaļ as gaļ as, sojas tī rradņ i, sojas kotletes, bija arī vistas spā rniņ i, 30. augustā deva 1 grilē tu zivi, porcijas neviens neierobež o. Jū s varat ņ emt tik daudz, cik vē laties. Gandrī z vienmē r kotletē s un citos ē dienos bija š tovē ti zaļ ie zirnī š i, kā vien tika pasniegti arī zirņ i ar burkā niem. Dā rzeņ i vienmē r ir svaigi! daž ā di gurķ u un tomā tu salā ti. Zupas - krē mzupa, pacieš ama. Desertā , tikai vakariņ ā s deva arbū zu un plū mes un saldumus, kurš pirmajā pusstundā neieradā s - viņ am nebija laika. Brokastis - man patika. Vienmē r ir daudz olu, liela graudu izvē le un tiem paredzē ti ievā rī jumi. Kafija - no kafijas automā ta.
BĀ RS - alus bija vienmē r un nekad nebeidzā s, sarkanvī ns un baltvī ns, fanta, kola un sprite. Blakus maš ī nai ar UPI.
ANIMĀ CIJA – tā nav. Bā rmenis ieslē dz veco krievu mū ziku lī dz 23:00, ik pa laikam kaut ko citu. Pie bā ra sē ž.10-15 cilvē ki, 1-5 no tiem dejo. Bet ir pieci roņ i, kas skraida ē damistabā un pa teritoriju.
BASEINs - nepeldē jā s, nesmird pē c balinā tā ja, izskatā s tī rs. Maz. Viņ i neredzē ja, kā tas tika noņ emts.
Mī nusi:
Jā , vē lams neņ emt telpas pirmajā stā vā , š ī ir puspagraba telpa, pē dē jā istabā ir logi tieš i zem kolonnas pie bā ra.
Gadā s mitrs pirmajā stā vā koridorā , problē mas ar caurulē m.
Ē damistabā nav UPI (sulas) automā ta, ir tikai ū dens dzesē tā js, boileris ar tē ju un kafijas automā ts. Viņ i paņ ē ma dzert ū deni.
Galdauti vakariņ u sā kumā ir tī ri - tad viss ir notraipī ts un drupač as.
Ē damzā lē tikai divi darbinieki. Viens – neko nezinā ja krieviski un nemitī gi dziedā ja daž ā das dziesmas un taisī ja sejas. Bet viņ i cenš as visu ā tri sakopt, pat ja jū s joprojā m paē dat.
Bā rā - iespē jams bezalkoholiskais alus, neviens nav piedzē ries, marmara alus. Vī ns ir ļ oti atš ķ aidī ts. Baltvī ns garš oja pē c bē rzu sulas. Sarkans - dod alkoholu, bet labā k garš o no balta.
Istabā s nedarbojas visas gaismas, gaitenī mums nebija spuldzī tes. Balkona durvis neaizveras pareizi. Karstais ū dens tikai pa dienu, saules paneļ i. Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, 2 ē kas starp tā m ir bā rs un baseins.
Sveicieni Saidam no Nadijas un Andreja!
