Viking Garden Hotel 4*– Atsauksmes

139
Novērtējums 8.010
№22 viesnīcas reitingā Kemera
8.1 Numurs
8.6 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīcu ieskauj apelsīnu augļu dārzi, un no tās paveras skats uz Taurus kalniem, netālu no Kemeras pilsētas centra. Uzcelta 2006. gadā (galvenā ēka), 2008. gadā Dārza ēka. Tas sastāv no 3 stāvu galvenās ēkas un 4 stāvu ēkas Dārza ēkā. Pēdējā daļējā renovācija notika 2018. gadā. Skaista un sakopta teritorija, īpaša atpūtas zona dārzā (6000 m2), laba animācija. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар vickaro87
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atsauksmes par viesnī cu, kurā apmetā s mū su meitenes. Viking Garden Hotel 4* Kemeras pilsē tā Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , tai ir sava pludmale, uz kuru var nokļ ū t ar marš ruta autobusu (3 minū š u brauciens), pludmalē ir saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, bā rs. … Tomēr ▾ Atsauksmes par viesnī cu, kurā apmetā s mū su meitenes.
Viking Garden Hotel 4* Kemeras pilsē tā
Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , tai ir sava pludmale, uz kuru var nokļ ū t ar marš ruta autobusu (3 minū š u brauciens), pludmalē ir saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, bā rs.
Viesnī ca ir maza, tajā ir 2 ē kas. Teritorijā ir 3 peldbaseini (1 galvenais, otrs ar slidkalniņ iem, treš ais bē rniem), ir bē rnu istaba un rotaļ u laukums. Dzī va animā cija dienas laikā , vakara š ovi, dzī vā mū zika, mini diskotē ka. Svinī gā s vakariņ as pie baseina reizi nedē ļ ā.
Brokastis: jogurti un pildī jumi tiem, graudaugi, pā rslas, olas (vā rī tas, ceptas, omlete), sieri, desiņ as, desiņ as, dā rzeņ i, zaļ umi, augļ i, sautē ti un cepti dā rzeņ i (baklaž ā ni, cukini, pipari, tomā ts), konditorejas izstrā dā jumi (maizī tes) , kruasā ni, bageles), olī vas, olī vas, tē ja, kafija, jupija, svaigi spiestas sulas par atseviš ķ u samaksu.
Vakariņ as: cepta gaļ a daž ā dos veidos (vistas un liellopa gaļ a), zivis,
kartupeļ i (cepti, frī kartupeļ i, kartupeļ u biezeni), rī si, makaroni, dā rzeņ i (sautē ti, cepti, cepti, svaigi), zaļ umi, augļ i, sieri, desiņ as, daž ā di sā tai, dā rzeņ u pastas, pildī ti dā rzeņ i, zupas, tvaicē ti dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi, kū kas , kū kas, maizī tes, tē ja, kafija, vī ns, alus, yuppie.
Vakariņ ā s tas ir gandrī z tā ds pats kā pusdienā s, bet citā s variā cijā s.
No pulksten 14:30 lī dz 16:00 baseina bā rā ir pieejamas uzkodas. Viņ i dod burgerus, tī rradņ us, kartupeļ us, picas. Tā s paš as uzkodas tiek pasniegtas bā rā pludmalē.
Viesnī cas teritorija zaļ a, kopta, personā ls draudzī gs, risina visus jautā jumus. Ū dens dzesē tā ji ir visur, reģ istratū rā tiek piedā vā ti 2 veidu bezalkoholiskie dzē rieni ar ledu.
Teritorijā atrodas spa, viesnī cas koncepcija ietver bezmaksas saunas un fitnesa apmeklē jumu. Masā ž as, hammam u. c. par atseviš ķ u samaksu.
Viesnī cas viesi no: Ukrainas, Polijas, Vā cijas, Č ehijas, Turcijas, Kazahstā nas, Krievijas (to te ir ļ oti daudz).
No krastmalas lī dz viesnī cai ir jā staigā.7-10 minū tes, viss ir blakus.
Viesnī cas vestibilā ir pieejams WiFi, tas ir bez maksas (principā ar to pietiek)
Var pieslē gt maksas, tā bū s derī ga visā viesnī cas teritorijā , izņ emot pludmali. cena ir 20 USD par uzturē š anā s reizi par 1 ierī ci.
аватар YuliaVl
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, ā tri izvē lē jā s. Tad izlasī ju atsauksmes un saspringu... Es rakstu kā faktu. Mū s sagaidī ja draudzī gi, ā tri iekā rtojā mies (puiš i ā tri vilka mū su koferi no autobusa uz reģ istratū ru, palī dzē ja atbrī vot no pakoš anas, pē c reģ istrē š anā s sniedza ī su instrukciju par teritoriju un vilka koferus uz istabu. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra, ā tri izvē lē jā s. Tad izlasī ju atsauksmes un saspringu...
