Pienācīga viesnīca ģimenes un jauniešu atpūtai

Rakstīts: 19 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 19 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ oja 7 cilvē ki: 3 bē rni (12.12 un 14 gadi) un 4 pieauguš ie. Reģ istrē š anā s - ieradā mies viesnī cā.08:00 no rī ta, uzvilkā m rokassprā dzes, aizsū tī jā m brokastī s, teikš u uzreiz - 13:00 bijā m iekā rtojuš ies, lī dz tam laikam pā rģ ē rbā mies un bijā m pludmalē . Istabas 4+, dzī voja 4285 un 4286 otrajā stā vā , ar skatu uz dā rzu, istabā viena liela divguļ amā un viena vienvietī ga gulta un papildus gulta niš ā - gulta, un saliekamā krē sla gulta, liels dzī voklis TV, divi krē sli uz balkona un galds, mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu - divas alus pudeles, divas ū dens ar gā zi, divas bez gā zes, kola, fanta, divas sulas, salmiņ i, kopumā istabas ir ļ oti labas, Man patika jau no pirmā s durvju atvē rš anas.
Teritorija ļ oti liela, zaļ a sakopta. Ē diens - daudz, daudzveidī gs, garš ī gs, zivis - forele, skumbrija, dorado, lasis, un tas viss ir vai nu tvaicē ts, vai cepts. Gaļ a - tī tars, steiki, lula, vista, daž ā das kotletes, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, vā rdu sakot, daudz visa kā . Daudz pā rtikas maziem un ne tik bē rniem. Sieri ir daž ā di. Ir arī daudz dzē rienu, pudelē s pildī ts vī ns, š ampanietis, viskijs, degvī ns, liķ ieri, brendijs, dž ins, martini, Baileys, kokteiļ i, kola, fanta, sprite, alkohols katrai gaumei, pietiek visiem.
Pludmale - oļ i bez koraļ ļ iem nav ī paš i ē rta - sā p ieiet, pa kā pnē m ir divas ieejas jū rā , divi nokā pumi no pontona, bet uzreiz 3-4 metru dziļ umā , jū ra ir tī ra, silts, mums bija 26-27°, gaiss 33-36°, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, pludmales garums 300 metri, ir arī daudz nojumes - "ē nas" - pludmale laba! Mē s nedevā mies uz dienas animā ciju, jo visu laiku pavadī jā m pludmalē . Vakara programma sā kā s 21:30 - daž ā di š ovi, dzī vā mū zika, priekš nesumi, ballī tes, viss ir cienī gs.

Secinā jums: viesnī ca man ļ oti patika, uzreiz nolē mā m, ka noteikti atgriezī simies, otrā , treš ā apmeklē juma cienī gi. Nā c, nenož ē losi! Varbū t es kaut ko neatcerē jos, neaprakstī ju, bet ticiet man, man viss ļ oti patika. Mē s noteikti atgriezī simies! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu