Rixos Premium Tekirova 5*– Atsauksmes

113
Novērtējums 7.710
№32 viesnīcas reitingā Kemera
8.0 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2002. gadā un pilnībā atjaunota 2014. gadā. 2017. gadā tika atjaunināti standarta numuri un ģimenes numurs. 2020. gadā tika atjaunots Ekskluzīvā sporta kluba iekštelpu trenažieru zāles interjers. Viesnīca sastāv no divām savstarpēji savienotām galvenajām ēkām - 3 stāvu Deluxe bloka (A): 40% numuru ar skatu uz jūru) un 7 stāvu standarta bloku (B): 70% numuru ar skatu uz jūru), kā arī divstāvu un trīsstāvu dārza kotedžas un villu komplekss. Viesnīca ir piemērota pāriem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + VIP, individuā la pieeja. + Atseviš ķ a villu zona ar saviem restorā niem un papildus pakalpojumiem. + Ē rti un ne ī paš i dā rgi ģ imenes divistabu apartamenti ar durvī m un divā m vannas istabā m. mezgli. (ģ imenes komplekts) + Stilī gas, ē rtas villas. … Tomēr ▾ "+":
+ VIP, individuā la pieeja.
+ Atseviš ķ a villu zona ar saviem restorā niem un papildus pakalpojumiem.
+ Ē rti un ne ī paš i dā rgi ģ imenes divistabu apartamenti ar durvī m un divā m vannas istabā m. mezgli. (ģ imenes komplekts)
+ Stilī gas, ē rtas villas.
+ Lielisks bē rnu klubs. Piedzī vojumu parks (Free Fall, Zipline, virvju parks, kā pš anas siena).
+ Viņ i rī ko olimpiskā s spē les un bē rnu festivā lu.
+ Peldmē teļ i un č ī bas bē rniem, vannas komplekts istabā . Podiņ š , rati, bē rnu gultiņ a - tas viss iespē jams pē c iepriekš ē ja pieprasī juma.
+ Elegants akvaparks visu vecumu pieauguš ajiem un bē rniem.
+ Bezmaksas piekļ uve atrakcijā m un ū dens atrakciju parkam, kā arī viesnī cas The Land Of Legend5 * izrā dei. Pā rskaitī jums iekļ auts.
+ Zaļ a, liela platī ba.
+ Slē gta zona pludmalē ar maksas teltī m / kabī nē m.
+ Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Kvalitatī vi alkoholiskie un bezalkoholiskie importa dzē rieni.
+ Liels skaits a la carte restorā nu pē c iepriekš ē ja pieraksta bez maksas.
+ Hotspot ar lielisku saldē jumu un vafelē m.
+ Varat aktī vi pavadī t atvaļ inā jumu vai doties pensijā , to atļ auj viesnī cas teritorija un iespē jas.
+ Ekspress transfē rs a/p-hotel-a/p
"-":
- Standarta numuriņ i jau ir nedaudz "noguruš i".

Video apskats - https://www. youtube. com/watch? v=CVML_SIFDRI&t=1s
аватар Chulkova41
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Gada vilš anā s. Kauns ir Rixos tī kla kauns. Par premium statusu vispā r nav jā runā . Mē s atstā jam ar nož ē lu par š o izvē li un to, ka neesam izskatī juš i atsauksmes ; ( 1. Sā ksim ar istabā m: papildus tam, ka telpas ir, maigi izsakoties, vecas, tā s ir arī slikti uzkoptas. … Tomēr ▾ Gada vilš anā s. Kauns ir Rixos tī kla kauns. Par premium statusu vispā r nav jā runā . Mē s atstā jam ar nož ē lu par š o izvē li un to, ka neesam izskatī juš i atsauksmes ; (
1. Sā ksim ar istabā m: papildus tam, ka telpas ir, maigi izsakoties, vecas, tā s ir arī slikti uzkoptas. Netī ri un saburzī ti aizkari, saplī suš i spoguļ i, saplī suš as rozetes, nobruž ā ti slē dž i. Rakstā mgalds bez krē sla. Acī mredzot viņ i strā dā stā vot aiz viņ a, nedē ļ u es izsitu krē slu bē rnam, kurš pildī ja mā jasdarbus.
2. Ē dieni un dzē rieni. Tas pats 12 dienas. Nekā da daž ā dī ba, netī ri trauki, ne mazas karotī tes krū zē m (ar nazi traucē ja cukuru) kopā ar zaļ umiem š ķ ī vī iekļ uva dzī vs kā purs ?? ? ? garš ī gi ir tikai Ķ irš u tomā ti, pā rē jie it kā ķ ī niski, bezgarš ī gi. Kā arī "kā deserts", arī iesū cas. Skopiska zaļ umu izvē le, uz visu brī vdienu vienreiz atradā m baziliku. Dienas laikā ar uguni š eit neatradī siet svaigi spiestu svaigu sulu. Kokteiļ i ir pretī gi. Uz galda neatradī siet cukuru, kā arī zobu bakstā mos. Daž reiz salvetes.
3. Personā ls! Atseviš ķ a tē ma! Augstprā tī gs, augstprā tī gs un vienaldzī gs. Personā ls reģ istratū rā ir ļ oti nedraudzī gs, sē ž viesu stafetē un ir tikpat nekaunī gs, it kā tu bū tu atnā cis pie viņ iem mā jā s. Neviens no darbiniekiem sapulcē sevi nesveicina. Viesmī ļ i nerunā krieviski, patiesī bā tā pat kā angliski runā ja uz pirkstiem. Pasū tī jums tiek atnests novē loti, daž kā rt neatnes vispā r. Cilvē ku pie sadales maz, visur rindas, darbinieki neapmierinā ti, nedraudzī gi. Viesmī ļ i ir kā savvaļ as zirgi.
Apkopē jas uzvedas kā bazā rā , uzkopj mū su istabu pusdienlaikā , kad visi atpū š as, ļ oti skaļ i un izaicinoš i sarunā jas ar apkopē ju no pretē jā s telpas. Tika iztī rī ti maigi izsakoties slikti. Pē c mū su sū dzī bu saņ emš anas par istabu viņ i nekā di nereaģ ē ja. Reakcija radā s pē c tam, kad mū su ceļ ojumu aģ ents sā ka rakstī t viņ iem pretenzijas no mū su pilsē tas. Viņ i mums piedā vā ja bezmaksas vakariņ as a la carte restorā nā uz sava rē ķ ina. Paē dā m vakariņ as, izdzē rā m pudeli vī na (viesmī lis to izlē ja un tukš o pudeli apgrieza otrā di) un alkoholu vairs nepiedā vā jā m un nenesā m. Mē s pat nevarē jā m iedomā ties, ka vī ns ir samaksā ts. Bet kad nodevā m istabu mums uzrā dī ja rē ķ inu par vī nu 40€! ! ! Kā rlis 40€!!! ! ! Lū k, viņ u kompliments uz mū su rē ķ ina.
4. teritorija! Tiek tī rī ts tikpat slikti kā istabas, sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti un ir tukš i pusi dienas, un cilvē kiem nav pietiekami daudz vietu (personā ls tam nekā di neseko).
5. Internets un TV! Tā s ir tikai sā pes! Var teikt nē , sū dzē š anā s nepalī dzē ja. Bē rnu kanā lu krievu valodā nebija.
6. Gids no corel travel atvaļ inā juma sā kumā tik aktī vi aģ itē ja par personī go transfē ru no viesnī cas uz lidostu, ka izvē lē simies sev vē lamo laiku. Un pē dē jā dienā viņ š izaicinoš i paziņ oja noteikto laiku bez iespē jā m.
Š ķ irš anā s ir pabeigta. Turki kļ uva drosmī gi. Uz to ir rezervē ti mū su ceļ ojumi uz š o valsti.
Visi komentā ri tiek vienkā rš i ignorē ti.
Š ī ir 4* viesnī ca ar stieptā m vietā m.
Обгрызок, а не пояс от халата Мятые шторы Грязные шторы Сломался розетка Трещина на зеркале Это вообще что-то не объяснимое с зеркалом Вот такое состояние слива детской душевой Вот такую ложку  предлагают вместо чайной
аватар sobol3011
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Dzī voja kopā ar sievu. Teiksim tā : "Cerī bas neapstiprinā jā s pilnī bā ((((). Par Rixos ir dzirdē ts tik daudz, bet š eit tas ir ((((. . Varbū t citos Rixos situā cija ir labā ka, bet š eit tas ir "cieta C pakā pe". 1) Kad mē s ieradā mies viesnī cā un piegā jā m pie Reģ istratū ras, mums teica: "Sē dieties, viņ i nā ks pie jums. … Tomēr ▾ Dzī voja kopā ar sievu. Teiksim tā : "Cerī bas neapstiprinā jā s pilnī bā ((((). Par Rixos ir dzirdē ts tik daudz, bet š eit tas ir ((((. . Varbū t citos Rixos situā cija ir labā ka, bet š eit tas ir "cieta C pakā pe".
1) Kad mē s ieradā mies viesnī cā un piegā jā m pie Reģ istratū ras, mums teica: "Sē dieties, viņ i nā ks pie jums. " Mē s sē dē jā m min. 20, bet mums neviens netuvojā s. Kad atkal piegā jā m pie Reģ istratū ras, pie mums pienā ca kā da sieviete, kura krieviski nesaprata un nemaz nerunā ja. Viņ a iedeva mums aizpildī t viesa karti un atkal pazuda uz 30 minū tē m. Ī sā k sakot, mē s paš i iedevā m š os papī rus Recepcijai un mums beidzot iedeva kartī tes no istabas. Mē s piegā jā m istabā , atvē rā m to un gandrī z noģ ī bā m. Pirmkā rt, istabā š ausmī gi smirdē ja pē c cigaretē m (dū miem). Otrkā rt, bija smacī gs un nedarbojā s kondicionieris. Mē s piezvanī jā m un teicā m, lai nomainī tu numuru. Viņ i mū s mainī ja.... Un tad mū s gaidī ja daudz interesantu lietu...
2) Istaba, kuru mainī jā m, bija ļ oti netī ra (uz karnī zē m, aiz spoguļ a utt. bija tik daudz putekļ u, ka tā du neesmu redzē jusi nevienā viesnī cā ). Istaba ir ļ oti maza, vannas istaba arī . Interjerā ir tā da sajū ta, ka 80. gados nokļ uvu viesnī cā PSRS. Kondicionieris (klimata kontrole) darbojā s telpā , bet strā dā ja tā , ka visu laiku pū ta aukstu gaisu. Pat ja viņ i uzstā da temperatū ru lī dz 28 grā diem. Vā rdu sakot, naktī bija auksts, un tā kā skaņ as izolā cija telpā s ir pretī ga, tad logu atvē rt un kondicionieri izslē gt nevarē ja, jo koncerti un diskotē kas spē lē ja lī dz 24.00. Nā cā s gulē t ar ausu aizbā ž ņ iem un zem segas.
Istabā nebija wifi!!! ! ! Koridoros viņ š kaut kā ķ ē rā s, bet vestibila bā rā (netā lu no Reģ istratū ras) viņ š strā dā ja perfekti, un tā pē c vienmē r bija cilvē ku pū lis. Vē l gribu teikt, ka telpas praktiski netika iztī rī tas. Saklā ja gultu, nomainī ja dvieļ us un viss! ! ! 19.00 varē ja izvest atkritumus. Mini bā rs un seifs - viss ir kā rtī bā . Mini bā rs tika piepildī ts regulā ri. Protams, neviens neatsaucā s uz visiem mū su lū gumiem kaut ko darī t ar gaisa kondicionē tā ju un internetu.
3) Viesnī cas teritorija š ika, skaista, daudz apstā dī jumu, tī ra (pastā vī gi bars tī ra, pļ auj zā lā jus, mazgā utt. ). Daudz bā ru. Gan pie baseina, gan pludmalē . Viesmī ļ i nepā rtraukti braukā ar skrituļ slidā m, tā pē c, ja kas, viņ i kaut ko nesī s tieš i uz sauļ oš anā s krē slu))). Baseins tī rs, sauļ oš anā s krē sli ē rti, jū ra silta un tī ra. Tā tad uz teritoriju nav absolū ti nekā du pretenziju.
4) Restorā ns ir liels. Var sē dē t gan hallē s, gan uz ielas ar skatu uz jū ru. Ē dienu izvē le ir diezgan laba. Ā rā ir arī grils. Bet...nav cū kgaļ as))).
5) Animā cijas ir ļ oti vā jas. Bē rniem, protams, ir viss. Tā ka tiem, kam ir bē rni, bē rniem ir ko darī t. Ir ū dens parks, sacī kstes un daudz kas cits. Un pieauguš ajiem - ū dens aerobika baseinā , kaut kā da joga, un it kā ir laukumi tenisam, futbolam, volejbolam utt. , bet tie ir gandrī z tukš i, jo neviens tur neaicina. Vakarā koncerts un diskotē ka. Viss!
6) Vē l viens ļ oti liels mī nuss ir ļ oti nedraudzī gs personā ls (varē tu pat teikt rupjš! ! ). Visur: bā ros, restorā nos, reģ istratū rā . Un mē s nebijā m vienī gie, kas sū dzē jā s.
Secinā jums: viesnī ca pilnī bā neatbilst cenai / kvalitā tei. Tici man, it ī paš i Turcijā ir viesnī cas lē tā kas un daudz forš ā kas!!!! ! !
аватар gavrilova.l78
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ir liela pieredze ceļ ojot uz daž ā dā m valstī m un viesnī cā m. Turcijā esmu bijis daudzkā rt, vienmē r atpū tos labā pieciniekā . Š ajā viesnī cā pirmo reizi un, ziniet, it kā nekā ī paš a nav, bet komforta un mā jī guma sajū ta nepameta, tā pē c nolē mu uzrakstī t par savu atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Man ir liela pieredze ceļ ojot uz daž ā dā m valstī m un viesnī cā m. Turcijā esmu bijis daudzkā rt, vienmē r atpū tos labā pieciniekā . Š ajā viesnī cā pirmo reizi un, ziniet, it kā nekā ī paš a nav, bet komforta un mā jī guma sajū ta nepameta, tā pē c nolē mu uzrakstī t par savu atvaļ inā jumu. Saistī bā ar situā ciju, kas izveidojusies, lidostā un lidmaš ī nā - masku rež ī ms, temperatū ras mē rī jumi. Tagad rokas bagā ž ā nav atļ auts ienest lielas lielgabarī ta somas. Turcijas puse lū dz aizpildī t veselī bas anketu. Viesnī cā pie reģ istrā cijas mē ra temperatū ru, personā ls maskā s un cimdos, visur ir antiseptiķ i. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi, mā jī gs, tī rs, skaists ainavu dizains, liela tī ra pludmale ar dzidru ū deni. Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Atpū tuš ies galvenokā rt ukraiņ i, baltkrievi, turki. Iepazinos ar ģ imeni no Bohuslavas – ļ oti pozitī vi, sportiski, labsirdī gi cilvē ki. Lai veicas draugi!
Istaba atradā s sestajā stā vā ar skatu uz jū ru (š eit ir vienkā rš i superī gi saullē kti), istabiņ a maza, vienkā rš a, bet viss nepiecieš amais bija. Tī rī ts laicī gi, visi piederumi papildinā ti bez problē mā m. Ē diens - bez liekš ķ ī bā m, bet patika. Ē dienu sadali galvenajā restorā nā veica virtuves darbinieki. Daudzi restorā ni joprojā m bija slē gti. Š is ir lielisks spa! Man ir problē mas ar muguru, es vienmē r izeju ā rstnieciskā s masā ž as kursu atvaļ inā jumā . Vē los izteikt milzī gu, patiesu pateicī bu masā ž as meistarei Ziya! Man ir ar ko un ar ko salī dzinā t, un tā : Tu esi Profesionā lis ar lielo burtu! Liels paldies! Ceru, ka viesnī cas vadī ba jū s novē rtē s! Izsaku pateicī bu arī patī kamajai un burvī gajai Galiai no spa reģ istratū ras. Pateicos arī savam gidam no Anex tū res Mustafa - draudzī gam, uzmanī gam puisim! (Siltā jaka man ļ oti noderē ja pastaigā pa Bosforu Stambulā pē c viņ a ieteikuma).
Pateicoties visiem š iem brī niš ķ ī gajiem cilvē kiem, iespaids par pā rē jiem bija ļ oti labs. Liels paldies! Esiet veseli un laimī gi! Es novē lu jums visiem brī niš ķ ī gus svē tkus un labu veselī bu!
аватар alisamixina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vispā r jau labi, bet diskotē ka, kas ir lī dz 24:00 (tieš i pie ģ imenes istabas, dā rza suite) ir par daudz. Bē rnus lika gulē t ar grū tī bā m, ja viss bija aizvē rts (un es gribē ju svaigu gaisu, jo ā rā nav karsts, bet labs vē ss gaiss). … Tomēr ▾ Vispā r jau labi, bet diskotē ka, kas ir lī dz 24:00 (tieš i pie ģ imenes istabas, dā rza suite) ir par daudz. Bē rnus lika gulē t ar grū tī bā m, ja viss bija aizvē rts (un es gribē ju svaigu gaisu, jo ā rā nav karsts, bet labs vē ss gaiss). BRIESMĪ GI, kā visu dzird. Serviss nav diez ko labs (kā pē c interesanti ledusskapis strā dā tā , ka pa nakti nā cā s izslē gt)))) nu tē jkanna ar saplī suš u vā ku. . . pie ieejas bija kā bija , un palika. Nav pludmales tualetes ((bē rnu klubā bezgalī gs karš , lai bē rni nesē ž nemitī gi spē lē s, multenē s. Un maksas maš ī nas bē rniem vispā r brī nī jā s! Teritorija, protams, skaista. Kalni un jū ra iespaidī ga. Pē c vakariņ ā m pludmalē augļ us neatradī si. Tikai alkohols, tē ja, ū dens.
аватар zhsneg
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Ar ģ imeni atpū tos viesnī cā Rixos Premium Tekirova, tū re bija no 02.09. 2019 lī dz 16.09. 2019. Bijā m spiesti izbraukt pirms 11.02. 2019, iegā dā joties biļ etes par saviem lī dzekļ iem, tā lā k pastā stī š u par š ī lē muma iemesliem. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni atpū tos viesnī cā Rixos Premium Tekirova, tū re bija no 02.09. 2019 lī dz 16.09. 2019. Bijā m spiesti izbraukt pirms 11.02. 2019, iegā dā joties biļ etes par saviem lī dzekļ iem, tā lā k pastā stī š u par š ī lē muma iemesliem.

Es gribē tu sā kt ar to, ka viesnī cas nosaukumā ir vā rds premium, bet, manuprā t, no š ī vā rda viesnī cā nekas nav palicis pā ri.

Par cipariem

02.09. 2019. gadā mana ģ imene (es + sieva + bē rns 2.8) apmetā s 1326. istabiņ ā . Istabiņ a ir ā rkā rtī gi maza, pat diviem, ar gultiņ u nesagā dā jā m. Mē s vē lē jā mies uzlabot istabu uz luksusa numuru, tač u, redzot, kā di numuri ir š ajā kategorijā , nolē mā m atteikties no š ī s idejas. Istaba tika iztī rī ta ā rkā rtī gi slikti, uz paklā ja bija liela slapja vieta, daž i pū ku kuš ķ i bija izmē tā ti apkā rt, tika izsaukta tī rī š ana. Arī dvieļ i bija kaut kā dā s pū kā s, pieļ auju, ka mazgā ti ar dū nu segā m vai spilveniem, jo ​ ​ pē c duš as mē s visi bijā m š ajā s drumstalā s, ar rokā m bija jā novā c š ie atkritumi no sevis un bē rna.
Gaiteņ os vienmē r ir slikti izsū kts paklā js un vispā r diezgan drū ma atmosfē ra, uz sienā m traipi no noplū dē m (ir foto). Vannas istabā nosū cē js nedarbojas labi un ja kaimiņ i smē ķ ē , tad tas viss lido pie mums un izplatā s pa istabu. TV nav neviena bē rnu kanā la krievu valodā , visas multenes ir turku valodā , tu to nopietni?

Par restorā nu

Ē dienu daž ā dī ba nav liela, bet produkti kopumā ir kvalitatī vi. Apkalpoš ana zemā lī menī , viesmī ļ i neder, jā ķ er. Tač u arī š ajā gadī jumā , veicot pasū tī jumu, viesmī lis var vienkā rš i pazust un viss. Ļ oti biež i viņ i neatnes to, ko pasū tī ja, lai gan jū s dublē pasū tī jumu gan krievu, gan angļ u valodā . Svaigs ir liela problē ma. Š ķ ī vji un galda piederumi ir slikti mazgā ti, svī tras un taukaini traipi ir lietu kā rtī bā , kā arī lielai daļ ai š ķ ī vju apakš ā ir skaidas.
Viņ i sā k visu tī rī t no galdiņ iem 15 minū tes pirms slē gš anas, un, ja es atnā cu 5 minū tes pirms slē gš anas, tad restorā ns ir atvē rts, bet tur it kā nekā . Tikpat slikti tiek tī rī ti galdi.

Par publiskajā m zonā m un teritoriju

Teritorija liela un skaista, bet netī ra, zā lienos pastā vī gi ir purvi un dubļ i. Ū dens stagnē un basā m kā jā m pa zā li nav iespē jams staigā t. Biež i vien zem krū miem var atrast atkritumus vai uz celiņ iem izsistu stiklu. Ū denskritums ir vairā k kā karte, ū dens viss noziedē jis un smarž o pē c notekū deņ iem. Rixi, ū dens parki, peldbaseini - apm. Smiltis pludmalē nav ī paš i lī dzī gas smiltī m, tā ir putekļ aina viela, pē c staigā š anas pa kurā m kā jas ir kā pē c staigā š anas pa akmens karjeru. Bā ros gatavo pretī gus kokteiļ us, ar retiem izņ ē mumiem. Bija divi bā rmeņ i, kas visu pagatavoja garš ī gu un skaistu. Kafiju dzert vispā r nav iespē jams.

Trenaž ieru zā le ir maza, lielā kā daļ a aprī kojuma ir vecs, nekad nav premium.
SPA ir cits stā sts, tik briesmī gu masā ž u sen nebiju redzē jusi. Un hammam, tas vispā r ir fantastisks - Ā zijas sieviete to dara nepiespiestā telpā , mē s ar sievu bijā m nepatī kami pā rsteigti. Š ovi uz pieauguš o skatuves ir vienkā rš i briesmī gi, uz bē rnu skatuves viss ir kā rtī bā . Daudzu zonu darbī bas rež ī mi nepavisam nav skaidri un neatbilst loģ ikai. Kā pē c akvaparks ir atvē rts no 10 lī dz 12 un no 14 lī dz 17, un slidkalniņ š trijiem ir tikai no 14 lī dz 17. Vispā r viss ir dī vaini.


Par personā la veselī bu un attieksmi

Uz visu "atpū tas" nianš u fona jū su ne-premium viesnī cā bē rnam un sievai, proti, koksakijam, ir veselī bas problē mas. Ceturtajā dienā no atpū tas sā kuma bē rnam parā dī jā s augsts drudzis, izsitumi, un viss bija pē c klasiskā s shē mas, vē lā k pievienojā s vemš ana. Sieva arī cieta ar š o enterovī rusu, nedaudz vieglā kā formā . Pē c sarunā m ar ciemiņ iem izdevā s noskaidrot, ka gandrī z katrs bē rns ir slims vai slimojis tā dā vai citā dā veidā.
Pieauguš ie ir mazā k slimi, bet arī tos ietekmē š is vī russ. Saldē juma kafejnī cā kā da meitene uz letes vē ma tieš i aiz letes. Ejot pa gaiteni, no blakus istabas varē ja dzirdē t pieauguš a cilvē ka vemš anu. Bezgalī gi ā rsti un ā trā s palī dzī bas maš ī nas.

Viesnī cas teritorijā atrasties ir kļ uvis nedaudz baisi un bezjē dzī gi, bē rns un viņ a sieva ir slimi, ir bī stami izmantot bē rnu un sabiedriskā s vietas, jo pastā v sekundā ras infekcijas risks. Pē c tam devos aprunā ties ar viesu radniecī bu, uzrakstī ju sū dzī bu un jautā ju meitenei, kā pē c viņ i reģ istrē joties nebrī dinā ja par epidē miju, uz ko saņ ē mu atbildi - “Patiesī bā epidē mija ir visā piekrastē , un ne tikai mū su viesnī cā , un tas sā kā s pirms divā m nedē ļ ā m, tagad samazinā s. Un ceļ ojumu rī kotā jam vajadzē tu jū s brī dinā t.
Pē c maniem neatlaidī gajiem iebildumiem, ka par to bū tu jā brī dina viesnī cai, meitene vē rsā s pie kolē ģ es, kura turku valodā bija vecā ka. Pē c 2 minū š u sarunas viņ a pagriezā s pret mani un ar vieglu smī nu teica - viņ š saka, ka mums nav nekā da epidē mija. Pē c tam viss kļ uva skaidrs un pē c stundas biļ etes jau bija izpirktas.

Rezultā ts

Atpū ta ir sabojā ta, tā pat kā veselī ba. Pazaudē ta nauda, ​ ​ arī laiks. Attieksme pret Rixos un pret Turciju kopumā ir kļ uvusi krasi negatī va. Visa iepriekš nopelnī tā lojalitā te Fethiye vai Belek ar to paš u Regnum kļ uva negatī va. Pateicoties š ai viesnī cai, daudzi mani draugi vairs nedosies uz Turciju. Es ceru, ka ne tikai mani draugi darī s to paš u.
Грязные окна Болото на территории Круглосуточные лужи на тропинках Протечки в коридоре
аватар storochenko.oleg
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labs tī kls un labas atsauksmes par to, apskatī jā m fotoattē lus vietnē , un mē s to ieteicā m. Pē c ieraš anā s mums piedā vā ja ē st, kamē r gaidī jā m reģ istrē š anā s laiku. Istabu mums iedeva standartā , no logiem paveras skats uz dā rzu. … Tomēr ▾ Labs tī kls un labas atsauksmes par to, apskatī jā m fotoattē lus vietnē , un mē s to ieteicā m. Pē c ieraš anā s mums piedā vā ja ē st, kamē r gaidī jā m reģ istrē š anā s laiku. Istabu mums iedeva standartā , no logiem paveras skats uz dā rzu. Salī dzinā jumā ar iepriekš ē jā m viesnī cā m, kurā s bijā m, piemē ram, ar renesansi, numuriņ i š eit bija ļ oti labi. Ē diens ir labs. Iesaku visiem apmeklē t š o viesnī cu.
аватар l.princes
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir treš ā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā . Viss, kā vienmē r, ir virsū : daudzveidī gs ē diens, tī rī ba istabā s un teritorijā , personā ls ļ oti pieklā jī gs. Viss ir lieliski, bē rniem patī k. … Tomēr ▾ Š ī ir treš ā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā . Viss, kā vienmē r, ir virsū : daudzveidī gs ē diens, tī rī ba istabā s un teritorijā , personā ls ļ oti pieklā jī gs. Viss ir lieliski, bē rniem patī k. Vissvarī gā kais ir kristā ldzidra jū ra.
Территория отеля Вот такие бананы растут возле номера
аватар _452479
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta Rixos Premium Tekirova ģ imenē . Tū roperators viesnī cu ieteica kā "brī niš ķ ī gu" ģ imenes atpū tai. Mē s visu laiku ejam uz Rixos tī klu, bet š ajā viesnī cā vē l nebijā m bijuš i. Par teritoriju jautā jumu nav, viss vairā k vai mazā k tī rs, kopts. … Tomēr ▾ Atpū ta Rixos Premium Tekirova ģ imenē . Tū roperators viesnī cu ieteica kā "brī niš ķ ī gu" ģ imenes atpū tai. Mē s visu laiku ejam uz Rixos tī klu, bet š ajā viesnī cā vē l nebijā m bijuš i.
Par teritoriju jautā jumu nav, viss vairā k vai mazā k tī rs, kopts.
Numurs ir labs Pool Suite pirmajā stā vā.
Ē diens ir daudzveidī gs, bet, protams, tik ilgi, cik atpū š amies, tas atkā rtojā s. Ir zivis, jū ras veltes un daž ā di gaļ as veidi. Vietē jais alkohols, tā tad. Tikai galvenajā bā rā var atrast Dž eku Danielsu - ja vakariņ u laikā gribē siet kā du dzē rienu - tas nedarbosies, vai viņ š nav restorā nā ? ? Tajā paš ā laikā š is ir visizplatī tā kais viskijs un nav dā rgs!
No nepatī kamā : daudz cilvē ku, ja gribi atrast sauļ oš anā s krē slus ē nā , jā ceļ as 7 no rī ta un jā skrien paņ emt, vai tā ir atpū ta? Administrā cija vispā r neuzrauga, vai no bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem tiek noņ emti dvieļ i vai nē , skumjas (((
Mani visvairā k kaitina attiecī bas ar viesiem.
Es klusē ju par to, ka uzkopš ana telpā ir ļ oti apš aubā ma; daž reiz jums ir jā zvana un jā atgā dina, lai to noņ emtu.
Mē s regulā ri sazinā mies ar viesu radiniekiem un lū dzam atnest ū deni un dzē rienus minibā rā . Ja paveiksies, atnesī s no ceturtā zvana, ja nē , tad jā paceļ tonis - kam mums tas vajadzī gs, jo esam atvaļ inā jumā . Viņ i vispā r neliek duš as ž eleju vai tualetes papī ru. Viņ i regulā ri noliek klausuli un ir rupji.

Ž ē l, ka viesnī cas vadī ba neklausa savos viesos.
Ja atņ emtu daž us punktus, mē s nā ktu vē lreiz, bet, padomā jot par š iem brī ž iem, otrreiz par š o naudu neē dī sim, ir citas viesnī cas. Godī gi sakot, satikā m cilvē kus, kuri š eit ir jau otro un treš o reizi, bet es neteikš u, ko viņ i š ogad saka par š o viesnī cu, jo nekas labs (
Teikš u tikai savu viedokli - š ogad apkalpojoš ais personā ls izlutinā ja atpū tu, tagad sanā kam vakariņ ā s un ejam komunicē t ar ciemiņ u attiecī bu, jo pē c ceturtā s sarunas un telefona meš anas ar mums beidzot dzirdē ja par problē mā m!

Ceru, ka jums veiksies vairā k. Ļ oti gribē tos, lai viesnī cas vadī ba sakā rtotu lietas.
аватар marinaloskutova777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā viss bija labi. Viss pilnī bā apmierinā ts, ē diens daudzveidī gs, t. sk. bē rniem. Istaba laba. Izvē lē jā mies ekskursiju, kas bū tu vē rsta uz atpū tu ar bē rnu, akvaparks tur bija krā š ņ s. Teritorija, pludmale, atraš anā s vieta - patika. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija labi. Viss pilnī bā apmierinā ts, ē diens daudzveidī gs, t. sk. bē rniem. Istaba laba. Izvē lē jā mies ekskursiju, kas bū tu vē rsta uz atpū tu ar bē rnu, akvaparks tur bija krā š ņ s. Teritorija, pludmale, atraš anā s vieta - patika. Pludmalē ir akmeņ i, ieejot ū denī , tas nav piemē rots visiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums strlifeking
Jau bieži ceļojuši uz dažādām viesnīcām Turcijā un Ēģiptē, viņi vienmēr atstāja dzeramnaudu 1-2 USD apmērā. Bet uz tādu viesnīcu braucam pirmo reizi, interesē, cik atstāt dzeramnaudu par bagāžu, kas tiks atnesta uz numuru, cik atstāt bārā, uzkopšanā, vai kur citur, lai ne aizvainot personālu. Interesē summa un kur atstāt. Dalieties pieredzē par šāda līmeņa viesnīcām.
3 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
iemiesojums 1pa235
Vai nav auksti peldēties pie jūras?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums amor88
Mēs neesam bagāti cilvēki, bet gribam atpūsties rikos salās. Vai darbinieki atšķir bagātos no vidusšķiras? Kā izturēties pret darbiniekiem?
11 gadiem atpakaļ  •  16 abonenti 37 atbildes
iemiesojums 482hat7n
Sakiet, lūdzu, kas zina: ja jums ir vindsērfinga licence, vai inventāra noma ir bez maksas?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 2002 году, полная реновация проведена в 2014 году. В 2017 году обновлены Стандартные номера и Family Suite. В 2020 году обновлен интерьер крытого спортивного зала Exclusive Sports Club. Отель состоит из двух соединенных между собой корпусов Main Building — 3-этажного Делюкс блока (A): 40% номеров с видом на море) и 7-этажного Стандартного блока (B): 70% номеров с видом на море), а также двух- и трехэтажных коттеджей Garden и комплекса вилл. Отель подходит для семейных пар и отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 73 км от аэропорта г. Анталия, в 60 от центра г. Анталия, в 17 км от г. Кемер, в п. Текирова, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 550 м. Вход в море: песчано-галечный. 2 деревянных пирса, длина 20 м (один для гостей, второй для водных видов спорта). Павильоны на пляже (платно). Бар на пляже (бесплатно). Есть специально оборудованный детский пляж, который был создан специально для того, чтобы дети могли безопасно плавать в море. Дети смогут играть на специально оборудованном пляже и заходить в море при помощи установленной в море надувной платформы, защищающей от солнца.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, room service: круглосуточно (платно), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 4 конференц-зала (один при необходимости делится на 3 секции, от 30 до 600 чел.), 1 крытый бассейн с пресной водой, без подогрева, 7 открытых бассейнов с пресной водой, без подогрева, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), магазины.

Отель предлагает питание по системе «ультра все включено» (круглосуточно):

Завтрак (07:00 – 11:00), обед (12:30 – 14:30), ужин (19:00 – 21:30), ночные закуски (00:00 – 02:00). Шведский стол.

Свежевыжатые соки на завтрак, уголок диетического и здорового питания в главном ресторане.

Алкогольные и безалкогольные напитки местного производства, а также определенный выбор импортных алкогольных напитков в барах отеля – бесплатно. Все виды импортных напитков – платно.

Всего 6 A La Carte ресторанов. Для гостей проживающих менее 4-х ночей все рестораны Аля Карт являются платными. Для посещения всех ресторанов нужна резервация. Для резерваций от 4-х ночей и более в рестораны Аля Карт Alaturca и Mandarin безплатное посещение предоставляется всего один раз, в период всего проживания.

La Rosetta Итальянская кухня (Ужин) : 19:00-22:00

Cactus Южноамериканская кухня (Ужин) : 19:00 – 22:00

A La Turca Турецкая кухня (Ужин): 19:00-22:00

Mermaid Рыбный (Ужин): 19:00-22:00

Mandarin Дальневосточная кухня (Ужин):19:00-22:00

Exclusive Club (Ресторан международной кухни; вечером Show cooking; для гостей, проживающих на Вилле Executive, Superior и King Suite 24 часа бесплатно) : 7/24

Veranda Ресторан (Для гостей Pool Suite, Pool Villa и Family Pool Villa) Ресторан работает с 01.05 по 15.10.

Rixy Kids Club Restaurant (Детский Ресторан) Ресторан работает с 01.05 по 15.10.

12:00 - 16:00 Обед (Шведский стол)

16:00 – 17:00 Печенье / Фрукты (Шведский стол)

Мороженое в Ice Cream House (12:00 – 23:00) – бесплатно. Различные виды мороженого и вафли предоставляются.

Часы работы ресторанов, баров, время проведения развлекательных мероприятий на открытом воздухе, а также места проведения мероприятий могут быть изменены или аннулированы в зависимости от погодных условий и загруженности.

На территории работают несколько баров:

09:00 – 19:00 Private Lounge

09:00 – 00:00 Lobby Бар

10:00 – 00:00 Lotus Бар (Pаботает с 01.04 по 31.10)

09:00 – 18:00 Island Бар(Pаботает с 01.04 по 31.10)

10:00 – 20:00 Highlights Бар(Pаботает с 01.04 по 31.10)

10:00 – 17:00 Rixy Kids Бар(Pаботает с 01.04 по 31.10)

16:00 - 08:00 Xpress Бар

10:00 – 17:00 Pool Villa Бар(Pаботает с 01.04 по 31.10)

00:00 – 03:00 Chaos Disco (Pаботает с 01.04 по 15.06 и c 10.09 по 31.10)

11:00 – 14:00 Фруктовый Уголок (Pаботает с 01.04 по 31.10)

11:00 – 16:00 Pancake House Pаботает с 01.04 по 31.10

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Rixy Kids Club (от 0 до 17 лет) (Рабочее Время 10.00 – 12.00 / 15.00 – 18.00 / 20.00 23.00) Балетная Академия Футбольная Академия Открытая и пляжная игровая площадка Соревнования в парке приключений Rixy Детские фестивали Игровой центр Rixy Творческая комната Стойка регистрации Rixy Кинотеатр & Мини дискотека Приключенческий веревочный парк Охота за сокровищами Танцевальные курсы В основном ресторане: баночное питание (фруктовые и овощные пюре), йогурт, молоко, отварное мясо. Парк Приключений Rixy (Zipline, Веревочный Парк, Стена для Скалолазания, Free Fall). Веревочный Парк нижний уровень: для детей. Веревочный Парк верхний уровень: для Club R и взрослых. Freefall для Club R и взрослых. Zipline для детей Стена для скалолазания. Детский бассейн, площадь - 62 кв.м., глубина - 40 см. До 1 мая и после 1 октября работа Rixy Club, Парка Приключений и Club R будет зависеть от возраста проживающих в отеле детей и от погодных условий.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные горки: 10 для взрослых, 5 для детей, кинозал бесплатно, компьютерные игры бесплатно, 3 теннисных корта с искусственной травой — бесплатно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, уроки тенниса платно, игровые автоматы платно, мини-баскетбол бесплатно, бадминтон, зумба, пилатес, моторные водные виды спорта платноэ Аквааэробика, водное поло, баскетбол, мини-футбол, пляжный футбол, бочче, дартс, стрельба из лука, пляжный волейбол, театральные представления (мирового класса), стена для скалолазания, шафлборд, TRX, танцевальные курсы, безмоторные водные виды спорта – бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Количество номеров: 770 (из них 60 Pool Villa, 40 Family Pool Villa, 26 Executive Villa, 4 Superior Villa).

Номер для людей с ограниченными возможностями: в каждом номере расположены две односпальные кровати и диван, балкон, специально оборудованная для людей с ограниченными возможностями ванная комната с душем и туалетом.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Tekirova Mah. Sehit Er Hasan Yılmaz Cad. No: 20, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 821 40 32
Fax: +90 242 821 40 44
Tīmekļa vietne: Rixos Premium Tekirova
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.