Larissa Sultan Beach Hotel 4*– Atsauksmes

96
Novērtējums 7.010
№77 viesnīcas reitingā Kemera
7.5 Numurs
7.6 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Chamyuva ciematā. Atvērts 2003. gadā, pēdējo reizi renovēts 2015. gadā. Celta Osmaņu arhitektūras stilā. Ieteicams relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар mitrairina
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atstā ja divkā rš u iespaidu. Š ķ iet labi, bet... Kas man nepatika. Reģ istratū rā viņ i no visiem izspiež.20 dolā ru kukuli, lai iegū tu labu istabu. Nepiekrī tu. Viesnī ca ilgu laiku nav remontē ta. Visur smarž o pē c mitruma un pelē juma. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja divkā rš u iespaidu. Š ķ iet labi, bet...
Kas man nepatika.
Reģ istratū rā viņ i no visiem izspiež.20 dolā ru kukuli, lai iegū tu labu istabu. Nepiekrī tu.
Viesnī ca ilgu laiku nav remontē ta. Visur smarž o pē c mitruma un pelē juma. Es nevarē ju aizmigt divas dienas. Tad es pieradu. Istabā s ir briesmī ga dzirdamī ba. Istabā s nav WiFi! Un nav nevienas izejas! Tā lruņ a uzlā de ir problē ma! . Pareizā k sakot, ir viena izeja. Tač u, lai to atrastu, jā nometas ceļ os uz grī das, jā pieliecas, jā palī st zem tualetes galdiņ a, jā izrauj no tā televizora vai ledusskapja kontaktdakš a un tur jā pievieno telefona lā dē tā js! Un pē c tam, kad to izslē dzat, atkā rtojiet to paš u vingrinā jumu. Tā du cirku nekur neesmu redzē jis!
Nemitī gā s rindas pē c ē diena gan pusdienā s, gan vakariņ ā s kaitinā ja. Restorā nā nebija pietiekami daudz brī vu galdiņ u, kad nenā cā t, pat 19.00, pat 20.00. Atpū tnieku ir daudz, bet galdiņ u nepietiek. Cilvē ki salika ē dienu š ķ ī vjos un apsē dā s, kur vien varē ja.
Par pā rtiku. Ē dienu pietika.
Zivis un vista vienmē r ir daž ā dā s formā s, sautē tas, ceptas, grilē tas. Ne reizi 14 dienā s viņ iem netika dota tī tara, aitas gaļ a vai jē ra gaļ a. Reiz cepā m makreli uz grila, un izskatī jā s, ka tā ir sasalusi.
Dā rzeņ u bija pietiekami daudz. Š ķ iet, ka augļ u ir daudz, bet viss kaut kā nekvalitatī vs.
Daž reiz negatavi, daž reiz pā rgatavojuš ies. Pā ris reizes man iedeva persikus, bet es neatradu nevienu apaļ u. Viņ i visi ir kaut kā di neveikli. Prieka ir maz.
Tagad par priekš rocī bā m.
Apkalpojoš ais personā ls atstā ja labu iespaidu. Visi bija draudzī gi un labi strā dā ja gan bā rā , gan restorā nā.
Istabas tika tī rī tas un veļ a tika mainī ta katru dienu.

Arī animā cija darbojā s labi. Pludmale atrodas netā lu, skaista un tī ra.
Viesnī ca ir novē rtē ta 3+, nevis lī dz 4, pā rā k augsta cena.
Jū s varat doties uz viesnī cu, ja zinā t, ka dodaties trī s cilvē ku grupā , un negaidā t vairā k.
Laiks un jū ra bija skaisti. Pā rē jais notika.
аватар SvetaShitinina
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien. Ekskursija tika veikta pē dē jā brī dī , bet ne lē ta. Š ajā cenu diapazonā izvē le krita uz š o viesnī cu. Ī sā k sakot - viss ir labi, stabili 4 * Personā ls pieklā jī gs, forš ā kais Murats, viņ š vadī ja animā ciju bē rniem un pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Labdien.
Ekskursija tika veikta pē dē jā brī dī , bet ne lē ta. Š ajā cenu diapazonā izvē le krita uz š o viesnī cu.
Ī sā k sakot - viss ir labi, stabili 4 *
Personā ls pieklā jī gs, forš ā kais Murats, viņ š vadī ja animā ciju bē rniem un pieauguš ajiem. Kaitinoš ā kais puisis no hamam piedā vā ja savus pakalpojumus katru dienu, lī dz teica, ka visa nauda jau ir iztē rē ta.
Istabas tika tī rī tas katru dienu.
Ē diens ir pilns ar visu: zivis, vistas iesmi, tī tara gaļ a, vistas kuņ ģ a un aknu subprodukti, grilē tas jē ra kotletes, visā das sojas lietas. Sieri ir mī ksti, augļ i bija visi plus ķ irš i, kurus aizstā ja zemenes. Saldumi ir pilni. Brokastī s viņ i katru dienu cepa pankū kas un olas. Pusdienā s bija burgeri.
Alkohols ir vietē jais: vī ns, rums, viskijs, grā beklis, tekila un kokteiļ i, bet nebija mana mī ļ ā kā Pina colada. Pudeles pa 100 gramiem, katru reizi atverot jaunu pudeli.
Jū ra ir tuvu, 200 metru attā lumā no viesnī cas.
Pludmales oļ i, sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, saulessargi, pludmales dvieļ i dod, lai arī veci, bet svaigi katru dienu.
Sports - joga, vē derdejas, volejbols pludmalē , neliela trenaž ieru zā le viesnī cā , ū dens aerobika baseinā.
Ekskursijas - SVARĪ GI! Pa ceļ am uz pludmali bū s ekskursiju veikals, puisis JAŠ A, VIŅ A CENAS IR TELPAS. Viņ š visus maldina, ka jahtas par 15 dolā riem 500 cilvē kiem ņ emt par 20. Tad viņ š smejas ar kaimiņ iem, ka krievi ir muļ ķ i, jo tik lielas jahtas neiebrauc Kemeras ostā . Es pats to dzirdē ju, aiz sienas no viņ a pielaikoju brilles. Ja ej 20 metrus, otrpus š ai mā jai uz stū ra Elena pā rdod ekskursijas, sieviete no Krievijas, kura piedā vā saprā tī gas cenas. Mē s no viņ as paņ ē mā m jahtu par 13 dolā riem par visu dienu, ieskaitot pusdienas, un tajā bija ļ oti maz cilvē ku.
Animā cija - bē rnu, pieauguš o.
Internets - vestibilā par brī vu, pludmalē.5 dolā ri par visu periodu, vietas nebija.
Ekskursija bija no Pegas Tourist, gidu no vā rda vispā r neredzē ja.
аватар svet-met
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ir veca, neviens nerū pē jas par to vietu atjaunoš anu vai vismaz remontu, kur atpū tnieki tā vien uzturas, nemaz nerunā jot par numuriņ iem. Personā ls ne ar ko netraucē . Pirtī piekarinā mas durvis uz vienas eņ ģ es, bet vienalga. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, neviens nerū pē jas par to vietu atjaunoš anu vai vismaz remontu, kur atpū tnieki tā vien uzturas, nemaz nerunā jot par numuriņ iem. Personā ls ne ar ko netraucē . Pirtī piekarinā mas durvis uz vienas eņ ģ es, bet vienalga. Reģ istratū rā tualetes durvī m nav roktura - tā nav viņ u problē ma. Tu ej - paskaties. Jū s nekad nezinā t, ka vē lā k nevarē sit izkļ ū t, kā pē c to labot – un tā arī darī s.
Istabas vecas, ļ oti mazas, grī du klā j paklā js, kas nav mazgā ts, sū kts un slaucī ts - ē rti.
Pludmale - uz sauļ oš anā s krē sliem nav matrač u. Dvieļ i ir beigti. Pludmales bā rā ir ū dens, tē ja, kafija un viss.
Ar ē damistabu ir cits stā sts – lai dabū tu galdiņ u, jā ierodas stundu iepriekš ! Ierodoties laikā , jū s riskē jat gaidī t 1-1.5 stundas, lī dz galds bū s brī vs, ī paš i vakariņ ā s. Un neviens ar š o sistē mu neko nedara. Nevienam tas nerū p.
