Get Enjoy Hotels 4*– Atsauksmes

213
Novērtējums 5.610
№158 viesnīcas reitingā Kemera
5.4 Numurs
5.5 apkalpošana
5.2 Tīrība
5.3 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Beldibi kūrortciemā, 13 km attālumā no Kemeras centra. Uzcelta 2004. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Neliela, mājīga viesnīca, ko ieskauj parka zona. Budžeta variants relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар brazko617
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu tiem datumiem, kas mums bija ilgi vajadzī gi. Mē s biež i ceļ ojam un esam daudz redzē juš i. Mē s nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu par 300 USD uz 10 dienā m vienai personai. Izbraucot uz dienu, cena parasti bija 160 USD par 7 naktī m no Kijevas. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu tiem datumiem, kas mums bija ilgi vajadzī gi. Mē s biež i ceļ ojam un esam daudz redzē juš i. Mē s nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu par 300 USD uz 10 dienā m vienai personai. Izbraucot uz dienu, cena parasti bija 160 USD par 7 naktī m no Kijevas.

Viesnī ca ir tikai par 160 USD. Vienkā rš i pā rnakš ņ ojiet, noī rē jiet automaš ī nu uz 3 dienā m, iegā dā jieties ekskursijas (š eit tā s maksā.20-30 USD) un izbaudiet izklaidi.
Ja gribi stulbi sē dē t š ajā viesnī cā , tad š ī ir "apakš ā ". Protams, tas ir lē ts, bet jū s saņ emat pakalpojumu par naudu. Istabas ir vecas, bomž u stilā . Ē diens arī ļ oti vā jš , ekonomiska ekonomija. Gaļ a ir vistas iekš as, augļ i ir arbū zs un plū mes. Alkohols - alus un - vī ns (etiķ is), ņ emiet lī dzi savu. Sasodī ts, jū ra nav pirmā lī nija un nevis 250 metri, kā saka. Vajag apbraukt skolu, tad apbraukt 5 zvaigž ņ u viesnī cu, pa š aurajā m bezpajumtnieku ejā m uz pludmali, pludmale ir 20 metrus plata, nevis 100 kā saka. Bā rs pludmalē ir dzelzs kabī ne, kur ir dzesē tā js ar smirdī gu ū deni, tē ju un kafiju, kas ir briesmī gi. Un viss. Dvieļ us nedod, sā ļ o jū ras ū deni noskalo.
Pozitī vi ir tas, ka tas ir lē ts, iespē jams, ka nav nekā lē tā ka. Skats uz kalnu ir pā rsteidzoš s.
Par š o naudu neko negaidiet. Ekonomiskā s klases viesnī ca ā ra aktivitā tē m, izbraukš ana no rī ta un ieraš anā s naktī .
аватар urgen5745
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jū su atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā var glā bt tikai laba atpū tnieku kompā nija, kas var dalī ties ar jums kopē jā iespaidā par viesnī cu! Tieš i tā ar mums notika. Ieraš anā s dienā viesnī cā , neskatoties uz to, ka lī gumā ir reģ istrē ts standarta numurs, vī rietis Romā ns no reģ istratū ras jū s vedī s cauri visai viesnī cas teritorijai uz tā saukto "vistu kū tiņ u" atpū tnieku vidū . … Tomēr ▾ Jū su atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā var glā bt tikai laba atpū tnieku kompā nija, kas var dalī ties ar jums kopē jā iespaidā par viesnī cu! Tieš i tā ar mums notika.

Ieraš anā s dienā viesnī cā , neskatoties uz to, ka lī gumā ir reģ istrē ts standarta numurs, vī rietis Romā ns no reģ istratū ras jū s vedī s cauri visai viesnī cas teritorijai uz tā saukto "vistu kū tiņ u" atpū tnieku vidū . norē ķ inu. Un, atverot tur istabu, uzreiz izjutī si Š OKU: neticami smaka un pelē juma smaka, lai gan standarta mē belē m un darba aprī kojumam "nav pretenziju", bet pats galvenais, atverot durvis uz terasi, ar kuru jū s uzdursit. ķ ē des siets ar milzī gu spalvu daudzumu un 10 cm vistas mē slu slā ni un nu un protams paš as vistiņ as. Jū su terases robež as ir vistu kū ts ž ogs. Pē c piedzī votā š oka Romā ns Tev laipni piedā vā s istabiņ u paš ā viesnī cā par 30$, tu jau esi gatavs maksā t, lai tikai pē c iespē jas ā trā k atstā tu š o nož ē lojamo istabiņ u.
To iziet gandrī z visi apmeklē tā ji, izņ emot ī paš i trokš ņ ainos pensionā rus, kuriem ir nepiecieš ami normā li apstā kļ i bez papildu maksas.

Tā tad, mī nus 30-50 USD, jū s atrodaties savā standarta istabā . Mē beles: liela gulta, maza gulta, 2 naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š , TV, nestrā dā još s ledusskapis, fē ns. No pirmā acu uzmetiena gulta nav mainī ta, bet tas ir acī mredzami, jo tā visa ir klā ta ar rū su plankumiem, tā smarž o pē c mitruma. Tā pat arī dvieļ i. Istaba netī ra, grī da pilna ar netī riem traipiem un melniem iepriekš ē jo atpū tnieku matiem. Bet ...izejot uz balkona un redzot skaisto skatu uz kalniem, jū s par visu aizmirsī sit. Attē ls ir valdzinoš s.

Atseviš ķ i ir vē rts atzī mē t tī rī š anu telpā s. Viņ as vienkā rš i nav š eit. Un pat tad, ja samaksā sit kalponei, viņ a darī s maksimumu, noslaucī dama putekļ us uz tualetes galdiņ a, smaidot un pieprasot 1 USD.
6 dienas atpū tai mū su istaba netika iztī rī ta vispā r pat vienu reizi.
Paš i noslaucī jā m putekļ us, paš i skrē jā m mainī t dvieļ us, ubagojā m tualetes papī ru un prasī jā m iznest miskasti, kaut gan sistemā tiski mudinā jā m personā lu.

Teritorija bija labi sakopta un ē damistaba arī . Tie ir patieš ā m labi puiš i.

Ē dinā š ana viesnī cā pē c principa "izsalcis nepaliksi". Pirmā s uzturē š anā s dienas, zaļ umu, salā tu, saldumu pā rpilnī ba. Vistas vai zivs. Bet tas viss iet uz leju lī dz pretī giem sojas tī rradņ iem un kotletē m un vistas vē deriem lī dz sacensī bu beigā m. Brokastī s daudz mazā k daž ā dī bas. Mazā k salds. Uzkodu bā rs ir pretī gs, kotletes nav sliktas, bet pā rē jais ē diens ir noklā ts ar muš ā m, kuras tur jū tas lieliski un neviens viņ us nedzen. Personā lam nerū p jū su veselī ba.

Atseviš ķ s stā sts ar bā ru. Atš ķ aidī ts alus, baltvī ns un sarkanvī ns-š murdjaks ar etiķ a pieskā rienu, ū dens, piemē ram, Coca Cola, Fanta un Sprite vietē jais oriģ inā la viltojums. Sulas amatierim. Labs ā bols.
Rums tika deklarē ts, bet jū s to nesaņ emsit, nemē ģ iniet, tā vienkā rš i NAV. Parā dā s tikai tukš as pudeles. Pierod, ka pē c vakariņ ā m dzē rieni bū s "jā dabū ", stā vot milzī gā rindā uz vienu glā zi rokā.

Izklaide no pagā tnes dzī ves...Vecmodī gi konkursi, pilnī gi tukš i un neinteresanti. Animators DENIS acī mredzot nesasprindzinā s, monotoni joki, daž i uz vulgaritā tes robež as, lī dz sacensī bu beigā m kļ ū st garlaicī gi. Konkursi: karaoke, uzmini melodiju, loto. 22.00 diskotē ka ir tikai haotiska vienmuļ a mū zika, kuras rezultā ts ir pustukš a deju grī da. Ū dens aerobika 4+.

Pludmale ir netī ra. Salauztu sauļ oš anā s krē slu pā rpilnī ba. No kuriem tikai treš daļ a ir pā rklā ta ar matrač iem. Pludmale ir oļ u, bū s nepiecieš ami koraļ ļ i. Jū rā iebrauksi ar grū tī bā m, vietā m ir milzī gi laukakmeņ i. Pamosties, lai novē rotu hematomas un zilumus no kritiena pie ieejas jū rā . Pati jū ra un ū dens tajā ir 5+++++. Ainavas ir burvī gas.
Ģ ē rbtuve, tualete un duš a pludmalē var tevi pievilt, bet ne kritiski. Nav pludmales bā ra. Aparā ts sulas izlieš anai sit strā vu. Bā rmenis ir ļ oti agresī vs gados vecs vī rietis, kurš nepiecieš amī bas gadī jumā palī dzē s.
Visur jū s vajā s Tiger ā das mā jas pā rstā vis, viesnī cas hallē , ē damzā lē un pludmalē . Jū s varat doties uz Kemeru bez maksas ar viņ a noteikumiem.
P. S: Viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums ir nepā rprotami pā rspī lē ts, tieš ā m 3-. Tas acī mredzami nav piemē rots cilvē kiem ar prasī bā m pē c vidē ja un augstā ka komforta. Bet, ja jū su uzdevums ir baudī t dabu, jū ru un kompā niju par budž etu, varat apsvē rt š o iespē ju.
Visiem ceļ otā jiem labas emocijas.
аватар palimata
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Teikš u uzreiz, ka pirms š iem svē tkiem viņ i nekur ā rzemē s nebija atpū tuš ies un nebija ar ko salī dzinā t. Tū risma aģ entū ra reklamē ja, ka š ī ir parasta budž eta viesnī ca par naudu, lai gan bijā m gatavi piemaksā t. … Tomēr ▾ Teikš u uzreiz, ka pirms š iem svē tkiem viņ i nekur ā rzemē s nebija atpū tuš ies un nebija ar ko salī dzinā t. Tū risma aģ entū ra reklamē ja, ka š ī ir parasta budž eta viesnī ca par naudu, lai gan bijā m gatavi piemaksā t. Nedē ļ a š ajā viesnī cā diviem sezonas laikā iznā ca aptuveni 750 USD. bet labā k paņ emtu par 1000 USD. un atpū tā s kā cilvē ki, nevis suņ i.
Pati pirmā lieta, kas sā kas ar reģ istrē š anos, tiekam apzinā ti iekā rtoti mazā ekonomiskajā istabiņ ā pie veļ as mazgā tavas, ņ emot vē rā to, ka par standartu maksā sim papildus naudu, lai gan par standartu jau samaksā jā m. Mū s par to brī dinā ja, sā kam bļ austī ties, mū s ielika citā istabā kā standartu. Istaba galē jā.4. stā vā bē niņ os slī pa jumta ar slī pu sienu sakarā ar to, ka turklā t tas ir no ē kas gala ar skatu uz ielu (vietē jā skola), turks nerunā krieviski vai izlikties, gribē ju dzeramnaudu, nebija maza nauda, ​ ​ solī ja vē lā k atmaksā t, tā pē c viņ š istabā , tieš i mū su priekš ā , aiznesa viesiem turku konfektes, viņ š izrā dī jā s tā ds sī ks. Balkons niecī gs, istaba tik un tā uzkopta, visur ir iepriekš ē jo ī rnieku roku nospiedumi, zem galda uz grī das gulē ja kokteiļ u tū biņ a.
Teltis tī ras, vannasistaba tī ra, ir fē ns, dozators ar ziepē m. Kondicionieris darbojā s, kas ir liels pluss, jo jū lijā ā rā ir nepanesams karstums. Negaidiet š ajā viesnī cā duš as ž elejas burkas. Trokš ņ a izolā cijas nav, 5 no rī ta moš eja dzied kā das 5 minū tes un garantē ju, ka pamodī sies un dusmosies uz visu un visiem, bet pierod pie 7. dienas.
Lifts netī rs, spoguļ i notraipī ti, netī ri, mū su uzturē š anā s nedē ļ ā tas pats turks, vecais vectē vs, tur pat mē ģ inā ja mazgā t, bet bez rezultā tiem. Jū s varat redzē t, kā viņ i maksā un strā dā . Istaba it kā iztī rī ta, skapis noslaucī ts un gulta saklā ta, tas arī viss. atkritumi tā gulē ja visas septiņ as dienas un gulē ja, lai gan atstā ja dzeramnaudu tī rī š anai.
Viesnī cas teritorija ir niecī ga, divi peldbaseini nav pirmais svaigums un viens ir mazs bē rniem. Ja esat pieradis pie lielā m viesnī cu teritorijā m, kā Ē ģ iptē , tad jū s noteikti š eit neesat. Bā rā tiek pasniegta kafija (garš o pē c grauzdē tā m sē klā m), tē ja, alus, baltvī ns un sarkanvī ns un gā zē tie dzē rieni, kurus tū risti sauc par "kolu", "sprite", "fantu", bet tie nav tie, nu, tie ir tā s paš as " a la sulas", ar tā du ķ ī miju, ka aknā m bū s š oks.
Ē diens, nu, atkā rtoju, nav ar ko salī dzinā t, bet domā ju, ka pie 4k, pē c draugu stā stiem Ē ģ iptē par š o naudu, ir daudz sliktā k. Garš ī gi: olī vas, fetas siers, piedevas, daudz zaļ umu, karsta vista vai zivs, vai abi. No mī nusiem: brokastī s nav konditorejas izstrā dā jumu, desas un gaļ a ir kaut kā ds nesaprotams gabals no kaut kā , salds tā da paš a veida, tikai viena lieta no augļ iem vai arbū za vai ā boliem un viss. Pā rsteidzoš i, mū sē jie airē , protams, kā pirms badastreika un ar dzē rieniem tā pat, lī dz kautiņ am ar bā rmeni par alu. Tas ir apkaunojoš i, godī gi. Personā ls, gudri cilvē ki, visu iztī ra, visur tī rī ba teritorijā .
Jū ra, pludmale ir atseviš ķ as š ausmas, uzreiz nopē rc koraļ ļ us un tad var normā li peldē t, nav pantones, un oļ i vietā m ļ oti asi. Lī dz pludmalei vē l ir apmē ram 5 minū tes, garā m moš ejai kā dā netī rā kaktiņ ā . Salauzti, sasisti sauļ oš anā s krē sli stā v 5 rindā s pā ri koka taciņ ai, vē l viena tā da rinda zem kaut kā dā m izstieptā m nojumē m. Pludmale netī ra, vietā miskastes, plastmasas spaiņ i no kaut kā apakš as. Pludmale lika ļ oti vilties, bet, protams, jū ra ir mī lestī ba, tī ra un ļ oti silta.
Pludmalē kā bā rā ar indī giem dzē rieniem nav ē š anas, ģ ē rbtuves un tualetes a la sovdep. Pludmalē nav uzkodu bā ra, tikai uz vietas.
Animā cija, kā jau citi rakstī juš i, ir mū su 90. gadu kā zu sacensī bas. Vadoš ais turks visu vakaru bļ auj lauzī tā krievu valodā un izklaidē , kā mā k.
Ekskursijā s pavadī jā m 5 no 7 dienā m. Tā pē c viesnī ca mū s ī paš i nekaitinā ja, es biju tam gatava, izlasī ju atsauksmes, kad tū re jau bija nopirkta, mans vī rs bija š okā . Pamatojoties uz to, ka nekur neesam bijuš i, izņ emot Ukrainas kū rortus, esam vī luš ies viesnī cā . Nav vē rts braukt uz š ejieni tikai tā pē c, ka Turcija un “olenclusive” nav tā vē rti, Ukrainā ir labā k par naudu, lai gan jums tas jā gatavo paš am)))). Pē c nedē ļ as mū su viesnī ca maksā ja jau 1000 USD. bet tas ir tikai ļ oti pā rcenots, maksā apmē ram 500 dolā ru. . Draugi atpū tā s no mums pā ri ceļ am uz Ring Beach par 1000 USD, tā tad debesis un zeme, tas ir tas pats, kas pils un vistu kū ts.
Bet varbū t mū su prasī bas ir pā rā k augstas, redzē ju, kā citi atpū tnieki sirsnī gi priecā jas par š o viesnī cu, fotografē jamies š ajā nejaukajā viesnī cas vestibilā pretī dī vā nam vai pie noplucis lauvas pie viesnī cas ieejas, pludmalē dzied ukraiņ u dziesmas, smaida. un prieks, ka viņ i š eit izkā puš i atpū sties un viņ i nebojā garastā vokli. Nu, garš a un krā sa, kā saka.. .
аватар mihail111000
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jū s pagriezī siet kaklu pa labi, izdzē sī siet kā jas pa kreisi un dosieties taisni uz skolu ...un tas viss attiecas uz Matiate Hotel 4 *. Pē rkot tū ri Maskavā , labi zinā ju, ka viesnī ca ir pirmā lē tā ko 4* viesnī cu rindā pē c VISAS Kemer/Bilbidi sistē mas un jā rē ķ inā s nevis ar akmeņ iem no debesī m, bet gan Apteka. … Tomēr ▾ Jū s pagriezī siet kaklu pa labi, izdzē sī siet kā jas pa kreisi un dosieties taisni uz skolu ...un tas viss attiecas uz Matiate Hotel 4 *.

Pē rkot tū ri Maskavā , labi zinā ju, ka viesnī ca ir pirmā lē tā ko 4* viesnī cu rindā pē c VISAS Kemer/Bilbidi sistē mas un jā rē ķ inā s nevis ar akmeņ iem no debesī m, bet gan Apteka. ru hotel uztaisī ja š ļ akatu un uztaisī ja revolū ciju manā pasaules skatī jumā , un kas tā varē tu bū t???

Ekonomiskais numurs 702 ...un viesnī cā ir š ā das istabas mī nus pirmajā stā vā , tautā saukts par pazemes cietumu bez logiem un durvī m, bez balkona un ledusskapja ar lielu logu ar caurumu zem griestiem 30 x 90 cm ar skatu. ē damistabas tehniskā zona radī ja iespaidus uz visu atlikuš o mū ž u.

Vienmē r tumš s un mitrs ar salauztu santehniku ​ ​ un nestrā dā još ā m elektroierī cē m, tas ir kaut kas ...

Pē c ikdienas zvaniem, ierakstiem remonta un apkopes grā matiņ ā s pulti dā sni saņ ē mu 6dien. Essss...
gulē t istabā bez logiem un balkona iekš telpā s pie ā ra temperatū ras 42-44 jū lijā , tā ir cita dziesma. Es izturē ju cik varē ju... bet uz prieku iedeva pulti un izrā dā s viesnī cā ir ilgi gaidī tais vē sums, var dzī vot.

Tā lvadī bas pults no televizora acī mredzot vē l ir ceļ ā un 10 dienu laikā es to tā nesagaidī ju, jo man tā nebija vajadzī ga, tā pē c izlaidī sim kaitinoš o sī kumu.

Visā s 10 uzturē š anā s dienā s numurs netika iztī rī ts vairā k nekā vienu reizi, dvieļ i acī mredzamu iemeslu dē ļ , vē l jo vairā k, bet tē ja nav mazi bē rni un ar tiem 4 dvieļ iem, kas man tika iedoti reģ istrē joties, bija vairā k nekā pietiekami. manas uzturē š anā s ilgums. Ar gultas veļ u, protams, š eit ir grū tā k ...bet mē s griež am, apgriež am, apgriež am un atrodam izeju.

Sakarā ar to, ka istabā neienā ca neviens suns, izņ emot mani, tad pē c nedē ļ as nā ca š ļ upsts pie tualetes papī ra ruļ ļ a, kas laipni tika izsniegts reģ istrē joties ...sā kumā palī dzē ja salvetes no ē damistabas, kas ir nav labi.
Un urrā , pē c pā ris dienu lū gumiem vienu vienī gu tualetes papī ra rulli man dā sni uzdā vinā ja kā ds puika no reģ istratū ras 7. atpū tas dienā . Jautā jums par cieņ u. mezgls tika slē gts ...bet tas ir pipetes kungi. Rakstu un pati brī nos, kā man izdevā s iziet š o dzī ves skolu istabā bez logiem un durvī m, aizsmakuš ā un bez kondicioniera, televizora un ledusskapja, ar saplī suš u santehniku ​ ​ un salvetes no ē damistabas, kas man aizstā j tualetes papī ru. .

Pieņ emsim filozofisku attieksmi...acī mredzot tas ir sods par pagā tnes grē kiem, bet ja nopietni, es esmu vī rietis un dzī voju viens istabā , kur it visā ir minimā lisms un nā cu tikai gulē t.

Sievietes, bē rni, ģ imenes...kā???

Pludmale...kā zinā ms, visi lido uz Turciju sauļ oties un peldē ties, bet pie viesnī cas vienkā rš i nav pludmales, vai, kā saka ukraiņ u brā ļ i, nav.
Par pludmali diez vai var saukt 15 metrus platu š auru akmeņ ainu joslu ar koka/plastmasas š ķ eltā m gultā m bez matrač iem, kas savā kta citu viesnī cu atkritumu kaudzē s, blī vi stā vot vienā rindā ar vienu vienvirziena taku.

Bet tie joprojā m ir ziedi ...jū s mē ģ inā t ieiet jū rā . Laukakmeņ i, akmeņ i, liels pauspapī rs un kvestu solis / atrodi vietu zem ū dens, kur nelū st, nesagriež kā ju, atkal minē š anas spē le, un zilumi, griezumi un zilumi neļ aus aizmirst viesnī cu pludmalē ilgu laiku. Izlaiž am jautā jumu, ka viņ am nav tuvu vismaz 400 metri, tā pē c jau iepriekš domā jam un gatavojamies, kurp dodamies. Un ja tev ir sievas, bē rni vai veci vecā ki, tad uzreiz NOTTTTTTTTTT.

Es domā ju, ka 90.  gadu tonā rs uz riteņ iem, ko sauc par "pludmales bā ru", pieš ķ irs jū su atpū tai elpu...
vecais salū zuš ais aparā ts ar ZUKO amortizatoriem un pieklā jī gi katrs, kurš uzdroš inā s ieliet sev ū deni, kā dē ļ blakus sē ž “bā rmenis” personī gi spiež ar lenti aizlī mē tā s pogas pa porcijā m, dzē rienus izsniedzot plastmasas glā zī tē s, tā glā bjot mū su dzī vī bas. Kur dzē rieni un kafija ir pilni ar spirtu...rū pē jies par savu veselī bu.

Lai gan viesnī ca sevi pozicionē kā VISAS, esiet gatavi, ka tē ju, kafiju un dzē rienus nelej sev un tos vispā rē jā rindā izsniedz viesmī ļ i stingri plastmasas glā zī tē s, pē c kurā m katru reizi bū s jā stā v rindā , rā dot. cik un kā di.

Un visvairā k jaukā s dā mas un kungi... viesnī ca ir bezalkoholiska!! ! Gatavojieties, ka ieslodzī juma laikā pazemes cietumā par tavu draugu kļ ū s tikai viens dzē riens, proti, atš ķ aidī ts putojoš s...nu, ļ oti putojoš s alus un divu veidu vī ns, kurā tev š ķ itī s Auchanā nopirktais ā bolu sidra etiķ is, ierodoties mā jā s. Clicquot vī ns no 1812.  gada raž as. Visas...
nekas vairā k!!!

Jā , un tā s divas alus glā zes aiziet, jo uz visu viesnī cu ir tikai viens bā rs un viss, kur pat ū deni bē rniem nevar dabū t.

Loģ iski, ka bā rmenis karstumā nogurst, biež i sabojā jas aparā ts, beidzas alus + tu dzer daudz un nā kamreiz pieteikš anā s var saņ emt atteikumu utt. Un pē c 21-00 sā kas jauns kvests... vienu glā zi rokā s un tad skriet ar visu ģ imeni, kur jā paspē j paņ emt galu galā.22-00 finiš ā.

Animā cija...projekts tiek saukts pagā tnē , kurš atceras 90. gadu kā zas ar lē zeniem, vulgā riem konkursiem un trekniem jokiem, kad vī rieš i sprā ga balonus uz dupš a...sievas, ietin viens otru tualetes papī rā un atdarina pā ra deju dzimumakts. Smieklī gi!! ! Man patika ...tad jū s noteikti apmeklē siet Apteka Hotel. ru (kā pē c Aptieka ...Aptiekas baneris karā jas uz visā m pusē m, un Google kartē s š is brī nums nav norā dī ts kā Matiate. Atraš anā s vieta ir norā dī ta Aptieka ...acī mredzot, lai kā jū s saucat kuģ i, tā tas brauks).
Idiots animators ar augstu, vienmē r bļ aujoš u un nejauku balsi, kurš savu izrā di sā k ar bļ auš anu un kliegš anu - Krievija ir klā t...Ukraina ir klā t...Baltkrievija ir klā t, un tā.15 minū tes katru reizi prasu vē l un vē l. svilpo un aplaudē manā adresē . Idiots tieš ā m pamā ja ar roku ...un op no skaļ ruņ iem ir tā ds, ka, sē ž ot pie viena galda, jū s diez vai dzirdē sit sarunu biedru. Muļ ķ ī bas, nevis animā cija + divas mū ž ī gi dubļ ainas meitenes, kuras nesaprot, ko dara (pā ris dejas par smieklī giem pī lē niem un vilciens ar bē rniem uz skatuves neskaitā s), mē ģ ina jums pā rdot bē rnu T-kreklu par USD 7 vai ū denspī pe. Nē...tā nav animā cija. Reā li viņ i skaitī ja minū tes, kad apklust un var droš i klausī ties mū ziku. Dzī t visiem pa kaklu...Sliktā k neesmu redzē jis.

Vienī gais viesnī cas pluss ir ē diens...
tas bija viss un vē l vairā k, ko es gaidī ju lidojot uz Turcijas lē tā ko viesnī cu, kā pē c es liku 5 un 4 * viesnī cai tas ir ļ oti, ļ oti cienī gi, bet viena lieta - atnā kt uz atklā š anu stingri, pretē jā gadī jumā pē c 30 minū tē m , finiš a lī nija un kreisā s krū tis-incī tis- grieztu dā rzeņ u salā tu veidā . nu viņ i paš i vainī gi ...vajag mazā k gulē t.

Ē rti izvietoti baseini, ū dens slidkalniņ i, galdi ap bā ru, stieņ i, nojumes, kas dara godu viesnī cai un, ja nav pludmales, bā rs un dzē rieni atkal ir garā m, tad nakš ņ oš ana teritorijā ir kompetenta un ē rta, un pā rē jais pats par sevi ir viesnī cas iekš ienē...Ergonomu vē rtē ju ar 5. Ja ņ emam ceļ ojuma cenas attiecī bu, tad Matiate Hotel 4* uz daudzā m š ī s cenu kategorijas dos izredzes...daudzā s viesnī cā s pat puse no norā dī tajā m nav pat tuvu.

Mē s atradā m izeju no pludmales treš ajā dienā ...Tu dosies pa kreisi un izdzē sī si kā jas !!!
Izejam no viesnī cas pa kreisi un dodamies pa ceļ u lī dz viesnī cas Anita galvenajai ieejai (zaļ ā ē ka), kas atrodas ceļ a pretē jā pusē , tad caur baseinu, viesnī cas teritoriju gar lauku ceļ u iebraucam lielā vairā k nekā.350 metrus gara č etru blakus esoš o viesnī cu kopē jā pludmale. Protams, š ī nav Rixos 5 * viesnī cas pludmale, tač u pē c mū su karjeriem š is piekrastes gabals ar sauļ oš anā s krē sliem, nojumē m, maziem oļ iem un gludu oļ u-smilš u ieeju jū rā jums š ķ itī s kā paradī ze.

Ceļ ojuma laiks ir tieš i 14 minū tes vienā virzienā (700 metri), un, ejot +40°C karstumā ar bē rniem, dvieļ iem, mantā m un dzē rieniem (pludmalē nav bā ra), jū s pats saprotat vienu "prieku", bet tas ir tā vē rts, jo citu vairā k vai mazā k pieņ emamu pludmales variantu tuvumā vienkā rš i nav. Lī dz pirmā s nedē ļ as beigā m flip-flops tika veiksmī gi izdzē sts dū mos uz karsta asfalta ...
manas kā jas zumē ja/sā pē ja, pleci un ķ ermenis dega karstā jū lijā (42-44°C), bet vē lme sauļ oties un peldē ties atsvē ra visus mī nusus.

Un tagad padomā un izlem, vai ir vē rts lidot un atpū sties š ajā viesnī cā , vai tomē r labā k maksā t papildus naudu, lai lidotu uz cienī gā kā m un ē rtā kā m viesnī cā m atpū tai Kemerā /Bilbidi. Par sevi es teikš u - Paldies, bet es negribu vairā k.

Ar cieņ u, Mihails Jurijevič s.
аватар _725077
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pē c reģ istrē š anā s viņ i nekavē joties sā ka piedā vā t “interesantā kas iespē jas” par 35–40 USD piemaksu. Pē c atteikuma viņ i apmetā s pagraba telpā s ar mini logu, kas nez kā pē c neaizvē rā s (pē c trī s reizes atgā dinā juma reģ istratū rā katru dienu tā tika slē gta 8. … Tomēr ▾ Pē c reģ istrē š anā s viņ i nekavē joties sā ka piedā vā t “interesantā kas iespē jas” par 35–40 USD piemaksu. Pē c atteikuma viņ i apmetā s pagraba telpā s ar mini logu, kas nez kā pē c neaizvē rā s (pē c trī s reizes atgā dinā juma reģ istratū rā katru dienu tā tika slē gta 8. uzturē š anā s dienā š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā ) .
Tī rī š ana istabā s - atseviš ķ as skumjas
Sakopa otrajā dienā , kad viņ i atstā ja š okolā des tā felī ti uz gultas. Jau 6dien dodamies arī ubagot uzkopš anu recepcijā . Pagaidā m bez rezultā tiem
Apogejs bija vakar vakarā , kad 20:30 atveras manas istabas durvis un ienā k pā ris ar koferiem ar paziņ ojumu, ka viņ i ir iekā rtojuš ies š ajā istabā (starp citu, kad mums pā rbaudot iedeva istabas atslē gas -iegā jā m iekš ā un atradā m skapī sveš as lietas, viņ i domā ja, ka tas ir atseviš ķ s gadī jums, ar kuriem tā nenotiek). Piegā ju uz reģ istratū ru, pajautā ju, kas par lietu, man atvainojā s, cilvē kiem iedeva citu numuru. 22:30, kad jau gulē jā m, durvis ATKAL ATVĒ RĀ S ar atslē gu! Š oreiz viesus uz mū su istabu pavada pats administrators (nu jau cita maiņ a). Nebija vairs ne spē ka, ne vē lē š anā s viņ iem kaut ko teikt, viņ š atvainojā s un pazuda naktī , mū su vē lme gulē t un droš ī bas sajū ta kaut kur iztvaikoja.
Apkalpoš anai parasti neesam izvē lī gi un Turcijā bijā m gan trijniekos, gan č etriniekos, bet tik pretī gu attieksmi pret viesiem nekur neesam sastapuš i.
Un jā , viņ i nevā c pusdienu kastes ceļ ojumam vai lidostai.
Vienī gais pozitī vais ir viesmī ļ u labā apkalpoš ana. Viņ i ir pieklā jī gi un laicī gi notī ra galdu.
аватар irina.furzenko1
Iespaidi no atpū tas, Turcija, daba, ekskursiju organizē š ana, lidojumi, ekskursijas - brī niš ķ ī gi! Tiesa, š is ir mū su pirmais atvaļ inā jums Turcijā , tā pē c nepiederam pie izlutinā tiem un prasī giem tū ristiem. … Tomēr ▾ Iespaidi no atpū tas, Turcija, daba, ekskursiju organizē š ana, lidojumi, ekskursijas - brī niš ķ ī gi! Tiesa, š is ir mū su pirmais atvaļ inā jums Turcijā , tā pē c nepiederam pie izlutinā tiem un prasī giem tū ristiem. Pē c viesnī cas:
1. Atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga, tā nav pirmā lī nija, bet 5-7 minū š u gā jiens lī dz jū rai. Apkā rt kalni, augļ u koki, ziedoš i koki, daudzi veikali. Ļ oti tuvu Kemerai un Antā lijai.
2. Jū ra ir nevainojami tī ra, silta un skaista. Neesmu saticis nevienu atpū tnieku, kuram nepatiktu jū ra. Viss pludmalē ir bez maksas. Dvieļ u nav.
3. Istabas - samaksā jā m $20 (pē c izvē les). Numuriņ š bija trī svietī gs (diviem), no balkona labi redzami kalni, pa kreisi jū ra, zem mums baseini. Kondicionieris, ledusskapis un TV istabā - viss darbojā s. Tī rī ts katru dienu. Veļ a mainī ta 1 reizi, dvieļ i - 2 reizes. tikai ziepes un tualetes papī rs.
4. Uzturs - pietiekams (augļ i - arbū zs, ā boli, plū mes; gaļ a - zivis (grilē ta, cepta, cepta), vista, aknas, sirdis, vistas kuņ ģ i, sojas gaļ a; daudzi deserti, sieri, jogurti, dā rzeņ i, olī vas, ievā rī jumi . 1 restorā ns, uzkodu bā rs (burgeri, frī u. c. ), 1 baseina bā rs (alus, vī ns, kafija, tē ja, sulas, kola, fanta, cepumi u. c. ), pludmales bā rs (krā sains ū dens) Pā rē dā mies un pieņ ē mā mies svarā Ē diens bija svaigs. Neesmu dzirdē jis, ka kā dam bū tu bijuš as problē mas ar gremoš anu. Bet, ja esi pieradis pie augstā ka lī meņ a (jū ras veltes, daž ā da gaļ a un augļ i, vairā ki restorā ni -tad tevis te nav ).
5. Viesnī cas apraksts - atbilst, izņ emot hammam, sauna, masā ž a - nestrā dā . Animā cija - veikta.
6. Personā ls - draudzī gs, sabiedrisks, draudzī gs. Parunā jā m ar Mustafu (reģ istratū rā ) - lielisks puisis! Nekad neesmu redzē jis sliktu izturē š anos. Gan jau mū su (krievu, ukraiņ u u. c. ) bargie skandā li uzripoja (gan izlī guma laikā , gan restorā nā ).
7. Vē los atzī mē t, ka Ukrainas tū roperators KOMPAS un Turkish Fit Holidays strā dā ļ oti organizē ti un saskanī gi, tū risti satiekas, izbrauc, ieč ekojas, instruē un aprū pē , sakari momentā li. Par to rakstu tā pē c, ka citiem tū ristiem bija neveiksmes ar istabu trū kumu, un "nozagtā m" dienā m sakarā ar iebraukš anu un izbraukš anu utt. Lidojā m ar SkyUp, lidojumu kavē š anā s nebija. Izbraukš anas laiks tika izvē lē ts bez dienu zuduma un pē c iespē jas ē rtā ks.
аватар lenochka2797
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir savas cenas vē rta. Plusi: + tī ra istaba ar visu nepiecieš amo bez papildus maksas + ē diens - izsalcis nepaliksi + draudzī gs personā ls + pludmale 200 metru attā lumā + tī ri 2 peldbaseini + izklaide un diskotē ka vakarā Mī nusi: - maksas Wi-Fi (10 USD) 7 dienas, tas nozvejas viesnī cā un pludmalē - Reti tī rī t un mainī t gultas veļ u - vecs televizors un gaisa kondicionieris - no jū ras veltē m tikai makrele un Baltijas siļ ķ e Dzī vot var, bet vienmē r ir uz ko tiekties. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir savas cenas vē rta.
Plusi:
+ tī ra istaba ar visu nepiecieš amo bez papildus maksas
+ ē diens - izsalcis nepaliksi
+ draudzī gs personā ls
+ pludmale 200 metru attā lumā
+ tī ri 2 peldbaseini
+ izklaide un diskotē ka vakarā
Mī nusi:
- maksas Wi-Fi (10 USD) 7 dienas, tas nozvejas viesnī cā un pludmalē
- Reti tī rī t un mainī t gultas veļ u
- vecs televizors un gaisa kondicionieris
- no jū ras veltē m tikai makrele un Baltijas siļ ķ e
Dzī vot var, bet vienmē r ir uz ko tiekties. Par cenu tas ir labs risinā jums. Ja gribi labā k - maksā vairā k un dodies uz top 5!
P. S. Nepē rciet ekskursijas no gidiem (maksa ir telpa) - bet patiesī bā briesmī ga organizā cija. Viņ i sola vienu un uzsver, ka viņ iem ir apdroš inā š ana, lai gan tā sedz tikai 10% situā ciju. Paņ emiet uz ielas - daudz labā k un lē tā k.
аватар _961938
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē ts zemā s cenas dē ļ . Turcijā atpū š amies 6 reizes, ir ar ko salī dzinā t. Ē dienreizes – izsalcis nebū si, ja nonā ksi sā kumā . Dzē rieni kā "upi" automā tā pludmalē . Pusdienā s un vakariņ ā s viss iekļ auts alus, sarkanvī ns un baltvī ns, tā di dzē rieni kā sprite, kola un fanta, un viss. … Tomēr ▾ Izvē lē ts zemā s cenas dē ļ . Turcijā atpū š amies 6 reizes, ir ar ko salī dzinā t. Ē dienreizes – izsalcis nebū si, ja nonā ksi sā kumā . Dzē rieni kā "upi" automā tā pludmalē . Pusdienā s un vakariņ ā s viss iekļ auts alus, sarkanvī ns un baltvī ns, tā di dzē rieni kā sprite, kola un fanta, un viss.
аватар troick
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmes par viesnī cu. Bet tagad es to daru speciā li, lai brī dinā tu tū ristus, kuri nevē las sabojā t atvaļ inā jumu par savu naudu. Tū roperators aizrauj ar š ķ ietamo lē tumu, bet, godī gi sakot, labā k piemaksā t, lai š o viesnī cu nekad mū ž ā neredzē tu. … Tomēr ▾ Es nekad iepriekš neesmu rakstī jis atsauksmes par viesnī cu. Bet tagad es to daru speciā li, lai brī dinā tu tū ristus, kuri nevē las sabojā t atvaļ inā jumu par savu naudu. Tū roperators aizrauj ar š ķ ietamo lē tumu, bet, godī gi sakot, labā k piemaksā t, lai š o viesnī cu nekad mū ž ā neredzē tu. Tā var patikt tikai tiem, kas Turcijā ierodas pirmo reizi un tad, kad nav ar ko salī dzinā t. Pā rē jā viesnī ca ir vienkā rš i š okē još a. Sā ksim ar to, ka tas ir deklarē ts kā č etrinieks. Bet patiesī bā tie ir trī s! Turklā t tas ir miris un jau sen ir jā remontē . Iespē jams, par č etrinieka doš anu kā dam tika dots liels kukulis.
Gaisa kondicionē š ana telpā s ir ļ oti slikta. Blakus man bija telpa, kurā tā vispā r nestrā dā ja, un tajā katru dienu mainī jā s ī rnieki. Jo cilvē ki gā ja un skandalē ja. Un ticiet man, pie 45-55 grā diem jums bū s nepiecieš ams gaisa kondicionieris telpā ! It ī paš i, ja jums "paveicas" un jū su istaba bū s zem jumta piektajā stā vā , kur ir tikai ī sta tvaika pirts. Tajā paš ā laikā ne gaiteņ os, ne vestibilā , ne restorā nā vispā r nedarbojas kondicionieri. Saglabā t. Maniem draugiem istabā tualetes podā nebija skaloš anas, tā pē c viņ i nometa duš u, lai tajā ievilktu ū deni. Š eit ir š ā ds pakalpojums.
Turklā t vadī bai joprojā m izdodas nopelnī t naudu par visiem š iem “š armu”: ja vē lies ievā kties, piemaksā vē l 30 eiro! Mani vispā r jau no paš a sā kuma izkrā pa par piemaksu. Vispirms par papildus samaksu izrā dī ja istabu "mana" un "uzlabota". Tajā paš ā laikā es piekritu nosacī ti “manam”. Tač u tikai pē c stundas, kad jau bija piedā vā juš i ievā kties, š o numuru kā ds jau bija "aizņ ē mis". Un man piedā vā ja istabu ar skatu uz ī stu vistu kū ti (jā , jā , ar vistā m). Tas neskatoties uz to, ka lī dz pulksten 14:00, kad viņ i ieč ekojā s istabā , bija vē l daž as stundas un Š AJĀ LAIKĀ VIESNĪ CĀ NEVIENS NENĀ RA. No tā es secinu: vadī tā ji dara visu, lai jū s piekrī tat pā rvā kties par maksu. Tagad par restorā nu. Kondicionieris nedarbojas, tā pē c nebū s iespē jams sē dē t un baudī t. Turklā t paš ā restorā nā un visos ielu rajonos acī mredzami nepietiek vietu visiem tiem, kas dzī vo viesnī cā . Un joprojā m ir patī kami skatī ties, kā tū risti ielido, lai ieņ emtu savas vietas. Ja nolemsi ierasties vē lā k, kad sē dvietas bū s brī vas, esiet gatavi tam, ka lielā kā daļ a ē dienu nebū s pieejami vispā r.
Kopumā viesnī cas teritorija ir ļ oti maza un nepā rprotami nav paredzē ta iemī tnieku skaitam. Trī s mazi baseini, ap kuriem gar viesnī cas sienu rindā stā v sauļ oš anā s krē sli. Tajā paš ā laikā ir tikai viens lietussargs! Nu otram vienkā rš i nav kur likt. Visa platī ba ir flī zē ta, kas karstumā uzsilst. Zaļ umi - tieš i niecī gs gabaliņ š beigā s ar to paš u vistu kū ti, par kuru rakstī ju augstā k. Ir arī sava veida rezervuā rs ar sapuvuš u zaļ u ū deni.
Atseviš ķ i tas jā saka par PLUDMU. Jo š ai viesnī cai bū tī bā nav pludmales, patiesī bā tā ir tikai divdesmit metru plata un aptuveni piecdesmit gara izeja uz jū ru. Starp ž ogiem no laivu stacijas un pieczvaigž ņ u viesnī cas š ī s daiļ avas vilka lupatas, kas nomaina tentu un salika vairā kas sauļ oš anā s krē slu rindas. Cilvē ki sē ž kū poš i karstumā , kā ds smē ķ ē , gaisa kustī bas nav vispā r. Kamē r atpū tnieku bija maz, ielī dā m pieczvaigž ņ u viesnī cas teritorijā . Nu tad sā kā s skandā li.
Atseviš ķ i it kā par vadī bu reģ istratū rā . Cilvē ki nā k naktī , agri no rī ta. Gaida 14 stundas vai tad, kad telpas ir brī vas. Bet pateikt, kā jau visā s pasaules viesnī cā s pieņ emts, ka var atstā t savu bagā ž u, doties pastaigā , uz restorā nu utt. utt. Nē , mē s pat neesam par to dzirdē juš i. Ļ aujiet viņ iem sē dē t vestibilā un uzņ emt tvaika pirti. BEZVADU INTERNETS. Jā maksā.10 dolā ri un par vienu sī krī ku. Ja gribi, lai telefons un dators strā dā , maksā.20 utt. Š ajā gadī jumā savienojums tiek pastā vī gi pā rtraukts. Viņ i apgalvo, ka strā dā visur. Bet tā nav taisnī ba.
аватар Konstantin9
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mani aizkustinā ja cena, izvē loties š o viesnī cu. Izlī gums noritē ja labi. Pati viesnī ca noteikti neatstā ja pozitī vus iespaidus. Sā kotnē ji viņ i apmetā s istabā ar skatu uz vistu kū ti, bet man nā cā s zvē rē t un nā kamajā dienā viņ i pā rcē lā s. … Tomēr ▾ Mani aizkustinā ja cena, izvē loties š o viesnī cu. Izlī gums noritē ja labi. Pati viesnī ca noteikti neatstā ja pozitī vus iespaidus. Sā kotnē ji viņ i apmetā s istabā ar skatu uz vistu kū ti, bet man nā cā s zvē rē t un nā kamajā dienā viņ i pā rcē lā s. Ē diens slikts, apkalpoš ana š ausmī ga. Ē dienu izvē le minimā la, vienmuļ a. Tikai viens gaļ as veids bija vista. Pā rsvarā tie bija kauli. No daž iem tū ristiem dzirdē ju, ka agrā k tas bijis normā li un varbū t tas ir saistī ts ar sezonas beigā m. Animā cijas nav vispā r. Teritorija ir jauka, un no tā s paveras lielisks skats uz kalniem. Es ieteiktu labā k pā rmaksā t un vienkā rš i doties uz citu viesnī cu. Mē s runā jā m ar citiem puiš iem no tuvē jā s viesnī cas ar tā m paš ā m zvaigznē m un to paš u cenu, bet tur viss ir daudz labā k. Es domā ju, ka sezonas beigā s viesnī ca gū st punktus tikai par visu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums buslovscky
Mēs esam 2 puiši, mēs gribam klubus, izklaidi un pienācīgu ēdienu.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 13 atbildes
iemiesojums Chocolate1
Es gribētu zināt
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums olga15-07-83
Es devos uz Denveras veikalu ar menedžeri Aliku, varbūt kādam ir viņa telefona numurs, es gribētu ieteikt draugiem, kuri arī dodas atpūsties, bet neatceros veikala nosaukumu, kurā viņš sēž un gaida klientus . Viņš arī vadīja kādu, automašīnu Volkswagen /
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель находится в курортном поселке Бельдиби, в 13 км от центра г. Кемер. Построен в 2004 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Небольшой, уютный отель, окруженный парковой зоной. Бюджетный вариант для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 35 км от аэропорта г. Анталия, в 25 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts В 250 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа — 100 м., ширина 50 м. Полотенца (залог). Бар на пляже (бесплатно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (платно), room service (платно), 1 основной ресторан, 3 бара, магазины, 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, площади 190 м2 и 78 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: депозит.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб для детей 3-12 лет, детская коляска (залог).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта (платно), 2 водные горки, дартс (бесплатно), шахматы (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 183 номера. Представляет собой один 4-этажный корпус Main building и 2-этажный Annex building.

Istabās

кондиционер, Wi-Fi: платно, туалет, душ, косметические принадлежности, минибар: платно, фен, TV: каналы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Birinci Sahil Yolu, Beldibi, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0 (242) 524 53 75
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.