Karmir Resort & Spa 5*– Atsauksmes

37
Novērtējums 8.610
№11 viesnīcas reitingā Kemera
8.7 Numurs
8.9 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Šis spa kūrorts atrodas Goynuk, tikai 90 metru attālumā no privātas pludmales. Uzcelta 2014. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota aktīvām ģimenēm, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар mahony
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2021. gadā , labi, mē s nolē mā m doties š eit vē lreiz. Cenas, protams, iet no skalas, salī dzinot ar 2021. gadu, cenas ir pieauguš as par 35-40%, kas nav iepriecinoš i! Ekskursijas maksa uz 12 naktī m ir 2800 €, jā maksā par visu: agrā izbraukš ana no Krievijas - samaksa, vē la izbraukš ana no Turcijas - samaksa utt. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2021. gadā , labi, mē s nolē mā m doties š eit vē lreiz. Cenas, protams, iet no skalas, salī dzinot ar 2021. gadu, cenas ir pieauguš as par 35-40%, kas nav iepriecinoš i! Ekskursijas maksa uz 12 naktī m ir 2800 €, jā maksā par visu: agrā izbraukš ana no Krievijas - samaksa, vē la izbraukš ana no Turcijas - samaksa utt. Inflā cija ir traka! Mē s salī dzinā jā m dolā ra attiecī bu pret liru: 2013.  gads - 1 $ =1.75 liras, 2021.  gads - 1 $ =8 liras, 2022.  gads - 1 $ =14, nu, tagad viņ i par dolā ru dod 24 liras. Cenas mainā s katru dienu! Veikalos ir vienā das preces, tikai cenas atš ķ iras. Norē ķ inā ties ar Tinkoff UnionPay karti nav izdevī gi, labā k ņ emt skaidru naudu, lē tā k bū s maksā t dolā ros vai eiro. Paš i turki ir apdullinā ti par savā m cenā m. Tirgus ir kļ uvis ļ oti maz, un cenas neatš ķ iras no veikalu cenā m. Tagad par viesnī cu: patiesī bā nekas nav mainī jies, viesnī ca ir pie kā jā m, ā rzemnieku daudz, bet tas kopē jo ainu neietekmē , apkalpoš ana virsū - kā bija! Ekskursijā paņ ē mā m standarta istabiņ u, ierodoties piedā vā ja attiecī gi Junior Suite par papildus samaksu.
Tā kā š ī nav pirmā reize - ar 50% atlaidi, domā jā m un nolē mā m paņ emt un nezaudē jā m, istabiņ a liela -40m, halā ti, minibā rs, tē jas stacija - viss iekļ auts, citā di jā maksā par a. halā ts atseviš ķ i, tē jas stacija standartā nav paredzē ta, nu, minibā rs par naudu. Kopumā turki ir mainī juš i savu pieeju un vispā rē jo koncepciju – ja agrā k bija bez maksas, tad tagad par gandrī z visu ir jā maksā . Tas pats a la carte restorā ns par 25 € no cilvē ka, lai gan tajā paš ā Queen parkā tas ir bez maksas. Ē diens vidē js, viss tā pat, bet visa pietiek. Numuri tiek uzkopti katru dienu, minibā rs tiek papildinā ts katru dienu. Hamam ir augš ā , viņ i taisa bali, labi darī tas meitenes! Animā cija palikusi tā da pati kā pirms diviem gadiem, pat dziesmas un mū zika tā pati, nav daž ā dī bas! Internets normā lā kvalitā tē - maksas. Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti!
аватар pmr19031988
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā pie ceļ ojumu aģ enta. Reģ istrē š anā s kā rakstī ts no 15:00, bet ļ oti draudzī gs un audzinā ts personā ls, jau agrā k prasī ja, un nekā du problē mu nebija! Viesnī ca ir ļ oti ē rta, viss kompakts un labā vietā ! Telpas nav lielas, bet ļ oti tī ras un svaigas, viss strā dā , uzkopju katru dienu! Pludmale ir 5 minū š u gā jienā pā ri ceļ am, pludmale plata smilš aina, saulriets oļ i, margas ū denī , bet iebraukt ar akvaš uvē m nav grū ti, jū ra skaista! ! ! Skati vienkā rš i lieliski! Sauļ oš anā s krē sli ir lieliski! Bā rs pludmalē nav liels, bet ja kaut kas pietrū kst, tad viesnī ca ir 5 minū š u gā jiena attā lumā ! Pludmalē ir tualete. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā pie ceļ ojumu aģ enta.
Reģ istrē š anā s kā rakstī ts no 15:00, bet ļ oti draudzī gs un audzinā ts personā ls, jau agrā k prasī ja, un nekā du problē mu nebija!
Viesnī ca ir ļ oti ē rta, viss kompakts un labā vietā !
Telpas nav lielas, bet ļ oti tī ras un svaigas, viss strā dā , uzkopju katru dienu!
Pludmale ir 5 minū š u gā jienā pā ri ceļ am, pludmale plata smilš aina, saulriets oļ i, margas ū denī , bet iebraukt ar akvaš uvē m nav grū ti, jū ra skaista! ! ! Skati vienkā rš i lieliski!
Sauļ oš anā s krē sli ir lieliski!
Bā rs pludmalē nav liels, bet ja kaut kas pietrū kst, tad viesnī ca ir 5 minū š u gā jiena attā lumā !
Pludmalē ir tualete.
Pā rtika ir atseviš ķ a treknrakstā "+".
Viss ir ļ oti garš ī gi! ! ! Nekā du volā nu, bet daudz veidu zivis, gaļ a, siers, augļ i, deserti! ! ! Viss ir augš ā !
Uzkodas arī lieliskas, kū kas, burgeri, picas! Viesmī ļ i apkalpo ļ oti ā tri un tik daudz, cik vē laties!
Animā cijas praktiski nav, ir slidkalniņ i, rotaļ u laukumi!
Paņ ē mu 2+ par agro izrakstī š anos, kad viesnī ca tobrī d jau bija pustukš a, bet citā di viss lī menī , it ī paš i tī rī ba!
аватар mahony
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu ilgi neizvē lē jā mies, jo tajā atpū tā s draugi, un tobrī d bijā m netā lu - citā viesnī cā . Jā , pandē mija ir sajaucusi visas kartes, divus mē neš us pirms izlidoš anas man nā cā s mainī t trī s viesnī cas Krievijā pret viesnī cu Turcijā . … Tomēr ▾ Viesnī cu ilgi neizvē lē jā mies, jo tajā atpū tā s draugi, un tobrī d bijā m netā lu - citā viesnī cā . Jā , pandē mija ir sajaucusi visas kartes, divus mē neš us pirms izlidoš anas man nā cā s mainī t trī s viesnī cas Krievijā pret viesnī cu Turcijā . Viņ i to izmantoja Biblio-Globus ar naudas atdoš anas garantiju atcelš anas vai slimī bas gadī jumā . Es neaprakstī š u paš u testu kā rtoš anas un reģ istrā cijas procedū ru Turcijas vietnē (kaut kas lī dzī gs mū su “Gosuslug”), visi jau par visu zina un ir diezgan informē ti, ja nē , ceļ ojumu rī kotā js jums pateiks. KRIEVIJA izlido caur š o MOT, tikai PCR testus prasī ja pie reģ istrā cijas, starp citu, tagad var rezervē t vietas iepriekš ar papildus samaksu vai pagaidī t dienu pirms izbraukš anas un pā rē jo rezervē t bez papildus samaksas. Lidojums nebija aizkavē jies – viss bija pē c grafika. Antā lijā pasu kontrole pā rgā ja ā tri - no vā rda vispā r netika prasī ti testi. “Fit Holiday” tikš anā s ballī te, neviens gids, tā pat kā praktikants, nezina valodu, sazinā s ar š oferi uz pirkstiem un nav skaidrs, kurš kuru saprot, viņ a lasī ja rajona vē sturi u200bu200brezidences no papira, labak butu pilnigi kluseet, nevis tik apkaunotam. Ā tri ieradā mies, diezgan ā tri arī iekā rtojā mies, piedā vā jot izvē lē ties trī s istabiņ as, naudu neprasī ja, bet arī no piedā vā juma neatteicā s. Istabas plaš as, ē rtas, veļ a tiek mainī ta katru dienu.
Teritorija ir maza, bet ļ oti labi kopta. Viesnī cai papildus pasu, Ķ TR testu, HES kodu (pieš ķ irti Turcijas mā jaslapā ) uzrā dī š anai tika lū gts aizpildī t pienā kumu, ka Covid-19 gadī jumā viesnī ca nav atbildī ga un viss. Ir daudz ā rzemnieku, kas kopumā mani iepriecinā ja. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Nedaudz sarū gtinā ja, ka nedeva peldmē teļ us, nepapildī ja mini bā ru - tikai ū dens, sulas un kola tikai ieraš anā s dienā un nebija tē jas stacijas, bet č ī bas tika mainī tas katru dienu, nu , motivā cija - kā PANDEMIC ! , lai gan nav skaidrs, kā ds tam sakars ar peldmē teli un tē jas staciju? Nu, labi - tas nav kritiski! Restorā nā ieejam tikai maskā s (bez tā m iekš ā nelaiž ), viesmī ļ i apkalpo ē dienu (cik saki, tik liek), bet ē dam jau bez maskā m, protams. Ē diens bija izcils, bija viss un cik gribas - par ko ī paš s paldies š efpavā riem. Ir restorā ns "a la carte", bet par to maksā.10 USD no cilvē ka un plus vī nu par 25-30 eiro, pilsē tā par 10 USD, bet tas jau ir amatieris.
SPA zona ir diezgan liela un kopta, divas reizes veicā m vispā rē jo masā ž u ar vannu - mums ļ oti patika, viņ i taisī ja bali. Lī dz pludmalei 100 metri, pā ri ceļ am, viss blakus, viss tī rs, sauļ oš anā s krē slu pietiek. Pludmales bā rā - alus, tē ja, kafija, dzē rieni, arbū zi, melones un neliela uzkoda, atvē rts no 09:00 -17:30. Paš ā viesnī cā ir vē l 4 bā ri, pusdienā s var neiet uz galveno restorā nu, bet ē st pie baseina, š ikas gozleme kū kas, airā ns, pica, burgeri, sviestmaizes, kū kas un kū kas saldumu cienī tā jiem, darba laiks no plkst. 12:00 -16:00. Pilsē tā arī cilvē ki ir draudzī gi, izņ emot mazus tirgotā jus, kuri mē ģ ina uzspiest savas preces, bet tā ir Turcija un š eit tā ir pieņ emts. Piektdienas tirgus ir kļ uvis nabadzī gs, samazinā jies uz pusi, un preč u ir mazā k, lai gan ir pietiekami daudz veikalu un var kaulē ties - turki to atzinī gi vē rtē . Viņ i nenē sā ja maskas, bet turē ja tā s pie sevis, katram gadī jumam.
Animā cija katru dienu - viss forš i, bet tikai lī dz 23:00! Interneta nav, no vā rda tas ir pilnī gi bez maksas, kas ir maksas, acī mredzot aprī kojums neiztur tik daudz savienotu sī krī ku, bet tas ir gandrī z visā s Turcijas viesnī cā s. Laikapstā kļ i nedaudz atturē ja gandrī z visu uzturē š anā s laiku, plus 45-47 grā di, sen nav bijis, jū rā.31 un augstā k. Kopumā svē tki izdevā s, visiem patika, neskatoties uz daļ ē jiem pandē mijas aizliegumiem.
аватар Iren48
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē lē jos paš am apmeklē t kanjonu, tā pē c izvē lē jā mies vietu ciematā . Gojņ uks. Viesnī cu ieteica TA. Mē s uzticē jā mies. Iepriekš ē jā apskatā gan diezgan veci, sasita ē dienu gabalos. Tā tad ar š o viss ir kā rtī bā ! Š ķ irne ir pilnī ga. … Tomēr ▾ Vē lē jos paš am apmeklē t kanjonu, tā pē c izvē lē jā mies vietu ciematā . Gojņ uks. Viesnī cu ieteica TA. Mē s uzticē jā mies.
Iepriekš ē jā apskatā gan diezgan veci, sasita ē dienu gabalos. Tā tad ar š o viss ir kā rtī bā ! Š ķ irne ir pilnī ga. Man ir vienaldzī ga gaļ a, bet š eit es to ņ ē mu tikai un vienī gi. Joprojā m bū tu! Maigā kā jē ra un teļ a gaļ a! MMM! Valoda, kebabs utt. Esmu pā rliecinā ta zivju ē dā ja, bet vienalga ē du tikai gaļ u. Pā ris reizes paņ ē mu zivi. . . Un biju pā rliecinā ts, ka tā nav viņ u stiprā puse. Nav tā , ka tas nemaz nebija garš ī gs, bet, salī dzinot ar gaļ u, tas ir pilnī gi atš ķ irī gs. Un tur bija lasis un jū ras asaris un jū ras plaudis. Garneles bija reizi nedē ļ ā atpū tas. Arī nepā rsteidza. Man nepatī k putni, bet bija tī tari un vistas. Es to nepaņ ē mu. Es nevaru neko teikt par vai pret. Svaigi dā rzeņ i, sautē ti, marinē ti, grilē ti. Olī vas ir daž ā das. Sieri. Desa ir diezgan ē dama. Zupas brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Medus ķ emme. Ko pie velna tev vē l vajag? Ar augļ iem varē ja bū t labā k. Bet mums pietika. Greipfrū ti, apelsī ni, bumbieri un ā boli. Un tas arī viss. Ē dnī cā viss ir sagriezts. Veselus ā bolus, bumbierus varē ja dabū t tikai pludmales bā rā . Visgarš ī gā kais saldē jums. Ī paš i citronu. Nu vispā r pilns pildī jums! Pieejami kaķ i. Baroš ana nav ieteicama, bet tas nedarbojas.
Iedzerš ana. Mucas alus. Pudelē s pildī ts vī ns. Balta, sarkana un rozā . Un ī paš i rozā ! Kokteiļ i ir daž ā di. Protams, viņ i, iespē jams, nav dzirdē juš i par kratī tā ju. Tomē r ar tik daudzā m cieš anā m nav laika tā s sakult. Viņ i vilks ar alu. No stipra dzē ra tikai konjaku. Dī vaini, bet ē dami. Tiesa, viņ i cenš as tur iemest ledu un citronu, tač u ā tri saprata, ka kļ ū dī jā s. Neierobež ots ū dens daudzums noslē gtā s plastmasas glā zē s visos bā ros.
Pludmale. Gultas jaunas. Ieeja ir diezgan ē rta. Salī dzinu ar pludmali "Daima Resort", kur bija straujš dziļ uma pieaugums un nebija ī paš i ē rti tikt ā rā . Š eit viss ir kā rtī bā . Daž ā du frakciju oļ i - no smilš u graudiem lī dz bruģ akmeņ iem. Staigā š ana ir neē rta – tu iestrē gsi. Ir ģ ē rbtuve, bā rs, tualete (aiz bā ra) un duš a. Ejiet no viesnī cas lī dz pludmalei 100 metri. Bet pā ri ceļ am. Bet uz ceļ a ir ā trumvaļ ņ i. Varbū t viņ i netrā pī s.
Teritorija. Kompakts, bet jauks.
Bezvadu internets. Vestibilā un kur tas beigsies - bez maksas. Finiš ē lī dz baseinam un ē dnī cai. Mē s arī esam bijuš i savā istabā . Kad visi vē l gulē ja. Mums pietika. Ir apmaksā ts. Kā pē c, viņ us tas neinteresē ja.
Apkalpoš ana. Pavā ri, viesmī ļ i un bā rmeņ i - cieņ u! Ī paš i viesmī ļ i. Tiklī dz bijā m iztukš ojuš i š ķ ī vi, tas uzreiz tika aizvests. Nepaspē jā m beigt lietot alkoholu, jo uzreiz mums ielē ja jaunu porciju. Turklā t puiš i strā dā ja š ī s idejas labā . Dzeramnaudu varē ja atstā t dzeramnaudu kastī tē pie ieejas hallē . Viesmī ļ i nevarē ja redzē t, kurš atstā jis naudu un kurš ne. Vispā r č aukstē ja.
Apkopē ja, cerot uz dzeramnaudu, iekā rtoja gultu ar mā kslī gajiem ziediem. Bet mums nebija nekā du sī kumu. Tad viņ a aizmirsa izņ emt miskasti un uzlikt ū deni. Bet mē s nesū dzamies.
Numurs. Mums pavē rā s skats uz kalnu. Viss ir diezgan jauns. Mums patika. Es cerē ju, ka tur bū s kluss. Bet. . . Š is ir š ī s viesnī cas lielā kais "bet". Skaņ as izolā cija! Ja uzņ ē mums ir iekā rtojies diennakts vestibilā - tas ir alles kaput! Mē s dzī vojā m treš ajā stā vā , attiecī bā pret vestibilu, bet viss, kas tur notika, bija dzirdams aiz durvī m! Turklā t, ja balkons ir atvē rts, no apakš as var dzirdē t, kā autobusi ar viesiem piebrauc un izbrauc. It ī paš i, kad viņ i ierodas. Pē c tam sā kas bagā ž as dezinfekcijas process. Nu, tas ir ļ oti skaļ š ! Gaiļ i un moš eja atpū š as. Bet arī viņ iem ir vieta, kur bū t š ajā korī . Tā pē c izvē lieties, kas ir svarī gā ks - mierī gu miegu (ja vestibils ir kluss) vai svaigu gaisu no kalniem. Tač u, ja pilnī bā izmantosiet "viss iekļ auts" piedā vā tā s iespē jas un piepildī siet sevi lī dz pakauš am, mierī gs miegs ir garantē ts.
Nu viesnī ca laba. ES iesaku!
Вид на бассейн из коридора
аватар shelltv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ē diens vienkā rš i pretī gs! ! ! Š is ir 3, nevis 5 (((Mums nav ko ē st ar bē rnu 2.5. Viss ir ļ oti pikanti un bezgarš ī gi, es nesaprotu, kas notika ar viesnī cu ! ! ! Mē s esam viesi bez augstā m prasī bā m, bet ko jū s barī ba ir ī sta katastrofa ! ! Tagad dateļ u un granā tā bolu sezona, viesnī cā nekā tā da nav, nav kartupeļ u, nav piedevu izņ emot rī sus, gaļ u var izvē lē ties. … Tomēr ▾ Ē diens vienkā rš i pretī gs! ! ! Š is ir 3, nevis 5 (((Mums nav ko ē st ar bē rnu 2.5. Viss ir ļ oti pikanti un bezgarš ī gi, es nesaprotu, kas notika ar viesnī cu ! ! ! Mē s esam viesi bez augstā m prasī bā m, bet ko jū s barī ba ir ī sta katastrofa ! ! Tagad dateļ u un granā tā bolu sezona, viesnī cā nekā tā da nav, nav kartupeļ u, nav piedevu izņ emot rī sus, gaļ u var izvē lē ties. Pati viesnī ca skaista un tī ra , animā cija arī normā la, var skatī ties. nav baseina ar siltu ū deni. Bē rnistaba ir, bet tur laiž tikai no 4 gadu vecuma. Vispā r ja esi ar bē rniem nav ko darī t š eit.
аватар ershova.psy78
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es nesaprotu tik daudz slavinoš u atsauksmju. Es rakstī š u par mī nusiem: 1. Skaļ a, pop, turku mū zika pie baseina visu dienu. Jū s nevarē siet normā li apgulties un atpū sties, ja jums nepatī k š ā da mū zika un tā s skaļ ums. … Tomēr ▾ Es nesaprotu tik daudz slavinoš u atsauksmju.

Es rakstī š u par mī nusiem:
1. Skaļ a, pop, turku mū zika pie baseina visu dienu. Jū s nevarē siet normā li apgulties un atpū sties, ja jums nepatī k š ā da mū zika un tā s skaļ ums.
2. Neinteresanta animā cija pie baseina. Š autriņ as, kaut kā das dejas un fitness baseinā (man patika tikai fitness).
3. Nosaukumā deklarē tajā SPA var nokļ ū t tikai pē c pieraksta un tikai uz stundu. Spa ir krievu pirts (laba), hammam (nav ļ oti auksta) un duš a. Š eit spa beidzas. Viss pā rē jais par eiro (masā ž a, maskas utt. ), bet uz pilsē tu uz spa ir vieglā k aizbraukt, tur ir lē tā k un labā k.
4. Uz sporta zā li var nokļ ū t tikai pē c pieraksta uz 1 stundu. Tas ir mazs, un maš ī nas ir tik, atklā ti sakot. Vieglā k ir paņ emt velosipē du un doties uz kanjonu Goynuk.
5. Diskotē ka bē rniem (no 20:30 lī dz 21:30), un pieauguš ajiem (no 21:30 lī dz 23:00) ir ļ oti skaļ a, un mū zika ir kā lauku diskotē kā.
Telpā viss ir ļ oti dzirdams, tik ļ oti, ka atpū ta klusumā nav iespē jama! Tas ir vissliktā kais trū kums. Kad atnā c no ekskursijā m vai veselu dienu pie jū ras un gribi pasnausties vai vienkā rš i bū t kopā ar vī ru, bet nē , lū dzu ielaidiet gultā Tarkanu un krievu r'n'b zvaigznes.
6. Telpas tiek sadalī tas, kā tas bū s. Tas ir, izrakstoties/reģ istrē joties. Jū s nevarat izvē lē ties istabu, piemē ram, ar skatu uz kalniem, nevis uz baseinu. Ja paveicas un ir brī vas vietas, tad var pā rcelt, bet par naudu. Mums nepaveicā s un vietu nebija.
7. Alkohols ir vietē jais un atklā ti sakot slikts (ī paš i vī ns, kuru es mī lu, bet nevarē ju dzert), izņ emot Amstel alu, vietē jā raž ojuma. Es nelietoju augstas kvalitā tes alkoholu, bet ja lieto, tad vestibilā var palū gt importu, lai viskiju glā zē ielej atseviš ķ i, ledu un kolu, vai rums utt. ir ļ oti slikti, man nekad nav bijusi tik pretī ga pina colada nedzē rusi.
8. Ē diens nav slikts, bet vienmuļ š.
5dien jau noguris. Kas ir cepts, to labā k neņ emt, ļ oti trekns un dehidrē ts. No jū ras veltē m tikai jū ras asaris un kaut kas fritē ts.
9. Administratora meitene ar kuru sastapā mies bija ļ oti rupja, kad sū dzē jā mies par troksni istabā , viņ a neko nedarī ja un apsū dzē ja mū s, ka viņ i paš i vainī gi. Kopumā klientu uzmanī ba reģ istratū rā ir zem vidē jā lī meņ a.
10. Ne par viesnī cu, bet vairā k par dabu, bet tomē r tas ir svarī gi! Jo kalnos biež i ir apmā cies un pludmalē ir nevis smiltis, bet oļ i! Tā ir mū su lielā vilš anā s!
11. Š ampū nu, kondicionieri, duš as ž eleju labā k pirkt uz vietas vai ņ emt lī dzi, nodaļ ā var lietot tikai ziepes, viss pā rē jais ļ oti nekvalitatī vs.

No plusiem:
1. Restorā na ē dienkartē daudz augļ u un dā rzeņ u. Atseviš ķ i ē dieni bija ļ oti garš ī gi, ī paš i sautē jumi un grilē ti ē dieni. Labi konditorejas izstrā dā jumi.
2. Ja ne š ī mū zika, baseins ir lielisks, tī rs un plaš s.
Tiem, kam patī k aktivitā tes, ir pieejams volejbols un fitness ū denī . Arī pulksten 10 vai 11, viesnī cas pludmalē , jū rā , fitness jū rā , man ļ oti patika, bija jautri, paldies animatorei Kristī nai)
3. Jū ra ir tuvu pā ri ceļ am, ir bā rs, bet tur nav daudz pā rtikas. Pā rsvarā ū dens, alus, arbū zs.
4. Viesmī ļ i un apkalpojoš ais personā ls ir kompetenti un lieliski dara savu darbu. Istaba tiek uzkopta katru dienu, pludmales dvieļ us var mainī t katru dienu.
5. Ja nav laika pusdienot, pie baseina ir divi mini bā ri-restorā ni, kur var iedzert un ē st picu vai pankū kas. Viņ i neatstā s tevi izsalkuš u.
6. Viesnī cas teritorija ir maza, bet kopta un skaista.
7. Agri no rī ta nav obligā ti jā ņ em solā rijs, mums ar tiem pietika, jo pā rcē lā m uz vietu, kur atklā tā saulē ir nedaudz smilš u.

Mū su secinā jumi par ceļ ojumu: labā k neceļ ot viss iekļ auts ceļ ojumos, jo.
visu joprojā m nesaņ emsi (Turcija 5 zvaigznes neatbilst 5 zvaigznē m Eiropā , pē c Eiropas standartiem maksimums 3 zvaigznes) un viesnī ca ir atklā ti garlaicī ga un trokš ņ aina, mē s paē dā m un gulē jā m viesnī cā , pā ris reizes gā jā m peldē ties baseinā . Ja jums patī k aktī va atpū ta vai aktī va un pasī va 50/50, š ajā viesnī cā jū s, iespē jams, neinteresē s arī pats Goynuk.
Es vispā r nerunā ju par atpū tu, klusumu, mieru, dabu – ne par š o viesnī cu.
Labā k ir paņ emt dzī vokļ us, ī rē t automaš ī nu un pats izlemt, kur doties, ko ē st un kad gulē t. Un vietu Turcijā var atrast ar smilš ainā m pludmalē m.
Viesnī ca nav slikta, bet tā nav priekš mums, vairā k tur nebrauksim.
аватар vadim.nes
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta no 2020.  gada 14. lī dz 24. septembrim. Domā ju, ka derē tu rakstī t gadu, jo daž as viesnī cas š ogad tū ristus nepieņ ē ma. Numurs 1226 ar skatu uz galveno ieeju un kalniem. Ierodoties mā jā s, es apskatī ju daudz atsauksmju par atpū tu viesnī cā Karmir. … Tomēr ▾ Atpū ta no 2020.  gada 14. lī dz 24. septembrim. Domā ju, ka derē tu rakstī t gadu, jo daž as viesnī cas š ogad tū ristus nepieņ ē ma. Numurs 1226 ar skatu uz galveno ieeju un kalniem. Ierodoties mā jā s, es apskatī ju daudz atsauksmju par atpū tu viesnī cā Karmir. Lielā kā daļ a no viņ iem ir pozitī vi, pat entuziasma pilni, un tam patieš ā m var nepiekrist. Es pats labprā tā k lasu kritiskas atsauksmes un vē rtē jumus, jo ī paš i tā pē c, ka Turcijā atpū š amies ne pirmo reizi un ir ar ko salī dzinā t.
Tā tad ceļ š no lidostas uz viesnī cu pē c nakts ieraš anā s pa pamestu š oseju ir tieš i 1 stunda. Mē s ieradā mies 6-07. Reģ istrē š anā s viesnī cā pulksten 15:00 izbraukš ana pulksten 11:00 ir pirmā reize, tač u mē s to saistī jā m ar pretepidē mijas pasā kumiem un nepiecieš amī bu pē c papildu telpu apstrā des, ko, starp citu, arī novē rojā m pē c pā rbaudes. - ā rā . Mantas noliktavā , sev pludmales uzvalks un sā kā s atvaļ inā jums. Bagā ž as nodalī jumā ir 4 seifi, tos uzreiz nepamanī jā m un pirmajā dienā nē sā jā m lī dzi dokumentus. Izrakstoties izmantojā m seifu.
ISTABA
Numurs sā kotnē ji tika piedā vā ts 1. stā vā . Man patī k augstā k un klusā k. Viņ i to nomainī ja bez problē mā m un papildu maksas. Standarta numuri ir salī dzinoš i mazi. Mums nebija treš ā s gultas, tikai atzveltnes krē sls. Spriež ot pē c evakuā cijas shē mas, pā rē jie standarti ir vienā di. Istabā principā ir viss nepiecieš amais. Ukrainas kanā lu nav. Ir krieviski. Ultra All stienis nemaz nevelk. Vispirms Cola, Fanta, sula, ū dens. Nekas cits netiek papildinā ts. Pat minerā lū dens tika izspiests. Tī rī š ana katru dienu. Dzimš anas dienas komplimentu vī ns un augļ i. Tē jas komplekta nav. Bez gludekļ a, bez gludinā mā dē ļ a.
UZTURS
Ē diens, es teiktu, ir normā ls. Vienmē r ir zupa, starp citu garš ī gi, gaļ as ē dieni jē ra vista, tī tara gaļ a, piedevas, zivis. Diezgan daudz desertu un saldumu. Izdoš ana aiz stikla, bet ne visi saprot krievu valodu. Glā bj zī mju valodu. Es š o, š o un š o. Visi restorā na darbinieki valkā maskas un cimdus. Dzē rienus var pasū tī t pie viesmī ļ a. Ā tri atnes un ielej. Viņ i to arī noņ em. Nekur neesmu redzē jis bē rnu un uztura galdu. Jautā jā m par to pie ieejas. Viņ i mums paskaidroja, ka š ā du ē dienkarti var pasū tī t. Jā ! Pā rbaudī ja un tā ir. Tē ja ir tikai turku valoda, nav neatkarī gas piekļ uves kafijas automā tiem maisiņ u. Karantī na. Tā pē c vienmē r ir rinda pē c tē jas un kafijas. Saldē jums tikai pusdienā s. Viņ i reti ņ ē ma saldē jumu, jo pē c pusdienā m saldē jums vairs neder. Tagad, ja no 14-00 lī dz 16-00 bū tu garš ī gā k. Č ips- katru otrdienu vakariņ ā s "zivju diena". Liela sarkano zivju mī diju izvē le un daudz kas cits. Neskatoties uz to, ka esmu ē š anas piekritē js brī vā dabā , mē s ē dā m galvenajā zā lē , jo tur ir kondicionieris, un ā rā ir ļ oti karsts, izņ emot brokastis.
DZĒ RIENI
Dzē rieni ir vietē jie, bet diezgan normā li. EFES alus. Viņ i gatavo kokteiļ us, vā ra turku kafiju. Ir kafijas automā ti, Fanta-Cola-Sprite plaukti. Vestibila bā rs ir atvē rts visu diennakti. Viss iepriekš minē tais ir pieejams visu diennakti.
TERITORIJA
Teritorija ir salī dzinoš i neliela. Ja jums patī k viesnī cas ar parkiem, promenā dē m, atpū tas zonā m, tad diemž ē l. Bet karantī nas laikā to ir viegli apstrā dā t, ko darbinieki regulā ri dara. Otrā lī nija viesnī ca lī dz pludmalei jums jā iet pā ri ceļ am pa futbola laukumu 100 m.
PLUDMA
Pludmale ir maza sauļ oš anā s krē sli ir cieš i. Jū ra ir lieliski tī ra un silta. Saulrieta mazie oļ i. Bā rs pludmalē nav pilnvē rtī gs, var teikt, ka tas ir ū dens un alus un pat auksta vī na izsniegš anas punkts. Ē diens ir, bet, izņ emot arbū zus, es neko citu nemanī ju, un, lai pastā stī tu darbiniekiem š ajā bā rā , tas kopumā ir ļ oti grū ti. Es nevarē ju dabū t tukš u š ķ ī vi.
IESPAIDS
Kopumā pā rē jais bija apmierinā ts. Neskatoties uz karantī nu, kas patieš ā m ietekmē , darbinieki ir ļ oti uzmanī gi, pieklā jī gi un izpalī dzī gi. Animā cija ir diezgan pieklā jī ga. Ir diskotē ka. Ū dens aerobika ir ļ oti populā ra gan jū rā , gan baseinā . Wi-Fi ir tikai reģ istratū rā un vestibilā , lai gan saka, ka visā teritorijā ir maksas, pretē jā gadī jumā jū s varat atpū sties no interneta. Bijā m tirgū Goynuk. Nopirkā m granā tā bolu 6 liras uz kg Tē ju, saldumus pirkā m Migros un maksā jā m ar Monobank karti grivnā s. Aptiekā pirktā s zā les cena ir 2x lē tā ka nekā pie mums. Protams, ne Ē ģ ipte, bet tomē r. Gids mainī ja liru pē c kursa 7 liras par dolā ru. Mē s devā mies ekskursijā uz Tahtali kalnu. Var aiziet vienreiz.
Viesnī ca atbilst deklarē tajai koncepcijai.
аватар Max_Crimea
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Karmir Resort & Spa, Goynuk, Kemera, Antā lija. Standarta numurs (skats uz kalnu) Nr. 1249. Ekskursiju izvē lē jā mies koronavī rusa ierobež ojumu apstā kļ os, atseviš ķ i mū su pieprasī jumi bija saistī ti ar to, ka atpū tā mies ar 3. … Tomēr ▾ Viesnī ca Karmir Resort & Spa, Goynuk, Kemera, Antā lija. Standarta numurs (skats uz kalnu) Nr. 1249.
Ekskursiju izvē lē jā mies koronavī rusa ierobež ojumu apstā kļ os, atseviš ķ i mū su pieprasī jumi bija saistī ti ar to, ka atpū tā mies ar 3.9 gadus vecu bē rnu, svarī gs nosacī jums bija normā ls uzturs.
No Kijevas uz Antā liju ieradā s 03-10 naktī . Kontrole, bagā ž a, atradu tū roperatora galdu, iekā pu autobusā . Ceļ š no lidostas naktī - 35-40 minū tes, ne vairā k, jo mū su viesnī ca bija pirmā sarakstā , pā rē jiem bija jā iet tā lā k. Ierodoties viesnī cā , liela bagā ž a paliek uz platformas ieejas priekš ā , kur kā dreiz atradā s bagā ž as paka. To apstrā dā ar dezinfekcijas š ķ ī dumu no kaut kā da fumigatora, tad viņ i paš i nes koferus uz bagā ž as nodalī jumu. Tā kā ieradā mies tumsā un koronavī rusa apstā kļ os reģ istrē š anā s pā rsvarā notika no 15-00, bijā m nedaudz nomā kti un aizmigā m uz dī vā niem viesnī cas vestibilā . Pē c lū guma laicī gi atrast istabu dež urē još ais š veicars netika vests. Dzē rienus diennakts vestibila bā rā jau varē ja paņ emt. Tuvā k astoņ iem no rī ta mainī jā s maiņ a reģ istratū rā . Uz mū su lū gumu tomē r tikt amatā - galu galā mazs bē rns utt. , jaunais reģ istratū ras darbinieks teica, ka mē ģ inā s kaut ko atrast lī dz 9-00 un ka "š itam nekas nav vajadzī gs.... š eit, ” vienlaikus uzvilku rokassprā dzes man un manai sievai. Aizgā jā m paē st brokastis, atgriezā mies - mū s aizveda uz istabiņ u otrajā stā vā Nr. 1249. Jau tur reģ istratū ra tieš i pateica, ka pateicoties kabatai nevelk un paņ ē ma 20 eiro "atlī dzī bu". Mē s bijā m apmierinā ti, un viņ š arī .
Istaba: istaba laba, viss strā dā , nekas nav salū zis, divguļ amā gulta un saliekamais krē sls-gulta, TV (ap 70 kanā liem, ir gan ukraiņ u, gan krievu, gan angliski runā još i, gan vietē jie). Minibā rs - ierodoties bija divi sulas maisiņ i bē rniem, 1d pudele kolas un sprite, 4x0.5 un 2x0.2 pudeles dzeramā ū dens. Tā lā k minibā rs tiek papildinā ts bez maksas, BET - tikai ar dzeramo ū deni, ko tagad tur visur dod - aizzī mogotā s plastmasas krū zes ar 0.2 litru tilpumu. Sulas un sodas netiek papildinā tas. Starp citu, ū deni tasī tē s var brī vi iegū t viesnī cas bā ros un restorā nos. Bija pietiekami daudz dvieļ u, firmas kosmē tikas (ž eleja, š ampū ns, kondicionieris, duš as cepures, vates kociņ i un vates spilventiņ i) - arī . Visa santehnika strā dā ja. Telpā ir seifs, lietoš ana bez maksas, kondicionieris darbojā s pareizi, galvenais uzstā dī t intensitā ti un temperatū ru uz 18 grā diem un 23-24, tad ir ē rti un nesaaukstē sies. Bez problē mā m viņ i reģ istratū rā izgatavoja otru atslē gas karti no istabas. Kartes pret pludmales dvieļ iem tiek apmainī tas SPA centrā mī nus pirmajā stā vā . Nav jē gas ņ emt kartes katru dienu. Tieš i pē cpusdienā no 12 lī dz 14 tajā paš ā SPA var nomainī t pludmales dvieļ us pret svaigiem. Tā pē c kartī tes dvieļ iem iedevā m pirmajā dienā un paņ ē mā m izbraukš anas dienā .
Teritorija: Nav ļ oti liela, bet pietiekami. Centrā ir liels peldbaseins 140 cm dziļ umā ar 30 cm garu "plauktu", kur var gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem ar savu laupī jumu un atpakaļ ū denī . Ir vē l 120 cm - jū s pā rvietojaties uz to no trim ū dens slidkalniņ iem. Blakus baseinam ir baseina bā rs, kas atvē rts lī dz pusnaktij. Vietā m principā pietiek. Zā lieni kopti, palmas skaistas, atkritumu nav. Ir atseviš ķ s bē rnu iekš pagalms - ar savu apaļ o peldbaseinu, nelielu slidkalniņ u pie tā un š ū poles garoza apkā rt, nojumes ir izstieptas. Teritorijā ir arī galvenā restorā na ielas terase, "a la carte" restorā ns (10 eiro no cilvē ka, bet mē s tur nekad netikā m) un vē l viena apaļ a atvē rta kafejnī ca, kurā viņ i gatavo konditorejas izstrā dā jumus. Piekļ uve teritorijai un galvenajam restorā nam ir no mī nus pirmā stā va.
Komunikā cijas un transports: Bezmaksas wi-fi tikai vestibilā , mī nus pirmajā stā vā zem tā un nedaudz pie baseina. Gan jau visu teritoriju sedz maksas signā ls - 4 eiro dienā vai 15 nedē ļ ā . Tas ir nedaudz mantkā rī gs, bet kam tas interesē - jū s varat iegā dā ties vietē jo SIM karti par 25 eiro ar 25 GB interneta - burtiski 100 metrus ā rpus tirgus. Numuros ir telefoni ar piekļ uvi Turcijai un starptautiskajiem, mē s neizmantojā m.
tieš i pie izejas no teritorijas uz pludmali - pietur autobusi uz Kemeru vai Antā liju (atkarī bā no virziena). Uz Kemeru nav ilgi jā brauc, no pieauguš a cilvē ka paņ em dolā ru. Bet ja maina pret lirā m, bet 4-5 lirā m, tas ir mazā k par dolā ru. No Kemeras atpakaļ uz Goynuk, pē dē jais autobuss ir ap 22:00, bet jau 20:00 tie ir ļ oti pā rpildī ti ar cilvē kiem, paturiet prā tā . Vestibilā ir auto nomas galds, stā vvietā pie ieejas pastā vī gi bija manī tas vairā kas nomas maš ī nas.
Pludmale: dodieties uz pludmali no viesnī cas vā rtiem – tieš i kaimiņ u viesnī cas pamestā futbola laukuma garumā , pa kuru jū s pā rvietojaties. Nu, tas ir - 2-3 minū tes. Pie ieejas pludmalē ir pieticī gs pludmales bā rs, kurā parasti tiek pasniegtas daž as uzkodas, dzē rieni, tur var ņ emt arī ū deni tajā s paš ā s vienreizē jā s lietoš anas aizzī mogotā s krū zē s (ļ oti ē rti). Sauļ oš anā s krē slus, protams, daudzi aizņ em jau no agra rī ta, bet principā pietiek visiem, pat ja ierodas 10-11 stundā s. Ā rkā rtē jos gadī jumos vē l ir kaudze rezerves, varat paņ emt. Ir nojumes. Jū ra silta, ē rtā kai ieejai ir tiltiņ š . Ū dens zonu ierobež o bojas, aiz tā m labā k nepeldē t - tur laivas ved izpletņ us un banā nus. Atkritumu nav, strā dnieki periodiski savā c to, ko cilvē ki izmet.
Galvenais mī nuss vai drī zā k ne mī nuss, bet tikai ī paš ī ba, kas jā ņ em vē rā - pludmale NAV smiltis. Sauļ oš anā s krē slu zonā tie drī zā k ir tā di mikroskopiski oļ i, it kā jū ras noslī pē ta akmens drupata. Un sē rfot tie ir tikai mazi oļ i, tā pē c ieeja kā dam var nebū t ē rtā kā . Tiesa, ī paš i jū tī gu pē du ī paš nieki vannoš anas č ī bas var iegā dā ties tajā paš ā kaimiņ u tirgū . Septembrī ū dens temperatū ra jū rā bija ideā la - vismaz trī s stundas pasē di jū rā , nenosalsti - skaties vai nu jū ras tā lumā , vai arī majestā tiskajos š ikos kalnos, kuriem pieklī st mā koņ i.
Ē dinā š ana: brokastis no 7 lī dz 10, pusdienas no 12-30 lī dz 14:00, vakariņ as no 18-30 lī dz 21:00, un š ķ iet, ka ir vē lā s vakariņ as (mē s to nedarī jā m, mē s nezinā m). Plus - baseina bā rs, pludmales bā rs, vestibila bā rs, a la carte restorā ns un konditorejas izstrā dā jumi. Atseviš ķ i ir saldē juma veikals, tač u tas bija slē gts, acī mredzot karantī nas dē ļ . Pie ieejas restorā nā jā valkā maska, iekš ā to var novilkt. Pie ieejas no rī ta mē ra temperatū ru un visiem apsmidzina rokas ar antiseptisku lī dzekli, pusdienā s un vakariņ ā s - tikai ar antiseptisku lī dzekli.
Ē diens ir logos aiz stikla, pē c personā la lū guma uzspiež ko gribi un cik gribi. Man personī gi š ķ iet, ka tas ir pat ē rtā k un pareizā k par klasisko bufeti - neviens nekaisa, neviens neaiztiek ar rokā m tavu potenciā lo ē dienu. Ar ē dienu viss ir lieliski. Vienmē r divas zupas, no kurā m izvē lē ties. Gaļ a - vista, tī tars, liellopu gaļ a, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a. Bē rns pā rsvarā labprā tā k ē da grilē tas kotletes. Zivis - daž ā das, katru dienu ir vismaz nedaudz. Bija viena no dienā m zivī gā ka: bez parastajā m zivī m bija arī sarkanā , daž as jū ras veltes - sautē tas mī dijas, kalmā ri, garneles, un suš i tī teņ u veidā - ne tas labā kais manā mū ž ā , bet arī ne sliktā kais. arī . Augļ i - arbū zs, melone, persiki, ā boli, plū mes, mandarī ni, greipfrū ti, vī nogas - gandrī z pastā vī gi. Bija svaigi dā rzeņ i. Saldumi - pusdienā s un ī paš i vakariņ ā s - ir skaisti un daudzveidī gi.
Alkoholu ī sti nelietojam, bet pusdienā s un vakariņ ā s lej alu - uz letes restorā na atklā tajā terasē ir arī vietē jais alkohols.
REZULTĀ TI: Noteikti iesaku viesnī cu apmeklē t. It ī paš i, ja tas izrā dā s par labu cenu. Ē diens - ok, apkalpoš ana - ok, numuriņ i - ok. Jū ra super, pludmale ī paš a. Ieteiktu numuriņ us ar skatu uz kalniem, bet kā dam var patikt arī baseina ballī te ar mū ziku, gaumes lieta.
вид из номера вид от бассейна лобби отеля вид на отель со стороны гор вид на бассейн с террасы лобби вид на отель и горы вид на горы на закате
аватар daria_ivantsyk
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ar neticamu skatu uz kalniem un jū ru. Renovā cija izskatā s diezgan svaiga. Ļ oti tī rs, tī rī ts katru dienu. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r izpalī dzī gs. Animā cija darbojas visu laiku. Vai nu ū densvolejbols, vai zumba, vai š autriņ as, vai kas cits. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar neticamu skatu uz kalniem un jū ru. Renovā cija izskatā s diezgan svaiga. Ļ oti tī rs, tī rī ts katru dienu. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r izpalī dzī gs. Animā cija darbojas visu laiku. Vai nu ū densvolejbols, vai zumba, vai š autriņ as, vai kas cits. Puiš i ir smieklī gi, bet ne uzbā zī gi. Viņ i sauc, bet nevelk rokas. Ī paš s paldies viņ iem par to.
Baseins ir skaisti tī rs, katru vakaru hlorē ts.
Cits stā sts ir par pā rtiku. 6 dienas mē s neē dā m vienu un to paš u. Neskatoties uz to, ka viņ i ņ ē ma daž ā das lietas. Patika viss. Izvē le ir milzī ga jebkurā laikā . Vienmē r, kad nā kam, vienmē r ir viss un tiek atnests vē l. To nav iespē jams aprakstī t, ir jā mē ģ ina.
Vienī gais, kas aizē noja pā rē jo, pē dē jā s dienā s piestā jis prā vs tū ristu pulciņ š no Krievijas. Iepriekš pā rsvarā bija ukraiņ i un vā cieš i. Un tad uzzinā jā m, ka restorā nā var bū t rindas, grū stī š anā s un rupjī bas. Lai gan cilvē ku vairs nebija. Kaut kas garš ī gs var beigties, jo tas ir sakrauts kalnos un atstā ts uz galdiem, ja vien tas neskar citus, vai arī es nesaprotu, kā pē c. Tā bija pirmā reize, kad viesnī cā redzē jā m dzē rā jus. Tač u atpū tnieku uzvedī bā nav vainī ga viesnī ca, bet gan paš u atpū tnieku mentalitā te.
Viesnī ca ir vairā k piemē rota pieauguš ajiem nekā bē rniem. Ļ oti iesaku apmeklē t kanjonu. Ejiet burtiski 40 minū tes vai nedaudz brauciet.
Es plā noju atgriezties š ajā viesnī cā , tā ir skaista.
Mē s nevaram aizmirst to baklavu.
аватар mastervasyl
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar sievu viesnī cā palikā m 10 dienas. Lidojums ar SkyUp, ceļ ojums iegā dā ts tieš saistē , izmantojot Misto-Travel no JoinUp. Viss bez problē mā m. Apdzī votā vieta un pats pā rē jais, ī sumā - kvalitatī vi un droš i. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu viesnī cā palikā m 10 dienas.
Lidojums ar SkyUp, ceļ ojums iegā dā ts tieš saistē , izmantojot Misto-Travel no JoinUp. Viss bez problē mā m.
Apdzī votā vieta un pats pā rē jais, ī sumā - kvalitatī vi un droš i.
Paldies darbiniekiem - viņ i dara visu atpū tnieku labā . Pavā ri nav slavē jami, ē diens ir kvalitatī vs, daudzveidī gs, svaigs un garš ī gs. Ī paš i saldumi.
Bā rmeņ i ir profesionā li un dara labu darbu.
Tī rī š anas kvalitā te. It ī paš i, ja atstā jat dzeramnaudu, nekā du problē mu.
Teritorija ir maza, bet tī ra un pievilcī ga.
Es nekomentē ju animā ciju - mums bija slinks atvaļ inā jums. Baseins ir pasakains, pludmale atrodas 250 metrus pā ri ceļ am no viesnī cas. Jū ra ir pasakaina.
No mī nusiem ir jā iegā dā jas internets istabā s, bezmaksas tikai vestibila bā rā .
Bijā m apmierinā ti, Goynuk, kas mums jau gadu kļ ū st par atpū tas vietu, ceru, ka tiksimies atkal septembrī .
Paldies vadī tā jai un visam personā lam, tā turpinā t, un tiem, kas vienmē r ar kaut ko neapmierinā ti, vienmē r atradī s vairā k problē mu nekā patiesī bā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums sheve908
Es neatradu nevienu sporta zāles fotoattēlu, tas mums ir ļoti svarīgi!
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Mamedzade
jauna viesnīca
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums gorbenksvetlana
Lūdzu, pastāstiet man, kad varat ierasties šajā viesnīcā atpūsties
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Natali-15676
kad tiek atvērta viesnīca? Vai tur var aizbraukt jūnija sākumā?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums nastiya-met
Vai tur jau var aizbraukt???Tur jau viss strādā???
10 gadiem atpakaļ  •  15 abonenti 30 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Курортный спа-отель разместился на курорте Гейнюке, всего в 90 метрах от частного участка пляжа. Построен в 2014 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Отель подходит для активного семейного отдыха, в том числе с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от аэропорта г. Анталия, в 40 км о г. Анталия, в 8 км от г. Кемер, в поселке Гёйнюк, в 90 м от собственного пляжа (пешеходный переход через дорогу).
Pludmales apraksts Пляж в 90 м от отеля (через дорогу по пешеходному переходу). Бар на пляже (бесплатно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (платно), room service (платно), 1 конференц-зал (на 400 чел.), 1 основной ресторан, 2 a la carte: Итальянский и Турецкий рестораны, 3 бара, 1 паб, 2 открытых бассейна с пресной водой, площадь 700 и 100 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой, площадь 140 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно. Для людей с ограниченными физическими возможностями есть возможность арендовать в медицинском центре инвалидное кресло. Для молодоженов в качестве комплимента от отеля предоставляются фрукты, вино и декор номера; для постоянных гостей — фрукты и вино.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый), 1 водная горка, мини-клуб для детей 4-12 лет, миди-клуб (7-12 лет), Junıor Club для молодежи 13-17 лет, игровые автоматы, мини-диско, крытая и открытая площадки, детская коляска (платно). Для детей в основном ресторане есть возможность воспользоваться блендером и микроволновой печью.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, 4 водные горки (3 для взрослых, 1 для детей), 1 теннисный корт с тартановым покрытием бесплатно (освещение и оборудование — платно, уроков тенниса — нет), аквааэробика бесплатно, мини-футбол, водное поло, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, компьютерные игры платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 297 номеров. Состоит из одного 5-этажного здания (4 лифта).

Istabās

Номера курортного спа-отеля Karmir располагают балконом, кондиционером, мини-баром, а также телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. Кроме того, в вашем распоряжении собственная ванная комната с душем, феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. Все номера оборудованы сейфом.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14 Göynük, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0 (242) 254 03 15
Tīmekļa vietne: Karmir Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.