Viesnīcu vadības nolaidība pret viesiem

Rakstīts: 14 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 17 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cā apmetamies ar č etriem maziem bē rniem. Mē s dzī vojam istabā , ko sauc par ģ imenes istabu. Pirms daž ā m dienā m tieš i zem mū su logiem tika uzcelta skatuve, kur vakarā notika korporatī vā ballī te. Š is pasā kums sā kā s pulksten 20.00 un ilga lī dz pulksten 23.30. Skaņ a bija tā da, ka ar aizvē rtiem logiem un balkonu mē s, kas atradā mies istabā , viens otru gandrī z nedzirdē jā m. Un logi un balkona durvis trī cē ja. Dabiski, ka bē rni nekā dos apstā kļ os nevarē ja aizmigt.
Izgā jā m uz ielas, bē rni gribē ja redzē t, kā ds tur koncerts, un mē s apstā jā mies netā lu no istabas. Bet no turienes mums "pajautā ja", ka mē s pā rkā pjam privā tā s robež as un gandrī z ielauzā mies cilvē ku "mā jā s". Un tas, ka š ī korporatī vā ballī te ar savu troksni pā rkā pj manas un manu bē rnu tiesī bas, ir mana problē ma.
Kad zvanī ju uz reģ istratū ru, man piedā vā ja pirms koncerta beigā m pā rvest bē rnus uz citu istabu un pē c tā beigā m atdot istabā . Respektī vi, 22.00 vakarā bija jā steidzas pa viesnī cas ē kā m ar gultiņ ā m un bē rniem, pā rvedot tos š urpu turpu. Uz manu komentā ru, ka maziem bē rniem vietas maiņ a vienmē r ir saspringta un ka mē s š eit atbraucā m atpū sties, meitene reģ istratū rā tikai paraustī ja plecus.

Rezultā tā lī dz pulksten 24.00 bē rni nevarē ja aizmigt un arī nā kamajā rī tā nebija pietiekami izgulē juš ies, kas, maigi izsakoties, neveicina labu atpū tu.
Kā pē c korporatī vā ballī te tiek rī kota vietā , kur atrodas Ģ IMENES istabas? Kā pē c administrā cija neparū pē jā s par š o notikumu iepriekš brī dinā t un pē cpusdienā nepā rcē la uz citu istabu?
Aģ entū ras pā rstā vis, caur kuru rezervē jā m ekskursijas, rakstī ja vē stuli viesnī cas administrā cijai, tač u lī dz š ai dienai neviens nav atvainojies, nav mē ģ inā jis situā ciju izlī dzinā t, nav kompensē jis radī to diskomfortu.
No pozitī vā s puses vē los atzī mē t: plaš a teritorija, lielisks bē rnu klubs, interesantas izrā des un aktivitā tes bē rniem, garda un diezgan daudzveidī ga virtuve, patī kams personā ls restorā nā un bē rnu klubā .
No mī nusiem: informā cijas trū kums iedzī votā jiem, viss jā noskaidro un jā skrien paš am, ļ oti nesakoptas tualetes, slikta uzkopš ana, slikts WiFi un, kā jau aprakstī ts, administrā cijas absolū ti noraidoš ā attieksme pret dzī viem viesiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu