ŠAUSMAS!!! ZARNU INFEKCIJA!!! MUŠAS!!!VISUR NEtīrumi

Rakstīts: 21 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 18 jūlijā 2018
Gribu sniegt atsauksmi un padalī š os ar atsauksmi par viesnī cu Rama, es ar vī ru un bē rnu 6 gadi 12 dienas atpū tā mies un ir ko stā stī t. Ne pirmo reizi Turcijā . Pagā juš ajā gadā bijā m blakus esoš ajā Grand Park 5 * viesnī cā . Mums ļ oti patika š is klimats un pati piekraste, kalni, mež s. Tā pē c mē s nolē mā m atgriezties tikai citā viesnī cā . Sapratā m, kur ejam, ka viesnī ca ir 4*, bet pozitī vā s atsauksmes jau kļ uva trakulī gas un mū s uzpirka, un draugi ieteica. . Sā kš u secī bā :
Viesnī ca izskatā s nogurusi rudenī , ā rē ji nē , un pirmais iespaids nav mazsvarī gs. Nav apsardzes pie ieejas viesnī cā un kas vē las ienā kt. Kad iegā jā m viesnī cā , smacī ba bija š ausmī ga, reģ istratū rā mū s sagaidī ja vī rietis bez uzmanī bas. Zā le arī nogurusi, mī kstā s mē beles visas kaut kā netī ras. Kā izrā dī jā s, viesnī cā nekur, izņ emot istabas, nav gaisa kondicionē tā ju, turklā t tie ir ļ oti veci un vā ji. Visur ļ oti smacī gs, un visur ē diena smaka!
Reģ istrē š anā s, tā pat kā visā s viesnī cā s, notiek plkst. 14.00. Tiesa, mums paveicā s un bijā m iekā rtojuš ies nedaudz agrā k par stundu. Telpu uzreiz atdeva jū rai, jo tur atrodas gandrī z visas viņ u istabas un kur no pulksten 10.00 lī dz 1.00 nepā rtraukti dā rdo mū zika.

Pati istabiņ a maza, mē beles vecas, krā sotas š ausmī gi zaļ ā krā sā , vannasistaba flī zē ta un ļ oti maza, nav iespē jams apgriezties, seifs ir maksas, plazma, neliels ledusskapis, kondicionieris, kas galu galā sā ka vienkā rš i dzenā t siltu gaisu. Vannas istabā bija dvieļ i, lai gan tī ri, iepakojumā bija š ampū ns un ziepes. Neesam ī paš i izvē lī gi tū risti un istabu nemainī jā m. Mē s nenā cā m sē dē t istabā !
Nav tī rī š anas. 12 dienas veļ u mainī ja 1 reizi, un tad tā pē c, ka izmazgā ju pē c bē rna sasmē rē š anas.
Viesnī cas teritorija ir maza, izvē lē jā mies š o, bet kaut kā viss ir izmē tā ts haotiski un stulbi, un ir tā da sajū ta, ka uz š o viesnī cu tika atvesti visi atkritumi, sā kot no mē belē m un visa pā rē jā , nav vispā rē jas koncepcijas un dizaina. Viesnī cā ir bē rnu ū dens slidkalniņ š un padomju laika rotaļ u laukums.
Pludmale . Dvieļ i maksā.1 USD, nomainiet tā lā k arī par dolā ru. Aizbraucā m uz ciemu un nopirkā m 3 dvieļ us par 10$. Viesnī cas dvieļ i pazū d no sauļ oš anā s krē sliem, ja jū s aizgā jā t un devā jat ē st. Viesnī cu darbinieki paš i un pelna uz tiem. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi pludmalē tika nogalinā ti, lai gan tad viņ i sā ka uzstā dī t vairā k jaunus, un tie vienmē r bija deficī ts un jau no 7:00 tie bija aizņ emti.
Oļ u pludmale, mums tas patī k! Viesnī cai kā tā dai Pantone vienkā rš i nav, salī dzinot ar tuvē jā m viesnī cā m. Š ajā viesnī cā jū s nejutī sit komfortu un rū pes par sevi.

Ē dinā š ana: Uzreiz jā saka, ka viesnī cā nav galvenā restorā na ar kondicionieri un ā rā pastā vī gi ē dī si 40 grā du karstumā , slapjš , nosvī dis un “labi” smarž ojoš s. Restorā nā daudz MUŠ U un lapseņ u !!! ! ! Visur ir ļ oti netī rs, trauki ļ oti netī ri un visi sasisti, uz grī das vienmē r kaut kas pielī p pie apaviem. Un administrā cija ar to nemaz necī nā s. Ē dienu daž ā dī ba ir ļ oti maza, bet kā jau daudzi raksta, ka izsalcis nepaliksi !! ! ! Vilš anos sagā dā ja tas, ka visi ē dieni tiek pā rstrā dā ti 100% (skatieties paš i ē dienu atkā rtoš anos, ja vakariņ ā s bija zivs, tad nā kamajā dienā pusdienā s bū s tā pati zivs tikai jau sautē ta ar dā rzeņ iem, tas pats stā sts ar dā rzeņ iem - tie iet uz salā tiem. Sautē jums nav slikts , bet tad ja vē rī gi paskatā s uz produktiem, to ir maz, tie visi atš ķ iras no iepriekš ē jiem ē dieniem, kotletes, pusfabrikā ti, salā ti ar skā benā m smarž ā m, viss ē diens pasniedz kā cū kas (augļ us pasniedz metā la bļ odiņ ā s un cū kā m izcirtņ os). Produkcijas kvalitā te ļ oti zema. Augļ i apelsī ni , puvuš i greipfrū ti un plū mes, melones un arbū zi ir bezgarš ī gi. Tā du mā jā s neē stu. Lai gan mums jau ir daudz turku persiku par 1$, bet te nekad nav redzē ts. Biež i vien ir steiga un rindas, jo tad traukus atkal nenes un visi steidz ā tri paķ ert.
Brokastis - izvē le nav liela - olas, sieri, kartupeļ i, putras, sieri, jogurti, ievā rī jumi, medus, š okolā de, melones nav garš ī gas, apelsī ni un greipfrū ti ir sapuvuš i. Mē s viesnī cā neē dā m daudz augļ u. Teritorijā vī rietis tirgo saldē jumu, augļ us un svaigas sulas par maksu, bet mē s ciemā paņ ē mā m augļ us (ķ irš i 2 USD par kg, banā ni 3 USD......). Nevienā viesnī cā neesmu sastapis apmaksā tu saldē jumu bē rniem, kā dam labs bizness viesnī cā ir saldē jums. Tē ja vā rī ta no maisiņ iem. Š ķ ī stoš ā kafija tirdzniecī bas automā tos un krē juma pulveris, viņ i redzē ja, kā viņ i to ielē ja kafijas automā tā .
Vē lā s brokastis. Vecmā miņ a sē ž pie bā ra un cep gatavas kū kas. Kad tu ņ em kū kas vairā k par 4 maziem gabaliņ iem, tad š ī vecmā miņ a skatā s tev acī s ar jautā jumu, varbū t ar to pietiek?
Vakariņ as . Zupas nav garš ī gas, lai cik zupu mē ģ inā jā m, bet š ajā viesnī cā ne ar vienu nesanā ca. Vai nav jau tik grū ti uzvā rī t buljonu, un tad atpū tnieks pieliks pie sevis, ko vē las (zaļ umus, vā rī tus burkā nus, kartupeļ us, zirņ us, sī polus, krekerus....kā to pasniedz citā s viesnī cā s). Garnē jums - vermicelli, rī si, saldē ti kartupeļ u pusfabrikā ti. Gaļ a ir vistas un teļ a gaļ a. Zivis, sā kumā visu laiku deva skumbriju, bet vē lā k otru, ī sti nezinu, kā to sauc. Daudz salā tu un pastē tes, bet neē dā m, vienmē r smird pē c skā buma. Zaļ umi - pē tersī ļ i, parastie un zaļ ie sī poli..... bija arī marinē ti gurķ i. Saldumu bija ļ oti maz, pat ne kā Turcijā , kur katrā viesnī cā ir tik milzī ga izvē le, bet ne š ajā viesnī cā . Par tiem rakstī š u vē lā k. Vietē jais alkohols, elementā ri kokteiļ i par maksu. Cola, fanta un citi UPI dzē rieni no tirdzniecī bas automā tiem. Parasts ū dens no dzesē tā jiem (pudele ne vienmē r bija pilna), protams, ir vienreizē jā s glā zes (biež i nav, pē rku pudeli), bet pats redzē ju, kā viesnī cas darbinieki no tiem dzē ra un glā zes netika izmestas, bet ielikt atpakaļ vispā rē jā kaudzē .

Pē cpusdiena. Sausa pica, kas tika pagatavota pusdienā s, lai gan to grū ti nosaukt par picu, tikai sausa kū ka. Kaut kā di cepumi, no brokastī m palikuš as kū kas un pī rā gs.
Vakariņ as . Vakariņ ā s tiek pasniegti jau pā rstrā dā ti produkti no brokastī m un pusdienā m. Sautē jums - kur ir viss pē c kā rtas, ko neesat ē dis, un varbū t pā ris jauni ē dieni. Treš dienas ir zivju diena, lai gan bija jū ras veltes, bet aiz tā m bija slepkavī ba!
Izklaide Jū s varat doties iepirkties ciematā , izejot no viesnī cas pa labi, tur atrodas arī Greenpark. Aizbraucā m vakarā uz Kemeras pilsē tu ar autobusu par 1$ no cilvē ka, bet bē rni brauc par brī vu, ja autobusā neaizņ em vietu, ir sludinā jums, bet ir š oferi, kas bē rniem noplē š atpū tniekus. arī par 1 USD. . Viesnī cā ir turku pirts par 25 $, tač u varat to paņ emt arī lē tā k no ceļ ojumu aģ entū ras, kas atrodas iepretim viesnī cai par 8 $, un visas ekskursijas ir uz pusi lē tā kas nekā mū su ceļ vež i. Vakaros - Diskotē ka katru dienu pieauguš ajiem un bē rniem, priekš nesumi - uguns š ovs, vē derdejas, Miss Hotel, turku dejas Turcijas dienā un tas viss 12 dienā s !! !
Animā cija par Betmenu bē rniem ir tā da pati visā pā rē jā . Vada divi vī rieš i, viens vecā ks par otru jaunā ks, tad piebiedrojā s meitene miesā , kura bez ī paš as vē lē š anā s piedalī jā s sacensī bā s ar bē rniem un pazuda. Vecā ks vī rietis, viņ š ir dī dž ejs, viņ š ir arī fotogrā fs, viņ š ir arī vadī tā js, viņ š ir arī ū dens aerobikas treneris, viņ š ir arī animators..... viņ š vienmē r visus pasā kumus vadī ja ar kaut kā du tendenciozu attieksmi pret atpū tniekiem un lika saprast, ka viņ š š eit ir karalis un dievs!

Kā solī ts, par saldumiem rakstī š u vē lā k. Mū su bē rns saindē jā s ar kaut kā du š okolā des desertu, jo tajā dienā viņ š pusdienā s neko neē da, izņ emot kā du zupu un š o desertu, un uz vakaru kļ uva sliktā k un sā kā s vemš ana. Zā les, kuras ņ ē mu lī dzi kā parasti, mums nepalī dzē ja, bē rns visu laiku vē ma un no rī ta ar 38 temperatū ru, vemš anu un caureju devā mies uz slimnī cu, kur visu dienu pavadī jā m pilinā mā no 8. -17 un mums tika diagnosticē ta smaga zarnu infekcija un dehidratā cija . Tad mū s izrakstī ja uz viesnī cu ar kaudzi medikamentu, jo daž as dienas pē c izrakstī š anas mazulim bija temperatū ra un vē dersā pes. Ierodoties viesnī cā , lū dzā m administrā ciju paziņ ot par notikuš o un sagā dā jā m pilnu dokumentu paketi no slimnī cas, uz ko atbildē dzirdē jā m, ka nevajag bē rnu ar neko barot un jū s esat vienī gais. ar tā du problē mu no 500 cilvē kiem!!! ! Lai gan vē lā k paš i darbinieki teica, ka viesnī cā paņ ē muš i paraugus un atraduš i E. coli baseinā un ē damistabā , kā arī teica, ka knapi izpumpē juš i 3 puiku gadus slimnī cā no saindē š anā s. Mē s bijā m maigi izsakoties š okē ti par dzirdē to! Lai arī slimnī cā mū s brī dinā ja, ka neko nepanā ksim, tā ir! Mū su gidam tika paziņ ots un viņ š pē c mū su apelā cijas vispā r pazuda, viņ u pat neinteresē ja mazuļ a veselī ba, vismaz pieklā jī bas labad. Mū su draugiem bija lī dzī ga situā cija citā viesnī cā un administrā cija, lai nogludinā tu notikuš o, piedā vā ja apmeklē t glā bē ju viesnī cā vai ekskursiju kā kompensā ciju bez maksas, lai gan tie ir sī kumi, cilvē ki ir gandarī ti un vismaz kaut kā novē rsa uzmanī bu no problē mā m, un te arī mū s apsū dzē ja. Mums no viņ iem neko nevajag, bet elementā ru attaisnojumu, ka tas tā noticis, varē tu pateikt. Ilgu laiku vajadzē ja pā rdomā t š o virzienu Turcija, diemž ē l tas vairs nav tas pats !! !
Cik ilgi gaidī tas brī vdienas mums bija! Š ajā viesnī cā es novē roju vienu lietu, rupjī bu, rupjī bu un jebkā dā veidā nopelnī t uz mums.
MĒ S NEKAD NAV BIJUŠ I TIK BRIESMU SVĒ TKU!! !
Un secinā jumi un viesnī cas izvē le ir jū su ziņ ā! ! ! NEIESAKU!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu