Vispār laba viesnīca 3*, nelieli defekti pieļaujami :-)

Rakstīts: 2 augusts 2022
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūlijā 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viņ i izvē lē jā s budž eta viesnī cu, laiks ir tagad, tur nokļ ū t ir dā rgi, mū su bija daudz: 4 pieauguš ie + 1 bē rns. Ekskursija mums izmaksā ja tikai kā dus 800 dolā rus visiem, tika ņ emta 4 dienas, izbraukš ana bija no Kiš iņ evas.
Mē s reģ istrē jā mies uzreiz, jo ieradā mies viesnī cā laikā no 16 lī dz 17:00. Mums bija ģ imenes istabiņ a, 2 stā vā "ar skatu uz jū ru", lai gan skats bija uz veikalu jumtiem, ceļ u, parku, un kaut kur starp kokiem jū ra, bet tā tas ir, Beldibi ir maz daudzstā vu viesnī cu. Trī svietī ga istaba nebija slikta, tī ra. Katrā numurā bija ledusskapis un gaisa kondicionieris.
Teritorija neliela, no viesnī cas pagalma un no jū ras - neticami skaists skats uz kalniem. Daba ir pā rsteidzoš a.

Par jū ru un pludmali - tā tieš ā m ir pirmā lī nija, lī dz jū rai tieš ā m 3 minū tes, bet pā ri ceļ am ar 2 gā jē ju pā rejā m (nezinu kā pē c turki tā s zī mē , ja jā gaida uz zebras lī dz visi š ķ ē rso). Pludmale ir smilš aina un oļ aina, jū ras dibens ir ar lieliem oļ iem, nepiecieš ami apavi.
Viesnī cas aprakstā bija teikts (un palasī ju pagā juš ā gada atsauksmes, tā saka), ka pludmale privā ta, sauļ oš anā s krē sli par brī vu, bet š ogad jū lijā bija pavisam savā dā k. Pludmale ir pilsē tas, sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Vē rsā mies pie viesnī cas vadī bas ar jautā jumiem, kā pē c tā - atbilde bija - pā rdomā jiet...
Ē diens - kā vairums raksta - nav ī paš i daudzveidī gs, bet ļ oti garš ī gs. Bija daudz dā rzeņ u, gaļ as, sojas pupu, bija pat zivis. . Tika pagatavoti ļ oti garš ī gi piedevas...Izsalcis nebū s, piemē ram, es pieņ ē mos svarā par 2 kg nedē ļ ā lī dz stabiliem 58. neatceros ko tā du...No augļ iem patiesi, tikai arbū zs, bet arī pē c maltī tes nebija kur ē st, par desertiem nemaz nerunā jot.
No alkohola - vietē jais, principā viss, izņ emot alu. Mī nuss ir tas, ka tas ir atvē rts tikai lī dz 21:00, daž reiz es gribē ju palikt ilgā k.
Viesnī cā nav animā cijas, divas reizes mū su uzturē š anā s nedē ļ ā viesnī cas menedž eris sarī koja karaoke.
Uz ekskursiju rē ķ ina - tieš ā m, tā s ir lē tā k paņ emt no tū risma aģ entū rā m uz ielas nekā no viesnī cas gida.

Mē s devā mies uz "Turku Maldivu salā m". Ļ oti ieteiktu - neorganizē ts. Peldē š anā s 3 skaistos lī č os, bet pie lī č a vienlaikus pietauvotas 10 laivas, no katra izbrauc 50 cilvē ki, ne lai kaut kur peldē tu starp jahtā m un cilvē kiem, ne bildē tu...Tomē r pats ceļ š gar jū ra ar dddduzhzhzhjeeeee gleznainā m ainavā m lī dz kalniem
Arī vakarā nav kur iet pastaigā ties. "Pastaigā jā m" pa veikaliem) Ar iepirkš anos - kā lai veicas, atkarī bā no tā , ko vajag - daž i ir kvalitatī vi un lē ti, daž i ir pā rā k dā rgi.
Kopumā pā rē jais bija gandrī z veiksmī gs.
Noņ emu zvaigznī ti wi-fi - maksā viesnī cā - 2 dolā ri. it kā netaisā mies maksā t, tā pē c arī nejautā ju; par pludmali - par sauļ oš anā s krē sliem Turcijā vē l neesmu samaksā jis) un par all inclusive "sadalī š anos" 21:00.

Vai jū s ieteiktu viesnī cu? Noteikti par budž etu, mierī gu, ģ imenisku atpū tu. Vai es brauktu vē lreiz? Droš i vien nē , kā pē c doties uz vienu un to paš u vietu, ja pasaulē ir tik daudz skaistā ka : -)
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu