Ozkaymak Marina Hotel 5*– Atsauksmes

144
Novērtējums 4.810
№234 viesnīcas reitingā Kemera
4.9 Numurs
4.4 apkalpošana
4.6 Tīrība
3.7 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kemeras centrā, kur ir daudz restorānu un kafejnīcu. Blakus atrodas krastmala un parks. Uzcelta 1996. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota gan jauniešu atpūtai, gan budžeta ģimenes brīvdienām. Netālu atrodas Moon Light Park ar daudziem bāriem un kafejnīcām, jahtklubiem, diskotēkām, veikaliem.Vairāk →
аватар sv_k90
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Turcijā esmu bijis 6 reizes. Prasī bas pret viesnī cu un pā rtiku vairs nebija! Ir svarī gi, lai ē diens bū tu tī rs un svaigs. Praksē: - No viesnī cas reģ istratū ras darbiniekiem nevajadzē tu sagaidī t draudzī gus smaidus vai tikai labo gribu. … Tomēr ▾ Turcijā esmu bijis 6 reizes. Prasī bas pret viesnī cu un pā rtiku vairs nebija! Ir svarī gi, lai ē diens bū tu tī rs un svaigs.

Praksē:
- No viesnī cas reģ istratū ras darbiniekiem nevajadzē tu sagaidī t draudzī gus smaidus vai tikai labo gribu.
- Ē diens! Manā atvaļ inā juma laikā bija divas saindē š anā s dē ļ ē š anas viesnī cā (mazgā ju rokas un nelietoju alkoholu) Visi dā rzeņ i bija izturē juš i, arbū zi skā bi un silti. Ir daudzi ē dieni, kas vakar netika ē sti un tiek atnesti nā kamajā dienā.
Ieraš anā s dienā biju liecinieks rindu konfliktam par gurķ iem! GURĶ I!!!

Vairā ki kaimiņ i pē c palī dzī bas vē rsuš ies pie ā rsta saindē š anā s dē ļ.
Pat ja neesat izvē lī gs ē dienam, es tomē r aicinu uzmanī ties no š ī s viesnī cas, jo bū tī ba nav ē dienu pā rpilnī bā , bet gan to svaigumā.

Ir pludmale, sauļ oš anā s krē sli atrodas tuvu viens otram, vietas ir ļ oti maz.
Mums paveicā s, mū s ievietoja galvenajā ē kā , ilgi nereģ istrē jā mies, ar uzrakstu “tavu istabu tī ra”, beigā s, kad ieradā mies istabā ieraudzī jā m grī du ar gumiju. pielipuš i lā č i, putekļ u kā rta uz visā m mē belē m un netī ra vanna no iepriekš ē jiem iemī tniekiem. Ledusskapja nebija, vairā kas reizes nā cā s lū gt, lai atnes.

Atslē gu karte, lai iekļ ū tu istabā , nedarbojā s.

Istabā s baigi smird no ceptā m zivī m, un š ī “siļ ķ e” tiek cepta gandrī z katru dienu!

Ooo un vē l viena svarī ga lieta, mā jdzī vnieki, piemē ram, tarakā ni, ir bonuss, pievienoš u fotoattē lu. Š eit nav komentā ru.

Paš i viesnī cas darbinieki č ukst, ka š ī ir š ausmī ga vieta.

Plusi:
Burvju masieri
Laba viesnī cas atraš anā s vieta.
Тараканы размером с мизинец!
