Vienkārši šausmīgi!

Rakstīts: 11 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 4 oktobris — 2 novembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Lielā kais mī nuss: BLŪ ZE IR NOZAGA NO MANAS ISTABAS! ! ! Un tas ir 5 zvaigznes! ! ! Ko viņ i atņ ē ma tieš i Gaudi, ko man atveda mans vī rs no Itā lijas! (((Protams, istabene saka, ka viņ a to nav redzē jusi, un administrā cija paraustī ja plecus.
Nu, ja kā rtī bā , lai mē s iekā rtotos istabā , administratore prasī ja 30 USD, bet mē s zinā jā m par š o š ķ irš anos, bet tomē r 10 USD.
Minibā rs bija tukš s, trī s reizes nokā pa, lū dzot to piepildī t, bet bez rezultā tiem! Un tas ir ņ emot vē rā , ka mums ir viss iekļ auts! ) Dvieļ i ar traipiem! Istaba tika slikti iztī rī ta! Pludmales dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu! Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir ne tikai netī ri, iespē jams, ka sezonas laikā ne reizi nav mazgā ti! ! ! Uzklā jot dvieli, lai uz tā sē dē tu, ar š o dvieli vairs nevar nož ū t, un to vari mainī t tikai katru otro dienu!

Gaisa kondicionieris nedarbojas! Labi, ka tad, kad mē s tur bijā m, tas vairs nebija ī sti vajadzī gs, bet karstumā es nevaru iedomā ties, kā tur pastā v cilvē ki.
Wi-fi tikai vestibilā un nekur citur!
Ē diens ir ļ oti viduvē js, bet jū s nevarat dzert alkoholu vispā r!
Uz tualetes sē dekļ a ir traipi, un jū s varat uzskaitī t ilgu laiku.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu