Viesnīca jauka, teritorija sakopta, labs ēdiens un forši bārmeņi

Rakstīts: 29 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ī bija mana pirmā viesnī ca, tā pē c es nesteidzos rakstī t atsauksmi, un tagad pē c daž iem gadiem un valstī m man jau ir ar ko salī dzinā t.
Viesnī cas cena 2018. gadā bija zem vidē jā s Kemeras un atsauksmes tobrī d bija daudz sliktā kas, tā pē c zinā ju, ko gaidī t, bet kopumā visas nianses pā rē jo galu galā nesabojā ja. Viesnī cas lielā kais mī nuss ir vī ri reģ istratū rā , kaut kā di slinki un savrupi. Izbraukš ana bija agra, tā pē c reģ istrē š anā s bija ilga, bet viss bija starptautisko standartu ietvaros.
Viesnī ca no ā rpuses diezgan jauka, kopti zaļ umi, skaisti un tī ri 2 baseini.

Istaba dabū ja jukas, netī rs paklā js un daž i traipi uz sienā m, bet kopumā par š o budž etu viss ir kā visur citur. Elektrī ba telpā darbojas tikai tad, kad atslē gas piekariņ š ir ievietots speciā lā spraugā , tā pē c prombū tnes laikā telpu varat atdzesē t, tikai noņ emot atslē gas piekariņ u. Pē c 23:00 nebija karstā ū dens.
Ē diens man patika, godī gi sakot, joprojā m salī dzinot ar citā m 4/5 zvaigž ņ u viesnī cā m, atmiņ as par š o viesnī cu ir tikai pozitī vas, personā ls sastā vē ja galvenokā rt no turku studentiem, visi sabiedriski un humoristiski. Izņ emot reģ istratū ru, darbinieki ir labi. Atseviš ķ i gribu pieminē t č aklos bā rmeņ us, tur nemitī gi katru gadu mainā s, bet mū su maiņ ā viss bija super, taisī ja daž ā dus kokteiļ us, un ne tikai pē c saraksta.
Wi-Fi tikai vestibilā , un maksimums, kas bija iespē jams, bija nosū tī t ziņ u viber. Tā pē c, izmantojot internetu no vietē jā m tū risma aģ entū rā m, kas atrodas apkā rtnē , tas bija bez maksas tiem, kas no viņ iem iegā dā jā s ekskursijas. Ī paš s paldies aģ entū rai Ginza Travel.
Pats Camyuva ciems nav ievē rojams.
Jū ra ir tī ra, dibens nav ī paš i patī kams kā jā m, bet tas nav kritiski, pludmale un sauļ oš anā s krē sli ir labā stā voklī .
Netā lu atrodas pamesta viesnī ca, kuru ir vē rts apmeklē t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu