Sailor's Beach Club 5*– Atsauksmes

74
Novērtējums 8.510
№5 viesnīcas reitingā Kemera
8.8 Numurs
9.0 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pašā jūras krastā, blakus savai pludmalei. Atvērts 1997. gadā, pēdējo reizi renovēts 2020. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan pāriem, gan ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар olgiliheva
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vakarā ar vī ru ieradā mies viesnī cā , vakariņ as jau bija beiguš ā s, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies 2123. istabiņ ā , pirmajā stā vā ar lielu balkonu ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas baseinu un palmā m. Man nepatika, ka ļ oti skaļ i skanē ja mū zika vakarā lī dz vē lam vakaram, nebija skaidrs, vai tā ir no mū su viesnī cas vai no kaimiņ u viesnī cas. … Tomēr ▾ Vakarā ar vī ru ieradā mies viesnī cā , vakariņ as jau bija beiguš ā s, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies 2123. istabiņ ā , pirmajā stā vā ar lielu balkonu ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas baseinu un palmā m. Man nepatika, ka ļ oti skaļ i skanē ja mū zika vakarā lī dz vē lam vakaram, nebija skaidrs, vai tā ir no mū su viesnī cas vai no kaimiņ u viesnī cas. Tā tad, ja jums patī k iet gulē t agri, tad š ī istaba nav labā kais risinā jums. Viņ i lū dza mainī t istabu, bet viņ i piedā vā ja to pirmajā stā vā citā ē kā ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas sienu, un, protams, visu atvaļ inā juma laiku mē s negribē jā m redzē t tuvē jo ē ku, mē s palikā m iepriekš piedā vā tā istaba. Gā ja vē lā s vakariņ ā s, lai kaut ko paē stu.
Kondicionieri tajā brī dī nez kā pē c darbojā s tikai siltumam, tā pē c gulē jā m ar atvē rtā m balkona durvī m. No rī ta pamodā mies un ieraudzī jā m zaļ u zā lienu, palmas, sauli un nomierinā jā mies, kaut kā pā rdzī vosim vakara mū zikas dā rdoņ u.
Bet viss pā rē jais ir pastaigas attā lumā , peldbaseins, restorā ns, bā ri lī dz jū rai pie rokas. Wi-Fi bija lielisks visā rajonā.
Personā ls lielā koties ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Viesnī cas teritorija ir kompakta, bet viss kaut kā saplā nots ē rtī bai un lieliskai atpū tai. Skaista, zaļ a teritorija, patī kami pastaigā ties pa centrā lo aleju.
Ē diens ļ oti labs, vienmē r daž ā di augļ i: ā boli, medus, arbū zi, zemenes, banā ni, bumbieri, greipfrū ti, apelsī ni, vē lā k parā dī jā s persiki un nektarī ni. Pusdienā s un vakariņ ā s ir izvē le: vista, tī tars, zivis daž ā dā s versijā s, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a bija. Daudzi nacionā lie turku ē dieni katrai gaumei. Reiz atpū tas laikā pusdienā s iedeva pat borš č u, ar prieku pamē ģ inā jā m. Teritorijā daž ā das uzkodas, saldē jums neierobež otā daudzumā , pat pa pludmali kā ds puisis uz skrituļ slidā m ar grozu-ledusskapi braukā ja un tos cienā ja.
Bā ros ir daž ā di gan alkoholiskie, gan bezalkoholiskie dzē rieni, laba kokteiļ u izvē le, ī paš i patika jū rnieki, viņ i to gatavoja vestibila bā rā.
Jū ra ir ļ oti skaista un caurspī dī ga, tā pē c man patī k atpū sties Kemerā - kalni un satriecoš ā jū ra. Lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m piestā tne tika atvē rta, lai uz tā s varē tu sauļ oties un no tā s lekt ū denī.
Kopumā pā rē jais izdevā s, š ķ iet, ka cilvē ku ir daudz, bet kaut kā visi viens otram netraucē . Turcijā jau iepriekš esam atpū tuš ies pieciniekā , bet š ī viesnī ca ir kaut kā ī paš a, gribas š eit atgriezties vē lreiz. Liels paldies visam personā lam par neaizmirstamu nedē ļ u š ajā viesnī cā !
Большой балкон Бассейн Холл отеля Центральная аллея Основной ресторан
аватар natashal1
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau iepriekš brī dinu - daudz vē stuļ u! Ļ aujiet man sā kt ar to, ka mū su ceļ ojums sā cies slikti. Antā lija neakceptē ja lietusgā zes dē ļ , apmetā m 5 apļ us mē ģ inot nolaisties un mū su lidmaš ī na aizlidoja uz Dolomanu. … Tomēr ▾ Jau iepriekš brī dinu - daudz vē stuļ u!
Ļ aujiet man sā kt ar to, ka mū su ceļ ojums sā cies slikti. Antā lija neakceptē ja lietusgā zes dē ļ , apmetā m 5 apļ us mē ģ inot nolaisties un mū su lidmaš ī na aizlidoja uz Dolomanu. Gaidī jā m kā du stundu, uzpildā m degvielu, 40 minū tes lidojuma un bijā m Antā lijā . Izgā ja lietū . Rakstu, lai bū tu skaidrs, ar kā du noskaņ ojumu ieradā mies viesnī cā.
Bet brī nums notika viesnī cas atvaļ inā jumā -brī vdienā ! Tā tad bija jau 14.00 (un izlidojā m 5.00), mū s uzreiz aizsū tī ja pusdienā s. Tā lā k es runā š u par pā rtiku. Viņ i mū s ievietoja istabā , kuru es sā kotnē ji gribē ju. 3304. telpa kreisajā ē kā tuvā k jū rai, ar skatu uz aleju ar balkonu. Skats ir burvī gs - jū ra, kalni, baseins. Izolā cija ir ideā la.
Superior numurs, 24 kvadrā tmetri, viena divguļ amā gulta un viena vienguļ amā gulta, dī vā ns, atzveltnes krē sls, galds, TV, gaisa kondicionieris, bā rs ar dzē rieniem (tiek papildinā ts katru dienu) Pietiekami plaš a vannas istaba, liela duš as telpa (ū dens nekur neplū st ), jauna santehnika , liels spogulis, kosmē tika, sniegbalti dvieļ i. Meklē jiet č ī bas vannas istabā . Peldmē teļ us mums atveda uzreiz pē c pieprasī juma. Liels balkons ar galdu un diviem krē sliem.
Patī kami pā rsteidza tas, ka uz cilvē ku bija trī s spilveni, mū su istabā tie bija 9, uz galda var atrast spilvenu aprakstu, var palū gt arī ortopē diskos spilvenus (neņ ē mā m, bet Es redzē ju, kā tie tika piegā dā ti). Bet nekā du segu, tikai vafeļ u gultas pā rklā ji. Esam ziemeļ u cilvē ki, esam pieraduš i gulē t zem segas un pē c mū su lū guma mū s sagā dā ja ar segā m, bet tā s mums bija vajadzī gas tikai 2 naktis, palika siltā ks un bija ē rti zem segas. Gulta ir diezgan cieta, bet ir pluss - ē rti veikt rī ta treniņ u.
Nevaru nepieminē t telpas uzkopš anu – ideā li! Grī das ir mazgā tas, tai skaitā uz balkona, tavas mantas nav salocī tas (nepatī k, kad pieskaras drē bē m), dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a ik pē c trim dienā m, bet var jautā t (ir zī me ) mainī t biež ā k, kosmē tika tiek papildinā ta, vulgā ri figū ras negriež as, bet gultas pā rklā ji skaisti salokā s. Pirmajā dienā istabene pat dzeramnaudu neņ ē ma, nā cā s teikt, ka tas viņ ai. Jā , aizmirsu pieminē t apgaismojumu. Istabā var ieslē gt un izslē gt visas gaismas (izņ emot spoguļ a apgaismojumu) ar slē dž iem pie gultas, kas ir ļ oti ē rti. Tā pat iespē jams nospiest pogu "netraucē t" un "noņ emt numuru", nav nepiecieš ams izkā rt zī mi.
Ieejas ē kā s ir izvietotas ļ oti ē rti - pa vidu un no galiem, ja lī st lietus vai ir spē cī ga saule, var ē rti iziet cauri no vestibila uz restorā nu.
Ē kā ir 2 lifti un tiem ir funkcija - pirmais stā vs tiek uzskatī ts par nulli, attiecī gi, lai nokļ ū tu treš ajā , ir jā nospiež.2.
Vai jums jau ir apnicis lasī t?
Par ē dienu!
Viss ir garš ī gi! Es neatceros, ka ē du tik daudz. Š ī ir mū su sestā vizī te Turcijā , bijā m viesnī cā s un dā rgā k, bet ē diens mani pā rsteidza. Jā , tur nav omā ru un sarkano ikru, bet viss ir ļ oti garš ī gs! Brokastī s ā rā tiek gatavotas ceptas olas, omletes, mani mī ļ ā kie virtuļ i....Man jau tā s pietrū kst...Ir daudz vairā k ē dienu brokastī s, ko pasniedz iekš telpā s - pā rslas, musli, sieri, dā rzeņ i, visu nav iespē jams uzskaitī t. Ir vairā ki kafijas automā ti, statī vs ar sulā m, apelsī ns ir ļ oti lī dzī gs svaigam. Katru dienu bija zemenes, pē dē jā s dienā s bija arbū zs, tas ir papildus apelsī niem, medleriem, ā boliem, bumbieriem.
Pusdienā s un vakariņ ā s tiek pievienoti grilē ti ē dieni, vienmē r ir bijuš i jū ras plauž i vai jū ras asaris, kotletes, š avarma, entrekots, vista. Ļ oti garš ī gas cukini pankū kas. Saldumi.
Ja es uzrakstī š u par visu, tas aizņ ems vē l minū tes 40. Suš i ir ļ oti cienī gs. Kas bū tu ī sā ks – man bail stā vē t uz svariem. Viesmī ļ i visu laiku piedā vā dzē rienus. Netī rie trauki tiek noņ emti uzreiz.
Citi ē dieni un bā ri. Vestibila bā rā ir pienā cī ga dzē rienu izvē le, viņ i gatavo daž ā dus kokteiļ us. Ir arī konditoreja ar lielisku kafiju un saldumiem. Tā lā k pa ceļ am uz jū ru letiņ š ar saldē jumu un smū tijiem. Tā lā k ir kafejnī ca, kurā gatavo vafeles un cep kartupeļ us ar daž ā diem pildī jumiem. Starp baseinu un jū ru atrodas bā rs un uzkodu bā rs.
Augstā kā lī meņ a apkalpojoš ais personā ls! No pulksten 10 no rī ta viesmī lis uz rullī š iem sā k piegā dā t kokteiļ us vai kā dus citus dzē rienus pē c Jū su pieprasī juma, saldē jumu uz sauļ oš anā s krē sliem pie baseina (baseins ir 1.40 dziļ š un 25 metrus garš ). Baseina bā rā pelnu trauki tiek mainī ti gandrī z pē c katras cigaretes.
Pludmale ir diezgan plaš a, neskatoties uz nelielo platī bu, vietas pietiek visiem.
Jū ra…. jū ra Kemerā ir JŪ RA!
Tī rā kā , skaistā kā!
Animā cija ir pieklā jī ga un neuzkrī toš a. Katru vakaru notiek daž ā di š ovi. Un, protams, mini diskotē ka.
Esmu diezgan izvē lī gs cilvē ks, bet š eit es nevarē ju atrast nevienu trū kumu. Lai gan...Mani nebrī dinā ja par vienu viesnī cas variantu un varē jā m dabū t tikai uz vienu nakti - nakti ar kaķ i. Mū su istabā ienā ca smuks kaķ is (nu, mē s paš i to saucā m), atteicā s iet, vispirms apmetā s pie mums un pē c tam ļ oti jauki un klusi gulē ja papildu gultā . Es, protams, jokoju, tu vari dabū t kaķ i, ja viņ š tevi izvē lē sies.
Viesnī ca vairā k paredzē ta atpū tai, viss ir blakus, viss ir ē rti, nevajag veikt liekas kustī bas. Vakarā nav trokš ņ a. Braukš anas cienī tā jiem š eit var bū t garlaicī gi. Bet bijā m kopā ar divā m dā mā m 70+ un, kā izrā dī jā s, servisa un ē rtī bu ziņ ā trā pī jā m mē rķ ī.
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Iesaku 100%! Mē s noteikti š eit atgriezī simies! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар moshawin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man nepatika animā cija kā jaunam pā rim, kurš atnā ca atpū sties kopā , bez bē rniem. Diskotē kas bija jā gaida 5 dienas, un tad uz viņ u skatuves viena garlaicī ba pensionā riem. Nu godī gi, iestā de pilnī bā paredzē ta pensionā riem 55+. … Tomēr ▾ Man nepatika animā cija kā jaunam pā rim, kurš atnā ca atpū sties kopā , bez bē rniem. Diskotē kas bija jā gaida 5 dienas, un tad uz viņ u skatuves viena garlaicī ba pensionā riem. Nu godī gi, iestā de pilnī bā paredzē ta pensionā riem 55+. Krievu animā cijas atmosfē ra. Eiropieš u ir ļ oti maz. Tā da sajū ta, ka viņ i ar savā m manierē m, pā rdroš ī bu un reizē m augstprā tī gu uzvedī bu nav ieraduš ies Turcijā , bet gan Krievijas geto. Tā tad, kurš dievina krievu kultū ru, mū ziku un garī gos lū ž ņ us - jums š eit patiks, un tas nav fakts. Š eit ir labi, ka ē diens ir normā ls un telpas. Teritorijas platī ba ir ļ oti maza, pludmale ir ļ oti maza. Peldē t vajag uz galvas, tā pē c iesakā m peldē ties jū rā ļ oti agri un ļ oti vē lu. Un, ja jū s esat jauns pā ris un vē laties kaut nelielu jaunieš u ballī ti, vismaz nedaudz, tad š eit jū s tos nesaņ emsit. Citā s tuvumā esoš ajā s viesnī cā s gandrī z katru vakaru skan lustī ga mū zika, un š eit uz skatuves viņ i izrā da garlaicī bu.
Personī gi neiesaku š eit braukt atpū sties cilvē kiem lī dz 40 bez bē rniem. Ja esi 55-60+ gadus vecs un mī li krievu valodu - nā c.
аватар kulbastar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ta ar ģ imeni. Kopumā viesnī ca ir diezgan vidē ja (par 5-ki, protams). Ī sumā : ISTABA - (divi pieauguš ie un meita 15) diezgan ē rta. Dzesē š ana darbojas lieliski. Naktī viņ i uzstā dī ja 25 * C, un tas bija ē rti. Svaigs remonts. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni.
Kopumā viesnī ca ir diezgan vidē ja (par 5-ki, protams). Ī sumā :
ISTABA - (divi pieauguš ie un meita 15) diezgan ē rta. Dzesē š ana darbojas lieliski. Naktī viņ i uzstā dī ja 25 * C, un tas bija ē rti. Svaigs remonts. Lieliskas mē beles. Daž as lietas par vannas istabu. Slikta izplū des ventilā cija. Pē c duš as ir jā pavada laiks vē dinā š anai. Flī zes uz grī das kļ ū st slidenas, kad tā s ir mitras. Nav š ķ idro ziepju dozatora. Duš as kabī nes dizains, pat ļ oti rū pī gi lietojot, nepasargā no slapjā m grī dā m visā vannas istabā .
Ē DIENS: Kopumā it kā viss ir, bet nekas ī paš s. Brokastis bez tradicionā lā s turku omletes un plā nā m pankū kā m, katru otro dienu garš ī gas zivis utt.
аватар iryna.brysina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta 3 reizes. Š ī viesnī ca tika izvē lē ta nakš ņ oš anas iespē ju dē ļ : 2 pieauguš ie + bē rni 15 un 10 gadus veci. Kā dreiz dzī vojā m istabā ar divstā vu gultu, un tad tomē r izvē lē jā mies divistabu. … Tomēr ▾ Atpū ta 3 reizes. Š ī viesnī ca tika izvē lē ta nakš ņ oš anas iespē ju dē ļ : 2 pieauguš ie + bē rni 15 un 10 gadus veci.
Kā dreiz dzī vojā m istabā ar divstā vu gultu, un tad tomē r izvē lē jā mies divistabu.
Jū ra ir lieliska. Zilais karogs!
Tī rī ba. Ļ oti kvalitatī va pā rtika, un tā bija laba, bet arī uzlaboja, piemē ram, jū ras velš u un zivju sortimentu. Jogurti, ayran. 12 veidu augļ i! 2020. gadā tika pievienota arī konditoreja, lai gan desertu izvē le galvenajā restorā nā ir vienkā rš i milzī ga.
Š ajā viesnī cā redzu tikai vienu mī nusu - ļ oti maza teritorija, patiesī bā viena aleja, uz kuras vakarā ir daudz cilvē ku. Bet jū s varat sē dē t pludmalē . Un tā lā k. Skaņ as izolā cija telpā s ir tā da, ka diskotē ku trokš ņ i vakaros nemaz netraucē .
Par vakara animā ciju nevaru spriest - 3 gadus neesam nokavē juš i nevienu saullē ktu, tā pē c devā mies agri gulē t. Lai gan š ogad man ļ oti patika Morning Gym.
Ja gadā s atkal ceļ ot ar bē rniem, nā c š eit vē lreiz.
Вид из окна Вид из окна На гору можно подняться! И это только часть
аватар Viktorja0
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika apmeklē ta otro reizi (pirmā bija 2014. gadā ), tad viesnī ca vē l nebija 5. Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri, burtiski 10 minū tē s. Istaba bija lieliska - divistabu (bijā m trī s - divi pieauguš ie un bē rns) no logiem pavē rā s lielisks skats! Kas attiecas uz pā rtiku - visa pietika, visi dzē rieni (arī alkohols) - visi labā kvalitā tē . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika apmeklē ta otro reizi (pirmā bija 2014. gadā ), tad viesnī ca vē l nebija 5. Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri, burtiski 10 minū tē s. Istaba bija lieliska - divistabu (bijā m trī s - divi pieauguš ie un bē rns) no logiem pavē rā s lielisks skats! Kas attiecas uz pā rtiku - visa pietika, visi dzē rieni (arī alkohols) - visi labā kvalitā tē . Bija animā cija, neuzbā zī ga, bet pat laba.
Izbraucā m ar ļ oti pozitī vā m sajū tā m un ceram atgriezties!
аватар aleksandra1sn1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska! Atpū š os kopā ar vī ru. Viesnī cā viss ir kā rtī bā , izņ emot pā ris nekritiskus momentus, bet par to vē lā k. Pros. Teritorija, lai arī neliela (varē tu pat teikt, maza), bet kopta. Istaba ir svaiga, tī ra, viss darbojas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska! Atpū š os kopā ar vī ru. Viesnī cā viss ir kā rtī bā , izņ emot pā ris nekritiskus momentus, bet par to vē lā k.
Pros.
Teritorija, lai arī neliela (varē tu pat teikt, maza), bet kopta.
Istaba ir svaiga, tī ra, viss darbojas.
Tā Wi-Fi ir ļ oti ā trs (3 Mbps), tač u ar to pietiek saziņ ai un pat pā rlū koš anai tieš saistē . Signā ls vā jinā s tikai pludmalē , bet citviet tas ir stabils (arī istabā ).
Ē diens - galvenokā rt uzslavas. Burtiski viss ir garš ī gs. Daudz zivju (pā rsvarā grilē ta), gaļ as un dā rzeņ u/augļ u. Pie piedevā m nekad netikā m - viss pā rē jais bija pā rā k garš ī gs : )
Jū ra ir ļ oti skaista, tā pat kā skats uz kalniem. Ieieš ana ū denī ir oļ u, bez ī paš ā m č ī bā m nav ī paš i ē rti. Bet ir arī ieeja no mola.
Atseviš ķ i es atzī mē ju uzkodu bā ra darbu: daudz daž ā du lietu, saldē jumu. Bā ri pagatavos jebkuru kokteili pē c jū su gaumes (pina colada, mohito, zilā lagū na un jebkas no vietē jā alkohola).
Pludmalē ir daudz pakalpojumu pā rdevē ju (fotogrā fijas, jahtas, veikali utt. ) Bet no visiem var droš i tikt vaļ ā , tikai vairā kas reizes pasakot, ka neinteresē . Pē c Ē ģ iptes tie š ķ iet gandrī z neuzbā zī gi)))
Animatori ir gudri. Aktivitā te tiek veikta visas dienas garumā . Atkal viss ir ļ oti neuzkrī toš s.
Ir vakara š ovi + filmu seansi.
Un tagad par mī nusiem.
Pirmkā rt, blakus viesnī cai notiek bū vniecī ba. Mē s dzī vojam 3219. istabā un tieš i zem mū su loga ir dū š ī gs atkritumu konteiners, kurā pa dienu un vakaru tiek izgā zti stikla konteineri. Tas ir ļ oti skarbs un skaļ š . Tā kā mē s tikai pā rģ ē rbjamies un nakš ņ ojam istabā , tad nolē mā m nekustē ties. Problē ma ar troksni tiek atrisinā ta, aizverot balkona durvis (izcila skaņ as izolā cija), bet uz balkona sē dē t nevar, neskatoties uz to, ka var redzē t kalnus un jū ru. Ar bē rniem labā k palū gt istabu kaut kur citur.
Otrajā , 19. datumā , bija mana dzimš anas diena. Bū tu lieliski, ja viesnī ca to kaut kā ņ emtu vē rā . Banā ls augļ u š ķ ī vis telpā jau bū tu lieliska kopš anas izpausme. Bet pat tas nenotika. Nu.
Treš kā rt, otrajā atpū tas dienā no restorā na pazuda zemenes. Atkal ne kritiski, bet maija beigā s - nedaudz dī vaini.
Vispā r tas arī viss : )
Viesnī ca ir pelnī jusi savus 5*. Un, ja bū s iespē ja, mē s ar prieku atgriezī simies š eit.
аватар ange-lika2004
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
No rī ta ieradā mies viesnī cā , ļ oti ā tri iekā rtojā mies istabiņ ā , vē lamajā numuriņ ā ar skatu uz aleju. Gribu atzī mē t, ka pē c renovā cijas viesnī ca sā ka izskatī ties respektablā ka (bija 2019. … Tomēr ▾ No rī ta ieradā mies viesnī cā , ļ oti ā tri iekā rtojā mies istabiņ ā , vē lamajā numuriņ ā ar skatu uz aleju. Gribu atzī mē t, ka pē c renovā cijas viesnī ca sā ka izskatī ties respektablā ka (bija 2019.  gadā pirms renovā cijas).

Istabā jaunas mē beles, bezmaksas seifs, ledusskapis, TV, tē jkanna, fē ns, kondicionieris, tē ja, kafija, cukurs, 2 pudeles ū dens, vannas istabā - ziepes, š ampū ns, matu kondicionieris, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons, ausu nū jiņ as un sū kļ i grima noņ emš anai. Papildinā š ana un tī rī š ana katru dienu.

Teritorija neliela, bet kompakta, ļ oti tī ra, ik uz soļ a ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Pē c renovā cijas teritorijā bija palicis maz zaļ o zonu, pagā juš ajā gadā viesnī ca tika aprakta apstā dī jumos. Kas ļ oti apbē dina.

Ir ā ra un iekš telpu peldbaseins, somu pirts, hammam, sauna, spa.

Ē diens kā vienmē r brī niš ķ ī gs, liela gaļ as ē dienu izvē le, salā ti, augļ i, saldumi. Š ogad katru dienu bija garneles, avokado, tuncis, kur varē ja ņ emt un pagatavot savus salā tus. Restorā nā nebija drū zmē š anā s, jo viesnī ca bija pilna par 50%. Airans š ogad nebija klā t.

Prieks par konditorejas atvē rš anu ar daž ā diem labumiem.
Viesnī cā ir ļ oti forš a dienas un vakara programma, ikdienas diskotē kas, tā pē c jums nebū s garlaicī gi.

Viesnī cā ir 2 a la carte restorā ni, itā ļ u un zivju restorā ni. Jā rezervē diena iepriekš , bet restorā na apmeklē jums ir maksas, 7 eiro no cilvē ka.

Viesnī cā izbraucā m ar jahtu, kā arī lē cā m ar izpletni, iespaidu ir daudz! Pludmale ļ oti kompakta, tī ra, tur bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, dvieļ u depozī tam, jū ra oktobrī ir ļ oti silta.

Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, pretimnā koš s, pavā ri, viesmī ļ i - bez slavas, strā dā par 10-ku, labi darī ts!! !

Noteikti iesaku š o viesnī cu lieliskai atpū tai. Mē s atgriezī simies nā kamgad, ja viesnī cu cenas bū s atbilstoš as.
аватар mysun100564
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca sevi pozicionē kā.5 zvaigž ņ u, patiesī bā parasto C kategoriju. Sliktas kvalitā tes ē diens, viss pā rcepts uz grila. Sulas, vī ni – atš ķ aidī ti ar ū deni. Uz vietas nav izklaides. Garlaicī gas lietas! Tie, kas bijuš i pieklā jī gā s viesnī cā s, sapratī s. … Tomēr ▾ Viesnī ca sevi pozicionē kā.5 zvaigž ņ u, patiesī bā parasto C kategoriju. Sliktas kvalitā tes ē diens, viss pā rcepts uz grila. Sulas, vī ni – atš ķ aidī ti ar ū deni. Uz vietas nav izklaides. Garlaicī gas lietas! Tie, kas bijuš i pieklā jī gā s viesnī cā s, sapratī s. Noteikti neiesaku!
аватар ksyuar777
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apstā kļ i, jū ra, ē diens - labi. Bija nianses, kā pē c ne 5 *. Ierodoties piedā vā ja istabu augš ē jā stā vā , "putnu bū diņ u" ar zemiem griestiem, nelielu istabiņ u, skatu no balkona uz ē kas sienu, kad teicu, ka par tā diem nosacī jumiem nemaksā ju, piezvanī ja strā dnieks un mū s pā rcē la uz ē ku pretī. … Tomēr ▾ Apstā kļ i, jū ra, ē diens - labi. Bija nianses, kā pē c ne 5 *. Ierodoties piedā vā ja istabu augš ē jā stā vā , "putnu bū diņ u" ar zemiem griestiem, nelielu istabiņ u, skatu no balkona uz ē kas sienu, kad teicu, ka par tā diem nosacī jumiem nemaksā ju, piezvanī ja strā dnieks un mū s pā rcē la uz ē ku pretī.1 stā vā , "debesis un zeme", istaba liela, no balkona paveras skats uz centrā lo celiņ u, cik saprotu, ka tā dā veidā "pā rbauda" atpū tniekus, "viņ us vadī s" nevis "tiks vadī ti". Un problē ma ar "š ampū nu, ziepju, duš as ž eleju, vienreizē jā s lietoš anas krū zī š u" uzpildī š anu utt. divas dienas pē c kā rtas - nekas, vienreiz sazinā jos ar reģ istratū ru - nekā das reakcijas, pieteicā s vē lreiz - pē c 10 minū tē m atnesa, krū zes nesagaidī ja, varbū t tie ir sī kumi, bet ja viesnī ca pretendē uz 5*, tad tā da " pā rraudzī ba" ir mī nuss . Pagaidā m š ie 2 punkti ir neapmierinoš i. . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums bonokhova-lyuda
Labdien. Cik sekla ir ieeja jūrā? Kādā attālumā no krasta sākas 2 m vai vairāk dziļums? Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums for.my.connect
Es lasīju, ka jūs varat peldēt uz pirātu kuģa kaut kur rajonā) Kas peldēja? zina? Interesē cenas un vispār - kā ir - maz sūknē?)
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums viktoria_npu
Mēs bijām Club Salima pagājušajā gadā, tagad šis ir ļoti ieteicams.
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен прямо на берегу моря, рядом с собственным пляжем. Открыт в 1997 году, последняя реновация проведена в 2020 году. Отель прекрасно подойдёт как для отдыха семейных пар, так и для отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталья, 7 км от г. Кемер, в п. Кириш.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 70 м. Заход в море — галька, деревянный пирс. Душ, кабины для переодевания, спасатели.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан: крытая секция рассчитана на 350 чел., открытая на 450 чел.

2 A’la Carte ресторана: итальянский и турецкий (по резервации, платно).

4 бара: лобби-бар, бар у бассейна, бар на пляже, диско-бар.

2 открытых бассейна, без подогрева, площадь 500 кв.м и 110 кв.м.

1 крытый бассейн, площадь 85 кв.м, подогревается в холодное время года.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, работает с 10:00-12:00 и с 14:30-17:00 / 21.30 - 22.30 (01 мая – 31 октября). В основном ресторане: детский буфет, детский стульчик, микроволновая печь, стерилизатор для детских бутылочек, блендер.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, часы работы с 10:00-12:00 и с 15:00-17:00 (с 1 мая по 31 октября, в зависимости от погодных условий).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 326 номеров в четырёх 4-этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Sahil Cad. No:1, 07980, Kiris, Kemer, Antalya
Tālruņi: T: +90 (242) 824 77 55,
F: +90 (242) 824 77 51
Tīmekļa vietne: Sailor's Beach Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.