Ē diens - izsalcis nebū si, jo pabaros. . . 80 procentus ē dienu gatavo no vistu kuņ ģ iem (sautē ti, vā rī ti, savī ti utt. ). Bija pā rceptas zivis, baigā s liellopu aknas, pā rē jais bija vista daž ā dā s interpretā cijā s. Dā rzeņ i, augļ i bija, kopš septembra.
Arī vakarā un dienas miegā skan mū zika, diskotē kā neviena nav, bet lī dz 23.30 neviens neguļ , atcerieties, personā lam vienalga.
Nebojā savu atvaļ inā jumu!
аватар snezanabilcenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju apmierinā ta ar savu uzturē š anos viesnī cā . Lai gan budž ets 4 *. Lielā kā daļ a atpū tnieku ir 50+, maz ar bē rniem, daž i jauni pā ri. Jaunī bai "ne tas mē telis". Mē beles nav jaunas, bet labas, renovē tas 2000. … Tomēr ▾ Biju apmierinā ta ar savu uzturē š anos viesnī cā . Lai gan budž ets 4 *. Lielā kā daļ a atpū tnieku ir 50+, maz ar bē rniem, daž i jauni pā ri. Jaunī bai "ne tas mē telis". Mē beles nav jaunas, bet labas, renovē tas 2000. gadu sā kuma stilā , bet ļ oti tī ras.
Viņ a dzī voja 3. stā vā , mū su apkopē ja ne reizi vien mitrā s tī rī š anas laikā pamanī jā s aizbī dī t gultas prom, lai tur izmazgā tu grī du. Istabā (1411) viss strā dā ja, lai gan reģ istratū rā dzirdē ju sū dzī bas. Puiš i ē damistabā arī ir lieliski.
Ē dienam: visa bija pā rpā rē m, vienmē r svaigi dā rzeņ i, vista, zivis, grilē ti, piedevas, augļ i (arbū zs, lī nis, persiks, plū me, vī nogas). Jū ra ir netā lu, tur bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Kopumā ar atpū tu biju apmierinā ta, varbū t pat atgriež os š eit vē lreiz.
Un tomē r, ieradā mies agri, 6 no rī ta, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un ļ ā va iet brokastī s.
аватар gulvadut01
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ieteikuma un nenož ē loju. omulī gi. Istabā viss darbojā s - mazs ledusskapis un mazs televizors rā dī ja lieliski, un kondicionieris, un karstais ū dens jebkurā laikā . Tī rī ts katru dienu. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ieteikuma un nenož ē loju.
omulī gi. Istabā viss darbojā s - mazs ledusskapis un mazs televizors rā dī ja lieliski, un kondicionieris, un karstais ū dens jebkurā laikā . Tī rī ts katru dienu.
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Daudz dā rzeņ u, augļ u, kū ku. Ē da kukurū zu. Nevis paš apkalpoš anā s, bet apkalpojoš ie viesmī ļ i saprot, ko vē laties, un dod bez nož ē las. Nemaz nejutos izsalcis. Viss tikko pagatavots. Paldies pavā riem! Blakus bā ram ir liels ledusskapis ar dzeramo ū deni pudelē s. Dzeriet tik daudz, cik vē laties.
Pludmale ir tuvu, 3 min. staigā t. Plaš s. Ū dens ir samtains un dzidrs. Ieeja ir akmeņ aina, sā kumā ir neparasti neē rti. bet nā kamajā dienā pierod, un pē du masā ž a noder. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, lai gan atpū tnieku pieplū dums bija pieklā jī gs. Š ķ iet, ka viņ i daudz zina par š o viesnī cu.
Un SPA grupa man ļ oti patika. Lieliska hammam un masā ž a, un sauna. Paldies Ismailam un Ali. Tu esi forš s!
Secinā jums: teicami 4-ka.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man nebija pietiekami daudz pakalpojumu viesnī cā . Kad jautā ju "Kā pē c man istabā ir tikai 2 gultas, nevis trī s? ", man atbildē ja: "Kā pē c bē rns nevar gulē t ar tevi? " Kad pateicu, cik maksā ju, man uzreiz visu izsniedza. Kad mums savā ca pusdienas, trī s vietā iedeva tikai vienu. … Tomēr ▾ Man nebija pietiekami daudz pakalpojumu viesnī cā . Kad jautā ju "Kā pē c man istabā ir tikai 2 gultas, nevis trī s? ", man atbildē ja: "Kā pē c bē rns nevar gulē t ar tevi? " Kad pateicu, cik maksā ju, man uzreiz visu izsniedza. Kad mums savā ca pusdienas, trī s vietā iedeva tikai vienu. Pludmale un jū ra ir vienkā rš i lieliskas. Es iesaku jums vienkā rš i neiet š eit.
аватар shilova80
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas biļ etes iegā dā jā mies nejauš i. Neizvē loties. "Aptvē ra" brī vdienas Ē ģ iptē , tā pē c lidoja, kur bija č arter. Viesnī ca ar plaš u teritoriju. Daudz zaļ umu, skaisti. Pludmale atrodas pie rokas. (Ja interesē maksas internets, lai vienmē r un visur bū tu sazinā ties, iesakā m pa ceļ am uz pludmali iegā dā ties mazumtirdzniecī bas veikalos. … Tomēr ▾ Viesnī cas biļ etes iegā dā jā mies nejauš i. Neizvē loties. "Aptvē ra" brī vdienas Ē ģ iptē , tā pē c lidoja, kur bija č arter. Viesnī ca ar plaš u teritoriju. Daudz zaļ umu, skaisti. Pludmale atrodas pie rokas. (Ja interesē maksas internets, lai vienmē r un visur bū tu sazinā ties, iesakā m pa ceļ am uz pludmali iegā dā ties mazumtirdzniecī bas veikalos. Izdevī gi). Jū ra ir lieliska. Es negribē ju kā pt ā rā no ū dens. Pakalpojums č etriem ir ļ oti labs. Daž iem pieciniekiem nav. Jā , istabā s esoš ā s mē beles ir jā atjaunina. Bet par naudu var izdzī vot. Tī rī ts katru dienu. Ž elejas, š ampū ni, ziepes, tualete. papī rs arī tika papildinā ts katru dienu.
Ē diens ir izcils! Katrs atradī s kaut ko savai gaumei: gan vegā ni, gan tie, kas ievē ro diē tu. Un pā rē jais - jū s varat ē st pie sā ta no rī ta, pusdienā s un vakariņ ā s. AUGĻ I: arbū zi, melones, ļ oti garš ī gi mazi bumbieri, vī nogas, plū mes, ā boli, daudzi dā rzeņ i daž ā dā s interpretā cijā s, zivis, bija vē ž i. Arī gaļ a vienmē r, vienmē r. Gardi pildī tie pipari, hamburgeri (tiem, kam patī k), pankū kas, pankū kas, zupas, sieri. Saldumu jū ra katrai gaumei. Vā rdi BADS – vispā r nē . Gluž i kā slā pes. Dzē rieni ir daž ā di. Kokteiļ i ir ļ oti garš ī gi (iesakā m Blue Lagoon, Tricolor, nu, Baileys). Starp citu, reģ istratū rā jums vajadzē tu dzert turku kafiju ar Baileys - sava veida rituā lu))
Animā cija pa dienu pie baseina, baseinā . Viss ir aizdedzinoš s. Tas ir paredzē ts tiem, kas vē las pavadī t laiku. Vakarā viegla diskotē ka un konkursi, par 10 USD no viesnī cas viņ i aizvedī s uz naktsklubu. PADOMS: ja vē lies klusumu - prasi telpas B korpusā (mums iedeva BEZ MAKSAS). Nav ī paš as animā cijas bē rniem. Bet ir baseins paš iem mazā kajiem un slidkalniņ š . Ir vē rts pievē rst uzmanī bu reklā mas paviljonam ar kaž okiem un ā du viesnī cā . Cenas ir lē tā kas nekā Antā lijā . Pā rbaudī ts. Personā ls ir pieklā jī gs un nav uzbā zī gs.
Galvenajā viesnī cā ir lifts. Ļ oti ē rti. Hamam ir labs. Bet tas notiek vē l labā k. Bet, ja nevē laties neko meklē t, palieciet viesnī cas numurā . Mē s gā jā m. Norm. Masā ž a arī ir laba. Ekskursijas, kas pasū tī tas no jū su gida. Bet daudzi ieņ ē ma tos paš us paviljonus ceļ ā uz pludmali. Kopumā galvenais ir bū t pozitī vam. Mē s atgrieztos vē lreiz.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca mums patika pē c bildē m. Uzturē š anā s laikā viss bija labi. Ē dieni ir ļ oti daž ā di, pavā ri lieliski. Internets bezmaksas, lomi reģ istratū rā . Pludmale ir maziem oļ iem. Puiš i no animā cijas visu dienu lē kā , dejo, izklaidē , kā mā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums patika pē c bildē m. Uzturē š anā s laikā viss bija labi. Ē dieni ir ļ oti daž ā di, pavā ri lieliski. Internets bezmaksas, lomi reģ istratū rā . Pludmale ir maziem oļ iem. Puiš i no animā cijas visu dienu lē kā , dejo, izklaidē , kā mā k. Es noteikti varu ieteikt š o viesnī cu.
аватар dmodina2009
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta. Pē c atsauksmju izlasī š anas viņ i pasē ievietoja 10 USD. Rezultā tā viņ i norē ķ inā jā s, tā pat kā visi, kas to nedarī ja, pē c pulksten 13:00. Mū s ielika putnu bū diņ ā. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta. Pē c atsauksmju izlasī š anas viņ i pasē ievietoja 10 USD. Rezultā tā viņ i norē ķ inā jā s, tā pat kā visi, kas to nedarī ja, pē c pulksten 13:00. Mū s ielika putnu bū diņ ā.4. stā vā . Netī rs, smacī gs un ļ oti pā rpildī ts, mē s divatā nevaram š ķ irties ejā starp galdu un gultā m. Tills ir ne tikai netī rs, bet arī ļ oti saplī sis. Tumš ie aizkari bija nokrituš i pusceļ ā no karnī zes. Mē s tos pastā vī gi stiprinā jā m ar saviem rokaspuiš iem, lai vismaz kaut kā noē notu numuru. Saule pa logu no rī tausmas lī dz krē slai.
Es ļ oti gribē ju brī vī bu savā m kā jā m pē c nakts lidojuma un ilgas gaidī š anas uz reģ istrā ciju. Pē das kļ uva melnas pē c 5 minū tē m. Atpū ta sā kā s ar tī rī š anu, citā di bija pretī gi. Uz galda nebija nevienas glā zes dzerš anai, vannas istabā bija viena glā ze diviem. No tualetes cisternas nepā rtraukti plū da. Ledusskapī maza pudelī te silta ū dens uz visā m 9 dienā m. Vienu pē c otra! Ne jau katrai dienai, bet visā m 9. Tad bija jā iet lejā uz dzesē tā ju un tur jā savā c ū dens š ajā s pudelē s! Ledusskapis strā dā tikai tad, kad esam istabā (nakts praktiski), izņ em atslē gu un izslē dzas.
Pati istaba ir 2.7 * 3, balkons bez jumta, ne vairā k kā.1, 5 metri, trī sstū ris. .
Tī rī š ana . Š ajā viesnī cā vispā r nav putekļ u sū cē ju. Gulta mainī ta divas reizes, dvieļ i ik pē c 3 dienā m. Pludmales maiņ a pirmdienā s un piektdienā s lī dz 11-00. Kam nebija laika, tam nebija laika.
Zā lē un gaiteņ os vispā r nav kondicionieru, smacī gs. Zā lē ir 2 paklā ji - putekļ aini, netī ri.
VF ir lē tā kais, acī mredzot, un tikai vestibilā , nemaz nevelk.
Es nevaru saprast tos, kas raksta, ka ē diens ir labs. Ē diens ir pretī gs! ! ! Vistas, vā rī tas vistas aknas, divreiz tī tara un SOJAS gaļ a daž ā dā s versijā s. Dā rzeņ i - baklaž ā ni, daudz cukini, paprika. Ē dieni no tiem ir garš ī gi Turcijā , bet ne pie mums. Augļ i daž reiz bija ē dami, plū mes katru dienu un pā ris vī nogas. Nektarī nus nogatavinā ja istabā , lai pē c pā ris dienā m varē tu apē st, aprikozes mazas un zaļ as! ! ! Tas ir jū lijā Turcijā ! Ā boli bija vairā kas reizes pieklā jī gi, bet pā rsvarā mazi, dauzī ti, ļ oti lī dzī gi raizē m. Es to redzē ju divas reizes (atvainojos par telefonu. Man nebija lī dzi) tika pasniegtas bļ odas ar nektarī niem! Izskatī jā s tā – lū k, cū kas, ē diet! Krunkaina, sapuvusi, ar nolobī tu ā du. Acī mredzot viņ i gulē ja virtuvē vai iegā dā jā s nelikvī dus aktī vus tirgū . To dot cilvē kiem ir negods! Deserts primitī vā kais un bezgarš ī gā kais, pā rsvarā ar sī rupu pildī ts biskvī ts, nav pat tradicionā lā s baklavas. Kū kas no mannas vai biezpiena.
SPA salons diezgan pieklā jī gs, masieri profesionā ļ i, Mamedovs Aidins, iesaku.
Teritorija liela, kopta. Baseini ir tī ri. Ir divi ū dens slidkalniņ i, veci, kā pnes nav mazgā tas, š ķ iet, kopš pagā juš ā gada. Netā lu no personā la slaidiem neviens. Ja pē kš ņ i kā ds no bē rniem neveiksmī gi nokrī t vai uzripo otram, tā ir viņ a problē ma.
Animā cija ir pati primitī vā kā . Divi slami, trī s stopi. Ietaupī jumi uz visiem un uz visu.
Jū ra ir netā lu. Pludmale ir akmeņ aina, un ū dens ir silts un dzidrs. Teritorija pie pludmales ir tī ra. Pludmales bā rā ir ū dens, kafija no aparā ta, no 12-00 sieviete cep kū kas ar biezpienu un sieru, vai ar sieru un rozā desu (??? ? ). Viņ a cep viena, tā pē c ir rinda.
Kopumā iespaids par viesnī cu ir nomā coš s. Es š eit vairs neieš u un nevienam neieteikš u. Attieksme pret viesiem - atbrauca, neč ī kst. Par diviem samaksā ja 9.000. Cena par š ā du pakalpojumu ir pā rā k augsta.
Es neesmu bijusi trijniekā , varbū t Larisa derē s par trijnieku, bet viņ a nekā dā veidā nevelk uz 4 *.
Номер 1401
аватар nik280196
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apskatu sā kš u ar ī su spoileri tiem, kam ir slinkums lasī t: viesnī cai nepiecieš ams remonts, kvalitatī va tī rī š ana un tū lī tē ja ē diena kvalitā tes uzlaboš ana! Bet š ī ir labā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. … Tomēr ▾ Apskatu sā kš u ar ī su spoileri tiem, kam ir slinkums lasī t: viesnī cai nepiecieš ams remonts, kvalitatī va tī rī š ana un tū lī tē ja ē diena kvalitā tes uzlaboš ana! Bet š ī ir labā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. Ja dodaties uz Larisa Sultan's Beach 4 *, no sirds iesaku par š ā du naudu novilkt "kroni no galvas" un savas ambī cijas un pretenzijas uz skaistu dzī vi atstā t mā jā s. Un tagad kā rtī bā un kodolī gi.

Istabas: pē c noklusē juma viņ i apmetas "Econom" kategorijas "putnu namiņ ā " uz jumta, pat ja jums ir "Standart". Divi cilvē ki tajā nevar apgriezties, un tas mež onī gi uzkarst. Jā , mē s nonā cā m pie jū ras, nevis lai bū tu istabā , un tomē r nolē mā m par simbolisku ~ 3000 rubļ u kukuli noorganizē t vismaz minimā los nepiecieš amos komfortablus dzī ves apstā kļ us. uz 12 dienā m. Neskatoties uz to, visu laiku, kas mums ir: tualetē pā rstā ja notecē t kanalizā cija, koridorā izdega spuldze un iekrita izlietne)) Man bija jā pieprasa no turkiem, lai viņ i to dara (visas fotogrā fijas pievienotas).

Pakalpojums: viens vā rds - Turcija.
Ā rkā rtī gi lē ni un agresī vi cilvē ki)) Internets ir tik vā jš : velk tikai WhatsApp. Un nemē ģ iniet noskaidrot, kā pē c un kur labā k viņ u noķ ert - jū s riskē jat dusmoties) Grī das vispā r nav mazgā tas, putekļ sū cē ja viesnī cā pamatā nav, lifts pastā vī gi sabojā jas, nepietiek dvieļ i pludmalei, un ē damzā lē ir milzī gas rindas uz grilu un bā ru.

Ē diens: Vieglā k ir uzskaitī t, ko viņ i piedā vā – vistu, tī taru, rī sus, makaronus, arbū zus un bezgarš ī gos desertus. Pastā vī gi saindē jies ar nemazgā tu pā rtiku un alkoholu. Tā pē c uzkrā jiet zā les un antibiotikas no kuņ ģ a. Dzē rieni - kafija no kafijas automā ta, tē ja, alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni. Stingri iesaku nedzert visus stipros alkoholiskos dzē rienus bez kokteiļ iem vispā r. Š ā da infernā la alkoholiska badjaga ne tikai garš o pē c acetona, bet arī acumirklī sit pa galvu un vē deru. Labā k dzer alu. Š eit ir skaisti) Bē rni bā rā var baudī t kolu vai spritu.

Animā cija: nav.
Tikai nē , tas arī viss) Divas reizes dienā ū denspolo baseinā un stepa aerobika.

Pē dē jais, bet ne mazā k svarī gi, pludmale. Viņ š ir lielisks! Jā , akmens nav attī rī ts no gruž iem un gobiem, un uz bā ra ir tikai ū dens un kafija, bet jū rā vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli un tī rs sā lsū dens...Atpū tnieku kontingents ir 70% krievi, 20% ukraiņ i , 5% turki un 5% eiropieš i. Visi ir mierī gi un draudzī gi.

Secinā juma vietā : mē s noteikti š eit vairs nenā ksim. Bet ļ oti apmierinā ts ar pā rē jo! Š ī ir lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba, kā arī lieliska iespē ja par ietaupī to summu iepirkties Kemerā , Antā lijā un izbaudī t ekskursijas! Lai jaukas brī vdienas, draugi!
Parādīt vairāk »


iemiesojums sanyazozuly
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums selenka-1987
ļoti nepieciešams
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums bileg
Šīs viesnīcas teritorijā ir paredzēts rīkot korporatīvo ballīti, jāpieņem, ka ar vietējo alu un vīnu var nepietikt
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums bileg
Vai arī kur var dejot netālu no šīs viesnīcas? (varbūt tuvumā varat apmeklēt diskotēku). Vai Sultānā ir vakara programmas?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в п. Чамьюва. Открыт в 2003 году, последний ремонт проводился в 2015 году. Построен в стиле османской архитектуры. Рекомендуем для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 65 км от аэропорта г. Анталия, в 10 км от г. Кемер, в п. Чамьюва.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа — 150 м. Бар на пляже — бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), почтовые услуги, обслуживание номеров, 1 конференц-зал (на 110 чел.), 1 основной ресторан, 3 бара, магазины, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн с водными горками, детская анимация, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, шахматы бесплатно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 135 номеров. Состоит из двух 4-этажных зданий.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, мини-бар (пустой), прямой телефон, душ, фен, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Сamyuva Mahallesi, Uzuncinar Mah. Turizm Cad. 90, Sok. No: 11, 07980 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 212 18 87
Tīmekļa vietne: Larissa Sultan Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).