аватар anna.aek
Es reti rakstu atsauksmes, bet š ajā gadī jumā es nevaru rakstī t, lai brī dinā tu citus. Mē s bijā m 2018. gada augustā . Istabā pirmajā stā vā nav garderobes, duš as, ū dens plū st uz grī das un uz tualeti, veidojot pastā vī gu purvu (dvieļ i principā než ū st), no loga paveras skats uz sienu, balkona vietā ir iež ogota vieta uz zemes, ziepju nav. … Tomēr ▾ Es reti rakstu atsauksmes, bet š ajā gadī jumā es nevaru rakstī t, lai brī dinā tu citus. Mē s bijā m 2018. gada augustā . Istabā pirmajā stā vā nav garderobes, duš as, ū dens plū st uz grī das un uz tualeti, veidojot pastā vī gu purvu (dvieļ i principā než ū st), no loga paveras skats uz sienu, balkona vietā ir iež ogota vieta uz zemes, ziepju nav. Viss par ē dienu ir aprakstī ts zemā k esoš ajā s atsauksmē s, viss ir taisnī ba! Lī dz brī dim, kad kā ds no tū ristiem sā ka zvē rē t, ka dod sojas gaļ u un dā rzeņ us, viņ i nedeva vistu un zivis. Mū zika kliedz dienu un nakti!!!!!!!! ! ! lai jū s nedzirdē tu sevi pirmā un otrā stā va telpā s, no kurā m paveras skats uz bā ru. Ar š o pā rē jā s telpas nav labā kas. Mū s izmitinā ja istabā , kas atrodas pirmajā stā vā (puspagrabā ) pie bā ra kolonnas. Mū zika ir ne tikai skaļ a, bet arī ļ oti skaļ a. 23-00 viņ i neizturē ja, aizgā ja uz reģ istratū ru pie Sayid teikt, lai izslē dz mū ziku, tas neizdevā s kā cilvē kam, arguments ir mū zika tū ristiem, kuri vē las dejot (lai saprastu tie ir 3 cilvē ki), viņ i piezvanī ja menedž erim. Krieviski nerunā , skaidroja situā ciju, visu nakti negulē ja - nakts lidojums, tikko atlidoja, gribam atpū sties. Sekojoš ā atbilde ir viesnī cas politika, mū zika lī dz 01-00 naktī (lai gan sā kotnē ji teica, ka lī dz 22-00), nepatī k pā rvā kties uz citu viesnī cu, tā s ir jū su problē mas. Mū su piedā vā jums pā rcelties uz citu istabu tika atteikts. Kā š is. Negulē jā m lī dz 03-00, jo pē c 01-00 viņ i ieslē dza turku mū ziku, un tad viņ i kliedza karaoke tieš i zem logiem. Tā bija dzī va elle! 02-00 devā mies lamā ties otro reizi, jo no rī ta braucā m ekskursijā uz Pamukali (izbraukš ana 05-00), vā rdos teica, ka saskrū vē s, bet patiesī bā uz 10 minū tē m izslē dza un atkal ieslē dza. Vispā r 03-00 mū zika tika izslē gta aptuveni, bet gulē t nebija iespē jams, jo pirmajā stā vā viņ i sā ka skriet, kliegt, dziedā t dziesmas. Kopumā pirmo dienas daļ u nogulē jā m autobusā . Sazvanī jā mies ar ceļ ojumu aģ entū ru, lai mū s kaut kur pā rceltu, kā rezultā tā tikai pē c 2 dienā m caur Kijevu un mū su tū roperatoru varē jā m pā rliecinā t viesnī cas personā lu mū s pā rcelt. kļ uva, kas gulē ja uz galda netā lu no izejas uz so. sauc par balkonu. Garastā voklis bija galī gi sabojā ts! Pā rcē lā mies uz otro stā vu ar izeju uz otru pusi, tur ir labā k, bet mū zika joprojā m ir ļ oti dzirdama, bet ir garderobe, parasta duš a. Vispā r secinā ja, ka jā ņ em, ja 3 zvaigznes, tad lielas viesnī cas vai netaupī t un paņ emt normā las 4-5 zvaigznes un nesabojā t atvaļ inā jumu!
Gribu piebilst, ka dzirdot, ka tū ri iegā dā jā mies nevis no tū roperatora gida, bet gan uz ielas (starp citu, par 40% lē tā k), Saids no rī ta atteicā s iedot mums prasī tā s pusdienu pakas, pamatojot to ar faktu. ka starp operatoru un viesnī cu ir "vienoš anā s". Nelī dzē ja nekā di argumenti, ka maksā jā m par brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m. Galu galā mums paš iem bija jā iegā dā jas pā rtika ceļ ojumam.
Nevienam neiesaku š o viesnī cu, apž ē lojiet savus nervus!
аватар id166758260
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
7h gaidu check-in, ē diens š ausmī gs, viena zā le, tā da restorā na nav, atved ē st, gaļ a pā rsvarā ir vista tikai vakarā un tad limitē ta porcija, var arī teikt, ka nav bā rs, vienkā rš i bā rs un viens izlejamais alus ! ! ! Tā lā k jau ne visiem ir TV, viesnī cā vispā r nav gludekļ a, man pat nebija skapja drē bē m, tikai Saids runā krieviski, ē dnī cā visiem nepietiek trauku, cilvē ki stā v un gaida. … Tomēr ▾ 7h gaidu check-in, ē diens š ausmī gs, viena zā le, tā da restorā na nav, atved ē st, gaļ a pā rsvarā ir vista tikai vakarā un tad limitē ta porcija, var arī teikt, ka nav bā rs, vienkā rš i bā rs un viens izlejamais alus ! ! ! Tā lā k jau ne visiem ir TV, viesnī cā vispā r nav gludekļ a, man pat nebija skapja drē bē m, tikai Saids runā krieviski, ē dnī cā visiem nepietiek trauku, cilvē ki stā v un gaida. rindā , runā ju ar atpū tniekiem, kuri bija 3 zvaigž ņ u viesnī cā s, pirmo reizi sastapā s ar tā du murgu, pie baseina visu laiku gulē ja kaudze kā rbu, lī dz pludmalei ir kā das 10 minū tes un tā nav viņ u pludmale, braucā m ar autobusu uz viņ u pludmali, autobuss bezmaksas, bet pludmale arī nav viņ u, bet ā rā nedzen . Jā , arī istabā s nav ledusskapja. Tā pē c padomā vai braukt uz š o viesnī cu vai nē !!! ! !
аватар sneizka1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā s ar draugu no 4.07-12.07. 18. Š oreiz nopirkā m 3ku, domā jot, ka izdzī vosim, netaisī jā mies pavadī t laiku viesnī cā . Bet mē s nedomā jā m, ka tik sliktas lietas ir 3k. * Viesnī cā atveda ap 11. Reģ istrē š anā s 14 (tā pat kā citur) BET parastā s viesnī cā s sā k apdzī vot, tiklī dz tiek sagatavotas istabas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu no 4.07-12.07. 18. Š oreiz nopirkā m 3ku, domā jot, ka izdzī vosim, netaisī jā mies pavadī t laiku viesnī cā . Bet mē s nedomā jā m, ka tik sliktas lietas ir 3k.
* Viesnī cā atveda ap 11. Reģ istrē š anā s 14 (tā pat kā citur) BET parastā s viesnī cā s sā k apdzī vot, tiklī dz tiek sagatavotas istabas. Bet tur nebija, centā s pierunā t administratoru, piedā vā ja mū s un vē l 2 meitenes ievietot vienā istabā uz 2 istabā m 4 stā vā (istabas nav slē gtas) + bezmaksas Wi-Fi. nepiekrita, un tika nosū tī ti gaidī t 14.00. Wi-fi 2.1 diena par 1 tel. Strā dā pretī gi, pie ž oga ir mini kafejnī ca, nopē rc kukurū zu par 1$, paņ em internetu un izmanto, tā joprojā m ķ eras viesnī cā uz ielas. Droš s 3 USD dienā . Mē s neko neņ ē mā m, nezagā m.
*Ē diens, to grū ti nosaukt par ē dienu. Neesmu izvē lī ga, lasu atsauksmes, ka var atrast ko ē damu. Nē ! Ē diens ir pretī gs, daž i dā rzeņ i, gaļ a / zivis / augļ i (pā ris reizes bija arbū zs) Nē , grilē ti dā rzeņ i ir mazā k un kartupeļ i nepietiekami. Ē st vispā r nav iespē jams. Trauki ir netī ri. Nezinu, ko mā jā s ē d cilvē ki, kuri raksta, ka viesnī cā ē diens ir normā ls. Ja es biju izsalcis, tad nabagi.
