"Neaizmirstami" svētki

Rakstīts: 30 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 19 — 29 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 2.0
Kad lasī ju atsauksmes, nespē ju noticē t. Pā rliecinā jos, ka atpū tas laikā galvenais nav viesnī ca un animā cija, bet gan labs garastā voklis un jū ra. Tomē r pirmā diena Belvistā bija ī sts š oks. Pirmkā rt, mē s devā mies pusdienā s. Lai gan . . "pusdienas" ir spē cī gs vā rds. Milzī ga rinda, netī ri plastmasas galdi, cigareš u dū mu mā konis. Nepiederu izvē lī go cilvē ku kategorijai, tač u nedomā ju ē st makaronus, kas labā kajā gadī jumā vā rī ti pirms divā m dienā m. No augļ iem - tikai arbū zi. Pā rtikas daudzveidī bas nav. Pē c brokastī m viņ i bija izsalkuš i. viņ iem biež i nebija laika pusdienā m, jo ​ ​ mikroautobuss, kas paredzē ts pā rvadā š anai no pludmales ik pē c 15 minū tē m, aizkavē jā s uz visiem laikiem. Vakariņ ā s - konsekventi frī kartupeļ i un stingri atvē lē ts skaits kotleš u un vistas gaļ as. Minerā lū dens, Pepsi, Sprite, kokteiļ i, vī ns (starp citu, atš ķ aidī ts lī dz ū dens stā voklim) tika dots lī dz 22.30. Un lī dz pulksten 10 tū ristiem tika piedā vā ts dzert tikai ū deni, "yuppie", kafiju un tē ju.
Viesnī cai bija statuss "viss iekļ auts", tač u mū su atvaļ inā jumā tika iekļ auti tikai visuresoš ie anex tū res gidi. Viņ u vienī gais mē rķ is ir piespiest (proti, piespiest! ) Jū s iegā dā ties ekskursiju. Pē c tam, kad viens no gidiem uzzinā ja, ka mē s nopirkā m ekskursiju uz ielas (starp citu, tas maksā ja gandrī z 3 reizes lē tā k, viņ i teica, ka viņ i nevē las pat runā t ar tā diem tū ristiem un, ja mums bū s problē mas, mē s tikai jā sazinā s ar vē stniecī bu Un ja atteiksies pirkt ekskursiju, lī dz atvaļ inā juma beigā m piebū ve pat nepaskatī sies tavā virzienā . Ar tā du brī vī bas aizskā rumu nebija iespē jams samierinā ties.
Par infrastruktū ru. . . No pirmā acu uzmetiena viss ir tā , kā rakstī ts viesnī cas aprakstā . Bezmaksas hammam? Esiet laipni gaidī ti! Bet jū s varat iekā pt vannā tikai bez maksas, tad jums ir jā maksā vismaz 10 USD par katru soli. Peldbaseins uz vietas? Protams, peldē ties tajā ir aizliegts tikai pē c pulksten 20.00. Vai jū ra ir 5 minū š u attā lumā no viesnī cas? Jā . tikai pludmale pieder citai viesnī cai, no kurienes nepā rtraukti tiek padzī ti Belvista tū risti.

Protams, ja piever acis uz ē dienu, gidu attieksmi, viesnī cas infrastruktū ru, tad viss liekas nekas. Bet . . ar tā diem panā kumiem var uzcelt telti pie jū ras. Lē tā k un mazā k problē mu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu