Pirate's Beach Club 5*– Atsauksmes

99
Novērtējums 7.610
№36 viesnīcas reitingā Kemera
7.5 Numurs
7.6 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.9 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Pirātu pludmales klubs atrodas kalnu pakājē starp senajām Olimpa un Phaselis pilsētām Tekirovas apgabalā. Viesnīca tika atvērta 1994. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2018. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem.Vairāk →
аватар sters
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s vakar atgriezā mies no š ī s viesnī cas (es, vī rs un bē rns 4 gadi). Lasu iepriekš ē jā s slavinoš ā s atsauksmes un brī nos – vai esi bijis š ajā viesnī cā ? Vai arī viņ i rakstī ja pielā gotas atsauksmes par bulciņ ā m no viesnī cas? Tā tad, kas mums ir 5 zvaigž ņ u viesnī cā : Recepcijas vadī tā ja mani pā rsteidza - reģ istrē joties ielika naudu pasē un lū dza dabū t istabiņ u 1. … Tomēr ▾ Mē s vakar atgriezā mies no š ī s viesnī cas (es, vī rs un bē rns 4 gadi). Lasu iepriekš ē jā s slavinoš ā s atsauksmes un brī nos – vai esi bijis š ajā viesnī cā ? Vai arī viņ i rakstī ja pielā gotas atsauksmes par bulciņ ā m no viesnī cas? Tā tad, kas mums ir 5 zvaigž ņ u viesnī cā :
Recepcijas vadī tā ja mani pā rsteidza - reģ istrē joties ielika naudu pasē un lū dza dabū t istabiņ u 1. stā vā (vī ram stipri sā pē ja kā ja un viņ š knapi varē ja paiet) un tuvā k jū rai. Viņ š paņ ē ma naudu. Saņ emts - 2. stā vs (ir 2 stā vu mā jas) un priekš pē dē jā ē ka no jū ras puses. Uz jautā jumu, par ko mē s samaksā jā m, tika atbildē ts - es bū tu varē jis jū s iekā rtot paš ā pē dē jā mā jā . Kaut kas lī dzī gs š im. . Mū s vienkā rš i apstulbinā ja augstprā tī ba un cinisms. Vairā k:
Istaba - 12 kv. m (viesnī cas mā jaslapā tas maksā.25, bet tas ir ar koridoru, tualeti, balkonu un, iespē jams, tika ņ emta vē rā kopē jā kā pņ u un saimniecī bas telpu platī ba), un tā -12 m (7x5 flī zes 60 cm (skat. foto)).
Vannas istaba: apmē ram 6 metri (3x5 flī zes), treš o daļ u brī vā s vietas aizņ em bē rnu koka kā pnes (lai bē rni varē tu aizsniegt krā nu), bet tā s ir 0.5 cm augstā kas par brī vo vietu zem izlietnes un attiecī gi , to nevar nolikt zem izlietnes - š eit un tas stā v tualetes centrā ))). Vannasistabā ir tikai VIENS ā ķ is uz 6 dvieļ iem (mē s bijā m 3). Nav kur pakā rt dvieļ us
Tī rī š ana ir viduvē ja, neskatoties uz regulā ru izgā š anu.
Gultas veļ u mainī ja tikai 7dien un tikai pē c skandā la reģ istratū rā , lai gan tad vē l 5 dienas gulē jā m uz vecā s (((. Dvieļ i un veļ a ir veci un izmazgā ti (daudzi traipi vairs netiek mazgā ti). ).
Ē diens:
Brokastis vienmuļ as - ceptas olas, olu kultenis ar baigo desu, š ausmī gas un bezgarš ī gas desiņ as, vā rī tas olas un pankū kas. Pā ris veidu siera un desas.
Pusdienas un vakariņ as: 90% vistas un tī tara gaļ a daž ā dā s formā s (cepta, tvaicē ta, vā rī ta, sautē ta ar dā rzeņ iem) - principā labi pagatavota, bet 12 dienā s kļ uva rā pojoš a, 10% - sautē ta liellopa gaļ a, jē ra gaļ a (ar spē cī gu nepatī kamu smarž a) un zivis (pē c smarž as un izskata - stavrida, lai gan katru dienu sauca savā dā k (jū rasasis, karū sa, vairogzivs utt. ) Pā ris reizes bija laba panē ta menca un vē l kā da maza pā rcepta zivtiņ a.
Izņ ē mums ir otrdienas zivju diena. Jū ras veltes un labas zivis krā jumā .
Sulas - atš ķ aidī ts saldais ū dens, alkohols tikai vietē jais (ievests tikai par drakonisku cenu).
Viesnī ca ir pā rpildī ta, tā pē c nav vē rts paļ auties uz to, ka viesmī lis vakariņ ā s atnesī s vī nu vai alu, viņ iem knapi paspē j notī rī t netī ros galdus. Tā pē c jums ir jā saņ em neizpratne par tī ru glā ž u un galda piederumu (to hroniski trū kst) un vī na pudeļ u meklē š anu. Tē jas krū zī š u nav vispā r - ielejiet tē ju mazā glā zē sulai un, lai neapdedzinā tu rokas, ielieciet glā zi kafijas krū zē , š o es redzē ju tikai š eit.
Viņ i atteicā s gatavot pusdienu kastī tes brokastī m agrā izbraukš anas reizē (7:00), viņ i to izdarī ja tikai pē c sarunas paaugstinā tā balsī reģ istratū rā .
Saules krē sli pie jū ras jau aizņ emti 7-30, vē l var atrast vietas pie baseina.
Diskotē ka - bija kā dreiz, pamatī gs zagļ u š ansons (varbū t mums nepaveicā s un kā ds speciā li pasū tī ja sev mū ziku)
No plusiem:
Iekopta un apzaļ umota teritorija, daudz priež u un augļ u koku. Labs bē rnu klubs un animā cija, ir 2 ū dens slidkalniņ i. Tī ri baseini. Visā teritorijā izvietotas forš as pirā tu figū ras dabiskajā izmē rā . Tī ra jū ra.
Otro reizi š eit nenā ksim.
аватар marisolka8704
Man ļ oti patika viesnī ca, labs serviss, istabā viss jauns, pē c remonta patī kami) Istaba ē rta, ir kur nolikt mantas, tī rī ba, tī rī š ana katru dienu. Viesnī ca salī dzinoš i neliela, bet mā jī ga. Ja esat ar ratiem, prasiet pirmo stā vu, pretē jā gadī jumā jums tie bū s jā nes pa kā pnē m uz otro stā vu. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, labs serviss, istabā viss jauns, pē c remonta patī kami) Istaba ē rta, ir kur nolikt mantas, tī rī ba, tī rī š ana katru dienu. Viesnī ca salī dzinoš i neliela, bet mā jī ga.
Ja esat ar ratiem, prasiet pirmo stā vu, pretē jā gadī jumā jums tie bū s jā nes pa kā pnē m uz otro stā vu.
Ž elejas, š ampū ni, ziepes utt. Katrs nes katru dienu, nevajag skraidī ties ubagot.
Personā ls draudzī gs, apkalpoš ana neuzbā zī ga
Wi-fi istabā fiksē jas lieliski, pludmalē ar izmaiņ ā m.
Ē diens labs, mazajiem jau rī vē ta dā rzeņ u zupa, ir diē tiskais galds, dā rzeņ i, gaļ a, zivis bez sā ls, bē rnu jogurts, ir mikroviļ ņ u krā sns zī daiņ u ē dienam.
Laba piena putra, nav atš ķ aidī ta, nav skaidrs, ka, kā daž ā s viesnī cā s, vispā r bē rniem (5 gadi un 1.3 gadi) bija ko ē st.
Š aš kebabs, tī tara gaļ a, vistas gaļ a, liellopu gaļ a, aknas, zivis, dā rzeņ i ir tur.
Forš a zivju diena, austeres, vē ž i, garneles, grilē ts tuncis, bet viss garš ī gā kais beidzas ā tri(
Sula ir kā atš ķ aidī ta limonā de, alkohols tas pats, š ķ iet, ka dzē ru ū deni ar sī rupu.
Protams, ka ir ietaupī jums trauku klā stā , un ļ oti apbē dinā ja, ka tika izņ emts zoodā rzs un batuts, bē rniem ļ oti patī k batuts.
Bet ietaupī jumi tagad ir visā s viesnī cā s un vairs nav tā di paš i kā iepriekš (
Es domā ju, ka mē s atgriezī simies š ajā viesnī cā )
P. S. Lai netiktu tā lu, dodieties uz veikalu uz vietas, tur ir ļ oti garš ī gi saldumi, paldies pā rdevē jai)
аватар zhurayeva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Bē rnu klubs "Happy Pirate" piedā vā aktī vu un bagā tī gu programmu, tostarp ī stu dā rgumu meklē š anu. + Aktī va un jautra pieauguš o un bē rnu animā cija. + Mini zoodā rzs. + Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ "+":
+ Bē rnu klubs "Happy Pirate" piedā vā aktī vu un bagā tī gu programmu, tostarp ī stu dā rgumu meklē š anu.
+ Aktī va un jautra pieauguš o un bē rnu animā cija.
+ Mini zoodā rzs.
+ Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens.
+ Zaļ a labiekā rtota teritorija.
+ Atjauninā ti numuri.
"-":
- Ekonomiskais numurs - istaba 11 kv. m.
Skaties video apskatu par viesnī cu - https://www.youtube.com/watch? v=d1ZoQdGIvls&t=5s
аватар sergw
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska pludmales zona. Braucā m ar mazmeitu, viņ a ir pirmo reizi jū rā , mē s treš o reizi esam Kemerā , pareizā k sakot, tas ir Tekirovā un nedaudz tā lā k. Viesnī ca sastā v no daudzā m mazā m mā jiņ ā m, puse tū ristu dzī vo pirmajā stā vā , puse pē dē jā , nav skata uz jū ru, ir daudz baseinu daž ā dos dziļ umos, bet mazā kajā ir 30 cm aukstā kais (istabas bija visas aizņ emts, bija daudz cilvē ku). … Tomēr ▾ Lieliska pludmales zona. Braucā m ar mazmeitu, viņ a ir pirmo reizi jū rā , mē s treš o reizi esam Kemerā , pareizā k sakot, tas ir Tekirovā un nedaudz tā lā k.
Viesnī ca sastā v no daudzā m mazā m mā jiņ ā m, puse tū ristu dzī vo pirmajā stā vā , puse pē dē jā , nav skata uz jū ru, ir daudz baseinu daž ā dos dziļ umos, bet mazā kajā ir 30 cm aukstā kais (istabas bija visas aizņ emts, bija daudz cilvē ku).
Nā ca pandē mijas laikā , daž reiz viesmī ļ i strā dā ja bez cimdiem.
краткая видеозарисовка бассейн 30 см пирс для прыжков в море ТВ программы
аватар nushtaikina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, lai jautri svinē tu bē rna (8 gadi) dzimš anas dienu un mestos piedzī vojumos, meklē jot pirā tu dā rgumus. Š ī misija bija vairā k nekā ideā la! Bē rns ir laimī gs un jau prasa otro apmeklē jumu š ajā vietā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, lai jautri svinē tu bē rna (8 gadi) dzimš anas dienu un mestos piedzī vojumos, meklē jot pirā tu dā rgumus.
Š ī misija bija vairā k nekā ideā la! Bē rns ir laimī gs un jau prasa otro apmeklē jumu š ajā vietā .
Kluba tipa viesnī ca, numuriņ i atrodas divstā vu bungalo, kas ir ļ oti ē rti.
Reģ istrē š anā s notika pē c iespē jas ā trā k, istabiņ a tī ra, priecē ja atseviš ķ as bē rnu gultiņ as klā tbū tne.
Papildu punkti:
- atraš anā s vieta. Tekirova ne velti tiek uzskatī ta par Antā lijas piekrastes elites reģ ionu. Ļ oti tī ra jū ra, smilš u un oļ u pludmale, minisalas, skaista zaļ ā zona. . . Gida vā rdi: atpū tnieku kontingents š eit ir virs vidē jā , visas pieczvaigž ņ u viesnī cas pilnī bā atbilst savam statusam;
- Viesnī cas ī patnī ba ir kuģ is, pilnī bā dekorē ts ar pirā tu piederumiem, apkalpo tikai Pirates Beach Club tū ristus. Patiesī bā viņ am viss sā kā s. Kad ieraudzī jā m š ī izskatī gā vī rieš a fotogrā fiju, kas ara gleznaino jū ru, mē s nevarē jā m iedomā ties nevienu citu viesnī cu. Mū su pirmā pelde notika salā s ar peldē m lī č os, otrā - dā rgumu meklē jumos. Prieks bez vā rdiem!
- tī rī ba. Telpas uzkoptas ļ oti kvalitatī vi, teritorijā un restorā nos vienā di. Pē c tī rī š anas es nevarē ju atrast putekļ us, lai arī kā es centos. Arī ļ oti labi kopta pludmale;
- uzturs. Ir bē rnu ē dienkarte un atseviš ķ s diē tas galds. Mani iepriecinā ja gaļ as ē dienu un zivju daudzveidī ba, un deserti kopumā ir neslavē jami! Patika arī itā ļ u restorā ns - iesaku tur pasū tī t laš a un garneļ u makaronus. Patiesī bā š ajā viesnī cā jū s varat noorganizē t sev skaistumkopš anas tū ri un atgriezties ļ oti skaisti: doties uz sporta zā li, ē st garš ī gu diē tu, sauļ oties un doties uz spa;
- bē rnu klubs. Pateicoties viņ iem, bē rnam bija neaizmirstama dzimš anas diena! Apsveicam uz skatuves ar torti, baloniem, konfeti un draugu pulku! Visas manas vē lmes (un ticiet man, to bija daudz) animatori ņ ē ma vē rā un realizē ja;
- bezmaksas un neierobež ots batuts. Atrodas ē nā , liels un izturī gs. Tas ietver arī mini zoodā rzu ar papagaiļ iem, pā viem un citiem dzī vniekiem;
- peldbaseini un slidkalniņ i. Par bē rniem viss pā rdomā ts: vienā no baseiniem sekla teritorija norobež ota ar mini ž ogu. Jū s nevarat uztraukties, ka bē rns tiks nogā dā ts dziļ umā . Slaids ar maizī tē m nav briesmī gs un garš ;
- sporta zā le. Pilnī bā stikla sienas, skaists skats uz jū ru. Prieks par visu nepiecieš amo simulatoru un brī vo svaru klā tbū tni;
- droš ī ba. Viesnī ca ir pilnī bā pielā gota pandē mijas apstā kļ iem. Visi darbinieki valkā maskas un cimdus, tikai virtuves darbiniekiem ir pieejams ē diens, pat salmiņ i pie bā ra plastmasas iepakojumā .
Kopumā viesnī ca atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu! Un vē l daudz skaistu fotogrā fiju!
Отель Ресторан Прогулка на корабле Прогулка на корабле Ужин в итальянском ресторане Отель Пляж Снек-бар с видом на море
аватар kum19
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atnā cā m ar ģ imeni (meita 5 gadi) uz Pirā tiem otro reizi, tā pē c salī dzinu pē c "karstiem": 1. Jū ra ir lieliska! 2. Teritorija - kas nepiecieš ams nelielai viesnī cai, apstā dī jumi, koki utt. 3. Animā cija bē rniem ir ļ ooooti vā ja. … Tomēr ▾ Atnā cā m ar ģ imeni (meita 5 gadi) uz Pirā tiem otro reizi, tā pē c salī dzinu pē c "karstiem":
1. Jū ra ir lieliska!
2. Teritorija - kas nepiecieš ams nelielai viesnī cai, apstā dī jumi, koki utt.
3. Animā cija bē rniem ir ļ ooooti vā ja.
4. Uzturs - un š eit parā dī jā s pirmie bū tiskie jautā jumi:
- brokastis ir vienā das vienpadsmit dienas (olas, desiņ as, piemē ram, ā trā s brokastis, un viens darbojoš s kafijas automā ts visam "restorā nam" - ē damistaba. Vispā r pazuda rieksti, ž ā vē ti augļ i, pankū kas, pankū kas! Pē c nedē ļ as , bē rns no rī ta neko negribē ja ē st (
- saldē jumu (ne tā s labā kā s kvalitā tes, ļ oti ū deņ ains) izsniedza no 14.00 lī dz 16.00 paš ā karstuma maksimumā un tieš i tad, kad bē rni pā rsvarā guļ (
- pusdienas un vakariņ as ir normā las, principā ir ko ē st, vienī gais, ko es nevaru saprast, kā pē c viņ i nemā cā s gatavot zivis š ajā viesnī cā (nav, sauss un bezgarš ī gs)
- no augļ iem - arbū zs, persiki, ā boli, daž reiz plū mes, un kā dreiz bija pat vī nogas!
Nu koronavī rusa dē ļ viesmī ļ i izsniedz ē dienu, bet viņ u, ņ emot vē rā apkalpoš anas nosacī jumus, ir par maz, un viņ i netiek galā ar pasū tī jumiem, tā pē c ir rindas pie bā ra, restorā na, uzkoda bā rs. Principā , ja jū ras un miera labad un neatradī siet vainu ē dienam, tad varat doties.
Bet mū su otrā reize, visticamā k, diemž ē l bū s pē dē jā š ajā viesnī cā .
аватар Zhilina2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma un nenož ē lojā m. Viesnī cas teritorija kompakta, zaļ a, ir viss nepiecieš amais. Tas ir ļ oti ē rti ceļ ojot ar bē rniem. Viesnī cā ir rotaļ u laukums, batuts, mini zoodā rzs, futbola laukums. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma un nenož ē lojā m.
Viesnī cas teritorija kompakta, zaļ a, ir viss nepiecieš amais. Tas ir ļ oti ē rti ceļ ojot ar bē rniem. Viesnī cā ir rotaļ u laukums, batuts, mini zoodā rzs, futbola laukums. Viss ir blakus. Es biež i redzē ju, kā bē rni paš i nā ca vakarā skriet ar mini diskotē ku uz savu istabu.
Jū ra ir vienkā rš i krā š ņ a, caurspī dī ga un tī ra, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, lai gan viesnī ca bija 100% pilna un daudzas ieņ ē ma vietas no rī ta. Ieeja jū rā ir dziļ a, pē c pā ris metriem jau dziļ i, bet tā nav problē ma. Ū dens ļ oti sā ļ š , spiež as uz virsmu, bē rniem patika peldē ties uz pontona. Galvenais ir valkā t piedurknes, ja bē rns neprot peldē t.
Ē diens vienmē r ir svaigs un garš ī gs. Izplatī jums ir nokomplektē ts, tas rada rindu. Visticamā k, tā s ir ar karantī nu saistī tas prasī bas, tač u, manuprā t, tā s ir absolū ti bezjē dzī gas. Restorā ns ir pilns ar cilvē kiem, bet vienmē r atrada brī vu galdiņ u.
Iesaku spa centru, masā ž u veic masieres no Bali.
Ierodoties mā jā s, izrā dī jā s, ka esam aizmirsuš i atslē gas seifā . Pateicoties tripadviser Serkā nam, viņ š ļ oti palī dzē ja, tika atrasti un nodoti!
аватар dsparagraph1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mums vajadzē ja labu 5 ar bē rnu aizspriedumiem. Nezinu, kas š obrī d notiek citā s Turcijas viesnī cā s, tač u ir skaidrs, ka viesnī cu vadī ba nemitī gi lī dzsvaro rentabilitā ti un meklē peļ ņ as gū š anas punktu. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo mums vajadzē ja labu 5 ar bē rnu aizspriedumiem.
Nezinu, kas š obrī d notiek citā s Turcijas viesnī cā s, tač u ir skaidrs, ka viesnī cu vadī ba nemitī gi lī dzsvaro rentabilitā ti un meklē peļ ņ as gū š anas punktu. Ja daudz cilvē ku ir iegriezuš ies, viņ i stulbi nogriež "maizī tes", piemē ram, vestibila bā rā parastas kafijas veidā . Restorā nā pē kš ņ i parā dā s viesmī ļ u sadale (lai gan tajā paš ā dienā no rī ta tā nebija). Daudzas lietas darbojas pē c samazinā ta grafika, un grafiks mainā s lidojuma laikā . Sakarā ar to tiek radī ts neliels haoss un neuzticē š anā s viesnī cas darbiniekiem. Tomē r pamatfunkcijas darbojas labi. Viņ i to atņ em. Bet mini bā rs tiek papildinā ts regulā ri un bez maksas. Wifi darbojas pieņ emami.
Vispā r cilvē ku ir daudz. Restorā nā vienmē r ir rindas, bet var apsē sties. Pā rsvarā Ukraina, Baltkrievija un daž i krievi (viņ i vē l tiek caur Baltkrieviju ((vispā r, ja nemā c, tad var atpū sties. Istabas pieklā jī gas, teritorija sakopta, ē diens garš ī gs, ir animā cija, jū ra ir vienkā rš i krā š ņ a.
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, iesaku speciā lus apavus.
аватар maryna.linevych
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums patika viesnī ca, bija labi apstā kļ i bē rniem, izklaides viņ iem. Mē s bijā m nokā rtoti nedaudz vē lu. Istaba tika iztī rī ta pē c pieprasī juma, ē diens bija labs, izņ emot to, ka augļ u bija maz. Pludmale laba, bet vietu bija maz, jo no rī ta aizņ ē mā s. … Tomēr ▾ Mums patika viesnī ca, bija labi apstā kļ i bē rniem, izklaides viņ iem. Mē s bijā m nokā rtoti nedaudz vē lu. Istaba tika iztī rī ta pē c pieprasī juma, ē diens bija labs, izņ emot to, ka augļ u bija maz. Pludmale laba, bet vietu bija maz, jo no rī ta aizņ ē mā s.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba animā cija. Atraš anā s vieta un pludmale ir vienkā rš i lieliska, viss ir ē rti. Ē diens un internets ir ideā li. Mē s nekad š eit neatgriezī simies. … Tomēr ▾ Ļ oti laba animā cija. Atraš anā s vieta un pludmale ir vienkā rš i lieliska, viss ir ē rti. Ē diens un internets ir ideā li. Mē s nekad š eit neatgriezī simies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums meduza.club.mk
Sakiet, kas zina, izlasē tas ļauj standartā ievietot 3 pieaugušos. un 1 reb. Standarta / 3AD+1CHD (6-11,99). Cik gultu ir šim izvietojumam un kādi ir gultu izmēri?
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums tanutaby
Gribētos ar bērnu aizbraukt kaut kur ārpus viesnīcas - pastaigāties, apskatīt ko interesantu un vēsturisku. Un ka tas nebija pārāk garš un nogurdinošs.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 17 atbildes
iemiesojums janna78
Es eju jūlijā, esmu noraizējies
10 gadiem atpakaļ  •  16 abonenti 22 atbildi
iemiesojums nikityuk3
Interesē ēku atrašanās vieta. Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Pirate's Beach Club расположен у подножья гор между древними городами Олимпус и Фаcелис в районе Текирова. Отель открылся в 1994 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Подходит для спокойного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 70 км от аэропорта г. Анталья, 18 км от г. Кемер, в 1 км от п. Текирова.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 250 м. 2 деревянных пирса, площадь 116 м2 и 99,6 м2. Вход в море: галька. Пляжные полотенца (под залог).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно на всей территории отеля, диетическое меню (бесплатно), 4 ресторана — 1 основной ресторан: Happy Pirate, 3 a la carte: Barbarossa: рыбный ресторан, Trattoria Antico: итальянская кухня, Captain Black: турецкий ресторан (кебаб и баранина в тандыре), 5 баров, 3 открытых бассейна без подогрева (площадь 850 м2, 190 м2, 230 м2).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн 45 м2 (подогревается в сезон до 10 мая и после 15 октября), блендер и микроволновая печь в главном ресторане, аренда детских колясок бесплатно (при наличии), детские горшки (бесплатно). Клуб Happy Pirate (для детей от 4 до 12 лет) — предлагает активную и насыщенную программу, включая охоту за настоящими сокровищами и посещение собственного мини-зоопарка. Рисование, ручная работа, игры на пляже, игры в бассейне, детский боулинг, игра «остров сокровищ», кукольный театр, мини-олимпиада, день детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, 2 теннисных корта: освещение и аренда оборудования платно (необходима предварительная резервация), мини-гольф (бесплатно), мини-футбол (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), каноэ (бесплатно), водные виды спорта (платно), водные лыжи платно (требуется лицензия), парашют платно (требуется лицензия), водное поло, стрельба из лука, шафл-борд, бoчче, аквааэробика. Караоке в Captain Morgan Bar с 21:00-04:00 (работает 6 дней в неделю), платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 268 номеров. Состоит из комплекса 2-этажных коттеджей.

Istabās

Со вкусом оформленные номера отеля Pirate's Beach Club оснащены кондиционером, телевизором со спутниковыми каналами, сейфом и мини-баром. Среди удобств — балкон, принадлежности для чая/кофе и детская кроватка. Собственная ванная комната с душем укомплектована тапочками. В некоторых номерах предоставляются халаты.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Tekirova Mah. Şehit Er Hasan Yılmaz, Cad. No:16, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0 (242) 254 01 15
Tīmekļa vietne: Pirate's Beach Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.