аватар xohga
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu, tā pē c biju tajā.2020. gadā un biju apmierinā ts. Dzī voju galvenajā ē kā , pandē mijas laikā bija maz cilvē ku, varbū t tā pē c viss bija kā rtī bā . Visas pē dē jā s negatī vā s atsauksmes ir pilnī gas patiesī bas. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu, tā pē c biju tajā.2020. gadā un biju apmierinā ts. Dzī voju galvenajā ē kā , pandē mijas laikā bija maz cilvē ku, varbū t tā pē c viss bija kā rtī bā . Visas pē dē jā s negatī vā s atsauksmes ir pilnī gas patiesī bas. Pielikuma korpuss ir š ausmī gā stā voklī . Piemē ram, vienā gultā no griestiem nepā rtraukti pilē ja ū dens, un neviens par to nerū pē jā s. Istabas uzkopš ana ir ikdienas atkritumu izveš ana no tualetes, tas arī viss! No ziepē m un tualetes tikai š ampū ns un kondicionieris (vienkā rš i nav pieejams). Bet vissliktā kais ir ē diens! Ne visi, badā neviens nenomira, bet piemē ram augļ i...vakardienas arbū zs un melone, kas no rī ta bija izmiruš i, no š ķ irnes vē l bija ā boli, bumbieri, apelsī ni. Un pretī gi netī ri trauki! Viesnī ca nav augstā ka par 3 *. Protams, es tur vairs neeju, piedodiet.
аватар Alena02105918
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem! Š ausmī ga viesnī ca neiesaku! , ! , Viņ u attieksme pret mums (nepatī k) ir ļ oti jū tama, nē sveiks, nav uz redzē š anos, nav smaidu utt. Atpū tos Turcijā vairā k kā.15 reizes! Kemerā.3 reizes, pieredze š ajā viesnī cā ir š ausmī ga! Sā ksim ar reģ istrē š anos, esam 5 cilvē ku ģ imene, mums piedā vā ja istabu ar meitu (mums derē ja), bet citai meitai ar diviem bē rniem piedā vā ja to paš u uz trim! Un piedā vā ja likt saliekamo gultu??? ? nā c atpū sties un gulē t uz gultiņ as (skā rda) viņ i teica, ka viņ iem ir standarta numuriņ i! Citā s viesnī cā s standarts ir divvietī gais un vienvietī gais, tad pē c ilgas sarunas piedā vā ja vecā ē kā , kur viss sarū sē jis! Un tā kā viņ i nevarē ja panā kt kompromisus, viņ iem bija jā ievā cas un jā ievieto 3. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Š ausmī ga viesnī ca neiesaku! , ! , Viņ u attieksme pret mums (nepatī k) ir ļ oti jū tama, nē sveiks, nav uz redzē š anos, nav smaidu utt. Atpū tos Turcijā vairā k kā.15 reizes! Kemerā.3 reizes, pieredze š ajā viesnī cā ir š ausmī ga! Sā ksim ar reģ istrē š anos, esam 5 cilvē ku ģ imene, mums piedā vā ja istabu ar meitu (mums derē ja), bet citai meitai ar diviem bē rniem piedā vā ja to paš u uz trim! Un piedā vā ja likt saliekamo gultu??? ? nā c atpū sties un gulē t uz gultiņ as (skā rda) viņ i teica, ka viņ iem ir standarta numuriņ i! Citā s viesnī cā s standarts ir divvietī gais un vienvietī gais, tad pē c ilgas sarunas piedā vā ja vecā ē kā , kur viss sarū sē jis! Un tā kā viņ i nevarē ja panā kt kompromisus, viņ iem bija jā ievā cas un jā ievieto 3. gulta.
Reģ istratū rā personā ls ir š ausmī gs, jū s runā jat ar viņ iem un viņ i skraida š urpu turpu, it kā jū s ar viņ iem nerunā tu un apvainotos angliski (man teica mē ms par manu mazmeitu, jo viņ a man teica, ka viņ i viņ u sauca par vistu) es esmu š okā??? ? kad jautā ju, kur atrodas viņ u nozī mī tes un kā viņ us sauc. Neatbildē ja (Daria un Gyulal), acī mredzot zivs pū st no galvas, un tā pē c viņ i š ā di uzvedas), atslē gas nedarbojā s visu laiku, un mums bija jā kā pj lejā un jā uzlā dē vairā kas reizes dienā ! ! Par ē dienu: tas vispā r ir alvas izmē ģ inā jis divus variantus atnā kt uz atklā š anu un ē st siltu jau kopš vakardienas! Un ja atbrauc vē lā k, tad nav ko ē st! Mū ž ī gi visai jē lai gaļ ai un brokoļ iem rodas iespaids, ka tie ir iemē rkti verdoš ā ū denī un viss (neaizrī ties ar pā rtiku) ir tikai labi konditorejas izstrā dā jumi no ē diena. pē dē jā s sezonas augļ i - apelsī ni un ā boli kū tri, zaļ umi ar smiltī m un kā puri, tie liek aparā tus neietī tus uz netī riem galdautiem (vismaz salvetē s ietī tu) muš as saplū st!
Š ķ ī vji acī mredzot ir mazgā ti ar rokā m mū ž ī gi netī ras! Kafijas automā ti vienmē r ir salū zuš i, krū zes nav un bija jā lej papī ra ruļ ļ os! Kafejnī cā tu stā vi rindā un viņ i cep, piemē ram, olu kulteni un saka, ka aizvedī s uz ē damistabu ! ! Viena pavā re gatavo vairā kus ē dienus vienlaicī gi un tā pē c viss deg (pavā ru acī mredzot maz) uz ielas pie kafejnī cas sieviete cep gozlime kū kas, mē s piegā jā m pie viņ as un viņ a saka, ka š is ir mans un nedod un necep ? ?? ? saldē juma puisis paņ em saldē juma konusu ar netī rā m rokā m, cimdiem un iznes pa durvī m un noslauka ar tiem netī ros galdus un nemaina ! ! Neadekvā ts darbinieks staigā pa pludmali, lamā jas uz visiem un rā da ar pirkstu sejai, kas jau dusmā s lido (ja ne nez kā pē c, tad kliedz vai mana pludmale iet prom??? ? (gatavs sist) tu var daudz rakstī t par mī nusiem! !
аватар info700508
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien visiem! Mazā k nekā pē c nedē ļ as es un mana mazmeita atgriezā mies no š ī s viesnī cas. Iespaidu ir daudz un daž ā di...Viesnī cā ieradā mies ap 12.00. Bija mazliet jā pagaida un mē s tikā m apsē duš ies. Patī kams bonuss bija galvenā ē ka, nevis apmaksā tais pielikums. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Mazā k nekā pē c nedē ļ as es un mana mazmeita atgriezā mies no š ī s viesnī cas. Iespaidu ir daudz un daž ā di...Viesnī cā ieradā mies ap 12.00. Bija mazliet jā pagaida un mē s tikā m apsē duš ies. Patī kams bonuss bija galvenā ē ka, nevis apmaksā tais pielikums. Istaba diezgan plaš a, mē beles sakā rtotas. No balkona paveras skats uz baseinu ar slidkalniņ iem. Veselu nedē ļ u bija klusums, un tad č ī kstē š ana no baseina, animatoru aktivitā tes, vakarā mū zika. Ī paš i uzkrī toš a ir administrā cijas vienaldzī gā attieksme, kad jautrī ba turpinā s lī dz trijiem naktī . Mums ir ļ oti "paveicies" bū t vienā sacī kstē ar nekustamo ī paš umu tirgotā jiem. Viņ u bija ap 60. Mē s ieradā mies konferencē . Ja nemaldos, Rostova. Pilnī ga miskaste!! ! Cilvē ku rupjī bas ir nepā rvaramas.
Teritorija liela un patī kama. Atraš anā s vieta ir neslavē jama. Pretī bezmaksas parkam, folkloras parkam (ieeja $ 5 un 15 brī vas dienas), centrs nav tā lu. 20 minū š u gā jiens lī dz pulksteņ a tornim.
Liels paldies animatoriem.
Viņ i strā dā ja apzinī gi. Ī paš s paldies Indirai un Emrei par bē rnu atpū tu.
Istabas tiek tī rī tas katru dienu, nekā du problē mu.
Un tagad par to, kas burtiski saindē ja visu labo. Tas ir ē diens. Teikt, ka tas ir slikti, nozī mē neteikt neko. No augļ iem bija pagā juš ā gada ā boli un apelsī ni ...Lai aizpildī tu galdu, tika izklā ti veseli tomā ti, gurķ i, un galvenā iezī me bija neapstrā dā ts baklaž ā ns. Nekas nav parakstī ts. Tā pē c katru reizi jā atver un jā skatā s, ar ko konteiners ir pilns. Visi ē dieni ir auksti un ļ oti bezgarš ī gi. Nā cā s ņ emt no grila vistu un zivi. Vismaz tur bija karsts un bija skaidrs, kas tas ir. Ja neatnā ci uz sā kumu, tad ir minimā la iespē ja paē st. Nepietiek darbinieku. Notiek cī ņ a par karoti, dakš iņ u. Bet š efpavā rs ar svarī gu skatienu pastaigā jas pa zā li. Nosaukt š o par restorā nu ir nepietiekami. Ē dnī ca. Kliegš ana, skraidī š ana, vietas trū kums.
Š ajā viesnī cā jū s varat doties ā rpus sezonas un joprojā m ir ko ē st.
Lī dz pludmalei 3 minū tes.
Bet man viņ š nepatika. Lī cis...Pē c vē tras radī ja gruveš us un visnepatī kamā kā s ir caurspī dī gā s medū zas (to sezona ir aprī lī , bet vē sā laika dē ļ tā s parā dī jā s maija beigā s). Cilvē ki staigā ja ar tulznā m. Katru gadu mē s ierodamies Kemeras centrā , mums tas ļ oti patī k. Bet š ī viesnī ca ir zem ļ oti liela jautā juma. Pē c baumā m, vadī tā js gatavojā s pamest savu amatu, tā pē c kaut kas varē tu mainī ties.
аватар aleksej.gem
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Garš ī gs ē diens. 2. Piedzerties var ar visā diem sā rņ iem. 3. Trī s peldbaseini ar tī ru ū deni, slidkalniņ iem utt. 4. Č etri soļ i lī dz jū rai. 5. Uzņ emš ana adekvā ta. 6. Balkona durvis ir ciet - un tu nezini, ka kaut kur ir diskotē ka. … Tomēr ▾ 1. Garš ī gs ē diens.
2. Piedzerties var ar visā diem sā rņ iem.
3. Trī s peldbaseini ar tī ru ū deni, slidkalniņ iem utt.
4. Č etri soļ i lī dz jū rai.
5. Uzņ emš ana adekvā ta.
6. Balkona durvis ir ciet - un tu nezini, ka kaut kur ir diskotē ka.
7. Trokš ņ a izolā cija 10 zvaigznē m.
8. Viss ir tī rs un skaists.
9. Nav ļ oti ilgi jā brauc no lidostas un ekskursijā s.
Tas ir mazliet neglī ti:
1. Pludmale sū cas. Maz. Vodichka ir lī cis. Visas fekā lijas no vairā k nekā.500 jahtā m atrodas š ajā lī cī . Pastā vī gais karš par sauļ oš anā s krē sliem pludmalē un pie baseiniem.
2. Viesnī cu darbinieki nedod prā tu par tiem, kas kā pj baseinā ar zhrač ku vai lec baseinā .
3. Automā tiskā gaisma publiskajā tualetē izslē dzas 7 nanosekundes pē c ieieš anas tualetē .
4. Turcijā . Nē . Augļ i. Augustā . Diez vai var atrast ā bolu vai, ja tieš ā m paveicas, bezgarš ī gu bumbieri. Viens.
5. Nav jū ras veltes. Ir trī s veidu zivis. Tie ir parā dī ti. Skaists.
6. Diskotē kas - animatori - bez izrā dē m.
7. Nav bē rnu kluba, pat ja jums tā ds tika solī ts.
8. Nedrī kst spē lē t boccia, š autriņ as, volejbolu utt. Ne viesnī cā , ne pludmalē . Ir ū denspolo ar prā tī gu animatoru.
9. Garas rindas pē c gozlemes un saldē juma. Gozleme neizrā va 10 dienu laikā .
аватар petrova.skorpio
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Netī rumi visur, ē damistabā , istabā , pludmalē . Jū ras nav! Ir lī cis, kurā ir daudz jahtu, no kuras visi atkritumi tiek izskaloti krastā . Ē diens ir pretī gs, dzē rieni visi atš ķ aidī ti (stiprais alkohols)...un tieš ā m, par kā du apkalpoš anu var runā t, ja visi dzē rieni tiek pasniegti PAPĪ RA KŪ ZĒ S! Kurā parastajā pieciniekā tu to redzē ji? Pludmales dvieļ i ir tikai murgs, izmazgā tas lupatas! Tī rī š anas vienkā rš i nebija, atkritumus kaut kā iznesa, lai gan pā ris reizes atstā jā m naudu! Cienī jamā administrā cija, nemaldiniet cilvē kus, mainiet viesnī cas statusu, jums ir lī dz pieciem kā pirms Ķ ī nas. … Tomēr ▾ Netī rumi visur, ē damistabā , istabā , pludmalē . Jū ras nav! Ir lī cis, kurā ir daudz jahtu, no kuras visi atkritumi tiek izskaloti krastā .
Ē diens ir pretī gs, dzē rieni visi atš ķ aidī ti (stiprais alkohols)...un tieš ā m, par kā du apkalpoš anu var runā t, ja visi dzē rieni tiek pasniegti PAPĪ RA KŪ ZĒ S! Kurā parastajā pieciniekā tu to redzē ji? Pludmales dvieļ i ir tikai murgs, izmazgā tas lupatas! Tī rī š anas vienkā rš i nebija, atkritumus kaut kā iznesa, lai gan pā ris reizes atstā jā m naudu! Cienī jamā administrā cija, nemaldiniet cilvē kus, mainiet viesnī cas statusu, jums ir lī dz pieciem kā pirms Ķ ī nas.. .
аватар suleiman.kz
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Plusi: jauka pludmale, bet mazs un ne slikts ē diens. Mī nusi: istabu numuri 2110.2203 un 2415. Kondicionieri nedarbojas. Telpas ir smacī gas. 2110. telpas duš ā jaucē jkrā ns nestrā dā , otrs slinkums to nedara, pievienoju foto. Internets darbojas ar milzī giem pā rtraukumiem. … Tomēr ▾ Plusi: jauka pludmale, bet mazs un ne slikts ē diens.
Mī nusi: istabu numuri 2110.2203 un 2415. Kondicionieri nedarbojas. Telpas ir smacī gas. 2110. telpas duš ā jaucē jkrā ns nestrā dā , otrs slinkums to nedara, pievienoju foto. Internets darbojas ar milzī giem pā rtraukumiem. Š odien, 12.07. 2021. , mē s iestrē gā m liftā . Ilgi gaidī ts. Bija strā vas padeves pā rtraukums. Lai nokļ ū tu pludmalē , jā š ķ ē rso ceļ š , kas nav droš i. Pats galvenais, personā lam nav saistī bu, attieksme pret atpū tniekiem ir bezatbildī ga. Reģ istratū rā saku, ka atstā š u atsauksmi, viņ š pamā ja ar roku. Ceru, ka viesnī cas vadī ba izlasī s atsauksmi.
аватар avtoshkolaelit
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 7 no rī ta un uzreiz mū s iekā rtojā m, nebija jā gaida 14.00. Pā rsteigts, bet gandarī ts. Kā izrā dī jā s, mē s piestā jā m viesnī cas atklā š anas 1. dienā ))) Klusums...Miers un ī sta atpū ta no cilvē kiem. … Tomēr ▾ Ieradā mies 7 no rī ta un uzreiz mū s iekā rtojā m, nebija jā gaida 14.00. Pā rsteigts, bet gandarī ts. Kā izrā dī jā s, mē s piestā jā m viesnī cas atklā š anas 1. dienā ))) Klusums...Miers un ī sta atpū ta no cilvē kiem. Bet katru dienu cilvē ki ievā cā s.
TĪ RĪ BA!! ! ! Neparasti tī ra vannas istaba, bez pelē juma un svī trā m (pirmo reizi viesnī cā redzē jā m nevis duš u, bet gan vannas istabu). Istabas tika uzkoptas katru dienu, papildinā ts bezmaksas mini bā rs.
Ē DIENS. Ir izvē le. Un zivis, un liellopu gaļ a, tī tars un vistas gaļ a. Dā rzeņ i, rī si, kartupeļ i, labas zupas, augļ i. Pusdienā s pica un saldē jums pie baseina. Ļ oti pieklā jī gs alus. Ī sā k sakot, jū s nepaliksit izsalkuš i.
Ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs personā ls, daudzi krieviski runā još i darbinieki.
Wi-Fi vestibilā ir labs.
Izklaides programma bē rniem un pieauguš ajiem.
EKSKURSIJAS. Pavadī jā m ekskursiju no tū roperatora uz Antā lijas akvaparku (iekļ auta biļ ete uz vaska figū ru muzeju), bijā m ar bē rnu, patika. Pretī mū su viesnī cai no galvenā s ieejas atrodas 2. veikals ar ekskursijā m. Viņ i tur brauca ar laivu. 3 peldē š anas pieturas, laba mū zika, skaistas fotogrā fijas uz milzī ga kuģ a un ara, labas pusdienas un putu ballī te par 15$ no cilvē ka. Bē rni lī dz 6 gadu vecumam ir bez maksas. Ū deni un augļ us paņ ē muš i paš i, bet alkoholu par papildus samaksu. maksa. Kamē r no gida - $65 no cilvē ka.
Mums ļ oti patika viesnī ca, atturī gs stils bez volā niem. Vienī gais mī nuss bija tas, ka gaisa kondicionieris nedarbojā s labi visā viesnī cā . Bet, kā izrā dī jā s, pandē mijas dē ļ viņ iem nav atļ auts vadī t aukstumu.
аватар Natalija859974
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar istabu problē mu nebija, viss bija kā rtī bā , bijā m iekā rtojuš ies laicī gi. Kas attiecas uz istabu, tad viss darbojā s, viss bija visaugstā kajā lī menī . Š o viesnī cu izvē lē jos pē c ieteikuma. Ē diens arī labs, patika, teritorija radī ja labus iespaidus, liela, ir kur pastaigā ties. … Tomēr ▾ Ar istabu problē mu nebija, viss bija kā rtī bā , bijā m iekā rtojuš ies laicī gi. Kas attiecas uz istabu, tad viss darbojā s, viss bija visaugstā kajā lī menī . Š o viesnī cu izvē lē jos pē c ieteikuma. Ē diens arī labs, patika, teritorija radī ja labus iespaidus, liela, ir kur pastaigā ties. Un ieeja jū rā , un pludmale, un jū ra visu sakā rtoja. Blakus ir iepirkš anā s centrs, ir pilsē ta, ir viss nepiecieš amais, tā ir gandrī z pilsē ta.
аватар 19olga51
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā atpū tos no 20.06 lī dz 29.06 viesnī ca nevelk uz 5+. Istaba pē c otrā mē ģ inā juma tika iedota pieklā jī ga (pē c skandā la), bet, tā kā viņ i iebrauca ar netī riem logiem uz lodž ijas, viņ i aizgā ja. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tos no 20.06 lī dz 29.06 viesnī ca nevelk uz 5+. Istaba pē c otrā mē ģ inā juma tika iedota pieklā jī ga (pē c skandā la), bet, tā kā viņ i iebrauca ar netī riem logiem uz lodž ijas, viņ i aizgā ja. Tī rī š ana ne agrā k kā.16. 00 un protams tyap-buff. Restorā nā nav tukš u vietu (ja neesat iepriekš rezervē jis). Viesmī ļ i staigā pa pā riem, knapi sarunā jas, kaut ko apspriež , bet galdus tī rī t nesteidzas. Un cilvē ki ar š ķ ī vjiem ir spiesti gaidī t un meklē t tukš as vietas. Vienī gais, kas iepriecinā ja SPA. Menedž eris Rafiks pavadī ja visu SPA, piedā vā ja 15 minū š u testu ar visiem masā ž as terapeitiem, lai viņ i varē tu izlemt, patī k vai nē . Neko nepiespieda. Ieteica padomā t. Tā kā es pastā vī gi veicu masā ž u Maskavā , es varē tu izlemt. Es atlidoju ar galvassā pē m (man ir problē mas ar asinsvadiem) un ceļ a locī tavas artrozi (kliboju) Nolē mu veikt 5 seansus pa 1 stundu. Cena runā jama, bet varu teikt sarunā ts par 30% lē tā k nekā Maskavā . Masieri izvē lē jā s Zia. Savas jomas profesionā lis Pē c 3 seansiem galvassā pes pazuda, un visu procedū ru beigā s jau staigā ju bez kliboš anas (jā , aizmirsu pateikt, vienu seansu, sesto dā vinā ja, maskas pē c katras sesijas un putu masā ž a beigā s) tas ir vienī gais, kas iepriecinā ja. Man vairā kas reizes dienā nā cā s mainī t sesijas laiku un ne reizi nedzirdē ju neapmierinā tī bu. Jā , viņ i vienmē r pasniedza garš ī gu citronu un granā tā bolu tē ju.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Andronas
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums jcralizada90
Puiši, kurš tuvākajā laikā dosies uz Antāliju? Es eju viens, 25. jūnijs. Vai jūs varat satikties? ATP iepriekš
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums izvestnyx18
Sveiki! Vai varat, lūdzu, pastāstīt par anex lietu? Vai ir vērts piemaksāt reģistratūrā, lai pārceltos? Vai istaba ar skatu uz jūru atšķiras no piebūves tikai ar skatu vai vispār?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums les-69
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 29 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в центре Кемера, где много ресторанов и кафе. Рядом расположены набережная и парк. Построен в 1996 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Отель подходит как для молодежного отдыха, так и для семейного бюджетного отдыха. Рядом находится Moon Light парк со множеством баров и кафе, яхт клуб, дискотеки, магазины.

Atrašanās vieta В 57 км от аэропорта г. Анталия, в 49 км от центра г. Анталия, в центре г. Кемер.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога, подземного перехода нет. Протяженность пляжа — 150 м, ширина 30 м. Вход в море: галька. Бар на пляже: бесплатно (подаются только безалкогольные напитки).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби, бесплатно (в лобби и номерах Main Building), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 4 бара, 1 основной ресторан, 1 a la carte ресторан (рыбный, необходима предварительная резервация), 3 бассейна — 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, площадь 600 кв.м и 900 м2, 1 крытый бассейн (подогревается в апреле и октябре), площадь 100 м2, магазины, услуги фотографа (платно), 1 конференц-зал (на 500 чел.).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 открытых бассейна. Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, часы работы: с 10:00-12:00 и с 14:30-17:00. Мини-диско. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и подогревателем для детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика (бесплатно), дартс (бесплатно), водные виды спорта (платно). В команде аниматоров 12 человек, есть русскоговорящие аниматоры.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 331 номер. Состоит из 5-этажного основного корпуса Main Building и 4-этажного корпуса Annex.

Istabās

В числе удобств всех номеров отеля Ozkaymak Marina — кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, мини-бар и балкон. Ванная комната укомплектована бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями и феном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Merkez Mah. Onno Tunç Cad. No: 7, 07980 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0242 524 5606
Tīmekļa vietne: Ozkaymak Marina Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.