Larissa Inn Hotel 4*– Atsauksmes

157
Novērtējums 4.210
№253 viesnīcas reitingā Kemera
4.1 Numurs
4.3 apkalpošana
4.2 Tīrība
4.9 Uzturs
4.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Camyuva ciematā, 200 metru attālumā no savas pludmales. Uzcelta 2004. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2015. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Macovich777
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca 4*! ? Nu man nav! Ieradā mies ar 4 un 8 gadus veciem bē rniem ap 23:30. Tika piedā vā ta neliela istabiņ a ar 2 gultā m. Man bija vienalga kā ds numurs, jo bē rni nokrita - viņ i gribē ja gulē t. Istabā ir TV ar 7 sliktiem kanā liem, no tiem 3 krievu valodā , baigi putekļ ains kondicionieris pū š sejā , drē bju skapī stiepļ u pakaramie (ir arī plastmasas), vannas istabā saplī susi duš as kabī ne - durvis pastā vī gi krī t nost, tualetes pods ar svī trā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca 4*! ? Nu man nav!
Ieradā mies ar 4 un 8 gadus veciem bē rniem ap 23:30. Tika piedā vā ta neliela istabiņ a ar 2 gultā m. Man bija vienalga kā ds numurs, jo bē rni nokrita - viņ i gribē ja gulē t. Istabā ir TV ar 7 sliktiem kanā liem, no tiem 3 krievu valodā , baigi putekļ ains kondicionieris pū š sejā , drē bju skapī stiepļ u pakaramie (ir arī plastmasas), vannas istabā saplī susi duš as kabī ne - durvis pastā vī gi krī t nost, tualetes pods ar svī trā m. Pieejams š ķ idrā s un stieņ ziepes, š ampū ns. Mums 3 ir tikai 2 dvieļ i.
Vadī tā js, kurš nē sā brilles un mī l pī pē t ū denspī pi, pū š ot klientam dū mus sejā , jo viņ š uzdroš inā jā s sē sties pie "sava" galda, mū s sagaidī ja diezgan draudzī gi. Viņ š piedā vā ja seifu personī go mantu glabā š anai par USD 2 dienā , jo administrā cija nenes nekā du atbildī bu klienta priekš ā . Viņ š piedā vā ja arī maksas internetu, jo bezmaksas nedarbojas labi (par to viņ š nekavē joties brī dinā ja).
Es pirmo reizi, atrodoties tik tā lu no mā jā m ar bē rniem, piekritu maksas internetam. Maksā ja $20 par 9 naktī m. Viesnī cas administratori paroli nedod. Paš i spieto kā da cita telefonā . Turklā t maksas internets bija tikai pie baseina un pie reģ istratū ras. Un neviens par to nebrī dina. Jau pirmajā stundā , kad lietoju š ā du internetu, prasī ju atmaksā t naudu. Atbilde bija: "Naudu tev neviens neatdos. " Man bija jā prasa parole katru reizi, kad izgā ju no piekļ uves zonas. Tā tad, papildus visam pā rē jam, viņ i mē ģ inā ja atteikt manu lū gumu ievadī t paroli. Un tikai pē c skaļ a skandā la visā viesnī cā , ka viņ i man nesniedza pakalpojumu, kuru viņ i piespieda pirkt, viņ i klusī bā sā ka ievadī t paroli katru reizi, kad es to prasī ju. Vadī tā js, kurš nē sā brilles, bija ļ oti noraidoš s. Ā rkā rtī gi pretī gs puisis. Kā ds vadī tā js vā rdā Adans nogludinā ja nepatī kamos brī ž us, saskaroties ar š o nepatī kamo darbinieku.
Neviens nevienam nestā sta par to, kura bā ra pludmalē pakalpojumus var izmantot. (Viencas laikā man izdevā s sazinā ties ar daudziem). Tā pat pamanī ju, ka no galvas tiek izvilkts tarifs par interneta lietoš anu, norā dot, cik ilgi klients uzturē sies viesnī cā.
Tī rī š ana manā istabā ietvē ra atkritumu izveš anu un š ampū na atneš anu. Nā cā s lū gt nomainī t dvieļ us. Neviens ne vā rda neteica par pludmales dvieļ iem. Pludmalē ir maz sauļ oš anā s krē slu un tie ir netī ri. Es nekad neesmu redzē jis glā bē jus pludmalē . Visi torņ i bija tukš i.
Volejbols, aerobika, animā cija - tī rie meli. Pie baseina gandrī z nekad nebija pat mū zikas. Pozitī vas emocijas izraisa jauns vī rietis vā rdā Isims. Ar viņ u bija iespē jams vienoties par vē lamo mū ziku. Ū dens aktivitā tes - mazs ū dens slidkalniņ š , kas patieš ā m tikai priecē ja bē rnus.
Virtuve...Pirmajā s 2 dienā s likā s labi.
Tad sā ku pamanī t, ka neapē stais no iepriekš ē jā s ē dienreizes ir glī ti salocī ts trauciņ os, lai ņ emtu to nā kamajā ē dienreizē . Zivis bija 1-2 reizes 8 dienā s. Vairā kas reizes bija uz atklā tas uguns cepta vista. Jaloku bija daudz, bet garš ī ga bija tikai viena š ķ irne. Persiki bija pā rgatavojuš ies vai nepietiekami nogatavojuš ies, tā pat kā lielā s plū mes, melone, arbū zs un vī nogas. Kopumā ē diens bija vienmuļ š . Visiem nepietika ē diena. Man bija jā gaida, lī dz viņ i to nomazgā un atkal izliks. Apkalpojoš ais personā ls nekavē jā s sē sties paē st kopā ar viesnī cas klientiem.
Bā rā bā rmenis atļ ā vā s to, ko viņ am nevajadzē tu darī t: viņ š bija netaktisks, vairā kkā rt deva mā jienus par intī mo pakalpojumu sniegš anu. Man bija bail bezalkoholiskajiem kokteiļ iem pievienot sī rupu. Ar š ā diem panā kumiem jū s varē tu vienkā rš i pasū tī t spraitu.
Uzturoties š ajā viesnī cā , man izdevā s sazinā ties ar daudziem krieviski runā još iem cilvē kiem.
Ne tikai es biju neapmierinā ts ar deklarē to un sniegto pakalpojumu kvalitā ti.
Es nekad nevienam neieteikš u palikt Larisa Inn viesnī cā . Tā ir lielas naudas izš ķ ieš ana.
аватар stupenki75
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca 4 p. . s. Tas ir viss, ko š ī viesnī ca ir pelnī jusi. Smagi atkritumi, pā rtika - nekvalitatī vu produktu kalni. Personā ls nav apmā cī ts. Vairoš anā s sā ksies uzreiz, tiklī dz š ķ ē rsosi š ī s viesnī cas netī ro, smacī go zā li, nemaksā , dzī vosi istabā virs hammam, kur baigi smird, un, ja atnā ksi ar bē rniem, viņ i apmetī sies "uz laiku" divvietī ga istaba. … Tomēr ▾ Viesnī ca 4 p. . s. Tas ir viss, ko š ī viesnī ca ir pelnī jusi. Smagi atkritumi, pā rtika - nekvalitatī vu produktu kalni. Personā ls nav apmā cī ts. Vairoš anā s sā ksies uzreiz, tiklī dz š ķ ē rsosi š ī s viesnī cas netī ro, smacī go zā li, nemaksā , dzī vosi istabā virs hammam, kur baigi smird, un, ja atnā ksi ar bē rniem, viņ i apmetī sies "uz laiku" divvietī ga istaba. Gulta tiks mainī ta, kad sā ksi lamā ties, duš as ž elejas grī da (cita nav, tikai š ķ idrā s ziepes), aizmirsti! Zobu pasta, š ampū ni, č ī bas, peldmē telis, viņ a man tikko iedeva glā zi, runa nav par š o vietu. Interneta nav, tikai par diviem dolā riem dienā , pielipusi pie administrā cijas vestibilā , kur nevar atrasties, nav kondicioniera un ventilā cijas. Viņ as arī nav ē damistabā , restorā ns negriež mē li. nosaukums. Uz durvī m nav nekā du izkā rtņ u, tā pē c apkopē ja atnā ks vienreiz, kad viņ ai ir izdevī gi, tev nav izdevī gi, tu atpū ties pē c pludmales vai bē rni guļ pusdienas laikā , ko tu iztiksi bez uzkopš anas.
Zem gultā m ir vienkā rš i briesmī gi, gaisa kondicionieris pū š sejā , istaba ir nož ē lojama ar smirdī gu tualeti, gultu nevar pā rvietot. Vestibilā visu laiku tiek liets un smē rē ts netī rs un ziepjū dens, man vienalga, ka tū risti krī t. Pludmale, iespē jams, ir vienī gā krastā , kur ir salauzti sauļ oš anā s krē sli un netī ri matrač i. Darbinieki visur zem kā jā m, blakus sē ž un pusdieno ar tū ristiem, formas nav, uzreiz mazgā grī du un griež maizi un piegā dā ē dienu vienā dā s drē bē s! Ē diens nekvalitatī vs, pienu nav kur sildī t, putras no rī ta nav, katru dienu tikai tomā tu zupa no piparu zupas, no otrā s kotletes no nesaprotamas maltas gaļ as un sautē tas vistas, puscepti rī si sajauc ar nū deles. Nopirkā m ē dienu Stellas bā rā . Mē s neesam pieraduš i ē st tā dus atkritumus. Vakarā viņ i glā ba kū kas ar arbū zu. Zē ns, kurš cepa olas, piedā vā ja seksa pakalpojumus manam vecā ka gadagā juma draugam. Meitenē m admini vispā r nelaida garā m. Vakarā vulgā ra mū zika krievu valodā no 90. gadiem.
Gribē jā m pā rvā kties, mums piedā vā ja samaksā t 355 eiro par 5 dienā m (pirms tam visi bija pilni) uz 4 * viesnī cu blakus. Pludmalē nav bā ra, lai gan Stella un Chamyuva Beach un Stambula - visas tuvumā esoš ā s viesnī cas veica animā ciju un bā rs darbojā s. Pludmalē vienkā rš i nav kur nomainī t peldkostī mu un paņ emt ū deni. Brī dinā ju visus draugus, ka uzrakstī š u recenziju krievu, angļ u un kazahu valodā s, lai, nedod Dievs, neiekristu š ajā atkritumu izgā ztuvē . Teritorija, pelē ka viesnī ca ar netī ru baseinu (pievienoš u foto, kur var redzē t dnl, kas nekad nav sū kts). Bē rnu peļ ķ e, kur ir tik daudz hlora, ka nevar redzē t bē rnu, var viegli saindē ties! Teritorijas vienkā rš i nav.
Номер с залитым потолком Кондиционер напротив кровати , дует только в лицо ! Помятые , убогие шторы , ни о каком блек аут и речи нет. Обшарпанные столики у бассейна Потолок в номере Грязные , залитые окна Холла , которые не мыли явно очень и очень давно Дверь возле лифта в центральном холле . Обшарпанные стены везде ! Вот так выглядят все стены изнутри отеля
аватар maruxno196916
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi 3 zvaigž ņ u vē rtē jumu. Tas neatbilst 4 zvaigznē m. Istabas vienkā rš as, viss vecs, nedaudz nolaists. Deklarē ta TV ar 1 krievu kanā lu, bet rā da ļ oti slikti. Santehnika gā ja bojā , izlietnes aizsē rē juš as, ū dens gandrī z nenotecē ja kanalizā cijā . … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi 3 zvaigž ņ u vē rtē jumu. Tas neatbilst 4 zvaigznē m. Istabas vienkā rš as, viss vecs, nedaudz nolaists. Deklarē ta TV ar 1 krievu kanā lu, bet rā da ļ oti slikti. Santehnika gā ja bojā , izlietnes aizsē rē juš as, ū dens gandrī z nenotecē ja kanalizā cijā . Baroš ana: ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, daž ā dā m gaumē m. Personā ls ļ oti cenš as - bez vā rdiem, pateicī gs, zems paklanī š anā s viņ iem! Masā ž as un pirts komplekss: pakalpojumi tiek sniegti ar ī paš u siltumu un rū pī bu. Masieri ir tikai no Dieva. Iesaku jau no pirmā s dienas pierakstī ties uz masā m - vienkā rš i gū stiet lielu prieku, viss ir kvalitatī vi un profesionā li. Ļ oti silta atmosfē ra, vienmē r patī kams smaids un protams lieliska masā ž a! Un jū ra un kalni ir tikai pasaka! Iesaku visiem doties uz Turciju! Tikko iemī lē jos š ajā valstī ! Sveiki masā ž as terapeiti un uz drī zu tikš anos!
аватар Katrin82R
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nu atvaļ inā jums beidzies, nolē mu uzrakstī t atsauksmi, lai noderē tu citiem tū ristiem. Viesnī ca ir š ausmī ga! Š is ir stabils 2! Nevis kā ne 4! Pirms ceļ ojuma palasot atsauksmes, gaidī ju, ka ne viss noritē s gludi...Bet nekad nebiju “atpū tusies” š ā dā viesnī cā , Turcijā jau biju bijusi daudzas reizes un pat neredzē tā s 3-a-viesnī cā s š is! Sā kš u no sā kuma, ar norē ķ inā š anos, ieradā mies vienā naktī , vē si sasveicinā jā mies un uzreiz sā kā m piedā vā t maksas pakalpojumus. … Tomēr ▾ Nu atvaļ inā jums beidzies, nolē mu uzrakstī t atsauksmi, lai noderē tu citiem tū ristiem. Viesnī ca ir š ausmī ga! Š is ir stabils 2! Nevis kā ne 4! Pirms ceļ ojuma palasot atsauksmes, gaidī ju, ka ne viss noritē s gludi...Bet nekad nebiju “atpū tusies” š ā dā viesnī cā , Turcijā jau biju bijusi daudzas reizes un pat neredzē tā s 3-a-viesnī cā s š is! Sā kš u no sā kuma, ar norē ķ inā š anos, ieradā mies vienā naktī , vē si sasveicinā jā mies un uzreiz sā kā m piedā vā t maksas pakalpojumus. Wi-fi uz 8 dienā m 15 dolā ri pa telefonu (paroli nedod, paš i uzstā da telefonu, izturas pret visiem kā stulbiem), viesnī cas aprakstā ir rakstī ts, ka tas ir bez maksas, tā tad ...Kad es teicu š o, viņ i man atbildē ja, ka tas ir ļ oti slikti, gandrī z nekur neķ eras. Es teicu, ka man to vē l nevajag, un rī t no rī ta, ja nā kš u augš ā . Reā li nestrā dā , bija jā pē rk, tad tū ristiem paroli iedeva bez maksas. Tad viņ i par maksu piedā vā ja seifu, kas atrodas publiskajā zonā ...
Man arī to nevajag, krieviski runā još ais administrators acī mredzot bija saš utis un turku valodā kaut ko teica savam palī gam, un mū s aizveda uz istabu pirmajā stā vā , no reģ istratū ras pirmajā istabā labajā pusē . Tā ir "panikas istaba"! Teikt, ka bijā m satriekti, ir par zemu! Tikko salū zusi istaba, ar š ausmī gā m mē belē m, vecu kondicionieri, televizoru, es pat nezinu kurā gadā tas tika raž ots, tas bija ļ oti mazs, un tā aizmugure bija vienkā rš i milzī ga, ledusskapis nedarbojā s, un tas bija skaidu plā tņ u skapī , kas tikko sabruka! Tikko drupatas nokrita uz grī das! ) Viņ š stā vē ja vienā pusē š ķ ī bs. Vannasistaba ar tualeti š ausmī ga, antisanitā ra, viss vecs, istaba smirdē ja pē c pelē juma. Nobruž ā tas, neveiklas sienas, kas nokrā sotas indī gi zaļ ā krā sā...Vispā r tas ir š ausmī gi, par pā rvietoš anu mums noplē sa 15 dolā rus. Pē c sarunas ar tū ristiem š ajā viesnī cā uzzinā jā m, ka cenas ir no 1000 r lī dz 30 dolā riem! Tinybores!
Pā rvā cā s uz istabu ceturtajā stā vā ar skatu uz kalniem, labā ka istabiņ a, bet arī gruž i un uz grī das ir paklā js, kas nekad nav sū cinā ts, putekļ u savā cē js...Ē diens ļ oti vā jš , ī paš i brokastis...vā rī tas olas un olu kultenis astoņ ā m dienā m par daudz...Nebija pat sviesta...Batoniņ š š ausmī gs. Katru dienu ap viņ u notiek skandā li. Plastmasas krū zes ir niecī gas, tas ir ī paš s iebiedē š anas veids. Bā rmenim nekad nekas nav, alus beidzies un viss pā rē jais arī ! Beigā s paš i taisī ja sev kokteiļ us, ē damistabā savā ca piparmē tru un citronu, piegā ja pie bā ra un pieprasī ja ieliet rumu+spritu+ledus = majito gatavs). Pludmale ļ oti netī ra, atkritumu tvertņ u nav, problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem, gulē jā m zem kokiem blakus tū ristiem no Chamyuvo Beach viesnī cas, pludmales apkopē jai no viesnī cas Lucida 5, vī rietim golfos un cepurē , mū s visus visu laiku saņ ē ma no Larisas!
Viņ š atņ ē ma sauļ oš anā s krē slus un neļ ā va man iet noskaloties pē c jū ras zem duš as no viņ u viesnī cas, lai gan manā dvē selē nebija rakstī ts, ka viņ š ir par Lucidu. Un pat izdzina tos, kas guļ zem kokiem). Bā rs pludmalē , kas norā dī ts viesnī cas aprakstā , atrodas 7-10 minū š u attā lumā no pludmales un tiek saukts par Sultā nu! ) Viss tač u ir loģ iski, vai ne? ! Reģ istratū rā mums par to neviens neteica un arī to, ka pludmales dvieļ us var ņ emt lī dzi hammam, par to uzzinā jā m atvaļ inā juma beigā s. Animā cija ir nulle. Mū su svē tku ekstravagants bija -1. noslī kuš a sieviete no citas viesnī cas, kura jau peldē ja ar seju uz leju mū su pludmales teritorijā un kura tika atklā ta nejauš i, turpat netā lu maskā peldoš s vī rietis. Glā bē ji uz torņ iem? ! Nē , viņ i pirms š ī incidenta nedzirdē ja un neredzē ja, kā atbrauca ž andarmi, tā pē c jau sē dē ja divatā...Un sieviete starp citu nomira...2 - viena no viesnī cas administratorē m, vakariņ u laikā plkst. vasaras terase, tikko izsita netī ros auto paklā jiņ us pret ž ogu un viss lidoja mums virsū un š ķ ī vī s!
Tas bija tikai š oks! Es teicu paldies! Uz ko viņ š atbildē ja: Kā pē c tu neteici, ka esi š eit, es neredzu? Vai tas ir labi? Viņ š strā dā š ajā viesnī cā , staigā pa ē damistabu, kontrolē viesmī li un viņ š nezina, ko cilvē ki ē d? ! Un jā , pē c tam mums atkal tika izsisti paklā jiņ i! ) Es tikai gribē ju viņ us visus aplamā t un izdrā zt viņ iem nepareizā galvā ! Nekā das cieņ as pret cilvē kiem! 3. Pē dē jā atvaļ inā juma dienā manam vī ram nepietika cigareš u un viņ š tā s nopirka par 5$ (450 r! ) Ne ī paš i lē ti, teiksim, labi, tā s uzreiz ē damzā lē nozaga viesmī ļ i. Nu, viņ i atnesa visu, un mans vī rs ...tas nav ļ oti patī kami, kad viņ š viņ iem to uzdā vinā ja, viņ i to atdeva, 7 gabali no visas pakas! Š ķ iet, ka viņ i jū s tikai ķ ircina. Nu, š ķ iet, ka viss ir ...ī sumā ! ) Un tā , daba, kalni un pati jū ra ciematā ir 5+, tikai tas nav viesnī cas nopelns!
номер за 15 долларов
аватар annakukuruznak
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. Viņ am ir divi plusi: jū ra un animators Dž ozefs. Viesnī cas personā ls tieš i nodarbojas ar naudas izspieš anu, sā kot ar Wi-Fi, beidzot ar iekā rtoš anos sliktā kajos viesnī cas 5. stā va numuriņ os ar nestrā dā još u kondicionieri. … Tomēr ▾ Sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. Viņ am ir divi plusi: jū ra un animators Dž ozefs. Viesnī cas personā ls tieš i nodarbojas ar naudas izspieš anu, sā kot ar Wi-Fi, beidzot ar iekā rtoš anos sliktā kajos viesnī cas 5. stā va numuriņ os ar nestrā dā još u kondicionieri. Viesmī ļ i gandrī z neko nedara, pastā vī gi bija jā nes trauki paš am. Tā pat darbinieki pastā vī gi izrā dī ja vulgā ras uzmanī bas pazī mes, kas bija ā rkā rtī gi kaitinoš i. Es vispā r neko neteikš u par miruš ajiem skaitļ iem. Kopumā es nevienam neieteiktu š o viesnī cu.
аватар Alla_World
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, tī ra, stilī ga, skaista, izcils ē diens - solī ds č etrinieks. Numuri ir mā jī gi un tī ri. Ieradā mies 14.10, nokā rtojā m uzreiz, paprasī ju istabiņ u augstā kā stā vā un par papildus samaksu 20$ iedeva izcilu ģ imenes istabiņ u 3. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, tī ra, stilī ga, skaista, izcils ē diens - solī ds č etrinieks.
Numuri ir mā jī gi un tī ri.
Ieradā mies 14.10, nokā rtojā m uzreiz, paprasī ju istabiņ u augstā kā stā vā un par papildus samaksu 20$ iedeva izcilu ģ imenes istabiņ u 3. stā vā , no balkona pavē rā s burvī gs skats uz kalniem. No istabas trū kumiem: duš a tecē ja, bet ne kritiska un ū dens ne vienmē r bija karsts. Tī rī š ana notika katru dienu, 10 dienu laikā gulta tika mainī ta 5 reizes.
Personā ls ir draudzī gs. Vē los pieminē t vecā ko menedž eri Sebastianu, kurš bija saprā tī gs un ā tri atrisinā ja visas problē mas.
Wi-Fi š eit ir bezmaksas, ļ oti vā jš un tikai vestibilā , bet par to ir jā maksā.2 USD dienā . Ir seifs, par maksu - 2 USD dienā . Personā ls stingri ievē ro sanitā ros standartus.
Spa procedū ras ir daž ā das, tač u diezgan dā rgas.
Animā cija ir vā ja, bet tur.
Ē diens ir izcils - ī paš s paldies š efpavā riem, un grilē tais š efpavā rs Shekhmuye ir tikai burvis!
Augļ i un saldumi vienmē r ir milzī gos daudzumos. Nav jū ras velš u vai saldē juma. Laba kafija, no kuras izvē lē ties, ir pieejami trī s kafijas automā ti visu diennakti. Visu diennakti ir pieejami arī trī s lieli ledusskapji, kas vienmē r ir piepildī ti ar ū deni.
Alkohols, lai arī vietē jais - diezgan garš ī gs. Bā rmenis Diayar viegli pagatavo daž ā dus kokteiļ us, vienmē r ar pozitī vu attieksmi un jebkurā daudzumā ielej alkoholu. Rindas uz pā rtiku praktiski nebija, tač u jā ņ em vē rā , ka atpū tā mies samta sezonā un cilvē ku nebija ī paš i daudz.
Jū ra netā lu - 300 metri pa izcilu ceļ u. Tikai Pludmale sabojā kopē jo iespaidu par viesnī cu, nav ne duš as, ne tualetes, ne bā ra. Pat lai tikai noskalotu kā jas no smiltī m nekur. Ieeja jū rā laba - mazi oļ i ar smiltī m. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, tač u ar tiem visiem nepietiek, aizņ emties vajag agri no rī ta. Pludmales dvieļ i kartē s ir bez maksas, var mainī t vismaz katru dienu.
Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, un varam atgriezties.
Бассейн Номер Отель, вид сверху Ресторан Бассейн Отель Главный вход в отель Номер
аватар natalykolesnik20
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un jū ras tuvuma. Es izlasī ju visas atsauksmes un zinā ju par istabā m iebiedē š anai un biju gatavs maksā t 10 USD par parastu numuru, bet, reģ istrē joties 0:30 naktī , viņ i no mums prasī ja 30 USD. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un jū ras tuvuma. Es izlasī ju visas atsauksmes un zinā ju par istabā m iebiedē š anai un biju gatavs maksā t 10 USD par parastu numuru, bet, reģ istrē joties 0:30 naktī , viņ i no mums prasī ja 30 USD. Pē c "emocionā las sarunas" viņ i vienojā s par 10 USD. Ē diens ir ok, bez liekuma. Piekrī tu visā m iepriekš ē jā m atsauksmē m. Nav skaidrs, kā pē c š ī s atsauksmes nelasa tū roperatoru vadī tā ji un nesniedz komentā rus menedž erim Sebastianam, kurš pieļ auj komentā rus par viesiem arī turku valodā , pē c kā strā dnieki skaļ i smejas.
аватар nedviga.daria21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija mana pirmā reize Turcijā , un es guvu daudz patī kamu iespaidu. Atpū ta bija veiksmī ga. Mē s uzreiz ieguvā m labu un tī ru istabu. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Man ļ oti patika viesnī cas personā la draudzī gums. Viesnī cā ir tī rs peldbaseins ar slidkalniņ u. … Tomēr ▾ Tā bija mana pirmā reize Turcijā , un es guvu daudz patī kamu iespaidu. Atpū ta bija veiksmī ga. Mē s uzreiz ieguvā m labu un tī ru istabu. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Man ļ oti patika viesnī cas personā la draudzī gums. Viesnī cā ir tī rs peldbaseins ar slidkalniņ u. Viesnī cas izmaksas atbilst kvalitā tei. Es negribē ju iet prom. Es noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā .
аватар Gilmisha
Izvē lē jā s š o viesnī cu cenas dē ļ . Man un 6 gadus vecam bē rnam iznā ca ap 70 tr. uz 8 dienā m. Izlasiet atsauksmes un esat gatavs nā kotnei. Bet tas nav tik biedē još i, kā saka. Tā tad, mē s ieradā mies no rī ta pulksten 8. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu cenas dē ļ . Man un 6 gadus vecam bē rnam iznā ca ap 70 tr. uz 8 dienā m. Izlasiet atsauksmes un esat gatavs nā kotnei. Bet tas nav tik biedē još i, kā saka. Tā tad, mē s ieradā mies no rī ta pulksten 8. Izgā ja pirtī , aizgā ja peldē ties jū rā . Apmē ram 12 no mums apmetā mies. Bet pirms tam bija stā sts ar telpas izvē li. Pē c mana vauč era mums bija š vaka istaba divguļ amā s gultas izmē rā ar skatu uz kaimiņ a jumtu. Es domā ju, ka viņ iem š ī audzē tava ir iebiedē š anai))) Par 10 dolā riem viņ i mums iedeva lielisku istabu treš ajā stā vā ar skatu uz kalniem. Skats ir pā rsteidzoš s, pelnī jis izcilu mā kslinieku otu.
Istaba tika tī rī ta katru dienu, zosis-gulbji-tauriņ i no dvieļ iem - Tas viss bija. Pati istabiņ a nogurusi, bet viss strā dā , kondicionieris, ledusskapis, santehnika, fē ns. Virtuve - ļ oti patika. Man bija baž as, ka nebū s ar ko bē rnus pabarot, bet viņ i gatavoja bez daudz garš vielā m, bē rni ē da ar prieku. Zupas, sā nu ē dieni, vista, zivis, tī tars. Brokastī s pā rslas, omlete, olas utt. . Bija daudz augļ u - bumbieri, plū mes, vī nogas, persiki, bumbieri, ā boli, mandarī ni, ā boli, greipfrū ti, arbū zi, melones. Es neteikš u, ka viss bija supergatavs, bet viss bija salds. Kopumā ē diens ir labi organizē ts.
Es apmeklē ju masā ž as seansu, par 15 USD, lieliska procedū ra ilgst. 2 stundas. Administrators Bahar, brī niš ķ ī ga meitene. Ā tri atrisiniet jebkuru problē mu. Jū ra ir neaprakstā ma - silta, caurspī dī ga, tī ra. Mē s nepeldē jā mies baseinā - mē s nedevā mies uz Turciju peldē ties hlora ū denī . Kalns esot ne visai gluds, puikas tur saplē sa apakš bikses))). Larisas pludmale š aura, bet vietas pietika, laikam tā pē c, ka bijā m oktobrī , cilvē ku nebija tik daudz.
Atgriezī š os viesnī cā - principā viesnī cas personā ls ir draudzī gs, bē rniem ļ oti patī k. Larisa Ying galvenais trū kums ir tas, ka daudzi tiek audzē ti naudas dē ļ , kad viņ i ievā cas. Iedomā jieties, ka cilvē ki ir noguruš i no ceļ a, un viņ iem tiek piekrauta reģ istrā cija, par to atbild galvenais administrators (acī mredzot, viņ iem ir tā ds superuzdevums - no tū ristiem nogriezt vairā k mī klas). Man pietrū ka, ka nebija saldē juma. Pirkts Migros, viņ š ir netā lu. Tur, starp citu, var nopirkt lē tu (salī dzinoš i) olī veļ ļ u (ļ oti garš ī gu), vī nus un citus turku produktus.
Rezumē : Man ļ oti patika atpū ta, ē dā m un gulē jā m viesnī cā , pā rē jo laiku bijā m pludmalē , vakaros staigā jā m. Viesnī ca ir veca, bet dzī vot var, pat ar bē rniem tas nav bail))
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss, kas ir norā dī ts vietnē , ir patiesī bā . Jauks, laipns personā ls. Ē diens man piestā vē ja, istaba normā la. Ejiet 3 minū tes lī dz pludmalei mierī gā tempā . Viesnī ca ir paredzē ta vecā kiem apmeklē tā jiem, ģ imenē m. … Tomēr ▾ Viss, kas ir norā dī ts vietnē , ir patiesī bā . Jauks, laipns personā ls. Ē diens man piestā vē ja, istaba normā la. Ejiet 3 minū tes lī dz pludmalei mierī gā tempā . Viesnī ca ir paredzē ta vecā kiem apmeklē tā jiem, ģ imenē m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums smirnova66
Es drīz iešu
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ankon
pastāstiet man, kā nokļūt no Kemeras (Chamyuva) uz Jaunavas Marijas māju-kapliču (Efes-Lakstīgalas kalns) un cik tas maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums svetusik28
Собираемся ехать в Rizzi 4. Кто недавно был в этом отеле? Напишите все ваши впечатления + и - Стоит туда ехать? Спасибо.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums nicols
Pastāstiet, kā ir ar dzērieniem bārā. Vai arī jums tas jāņem līdzi.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Elena.P
?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Чамьюва, в 200 метрах от собственного пляжа. Построен в 2004 году, последняя реставрация была проведена в 2015 году. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 60 км от аэропорта г. Анталия. 5 км от центра г. Кемер.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м. Между пляжем и отелем есть автомобильная дорога, подземного перехода нет.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан: завтрак с 07:30-10:00, обед с 12:30-14:00, закуски 16:00-17:00, ужин с 19:00-21:00.

Бар у бассейна 10:00-22:00.

Бар на пляже 10:00-19:00.

1 открытый бассейн (без подогрева), площадь 200 кв.м., часы работы с 06:00-19:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 2-12 лет, часы работы 10:00-12:00 / 14:00-21:30.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка, часы работы 10:00-12:00 / 14:00-17:30. Дартс (бесплатно). Уроки подводного плавания (платно). В команде аниматоров 4 человека.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 120 номеров в 5-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Uzuncinar Mah. Deniz Cad. No:1, Camyuva, 07980, Kemer
Tālruņi: +90 242 212 18 87
Tīmekļa vietne: Larissa Inn Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.