Es rakstu kā faktu.
Mū s sagaidī ja draudzī gi, ā tri iekā rtojā mies (puiš i ā tri vilka mū su koferi no autobusa uz reģ istratū ru, palī dzē ja atbrī vot no pakoš anas, pē c reģ istrē š anā s sniedza ī su instrukciju par teritoriju un vilka koferus uz istabu. fakts, ka piestā jā m, kad vakariņ u laiks bija beidzies lieliski izdevā s papusdienot restorā nā un iedzert gardu baltvī nu. Teritorija tī ra, skaista, kopta! Atpū tas zona ir atseviš ķ a cieņ a! Personā ls draudzī gs, vē rī gi! Liels paldies viesmī ļ iem un bā rmeņ u puiš iem! Katru vakaru izņ emot pirmdienu ir š ovi, dzī vā mū zika, karaoke, bija arī turku vakars "Super! Agri no rī ta devā mies uz jū ru un vē lu vakarā uz pludmali pa kreisi no Orindž as apgabala (5 minū tes), vairā kas reizes gā jā m uz viesnī cu. Vienmē r bija vietas. Augļ i, dā rzeņ i, ū dens pludmalē.. Animā cija neuzbā zī ga.
Ū dens aerobika, š autriņ as, joga: Maš a un Mustafa liels paldies!!!
No mī nusiem: vā jš internets pat reģ istratū rā , istabā s tā nav. Jū s varat iegā dā ties, ja slaukš ana jums ir kritiska. Nu, lai iztī rī tu istabu, ja vē lē jā s, varē ja cī nī ties. Bet mē s reaģ ē jā m ar ironiju. Izcila viesnī ca! Atraš anā s vieta ir lieliska. Blakus ir veikali, kafejnī cas, pirmdien noteikti dodieties uz tirgu pa kreisi pa taciņ u aiz viesnī cas.
Lai visiem labas brī vdienas! Un esi pozitī vs!! !
Вид из ресторана Бассейн в зоне релакса Вход в релакс зону Один из бассейнов Пляж Вид на ресторан
аватар arnika111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti apmierinā ts, visu sī kā k neaprakstī š u, teikš u, ka izlasī ju visas negatī vā s atsauksmes un sajū tu, ka bijā m kopā ar cilvē kiem daž ā dā s viesnī cā s. No mī nusiem tikai vecs istabu skaits un trokš ņ ains gaisa kondicionieris. … Tomēr ▾ Ļ oti apmierinā ts, visu sī kā k neaprakstī š u, teikš u, ka izlasī ju visas negatī vā s atsauksmes un sajū tu, ka bijā m kopā ar cilvē kiem daž ā dā s viesnī cā s. No mī nusiem tikai vecs istabu skaits un trokš ņ ains gaisa kondicionieris. Personā ls lielisks, draudzī gs, atsaucī gs, profesionā ls, ē damistabā nav laika nolikt š ķ ī vi, uzreiz iztī ra, uzkopš ana istabā s laba, viss mainā s laicī gi, nevajag palū dziet skriet, viesnī cas teritorija ir kompakti zaļ a un ļ oti tī ra, kaut kas nepā rtraukti tinder un viņ i to tī ra, animā cija mums nav uzbā zī ga, tas ir plus, pludmale ir liela, tī ra, autobuss vienmē r ir stingri pē c grafika , jā brauc tieš i 4 minū tes, ja negribas sē dē t apsildā mā transportlī dzeklī , nā c pā ris minū tes pirms izbraukš anas. Kopumā esam apmierinā ti ar viesnī cu, vienkā rš i dodoties uz š ejieni atpū sties, ir stingri jā saprot, ka š ī s ir tieš i 4 zvaigznes, nevis 5, un jums nav vajadzī gas lielas cerī bas saskaņ ā ar to, un, ja tu neej pie miera, bet meklē trū kumus, tad visur var kaut ko atrast. Visu labu atpū tu un garastā vokli.
аватар helgafisher
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzreiz gribu teikt, ka gandrī z visas atsauksmes par š o viesnī cu Turpravdā ir datē tas ar pirmsCovid laikiem, un, iespē jams, toreiz viss bija savā dā k. Es aprakstu paš reizē jā Covid perioda attē lu. Turklā t mums iepriekš nebija pieredzes ar 4-kami (tikai ar Eiropas), Turcijā pirmo reizi, bet tā ds bezdibenis starp Ē ģ iptes 5 zvaigznē m un Turcijas 4 pat nebija gaidī ts. … Tomēr ▾ Uzreiz gribu teikt, ka gandrī z visas atsauksmes par š o viesnī cu Turpravdā ir datē tas ar pirmsCovid laikiem, un, iespē jams, toreiz viss bija savā dā k. Es aprakstu paš reizē jā Covid perioda attē lu.

Turklā t mums iepriekš nebija pieredzes ar 4-kami (tikai ar Eiropas), Turcijā pirmo reizi, bet tā ds bezdibenis starp Ē ģ iptes 5 zvaigznē m un Turcijas 4 pat nebija gaidī ts.

Tā tad, atsauksmes.

Atpū tā mies viesnī cā Bergamot no 9.08 lī dz 16.08.
Ieradā mies no rī ta ap 10:30, mū s uzvilka rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s (š eit vē lā s brokastis no 10 lī dz 11).
Reģ istrē š anā s ir standarta pulksten 14, bet mums teica, ka numurs bū s gatavs agrā k.

Brokastis. Visas brī vdienas vī rs ē da vā rī tas olas, bet bē rni fritē tus, kas, starp citu, bija kā koka.
Tur, protams, ir olu kultenis, omletes, visā di sautē jumi - tie neizskatā s ī paš i ē stgribu. Biež i nemazgā tas krū zes un glā zes bija ļ oti apkaunojoš as (covid laikos! ). Galda piederumus noslaucā m ar spirta salvetē m (dotas komplektā pasniegš anas laikā ).
Rindas nav, puiš i pie sadales ir draudzī gi, liek ē dienu, cik vajag (atš ķ irī bā no Ē ģ iptes, kur burtiski vajadzē ja ubagot (Barcelo Sharm)).

Pē c brokastī m mū s aizveda uz istabiņ u (257 - ģ imene). Te gan jā piebilst, ka tiek izsniegta tikai 1 karte, argumentē jot, ka otrā nestrā dā . Tomē r mē s pieprasī jā m otru — tas darbojas lieliski. Viņ i nevē las izsniegt otru, lai atpū tnieki neatstā tu gaisa kondicionieri ieslē gtu, kamē r viņ i atrodas prom no istabas.

Mū su istaba atradā s paš ā koridora galā , logi/balkons ar skatu uz pagalmu. Gluž i otrā di - kaimiņ u viesnī cas, mucas ū dens sildī š anai, dū kojoš i kondicionieri un virtuves smakas. Briesmī gi.

Pati istaba ir vairā k vai mazā k tī ra (salī dzinot ar Ē ģ iptes tī rī bas standartiem). Divas istabas. Nu kā jau istabas - viens neliels skapis ar vienvietī gu gultu un naktsgaldiņ u; galvenajā istabā a la divguļ amā gulta (ī sa, ~140 plata) un vienvietī ga gulta.

Vannas istaba ir maza un ventilā cija nedarbojas.
Kamē r viņ š izkā pa no duš as un izž uva, viņ š atkal svī da.

Protams, mē s lū dzā m mainī t numuru. Uz to mums teica, ka visas istabas ir aizņ emtas, un vispā r "tā nav mū su problē ma", jums tika dots numurs "labā kais no sliktā kajiem", kaķ is bija pieejams, tā pē c nerā diet. Tiklī dz numurs parā dī sies, mē s nosū tī sim jums ziņ u.

Neviens nesū tī ja ziņ as, pē c pā ris dienā m par š o devā mies vē lreiz uz reģ istratū ru, bet velti.

Papildus informā cija par istabu: seifs par maksu; ledusskapī ir ū dens, 3 sulas (minibā rs netiek papildinā ts, atnes tikai ū deni). Ir fē ns, pū š normas, bet bija netī rs : (.
Kondicionieris strā dā slikti, TV - pā ris kanā li krievu valodā , nav multfilmu. Internets ir izturams. Ja jums ir pacietī ba, varat pat nosū tī t fotoattē lu. Rozetes - 2 mazā istabā , 1 tē jkannai, 1 vannas istabā.

Reģ istratū ras ir kaut kas.
Ar kaut kā dā m bailē m mums atnesa gultiņ u, kaķ i neprasī jā m. Viņ a aizņ ē ma ceturtdaļ u telpas, kur jau tā vietas ir maz.
Divas reizes lū guš i izņ emt, it kā š o informā ciju kā dam nodod tā lā k un viss.
Gulta dzī voja kopā ar mums istabā visas svē tku dienas.

Mums ir beiguš ies kafijas standziņ as, kas jā papildina ar katru tī rī š anu. Mē s netikā m papildinā ti. Bija divas reizes uz reģ istratū ru. Mū s aizsū tī ja uz veikalu..

Teritorija.
Ļ oti skaista, kompakta, klā ta ar apelsī nu kokiem un fikusiem.

Baseini.
Ir 3:1.5m uz galvenā s teritorijas, 1.15m + slī dkalniņ i, bē rnu 30 cm un tas ir ar tentu. Slaidi ir atvē rti no 10 lī dz 12 un no 14 lī dz 17. Ir bā rs ar alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzē rieniem, tualete/duš a.
Nepaļ aujieties uz to, ka baseina personā ls jums palī dzē s ar sauļ oš anā s krē sliem vai saulessargiem — tas viss jums paš iem.
Teritorijā flī ze ir ļ oti slidena, bē rns visu laiku krita. Tikai paš ā baseina malā flī zes nav slidenas.
Mē s nedevā mies uz Relax zonu ar citu baseinu, jo mē s visu laiku bijā m ar bē rniem. Tas atrodas pā ri ielai no viesnī cas galvenā s zonas, neviens par to nerunā.

Pludmale.
Pirmo reizi dodoties uz pludmali, bijā m š okē ti par autobusā saspiesto cilvē ku daudzumu (sveiki covid! ).
Atpakaļ ceļ š kopumā bija elle - 15 minū tes gaidī š anas karstā autobusā , lī dz tas aizsē rē jā s lī dz acs ā boliem. Vā rdu sakot, nā kamajā dienā mē s vienkā rš i nedevā mies uz jū ru.
Vē lā k devā mies laikā , kad cilvē ku kustī ba uz jū ru/no jū ras bija minimā la (pat ja š is nav ē rtā kais laiks atpū tai pludmalē ).
Pati pludmale, proti, ieeja jū rā , ir ļ oti laba. Pie ieejas daž i akmeņ i, bet tā lā k smiltis.
Ir nojume, sauļ oš anā s krē sli ir novietoti ļ oti cieš i - nav distancē š anā s, pat grū ti nokļ ū t jū rā caur sauļ oš anā s krē slu rindā m.

Pludmales bā rā lej tikai bezalkoholiskos dzē rienus, apmē ram no pulksten 12 lī dz 14 - ir uzkodas: frī kartupeļ i, kaut kas lī dzī gs tī rradņ iem, burgeri, plū mes, arbū zs.
Pludmales bā rs ir nekopts.

Ē damistaba.
Jau nedaudz aizkustinā ts, runā jot par brokastī m.
Turklā t ļ oti slikti tī ra galdus, ilgi jā gaida, kamē r atnes galda piederumus. Ē diens nav daudzveidī gs, pā rsvarā daž i sautē jumi ar dā rzeņ iem. Bē rni pusdieno un vakariņ o ar makaroniem: (
Reiz bija grilē ta gaļ a - plā nas liellopa gaļ as strē melī tes. Katru dienu ir zivis - viena veida, kaut kas lī dzī gs sardī nei ar mē rci.
Ir daudz konditorejas izstrā dā jumu un desertu, garš ī ga halva, vī nogas un arbū zi.
Nav iespē jams dzert sulas - ķ ī miskais skā bums, Pepsi / Sprite / Fanta, protams, vietē jā s raž oš anas. Mucas alus, sarkanvī ns un baltvī ns (pudelē s) ir normā li. Citus alkoholiskos dzē rienus neuzdroš inā jā s izmē ģ inā t.
Alu lej atkā rtoti lietojamā s plastmasas glā zē s, kuru tī rī ba ir apš aubā ma. Mē s lū dzā m ieliet mū s vienreizē jā s lietoš anas traukos.
Piektdienā s tieš ā s vakariņ as - vē ž i, par kuriem tik daudz raksta recenzijā s, pā ris zivju veidi, garš ī gi pagatavota gaļ a.

Kruasā nu cepš ana ir atvē rta no 16:00 lī dz 17:00. Pts pieticī gs kafejnī ca, pareizā k sakot, tikai logs ar konditorejas izstrā dā jumiem.
Turku kafija par 15 lirā m ir sliktā ka par š ķ ī stoš o kafiju.

A la carte restorā ni ir slē gti.

Rezumē jot - ir ko mest uz vē deriem, diez vai baudī s ē dienu.

SPA centrs : )
Ak. Drū mums, drē gnums, netī rumi un dubums. Kā da relaksā cija.
Š eit viņ i mainī ja dvieļ us (no 17 lī dz 19). Sporta zā lē ir smacī gs, kondicionieris vienkā rš i pū š , nedzesē . Trenaž ieri ir miskaste, tikai pā ris strā dnieki. Paklā ju nav. Trenē ties ir nereā li.
Hamam un sauna strā dā pastā vī gi un bez maksas. Fotoattē lā ir spa centra tualete.

Animā cija ir neuzkrī toš a, bē rnu klubs darbojā s.

Es apkopoš u, uzskaitot plusus (no mī nusiem patiesī bā viss pā rskats sastā v):
- Daba, viesnī cas teritorija;
- Pieklā jī gi puiš i pie ē dienu sadales.

Viesnī cas fani noteikti iesaistī sies strī dā , viņ i saka, ko jū s gribē jā t no 4ki. Uzreiz gribu iebilst, ka pakalpojums ir kaut kas tā ds, kam nevajadzē tu bū t atkarī gam no zvaigž ņ u skaita.
Туалет спа центра вид из 257 номера детская кровать (предоставляют в семейные номера по умолчанию) автобус по пути с пляжа Детский бассейн под тентом и бассейн с горками спальня семейного номера вид с территории отеля концепт all inclusive
аватар julia.golovan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti ilgu laiku izvē lē jā mies atvaļ inā jumu Turcijā , nā cā s pā rlasī t kaudzi atsauksmju par viesnī cā m. Kā vienmē r ir neapmierinā tie, kuriem kaut kas nebū s tā . Apskatot fotogrā fijas, es tuvā k apskatī ju Garden Resort Bergamot Hotel, un, godī gi sakot, ierodoties sapratu, ka esmu pieņ ē mis pareizo lē mumu. … Tomēr ▾ Ļ oti ilgu laiku izvē lē jā mies atvaļ inā jumu Turcijā , nā cā s pā rlasī t kaudzi atsauksmju par viesnī cā m. Kā vienmē r ir neapmierinā tie, kuriem kaut kas nebū s tā . Apskatot fotogrā fijas, es tuvā k apskatī ju Garden Resort Bergamot Hotel, un, godī gi sakot, ierodoties sapratu, ka esmu pieņ ē mis pareizo lē mumu. augustā ceļ oja kopā ar ģ imeni. Ieradā mies pirms reģ istrē š anā s, mums piedā vā ja atstā t mantas un doties ē st. Ē diens bija izcils, es neteiktu, ka 4 zvaigznes, drī zā k 5. Nesaprotu cilvē kus, kuri raksta, ka ē diens ir vienmuļ š , vai nebija gaļ as. Tas bija viss un vē l vairā k. Ir arī daudz saldumu, un katru dienu: arbū zs, melone, vī nogas, ā boli, bumbieri, plū mes, apelsī ni.
Istabā bija kondicionieris, TV, mini ledusskapis, kas katru dienu tika piepildī ts ar ū deni. Mē beles jaunas un tī ras. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu. Par istabiņ u papildus nemaksā jā m, viss bija tī rs, skaists un ar skatu uz baseinu.
Viesnī cas teritorija visa ir apstā dī jumos un ziedos, teritorijā ir trī s peldbaseini. No lielā baseina paveras lielisks skats uz kalniem un apelsī nu dā rzu. Teritorijā pie baseina atrodas bā rs, kas strā dā pa dienu, savukā rt vakarā lī dz pulksten 12 mainā s uz citu bā ru. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viesnī ca nav pirmajā lī nijā , bet ir autobusu satiksme, tā atrodas ļ oti tuvu jū rai, tā pē c es neredzu nekā das problē mas. Kopumā mums ļ oti patika un noteikti brauksim tur vē l!
аватар scorpion.zp
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m par fotoattē lu. Reā li viss ir pavisam savā dā k, biļ ete 5 naktis 6 dienas, bet pē c Pegasus polises faktiski 4.5 naktis un 4.5 dienas (reģ istrē jā mies 22.07. 21.16. 30, izbraucā m 27. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m par fotoattē lu.
Reā li viss ir pavisam savā dā k, biļ ete 5 naktis 6 dienas, bet pē c Pegasus polises faktiski 4.5 naktis un 4.5 dienas (reģ istrē jā mies 22.07. 21.16. 30, izbraucā m 27.07. 21. pulksten 03.50). Ierodoties pē c anketas aizpildī š anas, viņ i ā tri iekā rtojā s, darbinieki reģ istratū rā krievu valodā maz saprata, un, kā vē lā k izrā dī jā s, viņ i š ajā ziņ ā bija visprogresī vā kie.
Numurs ar vecā m nolietotā m mē belē m un santehniku, gaisa kondicionieris un visa elektrī ba darbojas tikai tad, kad atrodaties istabā , ieskaitot ledusskapi. Istaba tika iztī rī ta, bet uz skapju plauktiem bija netī rumi, netī ras pultis. Pē dē jā renovā cija, iespē jams, bija pirms 15 gadiem. TV strā dā , bet krievu valodā ir 2 kanā li, viens 1 ir krievs ar savu proputinisko politiku, otrs ir kaut kā ds reliģ isks. Istabu skaņ as izolā cija ir laba.
Teritorija, vairā k vai mazā k, atpū tas zona darbojā s, bet par to neviens nerunā un š ķ iet, ka daž i atpū tnieki tur nav bijuš i. Autobuss uz pludmali kursē aptuveni 5 minū tes ik pē c 30 minū tē m. Pludmale ir kā pludmale.
Bā ri ir kaut kas. Pludmales bā rā tikai bezalkoholiskie dzē rieni un ū dens.
Bā rs pie baseina ļ auj ieliet plastmasas atkā rtoti lietojamā s glā zes un nedaudz zem tekoš a ū dens nomazgā tu stiklu (pā rā k slinks, lai ielā dē tu trauku mazgā jamo maš ī nu, kurā , visticamā k, nav mazgā š anas lī dzekļ a, izņ emot karstu ū deni).
Visos bā ros lē tais dzē riens tiek liets no vienas mucas, tikai bū tī ba atš ķ iras. Pudeles ar vī nu un stiprajiem dzē rieniem un saldajiem dzē rieniem ielej paš as un ievieto ledusskapī . Atverot bā rmenis skaisti atdarina jaunas pudeles atvē rš anu ar asu rā vienu un tad lej, bet skaņ a un kontrzī mols liecina, ka kaut kas nav kā rtī bā .
Ē diens ir kā ē diens, nekas smalks, uz viņ u desu vispā r nav patī kami skatī ties, nemaz nerunā jot par to, kas tas ir. Š ķ ī vji vidē ji, paplā tes nav, katrs ar vienu š ķ ī vi skrien 5 apļ us. Viesmī ļ i ir lē ni, kamē r gaidi, kad notī rī s galdu, vieglā k to izdarī t paš am. Ē diens 4-. Vienmē r bija augļ i, daudz saldumu, reizi nedē ļ ā bija zivju diena.
Trenaž ieru zā le ir paredzē ta tikai fotoattē lā redzamā s viesnī cas reklamē š anai. Tajā nav iespē jams iekļ ū t. Tas izskatā s pē c gaisa kondicioniera, bet, ieslē dzot to no pogas zem tā , jū s saprotat, ka tas ir tikai vē ja pū tē js. Pie 40+ tas ir ciets. Daļ a inventā ra ir salauzta. Vispā r sporta zā le mē belē m.
Pludmales dvieļ i ir veci, ar caurumiem. Personā ls nav rupjš , bet stulbs krievu valodas izpratnes ziņ ā . Bet visi bā rmeņ i ir iemā cī juš ies vā rdu "1 dolā rs" un viņ i visiem uzliek pateicī bu par viņ u pā rpalikumu.
Ejot prom mani nogalinā ja kā da turka piedā vā jums no reģ istratū ras nosvē rt manu koferi par dolā ru un tad mums iedeva pusdienu kastī ti ceļ am (maza bulciņ a ar plā nu sieru un beigtu desu iekš ā , ā bols un sula 200 g) un š ī s kastes tā dā karstumā , pat ledusskapī neviens nav salikts.
Nobeigumā teikš u, ka 4 zvaigznes š ai viesnī cai ir pat daudz. Ieteiktu ikvienam - NĒ .
аватар Konstantin345875
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā kā Bergamotē atpū tā mies tā lu no pirmā s reizes, personā la attieksme pret mums nebija gluž i tā da pati kā pret parastajiem apmeklē tā jiem))) Uzņ emš ana bija ļ oti sirsnī ga, brī niš ķ ī gs numurs, kur palikt (kuru es izvē lē jos pats pē c sazinā š anā s ar viesnī cu pā rstā vis), Viesnī cas teritorija ir maza, bet viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai un atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. … Tomēr ▾ Tā kā Bergamotē atpū tā mies tā lu no pirmā s reizes, personā la attieksme pret mums nebija gluž i tā da pati kā pret parastajiem apmeklē tā jiem))) Uzņ emš ana bija ļ oti sirsnī ga, brī niš ķ ī gs numurs, kur palikt (kuru es izvē lē jos pats pē c sazinā š anā s ar viesnī cu pā rstā vis), Viesnī cas teritorija ir maza, bet viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai un atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. Ir Relax zona, kur varat atpū sties klusumā . Ē diens ir izcils. Autobuss uz pludmali kursē ik pē c pusstundas, pludmale Kemeras centram ir vienkā rš i lieliska! Pilsē tas centrs, veikali un citas izklaides pastaigas attā lumā . Viesnī ca ir ieteicama ģ imenē m ar bē rniem. Atpū tnieku kontingents ir krievvalodī gs, bet nav "Tagila".
аватар Burlaka_Elena
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s visu laiku braucam uz Kemeru. Š ajā viesnī cā bijā m pirmo reizi, 4* viesnī cā , bet gribu teikt, ka tā nekā dā ziņ ā nav zemā ka par viesnī cā m ar 5*. Izvē lē jā mies, jo tur ir bergamotes birzs, daudz zaļ umu. … Tomēr ▾ Mē s visu laiku braucam uz Kemeru. Š ajā viesnī cā bijā m pirmo reizi, 4* viesnī cā , bet gribu teikt, ka tā nekā dā ziņ ā nav zemā ka par viesnī cā m ar 5*. Izvē lē jā mies, jo tur ir bergamotes birzs, daudz zaļ umu. Ir zona, kur bē rni nav ielaisti, tikai pieauguš ie. Ieradā mies vē lu vakarā , vē lu vakariņ ā s, bet istabā ledusskapī mū s gaidī ja vakariņ as diviem. Š eit ir ļ oti mierī gi, mē s neesam ballī š u cienī tā ji, vienkā rš i devā mies vakarā pastaigā ties, devā mies uz parkiem pastaigā ties citu viesnī cu teritorijā . Ļ oti labi veikali, kur var norē ķ inā ties ar kredī tkarti. Jū ra nav tuvu, bet autobuss kursē ik pē c 15 minū tē m. Pludmale ir aprī kota atpū tai, viņ i tur to uzrauga.
аватар sergw
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s, pamatojoties uz atsauksmē m. Viss atbilst aprakstī tajam, bet ir pā ris nianses. Ieradā mies 5 no rī ta, mums piedā vā ja iekā rtoties istabiņ ā un par agro reģ istrē š anos samaksā t $ 40. Numuriņ š izrā dī jā s labs ar skatu uz mierī gu atpū tas zonu, kā gribē jā m, bet bija bez moskī tu tī kliem, mums bija jā guļ ar kondicionieri. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s, pamatojoties uz atsauksmē m. Viss atbilst aprakstī tajam, bet ir pā ris nianses. Ieradā mies 5 no rī ta, mums piedā vā ja iekā rtoties istabiņ ā un par agro reģ istrē š anos samaksā t $ 40. Numuriņ š izrā dī jā s labs ar skatu uz mierī gu atpū tas zonu, kā gribē jā m, bet bija bez moskī tu tī kliem, mums bija jā guļ ar kondicionieri. Nezinu kas cē lis š o viesnī cu, slē dž i ir perfekcionistu elle, kuru pacelt, kuru nolaist, pagā ja pā ris dienas, lai iemā cī tos un pierastu) Pludmale ir ekstrē ma piekrastē un mazliet krampjos. Citā di viss kā rtī bā , te mini video apskats: https://youtu. be/b1M6PrnIxuM
Много бассейнов
аватар Burlaka_Elena
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss bija vienkā rš i super, viesnī ca tika izvē lē ta lielai teritorijai, kur nav bē rnu, bet miers un klusums. Š eit viss ir brī niš ķ ī gi, š iks, spož ums, skaistums. Lielisks ē diens, svaigs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija vienkā rš i super, viesnī ca tika izvē lē ta lielai teritorijai, kur nav bē rnu, bet miers un klusums. Š eit viss ir brī niš ķ ī gi, š iks, spož ums, skaistums. Lielisks ē diens, svaigs un daudzveidī gs. Nekā du satraukumu nekur, atnā cu brokastī s 7 no rī ta, vai 11, viss kā rtī bā , ē diena pietiek, viss skaisti. Pludmale nav tuvu, bet ik pē c 15 minū tē m uz turieni kursē autobuss. Blakus un bā rs, un glā bē ji, un ē diens, un viss, ko vē laties. Pludmale milzī ga, ar vietā m problē mu nekad nebija. Viesnī ca pilsē tā , blakus tirdzniecī bas centri. Bijā m apmierinā ti ar pā rē jo.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Alexandr-
Ja kāds zina, sakiet man, lūdzu, kam šogad pieder Garden Resort? Nevaru atrast informāciju, zinu tikai to, ka mainījies īpašnieks un acīmredzot arī vārds. Es ļoti mīlu šo viesnīcu, es gribu saprast, kas to sagaida.
2 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums kozurenko2017
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums Smolik9
Sveiki, vai varat pateikt vai ģimenes istabā var izmitināt 4 pieaugušos un 2 mazus bērnus?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums id309417245
Tūroperators piedāvāja ekskursiju uz šo viesnīcu 31. maijā, cena 2 pieaugušie + 1 bērns 5 gadi par 6 naktīm 830 USD. Stāviet viesnīcā vai meklējiet kaut ko citu. Budžets 900 USD Paldies
7 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 18 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель расположен в окружении апельсиновых садов, с видом на Торосские горы, недалеко от центра города Кемер. Построен в 2006 году (Main Building), в 2008 году Garden Building. Состоит из 3-этажного здания Main Building и 4-этажного корпуса в саду Garden Building. Последняя частичная реновация прошла в 2018 году. Красивая и ухоженная территория, специальная релакс зона в саду (6000 м2), хорошая анимация. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Анталья, в 1 км от центра г. Кемер.
Pludmales apraksts Собственная территория на общественном песчано-галечном пляже, находится в 1,1 км от отеля. Курсирует шаттл на пляж каждые 30 минут, бесплатно.Заход в море: галька. Кабины для переодевания, душ, спасатель (прохладительные напитки 09.00-18.30). Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), мини-маркет, кабинет врача (принимает медсестра), Wi-Fi только в лобби (скорость до 128 кб — бесплатно, от 10 мб — платно), 1 конференц-зал на 250 чел., 3 ресторана — 1 основной, 2 ресторана a la carte (средиземноморский и гриль ресторан — по предварительной записи, плата за резервацию), 4 бара — Harem bar: 18:00-00:00 (после полуночи все напитки платно), бар у бассейна: 10:00-18:00, Keyif relax: 10:00-18:00 (с 15 мая по 15 октября, только для гостей 16+), бар на пляже: 09:00-17:30, 1 кондитерская: 10:00-18:00, 3 открытых бассейна — открытый бассейн, 385 м2, бассейн с 2 горками, 106 м2, бассейн-релакс, 150 м2 (в саду, открыт с 15.05 до 15.10, для гостей 16+), 1 крытый бассейн, 91 м2 (без подогрева), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн 27 м2 и детская секция во взрослом крытом бассейне, мини-клуб для детей 4-12 лет, работает с 10:00-12:30 и с 14:30-17:30, игровая комната, детская анимация на русском языке, мини-диско, аренда детских колясок — бесплатно (по наличию, количество ограничено), детский горшок (бесплатно), детское меню (обед, ужин в высокий сезон).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, турецкая ночь, живая музыка, дартс, бочча, пляжный волейбол, аэробика, стeп, йога, водное поло, теннисный корт с твердым покрытием — бесплатно в течении дня, использование освещения в вечернее время платно, мячи и ракетки (под депозит). В анимационной команде 6 человек, есть русскоговорящий персонал. 2 водные горки без подогрева, часы работы: 10:00-12:00 и 14:00-17:00. Платно: массаж, пилинг, парикмахерская, водные виды спорта на пляже
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 233 номера.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, LCD телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), мини-бар (прохладительные напитки, только в день заезда), прямой телефон (платно), ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Yeni Mahalle, 513 Sk., No: 3, 07980, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (0)242 814 73 53
Fax: +90 (0)242 814 73 50
Tīmekļa vietne: Viking Garden Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.