Kaftans Hotel 3*– Atsauksmes

74
Novērtējums 6.010
№144 viesnīcas reitingā Kemera
8.3 Numurs
8.5 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.4 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1992. gadā, pēdējā renovācija veikta 2018. gadā. Maza pilsētas viesnīca. Atrodas Kemeras pilsētas centrā, 50 km no lidostas, tuvu visiem kūrortpilsētas izklaides centriem (bāri, restorāni, diskotēkas, veikali). Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар lena19750930
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca. Personā ls: Viss ir lieliski! Iekā rtojā s, visu izrā dī ja viesnī cā . Un ar visiem jautā jumiem var sazinā ties jebkurā laikā . Puiš i restorā nā vienmē r uzturē ja galdu tī ru. Bā rā viņ i paveica izcilu darbu. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca.
Personā ls: Viss ir lieliski! Iekā rtojā s, visu izrā dī ja viesnī cā . Un ar visiem jautā jumiem var sazinā ties jebkurā laikā . Puiš i restorā nā vienmē r uzturē ja galdu tī ru. Bā rā viņ i paveica izcilu darbu. Tie, kas bija atbildī gi par tī rī š anu, arī bija lieliski un bez uzmanī bas neatstā ja nevienu lū gumu.

Ē diens: Nekā du volā nu, bet viss bija garš ī gs, daudzveidī gs un svaigs. Katru dienu bija gaļ a. No rī ta - muslis, auzu pā rslas, grilē tas olas, salā ti. Pusdienas un vakariņ as - zupa, piedevas, gaļ a (bija gan vista, gan soja - tā s bija viegli nosakā mas, pietika visiem, katru otro dienu bija arī zivis papildus gaļ ai), salā ti, mē rces, deserti. Pā ris vakarus bija pat trī s veidu gaļ a. Ū dens, dzē rieni, tē ja, kafija - jebkurā laikā.

Bā rs: Patī kami bā rmeņ i gan kā sarunu biedri, gan kā amatnieki. Vī ns, alus, kokteiļ i, jū s pat varē tu vienkā rš i palū gt sajaukt kaut ko pē c savas patikas. Dzert nav ī paš i labi.

Istaba: Tī ra, kā rtī ga. Visas rozetes darbojā s, gulta bija ē rta.
Tī rī š ana notika 1 reizi trī s dienā s, tī ra veļ a un dvieļ i. Gaisa kondicionieris darbojā s labi. Mums paveicā s - mū su istabiņ a atradā s 1. stā vā pie reģ istratū ras ar skatu uz sporta laukumu, bet viesnī cas internets sasniedza numuru. Bija arī ledusskapis, TV, fē ns, balkons.

Internets: Vienī gais viesnī cas trū kums ir slikts internets. Nozvejas vestibilā un tad ne vienmē r. Daž reiz ē damzā lē , daž reiz istabā , kad viesnī cā ir maz cilvē ku. Daž reiz 10-15 minū tes jū s nevarat nosū tī t ziņ ojumu.

Atraš anā s vieta: ē rta - centrā . Ir iespē ja izstaigā t vakara pilsē tu, apmeklē t daudzus veikalus, kafejnī cas utt.
Pludmale: autobuss jū s aizvedī s uz viesnī cas pludmali divas reizes dienā . Bet, kā man, vieglā k lī dz tai aiziet ar kā jā m (15-20 minū tes). Vai arī jū s varat doties uz pilsē tas pludmali, bet tur ir sauļ oš anā s krē sli par 2-3 USD. Viesnī cas baseins ir tī rs, vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.

Kopumā paldies visiem par lieliskajā m brī vdienā m!
балкон в номере променадная зона ресепшен отеля
аватар Aleksandr32470
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Teritorijas nav, bet ar to rē ķ inā jā mies, jo negribē jā m sē dē t viesnī cā . Nav ieteicams maksā t par to, ko es neredzē š u un ko neizmantoš u. Par pā rtiku. . . par tavu naudu, labi. Viesnī ca lē ta, ē diens atbilstoš s. … Tomēr ▾ Teritorijas nav, bet ar to rē ķ inā jā mies, jo negribē jā m sē dē t viesnī cā . Nav ieteicams maksā t par to, ko es neredzē š u un ko neizmantoš u. Par pā rtiku. . . par tavu naudu, labi. Viesnī ca lē ta, ē diens atbilstoš s. Personā ls ir normā ls. Š is ir lē tais segments. 8 dienas ne reizi neē dā m pusdienas viesnī cā , t. i. pa dienu mē s tur nebijā m. Viesnī cai ir sava pludmale, bet 10 ballu skalā š ī pludmale ir 0.5 balles. Mē s ieradā mies, pē c stundas mē s atstā jā m š o pludmali. Ja cilvē ki vē las sē dē t viesnī cā un š ajā pludmalē , tad ir vē rts vai nu pā rmaksā t, vai meklē t kaut ko citu, kā man. Es rē ķ inā jos ar to, ka viesnī cā nebū š u, vajadzē ja kaut kur pā rnakš ņ ot, kaut ko paē st un aizbraukt, naudu iztē rē jā m kaut kam citam. Vannas istaba bija vairā k vai mazā k normā la, tī ra veļ a, bez traipiem, matiem, sveš ķ ermeņ iem, kas man derē ja. Man personī gi nav pretenziju pret viesnī cu.
аватар zver9000
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, kas no manis varē tu saņ emt 10, ja ne par vienu BET. Vairā k par to zemā k. Personā ls - 10. No paš a sā kuma viss bija lieliski! Reģ istratū ras darbinieks Nuredins ir lielisks puisis, iekā rtojā s un visu parā dī ja viesnī cā , un pastā stī ja, kā tur nokļ ū t. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, kas no manis varē tu saņ emt 10, ja ne par vienu BET. Vairā k par to zemā k.
Personā ls - 10. No paš a sā kuma viss bija lieliski! Reģ istratū ras darbinieks Nuredins ir lielisks puisis, iekā rtojā s un visu parā dī ja viesnī cā , un pastā stī ja, kā tur nokļ ū t. Un uz visiem jautā jumiem varē ji ierasties jebkurā laikā – viņ š bija draudzī gs, pieklā jī gs un patī kams. Ē damzā lē atradā s puiš i, kuri vienmē r turē ja tī ru galdu un neuztraucā s ar savu izskatu. Arī lielisks cilvē ks - pavā rs uz grila - katru rī tu un vakaru vai nu medaljonus, tad gaļ u, tad cep olas. Pā ris reizes viņ u nomainī ja jauka meitene. Atseviš ķ a cieņ a pie bā ra stā voš ajiem puiš iem - jā , alus nebija apreibinā ts, bet savu darbu paveica lieliski! Tie, kas bija atbildī gi par tī rī š anu, arī bija lieliski un neatstā ja nevienu lū gumu bez uzmanī bas.
Ē diens - 10. Bez volā niem, bet viss bija garš ī gs, daudzveidī gs un svaigs. Katru dienu bija gaļ a. No rī ta - muslis, auzu pā rslas, grilē tas olas, salā ti. Pusdienas un vakariņ as - zupa, piedeva, gaļ a (bija gan vista, gan soja - viegli noteikt, pietika visiem, kā dreiz bija zivs), salā ti, mē rces, deserti. Ū dens, dzē rieni, tē ja, kafija – jebkurā laikā . Tieš ā m nebija citrona, laikam ne sezonas.
Bā rs - 10. Patī kami bā rmeņ i gan kā sarunu biedri, gan kā amatnieki. Vī ns (lai gan bija diena, kad tā nebija), alus, kokteiļ i, pat varē ja palū gt kaut ko sajaukt pē c savas gaumes. Dzert nav ī paš i labi. Bet kam tas vajadzī gs - brauc uz Migros un nopē rc stiprā ku alkoholu. Vai arī paņ emiet lī dzi.
Numurs - 9. Tī rs, kā rtī gs. Visas rozetes darbojā s, gulta bija ē rta. Tī rī š ana notika katru otro dienu, veļ a un dvieļ i tī ri. Kondicionieris darbojā s labi, lai gan pē c pusstundas sapratu, ka tas ir jā tī ra, kam veltī ju 15 minū tes atpū tai. Mums paveicā s - istabiņ a atradā s 4 stā vā ar skatu uz kalniem un torni - labā kais skats no viesnī cas. Bija arī ledusskapis, televizors, fē ns.
Internets - 1. . . ok, 2. Vienī gais viesnī cas trū kums. Nozvejas vestibilā un tad ne vienmē r. Daž reiz ē damzā lē , kad viesnī cā ir maz cilvē ku. Daž reiz 10-15 minū tes jū s nevarat nosū tī t ziņ ojumu. Kurā gadī jumā tas var nedarboties jums, bet blakus sē doš ajam - lieliski un otrā di. Ja shkolots apsē ž as ar savu youtuberu, tad vispā r č ī bas.
Nu vē l mazliet. Atraš anā s vieta ir ē rta - paš ā centrā . Autobuss jū s aizvedī s uz viesnī cas pludmali divas reizes dienā . Bet, kā man, vieglā k lī dz tai aiziet ar kā jā m (15-20 minū tes). Vai arī mē s devā mies uz pilsē tas pludmali, bet tur ir sauļ oš anā s krē sli par 2-3 USD. Viesnī cas baseins ir tī rs, vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Kopumā paldies visiem par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар tanyafyodorova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē diens bija ļ oti garš ī gs, bet man nepatika tas, ka bija maz augļ u. Tā lu no jū ras, bet autobuss brauca. Bet viņ i tik daudz drū zmē jā s š ajā autobusā , ka viņ iem bija jā iet kā jā m. Š ī ir paš as viesnī cas pludmale, bet tur ir dī vains bā rs, paradokss ir tā ds, ka ar savu nevar ieiet, bet tajā bā rā ir jā iegā dā jas, cenas ir divas reizes dā rgā kas nekā veikalā . … Tomēr ▾ Ē diens bija ļ oti garš ī gs, bet man nepatika tas, ka bija maz augļ u. Tā lu no jū ras, bet autobuss brauca. Bet viņ i tik daudz drū zmē jā s š ajā autobusā , ka viņ iem bija jā iet kā jā m. Š ī ir paš as viesnī cas pludmale, bet tur ir dī vains bā rs, paradokss ir tā ds, ka ar savu nevar ieiet, bet tajā bā rā ir jā iegā dā jas, cenas ir divas reizes dā rgā kas nekā veikalā . Katru dienu tī rī ja istabu, lika higiē nas lī dzekļ us, š ampū nus, ž elejas, mainī ja dvieļ us. Nav lielas savas teritorijas, bē rniem nav kur pastaigā ties, bet bija tū risti ar bē rniem. Par savu cenu tas ir pā rsteidzoš s.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ķ iet forš a vieta, bet viņ iem problē mas ar tī rī bu, viss mazliet netī rs, mē beles jau jā maina, ilgstoš s remonts. Mums ē diens bija labs, bet mums bija iekļ auts alkohols, bet tā da nebija. Bija redzams, ka cilvē ki par to bija saš utuš i un teica, ka aizpagā juš ais gads bija daudz labā ks. … Tomēr ▾ Š ķ iet forš a vieta, bet viņ iem problē mas ar tī rī bu, viss mazliet netī rs, mē beles jau jā maina, ilgstoš s remonts. Mums ē diens bija labs, bet mums bija iekļ auts alkohols, bet tā da nebija. Bija redzams, ka cilvē ki par to bija saš utuš i un teica, ka aizpagā juš ais gads bija daudz labā ks. Lī dz jū rai mū s aizveda ar autobusu, vai 40 minū tes ar kā jā m. Nebija ne diskotē kas, ne š ovprogrammas. Ceturtdienā s bija tikai dzī vā mū zika. Pludmalē no viesnī cas nebija ne tualetes, ne ū dens, bet nā kamajā viņ us cienā ja ar sulu bez maksas. Mē s devā mies jū ras dē ļ peldē ties un nirt.
аватар _961512
Ja jums ir iespē ja par biļ eti piemaksā t 100-200 eiro un izvē lē ties citu viesnī cu, nekavē jieties piemaksā t. Š ī viesnī ca sabojā ja mū su brī vdienu pieredzi. Neko superforš u no 3 zvaigž ņ u viesnī cas negaidī jā m, bet š ī viesnī ca nav pat 2 zvaigž ņ u. … Tomēr ▾ Ja jums ir iespē ja par biļ eti piemaksā t 100-200 eiro un izvē lē ties citu viesnī cu, nekavē jieties piemaksā t. Š ī viesnī ca sabojā ja mū su brī vdienu pieredzi. Neko superforš u no 3 zvaigž ņ u viesnī cas negaidī jā m, bet š ī viesnī ca nav pat 2 zvaigž ņ u.
Kā rtī bā :
1. Uzturs.
Ē dinā š ana 3 reizes dienā + pē cpusdienas uzkodas.
Ē diens nav garš ī gs. Es neesmu gardē dis un neesmu kaprī zs ē dienā , bet ē diens viesnī cā ir patieš ā m slikts. Atvaļ inā jumā gribas garš ī gi paē st, un ē diens viesnī cā der tikai tam, lai piepildī tu vē deru ar kaut ko un nenomirtu badā . 12 dienā s zivs bija tikai 2 reizes un tad sausa, pā rsvarā bija vista un vē l kaut kā da gaļ a, ar ko var izbarot tikai suņ us un kaķ us. Bija deserti, bija arī arbū zs un melone, bet, ja jums nav laika ierasties uz pusdienu vai vakariņ u sā kumu, jū s tos pat neredzē sit. cilvē ki plū st pie arbū za, it kā to redzē tu pirmo reizi. Iespē jams, tā pē c, ka š is ir vienī gais garš ī gais ē diens, ko piedā vā viesnī ca.
2. Bā rs.
Tas ir vē l pretī gā k. Bā rs piedā vā tikai vī nu (balto un sarkano), alu un 70 procentu ledus kokteili. Bā rā nekad neviena nav, mums bija jā gaida 30 minū tes, lai kā ds pienā ktu un ielietu mums dzē rienus. Viņ i izlej apmē ram pusi no plastmasas krū zes, vairā k viņ i nelej, lai kā jū s lū gtu. Viņ i ielej un atstā j. Jū s savukā rt izdzerat savu dzē rienu 2 malkos un gaidā t vē l 30 minū tes, kad kā ds pienā k aiz bā ra un ieliet jums vē l 2 malkus. Mē s prasī jā m mums vienā reizē ieliet vismaz 2-3 glā zes uz cilvē ku, lai neiet ik pē c 5-7 minū tē m pē c piedevas, bet princips ir š ā ds: viens cilvē ks - viena glā ze uz 2 malkiem.
Es dzeru tikai baltvī nu, un pē dē jā s 5 mū su uzturē š anā s dienā s tas nekad nebija bā rā . Nu, precī zā k, kā bija, mē s to redzē jā m, bet mums teica, ka tā nav))
Š eit es pastā stī š u 2 ī sus stā stus, lai jū s gū tu pilnī gu priekš statu par personā lu un bā ru.
Viens vī rietis stā vē ja aiz bā ra 5-7 minū tes, neviens viņ am netuvojā s, lai gan viņ i redzē ja viņ u un viņ š satrū kā s un aizgā ja aiz bā ra, lai ielietu sev alu un tad kā ds no personā la izlec no aiz stū ra kliegdams un daž i Turku lā sti saka, ka aiz bā ra nedrī kst iet, tikai darbinieki lej. Atbildot uz to, aiz bā ra iznā ca vī rietis, kurš gribē ja ieliet sev alu, paskaidroja, ka vē lē tos, lai pie bā ra vienmē r bū tu kā ds no personā la un viņ š nevē las pastā vī gi gaidī t, atbildot viņ š tika nolā dē ts turku valodā un teica, ka alus nav, lai gan noteikti bija, bet viņ am vairs ne)
Un otrs stā sts: puiš u kompā nija sē dē ja pie baseina un kliedza vienam no viesnī cas darbiniekiem, sakot: brā li, lū dzu, nā c aiz bā ra un ielej mums alu, un š is strā dnieks vienkā rš i gā ja man garā m, un es viņ u skaidri dzirdē ju. sakiet viņ am zem deguna: "Zae *ali".
Rezultā tā likā s, ka jū s lū dzat labvē lī bu, lai ielietu jums vī nu vai alu, un pat daž kā rt tas bija neē rti, lai gan viesnī ca sevi pozicionē kā ALL INCLUSIVE. Tur ir iekļ auta tikai cū ku apkalpoš ana un serviss.
Daž i viesnī cas viesi pat gā ja un vā ca parakstus no citiem viesiem cerī bā kaut ko mainī t, tač u nekas nav mainī jies. Kā ds, ar kuru izdevā s parunā t, bija š okē ts par viesnī cu, teica, ka neko tā du nekur nav redzē juš i, nesaprata, par ko maksā naudu un kā viesnī ca ieguva labas atsauksmes.
Beigā s samaksā jā m par viss iekļ auts, bet aizgā jā m uz veikalu un papildus nopirkā m sev alkoholu, devā mies uz kafejnī cu garš ī gi paē st, nevis ē st to, ko piedā vā viesnī ca.
3. Baseins.
Nepeld tur. Tas ir netī rs, ir daudz matu ar kaut kā diem baltiem puņ ķ iem, kas peld apkā rt. Balinā tā ju ir tik daudz, ka 15 minū š u laikā manā ū denī oksidē jā s viss sudrabs.
4. Pludmale.
Viesnī cai ir sava bezmaksas pludmale, uz turieni kursē marš ruta autobuss 2-3 reizes dienā . Brauciet 7-8 minū tes. No rī ta piebrauc autobuss un aizved uz turieni, bet pludmale ir ne tikai š ai viesnī cai, bet arī vē l 5 viesnī cā m, tā pē c autobusā tu ē d kā š protes burciņ ā , un ja ierodies pludmalē pē c 10:00 , tad tev ļ oti paveiksies, ja atradī si normā lu sauļ oš anā s krē slu, jo no 8:00 visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. Cilvē ku ir ļ oti daudz.
Darbinieki tur ir sadalī ti 2 veidos: vai nu viņ i par tevi nerū pē jas un vienkā rš i dara savu darbu, vai arī nobola acis un lamā jas turku valodā , jo tu viņ us sasprindzini ar saviem lū gumiem.
8. Wifi
WiFi darbojas tikai reģ istratū rā . Nu, precī zā k, kā tas darbojas...Ja tam pieslē dzas vairā k nekā.6-7 cilvē ki, tad diez vai jū s to noķ ersit. Tā tad jū s varat aizmirst par internetu.
Atvainojiet, ka ticē ju atsauksmē m un izvē lē jos š o viesnī cu. Es ceru, ka pē c mana pā rskata izlasī š anas izdarī sit pareizo izvē li.
аватар Olena683713
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s meklē jā m lē tu viesnī cu, tā pē c palikā m Kaftans Hotel 3 *, satikā m mū s normā li, nekavē joties apmetā mies. Ē diens bija normā ls, nebija nekā ā rkā rtē ja, bet viņ i nebija izsalkuš i. Platī ba normā la, nav ī paš i liela, baseins ir uz vietas. … Tomēr ▾ Mē s meklē jā m lē tu viesnī cu, tā pē c palikā m Kaftans Hotel 3 *, satikā m mū s normā li, nekavē joties apmetā mies. Ē diens bija normā ls, nebija nekā ā rkā rtē ja, bet viņ i nebija izsalkuš i. Platī ba normā la, nav ī paš i liela, baseins ir uz vietas. Numuriņ š tikpat mazs, manuprā t 3* atbilst š ai viesnī cai. Bija vairā kas pludmales, mums patika smilš ainas-oļ i, citā s bija lieli akmeņ i. Par pakalpojumu sū dzī bu nav. Viesnī ca atrodas Kemeras centrā , tā pē c viss ir blakus, labi attī stī ta infrastruktū ra.
аватар konfetka777x
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , ir kur staigā t, pastaigā ties. Daba ir krā š ņ a. Mums bija istaba ceturtajā stā vā ar skatu uz kalniem. Man arī patika pludmale, mazi oļ i, ū dens silts, tī rs (uz pludmali devā mies tikai no viesnī cas, pilsē tas pludmalē nebijā m). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , ir kur staigā t, pastaigā ties. Daba ir krā š ņ a. Mums bija istaba ceturtajā stā vā ar skatu uz kalniem. Man arī patika pludmale, mazi oļ i, ū dens silts, tī rs (uz pludmali devā mies tikai no viesnī cas, pilsē tas pludmalē nebijā m).
Nav ī paš i ē rti, ka gaisa kondicionieris atrodas tieš i virs gultas. Personī gi es neriskē ju to ieslē gt naktī , es atvē ru balkonu. Bet no rī ta 5os pamodos no dziedā š anas moš ejā .
Ē diens.
Katru dienu bija arbū zi un ā boli ar augļ iem. Reiz viņ i iedeva meloni. Katru dienu bija gaļ a. Daž as reizes bija zivis. No saldā bija 3-4 kū kas. Kopumā ē diens ir normā ls, izsalcis nepaliksi.
No ekskursijā m ļ oti iesaku Goynuk kanjonu. Ļ oti jauki, visiem emocijas gā ja cauri jumtiem. Ū dens tajā ir auksts, bet tie izdala hidrotē rpus. Ja dodaties, noteikti iegā dā jieties savam tā lrunim ū densizturī gu maciņ u. Ekskursija tika iegā dā ta ceļ vedī : kanjons + funikulieris Olimpa kalns, cena 45 USD no personas.
Mī nusi:
- autobuss uz pludmali ved cilvē kus no vairā kā m viesnī cā m, daž reiz cilvē ki knapi ietilpuš i. Tajā paš ā laikā vadī tā js reizē m brauca ar atvē rtā m durvī m.
- kad kaut kas tiek cepts (ī paš i zivis vai gaļ a), visā restorā nā ir daudz dū mu.
- daž i ē dieni bija pavisam auksti
- daudz cilvē ku pirmajā dienā apmetā s tuvē jā viesnī cā , jo vietu nebija. Turklā t š is attē ls tika novē rots vairā k nekā vienu reizi pā rē jā laikā .
аватар JUrij641840
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz mū su kritē rijiem. Trijotnei š ī viesnī ca ir pietiekami laba. Nokā rtojā mies ļ oti ā tri, pē c istabas viss likā s kā rtī bā , duš ā bija tikai nelielas kļ ū das, bet tas nav kritiski. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz mū su kritē rijiem. Trijotnei š ī viesnī ca ir pietiekami laba. Nokā rtojā mies ļ oti ā tri, pē c istabas viss likā s kā rtī bā , duš ā bija tikai nelielas kļ ū das, bet tas nav kritiski. Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, ē rta apmaiņ a. Viesnī ca ir maza, lieliski piemē rota nelielai ģ imenei. Jū ra bija 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Smilš aina pludmale ar parastu ieeju. Ē diens bija izcils, internets arī , lai gan tas bija tikai vestibilā . Mē rķ tiecī gi braucā m un neko vairā k par 5+ no viesnī cas negaidī jā m, tā pē c viss mums derē ja.
аватар lavrunenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija piemē rota cenai. Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz Turciju kopā ar vī ru, pē c slikto atsauksmju izlasī š anas bijā m š ausmā s, bet ierodoties viesnī ca bija patī kami pā rsteigta. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija piemē rota cenai. Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz Turciju kopā ar vī ru, pē c slikto atsauksmju izlasī š anas bijā m š ausmā s, bet ierodoties viesnī ca bija patī kami pā rsteigta. Puisis reģ istratū rā ir draudzī gs, pastā stī ja par pludmali, parā dī ja istabu. Istabas tī ras, ē rtas, mē beļ u pietiek(gribē tu atjauninā t skapi un gultu) Duš ā visu diennakti bija karsts ū dens, bija 5 dvieļ i, kosmē tikas komplekts, fē ns. Bija kondicionieris un TV (paldies TNT par saturu). Nedē ļ ai atpū tai 1 reizi tika iztī rī ta istaba, izmazgā ta grī da, nomainī ta gultas veļ a un dvieļ i. No mū su istabas bija labs skats uz kalniem. Daļ ē ji noķ erts wi-fi istabā , bet vislabā k tikai recepcijā . Ē diens daudzveidī gs, sā tī gs un garš ī gs, bet svaigu augļ u diemž ē l maz. Bā rā viss ir bez maksas (alus, vī ns, alkohols, sulas, kafija un tē ja). Personā ls lielisks, draudzī gs, smaidī gs. Lī dz jū rai vajadzē ja 5-7 minū tes, vai arī autobuss, kurš brauca 2 reizes pirms pusdienā m un 3 reizes pē c tam. Bet mē s devā mies uz pludmali no Crystal kluba, sauļ oš anā s krē sli par 2 USD no 1 personas (+ tas ir maksā jums par visu dienu). Vē rtē jums nav 10, jo:
1) uzturā nav pietiekami daudz svaigu augļ u
2) istabā ne pā rā k labas mē beles (gulta č ī kst, skapis arī ), vā jš wifi
3) izklaides trū kums viesnī cā .
Ar pā rē jo esam apmierinā ti, viesnī ca solī da 3*.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ybjtvpwh
Veica rezervāciju, un tagad atņemta .... ŠOKS!!!! Iesakiet, kas ir LABS no 3* viesnīcām Kemerā???
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums Blue_cat
Kas šogad bija viesnīcā "Kaftans", sakiet, lūdzu, vai tur ir tīrs, vai ēdiens ir labs, vai istabā ir fēns. Diemžēl iepriekšējās atsauksmes izlasīju par vēlu. Mazliet apbēdināts.
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель построен в 1992 году, последний ремонт был в 2018 году. Небольшой городской отель. Расположен в центре города Кемер, в 50 км от аэропорта, недалеко от всех развлекательных центров курортного города (бары, рестораны, дискотеки, магазины). Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 50 км от аэропорта г. Анталия, в г. Кемер.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском галечном пляже (500 м от отеля). Автобус на пляж: бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби и в ресторане (бесплатно), ежедневная уборка номера, 1 основной ресторан, 2 бара: бар у бассейна, часы работы 11:00-22:00, Night Bar (платно), часы работы 22:00-02:00, 1 открытый бассейн, 90 кв.м., часы работы: с 08:00-21:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно.
  • galda teniss  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 68 номеров. Состоит из одного 4-х этажного здания (есть лифт).

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, ТВ с российскими каналами, сейф (платно), мини-бар (только вода в день заезда), прямой телефон, душ, фена в номере нет, интернет (платно), дополнительная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  •  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Hastane Caddesi 108. Sokak, 07980, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 814-44-34
Fax: +90 (242) 814-44-35
Tīmekļa vietne: Kaftans Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).