Laba viesnīca, stabilas trīs zvaigznes

Rakstīts: 19 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 18 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Iekā rtojā s ļ oti ā tri, 9.00 no rī ta, lai gan reģ istrē š anā s laiks ir no 12.00. Numurs ir diezgan plaš s, iztī rī ts vienas vai divu dienu laikā . Gultas ē rtas, veļ a nomainī ta uz tī ru, bet laiks atjauninā t, nolietota. Siltā ū dens padeve ir atkarī ga no Visuma. Ja laiks ir saulains, ir silts ū dens. Ja mā koņ ains (nokrita 2 dienas), jums ir jā sacietē . Internets ir tikai vestibilā , bet ar to pietika. Atvaļ inā jumā ir jā bauda daba, nevis internets. Ja cilvē ku ir daudz, tā sadalī jums ir vā jš .
Virtuve ir stabila č etri no pieciem. Laba izvē le, garš ī gi, piedevas - bez problē mā m. Vienmē r augļ i un saldumi. Brokastī s nedaudz pietrū ka daž ā dī bas, tā s atkā rtojas. Draudzī gs personā ls, bez konfliktiem, pieklā jī gs. Patī kams brī dis bija pusdienu kastī te ceļ ā , izbraucā m 5.20 no rī ta. Tajā ir bulciņ a, siera un desas gabaliņ š , gurķ is, tomā ts, 2 veidu ievā rī jums.
Man tas nepatika: nevī ž ī ga vannas istaba ir tā da problē ma citiem trī nī š iem, ko man izdevā s redzē t. Duš as kabī ne ir pieļ aujama, bet silikonu var uzlabot. Izlietne tika iztī rī ta ar pulveri. Š ķ iet, ka apkopē jas galvenokā rt koncentrē jas uz veļ as, dvieļ u nomaiņ u, grī du slaucī š anu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu