Vīlies ar apkalpošanu viesnīcā.

Rakstīts: 10 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 15 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Tagad es esmu š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru. Mē s rezervē jā m standarta numuru ar skatu uz kalniem (mums patī k kalni). Rezultā tā skats uz kalniem izrā dī jā s ar skatu uz ceļ u, pa kuru nepā rtraukti brauc maš ī nas. Un arī kartinga centrs, kur brauc ar kartingu lī dz 23.00 un vē lā k. Ar atvē rtu balkonu nav ē rti atrasties istabā . Trī s dienas mē ģ inā ju reģ istratū rā mainī t istabu uz istabu klusā kā vietā . Bet katru dienu viņ i "baro" brokastis: vai nu nā k pē c brokastī m, vai pē c vakariņ ā m. Es atnā cu atpū sties, nevis katru dienu skriet uz reģ istratū ru un mē ģ inā t mainī t istabu! Tad viņ i piedā vā ja istabu centrā lajā ē kā , bet rezultā tā arī tā izrā dī jā s ne klusā vietā : no virtuves atskanē ja dā rdoņ a un nosū cē js. Esmu ļ oti vī lies par š ā du viesnī cas vadī bas attieksmi. Nemaz neinteresē tū ristu ē rtī bas.
Ē diens, teritorija, jū ra - viss ir lieliski! Ē diens ir neslavē jams. Teritorija ir ļ oti skaista un liela. Animā cija lieliska, akvaparks normā ls.
Istabas - mē beles ir noguruš as, vannas istabā un tualetē nosū cē js nestrā dā . Mā jturī ba teicama. Uz kā pņ u logiem ir daudz zirnekļ u tī klu un paš i logi ir netī ri.

Es nā cu nevis meklē t trū kumus, bet gan atpū sties, un, iespē jams, es gaidī ju vairā k no Rixos viesnī cas. Bet diemž ē l viesnī ca neattaisnoja manas cerī bas. Es kā tū risma sektora darbinieks par tā du cenu un ar tā du servisu nevarē š u saviem tū ristiem ieteikt š o viesnī cu. Vī lies. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu