Kilikya Palace Goynuk 5*– Atsauksmes

107
Novērtējums 8.110
№19 viesnīcas reitingā Kemera
8.4 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.8 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goynuk ciematā, 9 km attālumā no Kemeras pilsētas, jūras krastā. Tā atklāta 2001. gadā, pēdējā renovācija veikta 2018. gadā. Skaista un ērta teritorija, attīstīta infrastruktūra. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Irina_Kaplinskaya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties š ajā viesnī cā un vē los teikt, ka š ī ir lieliska iespē ja ģ imenē m un pā riem. Viesnī cas teritorija zaļ a, sakopta, skaista, skats uz kalniem brī niš ķ ī gs. Pludmale maziem oļ iem, ļ oti ē rta, ir arī piestā tne. … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā viesnī cā un vē los teikt, ka š ī ir lieliska iespē ja ģ imenē m un pā riem. Viesnī cas teritorija zaļ a, sakopta, skaista, skats uz kalniem brī niš ķ ī gs. Pludmale maziem oļ iem, ļ oti ē rta, ir arī piestā tne. Ē dinā š ana pē c UAL sistē mas, tajā skaitā importē tie alkoholiskie dzē rieni. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, daudz daž ā das gaļ as, salā ti, piedevas, daž ā das uzkodas. Atseviš ķ i es gribu teikt par konditorejas izstrā dā jumiem uz vietas. Milzī ga saldumu un desertu izvē le! Man visvairā k patika bā rs pie pludmales, vieta, kur var iedzert gardu kokteili un apbrī not krā š ņ o jū ru! Iesaki!
Бассейн и вид на горы Территория отеля Ресторан, завтрак
аватар karina_ishchenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar ģ imeni (3 + 1). Ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu un pā rē jo. Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, lī dz 5 minū tē m. Viesnī ca ir neticami skaista! Teritorija ļ oti skaista, nav maza, kopta. Ē diens ir ļ oti garš ī gs un to bija daudz! Bija arī garneles, suš i, dorado, forele, tuncis. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni (3 + 1). Ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu un pā rē jo. Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, lī dz 5 minū tē m. Viesnī ca ir neticami skaista! Teritorija ļ oti skaista, nav maza, kopta. Ē diens ir ļ oti garš ī gs un to bija daudz! Bija arī garneles, suš i, dorado, forele, tuncis. Bija arī daudz daž ā du gaļ as veidu. Par konditorejas izstrā dā jumiem rakstī š u atseviš ķ i. Viņ a ir neticama! Ejiet tā lu lī dz jū rai, jū ra ir tī ra un silta. Pludmale ir kā smiltis (vai zemes oļ i).
Mums tika pieš ķ irta istaba atjaunotā ē kā . Istaba tī ra, gaiš a, plaš a. Mini bā rs un kopš anas lī dzekļ i tika papildinā ti katru dienu.
Bija arī rotaļ u laukums. Animā cija bē rniem un pieauguš ajiem lī menī . Viņ i arī spē lē ja volejbolu, ū denspolo, tenisu un spē lē ja uz zā lā ja.
Kopumā neticama viesnī ca un atvaļ inā jums! Mē s rekomendē jam!
аватар eenkoda
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Teritorija tī ra, kopta. Istabas bū tī bā ir kā rtī bā . Vecs, bet ne miris. Ē diens tieš ā m nabadzī gs. No karstajā m viena veida zivī m un viena veida grilē tā s gaļ as, pā rē jais ir frī kartupeļ i, rī si, pā ris salā ti, 3 veidu siers. … Tomēr ▾ Teritorija tī ra, kopta. Istabas bū tī bā ir kā rtī bā . Vecs, bet ne miris. Ē diens tieš ā m nabadzī gs. No karstajā m viena veida zivī m un viena veida grilē tā s gaļ as, pā rē jais ir frī kartupeļ i, rī si, pā ris salā ti, 3 veidu siers. Vakariņ ā s ē dā m zemenes. Alkohols ir vietē jais.
Pats forš ā kais viesnī cā ir kafejnī ca ar labu kū ku izvē li, tā ir ļ oti mā jī ga.
Sliktā kais viesnī cā ir internets, tas ir pieejams visā teritorijā , tač u tē rzē š anas programmā s neko citu kā ziņ as nevar lejupielā dē t. Fotogrā fijas tiek ielā dē tas 5 minū tē s, kam Wi-Fi ir svarī gs, nekā dā gadī jumā neiet.
Redzē ju pā ris animatorus, viss primitī vi, bet vē l nebija sezona, varbū t vē lā k bū s aktī vā ki.
аватар lesik--k
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es atgriezī š os vē lreiz, ja uzzinā š u, ka š ie "kaž oki" ir izņ emti no viesnī cas. Spī tī ga banda, kas neļ auj dusē t mierā , nepā rtraukti medī jot savu maku ! ! ! Piedā vā it kā bez maksas aizbraukt uz Antā liju uz kā du tirdzniecī bas centru, bet ar pieturu pie sava "ā das" veikala, kur cenas ir vismaz pā ris reizes augstā kas! Bet kredī tu var paņ emt. … Tomēr ▾ Es atgriezī š os vē lreiz, ja uzzinā š u, ka š ie "kaž oki" ir izņ emti no viesnī cas. Spī tī ga banda, kas neļ auj dusē t mierā , nepā rtraukti medī jot savu maku ! ! ! Piedā vā it kā bez maksas aizbraukt uz Antā liju uz kā du tirdzniecī bas centru, bet ar pieturu pie sava "ā das" veikala, kur cenas ir vismaz pā ris reizes augstā kas! Bet kredī tu var paņ emt. . . vispā r jau grū ti aizbē gt. . . Kaitina. . . Tā da lī meņ a viesnī cā nevajadzē tu bū t tā dam negodam.
аватар kapitonova.svitla
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies augusta beigā s. Kopē jā pieredze ir lieliska. Ļ oti iesaku ģ imenes brī vdienā m. Teritorija Zaļ š , kopts. Soliņ i, š ū puļ tī kli, dī ķ i, flamingo bars, mī ksta pļ auta zā le. Jū s nevarē siet pastaigā ties, bet jū s varat iet cauri apstā dī jumiem no jaunā s ē kas uz galveno ē ku. … Tomēr ▾ Mē s devā mies augusta beigā s. Kopē jā pieredze ir lieliska. Ļ oti iesaku ģ imenes brī vdienā m.
Teritorija
Zaļ š , kopts. Soliņ i, š ū puļ tī kli, dī ķ i, flamingo bars, mī ksta pļ auta zā le. Jū s nevarē siet pastaigā ties, bet jū s varat iet cauri apstā dī jumiem no jaunā s ē kas uz galveno ē ku. Kalnus var apbrī not gandrī z no jebkuras vietas.
Pludmale, baseini
Apsardze visu diennakti raugā s, lai neienā k "mež onī gi" tū risti, kas nav no Kilikijas. Kā likums, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Aizņ ē mā mies rī tausmā , kad gā jā m peldē ties, tuvā k jū rai. Smilš u vietā drupinā ti oļ i. Ieeja jū rā ir akmeņ aina, tā pē c ī paš i apavi ir tie, kas jums nepiecieš ami, ja nevē laties katru reizi, ieejot jū rā , raustī ties no oļ u “masā ž as”.
Lielos baseinos ū dens bija silts, tā pat kā jū rā.28-29 ° C. Bet mazie bē rni iesildī jā s tikai vakarā .
Duš as, ģ ē rbtuves kā paredzē ts. Tiesa, ū dens pludmalē duš ā s ir ļ oti atsvaidzinoš s))
Ē diens un dzē rieni
Ierī ces atseviš ķ ā iepakojumā . Uz galdiem ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Pie durvī m mē ra temperatū ru un izsniedz maskas. Daudzveidī ga virtuve. Vienmē r ir vairā ku veidu gaļ a (vistas, tī tara, teļ a, jē ra gaļ a), zivis, dā rzeņ u ē dieni, daudzi salā ti, garš augi, vietē jā s zupas, tradicionā lā s brokastis ar pā rslā m, olā m un pankū kā m. Pā ris reizes bija zivju dienas ar vē ž iem, mī dijā m, garnelē m. Deserti neizskatā s tik pievilcī gi kā iepriekš , bet bija garš ī gi. Viss, ko varat paņ emt zem plē ves vai vienreizē jā s lietoš anas traukos. Vī ni diezgan pieklā jī gi, sulas iepakotas un no rī ta svaigi spiestas. Augļ i ir daž ā di (vienmē r arbū zi, melones, ā boli, vī nogas, nektarī ni, bumbieri, plū mes). Visu uzspiež restorā na darbinieki. Š ķ iet, ka viņ iem ir kaut kā da instrukcija, kā likt vienu karoti vai gabaliņ u. Nu, ja paņ em vienu, tad ir labi. Bet diviem bē rniem un man vairā kas reizes bija jā pievieno “vairā k”. Un viņ i tik mierī gi pievieno pa vienam gabalam) labs veids, kā pā rvaldī t visu iekļ auto)))
Bā rā lē ja parastos dzē rienus (balentī ni, baileys, pina colada, dž ins utt. ) Bet š ampanieš a nebija, un tā aizsegā no lī dzī gā m pudelē m lē ja pacieš amu ā bolu sidru))
Bā rā jā pasū ta garda kafija, kas ir turku, pagatavota.
No 02.09 tika slē gts 2. restorā ns jaunajā ē kā . Atpū tnieku bija ievē rojami mazā k, kas bija manā ms gan pludmalē , gan restorā nā . Un vakarā pie bā ra bija vairā k brī vu galdiņ u.
Izklaide
Animā cija bija, bet kaut kā tā s nebija ne dzirdē tas, ne redzē tas. No rī ta 30 minū tes bija labs treniņ š ar animatoru Aniju, tuvā k vakariņ ā m enerģ iska ū dens aerobika. Atvaļ inā juma beigā s mē s tos redzē jā m no rī ta pludmalē . Bet vakara š ovi tiek ieskaitī ti) smieklī gas popzvaigž ņ u parodijas)) Man ī paš i patika turnejas baleta izrā de! Mū zika un dejas ir lieliskas!
Bija klubiņ š bē rniem, bet laiks sakrita ar akvaparku un peldi jū rā , tā arī nenonā cā m.
Ū dens parks pieauguš ajiem trī s caurules un divi plakani slaidi. Nepietiek saviļ ņ ojumam, bet normu cienī tā jam. Bē rniem ir arī norma ar 40 cm baseinu. Strā dā ja no 10-12.14-17.
Mū su istaba atradā s jaunā ē kā ar skatu uz jū ru. Liels, jo ar diviem bē rniem. Pirmo reizi bija pietiekami daudz pakaramo visā m drē bē m))) ledusskapis katru dienu tika piepildī ts ar ū deni, dzē rieniem (Cola, Pepsi, sulas, ū dens).
Izbraucā m ar reisu 20:20, transfē rs no viesnī cas 15:00. Reģ istratū rā izdevā s norunā t numuru 13:30 atstā t bez maksas. Atslē gu kartes tiek automā tiski bloķ ē tas pulksten 12:00.
Bijā m arī uz Dinoparku un tas bija miskaste par 25$ + 10 pā rskaitī jums. Lai gan, kā mē s vē lā k redzē jā m no Google atsauksmē m, daudziem tas patika. Ja neskaita 15 dinozauru apskati un apš aubā mu baseinu, tur nav daudz ko darī t.
аватар Taurus1973
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s aizņ ē ma apmē ram 10 minū tes. . Temperatū ras pā rbaude. Anketa. Istabas atslē gas. Un sveiki jū ra. Ē diens ir ļ oti labs. Istabas ir tī ras, iztī rī tas, dezinficē tas, minibā rs pilns. Jū ra ir lieliska. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s aizņ ē ma apmē ram 10 minū tes. . Temperatū ras pā rbaude. Anketa. Istabas atslē gas. Un sveiki jū ra.
Ē diens ir ļ oti labs. Istabas ir tī ras, iztī rī tas, dezinficē tas, minibā rs pilns. Jū ra ir lieliska. Animā cija ir super. Veikali tukš i, tū ristu maz.
Басейн
аватар nataliiiaa
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma. Brī niš ķ ī ga viesnī ca, teritorija, pludmale, kas mū s ī paš i interesē ja, un, protams, brī niš ķ ī ga jū ra. Teritorija un pludmale ļ oti tī ra, pastā vī ga apsardze. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma.
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, teritorija, pludmale, kas mū s ī paš i interesē ja, un, protams, brī niš ķ ī ga jū ra.
Teritorija un pludmale ļ oti tī ra, pastā vī ga apsardze.
Vē los atzī mē t lielisko masieri darbu un spa-salonu kopumā , viņ i strā dā perfekti un efektī vi, pateicoties viņ iem.
Ē diens ļ oti labs, apkalpoš ana ā tra.
Iesaku visiem: labi atpū sties var gan vecā ki ar bē rniem, gan jauni pā ri, gan cilvē ki vecumā .
Teritorijā tiek ievē rota un uzturē ta kā rtī ba un klusums.
Viesnī ca uzņ ē ma daudzus Turcijas pilsoņ us, kas mani un draugu iepriecinā ja: nebija dzē ruma, kliegš anas un lamuvā rdu.
Paldies visam viesnī cas personā lam, š ī s brī vdienas atcerē simies vē l ilgi.
Ceru, ka tiksimies vē lreiz, Kilikya Palace!!! ! !
аватар Svetlana360902
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Paldies, man patika atvaļ inā jums. Viss bija tā , kā norā dī ts vietnē . Viss bija labi, viss nebija slikti. Lieliski sakopta, ē diens lī menī . Pastā vī gi pieskatī ta teritorija, arī pludmalē problē mu nebija. … Tomēr ▾ Paldies, man patika atvaļ inā jums. Viss bija tā , kā norā dī ts vietnē . Viss bija labi, viss nebija slikti. Lieliski sakopta, ē diens lī menī . Pastā vī gi pieskatī ta teritorija, arī pludmalē problē mu nebija.
аватар Arina_Abrosimova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies 18.00. Izlī gums notika uzreiz. Viesnī ca skaista! ! ! Daž ā di interjera risinā jumi sniedz estē tisku baudī jumu. Ļ oti draudzī gs personā ls. Mē s bijā m patī kami pā rsteigti par istabu. Mā jī gs, plaš s. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 18.00. Izlī gums notika uzreiz. Viesnī ca skaista! ! ! Daž ā di interjera risinā jumi sniedz estē tisku baudī jumu.
Ļ oti draudzī gs personā ls. Mē s bijā m patī kami pā rsteigti par istabu. Mā jī gs, plaš s. Kā sveicienu istabā atradā s neliels š okolā des konfekš u komplekts. Jauki.
Jū ra ir tī ra. Pludmale un ieeja jū rā ir ē rta. Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz jebkurā laikā . Viesnī cas teritorija ir sakopta un skaista.
Ī paš i es vē lē tos atzī mē t bē rnu kluba darbu: meitenes (Mila, Olechka, Nelya), jū s esat gudras. Paldies par interesanto programmu visā s 11 mū su svē tku dienā s. 8 gadus vecais bē rns bija interesants un aizraujoš s. Ar neapbruņ otu aci ir skaidrs, ka savu darbu dari ar prieku un atdevi.
Paldies visai animā cijas komandai: jū s noteicā t lielisku toni viesnī cas atmosfē rai!! !
Par ē dienu: viss ir lieliski, bet ī paš s paldies par burkā nu un apelsī nu sulu brokastī s!
SPA salons: temperatū ra atbilstoš ā lī menī , tī rs, mierī gs. Ir izpildī ti visi nosacī jumi atpū tai.
Turcijā š ī nav pirmā reize, apzinā ti nebraucam uz viesnī cā m, kurā s jau esam atpū tuš ies, bet Kilikijā , ja nekas tajā nemainī sies, atgriezī simies !!! ! !
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies uz Luna Beach Deluxe Hotel, bet nedevā mies tur, man nepatika atsauksmes. Mē s apstā jā mies pie Kilikya Palace Goynuk. Lieliska viesnī ca, viss lieliski, draudzī gs personā ls. Viss atbilda aprakstam. Ē diens garš ī gs, teritorija nav liela, bet ļ oti kopta. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Luna Beach Deluxe Hotel, bet nedevā mies tur, man nepatika atsauksmes. Mē s apstā jā mies pie Kilikya Palace Goynuk. Lieliska viesnī ca, viss lieliski, draudzī gs personā ls. Viss atbilda aprakstam. Ē diens garš ī gs, teritorija nav liela, bet ļ oti kopta. Ā rpus viesnī cas ir tikai turku veikali, mū s neinteresē , nesē dē jā m viesnī cā un negulē jā m pludmalē , ī rē jā m maš ī nu un ceļ ojā m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums strojmash
1 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums ksena-71
Labdien.Vai ciematā ir tirgus un kā tas darbojas? Kas viņu apmeklēja padalieties ar informāciju.Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
iemiesojums ksena-71
Pastāsti man, lūdzu, kur labāk mainīt valūtu uz liru.Viesnīcās vai ciematā. Ja ciemā, tad kur tieši. Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums xadvryj
‹ Viesnīca Kilikya Palace Goynuk 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в посёлке Гейнюк, в 9 км от города Кемер, на берегу моря. Был открыт в 2001 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Красивая и удобная территория, развитая инфраструктура. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Анталия, в 30 км от центра г. Анталия, в 9 км от г. Кемер, в п. Гейнюк.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 250 м. Полотенца выдаются по карте (депозит). Заход в море - песок, галька. Душ, кабины для переодевания, пирс (работает с мая).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, услуги фотографа, Wi-Fi (платно), room service (платно), 7 ресторанов — 2 основных ресторана, 5 A’la Carte: итальянский, мексиканский, рыбный, османский, восточно-азиатский (с 01.05 по 31.10), 6 дней в неделю, одно посещение бесплатно, далее oплатa за резервацию), 5 баров, 4 конференц-зала, магазины, 3 бассейна — 2 открытых бассейна (без подогрева), 950 кв.м. и 1090 кв.м., 1 крытый бассейн с подогревом (в зимний сезон), 242 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские секции в открытых бассейнах 75 и 24 м2, в крытом 22 м2, детская анимация на русском языке (6 дней в неделю), мини-клуб (4-12 лет, 6 дней в неделю), игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, 3 водные горки, 1 теннисный корт бесплатно днём (с тартановым покрытием), теннисные ракетки и мячи (депозит), освещение теннисного корта платно, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, библиотека бесплатно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, моторные виды водного спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 460 номеров. Состоит из одного 6-ти этажного основного здания и четырех 2-х этажных вилл.

Istabās

Все номера оборудованы ванной комнатой, кондиционером и телевизором со спутниковыми каналами. Мини-бар с напитками пополняется ежедневно. В ванной комнате установлена ванна и предоставляется фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Göynük Mahallesi. Ahu Ünal Aysal Caddesi., 07990 Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 815 30 50, +90 242 606 05 05
Tīmekļa vietne: Kilikya Palace Goynuk
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга, виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.