Viduvēja viesnīca, pat ne 3*, netālu no jūras

Rakstīts: 15 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 13 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies caur aģ entū ru "Nā c ar mums", toreiz (2018. gada septembrī ) dī vaina až iotā ž a, novē rojā m, atvaļ inā juma iespē jas oktobra sā kumā lidoja kā karstmaizes, tā pē c nevilcinoties vienojā mies par 4 * viesnī ca.
Pirmkā rt – pie reģ istrā cijas administratore klusē jot mū s veda uz pagraba telpu. Kad prasī ju paskaidrojumus, viņ š teica, ka tagad nav nevienas brī vas telpas, un no rī ta mū s pā rcels. Ledusskapja š ajā istabā nav, korpusa mē beles ir beigtas, vannasistabā jaucē jkrā ns karā jas, lampa saplī susi, kopumā bildē izskatā s, ka š ī nav istaba, bet gan personā la saimniecī bas telpa. Visu nā kamo rī tu cī nī jā mies par pā rvietoš anu, administratora maiņ a pē kš ņ i pā rstā ja saprast krievu valodu. Tū risma aģ entū ras pā rstā ve juta lī dzi, bija saš utusi par pieklā jī bu un ieteica jautā jumu risinā t uz vietas. Kam viņ i neuzdeva jautā jumu par kompensā ciju, visi nesaprata, par ko mē s runā jam. Tad tik un tā mū s pā rcē la uz istabu 3 stā vā ar balkonu. Š ī istabiņ a (droš vien arī pā rē jā s tā das paš as) nebija ī paš i labā ka - vecs, vē dergraizes TV ar pā ris krievu kanā liem, visur flī ž u grī da (ja kā ds mocā s ar paklā jiem, vai nav labā k likt laminā tu? ) , mē belē m trū kst rokturu, š ķ ī bas durvis uz balkonu , bez iemesla ir virtuves zona, bet nav neviena stikla. Tī rī š ana bija katru dienu, bet kaut kā apieta vannas istaba. Ledusskapis ir mazs un vecs, ar š ķ ī bā m durvī m grū ti atvē rt. No rī tiem labā k nepaļ auties uz karsto ū deni, jo dienas laikā uz jumta esoš ā s tvertnes tiek apsildī tas.
Otrais – ē diens viduvē js, specifisks. Gaļ as ir maz, no augļ iem tikai ā boli. Pakalpojumu komplektā bija iekļ auts bezmaksas bā rs, bet bā rmeni bija ļ oti grū ti noķ ert, viņ š negribī gi lē ja vī nu, un godī gi sakot, jutā mies kā ubagi, vieglā k bija tikt uz lielveikalu.

Treš kā rt, baseins strā dā ja no 9-30 lī dz 18-30, nebija ī paš i populā rs, bet tika izmantots pā ris reizes. Puse no sauļ oš anā s krē sliem ir salauzti, bet citā di sū dzī bu nav.
Ceturtkā rt - wi-fi ir reģ istratū rā , bet tas darbojas cieš i un ar pā rtraukumiem.
Pozitī vi mirkļ i - lī dz jū rai 3-5 minū tes, ir it kā privā ta pludmale, bet ir maksas sauļ oš anā s krē sli (kā.1$, viņ i neizmantoja), var ņ emt lī dzi savu segu. Ū dens tī rs, saule oktobrī priecē , +30 gaiss, +25 ū dens. Tā tad cieņ a pret jū ru un Turcijas sauli, pret viesnī cu un atpū tas organizē š anu, diemž ē l nē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu