Piespiedu atpūta pēc 3. pārreģistrācijas gada laikā bija lieliska!

Rakstīts: 22 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 13 — 20 septembris 2020
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Man bija iespē ja atpū sties grū tajā karantī nas laikā , pandē mijas laikā .
Galvenie kritē riji tū res izvē lei – jū ra tuvu un caurspī dī ga, bā rs ar ū deni pludmalē , civilizā cija pastaigas attā lumā . Mē s to visu saņ ē mā m. Ē diens un istaba ir sekundā ras nozī mes.
VIESNĪ CAS TERITORIJA - maza, tikai 4 ē kas, tī rī ta, mazgā ta, sakopta. Uz katra soļ a ir bezkontakta antiseptiķ i, bezmaksas maskas reģ istratū rā . Ir animā cijas zona, tur skanē ja ļ oti skaļ a mū zika, mē ģ inā jā m š o laiku pavadī t ā rpus viesnī cas (diskotē kas mū s neinteresē ja).
Lī dz pulksten 22:00 pie viesnī cas ir autobusu pietura, kas kursē uz Kemeru.

WI-FI ir pilnī ga vilš anā s, maksā ja tikai 4 USD dienā , man bija izdevī gā k savienot viesabonē š anu par 50 UAH. uz 1 dienu 100 mb un pastā sti radiem, ka viss kā rtī bā , arī viberā aizsū tī ju kaudzi foto un video, viss visu saspiež un sanā ca tikai 17 mb.
ISTABA - Nr. 345, C korpusā otrajā stā vā ar balkonu uz kaimiņ u viesnī cu. Neparasti numuriņ i ar skatu nevis uz viesnī cu, bet gan uz aizmuguri, un tas mū s paglā ba no ļ oti skaļ as mū zikas lī dz 23.00. Jā , pa durvī m var dzirdē t arī nelielu diskotē ku, bet gulē t varē ja! Draugiem bija istaba pirmajā stā vā.302 ar skatu uz baseinu un diskotē ku, bija ļ oti grū ti aizmigt. Bet pē c 23.30 bija kluss.
Istaba ļ oti maza un veca, viss darbojā s! Ir kondicionieris, mini ledusskapis, galds, skapis, maksas seifs skapī (neizmantojā m), 2 š auras gultas atgā dinā ja pionieru nometni, naktsskapī š i un 2 telefoni, kas nedarbojā s. Vannas istabā.2 dvieļ i + pē da, ķ emme, vates spilventiņ i, putu un skū š anā s maš ī na, ķ ermeņ a krē ms, ž eleja, kondicionieris, š ampū ns. Balkonā ir 2 plastmasas krē sli un galds, pelnu trauks peldkostī mu ž ā vē š anai. Lai atvē rtu balkonu, jā velk un jā pagriež atsperes svira (domā ju, ka ne pirmo reizi).
Viņ i pusdienlaikā uzkopa istabu, kas mums nepavisam nav ē rti, daž reiz atteicā s to tī rī t. Redzē jā m, ka meitenes mē ģ ina, mazgā grī das utt. , bet vecā s flī zes, lai cik tā s bū tu manē jā s, skats nekļ ū s labā ks.
Izsniegti pludmales dvieļ i uz kartē m, var mainī t katru dienu bez maksas.

PĀ RTIKA - karantī nas laikā viņ i sadalī ja aproč u krā su alternatī vā s ē dienreizē s. Mums bija baltas rokassprā dzes - pirmā maiņ a, pusdienas no 12.30, vakariņ as no 18.30, sarkanas rokassprā dzes, attiecī gi pē c mums pē c 45 minū tē m brokastis no 7 lī dz 9 ir ierastas. Neviens ī sti netraucē ja, bet pusdienā s un vakariņ ā s bija rindas, kas ā tri sasē dā s, nebija jā stā v ilgā k par 10 minū tē m.
Pā rtikai - pilnī gi pietika ar augļ iem (arbū zs, ā boli katru dienu un mandarī ns, persiks, melone, plū me, vī nogas), saldumi un dā rzeņ i. Olī vas, olī vas un ž ā vē tas olī vas bija. Zivis bija katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s, pā rmaiņ us makreles, siļ ķ es, tuncis un daž i mazi. Bija arī vistas gaļ a un pā ris dienas tī tara, man nedaudz pietrū ka gaļ as ē dieni. Mē s nekad nebijā m izsalkuš i, visi pieņ ē mā s svarā ! Bija arī automā ts ar kafiju, kapuč ī no, kalniem. š okolā des, viņ i arī gatavoja tē ju.
Ir vestibila bā rs (Baileys beidzā s no 10 lī dz 11.30, persiku dzē riens, pussaldais baltvī ns, sausais sarkanvī ns, alus un degvī ns un dž ins ar ļ oti (! ) zemu grā du), uzkodu bā rs (frī kartupeļ i, hamburgeri, un š ķ ita, ka guļ am ir saldē jums). Ē dienu izsniegš ana notiek attā linā ti, pasaki ko vajag un iedos uz š ķ ī vja. Daž i viesmī ļ i nesaprot, process bija kā spē le.
PLUDMA un BASEINS - baseins tī rs, normā ls, ar saulessargiem un solā rijas krē sliem ar sietu. Ir bē rnu baseins ar 1 slidkalniņ u. Tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i.

Pludmale atrodas 7 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas, mierī gā tempā.520 metrus. Mums patika pastaigā ties uz pludmali. Pludmalē ir plastmasas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem un nojume no saules. Tā kā mums ir pirmā ē dienreiž u maiņ a, tad pludmalē bijā m 8.00, lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu bija bez maksas. Pludmalē ir bā rs no 10 lī dz 17 bezalkoholiskajiem dzē rieniem, alu un atš ķ aidī tā m sulā m, piemē ram, yupi. Viņ i arī gatavoja guzlemes kū kas ar pildī jumu. Netā lu atrodas piestā tne no Queen Park viesnī cas, kuru izmantojā m. Tī rā kā , ļ oti siltā jū ra septembrī ar maziem oļ iem. Pirmā s trī s dienas ū denī iegā juš i apavos, tad kā jas pieraduš as pie š ā das masā ž as. Tuvā k molam ir lielā ki oļ i, tā pē c sā pē ja zole.
Pludmalē ir kā ju mazgā š anas duš a, 2 ģ ē rbtuves un liela kapitā lremontē ta tualete.
ANIMĀ CIJA - tik skaļ a mū zika, ka pat negribē jā s tuvoties vietnei. Es neko vairā k nevaru pateikt, mani tas neinteresē ja.
EKSKURSIJAS - viņ i neņ ē ma gidu, viņ i organizē ja sev ceļ ojumu uz Goynuk kanjonu. Esam 2 pā ri - sarunā ts ar vietē jo (tuvumā esoš ā veikala ī paš nieku) 5$ tur, norunā tajā laikā pē c 3 stundā m atpakaļ.5$, ieeja no septembra lī dz 5$ no cilvē ka. Izrā dī jā s 15 no ģ imenes, gids tikai ar dž ipu pa 18 no katra. Mums bija daudz interesantā k no rī ta staigā t un bildē t interesantas vietas, bet beigā s, kur maš ī na atved, nav ī paš i interesanti.
IEPIRKUMU SĀ KUMS - daž i saldumi, vī ģ es, gultasveļ a, smarž as, granā tā bolu mē rce. Netā lu atrodas daudzi veikali un vairā ki augļ u veikali. Lē tā kie augļ i bija tieš i viesnī cas priekš ā . Uz Migros devā mies garā m Transatlantic hotel up, tur nav ko ī paš u darī t. No Transatlantic lī dz Migros ir vesela iela ar veikaliem un Mall, viņ i sauc, lai pē ta, Tas bija vairā k kā pirkš ana mū su ielā no viesnī cas pa labi pa labi gar ceļ u.
REZULTĀ TS: pā rē jais mums bija pavisam negaidī ts LIELISKS! )) Laiks burvī gs, gaiss pa dienu lī dz +35, naktī ap +26, ū dens visu diennakti +28, peldē jā mies naktī . Es gandrī z nekad neizkā pu no ū dens.

Kas attiecas uz KARANTĪ NU - masku rež ī mam jā bū t visur, bet maskas nē sā jā m tikai lidmaš ī nā , lidostā un lielveikalos. Visi viesnī cas darbinieki valkā maskas un cimdus. Situā cija bija biedē još a, beigā s viss gā ja labi, nebija stresa.
LABU VESELĪ BU VISIEM, Ā TRUMA STABILITĀ TI BEZ PANDĒ MIJĀ M UN KARANTĪ NAS!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

komentāri (20) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
аватар