*Bā rs: bā rmenis zina 1 vā rdu: alus. viņ i raksta, ka ir kola, fanta, es nezinu, mē s nedzē rā m un pē c daž ā m dienā m pā rtraucā m ē st viesnī cā . Vismaz dzesē tā jā ir auksts ū dens un pretī ga kafija.
* Istaba bija 1 stā vā.201 like: skapis, spogulis, naktsgaldiņ š (adminam prasī ja pakaramos), tualete ir normā la, vienī gais duš ā nav ekrā na un viss ū dens ir ieslē gts grī da. Jū s varat dzī vot istabā . BET! Lielā kais ir karstā ū dens trū kums! Silda saule un notiek no 11-17, vienmē r mazgā jā mies auksti. Istaba netiek tī rī ta vispā r. Ņ emiet lī dzi savu š ampū nu utt. Atsauksmē s lasī ju, ka ir ledusskapis, kur? Tā s tur nemaz nav.
* Pludmale ir tik tā lu, admins nevarē ja paskaidrot, kur viņ š atrodas, es zinu, ka tur ir autobuss, kas savā c visas viesnī cas tuvumā , teica, lai tur nespiestos.
* Admin puisis nav slikts, vienmē r centā s risinā t problē mas un viņ š vienī gais viesnī cā zina krievu valodu, es viņ u neapskauž u, klausos daudz negatī visma no visiem apmeklē tā jiem. Vienī gais + ir viesnī cas atraš anā s vieta, tuvu veikali, klubi utt.
Vispā r es vē l varu daudz rakstī t - mans padoms ir nelē t un pirkt normā las viesnī cas, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu.
аватар svetlana.kondrateva.1978
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca 3)) Es teiktu, ka 3+ Atpū tos pie mā sas, ieradā mies 25 no rī ta, bet neskatoties uz to, ka brokastis jau bija beiguš ā s, Saids mū s sagaidī ja reģ istratū rā (starp citu, lielisks puisis, ar lielisku humora izjū tu un ļ oti pozitī vi ), viņ š mums teica, izmetiet somas un sū tiet pabarot) ) Ar nakš ņ oš anu istabā problē mu nebija, mums piedā vā ja izvē lē ties no divā m istabā m (izņ ē mā m 4. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca 3)) Es teiktu, ka 3+
Atpū tos pie mā sas, ieradā mies 25 no rī ta, bet neskatoties uz to, ka brokastis jau bija beiguš ā s, Saids mū s sagaidī ja reģ istratū rā (starp citu, lielisks puisis, ar lielisku humora izjū tu un ļ oti pozitī vi ), viņ š mums teica, izmetiet somas un sū tiet pabarot) ) Ar nakš ņ oš anu istabā problē mu nebija, mums piedā vā ja izvē lē ties no divā m istabā m (izņ ē mā m 4. stā vu bez balkona), bet istaba bija mā jī ga. , viss nostrā dā ja un uzreiz teikš u, lai arī cik pā rsteigts, mums katru dienu tika uzkopta istabiņ a, paldies sievietē m (krieviski nerunā ja, bet jaukas, draudzī gas un smaidī gas) . Ko lai saka par ē dienu, labi pabaroja, ir ko izvē lē ties ē st, man vienkā rš i pusdienā s un vakariņ ā s nepietika siera, bet tie tā di sī kumi, man tas netraucē ja, ko es gribē ju pirkt Migros veikalā nav tā lu no viesnī cas un cenas tur ir pieņ emamas. Personā ls nerunā krieviski, bet man tā nav problē ma, mē s labi sazinā jā mies un sapratā mies. PALDIES RAHMI. SAIIDS UN BĀ RMENIS RIŠ ATS, PALDIES VISIEM ZĒ NIEM VĀ RĒ JIEM UN VIESMĒ TĀ JIEM)) JŪ S VISI ESAT LIELISKI CILVĒ KI, JUMS BIJA LABI AR JUMS)) Un visiem, kas gatavojas atpū sties, tikai viens padoms, esiet vienkā rš ā k, atstā jiet savu kroni plkst. mā jā s, pasmaidiet un labu garastā vokli un dodieties atpū sties Sefik lī cī . Sveicieni Jū lijai un Romai no Arhangeļ skas, viņ iem pē c nedē ļ as bū s kā zas)) milzī gs sveiciens Sanktpē terburgai un Jekaterinburgai)) Sveiki visiem, kas atpū tā s kopā ar mums))
аватар t.lanner
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija 2018. gada jū nijā . Es nezinu, par kuru pasū tī jumu tiek rakstī tas tik briesmī gas atsauksmes, bet es saprotu, kas nepiecieš ams konkurentiem. Dodieties drosmī gi uz š o viesnī cu, viss ir kā rtī bā , sā kot ar istabu un beidzot ar ē dienu. … Tomēr ▾ Bija 2018. gada jū nijā . Es nezinu, par kuru pasū tī jumu tiek rakstī tas tik briesmī gas atsauksmes, bet es saprotu, kas nepiecieš ams konkurentiem. Dodieties drosmī gi uz š o viesnī cu, viss ir kā rtī bā , sā kot ar istabu un beidzot ar ē dienu. Veļ a tika mainī ta katru otro dienu, tī rī ta katru dienu, visi tualetes piederumi ir kā rtī bā un tī ri. Restorā ns? Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, tač u, pateicoties viesnī cas š efpavā ram - viņ am no tiem paš iem produktiem izdodas izgatavot tā dus š edevrus, ka apmierinā ta bija pat visprasī gā kā gaume. Es neredzē ju nekā das problē mas ar traukiem. Vienmē r strā dā ja automā ti ar kafiju un gā zes ū deni (4 veidi!! ! ). Baseins un laukums ir kā rtī bā . ja gribi piedzerties bā rā par š o naudu, var viegli, ja tajā dzī vosi. Bet alkoholiskie dzē rieni Turcijas bā ros ir paredzē ti vieglai pakā pei, nevis krievu cū kā m, kuras vienmē r ir piedzē ruš ā s arī bez bā ra.
Es personī gi braucu un pē c izlasī š anas nobijos - esmu prasī ga pret istabas un ē diena tī rī bu. Bet es lieliski atpū tos. Padoms 2-5 liras, nenož ē lojiet to - un viņ i nolaizī s jū su numuru no rī ta lī dz vakaram))
Piecā s zvaigznē s xitamti arī . Bet tikai krievi grib neko nedot un dabū t š iku hoteli. Š ajā viesnī cā viss kā rtī bā , vispā r brī niš ķ ī ga vieta-pludmale 5-7min gā jienā gar skaisto Kemeru, centrs un veikali visi blakus. Naktī un dienā klusums, bet kā tas var bū t normā li ar krievu tū ristiem? Viņ i vē las klusumu, bet paš i kliedz ar piedzē ruš os balsī m kā mež oņ i brī vī bā . Es esmu krievs, bet man bija kauns par saviem tautieš iem.
Iespaidi par viesnī cu un personā lu patī kami, tagad vienmē r tur atpū tī š os.
Un tomē r - starpsezonas cenas ekskursijā m ir zemā kas - lū k, ē diens atš ķ iras.
аватар savgira1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viss ir ļ oti, ļ oti slikti. Paveicā s tikai ar norē ķ inā š anos (atbraucā m 21.00), mū s uzreiz aizsū tī ja vakariņ ā s (vienkā rš i š ausmī gi), tad tikā m iekā rtoti pirmajā stā vā , pateicoties kam Wi Fi istabā darbojā s raiti. … Tomēr ▾ Viss ir ļ oti, ļ oti slikti. Paveicā s tikai ar norē ķ inā š anos (atbraucā m 21.00), mū s uzreiz aizsū tī ja vakariņ ā s (vienkā rš i š ausmī gi), tad tikā m iekā rtoti pirmajā stā vā , pateicoties kam Wi Fi istabā darbojā s raiti. Norē ķ inu laikā atrada nestrā dā još u tvertni (remonts tika pieprasī ts divas dienas), no ziepju piederumiem tikai š ķ idrā s ziepes glā zē (nekļ ū dī jos, bija glā zē ), bet bija fē ns. Telpu uzkopš ana nebija visas 7 dienas. Gultas veļ a nav jauna, bet tī ra, kondicionieris darbojā s labi. TV tikai trī s kanā li un tie ir turku, uz jautā jumu, kur izauga solī tais kanā ls, dziļ š klusums. Numurā nav mini bā ra, nav ledusskapja. Uzturs ir atseviš ķ s jautā jums. Biezenzupas, š ķ iet, no vakardienas pusapē stiem dā rzeņ iem, pā ris reizes bija kā rtī ga ē damā zupa. Grilē ti dā rzeņ i ir IZCILI, viss pā rē jais ir tiktā l, cik. Augļ us NEKAD nebija, saldumu nebija. Uzkodas bā rā nebija, kas ir All inclusive nav skaidrs. Pludmale ir ļ oti tā lu, karstumā paš i tur nevar nokļ ū t, autobuss uz pludmali brauc ļ oti neizdevī gā laikā (citas viesnī cas pludmali izmantoja bez maksas). No labā tikai SEA, bet uz viesnī cu tas neattiecas. Es pat nevaru ieteikt š o viesnī cu ienaidniekam.
аватар sundy
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
No š ī s viesnī cas nā ca mani radinieki. Viņ i nekur daudz nav bijuš i, tā pē c nav izlutinā ti vai izvē lī gi. Bet viņ i nebija ī paš i apmierinā ti ar viesnī cu. Regulā ra 3. Sā kumā viņ i apmetā s kaut kā dā pagraba telpā , bez kondicioniera un parastas duš as, solot uz rī tdienu pā rcelties. … Tomēr ▾ No š ī s viesnī cas nā ca mani radinieki. Viņ i nekur daudz nav bijuš i, tā pē c nav izlutinā ti vai izvē lī gi. Bet viņ i nebija ī paš i apmierinā ti ar viesnī cu. Regulā ra 3. Sā kumā viņ i apmetā s kaut kā dā pagraba telpā , bez kondicioniera un parastas duš as, solot uz rī tdienu pā rcelties. Uz takas. diena tomē r pā rcē lusies uz parastu istabu. Istabas ir mazas, bet š ķ iet, ka viss ir kā rtī bā . Ē diens ir slikts, pā rsvarā dā rzeņ i. Bā rs bija atvē rts tikai daž as stundas dienā ! Un tas ir karsts! Alkohola gandrī z nebija, tikai alus un tad vā jš . Wi-fi - darbojas ar pā rtraukumiem. Vispā r ekonomisks trio. Labus iespaidus par pā rē jo vairā k rada skaistā Kemeras daba, ekskursijas un iepirkš anā s : )
Parādīt vairāk »


iemiesojums gallyamovabst
Braucam atvaļinājumā ar bērniem un nav vēlmes vilkt divus ratus) vai viesnīcā ir rati (par maksu, bez maksas,) paldies
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums miho_
Vai ir kur spēlēt basketbolu? vai ir bumbas? Vai arī ņemiet tos līdzi...
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 2004 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Отель находится в нескольких минутах ходьбы от развлекательных заведений Кемера. Подходит для экономичного молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталия, в центре г. Кемер.
Pludmales apraksts В 450 м от отеля. Протяженность пляжа — 150 м. Вход в море: галька. Автобус на пляж (платно).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (платно), 1 основной ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн, площадь 63 м2 (время работы: 08:00-19:00), у бассейна: шезлонги, зонтики, матрасы (бесплатно)

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн 20 м2.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Пляжный волейбол.
  • galda teniss
  • volejbols
Telpu apraksts

В отеле 65 номеров. Состоит из двух 4-этажных корпусов.

Istabās

балкон, кондиционер, душ, телефон, сейф в номере: платно, фен, спальня, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Yeni Mahalle Ataturk Bulvari No:78, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel +90 242 814 28 01
Fax: +90 242 814 56 51
Tīmekļa vietne: Sefikbey Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).