Presa Di Finica 5*– Atsauksmes

57
Novērtējums 6.110
№144 viesnīcas reitingā Kemera
6.1 Numurs
5.7 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.7 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 70 km no Kemeras pilsētas, Finike ciemā, jūras krastā. Tas tika atvērts 2002. gadā. Remonts viesnīcā (jāpabeidz līdz 20.04.2019.). Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар stepanzovaulija
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
TUI pā rdod pilnu tū ri, nebrī dinot par viesnī cas slē gš anu. Budž eta viesnī ca, nav tū risma reģ ions, viesnī ca tiek slē gta bez brī dinā juma rezervē jot ekskursiju 18.09, no 14.09 viesnī ca sā ka visu tī rī t (lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, galdi), nav vakara animā cijas, slavē ts bē rnu tukā nu klubs, kas ir š ī s viesnī cas galvenais koncepts, piedā vā tikai karikatū ras skatī ties - viss! Pilns ar klaiņ ojoš iem suņ iem pludmalē , kas visur skraida. … Tomēr ▾ TUI pā rdod pilnu tū ri, nebrī dinot par viesnī cas slē gš anu.
Budž eta viesnī ca, nav tū risma reģ ions, viesnī ca tiek slē gta bez brī dinā juma rezervē jot ekskursiju 18.09, no 14.09 viesnī ca sā ka visu tī rī t (lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, galdi), nav vakara animā cijas, slavē ts bē rnu tukā nu klubs, kas ir š ī s viesnī cas galvenais koncepts, piedā vā tikai karikatū ras skatī ties - viss! Pilns ar klaiņ ojoš iem suņ iem pludmalē , kas visur skraida. Jū rā redzami ostas kuģ i, un ceļ a troksnis pat ar aizvē rtu logu! Plusi - silta jū ra, maz cilvē ku, aiz garlaicī bas aizbrauc uz tuvā kajā m pilsē tā m - Finike un Kumluca, nu, vakarā bā rmeņ i pie baseina taisa gardus kokteiļ us
аватар Miroshacat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sezonas beigā s atpū tā s ar grupu. Kas man patika - labi skati, skaista apkā rtne. Istaba tī ra, uzkopta katru dienu. Ē diens - labas daž ā das zivis, garneles, kalmā ri). Piezī mes - pludmalē nekrā soti, no saules sarū sē juš i lietussargi. … Tomēr ▾ Sezonas beigā s atpū tā s ar grupu.
Kas man patika - labi skati, skaista apkā rtne.
Istaba tī ra, uzkopta katru dienu.
Ē diens - labas daž ā das zivis, garneles, kalmā ri).
Piezī mes - pludmalē nekrā soti, no saules sarū sē juš i lietussargi. Tas tieš ā m sabojā ja skatu un iespaidu par pludmali. Uz paš as viesnī cas skaistā s teritorijas fona, godī gi sakot, tas bija ļ oti kontrastē još i un nesaprotami.
PĀ RSTEIGUMI - suņ i mierī gi pastaigā jā s pa pludmali! ! ! Tie bija č ipoti, bet tas nepadara to vieglā ku! Vai arī sezonas beigā s viņ iem ļ ā va atrasties pludmalē , vai es nezinu, bet tas ir ā rkā rtī gi dī vaini !! ! ! Pā rsteidza, ka neviens no atpū tniekiem savā s atsauksmē s to nepiemin! Suņ i jutā s kā mā jā s. Apgū lā mies zem sauļ oš anā s krē sliem un nā cā s apgulties uzmanī gi, lai netī š ā m nenotriektu suni ((. Par laimi, sezonas beigā s cilvē ku bija maz un to varē ja kaut kā ignorē t un nesabojā t atvaļ inā jumu. Bet ļ oti fakts par š iem saš utumiem! Negribē ju taisī t traci, jo draugi mī l un viņ iem ir suņ i-tā pē c es nebaidī jos no viņ iem viņ u klā tbū tnē , bet tomē r tas ir než ē lī gi! ! !
аватар ttolkunova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Lī dz pulksten 12. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, un ir vietas, kur paē st visas dienas garumā . Ļ oti laba animā cija bē rniem. Kopumā bē rniem ir gandrī z viss. Viņ iem noteikti nebū s garlaicī gi. … Tomēr ▾ Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Lī dz pulksten 12. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, un ir vietas, kur paē st visas dienas garumā . Ļ oti laba animā cija bē rniem. Kopumā bē rniem ir gandrī z viss. Viņ iem noteikti nebū s garlaicī gi.
Ja meklē mī nusus, tad š ī ir tikai ieeja jū rā , tur ir lieli akmeņ i. Labā k iet č ī bā s.
Brauciens no lidostas ir apmē ram divas stundas.
аватар 89997013366
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izvē le krita uz š o viesnī cu, jo mū su atvaļ inā jumā visas pieklā jī gā s viesnī cas jau bija kā jā . Un tad patī k) 5 * ultra viss iekļ auts. Patiesī bā tas ir trī s lī dz č etri knapi. Un tas nevelk. Finike ir attā ls ciems. … Tomēr ▾ Izvē le krita uz š o viesnī cu, jo mū su atvaļ inā jumā visas pieklā jī gā s viesnī cas jau bija kā jā . Un tad patī k) 5 * ultra viss iekļ auts. Patiesī bā tas ir trī s lī dz č etri knapi. Un tas nevelk. Finike ir attā ls ciems. Nav infrastruktū ras! Izklaides ā rpus viesnī cas nav! ! ! Man arī nav foto no jū ras. Pludmale viesnī cas teritorijā ir netī ra, maza, nesakopta (((Pati viesnī ca ir ļ oti veca, senlaicī gas mē beles salauztas, gulta ne reizi nav mainī ta! Ē diens vienmuļ š un ļ oti trekns. garlaicī gi. Baseina bā rā dzē rieni tiek pasniegti Papī ra glā zī tē s. No WiFi plusiem. Č etriniekā biju daudz labā ks. Neapskauž u tos, kas tur gā ja ((( Man tev simpatizē (((man nekad tā da nav bijusi). slikta brī vdiena (((
Это чудо кондиционер.
аватар natashazmkov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Iespaidi ir neviennozī mī gi, varbū t mums tā "paveicā s", varbū t uz sezonas beigā m viss ir nedaudz savā dā k, bet priecī gajā s atsauksmē s vē l nav iespē jams padalī ties! Viss sā kā s ar transfē ru uz viesnī cu: š oferis pa ceļ am aizmiga, vajadzē ja kaut kā viņ u izklaidē t! Apmetā s kā di divi, ne agrā k, bet par papildus samaksu ir brī vas istabiņ as. … Tomēr ▾ Iespaidi ir neviennozī mī gi, varbū t mums tā "paveicā s", varbū t uz sezonas beigā m viss ir nedaudz savā dā k, bet priecī gajā s atsauksmē s vē l nav iespē jams padalī ties!
Viss sā kā s ar transfē ru uz viesnī cu: š oferis pa ceļ am aizmiga, vajadzē ja kaut kā viņ u izklaidē t!
Apmetā s kā di divi, ne agrā k, bet par papildus samaksu ir brī vas istabiņ as. Jā , dod somu, pa numuru, mums ar draugu bū s jā spē lē ar sē rkociņ iem.
Visa animā cija pieauguš ajiem ap baseinu, pludmalē pat nav mū zikas. Volejbols neskaitā s tie, kas to prot spē lē t, amatieri, iespē jams, var stā vē t laukumā , lai pasmaidī tu un palī dzē tu savai komandai zaudē t. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, maz lietussargu, lai apgultos ē nā ir jā atnā k agri no rī ta un jā paņ em sauļ oš anā s krē sls, bet teritorijā.18+ no rī tiem brī vu sauļ oš anā s krē slu nav! Pludmalē diskotē kas nav, atkal viss ir ap baseinu.
Ē diens ir bagā tī gs un daudzveidī gs. Saldumi nav garš ī gi, svaigi augļ i un dā rzeņ i ir tā di paš i kā mū su reģ ionos. Lai paspē tu ko garš ī gu, jā ierodas uz restorā na atklā š anu. Pulverveida sulas, atš ķ aidī ts alus. Mums patika kafija un tē ja.
Pludmales dvieļ i var nebū t pieejami lī dz pulksten 10, bet tie tiek izsniegti lī dz pulksten 12 un tikai pie hammam!
Numuri ir gaiš i un plaš i, liels balkons ar lielisku skatu uz jebkuru pusi. Numurā ir peldmē teļ i, č ī bas, tē ja, kafija, tē jkanna, mini bā rs.
Minikosmē tika ir tikai duš as ž eleja, tas ir arī š ampū ns, nu, duš as vā ciņ š , ausu kociņ i, sū kļ i. Tiesa, tā s telpas, kuras, ar skatu uz jū ru, joprojā m papildina diennakts troksnis no š osejas. Un vakarā arī diskotē kas troksnis no vietē jiem ar savu nacionā lo mū ziku. Netī ra, jā prasa, nepalī dz pat zī me, kas aicina iztī rī t.
Akvaparks bē rniem, pieauguš ajam var nepietikt ū dens spiediena, lai jautri un ž igli izlidotu no caurules!
Ekskursijas tiek piedā vā tas nedaudz, viss viesnī cas atraš anā s vietas dē ļ . Tā pat nav kur staigā t, lī dz tuvē jā m pilsē tiņ ā m jā nokļ ū st ar transportu, lī dz Kemerai stunda ar apskates autobusu. Un viesnī cas vienmuļ ā izklaides programma jau 3. dienu ir garlaicī ga! Es gribu kaut kur staigā t.
Jū ra priecē ja: silts, mierī gs, ja pabrauc mazliet no krasta - caurspī dī gs!
Tomē r es domā ju, ka atgriezī š os š eit ar bē rniem, bet nē , varbū t.. .
аватар AleksandrKudinov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar sievu, augusta vidū , bez bē rniem. Transfē rs 2 stundas gar krastu, bija laiks vē lā m vakariņ ā m, zupai. Pē c ieraš anā s viņ i iedod Tui pludmales somu, tas ir ļ oti ē rti, visi iet ar viņ iem. Tika piefiksē ti kā jaunlaulā tie, numuriņ š atbilstoš i iekā rtots un dā vana no viesnī cas, no rī ta mani pā rsteidza brokastis istabiņ ā. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar sievu, augusta vidū , bez bē rniem.

Transfē rs 2 stundas gar krastu, bija laiks vē lā m vakariņ ā m, zupai. Pē c ieraš anā s viņ i iedod Tui pludmales somu, tas ir ļ oti ē rti, visi iet ar viņ iem.

Tika piefiksē ti kā jaunlaulā tie, numuriņ š atbilstoš i iekā rtots un dā vana no viesnī cas, no rī ta mani pā rsteidza brokastis istabiņ ā.

Viesnī cu Club Di Finica 5 * agrā k sauca savā dā k, kopš.2019. gada to pā rvalda cits ī paš nieks, tā pē c tā ar visiem spē kiem iemanto reputā ciju.

TUI FUN&SUN koncepcija ir lieliska! Animatori dara visu iespē jamo. Pastā vī gi tiek organizē ti daž i pasā kumi, konkursi, meistarklases, spē les bē rniem un pieauguš ajiem. Tā kā viesnī cas teritorija ir milzī ga ar daudzā m vietā m, tad ne visu nevarē si nokļ ū t, ja ī paš i nemē ģ ini. No tā , kas mums izdevā s piedalī ties: š autriņ u meš ana no daž ā dā m rokā m un pozī cijā m, lecamaukla uz sup, volejbols, ū dens fitness, kokteiļ u gatavoš anas meistarklase.
No tā , ko viņ i redzē ja, bet nebija laika vai nepiedalī jā s: teniss, joga uz bumbā m, š auš ana no gaisa š autenes, bē rnu aktivitā tes. Daudz ko palaidā m garā m, jo ​ ​ lielā koties bijā m pludmalē , pirtī vai atpū tas zonā , nevis pie galvenajiem baseiniem. Bija arī diskotē ka, salū ts, vakara izrā de amfiteā trī , piepū š amais atrakciju parks pludmalē . Galda teniss vienmē r ir jū su rī cī bā . Jautā jiet animatoriem, viņ i jums pateiks, kas, kur un kad tas bū s.

Viesnī cā ir 6 baseini, aukstā ū dens baseins pie pirts, relaksā cijas zona 18+, milzu baseins starp viesnī cas ē kā m, blakus baseins maziem bē rniem, liels baseins ar ū dens slidkalniņ iem, neliels baseins blakus pludmale. Parasti baseinos nepeldē jos, bet ū dens te tieš ā m ir tī rs, ē rts un nav pā rpildī ts, peldi cik gribi, katru vakaru tie tiek tī rī ti.

Hamam ir dabiski apmaksā ts un dā rgs 50 USD, sauna ir bezmaksas.
Pē c hammamas viņ i piedā vā ja masā ž as kursu ar atlaidi, 65 USD manai mugurai un 75 USD manai sievai kopā par 3 seansiem, un viņ i patieš ā m palī dzē ja, pateicoties masierei, viņ as spē cī gajā m rokā m un karstajiem akmeņ iem.

Liela zaļ ā zona, aug banā ni, puķ es, š eit nav viesnī cas, kur spiestas viena pie otras, man negribas te staigā t, baudī t, fotografē t.

Bijā m bez bē rniem, bet bē rni viesnī cā netraucē , viņ iem ir savas lokā cijas, visu laiku aizņ emti, neviens nekliedz, skraida apkā rt, atgā dina jaunu dzī vi, bez viņ iem pat bū tu garlaicī gi, kā pensionā riem viesnī cā.

Aiz ū dens slidkalniņ iem ir tenisa korts, futbola laukums, amfiteā tris, kurā tiek rā dī tas izrā des, sporta laukumi, bē rnu slidkalniņ i, š ū poles.

Pā reja uz pludmali, minigolfs, cits bā rs (kurā tiek pasniegti arī burgeri un š avarma) un paviljoni pa pazemes eju.
Pludmales zona ir daudzlī meņ u, vispirms ir mī kstas lapenes ar iebū vē tiem seifiem, tad zem nojumē m dī vā ni un soliņ i ar galdiņ iem, tad mī kstie sauļ oš anā s krē sli un tikai tad parastie plastmasas. Nekā du problē mu ar atpū tas vietu, pietiks visiem, iekā rtojies tur, kur patī k vislabā k.

Viesnī ca ir pilnī bā autonoma, un apkā rt nav nekā , izņ emot laukus ar apelsī niem. Teritorijā ir veikals ar visdaž ā dā kajā m precē m, ē dieniem un dzē rieniem jebkurā laikā , uztaisī t pagaidu tetovē jumus, diskotē ka, juvelierizstrā dā jumu veikals, ja nevē laties, nav jā iziet no viesnī cas uz laiku. jebko. Tirgus vienu dienu vakarā bija iekā rtots tieš i pie galvenā baseina, cē la teltis un tirgojā s ar visā dā m lietā m.

Pie pirts ir labiekā rtota trenaž ieru zā le, inventā rs, boksa maiss, skrejceliņ i.

Vakariņ ā s itā ļ u (turku vai zivju izvē les) a la carte virtuves restorā nā jā piesakā s uz dienu, tas ir iekļ auts cenā , nekas papildus nav jā maksā.
Ar ē dienu nav problē mu, visu laiku kaut kas ir vaļ ā , galvenā restorā na verandā cep un cep tev priekš ā , saldē jumu (ņ em cik gribi) un pankū kas pie baseina, burgeri pludmalē . . Ū deni pudelē s var pieprasī t jebkurā bā rā vai galvenajā restorā nā . Nav tā das lietas kā masveida ē dinā š anas nodaļ as š turmē š ana noteiktā laikā , tā gandrī z vienmē r ir atvē rta, brokastis raiti ieplū st pusdienā s, pusdienas vakariņ ā s.

Vienī gais, daž i "golodomora upuri" iegū st tik daudz, ka nevar ē st, pē c viņ iem ir kalns sakosts, kauns viņ iem. Viņ i, bezvī zu, acī mredzot nesaprot uzrakstu "tikai pieauguš ie", un kā pj ar bē rniem, kur nevajag.

Wi-Fi ķ er visur, arī pludmalē , par to nav jā maksā papildus, kā arī par seifu istabā.

Dzeramnaudu kastes nekur nav, neviens pat ne tuvu nestā v no tevis kaut ko izspiest, ne par wi-fi, ne par seifu, ne par dzē rieniem, "dzer indi vismaz uzpildi. " Ja vē laties, jū s nevarat iztē rē t ne santī ma par visu uzturē š anos viesnī cā.
Dzē rienu izvē le liela, arī stiprie, lej bez skopā m, nekas nav atš ķ aidī ts. Kokteiļ u izvē le ir milzī ga, visā di mohito utt. , nav slikti, pamatojoties uz daž ā diem bailey (rozā nemaz nav slikti) utt. Visu var jautā t tī rā kajā veidā . Vī ns ir parasts, maigi izsakoties. Alus ir ok. Tas nav 3 * un 4 *, kur jū s varat tikai labā k iedzert dzē rienu un pē c tam doties uz veikalu pē c parastā , š eit varat ienirt pilnī bā , ja vē laties.

Vienī gais bija tas, ka viņ i nelē ja visiem, viņ i prasī ja sievietei 3 USD par tiem paš iem baileiem, viņ i nelē ja viskiju vienam, es nezinu, kā pē c, viņ i visu izlē ja mums. Rokassprā dzes nav, varbū t personā ls zina klā tienē , kas par ko maksā jis, vai varbū t tas atkarī gs no dzī vesvietas ē kas. Bezalkoholiskais minibā rs ir bez maksas, visu, kas tajā sā kotnē ji iepildī ts (Coca-Cola bundž as, sulas utt. ), var droš i lietot.

Krievu, ukraiņ u, baltkrievu kontingents. Baltkrievi ņ em biļ etes caur Maskavu, Pē terburgieš i arī , tas ir lē tā k.
Viss mierī gi, nekā du konfliktu pat sazinoties ar Svidomo, pilnī gs ū dens pamiers, viss tikai uz Lielo un Vareno, vismaz pirtī , vismaz lī dz diviem naktī pie bā ra.

Ieeja jū rā slikta, akmeņ i, bet peldē š anas č ī bas glā bj.

Pie viesnī cas vienmē r dež urē viens vai vairā ki taksometri, par 6 USD var nokļ ū t Finike pē c labiem saldumiem, 15 lī dz senajam amfiteā trim, 20 uz savvaļ as pludmali (pē c cik jums jā paņ em).

7 dienas š ajā viesnī cā ir par maz, jū s vē laties palikt š eit pē c iespē jas ilgā k, tas nav 3 * un 4 *, no kuriem vē laties ā tri iziet, un pē c 3 dienā m pilnī bā . Varbū t viesnī ca nesasniedz 5* pē c interjeru greznī bas, bet apkalpoš anas lī meņ a, atmosfē ras ziņ ā noteikti ir 5*.

Kā ds rakstī ja, ka nav tē jkannas, ir tē jkanna. Peldmē teļ us prasī ja reģ istratū rā , tos uzreiz ienesa istabā un mainī ja katru dienu. Tī rī š ana un jauna gultas veļ a katru dienu, padoms ir paš saprotami. Kā ds rakstī ja par kukaiņ iem, augusta vidū mē s nevienu neredzē jā m!
аватар wolf7766421
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ceļ ojā m kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un bē rns lī dz 4 gadiem. Iespaidi ir tikai pozitī vi - viesnī ca ir tikai ģ imenē m, lai gan ir vietas, kur bē rni nav ielaisti (18+ zonas tiem, kas vē las atpū sties no bē rnu trokš ņ a). … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un bē rns lī dz 4 gadiem.
Iespaidi ir tikai pozitī vi - viesnī ca ir tikai ģ imenē m, lai gan ir vietas, kur bē rni nav ielaisti (18+ zonas tiem, kas vē las atpū sties no bē rnu trokš ņ a).
Numurs
Istaba ir plaš a un gaiš a ar lielu balkonu, istabā ir kondicionieris, seifs, elektriskā tē jkanna, mini bā rs ar dzē rieniem (viss, kas ir mini bā rā reģ istrē joties (6 kā rbas sodas, 2 sulas un 2 minerā lū deņ i pa 0.33 katrs) viss ir bez maksas; mini bā ra papildinā š ana tiek apmaksā ta). Viesiem tiek nodroš inā ta arī tē ja, kafija un dzeramais ū dens – tas viss tiek papildinā ts bez maksas, kad telpa tiek uzkopta. Tī rī š ana notiek reizi dienā , parasti no rī tiem – tī ra labi un godī gi. Bē rnam bija atseviš ķ a gulta par ko paldies. Vannas istabā vienmē r ir svaigi dvieļ i, ziepes, duš as ž eleja, peldcepures un daž i sū kļ i, es nezinu, vai mana sieva tos izmantoja. Ī sā k sakot, istaba ir super, no mī nusiem var atzī mē t tikai slikto telpas skaņ as izolā ciju - bija dzirdē ts, kad kā ds pa gaiteni staigā un pa dienu mū zika no baseina (mū su bē rns gulē ja pa dienu, tā pē c viņ i pievē rsa tam uzmanī bu, bet tas nav kritiski, jo pē c jū ras gulē t labi).
Uzturs
Viņ i lieliski baroja. Viesnī cā ir 1 ē damzā le ar bufeti, ē dienu izvē le vienkā rš i milzī ga + ir atseviš ķ s galds ar bē rnu ē dienkarti uz visu laiku, ko bijā m, izmē ģ inā jā m ap 25% no piedā vā tajiem ē dieniem. Š eit un dā rzeņ i uz grila un gaļ as ē dieni un zivis un marinē ti gurķ i un saldumi (diserts) un svaiga sula ar apelsī niem un daž ā di dzē rieni tē ja, kafija, kakao, piens, š okolā de, limonā de, alus, vī ns, degvī ns. Jū s varat ē st gan ē damistabā , gan atvē rtā verandā . Viesnī cā ir arī.2 bā ri, viens pie baseina, otrs pludmalē , dzē rieni ir vieglas uzkodas un no 12:00 lī dz 16:00 hamburgeri un frī kartupeļ i. Vestibilā ir bā rs, kurā tiek gatavoti piena un alkohola kokteiļ i + blakus galdiņ i ar konditorejas izstrā dā jumiem uzkodā m. Pē c vakariņ ā m pie baseiniem tika dalī ts saldē jums.
Ī sā k sakot, jū s vienmē r varat ē st ļ oti daudzveidī gu ē dienu. Es neatradu nekā dus mī nusus uzturā .
Jū ra un baseini
Jū ra ir vienkā rš i krā š ņ a, tī ra un ļ oti sā ļ a, pludmale ir tī ra, visiem bija daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu))). ir ģ ē rbtuves un duš as mazgā š anai. Pludmalē strā dā glā bē js, pludmales zona ir norobež ota no pamatiedzī votā jiem, uz pludmali ved pazemes eja. Pludmale ir smilš aina, lai gan smiltis nav gaiš as, bet vairā k pelē kas, lī dz pusdienlaikam uzsilst gluž i kā panna, bet pludmalē starp sauļ oš anā s krē sliem ir koka celiņ i. Ieeja jū rā ir akmeņ aini akmeņ i 2 metrus no krasta, tie sā k bū t lieli un uz tiem "jā lec", bet pē c pusmetra ķ ermenis ū denī kļ ū st vieglā ks un akmeņ us zem nejū t. Tavas pē das. No rī ta jū ra mierī ga un ļ oti patī kama, pē c pusdienā m pū š vē jš un parā dā s pieklā jī gi viļ ņ i š ajā laikā labā k bū t pie baseina. Viesnī cā s ir 2 lieli baseini ar dziļ umu 1.5 m un 3 mazi bē rniem ar dziļ umu 0.3 un 0.4 m, plus 1 baseins 18+ zonā un viens iekš telpu baseins pirts un hammam zonā . Visi baseini ir tī ri (tī ri katru nakti).
Ī sā k sakot, jū ra ir lieliska, pludmale ir tī ra, baseini ir tī ri un labi uzturē ti. No mī nusiem jā uzrauga ieeja jū rā uz akmeņ iem un hlorē tais ū dens baseinos, lai bē rns nepiedzertos.
Izklaide
Tas piedā vā atpū tniekiem tikai izklaides kalnu. Pludmales volejbols (tikai katru dienu tusē jos), ū denspolo un aerobika, ū dens slidkalniņ i (iekļ auts tū res cenā , š ika lieta, mē s ar bē rnu tur bijā m biež i viesi...noslaucī jā m š ortus))) ), š autuve, minigolfs, bē rnu rotaļ u laukums ar š ū polē m un slidkalniņ iem, tenisa un mini futbola laukums, vakaros koncerti bē rniem un vē lā k visiem (vingrotā ju, nacionā lo bundzinieku uzstā š anā s u. c. ) tad sacensī bas atpū tniekiem. Labi paveikti animatori, visi pasā kumi ir lieliski un tā teikt ar "dvē seli".
Nakts diskotē ka pludmalē . Uz vietas ir bē rnu klubiņ š , kur var dot bē rnam un vecā ki var atpū sties, mē s tieš ā m neizmantojā m š o pakalpojumu, tā pē c nevaru pastā stī t sī kā k. Viesnī cā s ir ekskursijas, kuras var pasū tī t un kad tiek sakomplektē ta grupa (vismaz 6-8 cilvē ki), tad brauc ekskursijā autobuss - braucā m uz Pamukalu un Kleopatras baseinu. . . travertī ns sū dī gi - mans personī gais viedoklis.
Vā rdu sakot, ir ko darī t un izklaides katrai gaumei.
Viesnī ca ir š ika, iesaku visiem nā kamvasar tur noteikti atgriezties.
аватар Aleksandr104511
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā tad, izvē loties viesnī cu, pirmais, kas uzpirka, bija TUI Fun $ Sun jaunais koncepts, kas paredz aktī vas izklaides programmu bē rniem un pieauguš ajiem brī vdienā s. Gribu teikt, ka š is ir viesnī cas galvenais akcents, jo aktī vais animatoru darbs dienas laikā neļ auj garlaikoties visas dienas garumā . … Tomēr ▾ Tā tad, izvē loties viesnī cu, pirmais, kas uzpirka, bija TUI Fun $ Sun jaunais koncepts, kas paredz aktī vas izklaides programmu bē rniem un pieauguš ajiem brī vdienā s. Gribu teikt, ka š is ir viesnī cas galvenais akcents, jo aktī vais animatoru darbs dienas laikā neļ auj garlaikoties visas dienas garumā . Man bija sajū ta, ka esmu atkal jauns un nokļ uvu studentu nometnē , kurā ir ž ē l tē rē t laiku gulē š anai, jo var palaist garā m kaut ko interesantu. Laikam š ī ir viena no retajā m vietā m, kad atgriež as no dzī vesvietas pē c viņ a laika un ilgi domā , un tagad viņ iem ir koncerts, dejas, š auš ana, boč a utt. Un galu galā š ī ir viesnī ca, kurā vē laties pagarinā t atpū tas laiku vai iegā dā ties jaunu biļ eti uzreiz pē c ieraš anā s savā pilsē tā . Viss iepriekš minē tais neapš aubā mi ir izcilu animatoru nopelns, kuru izturī ba, pozitī visms un optimisms neatstā s vienaldzī gus. Es vē los izteikt ī paš u pateicī bu un sirsnī gu pateicī bu Nastjai, Irai un Sonjai, ar kurā m es sadraudzē jos un ceru jū s atkal redzē t!
Bet š ī ir manu brī vdienu emocionā lā sastā vdaļ a, tagad par pragmatiskā kiem punktiem:
Pā rtika un alkohols. Manai gaumei tas ir labs, liels gaļ as un zivju daudzums, no rī tiem svaigas sulas, daudz augļ u un saldumu. Vismaz pē c atpū tas nebija vē lmes uzreiz mesties pie mū su ē diena, un pat ā rzemē s raž otais alkohols tiek nodroš inā ts visu diennakti, kas ne tuvu nav tā visā s viesnī cā s! Alus diezgan garš ī gs, salī dzinā jumam veikalā nopirku vietē jo pudeļ u alu, izrā dī jā s sliktā ks par viesnī cas. Protams, pilnī bai nav robež u, tač u neaizmirstiet par kombinā ciju, cena – kvalitā te!
Infrastruktū ra. Telpas diezgan lielas, remonts veikts pirms neilga laika, 3 lieli peldbaseini, viens 18+, 4 ū dens slidkalniņ i, amfiteā tris kur katru vakaru notiek koncertprogramma, vispā r viss nepiecieš amais atpū tai. Pludmale atrodas netā lu caur pazemes pā reju, pludmalē ir arī bā rs. Viesnī cā ir arī sauna un turku pirts, ko var izmantot bez maksas ar piekļ uvi iekš telpu 4 baseinam ar vē su ū deni. Daž i nebija apmierinā ti ar to, ka viesnī ca atrodas tā lā k no pilsē tas un naktsklubiem, tač u tā sevi pozicionē kā ģ imenes viesnī cu. Vē l viens trū kums ir ne pā rā k ē rta ieieš ana jū rā , bet, pirmkā rt, viņ i par to raksta visur, un, otrkā rt, ir ū dens č ī bas))
Ceļ š . Jā , tas tieš ā m aizņ em vidē ji 2.5 stundas, kas ir diezgan nogurdinoš i, ceļ ojot ar bē rnu, tač u tū roperators visos iespē jamos veidos cenš as to samazinā t, izslē dzot braucienus uz citā m viesnī cā m, un, otrkā rt, var izturē t bū t starp skaisti kalni un bez pā rpildī tā m pludmalē m. Piemē ram, citē š u, ka atvaļ inā juma laikā Sidē ā bolam nebija kur nokrist, lai dotos uz jū ru, un š eit vismaz pa labi, vismaz pa kreisi no viesnī cas ir kilometri tukš as pludmales, ko ieskauj skaisti kalni! Ak, kā es tagad gribu atgriezties.
Apkalpoš ana. Istabu tī rī ju katru dienu, tī ra, ā tra un nav manā ma! Starp citu, viņ i istabā iedod bezmaksas seifu, kas Turcijai ir retums. Viesu vidū pā rsvarā ir krievi un ukraiņ i, 10 procenti turki.
Odu parā dī š anā s vakarā daudz nemulsina, tač u tas ir viegli atrisinā ms ar fumigatora palī dzī bu.
Pā rskata beigā s es gribu teikt, ka tas, kurš vē las kaut ko darī t, meklē iespē ju, kurš nevē las iemeslu. Tā tad š eit, kurš meklē , tas atradī s trū kumus š ajā viesnī cā , un tas, kurš ne tikai lieliski atpū š as. Kopē jais viesnī cas slē dziens atbilst deklarē tajai kategorijai un izmaksā m, 10 balles no 10.
аватар makaras-8
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es paliku kopā ar savu meitu š ajā viesnī cā . No viesnī cas mī nusiem ir cilvē ki, kas tajā atpū š as. Daž iem š ķ iet, ka atkritumus var atstā t jebkur, proti, saldē juma krū zes baseinā , papī ra krū zes var vienkā rš i mest kur grib, nevis kur miskaste utt. … Tomēr ▾ Es paliku kopā ar savu meitu š ajā viesnī cā . No viesnī cas mī nusiem ir cilvē ki, kas tajā atpū š as. Daž iem š ķ iet, ka atkritumus var atstā t jebkur, proti, saldē juma krū zes baseinā , papī ra krū zes var vienkā rš i mest kur grib, nevis kur miskaste utt.
Gribu brī dinā t topoš os atpū tniekus, ka ieeja jū rā ir nedaudz apgrū tinā ta. Ē rtī bas labad labā k ir iegā dā ties ī paš us apavus. Viesnī cas teritorijā š ā di apavi maksā.7 USD.
Tā pat es ieteiktu stikla krū zes vietā izmantot vienreizē jā s lietoš anas krū zes, jo stikla krū zes ne vienmē r var bū t tī ras.
Viss pā rē jais ar plus zī mi. Atraš anā s vieta – viena viesnī ca piekrastē .
Vietas vienmē r ir pietiekami visur un visiem, proti, jū rā , pludmalē , pie baseina, akvaparkā bā rā , ē damzā lē utt. Nav nepiecieš ams agri celties, lai apsē stos saulē ).
Ir pietiekami daudz pā rtikas, daudz zivju, gaļ as, augļ u, no rī tiem svaigas sulas (katrs atpū tnieks var pagatavot sev apelsī nu svaigu sulu), saldumi utt. , jū s nebū siet izsalcis.
Animā cija viesnī cā ir ļ oti laba, gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Ī paš i vē los teikt par bē rnu klubu, animatori ir lieliski biedri. Bē rniem nav ne mirkli atpū tas.
16.00 ar karoti dod saldē jumu ī paš ā s plastmasas glā zē s. Es nekad neesmu redzē jis rindas pē c saldē juma un to ir daudz.
Wifi darbojas labi.
Viesnī cā ir akvaparks, akvaparkā ir 4 slidkalniņ i.
Ceļ š uz jū ru nav nogurdinoš s, ir pazemes eja.
Pieauguš ajiem diskotē ka pie baseina vai pludmalē lī dz 24.00, pē c tam dejas cienī tā ji var turpinā t dejot klubā , kas atrodas atseviš ķ ā telpā . Tā pē c pē c 24 stundā m viesnī ca vienmē r ir klusa.
Es domā ju, ka cenas kvalitā te atbilst, iesaku š o viesnī cu ģ imenē m)
аватар more2019
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Un tā , mē s bijā m Turcijā Difinika Club Hotel un es nekad neieteikš u jums tur lidot! Brauciet uz viesnī cu 3 stundas un neticiet, kurš saka 2, un tad vadī tā js nolidoja 140 km. Teritorija 5.000 kv. m, liels, ē rts un ir 3 lieli baseini 1 +18 kur nav bē rnu. … Tomēr ▾ Un tā , mē s bijā m Turcijā Difinika Club Hotel un es nekad neieteikš u jums tur lidot! Brauciet uz viesnī cu 3 stundas un neticiet, kurš saka 2, un tad vadī tā js nolidoja 140 km. Teritorija 5.000 kv. m, liels, ē rts un ir 3 lieli baseini 1 +18 kur nav bē rnu. Tas ir arī maziem bē rniem, 2 baseini. Skats no istabā m uz mandarī nu audzē m un kalniem. Viesnī ca atrodas netā lu no ceļ a uz jū ru, jā iet pa metro, smird no abā m pusē m un kanalizā cija tek jū rā visā lielā un hlora arš anas smakā . Istabas ir normā las, ne pā rā k tī ras, bet izved atkritumus un maina dvieļ us, nemazgā grī das, netī ra vannas istabu un visu pā rē jo. Ļ oti plā nas sienas, lieliska dzirdamī ba. Istabā nav š ampū nu, ž eleju, peldmē teļ u. Seifs ir bezmaksas. Animā cija ir paredzē ta tikai bē rniem, tā pat kā visur citur. Ir ega, š auš ana ar ieroci, volejbols, fitness, un vakaros nav ne vainas. Batoniņ i, viss no kolas lī dz alkoholam ir atš ķ aidī ts ar ū deni, nav sortimenta un saucas viss iekļ auts. Kafija arī ir tikai ū dens, un sulas automā tos ir yupi kā agrā k! Parasta tē ja! Te atpū š as daudzi turki un viņ iem iedod pudelē s alu un lej bā rā no zem letes! Sabiedriskā s tualetes ir netī ras un smird, izplū des nosū cē ji nestrā dā ī paš i smacī gi. Wifi darbojas ļ oti slikti, tas ir, tad nē ! Restorā ns arī nav tī rs un ir daudz muš u. Ē diens tik-tā , bet izsalcis nepaliksi, biež i vien ē diens nav svaigs un ir mazs sortiments, brokastī s svaigi apelsī ni sulai, tas pats saldē jums kastē s ir lē tā kais, un ja neej uzreiz, tas ir pagā jis. Viesmī ļ i ir duļ ķ ainas drē bes, pastā vī gi netī ras, tā s nemaksā tik daudz naudas ! ! ! Un mana mā te saindē jā s jau divas reizes!
Parādīt vairāk »


iemiesojums den.varushchik
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tkachuck11111
Pastāsti man, lūdzu, vai jums ir animācija?
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums Driver_74
Sveiki. Braucam atpūsties ar maziem bērniem (līdz 2 gadiem). Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai jūsu viesnīcā ir pieejamas bērnu gultiņas un ratiņi? Jau iepriekš paldies par atbildi)
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Chupik
Pastāstiet man, lūdzu, nozvejas viesnīcā TELE-2 Vai arī jums ir jāiegādājas cita SIM karte. Un tad mums ir visi radi pa TELE-2?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums cembora
‹ Viesnīca Presa Di Finica 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в 70 км от г. Кемер, в поселке Финике, на берегу моря. Был открыт в 2002 году. Реновация в отеле (будет закончена к 20 апреля 2019 г.). Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 4 км от центра г. Финике, в 28 км от г. Демре, в 67 км от центра г. Кемер и в 128 км от аэропорта г. Анталья.
Pludmales apraksts Собственный песчаный, первая береговая линия, в 100 м от отеля через подземный переход, протяженность — 140 м, вход в море пологий).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

A’la Carte ресторан: турецкий (по предварительной резервации, платно), основной ресторан, 2 бара, 2 открытых бассейна, магазины, 4 конференц-зала, терраса для загара, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Амфитеатр, кинотеатр, турецкая ночь (1 раз в неделю), дартс (бесплатно), бочча (бесплатно), игровой зал (бесплатно), мини-гольф (бесплатно), мини-футбол (бесплатно), 4 водные горки.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 250 номеров. Отель состоит из двух корпусов (пятиэтажного – главное здание и шестиэтажного – корпус Анекс).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Akdeniz Cad. 2046 Sok. No:1 Sahilkent Finike, Antalya, 07740 Finike
Tālruņi: +90 242 855 55 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).